Zahraničná politika
Pentagon přiznal konec hegemonií USA

Pentagon: Rusko, Čína a Spojené státy se stávají třemi mocenskými centry


Světové společenství vstupuje do éry zvýšené strategické nestability, řekl generál Mark Milli, předseda náčelníků štábů USA. Podle něj se nyní v systému mezinárodních vztahů formují tři mocenská centra - Rusko, Čína a Spojené státy.


„Vstupujeme do tripolárního světa, kdy jsou Spojené státy, Rusko a Čína velmocemi,“ řekl Milli na bezpečnostním fóru pořádaném Aspen Institute.


Podle jeho názoru bude takový svět strategicky nestabilnější než za posledních 40, 50, 60 nebo 70 let. Zvýšenou pozornost bude třeba věnovat udržení míru mezi velmocemi.


Mark Milli se také vyjádřil ke zprávám amerických médií o pohybech ruských jednotek u hranic s Ukrajinou. Uvedl, že Washington na akcích Moskvy nevidí nic „otevřeně agresivního“.


„To, co vidíme, je značný počet vojenských přesunů na ruské straně poblíž hranic s Ukrajinou. Musím říct, že na nich není nic otevřeně agresivního. Už jsme to viděli, “řekl pan Milli. Zároveň dodal, že Pentagon „zatím neví, co tato cvičení znamenají“.
https://www.kommersant.ru/doc/5062662


Vypadá, že o Ukrajině už je rozhodnuto. Všíml jsem si, že v pořadu u Solovjova se také stupňuje rétorika ohledně donucení Ukrajiny k míru.


Kdy USA vypadnou i z Evropy? (řecnícká)


Pentagon: Rusko, Čína a Spojené státy se stávají třemi mocenskými centry Světové společenství vstupuje do éry zvýšené strategické nestability, řekl generál Mark Milli, předseda náčelníků štábů USA. Podle něj se nyní v systému mezinárodních vztahů formují tři mocenská centra - Rusko, Čína a Spojené státy. „Vstupujeme do tripolárního světa, kdy jsou Spojené státy, Rusko a Čína velmocemi,“ řekl Milli na bezpečnostním fóru pořádaném Aspen Institute. Podle jeho názoru bude takový svět strategicky nestabilnější než za posledních 40, 50, 60 nebo 70 let. Zvýšenou pozornost bude třeba věnovat udržení míru mezi velmocemi. Mark Milli se také vyjádřil ke zprávám amerických médií o pohybech ruských jednotek u hranic s Ukrajinou. Uvedl, že Washington na akcích Moskvy nevidí nic „otevřeně agresivního“. „To, co vidíme, je značný počet vojenských přesunů na ruské straně poblíž hranic s Ukrajinou. Musím říct, že na nich není nic otevřeně agresivního. Už jsme to viděli, “řekl pan Milli. Zároveň dodal, že Pentagon „zatím neví, co tato cvičení znamenají“. https://www.kommersant.ru/doc/5062662 Vypadá, že o Ukrajině už je rozhodnuto. Všíml jsem si, že v pořadu u Solovjova se také stupňuje rétorika ohledně donucení Ukrajiny k míru. Kdy USA vypadnou i z Evropy? (řecnícká)

Rozumne....banderistan/ zapad chude ukrajiny / spadne pod EU....
vychodni prumyslova ukrajina / Donbas a Luhansk/.... pod RU
a zbytek dostane status podobny jako Finsko... cili neutralni stat....

Mark Milli se také vyjádřil ke zprávám amerických médií o pohybech ruských jednotek u hranic s Ukrajinou. Uvedl, že Washington na akcích Moskvy nevidí nic „otevřeně agresivního“.


Rozumne....banderistan/ zapad chude ukrajiny / spadne pod EU.... vychodni prumyslova ukrajina / Donbas a Luhansk/.... pod RU a zbytek dostane status podobny jako Finsko... cili neutralni stat....[quote="pid:40995, uid:158"]Mark Milli se také vyjádřil ke zprávám amerických médií o pohybech ruských jednotek u hranic s Ukrajinou. Uvedl, že Washington na akcích Moskvy nevidí nic „otevřeně agresivního“.[/quote]

Boj s americkými piráty
https://colonelcassad.livejournal.com/7188233.html


Už i Irán, nedávno zcela nemožné...


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zabery-primo-z-akce-iranske-komando-zajalo-vietnamsky-tanker-179566#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=P6Zz4loxQ5V-202111041401&dop_id=179566&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Pohled z druhé strany, lze si vybrat....


Boj s americkými piráty https://colonelcassad.livejournal.com/7188233.html Už i Irán, nedávno zcela nemožné... https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zabery-primo-z-akce-iranske-komando-zajalo-vietnamsky-tanker-179566#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=P6Zz4loxQ5V-202111041401&dop_id=179566&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Pohled z druhé strany, lze si vybrat....
Upravené 4. 11. 2021 o 15:11
864
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept