Zahraničná politika
Roszdravnadzor nařídil informovat o antivaxerech Vyšetřovací výbor

Není lepší to změnit? Jak, je až druhá otázka.


Jak? No třeba postupovat podle PFŘ? smile


Anebo třeba tak, že budu do nekonečna vysvětlovat základy KSB, i když dotyčný nechce nic pochopit a pořád si jede tu svou? Více méně jen tady kope? Mám pocit, že Bůh trestá tak, že zbavuje rozumu. Tak to má asi nějaký důvod, když to dělá? Už se k tématu nebudu vyjadřovat, protože nechci krmit místní elfy. Sin Le Noble, Tebe tím elfem nemyslím.


P.S. - Místní elfové by si měly přečíst aspoň první stránku jakékoliv knihy VP SSSR. Je tam napsané varování, které jde za rámec práva. Proč to píšu? No, znám jeden případ velmi ale velmi nepopulárního kolegy, který vytočil dost podobným způsobem kolektiv, kde pracoval. Záhadně se tomuto kolegovi začaly dít nepříjemné úrazy...


[quote="pid:42079, uid:641"]Není lepší to změnit? Jak, je až druhá otázka.[/quote] Jak? No třeba postupovat podle PFŘ? :) Anebo třeba tak, že budu do nekonečna vysvětlovat základy KSB, i když dotyčný nechce nic pochopit a pořád si jede tu svou? Více méně jen tady kope? Mám pocit, že Bůh trestá tak, že zbavuje rozumu. Tak to má asi nějaký důvod, když to dělá? Už se k tématu nebudu vyjadřovat, protože nechci krmit místní elfy. Sin Le Noble, Tebe tím elfem nemyslím. P.S. - Místní elfové by si měly přečíst aspoň první stránku jakékoliv knihy VP SSSR. Je tam napsané varování, které jde za rámec práva. Proč to píšu? No, znám jeden případ velmi ale velmi nepopulárního kolegy, který vytočil dost podobným způsobem kolektiv, kde pracoval. Záhadně se tomuto kolegovi začaly dít nepříjemné úrazy...

Dušan

Upravené 9. 11. 2021 o 19:10

A jak to skončilo, myslím vodu?

A čo s tým má spôsob, akým Hox moderoval voduKSB? Podľa mňa to robil dobre, vodaksb mala skutočne dušu, čo bolo krásne vidieť pred uzavretím diskusie na tých obrovských počtoch ľudí, ktorí ďakovali Hoxovi za odvedenú prácu. Naozaj to bol obrovský počet reakcií.


Nič netrvá večne, a z času na čas vždy niekto preberá štafetu. Hox sa vo svojom svetonázore možno posunul ďalej, a možno sa len zmenilo niečo v súkromnom živote a už nemal toľko času venovať moderovaniu diskusie. Nemal povinnosť sa spovedať zo súkromného života. A bolo len dobre, že vznikla diskusia náhradná, že sa pár ľudí zmobilizovalo a dalo dokopy nové stránky.


Čo sa týka integrácie, tak integrovať môžeš len tých, ktorí prejavujú záujem, aspoň nepatrný. Ale trollov integrovať nepôjde. Nemôžeš skrátka znásilniť jeho myseľ, to by ani nebolo etické. Som s KSB už 8 rokov a sledujem aj osud diskusií, naozaj sme tam zažili toho veľa a mali sme možnosť sa aj poučiť.


Ako raz Pjakin povedal, parafrázujem: "Ak chceš šíriť oheň poznania, musíš sám byť fakľou". Sám musíš vyžarovať niečo, čo ľudí nadchne, lebo bez tej človečiny a entuziazmu bude každé učenie mŕtve.


[quote="pid:42034, uid:641"]A jak to skončilo, myslím vodu?[/quote] A čo s tým má spôsob, akým Hox moderoval voduKSB? Podľa mňa to robil dobre, vodaksb mala skutočne dušu, čo bolo krásne vidieť pred uzavretím diskusie na tých obrovských počtoch ľudí, ktorí ďakovali Hoxovi za odvedenú prácu. Naozaj to bol obrovský počet reakcií. Nič netrvá večne, a z času na čas vždy niekto preberá štafetu. Hox sa vo svojom svetonázore možno posunul ďalej, a možno sa len zmenilo niečo v súkromnom živote a už nemal toľko času venovať moderovaniu diskusie. Nemal povinnosť sa spovedať zo súkromného života. A bolo len dobre, že vznikla diskusia náhradná, že sa pár ľudí zmobilizovalo a dalo dokopy nové stránky. Čo sa týka integrácie, tak integrovať môžeš len tých, ktorí prejavujú záujem, aspoň nepatrný. Ale trollov integrovať nepôjde. Nemôžeš skrátka znásilniť jeho myseľ, to by ani nebolo etické. Som s KSB už 8 rokov a sledujem aj osud diskusií, naozaj sme tam zažili toho veľa a mali sme možnosť sa aj poučiť. Ako raz Pjakin povedal, parafrázujem: "Ak chceš šíriť oheň poznania, musíš sám byť fakľou". Sám musíš vyžarovať niečo, čo ľudí nadchne, lebo bez tej človečiny a entuziazmu bude každé učenie mŕtve.

Možná jsem jedinej komu připadá uchopení koncepce jednoduchým jazykem dostupným všem jako dobrý nápad. Jsme tvořivý národ: Hašek dal světu Švejka, Smetana Vltavu a krteček ještě dneska učí Čínu jak se vyrábí kalhotky. Proč nepředstavit lidem koncepci, aby mohli chránit své zájmy, zájmy rodiny a ...

Ale to kľudne môžeš robiť... Určite to niekoho osloví... Len si nemysli, že tým oslovíš trollov, fanatikov a trockistov - tým môžeš pomôcť jedine modlitbou. Zjednodušené KSB (Na spôsob Veličkových "Rozhovorov o živote" ) si nájde svojich poslucháčov medzi obyčajnými ľuďmi, a dostanú tak ochutnávku, aby si urobili predstavu o čom to je. Druhá vec je, že ak budú chcieť riešiť v živote reálne veci, tak si budú musieť naštudovať nie zjednodušenú, ale plnú verziu KSB. Zo zjednodušeného návodu sa nedá zostrojiť auto, upiecť koláč, postaviť dom - tam potrebuješ plný odborný postup.


[quote="pid:42079, uid:641"]Možná jsem jedinej komu připadá uchopení koncepce jednoduchým jazykem dostupným všem jako dobrý nápad. Jsme tvořivý národ: Hašek dal světu Švejka, Smetana Vltavu a krteček ještě dneska učí Čínu jak se vyrábí kalhotky. Proč nepředstavit lidem koncepci, aby mohli chránit své zájmy, zájmy rodiny a ...[/quote] Ale to kľudne môžeš robiť... Určite to niekoho osloví... Len si nemysli, že tým oslovíš trollov, fanatikov a trockistov - tým môžeš pomôcť jedine modlitbou. Zjednodušené KSB (Na spôsob Veličkových "Rozhovorov o živote" ) si nájde svojich poslucháčov medzi obyčajnými ľuďmi, a dostanú tak ochutnávku, aby si urobili predstavu o čom to je. Druhá vec je, že ak budú chcieť riešiť v živote reálne veci, tak si budú musieť naštudovať nie zjednodušenú, ale plnú verziu KSB. Zo zjednodušeného návodu sa nedá zostrojiť auto, upiecť koláč, postaviť dom - tam potrebuješ plný odborný postup.
Upravené 9. 11. 2021 o 21:51

Nič netrvá večne, a z času na čas vždy niekto preberá štafetu.
No nevím jestli to bylo předání štafety, spíš takovej nepředanej, zahozenej kolík. Z diskuze odsud vím, že byly pokusy a návrhy na převzetí, bez odezvy. Nechci se v tom hrabat, není to podstatné.
Čo sa týka integrácie, tak integrovať môžeš len tých, ktorí prejavujú záujem, aspoň nepatrný. Ale trollov integrovať nepôjde. Nemôžeš skrátka znásilniť jeho myseľ, to by ani nebolo etické. Som s KSB už 8 rokov a sledujem aj osud diskusií, naozaj sme tam zažili toho veľa a mali sme možnosť sa aj poučiť.

Tak to sledujeme 8 let každý jinou diskusi. Já viděl zajímavé zvraty, růsty, pády. Nikoho neznásilňuju, když přiběhne trol a začne vyřvávat mina, tak vyndám "obrázek" na kterém bude idiot hledající minu s vysvětlením, že to co vidí není mina, idiot zkusí něco dalšího a zase obrázek, idiot nemá miny, odchází nebo roste. To je příměr, jestli chceš KSB šířit v hrubé podobě mezi lidi, tak hodně štěstí v čase.


Možná neměla bejt KSB ani přeložená, protože to je taky zásah a přiblížení někomu komu původně nenáleží(to si sice nemyslím, ale to je logika rozdělení).


[quote="pid:42124, uid:6"]Nič netrvá večne, a z času na čas vždy niekto preberá štafetu.[/quote]No nevím jestli to bylo předání štafety, spíš takovej nepředanej, zahozenej kolík. Z diskuze odsud vím, že byly pokusy a návrhy na převzetí, bez odezvy. Nechci se v tom hrabat, není to podstatné. [quote="pid:42124, uid:6"]Čo sa týka integrácie, tak integrovať môžeš len tých, ktorí prejavujú záujem, aspoň nepatrný. Ale trollov integrovať nepôjde. Nemôžeš skrátka znásilniť jeho myseľ, to by ani nebolo etické. Som s KSB už 8 rokov a sledujem aj osud diskusií, naozaj sme tam zažili toho veľa a mali sme možnosť sa aj poučiť.[/quote] Tak to sledujeme 8 let každý jinou diskusi. Já viděl zajímavé zvraty, růsty, pády. Nikoho neznásilňuju, když přiběhne trol a začne vyřvávat mina, tak vyndám "obrázek" na kterém bude idiot hledající minu s vysvětlením, že to co vidí není mina, idiot zkusí něco dalšího a zase obrázek, idiot nemá miny, odchází nebo roste. To je příměr, jestli chceš KSB šířit v hrubé podobě mezi lidi, tak hodně štěstí v čase. Možná neměla bejt KSB ani přeložená, protože to je taky zásah a přiblížení někomu komu původně nenáleží(to si sice nemyslím, ale to je logika rozdělení).
Upravené 9. 11. 2021 o 22:48

МОСКВА, 10 ноя — РИА Новости.


Ředitel centra Gamalei Alexandr Gincburg prohlásil v rozhovoru novinám o nutnosti udělat očkování proti koronaviru povinným. Podle jeho slov je potřebné pro vítězství nad COVID-19, aby se nechalo naočkovat 70 -75 % obyvatelstva Ruska. "Kvůli tomu, musí být bezesporu daný preparát zařazen do Národního kalendáře (povinných) očkování. (To je ta skvělá kapacita přes vakcíny Taurusi, předpokládám? A zřejmě na tom není nijak hmotně zainteresován, že?)


Gincburg také poukázal na důležitost informační práce s obyvatelstvem. "Aby se to neopakovalo. (Co? Problémy s myslícím obyvatelstvem?) je nutné již dětičky učit tomu, že je nutné, aby ony i jejich rodiče byli očkováni. Příslušné plakáty je tomu musí učit stejně jako tomu, že si mají mít ruce, čistit zuby a zdravit."


Již dříve představitelé ruského byznysu navrhli udělat očkování povinným. V Kremlu prohlásili, že zatím žádná rozhodnutí o tom přijímána nebyla, neboť bude nutné pozorovat, jak se bude rozvíjet situace s koronovariem. (čti, jak moc se lidé budou bránit)


https://ria.ru/20211110/vaktsinatsiya-1758330738.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


МОСКВА, 10 ноя — РИА Новости. Ředitel centra Gamalei Alexandr Gincburg prohlásil v rozhovoru novinám o nutnosti udělat očkování proti koronaviru povinným. Podle jeho slov je potřebné pro vítězství nad COVID-19, aby se nechalo naočkovat 70 -75 % obyvatelstva Ruska. "Kvůli tomu, musí být bezesporu daný preparát zařazen do Národního kalendáře (povinných) očkování. (To je ta skvělá kapacita přes vakcíny Taurusi, předpokládám? A zřejmě na tom není nijak hmotně zainteresován, že?) Gincburg také poukázal na důležitost informační práce s obyvatelstvem. "Aby se to neopakovalo. (Co? Problémy s myslícím obyvatelstvem?) je nutné již dětičky učit tomu, že je nutné, aby ony i jejich rodiče byli očkováni. Příslušné plakáty je tomu musí učit stejně jako tomu, že si mají mít ruce, čistit zuby a zdravit." Již dříve představitelé ruského byznysu navrhli udělat očkování povinným. V Kremlu prohlásili, že zatím žádná rozhodnutí o tom přijímána nebyla, neboť bude nutné pozorovat, jak se bude rozvíjet situace s koronovariem. (čti, jak moc se lidé budou bránit) https://ria.ru/20211110/vaktsinatsiya-1758330738.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

Gincburg také poukázal na důležitost informační práce s obyvatelstvem. "Aby se to neopakovalo. (Co? Problémy s myslícím obyvatelstvem?) je nutné již dětičky učit tomu, že je nutné, aby ony i jejich rodiče byli očkováni.


Ten lidský odpad očividně potřebuje nahnat lidi do ulic stůj co stůj.


[quote="pid:42198, uid:125"]Gincburg také poukázal na důležitost informační práce s obyvatelstvem. "Aby se to neopakovalo. (Co? Problémy s myslícím obyvatelstvem?) je nutné již dětičky učit tomu, že je nutné, aby ony i jejich rodiče byli očkováni.[/quote] Ten lidský odpad očividně potřebuje nahnat lidi do ulic stůj co stůj.

Ředitel centra Gamalei Alexandr Gincburg

Ech, jsou nalezlí všude...


[quote="pid:42198, uid:125"]Ředitel centra Gamalei Alexandr Gincburg[/quote] Ech, jsou nalezlí všude...

To je ta skvělá kapacita přes vakcíny Taurusi, předpokládám? A zřejmě na tom není nijak hmotně zainteresován, že?


Napíši asi k tomu svůj rozbor, chvíli vydrž. Protože, jak se mi zdá, pro stromy nevidíme les.


[quote="pid:42198, uid:125"]To je ta skvělá kapacita přes vakcíny Taurusi, předpokládám? A zřejmě na tom není nijak hmotně zainteresován, že?[/quote] Napíši asi k tomu svůj rozbor, chvíli vydrž. Protože, jak se mi zdá, pro stromy nevidíme les.

Napíši asi k tomu svůj rozbor, chvíli vydrž. Protože, jak se mi zdá, pro stromy nevidíme les.


Ono ani tak není důležité, co vidíme my. My si můžeme uvědomovat, co za Putinovým chováním stojí. Problém je v tom, co v tom vidí lidé v Rusku a to je pro vnitřní situaci ve státě směrodatné...


[quote="pid:42218, uid:158"]Napíši asi k tomu svůj rozbor, chvíli vydrž. Protože, jak se mi zdá, pro stromy nevidíme les.[/quote] Ono ani tak není důležité, co vidíme my. My si můžeme uvědomovat, co za Putinovým chováním stojí. Problém je v tom, co v tom vidí lidé v Rusku a to je pro vnitřní situaci ve státě směrodatné...

Problém je v tom, co v tom vidí lidé v Rusku


Asi je treba, aby to ludia uvideli, ešte tomu nie je koniec. Problém by možno bol neskôr, keby to neuvideli.


[quote="pid:42221, uid:125"]Problém je v tom, co v tom vidí lidé v Rusku[/quote] Asi je treba, aby to ludia uvideli, ešte tomu nie je koniec. Problém by možno bol neskôr, keby to neuvideli.
Upravené 10. 11. 2021 o 22:54
123
7.57k
160
34
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept