Zahraniční analytici
Igor Panarin 4.11.2021 - Svet o boji Ciny a USA, A. Merkelova - cesta za vyznamenanim od Macrona
Y

Svet o boji Ciny a USA
Nakonec je pro ne jen jeden protivnik, a to Rusko.
Dnes podepsala Cina a USA smlouvu o dodavkach zkapalneneho plynu na dobu 20ti let.
Gazprom podepsal s Moldavou nevyhodnou smlouvu na 5 let. Dluhy nechteji platit a cena za plyn je velice nizka atd.
A zde mame kontrakt na 20 let. To ale neni prvni kontrakt. V nasem tisku se o tom moc nepise - 12.10.21 byla podepsana smlouva na 13 let a zacne platit v lete 2022. A nyni dalsi smlouva, tzn., ze o nejakem boji mezi USA a Cinou nemuze byt zadna rec. USA s Cinou nehodlaji bojovat, ale budou mit nad ni kontrolu a spolu budou smerovat na Rusko.
Vypada to, jakoby Xi byl jiz odstavovan a moc prebirali Komsomolci. Meli bychom z toho vyvest dusledky. Cena, o ktere se nehovori, bude urcite o hodne vyssi nez od Gazpromu, protoze Gazprom prodava Cine za velmi nizkou cenu.
https://www.youtube.com/watch?v=803ZDq4r7sE


**Svet o boji Ciny a USA** Nakonec je pro ne jen jeden protivnik, a to Rusko. Dnes podepsala Cina a USA smlouvu o dodavkach zkapalneneho plynu na dobu 20ti let. Gazprom podepsal s Moldavou nevyhodnou smlouvu na 5 let. Dluhy nechteji platit a cena za plyn je velice nizka atd. A zde mame kontrakt na 20 let. To ale neni prvni kontrakt. V nasem tisku se o tom moc nepise - 12.10.21 byla podepsana smlouva na 13 let a zacne platit v lete 2022. A nyni dalsi smlouva, tzn., ze o nejakem boji mezi USA a Cinou nemuze byt zadna rec. USA s Cinou nehodlaji bojovat, ale budou mit nad ni kontrolu a spolu budou smerovat na Rusko. Vypada to, jakoby Xi byl jiz odstavovan a moc prebirali Komsomolci. Meli bychom z toho vyvest dusledky. Cena, o ktere se nehovori, bude urcite o hodne vyssi nez od Gazpromu, protoze Gazprom prodava Cine za velmi nizkou cenu. https://www.youtube.com/watch?v=803ZDq4r7sE
Upravené 4. 11. 2021 o 22:29

Cesta pro vyznamenani Merkel k Macronovi
A. Merkel prijela do Francie, ale ne do Parize, nybrz do Burgundska, kde je takove mesto Bonn, kde si prohledla jeho pozoruhodnosti.
A. Merkelova je stale kanclerkou Nemecka, protoze se po volbach v 9/21 dosud nepodarilo sestavit vladni koalici a zvolit kanclere. Mozna bude kanclerkou az do brezna 2022.
Euronews pise, ze A. Merkelova za dobu sve vlady zazila uz 4 francouzske presidenty a Macron ji vyznamenal "Velkym krizem cestnych legii. Je to vyznamenani za upevneni francouzsko-nemeckych vztahu.
A. Merkel vyvinula za posledni mesic velkou politickou aktivitu. Navstivila Vatikan, kde se setkala s papezem, dale navstivila Izrael, nyni Francii atd.
Zatim neodchazi z vysoke politiky.
https://www.youtube.com/watch?v=QHiVyUsV9rw


**Cesta pro vyznamenani Merkel k Macronovi** A. Merkel prijela do Francie, ale ne do Parize, nybrz do Burgundska, kde je takove mesto Bonn, kde si prohledla jeho pozoruhodnosti. A. Merkelova je stale kanclerkou Nemecka, protoze se po volbach v 9/21 dosud nepodarilo sestavit vladni koalici a zvolit kanclere. Mozna bude kanclerkou az do brezna 2022. Euronews pise, ze A. Merkelova za dobu sve vlady zazila uz 4 francouzske presidenty a Macron ji vyznamenal "Velkym krizem cestnych legii. Je to vyznamenani za upevneni francouzsko-nemeckych vztahu. A. Merkel vyvinula za posledni mesic velkou politickou aktivitu. Navstivila Vatikan, kde se setkala s papezem, dale navstivila Izrael, nyni Francii atd. Zatim neodchazi z vysoke politiky. https://www.youtube.com/watch?v=QHiVyUsV9rw
Upravené 4. 11. 2021 o 22:25
347
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept