Zdravie a záhrada
Covid-19 časť 3

Řekni své mámě, že zatím je ve vyhlášce pokuta 10 000. Tu může změnit jen parlament.


To jsem jí říkal, hned odpověděla, že to klidně změní... bylo to náročný, protože ona se už psychicky sype. Navíc bratr se nechal opíchat, takže má o něj pochopitelně strach. Jinak se nikdo z rodiny nenechá napíchat ani násilím....


To s přihlášením na úřadě je dobrý, ale nemyslím, že na to nakonec dojde. Ty signály o konci jsou čím dál slyšitelnější... jen přesvědčit blízké, aby nepropadali zoufalství a panice.


[quote="pid:46522, uid:312"]Řekni své mámě, že zatím je ve vyhlášce pokuta 10 000. Tu může změnit jen parlament.[/quote] To jsem jí říkal, hned odpověděla, že to klidně změní... bylo to náročný, protože ona se už psychicky sype. Navíc bratr se nechal opíchat, takže má o něj pochopitelně strach. Jinak se nikdo z rodiny nenechá napíchat ani násilím.... To s přihlášením na úřadě je dobrý, ale nemyslím, že na to nakonec dojde. Ty signály o konci jsou čím dál slyšitelnější... jen přesvědčit blízké, aby nepropadali zoufalství a panice.

Je zatiaľ len vyhláška, nie zákon. U vás tuto agendu rieši Zuzana Cangliota, či ako sa presne vola. Ona rieši povinne ockovanie u deti, ale dá sa nájsť paralela. V nejakých veciach je trochu ujeta. Organizuje aj take právne webinare.


stále je to o tom, že vy neodmieta ockovanie, ale konkretnu vakcínu, lebo take a take vedľajšie účinky. Treba nato ist chladnou hlavou, vyhodiť tv. Na ockovanie vás musia predvolať. To potrvá, spolu sa tanecky natiahnu, žiaden strach. Toto je hra o čas a o nervy.


Ináč cele sa začína sypať, dnes takýto článok:


https://bratislava.dnes24.sk/alarmujuca-situacia-v-bratislave-ludia-nejdu-k-svojmu-lekarovi-urgenty-su-pretazene-404493?fbclid=IwAR2Y4HdVXfwgRGg_8nRTb4RTkvIUaNQ0V3WsleIHUV6ws6ga61TEqgX7gUk


v podstate to čo Dr. Mesík hovorí od začiatku. Že nebude až taký konspirator?


Toto neviem čo je médium, ale tento článok je zaujímavý:


https://dennikstandard.sk/142282/ako-sa-pandemicke-autority-mylili-ockovani-virus-nesiria-hospitalizacii-pri-tretej-vlne-bude-najviac-tisic/


Je zatiaľ len vyhláška, nie zákon. U vás tuto agendu rieši Zuzana Cangliota, či ako sa presne vola. Ona rieši povinne ockovanie u deti, ale dá sa nájsť paralela. V nejakých veciach je trochu ujeta. Organizuje aj take právne webinare. stále je to o tom, že vy neodmieta ockovanie, ale konkretnu vakcínu, lebo take a take vedľajšie účinky. Treba nato ist chladnou hlavou, vyhodiť tv. Na ockovanie vás musia predvolať. To potrvá, spolu sa tanecky natiahnu, žiaden strach. Toto je hra o čas a o nervy. Ináč cele sa začína sypať, dnes takýto článok: https://bratislava.dnes24.sk/alarmujuca-situacia-v-bratislave-ludia-nejdu-k-svojmu-lekarovi-urgenty-su-pretazene-404493?fbclid=IwAR2Y4HdVXfwgRGg_8nRTb4RTkvIUaNQ0V3WsleIHUV6ws6ga61TEqgX7gUk v podstate to čo Dr. Mesík hovorí od začiatku. Že nebude až taký konspirator? Toto neviem čo je médium, ale tento článok je zaujímavý: https://dennikstandard.sk/142282/ako-sa-pandemicke-autority-mylili-ockovani-virus-nesiria-hospitalizacii-pri-tretej-vlne-bude-najviac-tisic/
Upravené 3. 12. 2021 o 21:10

Jiří - jak jsem psal v předchozím příspěvku, ten tlak se zvyšuje na nepřípustnou úroveň, důvod je ten, že si lidstvo musí vybrat ze dvou cest, otroctví nebo svobodu. Takže přesvědčovat příbuzné aby nepropadali panice je málo, je potřeba jim říci, aby se bránili. Čekat, že se to samo vyřeší, nebo že to někdo vyřeší je málo. Nemyslím vzít roxor a přetáhnout někoho přes hlavu, ale podpořit procesy které probíhají.


Jiří - jak jsem psal v předchozím příspěvku, ten tlak se zvyšuje na nepřípustnou úroveň, důvod je ten, že si lidstvo musí vybrat ze dvou cest, otroctví nebo svobodu. Takže přesvědčovat příbuzné aby nepropadali panice je málo, je potřeba jim říci, aby se bránili. Čekat, že se to samo vyřeší, nebo že to někdo vyřeší je málo. Nemyslím vzít roxor a přetáhnout někoho přes hlavu, ale podpořit procesy které probíhají.

To s přihlášením na úřadě je dobrý, ale nemyslím, že na to nakonec dojde.
Je potřeba alespoň v hrubých rysech utvořit více plánů na možností. A také utřídit si řebříček hodnot, nelpět na majetku a pokud budou pokuty mastné, nebát se majetek prodat, protože když nepřežijeme i tak nám nebude k ničemu. Tady jde již o život. Podívat se do minulosti, co si fašisté dovolili a jak jednali. Pořád tady uvádím Leningrad, nebo Židy za války. No a také partizánský boj.
Také počítat s tím, že nám zamezí přístup k účtům. Vytvořit si plán na vyžití bez prostředků. Minule jsem tady dával video člověka, který tak žije již několik let. Udělat si zásoby léků.
V současné chvíli napadli nejslabší věkovou skupinu. Počítají s tím, že mladí se za starší nepostaví. Ale každý má rodiče, nebo prarodiče, tak by měl myslet na to, že po nich přijde řada na ně.
Závěrem, zopakuji, co jsem již tady několikrát řekl. Začnou se nás bát, až nebudeme mít co ztratit. Zaočkovaný je vlastně již mrtvý. Když to ti lidé zjistí, tak ti už vážně nebudou mít co ztratit.


[quote="pid:46527, uid:372"]To s přihlášením na úřadě je dobrý, ale nemyslím, že na to nakonec dojde.[/quote]Je potřeba alespoň v hrubých rysech utvořit více plánů na možností. A také utřídit si řebříček hodnot, nelpět na majetku a pokud budou pokuty mastné, nebát se majetek prodat, protože když nepřežijeme i tak nám nebude k ničemu. Tady jde již o život. Podívat se do minulosti, co si fašisté dovolili a jak jednali. Pořád tady uvádím Leningrad, nebo Židy za války. No a také partizánský boj. Také počítat s tím, že nám zamezí přístup k účtům. Vytvořit si plán na vyžití bez prostředků. Minule jsem tady dával video člověka, který tak žije již několik let. Udělat si zásoby léků. V současné chvíli napadli nejslabší věkovou skupinu. Počítají s tím, že mladí se za starší nepostaví. Ale každý má rodiče, nebo prarodiče, tak by měl myslet na to, že po nich přijde řada na ně. Závěrem, zopakuji, co jsem již tady několikrát řekl. Začnou se nás bát, až nebudeme mít co ztratit. Zaočkovaný je vlastně již mrtvý. Když to ti lidé zjistí, tak ti už vážně nebudou mít co ztratit.

Rusofil - prodat majetek, udělat krizový plán a někam se zašít, udělat si zásoby, dobrý, ale v dnešní globalizované společnosti se nikam nechováš. Dříve nebo později si tě stejně najdou a zničí. Je potřeba se jim postavit. Tím nemyslím se zbraní, ale je potřeba mluvit s lidmi. Spousta tuší, že se děje něco špatného, ale nedokáží si sehnat relevantní informace, bojí se, jsou zmatení a nerozumí procesům, které probíhají.
Na konci každého videa s Pjakinem je upozornění, opakuje ho proto, že je velice důležité, zde velmi děkuji Ireně za překlady - "Každý člověk musí mít znalosti o řízení složitých sociálních supersystémů. Jestli si dokážete osvojit tyto znalosti, tak se stanete konceptuálně mocnými, a dokážete bránit zájmy své a své rodiny". A já dodávám i svých přátel a spolupracovníků.


Rusofil - prodat majetek, udělat krizový plán a někam se zašít, udělat si zásoby, dobrý, ale v dnešní globalizované společnosti se nikam nechováš. Dříve nebo později si tě stejně najdou a zničí. Je potřeba se jim postavit. Tím nemyslím se zbraní, ale je potřeba mluvit s lidmi. Spousta tuší, že se děje něco špatného, ale nedokáží si sehnat relevantní informace, bojí se, jsou zmatení a nerozumí procesům, které probíhají. Na konci každého videa s Pjakinem je upozornění, opakuje ho proto, že je velice důležité, zde velmi děkuji Ireně za překlady - "Každý člověk musí mít znalosti o řízení složitých sociálních supersystémů. Jestli si dokážete osvojit tyto znalosti, tak se stanete konceptuálně mocnými, a dokážete bránit zájmy své a své rodiny". A já dodávám i svých přátel a spolupracovníků.

Na konci každého videa s Pjakinem je upozornění, opakuje ho proto, že je velice důležité,
Souhlasím, ale také mluví o tom, že nejúčinnější je partizánský boj. Abych to tady uvedl na trochu veselejší notu, tak Pjakin v posledním videu řekl, že v Evropě již dosáhli toho co chtěli, a že vidí pomalý ústup. Tak uvidíme, jestli se tentokrát neplete.
Proto se učíme KSB, abychom věděli co dělat. Já tady dávám různé možnosti, jak a co dělat. Vzpomeň si na Židy, ti i do plynových komor šli spořádaně.


[quote="pid:46543, uid:776"]Na konci každého videa s Pjakinem je upozornění, opakuje ho proto, že je velice důležité,[/quote]Souhlasím, ale také mluví o tom, že nejúčinnější je partizánský boj. Abych to tady uvedl na trochu veselejší notu, tak Pjakin v posledním videu řekl, že v Evropě již dosáhli toho co chtěli, a že vidí pomalý ústup. Tak uvidíme, jestli se tentokrát neplete. Proto se učíme KSB, abychom věděli co dělat. Já tady dávám různé možnosti, jak a co dělat. Vzpomeň si na Židy, ti i do plynových komor šli spořádaně.

protože nic jiného mu již nemůžou vzít.

Ja v súvislosti s týmto dúfam, že sa neopovážia siahnuť dôchodcom na penziu, keď dôchodcovia odmietnu zaplatiť pokutu. To by bolo chrapúnstvo, lebo dôchodca toho až tak veľa nedostáva.
Aj tak by asi bolo dobré mať odloženú nejakú rezervnú hotovosť. Nemať všetko v banke. Mať pre istotu aj rezervu liekov a potravín.
Ale keby zašli náhodou až tak ďaleko, tak ľudí so svedomím by to ešte viacej stmelilo, pomáhali by si navzájom aj mimo sankcie. A pravdepodobne by to bola posledná kvapka trpezlivosti ľudí s takýmto režimom.
Ak to nemá zájsť tak ďaleko, musíme byť my rýchlejší a efektívnejší s šírením informácií od odborníkov z našej strany barikády. Dnes som dopozeral to nedeľné vysielanie "Hovorme spolu". Má to 6 + 7 hodín videa, ale je to bomba. Idú naozaj do hĺbky a odhaľujú aj pozadie agendy covid. V spojení s tým videom o konferencií nemeckých patológov to dáva ucelenejší obraz. Aj mladý Erik Kaliňák urobil polhodinový zostrih z tej debaty a postol to na YT stránke Smeru.


[quote="pid:46522, uid:312"]protože nic jiného mu již nemůžou vzít.[/quote] Ja v súvislosti s týmto dúfam, že sa neopovážia siahnuť dôchodcom na penziu, keď dôchodcovia odmietnu zaplatiť pokutu. To by bolo chrapúnstvo, lebo dôchodca toho až tak veľa nedostáva. Aj tak by asi bolo dobré mať odloženú nejakú rezervnú hotovosť. Nemať všetko v banke. Mať pre istotu aj rezervu liekov a potravín. Ale keby zašli náhodou až tak ďaleko, tak ľudí so svedomím by to ešte viacej stmelilo, pomáhali by si navzájom aj mimo sankcie. A pravdepodobne by to bola posledná kvapka trpezlivosti ľudí s takýmto režimom. Ak to nemá zájsť tak ďaleko, musíme byť my rýchlejší a efektívnejší s šírením informácií od odborníkov z našej strany barikády. Dnes som dopozeral to nedeľné vysielanie "Hovorme spolu". Má to 6 + 7 hodín videa, ale je to bomba. Idú naozaj do hĺbky a odhaľujú aj pozadie agendy covid. V spojení s tým videom o konferencií nemeckých patológov to dáva ucelenejší obraz. Aj mladý Erik Kaliňák urobil polhodinový zostrih z tej debaty a postol to na YT stránke Smeru.

Macka nijak nemusím , ale tímhle zrůdičkám udělal čertovskou službu .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Bez-treti-davky-nebudete-mit-ctvrtou-tu-nejdulezitejsi-abyste-mohli-dostat-patou-Macek-se-vysmal-vlade-685529


Macka nijak nemusím , ale tímhle zrůdičkám udělal čertovskou službu . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Bez-treti-davky-nebudete-mit-ctvrtou-tu-nejdulezitejsi-abyste-mohli-dostat-patou-Macek-se-vysmal-vlade-685529

Macka nijak nemusím , ale tímhle zrůdičkám udělal čertovskou službu .


"„Vláda má opravdu nelehký úkol. Přesvědčit neočkované, že vakcína funguje; a naočkované přesvědčit, že nefunguje, aby šli na další dávku" smile


[quote="pid:46560, uid:185"]Macka nijak nemusím , ale tímhle zrůdičkám udělal čertovskou službu .[/quote] "„Vláda má opravdu nelehký úkol. Přesvědčit neočkované, že vakcína funguje; a naočkované přesvědčit, že nefunguje, aby šli na další dávku" :D

Tak teď jsou na řadě naše děti


Jak sáhnou na děti, tak už je pro ně pozdě se na cokoliv vymlouvat "já to nevěděl" apod...


[quote="pid:46444, uid:312"]Tak teď jsou na řadě naše děti[/quote] Jak sáhnou na děti, tak už je pro ně pozdě se na cokoliv vymlouvat "já to nevěděl" apod...

Má to 6 + 7 hodín videa, ale je to bomba. Idú naozaj do hĺbky a odhaľujú aj pozadie agendy covid.


áno, ja som to už videla 2x rozložené po kúskoch. Sledovala som to aj v tu nedeľu. Bratia urobili neskutočný kus prace, asi nie všetci umelci budú nepoužiteľný.


tie súvislosti du tam očividne - ja by dom este by vypichli tieto body;


  • núdzový stav kt je vyhlásený, falšovanie štatistiky, len príjmy do nemocnice, nie sú úbytky po prepustení
  • ockovanie dávkou 3.,4. nebolo nikdy testované!!! Ako je možné, že sa veselo ockuje boostrami?!

[quote="pid:46558, uid:6"]Má to 6 + 7 hodín videa, ale je to bomba. Idú naozaj do hĺbky a odhaľujú aj pozadie agendy covid.[/quote] áno, ja som to už videla 2x rozložené po kúskoch. Sledovala som to aj v tu nedeľu. Bratia urobili neskutočný kus prace, asi nie všetci umelci budú nepoužiteľný. tie súvislosti du tam očividne - ja by dom este by vypichli tieto body; - núdzový stav kt je vyhlásený, falšovanie štatistiky, len príjmy do nemocnice, nie sú úbytky po prepustení - ockovanie dávkou 3.,4. nebolo nikdy testované!!! Ako je možné, že sa veselo ockuje boostrami?!

Jeden názor z Novinek: Jan Doležal
Jan Doležal
Před 26 minutami
Stav populace se začíná měnit na neočkované a ty nas..rané, co se nechali očkovat


Mimochodem, včera jsem se podíval na Xavera, a působil velice sklesle. Byl zastáncem očkování a má v sobě také již 3 dávky a byla to ztráta času. Absolutně přestal rozebírat současnou politickou situaci a proměnil se na reklamního agenta.


Jeden názor z Novinek: Jan Doležal Jan Doležal Před 26 minutami Stav populace se začíná měnit na neočkované a ty nas..rané, co se nechali očkovat Mimochodem, včera jsem se podíval na Xavera, a působil velice sklesle. Byl zastáncem očkování a má v sobě také již 3 dávky a byla to ztráta času. Absolutně přestal rozebírat současnou politickou situaci a proměnil se na reklamního agenta.
Upravené 4. 12. 2021 o 08:39

Stav populace se začíná měnit na neočkované a ty nas..rané, co se nechali očkovat


Já mám kamaráda, co se nechal předevčírem naočkovat 3. dávkou a už se těší na 4. dávku.


Stav populace se začíná měnit na neočkované a ty nas..rané, co se nechali očkovat Já mám kamaráda, co se nechal předevčírem naočkovat 3. dávkou a už se těší na 4. dávku.

Povinné očkování seniorů je nejisté.
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/povinne-ockovani-senioru-je-nejiste-40380117#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=V5Z4uYcS8B5-202112040943&dop_id=40380117&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


K tomu článku bych doplnil takovou malou úvahu. Blíží se volba prezidenta a Babiš chce kandidovat. Ale pokud nasere seniory povinným očkováním, může se s prezidentskou funkcí rozloučit.


Povinné očkování seniorů je nejisté. https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/povinne-ockovani-senioru-je-nejiste-40380117#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=V5Z4uYcS8B5-202112040943&dop_id=40380117&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz K tomu článku bych doplnil takovou malou úvahu. Blíží se volba prezidenta a Babiš chce kandidovat. Ale pokud nasere seniory povinným očkováním, může se s prezidentskou funkcí rozloučit.
Upravené 4. 12. 2021 o 11:17

Většina naočko je už v jiné realitě. Na Svobodném vysílači z 11.4.21 mluví Vladimíra Vítová a Marek Vávra a Rudolf Vávra o vlnové genetice, Darpa a jak mění DNA a hlavně vědomí lidí, jak ovlivňují a manipulují lidmi. Pak se nelze divit že lidi dobrovolně a rádi chodí pro další tečku.


Většina naočko je už v jiné realitě. Na Svobodném vysílači z 11.4.21 mluví Vladimíra Vítová a Marek Vávra a Rudolf Vávra o vlnové genetice, Darpa a jak mění DNA a hlavně vědomí lidí, jak ovlivňují a manipulují lidmi. Pak se nelze divit že lidi dobrovolně a rádi chodí pro další tečku.

Zdá se, že se začíná plnit zase jedna z mých předpovědí. Ba co víc. ...přesně tak, jak jsem předpovídal. ... Dokonalý systém likvidace, jak plošný, tak cílený.

Počítám, že si toho nejsi vědom, tak Tě na to raději upozorním, protože mi nedělá radost z tohoto důvodu Tvoje příspěvky mínusovat.


Podobná slova, která jsem dal do citace, jsou formulace, které používáš ve svých příspěvcích opakovaně. Pro mne jsou k nerozeznání od oblíbených frází používaných v článcích na aeronetu.
A upozorňuji na to, jako dlouholetý pravidelný “čtenář” aeronetu, detaily k mému čtenářství viz zde
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1075/konec-aeronetu-v-čechách-aneb-čučka-sem-čučka-tam


Tímto Ti dávám kolegiální zpětnou vazbu.
Možná nastal čas s tím přestat a více vážit slova.


[quote="pid:46508, uid:471"]Zdá se, že se začíná plnit zase jedna z mých předpovědí. Ba co víc. ...přesně tak, jak jsem předpovídal. ... Dokonalý systém likvidace, jak plošný, tak cílený.[/quote] Počítám, že si toho nejsi vědom, tak Tě na to raději upozorním, protože mi nedělá radost z tohoto důvodu Tvoje příspěvky mínusovat. Podobná slova, která jsem dal do citace, jsou formulace, které používáš ve svých příspěvcích opakovaně. Pro mne jsou k nerozeznání od oblíbených frází používaných v článcích na aeronetu. A upozorňuji na to, jako dlouholetý pravidelný “čtenář” aeronetu, detaily k mému čtenářství viz zde https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1075/konec-aeronetu-v-čechách-aneb-čučka-sem-čučka-tam Tímto Ti dávám kolegiální zpětnou vazbu. Možná nastal čas s tím přestat a více vážit slova.

Vše je křištálově čisté , jak by řekl podvodník a výprodejce Naší suverenity a státního majetku Gross .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Poslankyne-SPD-se-zacala-zajimat-o-Vojtechovy-covidove-zakazky-za-miliony-Takto-dopadla-685536


Vše je křištálově čisté , jak by řekl podvodník a výprodejce Naší suverenity a státního majetku Gross . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Poslankyne-SPD-se-zacala-zajimat-o-Vojtechovy-covidove-zakazky-za-miliony-Takto-dopadla-685536

Rudolf Vávra o vlnové genetice, Darpa

Imitačně-provokačním projektem Rudolf Vávra a “jeho” vlnovou genetikou, jsem se zabýval zde
Touhle verzí vlnové genetiky jsem se zavýval zde


[quote="pid:46605, uid:88"]Rudolf Vávra o vlnové genetice, Darpa[/quote] Imitačně-provokačním projektem Rudolf Vávra a “jeho” vlnovou genetikou, jsem se zabýval zde [quote="pid:18717, uid:240"]Touhle verzí vlnové genetiky jsem se zavýval zde[/quote]

Imitačně-provokačním projektem Rudolf Vávra a “jeho” vlnovou genetikou, jsem se zabýval zde

Tam si ale k tomu nič nepovedal, iba jednu vetu, že tak v praxi vyzerá nedostatok kádrov...


[quote="pid:46616, uid:240"]Imitačně-provokačním projektem Rudolf Vávra a “jeho” vlnovou genetikou, jsem se zabýval zde[/quote] Tam si ale k tomu nič nepovedal, iba jednu vetu, že tak v praxi vyzerá nedostatok kádrov...

Očkováním k rakovině?


O tomto bolo aj to video s J. Duškom a p. Calábkom.

Většina naočko je už v jiné realitě.


Toto môžem potvrdiť zo včera. Zaočkovaný týpek zo vzdialenosti 2m, že kde mám rúšku, že on chce ísť na 3. dávku, že ho môžem nakaziť a ja že čím?! Mám končiacu sa nádchu, počuť to na hlase. A keby aj, veď si zaočkovaný, tak čoho sa bojíš?! Že je to nezodpovedné odo mňa.... Ja už teda neviem, podľa mňa, keď už, tak očkované ohrozujú nás a nie naopak. Akože niektorým tá vakcína asi odrovnala aj zbytok sedliackeho rozumu alebo kritického myslenia.


[quote="pid:46608, uid:312"]Očkováním k rakovině?[/quote] O tomto bolo aj to video s J. Duškom a p. Calábkom. [quote="pid:46605, uid:88"]Většina naočko je už v jiné realitě.[/quote] Toto môžem potvrdiť zo včera. Zaočkovaný týpek zo vzdialenosti 2m, že kde mám rúšku, že on chce ísť na 3. dávku, že ho môžem nakaziť a ja že čím?! Mám končiacu sa nádchu, počuť to na hlase. A keby aj, veď si zaočkovaný, tak čoho sa bojíš?! Že je to nezodpovedné odo mňa.... Ja už teda neviem, podľa mňa, keď už, tak očkované ohrozujú nás a nie naopak. Akože niektorým tá vakcína asi odrovnala aj zbytok sedliackeho rozumu alebo kritického myslenia.
Upravené 4. 12. 2021 o 18:03

NA POVZBUDENIE smile


61abba3b5f80f


NA POVZBUDENIE (wasntme) ![61abba3b5f80f](serve/attachment&path=61abba3b5f80f)

Počtáři zatím zatím nejsem přesvědčena že to je imigrační projekt. Informace o vlnové genetice jsem již slysela a viděla i video z Ruska o tom, že téměř každý má svého digitálního dvojníka a co už mají za super počítače napůl biologické. Rovněž Darpa je mi známá a mikrovlny kterými útočí na lidi. Dokonce před asi rokem mluvila jedna myslím švédská nebo norská doktorka vypovídala o útocích na ni. Takže v základu je to potvrzené. I smrtící účinky 5G na lidi a přírodu. Tohle vše je ohroženi celého lidstva i přírody. A ap


Počtáři zatím zatím nejsem přesvědčena že to je imigrační projekt. Informace o vlnové genetice jsem již slysela a viděla i video z Ruska o tom, že téměř každý má svého digitálního dvojníka a co už mají za super počítače napůl biologické. Rovněž Darpa je mi známá a mikrovlny kterými útočí na lidi. Dokonce před asi rokem mluvila jedna myslím švédská nebo norská doktorka vypovídala o útocích na ni. Takže v základu je to potvrzené. I smrtící účinky 5G na lidi a přírodu. Tohle vše je ohroženi celého lidstva i přírody. A ap

Omlouvám se za slovo imigrační
Mělo být provokativně imitační.


Omlouvám se za slovo imigrační Mělo být provokativně imitační.

Jo a doktorka s podobnými názory byla Rauni Kilde. Nakonec jí zavraždili.


Jo a doktorka s podobnými názory byla Rauni Kilde. Nakonec jí zavraždili.

Omlouvám se za tolik příspěvků. Už jsem to našla to video. Jmenuje se O utajovaném pozadí světa a nadvládě mocných . Je 8 let staré a stále překvapuje jaké zbraně proti lidem už dávno používají. Včetně mikrovln. A od té doby již mají mnohem modernější a horší.


Omlouvám se za tolik příspěvků. Už jsem to našla to video. Jmenuje se O utajovaném pozadí světa a nadvládě mocných . Je 8 let staré a stále překvapuje jaké zbraně proti lidem už dávno používají. Včetně mikrovln. A od té doby již mají mnohem modernější a horší.

že on chce ísť na 3. dávku


Známy sa rozprával so švagrom, že čo sa bojí očkovania, že on už je po tretej dávke. Že bol pred týždňom a nič mu neni.


Už mu robili pohreb..... z ničoho nič, už tu nie je.


[quote="pid:46673, uid:273"]že on chce ísť na 3. dávku[/quote] Známy sa rozprával so švagrom, že čo sa bojí očkovania, že on už je po tretej dávke. Že bol pred týždňom a nič mu neni. Už mu robili pohreb..... z ničoho nič, už tu nie je.

NA POVZBUDENIE


"Téměř všichni"
"Čistokrevní"


Pěkné, pěkné... jakápak budoucnost se nám to tu programuje, hm?


[quote="pid:46696, uid:326"]NA POVZBUDENIE[/quote] "Téměř všichni" "Čistokrevní" Pěkné, pěkné... jakápak budoucnost se nám to tu programuje, hm?

Už mu robili pohreb..... z ničoho nič, už tu nie je.


no chudák, nech odpočíva v pokoji. MŠ známu, robi v Statnej správe a tsm kolegovia zaockovani. Ona je v robote sama, má normálnu šéfku. Kolegovia 30tnici a 40tnici sa tešia na 3. dávku, už plánujú pomaly ako social event. Ona to nechápe. Nikto nemal údajne problémy zatiaľ.


mináč učiteľov v 3. Kole ockuju čím? Pfizerom alebo čo sa pritrafí?!


[quote="pid:46713, uid:94"]Už mu robili pohreb..... z ničoho nič, už tu nie je.[/quote] no chudák, nech odpočíva v pokoji. MŠ známu, robi v Statnej správe a tsm kolegovia zaockovani. Ona je v robote sama, má normálnu šéfku. Kolegovia 30tnici a 40tnici sa tešia na 3. dávku, už plánujú pomaly ako social event. Ona to nechápe. Nikto nemal údajne problémy zatiaľ. mináč učiteľov v 3. Kole ockuju čím? Pfizerom alebo čo sa pritrafí?!

mináč učiteľov v 3. Kole ockuju čím? Pfizerom alebo čo sa pritrafí?!


neviem čím, ale chodia postupne... a podľa toho aj chýbajú. Viem od detí a rodičov, keď sa stretneme pred školou. Niektorých učiteľov/ky poznám osobne.
Jedna horúčkuje už týždeň, ma točáky, nevládze. Robila si test, a ešte aj pozitívna....


Ostatne- 2 školy zavreli skôr, tiež viem, že nedostatok učiteľov bol.


U nás napr. už aj vychovávateľky suplovali asistentky aj školská psychologička. A stalo sa,že aj trénerka plávania, lebo už nebol kto.


[quote="pid:46724, uid:273"]mináč učiteľov v 3. Kole ockuju čím? Pfizerom alebo čo sa pritrafí?![/quote] neviem čím, ale chodia postupne... a podľa toho aj chýbajú. Viem od detí a rodičov, keď sa stretneme pred školou. Niektorých učiteľov/ky poznám osobne. Jedna horúčkuje už týždeň, ma točáky, nevládze. Robila si test, a ešte aj pozitívna.... Ostatne- 2 školy zavreli skôr, tiež viem, že nedostatok učiteľov bol. U nás napr. už aj vychovávateľky suplovali asistentky aj školská psychologička. A stalo sa,že aj trénerka plávania, lebo už nebol kto.

Kolegovia sú opichaní astrou, jeden pfajzrom a ďalších dvoch neviem čím opichali, ale tretia posilňujúca dávka ma byt údajne pfajzer. Dvaja už dokonca tretiu majú, obom bolo po pichnutí podľa ich vyjadrenia celý deň zle, teploty, bolesti celého tela, ale na druhý deň bolo všetko v poriadku. S týmito dvoma som bol v kancli zavretý pol dňa a odvtedy mam takú nemastnú - neslanú nádchu. Sople žiadne, iba pocit zdurenej sliznice.


Kolegovia sú opichaní astrou, jeden pfajzrom a ďalších dvoch neviem čím opichali, ale tretia posilňujúca dávka ma byt údajne pfajzer. Dvaja už dokonca tretiu majú, obom bolo po pichnutí podľa ich vyjadrenia celý deň zle, teploty, bolesti celého tela, ale na druhý deň bolo všetko v poriadku. S týmito dvoma som bol v kancli zavretý pol dňa a odvtedy mam takú nemastnú - neslanú nádchu. Sople žiadne, iba pocit zdurenej sliznice.

Kolegovia 30tnici a 40tnici sa tešia na 3. dávku, už plánujú pomaly ako social event.


Jefremov s chrámom smrti na Tormanse nebol od reality ďaleko.


[quote="pid:46724, uid:273"]Kolegovia 30tnici a 40tnici sa tešia na 3. dávku, už plánujú pomaly ako social event.[/quote] Jefremov s chrámom smrti na Tormanse nebol od reality ďaleko.

S týmito dvoma som bol v kancli zavretý pol dňa a odvtedy mam takú nemastnú - neslanú nádchu. Sople žiadne, iba pocit zdurenej sliznice.


Já to beru tak, že kontaktu s očkovanými se nevyhnu, prostě věřím svému tělu, že se se vším vypořádá.
A že třeba vysmrkám trochu hlenu, ale ne v množství větším, než minulé roky, si myslím, že je celkem v pohodě.


Hlavně se z toho neposrat.


[quote="pid:46726, uid:55"]S týmito dvoma som bol v kancli zavretý pol dňa a odvtedy mam takú nemastnú - neslanú nádchu. Sople žiadne, iba pocit zdurenej sliznice.[/quote] Já to beru tak, že kontaktu s očkovanými se nevyhnu, prostě věřím svému tělu, že se se vším vypořádá. A že třeba vysmrkám trochu hlenu, ale ne v množství větším, než minulé roky, si myslím, že je celkem v pohodě. Hlavně se z toho neposrat.

bububu:


"Omikron cílí i na batolata? Lékařka hlásí první dětské úmrtí a prudký nárůst nákazy


Provincie Gauteng v Jihoafrické republice přichází se znepokojivými zprávami. Dosavadní analýzy a data totiž naznačují, že se varianta omikron hojně šíří i mezi dětmi a dokonce i mezi batolaty. Tamní lékařka dokonce hlásí jedno dětské úmrtí. Ačkoliv je ještě brzy na celistvé závěry, experti varují před možným masivním šířením v dětské a seniorní populaci."


https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/697602/omikron-cili-i-na-batolata-lekarka-hlasi-prvni-detske-umrti-a-prudky-narust-nakazy.html?utm_source=Facebook&utm_medium=eom&utm_campaign=prosinec&fbclid=IwAR2s4GiuTbZWZMZtFaKJ48JeSt6WDCb2h-Ype3UsFobTSrn2LKQxLzAUquY


Z diskusie na FB:
"Alfa staříci, Delta střední generace, Omikron mimina. A žádná varianta zatím nelikviduje ty čuráky ve vládě."


bububu: "Omikron cílí i na batolata? Lékařka hlásí první dětské úmrtí a prudký nárůst nákazy Provincie Gauteng v Jihoafrické republice přichází se znepokojivými zprávami. Dosavadní analýzy a data totiž naznačují, že se varianta omikron hojně šíří i mezi dětmi a dokonce i mezi batolaty. Tamní lékařka dokonce hlásí jedno dětské úmrtí. Ačkoliv je ještě brzy na celistvé závěry, experti varují před možným masivním šířením v dětské a seniorní populaci." https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/697602/omikron-cili-i-na-batolata-lekarka-hlasi-prvni-detske-umrti-a-prudky-narust-nakazy.html?utm_source=Facebook&utm_medium=eom&utm_campaign=prosinec&fbclid=IwAR2s4GiuTbZWZMZtFaKJ48JeSt6WDCb2h-Ype3UsFobTSrn2LKQxLzAUquY Z diskusie na FB: "Alfa staříci, Delta střední generace, Omikron mimina. A žádná varianta zatím nelikviduje ty čuráky ve vládě."

"Hlavně se z toho neposrat."


Presne toto mi na tento môj stav povedala manželka. Skôr ma na tom všetkom desí to, s akou istotou títo kolegovia idú na 3. Pichnutie. Ale všetci máme na výber a už to beriem tak, že si vybrali.


Našťastie v práci nás zatiaľ do tohoto netlačia a tému nerozoberame a hlavne nikto nikoho nepresviedča. Neopichanych je náš zatiaľ väčšina.


"Hlavně se z toho neposrat." Presne toto mi na tento môj stav povedala manželka. Skôr ma na tom všetkom desí to, s akou istotou títo kolegovia idú na 3. Pichnutie. Ale všetci máme na výber a už to beriem tak, že si vybrali. Našťastie v práci nás zatiaľ do tohoto netlačia a tému nerozoberame a hlavne nikto nikoho nepresviedča. Neopichanych je náš zatiaľ väčšina.

Tam si ale k tomu nič nepovedal, iba jednu vetu, že tak v praxi vyzerá nedostatok kádrov...

Je potřeba pokračovat v rozklikávání. Když si rozklikneš citaci v příspěvku v tomto vlákně, dostaneš se na příspěvek, který obsahuje 2 citace. Zejména druhá z nich odkazuje celkem obsáhlý a počítám, že i slušně vyargumentovaný příspěvek. Vyslechl jsem si tehdy celý rozhovor s Vávrou, který měl moderátor “Vítek“ na SVCS. To byla velká oběť pro lidstvo, protože takové bláboly se hned tak neslyší.
:-)


[quote="pid:46639, uid:6"]Tam si ale k tomu nič nepovedal, iba jednu vetu, že tak v praxi vyzerá nedostatok kádrov...[/quote] Je potřeba pokračovat v rozklikávání. Když si rozklikneš citaci v příspěvku v tomto vlákně, dostaneš se na příspěvek, který obsahuje 2 citace. Zejména druhá z nich odkazuje celkem obsáhlý a počítám, že i slušně vyargumentovaný příspěvek. Vyslechl jsem si tehdy celý rozhovor s Vávrou, který měl moderátor “Vítek“ na SVCS. To byla velká oběť pro lidstvo, protože takové bláboly se hned tak neslyší. :-)
Upravené 5. 12. 2021 o 01:27

zatím nejsem přesvědčena že to je imigrační projekt. Informace o vlnové genetice jsem již slysela a viděla i video z Ruska o tom,

Pokud jsi četla, co jsem odkazoval pomocí citací, tak tam bylo psáno, že se nevyjadřuji k vlnové genetice jako takové, ale pouze k vlnové genetice podávané Rudou Vávrou.
A zde mi nezbývá než trvat na tom, že jeho tehdejší rozhovor na SVCS je ostudná snůška blábolů, což rozebírám v poměrně obsáhlém příspěvku, na který se dostaneš přes tuto citaci
Tak to mám za sebou.
Už dlouho jsem se takto nestyděl.
Každý, kdo si tento pořad
"2021-04-21 – Rudolf Vávra: Vlnová genetika. Jak programovat lidskou DNA vibracemi zvukových frekvencí a jazyka?"
https://www.svobodny-vysilac.cz/2021-04-21-rudolf-vavra-vlnova-genetika-jak-programovat-lidskou-dna-vibracemi-zvukovych-frekvenci-a-jazyka/
poslechl, tak se v praxi přesvědčil, jak vypadá nedostatek kádrů.
Host: Ruda Vávra
Moderátor: "Vítek"


[quote="pid:46701, uid:88"]zatím nejsem přesvědčena že to je imigrační projekt. Informace o vlnové genetice jsem již slysela a viděla i video z Ruska o tom,[/quote] Pokud jsi četla, co jsem odkazoval pomocí citací, tak tam bylo psáno, že se nevyjadřuji k vlnové genetice jako takové, ale pouze k vlnové genetice podávané Rudou Vávrou. A zde mi nezbývá než trvat na tom, že jeho tehdejší rozhovor na SVCS je ostudná snůška blábolů, což rozebírám v poměrně obsáhlém příspěvku, na který se dostaneš přes tuto citaci [quote="pid:14751, uid:240"]Tak to mám za sebou. Už dlouho jsem se takto nestyděl. Každý, kdo si tento pořad "2021-04-21 – Rudolf Vávra: Vlnová genetika. Jak programovat lidskou DNA vibracemi zvukových frekvencí a jazyka?" https://www.svobodny-vysilac.cz/2021-04-21-rudolf-vavra-vlnova-genetika-jak-programovat-lidskou-dna-vibracemi-zvukovych-frekvenci-a-jazyka/ poslechl, tak se v praxi přesvědčil, jak vypadá nedostatek kádrů. Host: Ruda Vávra Moderátor: "Vítek"[/quote]
Upravené 5. 12. 2021 o 01:42

Keď "celebrity" ani placebo vakcínam neveria a deje sa to v podstate aj takto:
https://hrdinovesteckou.cz/files/1_932.mp4
Denne sa prinášajú ďalšie a ďalšie detaily o tejto megašaškárni, ale keď to plesnivé seno tým ovečkám tak zachutilo.


Iným príkladom nekonečnej hlúposti mainstrímových hoaxov je tento článok, kde je evidentné obrovské klamstvo. Na dosiahnutie takéhoto stavu je potrebné požiť tisícky tabliet, či stovky konských pást jednorázovo. A to že to chlapíci prežili, čo by ani obyčajný acylpirín určite nie v takej dávke potvrdzuje iba bezpečnosť lieku.
https://www.hlavnespravy.sk/lekari-unlp-varuju-pred-vaznym-ohrozenim-zdravia-pri-pouzivani-ivermektinu/2771046


Keď "celebrity" ani placebo vakcínam neveria a deje sa to v podstate aj takto: https://hrdinovesteckou.cz/files/1_932.mp4 Denne sa prinášajú ďalšie a ďalšie detaily o tejto megašaškárni, ale keď to plesnivé seno tým ovečkám tak zachutilo. Iným príkladom nekonečnej hlúposti mainstrímových hoaxov je tento článok, kde je evidentné obrovské klamstvo. Na dosiahnutie takéhoto stavu je potrebné požiť tisícky tabliet, či stovky konských pást jednorázovo. A to že to chlapíci prežili, čo by ani obyčajný acylpirín určite nie v takej dávke potvrdzuje iba bezpečnosť lieku. https://www.hlavnespravy.sk/lekari-unlp-varuju-pred-vaznym-ohrozenim-zdravia-pri-pouzivani-ivermektinu/2771046
Upravené 5. 12. 2021 o 14:49

Počtáři děkuji, podívám se a postuduji více.


Počtáři děkuji, podívám se a postuduji více.

https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3409920-povinne-ockovani-pro-lidi-nad-60-let-nova-vlada-zrusi-avizoval-jurecka


Roztomilá Jurečkova formulace "v této podobě". Tato vláda vydá drakonickou vyhlášku s vědomím, že sice bude zrušena, ale do té doby zlomí dalších pár tisícovek a pojem "povinná vakcinace" se stihne zažít. No a nová vláda ji v roli zachránců zruší... a vydá novou vyhlášku, jenom trochu "mírnější". A vy, spodino, poděkujte. Pěkně si hoši předávají štafetu. Co na tom sejde, že Válek se ještě před pár dny vymezoval proti povinné vakcinaci. Ve světle hrůzy, která BY MOHLA NASTAT, můžeme přece být vděční za takový šlechetný ústupek... Nicméně věřím, že se jedná o dílčí ústupek v rámci velkého postupného ústupu.


https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3409920-povinne-ockovani-pro-lidi-nad-60-let-nova-vlada-zrusi-avizoval-jurecka Roztomilá Jurečkova formulace "v této podobě". Tato vláda vydá drakonickou vyhlášku s vědomím, že sice bude zrušena, ale do té doby zlomí dalších pár tisícovek a pojem "povinná vakcinace" se stihne zažít. No a nová vláda ji v roli zachránců zruší... a vydá novou vyhlášku, jenom trochu "mírnější". A vy, spodino, poděkujte. Pěkně si hoši předávají štafetu. Co na tom sejde, že Válek se ještě před pár dny vymezoval proti povinné vakcinaci. Ve světle hrůzy, která BY MOHLA NASTAT, můžeme přece být vděční za takový šlechetný ústupek... Nicméně věřím, že se jedná o dílčí ústupek v rámci velkého postupného ústupu.
Upravené 5. 12. 2021 o 20:32

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/EU-nas-uvedla-v-omyl-s-ockovanim-Babis-vytahl-silne-info-685675


Ten sráč tam slintá nad tou zrůdou Šebem a jmenuje i nepřátele lidu z řad nezodpovědných doktorů...


Jim fakt teče do bot.


[quote="pid:46828, uid:312"]https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/EU-nas-uvedla-v-omyl-s-ockovanim-Babis-vytahl-silne-info-685675[/quote] Ten sráč tam slintá nad tou zrůdou Šebem a jmenuje i nepřátele lidu z řad nezodpovědných doktorů... Jim fakt teče do bot.

Tak, EU nás uvedla v omyl a bude potřeba proočkovat 95% lidí.

Tak, EU nás uvedla v omyl a bude potřeba proočkovat 95% lidí.
Když jsem napsal, že Babiš je mafián, který dostal spoustu peněz a slíbil těm, kteří provozují Covid 19i, že s vypětím všech sil a případně i represivními zákony zavede povinné očkování. Mnozí se mi posmívali. V dalších měsících uvidíte, co se stane a pak už se tomu všemu nebudete smát. Politikům a politické mafii důvěřují jen blázni a naivní lidé.


[quote="pid:46828, uid:312"]Tak, EU nás uvedla v omyl a bude potřeba proočkovat 95% lidí.[/quote] [quote="pid:46828, uid:312"]Tak, EU nás uvedla v omyl a bude potřeba proočkovat 95% lidí.[/quote] Když jsem napsal, že Babiš je mafián, který dostal spoustu peněz a slíbil těm, kteří provozují Covid 19i, že s vypětím všech sil a případně i represivními zákony zavede povinné očkování. Mnozí se mi posmívali. V dalších měsících uvidíte, co se stane a pak už se tomu všemu nebudete smát. Politikům a politické mafii důvěřují jen blázni a naivní lidé.

Když jsem napsal, že Babiš je mafián, který dostal spoustu peněz a slíbil těm, kteří provozují Covid 19i, že s vypětím všech sil a případně i represivními zákony zavede povinné očkování. Mnozí se mi posmívali. V dalších měsících uvidíte, co se stane a pak už se tomu všemu nebudete smát. Politikům a politické mafii důvěřují jen blázni a naivní lidé.
Ty přece nepíšeš žádné novinky, bylo jasné, že to k tomu směřuje. Otázkou bylo, kdo se toho ujme, jestli Babiš, nebo nová vláda. Nikdo tady vládě nedůvěřoval, a naivní také nejsme. Všechno toto víme. Místo omílání známého, dávej raději návody, jak se bránit. To tvoje bu,bu,bu nám není k ničemu.


[quote="pid:46830, uid:747"]Když jsem napsal, že Babiš je mafián, který dostal spoustu peněz a slíbil těm, kteří provozují Covid 19i, že s vypětím všech sil a případně i represivními zákony zavede povinné očkování. Mnozí se mi posmívali. V dalších měsících uvidíte, co se stane a pak už se tomu všemu nebudete smát. Politikům a politické mafii důvěřují jen blázni a naivní lidé.[/quote]Ty přece nepíšeš žádné novinky, bylo jasné, že to k tomu směřuje. Otázkou bylo, kdo se toho ujme, jestli Babiš, nebo nová vláda. Nikdo tady vládě nedůvěřoval, a naivní také nejsme. Všechno toto víme. Místo omílání známého, dávej raději návody, jak se bránit. To tvoje bu,bu,bu nám není k ničemu.

[quote="pid:46837, uid:312"]To tvoje bu,bu,bu nám není k ničemu.[/quoteNa fóru jste se zastal Babiše, napsal jste, že spolu se Zemanem dělá politiku suverenity ČR. A oba jsou obyčejné loutky americké státní elity a Babiš by pro své zájmy prodal svou rodnou matku a ne Čechy, kteří jsou v jeho zadku.


[quote="pid:46837, uid:312"]To tvoje bu,bu,bu nám není k ničemu.[/quoteNa fóru jste se zastal Babiše, napsal jste, že spolu se Zemanem dělá politiku suverenity ČR. A oba jsou obyčejné loutky americké státní elity a Babiš by pro své zájmy prodal svou rodnou matku a ne Čechy, kteří jsou v jeho zadku.
Upravené 5. 12. 2021 o 22:36

Na fóru jste se zastal Babiše, napsal jste, že spolu se Zemanem dělá politiku suverenity ČR. A oba jsou obyčejné loutky americké státní elity a Babiš by pro své zájmy prodal svou rodnou matku a ne Čechy, kteří jsou v jeho zadku.

Kde jsem psal, že Babiš nebo Zeman dělá politiku suverenity? Babiše jsem nevolil a podle tebe by byl lepší Drahoš? Jiný výběr nebyl, jenom Zeman, nebo Drahoš. Je přece známé, že elita každého státu je prodejná a proti lidu. Navzájem se odlišují jenom mírou svého zrádcovství. Uvidíme, jakou míru bude mít nová Fialova vláda. Zatím jsem od tebe nepřečetl ani jedno řešení dnešního stavu, tak nás něčím překvap.


[quote="pid:46839, uid:747"]Na fóru jste se zastal Babiše, napsal jste, že spolu se Zemanem dělá politiku suverenity ČR. A oba jsou obyčejné loutky americké státní elity a Babiš by pro své zájmy prodal svou rodnou matku a ne Čechy, kteří jsou v jeho zadku.[/quote] Kde jsem psal, že Babiš nebo Zeman dělá politiku suverenity? Babiše jsem nevolil a podle tebe by byl lepší Drahoš? Jiný výběr nebyl, jenom Zeman, nebo Drahoš. Je přece známé, že elita každého státu je prodejná a proti lidu. Navzájem se odlišují jenom **mírou** svého zrádcovství. Uvidíme, jakou míru bude mít nová Fialova vláda. Zatím jsem od tebe nepřečetl ani jedno řešení dnešního stavu, tak nás něčím překvap.
Upravené 5. 12. 2021 o 22:51

Je přece známé, že elita každého státu je prodejná a proti lidu.


Ta nastupující bude cca stejná v covidu a co se rozprodání a rozkradení republiky týče, tak asi 100x horší. Jen snad nebude škodit tak dlouho, alespoň doufám.


[quote="pid:46842, uid:312"]Je přece známé, že elita každého státu je prodejná a proti lidu.[/quote] Ta nastupující bude cca stejná v covidu a co se rozprodání a rozkradení republiky týče, tak asi 100x horší. Jen snad nebude škodit tak dlouho, alespoň doufám.

Vietnam: 120 dětí hospitalizováno, provincie pozastavila šarži vakcíny Pfizer
(VNEXPRESS má přes 4 miliony sledujících na facebooku)
https://e.vnexpress.net/news/news/120-children-hospitalized-province-suspends-pfizer-vaccine-batch-4397748.html?fbclid=IwAR3Qg-A389PG6sY3_oqKdSa23jk-2jbTlSd8Wb7KawJIWmEepaj6stPb_RM
Společnost Thanh Hoa pozastavila používání šarže vakcíny Pfizer Covid-19 poté, co bylo po jejich naočkování hospitalizováno více než 120 studentů.
Od 30. listopadu centrální provincie očkuje děti ve věku 15-17 let vakcínou Pfizer Covid-19. Více než 120 dětí však bylo přijato do nemocnic poté, co vykazovaly příznaky jako nevolnost, vysoká horečka nebo dýchací potíže, uvedlo ve čtvrtek provinční centrum pro kontrolu nemocí (CDC).


Z toho 17 mělo těžké reakce, ale jejich zdravotní stav je stabilizovaný a nadále jsou v nemocnici sledováni, uvedlo centrum. Příčinu jejich příznaků musí úřady Thanh Hoa ještě potvrdit.


Ředitel CDC Thanh Hoa Luong Ngoc Truong řekl, že provincie přestala používat současnou šarži vakcíny. "Máme ještě další šarže, také vakcíny Pfizer, takže budeme pokračovat v očkování dětí," řekl.


Pozastavená dávka by byla uložena do skladu a mohla by být později použita pro jiné skupiny, jako jsou dospělé, dodal Truong.


Vu Van Chinh, ředitel okresní všeobecné nemocnice Ha Trung, řekl, že vedlejší účinky po očkování jsou normální, ale pravděpodobněji se vyskytnou u dětí než u dospělých.


"Ti, kteří mají reakce nebo omdlí, musí být odděleni, aby nedošlo k řetězové reakci," řekl Chinh.


CDC Thanh Hoa distribuovalo přibližně 117 000 dávek vakcíny proti Covid-19 do 27 okresů a měst. Bylo podáno více než 56 700 dávek.


Během minulého týdne zemřely tři děti po očkování vakcínou Pfizer Covid-19 v Bac Giang, Hanoi a Binh Phuoc. Příčina smrti byla stanovena jako „přehnaná reakce na vakcínu“.


Minulý týden zemřeli čtyři pracovníci v továrně na boty Kim Viet v Thanh Hoa po očkování Vero Cell Covid-19, také kvůli „přehnané reakci“.


Související novinky:
86 dětí hospitalizovaných po očkování proti Covidu Hanoj ​​pozastavuje používání šarží Pfizer s prodlouženou dobou použitelnosti. Hanojská dívka zemřela po očkování proti Covid-19


**Vietnam: 120 dětí hospitalizováno, provincie pozastavila šarži vakcíny Pfizer** (VNEXPRESS má přes 4 miliony sledujících na facebooku) https://e.vnexpress.net/news/news/120-children-hospitalized-province-suspends-pfizer-vaccine-batch-4397748.html?fbclid=IwAR3Qg-A389PG6sY3_oqKdSa23jk-2jbTlSd8Wb7KawJIWmEepaj6stPb_RM Společnost Thanh Hoa pozastavila používání šarže vakcíny Pfizer Covid-19 poté, co bylo po jejich naočkování hospitalizováno více než 120 studentů. **Od 30. listopadu centrální provincie očkuje děti ve věku 15-17 let vakcínou Pfizer Covid-19. Více než 120 dětí však bylo přijato do nemocnic poté, co vykazovaly příznaky jako nevolnost, vysoká horečka nebo dýchací potíže,** uvedlo ve čtvrtek provinční centrum pro kontrolu nemocí (CDC). **Z toho 17 mělo těžké reakce**, ale jejich zdravotní stav je stabilizovaný a nadále jsou v nemocnici sledováni, uvedlo centrum. Příčinu jejich příznaků musí úřady Thanh Hoa ještě potvrdit. Ředitel CDC Thanh Hoa Luong Ngoc Truong řekl, že provincie přestala používat současnou šarži vakcíny. "Máme ještě další šarže, také vakcíny Pfizer, takže budeme pokračovat v očkování dětí," řekl. Pozastavená dávka by byla uložena do skladu a mohla by být později použita pro jiné skupiny, jako jsou dospělé, dodal Truong. Vu Van Chinh, ředitel okresní všeobecné nemocnice Ha Trung, řekl, že vedlejší účinky po očkování jsou normální, ale pravděpodobněji se vyskytnou u dětí než u dospělých. "Ti, kteří mají reakce nebo omdlí, musí být odděleni, aby nedošlo k řetězové reakci," řekl Chinh. CDC Thanh Hoa distribuovalo přibližně 117 000 dávek vakcíny proti Covid-19 do 27 okresů a měst. Bylo podáno více než 56 700 dávek. **Během minulého týdne zemřely tři děti po očkování vakcínou Pfizer Covid-19 v Bac Giang, Hanoi a Binh Phuoc. Příčina smrti byla stanovena jako „přehnaná reakce na vakcínu“**. Minulý týden zemřeli čtyři pracovníci v továrně na boty Kim Viet v Thanh Hoa po očkování Vero Cell Covid-19, také kvůli „přehnané reakci“. Související novinky: 86 dětí hospitalizovaných po očkování proti Covidu **Hanoj ​​pozastavuje používání šarží Pfizer s prodlouženou dobou použitelnosti**. Hanojská dívka zemřela po očkování proti Covid-19

Související novinky:
86 dětí hospitalizovaných po očkování proti Covidu Hanoj ​​pozastavuje používání šarží Pfizer s prodlouženou dobou použitelnosti. Hanojská dívka zemřela po očkování proti Covid-19
https://aeronet.cz/news/siri-nenavist-proti-skupine-obyvatel-ale-pritom-je-placen-z-dani-obcanu-reditel-laboratore-molekularni-biologie-akademie-ved-cr-oznacil-v-rozhovoru-pro-lidove-noviny-lekare-odborniky-a-obcany/


[quote="pid:46867, uid:223"]Související novinky: 86 dětí hospitalizovaných po očkování proti Covidu Hanoj ​​pozastavuje používání šarží Pfizer s prodlouženou dobou použitelnosti. Hanojská dívka zemřela po očkování proti Covid-19[/quote]https://aeronet.cz/news/siri-nenavist-proti-skupine-obyvatel-ale-pritom-je-placen-z-dani-obcanu-reditel-laboratore-molekularni-biologie-akademie-ved-cr-oznacil-v-rozhovoru-pro-lidove-noviny-lekare-odborniky-a-obcany/

Paluba covidové bárky , se propadá stále hlouběji .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Vyhruzky-Tvrda-ruka-nutna-Objeli-jsme-vsi-s-ockovanim-a-nic-Hejtmani-zdrbli-Cechy-685718
Toto může zveřejnit jen ten , kdo je v konci s řízením a má důvodné obavy z následků vlastní protilidské činnosti .


Paluba covidové bárky , se propadá stále hlouběji . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Vyhruzky-Tvrda-ruka-nutna-Objeli-jsme-vsi-s-ockovanim-a-nic-Hejtmani-zdrbli-Cechy-685718 Toto může zveřejnit jen ten , kdo je v konci s řízením a má důvodné obavy z následků vlastní protilidské činnosti .

Paluba covidové bárky , se propadá stále hlouběji .
Aspoň víme, co jsou zač, když se tak hezky odkopou.


[quote="pid:46918, uid:185"]Paluba covidové bárky , se propadá stále hlouběji .[/quote] Aspoň víme, co jsou zač, když se tak hezky odkopou.

dnes jsem byla na interne. je tam rozumna lekarka. neni pieksovana a rekla, ze doufa, ze brzy tady to silenstvi skonci a covid se zaradi k chripce. rekla, ze se nebude pieksovat necim, co nefunguje ani na alfu, ani deltu, natoz na omicron. sama rekla, ze lidi budou brzy muset resit uplne jine veci. jsem
btw: na FB sleduji matematicku houfkovou:
61ae0993e227d


dnes jsem byla na interne. je tam rozumna lekarka. neni pieksovana a rekla, ze doufa, ze brzy tady to silenstvi skonci a covid se zaradi k chripce. rekla, ze se nebude pieksovat necim, co nefunguje ani na alfu, ani deltu, natoz na omicron. sama rekla, ze lidi budou brzy muset resit uplne jine veci. jsem btw: na FB sleduji matematicku houfkovou: ![61ae0993e227d](serve/attachment&path=61ae0993e227d)
Upravené 6. 12. 2021 o 14:01

Z diskuse na Novinkách ohledně píchacího vynucovaného apartheidu .


an Bolcek
Před 1 hodinou


Všechno je to o RESPEKTU, očkovaný by měl respektovat neočkovaného a naopak. Měl by se přestat pořád hledat viník, kdo za co může. Lidé by měli být ohleduplní a respektovat se navzájem. Jeden pro druhého by měl mít pochopení. Ten, kdo se cítí být ohrožen, tak musí vyhodnotit situaci a podle toho se rozhodnout. Ten, kdo se necítí být ohrožen, měl by počítat s rizikem a podle toho k celé záležitosti přistupovat. Ať si prostě každý nosí třeba 5 roušek, dvoje rukavic nebo ať se zabalí celý do skafandru, když si bude myslet, že mu to pomůže. Každý zodpovídá SÁM za SEBE, NIKDO jiný to za vás NEUDĚLÁ! Ať se každý SÁM rozhodne jestli se naočkuje nebo nenaočkuje. Každý má SVÉ PRÁVO se rozhodnout! To, co je pro jednoho správně, tak pro druhého může být špatně. Hlavně je třeba mít pochopení a NEHODNOTIT a NESOUDIT lidi kvůli jejich VOLBĚ! Lidé se NESMÍ rozdělit a poštvávat jeden na druhého! Vláda vůbec NEŘEŠÍ Covid-19 samotný, pořád vedou jakýsi BOJ s OBČANY. Myslím, že vláda místo NAŘIZOVÁNÍ a ZÁKAZŮ, co se smí a co nesmí, co se má dělat a co se nemá dělat, měla zavést VLÁDNÍ a PREVENTIVNÍ DOPORUČENÍ na základě debaty s mnoha odborníky a nechat to na lidech a jejich znalostech, co si vyberou a čím a jak se každý bude řídit. Ano, někde se něco musí zavést, ale MUSÍ to mít LOGIKU! Je třeba vést debatu především s odborníky a veřejností, a ne že oni nás teď neposlouchají a nejdou s naším názorem, tak jim dáme co proto a potrestáme je, takhle to NIKDY fungovat NEBUDE! Vláda MUSÍ naslouchat veřejnosti. A hlavně by měla vláda a lékaři začít LÉČIT lidi v prvotních stadiích nemoci...


Daniel A Lenka Petráškovi
Daniel A Lenka Petráškovi
Před 1 hodinou


Žádná vláda, nikdy v dějinách lidstva, nedělala něco výhradně pro dobro svých obyvatel!


Co nás proboha pořád nutí myslet si, že TENTOKRÁT je to jinak???


Vláda NENÍ NÁŠ PŘÍTEL. Přítel nešikanuje, nevydírá a nelže.


Jestliže nás někdo vydíráním, zastrašováním a manipulací nutí poslouchat a ještě tomu říká "motivace" a "dobrovolnost", něco je špatně.


Hodně špatně.


https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/dalsi-zprisneni-ve-hre-omezeni-akci-delsi-prazdniny-i-rousky-ve-tridach-40380249


Ne že se jim to sype , už se to hroutí . Proto ty neustálé výkřiky o donucování . Strach z následků pracuje .


Z diskuse na Novinkách ohledně píchacího vynucovaného apartheidu . an Bolcek Před 1 hodinou Všechno je to o RESPEKTU, očkovaný by měl respektovat neočkovaného a naopak. Měl by se přestat pořád hledat viník, kdo za co může. Lidé by měli být ohleduplní a respektovat se navzájem. Jeden pro druhého by měl mít pochopení. Ten, kdo se cítí být ohrožen, tak musí vyhodnotit situaci a podle toho se rozhodnout. Ten, kdo se necítí být ohrožen, měl by počítat s rizikem a podle toho k celé záležitosti přistupovat. Ať si prostě každý nosí třeba 5 roušek, dvoje rukavic nebo ať se zabalí celý do skafandru, když si bude myslet, že mu to pomůže. Každý zodpovídá SÁM za SEBE, NIKDO jiný to za vás NEUDĚLÁ! Ať se každý SÁM rozhodne jestli se naočkuje nebo nenaočkuje. Každý má SVÉ PRÁVO se rozhodnout! To, co je pro jednoho správně, tak pro druhého může být špatně. Hlavně je třeba mít pochopení a NEHODNOTIT a NESOUDIT lidi kvůli jejich VOLBĚ! Lidé se NESMÍ rozdělit a poštvávat jeden na druhého! Vláda vůbec NEŘEŠÍ Covid-19 samotný, pořád vedou jakýsi BOJ s OBČANY. Myslím, že vláda místo NAŘIZOVÁNÍ a ZÁKAZŮ, co se smí a co nesmí, co se má dělat a co se nemá dělat, měla zavést VLÁDNÍ a PREVENTIVNÍ DOPORUČENÍ na základě debaty s mnoha odborníky a nechat to na lidech a jejich znalostech, co si vyberou a čím a jak se každý bude řídit. Ano, někde se něco musí zavést, ale MUSÍ to mít LOGIKU! Je třeba vést debatu především s odborníky a veřejností, a ne že oni nás teď neposlouchají a nejdou s naším názorem, tak jim dáme co proto a potrestáme je, takhle to NIKDY fungovat NEBUDE! Vláda MUSÍ naslouchat veřejnosti. A hlavně by měla vláda a lékaři začít LÉČIT lidi v prvotních stadiích nemoci... Daniel A Lenka Petráškovi Daniel A Lenka Petráškovi Před 1 hodinou Žádná vláda, nikdy v dějinách lidstva, nedělala něco výhradně pro dobro svých obyvatel! Co nás proboha pořád nutí myslet si, že TENTOKRÁT je to jinak??? Vláda NENÍ NÁŠ PŘÍTEL. Přítel nešikanuje, nevydírá a nelže. Jestliže nás někdo vydíráním, zastrašováním a manipulací nutí poslouchat a ještě tomu říká "motivace" a "dobrovolnost", něco je špatně. Hodně špatně. https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/dalsi-zprisneni-ve-hre-omezeni-akci-delsi-prazdniny-i-rousky-ve-tridach-40380249 Ne že se jim to sype , už se to hroutí . Proto ty neustálé výkřiky o donucování . Strach z následků pracuje .

Nájdené na internete, písal relatívne mladý človek


"AKO VÝDYCH
Každú dávku prirovnávam k výdychu. Mám na mysli presne ten výdych, keď pricestujete k moru a ktorý sa akosi mimovoľne prederie pri pohľade na obzor. Alebo hlboký výdych po veľmi ťažkom období, keď už viete, že to zvládnete. Je to veľmi oslobodzujúce. Zaregistrovala som sa hneď po pol roku (30. 11.), ešte v ten deň mi prišla pozvánka na dnešné tretie očkovanie. Beriem ho ako predčasný narodeninový darček. Je skvelé, že máme túto možnosť."


Nájdené na internete, písal relatívne mladý človek "AKO VÝDYCH Každú dávku prirovnávam k výdychu. Mám na mysli presne ten výdych, keď pricestujete k moru a ktorý sa akosi mimovoľne prederie pri pohľade na obzor. Alebo hlboký výdych po veľmi ťažkom období, keď už viete, že to zvládnete. Je to veľmi oslobodzujúce. Zaregistrovala som sa hneď po pol roku (30. 11.), ešte v ten deň mi prišla pozvánka na dnešné tretie očkovanie. Beriem ho ako predčasný narodeninový darček. Je skvelé, že máme túto možnosť."

Moderátor

Každú dávku prirovnávam k výdychu. Mám na mysli presne ten výdych, keď pricestujete k moru a ktorý sa akosi mimovoľne prederie pri pohľade na obzor. Alebo hlboký výdych po veľmi ťažkom období, keď už viete, že to zvládnete. Je to veľmi oslobodzujúce. Zaregistrovala som sa hneď po pol roku (30. 11.), ešte v ten deň mi prišla pozvánka na dnešné tretie očkovanie. Beriem ho ako predčasný narodeninový darček. Je skvelé, že máme túto možnosť."

Připomíná to tu část z filmu Sexmise , kdy se údajný přeoperovaný muž svěřuje s tím , že teprve ted pochopil dobro , které mu tím bylo projeveno .


[quote="pid:46940, uid:127"]Každú dávku prirovnávam k výdychu. Mám na mysli presne ten výdych, keď pricestujete k moru a ktorý sa akosi mimovoľne prederie pri pohľade na obzor. Alebo hlboký výdych po veľmi ťažkom období, keď už viete, že to zvládnete. Je to veľmi oslobodzujúce. Zaregistrovala som sa hneď po pol roku (30. 11.), ešte v ten deň mi prišla pozvánka na dnešné tretie očkovanie. Beriem ho ako predčasný narodeninový darček. Je skvelé, že máme túto možnosť."[/quote] Připomíná to tu část z filmu Sexmise , kdy se údajný přeoperovaný muž svěřuje s tím , že teprve ted pochopil dobro , které mu tím bylo projeveno .

Ne že se jim to sype , už se to hroutí . Proto ty neustálé výkřiky o donucování . Strach z následků pracuje
Vojtěch na tiskovce potvrdil, že trestem za nepodstoupení povinného očkování bude 10000 Kč.
Z diskuse na Novinkách:
Když ve stejný moment stiskněte klávesy ALT a F4, otevře se Vám formulář, kde můžete přímo panu Vojtěchovi, nebo někomu z vlády napsat svůj názor na jeho konání. Směle do toho, lidi!!!


[quote="pid:46926, uid:185"]Ne že se jim to sype , už se to hroutí . Proto ty neustálé výkřiky o donucování . Strach z následků pracuje[/quote]Vojtěch na tiskovce potvrdil, že trestem za nepodstoupení povinného očkování bude 10000 Kč. Z diskuse na Novinkách: Když ve stejný moment stiskněte klávesy ALT a F4, otevře se Vám formulář, kde můžete přímo panu Vojtěchovi, nebo někomu z vlády napsat svůj názor na jeho konání. Směle do toho, lidi!!!
Upravené 6. 12. 2021 o 18:05

Nájdené na internete, písal relatívne mladý človek
"AKO VÝDYCH
Každú dávku prirovnávam k výdychu.

A má spočítané, kolikátý výdech to je?:-)
Aby nevyplýtval ten poslední...


[quote="pid:46940, uid:127"]Nájdené na internete, písal relatívne mladý človek "AKO VÝDYCH Každú dávku prirovnávam k výdychu.[/quote] A má spočítané, kolikátý výdech to je?:-) Aby nevyplýtval ten poslední...

Paluba covidové bárky , se propadá stále hlouběji .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Vyhruzky-Tvrda-ruka-nutna-Objeli-jsme-vsi-s-ockovanim-a-nic-Hejtmani-zdrbli-Cechy-685718


Stěžuje si na výhružky smrtí...


A co asi jiného čekal?
Že mu lidi poděkují a ještě nohy políbí a boty vyleští?


[quote="pid:46918, uid:185"]Paluba covidové bárky , se propadá stále hlouběji . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Vyhruzky-Tvrda-ruka-nutna-Objeli-jsme-vsi-s-ockovanim-a-nic-Hejtmani-zdrbli-Cechy-685718[/quote] Stěžuje si na výhružky smrtí... A co asi jiného čekal? Že mu lidi poděkují a ještě nohy políbí a boty vyleští?

pred par dny jsem se divala na video sarah wagenknecht.
"corona - povinny pieks, bezhlavy manevr, jak odpoutat pozornost"
za tri dny to ma temer milion shlednuti.
v komentarich psal napriklad nekdo, ze pote, co video videl, si rozmyslel na pieks jit a je odhodlany vydrzet.
mj. mluvi o omikronu, jak vsechna media v pozoru a uz panikari. drosten je v pozoru a kancler scholz mluvi o dramatickem vyvoji. sarah rika "vzdy my o omikronu nic nevime", ale proc by politici cekali, je prece potreba udelat velkou paniku. udajne mRNA vakciny maji tu vyhodu, ze se daji velmi dobre prizpusobit novym mutacim (rikaji politici). klade si otazku, proc tedy nebyla prizpusobena vakcina na deltu, proc se pieksuje puvodni.
video je v nemcine. yori, lavazzo, mrknete se.


https://www.youtube.com/watch?v=CAC9F3_pjjE


pred par dny jsem se divala na video sarah wagenknecht. "corona - povinny pieks, bezhlavy manevr, jak odpoutat pozornost" za tri dny to ma temer milion shlednuti. v komentarich psal napriklad nekdo, ze pote, co video videl, si rozmyslel na pieks jit a je odhodlany vydrzet. mj. mluvi o omikronu, jak vsechna media v pozoru a uz panikari. drosten je v pozoru a kancler scholz mluvi o dramatickem vyvoji. sarah rika "vzdy my o omikronu nic nevime", ale proc by politici cekali, je prece potreba udelat velkou paniku. udajne mRNA vakciny maji tu vyhodu, ze se daji velmi dobre prizpusobit novym mutacim (rikaji politici). klade si otazku, proc tedy nebyla prizpusobena vakcina na deltu, proc se pieksuje puvodni. video je v nemcine. yori, lavazzo, mrknete se. https://www.youtube.com/watch?v=CAC9F3_pjjE

SPD se aspoň trochu snaží - díl druhý.


"Vyhlášku o povinném očkování proti covidu vydá Vojtěch do konce týdne"
6.12.2021
"Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch vydá do konce týdne vyhlášku, která nařídí povinné očkování proti covidu pro lidi nad 60 let a vybrané profese. Vyhláška má začít platit od března příštího roku. Hnutí SPD Tomia Okamury oznámilo, že vyhlášku napadne jako diskriminační u soudu hned, jak vyjde ve Sbírce zákonů."
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/jednani-vlady-koronavirus-povinne-ockovani-redukce-u-hromadnych-akci.A211206_054708_domaci_kop


SPD se aspoň trochu snaží - díl druhý. "Vyhlášku o povinném očkování proti covidu vydá Vojtěch do konce týdne" 6.12.2021 "Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch vydá do konce týdne vyhlášku, která nařídí povinné očkování proti covidu pro lidi nad 60 let a vybrané profese. Vyhláška má začít platit od března příštího roku. **Hnutí SPD Tomia Okamury oznámilo, že vyhlášku napadne jako diskriminační u soudu hned, jak vyjde ve Sbírce zákonů.**" https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/jednani-vlady-koronavirus-povinne-ockovani-redukce-u-hromadnych-akci.A211206_054708_domaci_kop

Bazilišek Rakušan ještě ani nedosedl na ministerskou sesli a už vyhrožuje neočkovaným policistům.
„A to je právě věc, se kterou mám problém: Jak může chodit na kontroly někdo, kdo není očkovaný, nebo dokonce očkování zásadně odmítá?“ podivil se budoucí ministr vnitra za hnutí STAN Vít Rakušan.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-deset-tisic-neockovanych-policistu-na-odchodu-zde-jsou-cisla-182749#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=6kWyiJBzvVf-202112070542&dop_id=182749&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest182_boxik_sport_bez_dopo_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
"Podle antického mínění je bazilišek méně než 12 palců (asi 30 cm) dlouhý had, který má na své hlavě bílý diadém. Baziliška vždy nalezneme na poušti, a to díky jeho destruktivním schopnostem, kterými z jakékoli krajiny za pár chvil vytvoří poušť. Všichni hadi slyší na jeho syčení, je tedy jakýmsi vládcem hadů." atd.: https://cs.wikipedia.org/wiki/Bazili%C5%A1ek


Tak tenhle bazilišek plný jedu chce policii přeměnit na nástroj boje s nebezpečnými rebelanty (platí i pro armádu, lékaře a zdravotní personál). Má v plánu zotročení všech. K tomu potřebuje oddané represivní nástroje.


Bazilišek Rakušan ještě ani nedosedl na ministerskou sesli a už vyhrožuje neočkovaným policistům. „A to je právě věc, se kterou mám problém: Jak může chodit na kontroly někdo, kdo není očkovaný, nebo dokonce očkování zásadně odmítá?“ podivil se budoucí ministr vnitra za hnutí STAN Vít Rakušan. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-deset-tisic-neockovanych-policistu-na-odchodu-zde-jsou-cisla-182749#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=6kWyiJBzvVf-202112070542&dop_id=182749&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest182_boxik_sport_bez_dopo_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz "Podle antického mínění je bazilišek méně než 12 palců (asi 30 cm) dlouhý had, který má na své hlavě bílý diadém. Baziliška vždy nalezneme na poušti, a to díky jeho destruktivním schopnostem, kterými z jakékoli krajiny za pár chvil vytvoří poušť. Všichni hadi slyší na jeho syčení, je tedy jakýmsi vládcem hadů." atd.: https://cs.wikipedia.org/wiki/Bazili%C5%A1ek Tak tenhle bazilišek plný jedu chce policii přeměnit na nástroj boje s nebezpečnými rebelanty (platí i pro armádu, lékaře a zdravotní personál). Má v plánu zotročení všech. K tomu potřebuje oddané represivní nástroje.

Počítám, že něco z toho jsou možná provokace, ale stejně se mi to dobře čte...
Kubek sklízí, co seje.


"„Frustráti si to natáčejí“. Začalo vyšetřování útoků na osobnosti boje s covidem"
7.1.2021
"Policie už vyšetřuje útoky na zdravotníky i veřejně známé zástupce boje s opatřeními proti pandemii covidu-19. Právu to potvrdil mluvčí policejního prezidia Ondřej Moravčík. Podle policie by mohlo jít o nebezpečné vyhrožování, za což viníkům hrozí až tři roky vězení. Právem oslovený advokát Tomáš Pokorný se domnívá, že by soud mohl sáhnout i k přísnějšímu trestu."
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/frustrati-si-to-nataceji-zacalo-vysetrovani-utoku-na-osobnosti-boje-s-covidem-40380318


"„Nedá se to spočítat. Jsou to telefonáty i maily, kde vám někdo vyhrožuje smrtí, je to praktické zablokování telefonní linky v práci, na kterou se pacienti nemůžou dovolat, protože neustále volají tito stalkeři a vyhrožují,“ přiblížil šéf lékařské komory."


Počítám, že něco z toho jsou možná provokace, ale stejně se mi to dobře čte... Kubek sklízí, co seje. "„Frustráti si to natáčejí“. Začalo vyšetřování útoků na osobnosti boje s covidem" 7.1.2021 "Policie už vyšetřuje útoky na zdravotníky i veřejně známé zástupce boje s opatřeními proti pandemii covidu-19. Právu to potvrdil mluvčí policejního prezidia Ondřej Moravčík. Podle policie by mohlo jít o nebezpečné vyhrožování, za což viníkům hrozí až tři roky vězení. Právem oslovený advokát Tomáš Pokorný se domnívá, že by soud mohl sáhnout i k přísnějšímu trestu." https://www.novinky.cz/krimi/clanek/frustrati-si-to-nataceji-zacalo-vysetrovani-utoku-na-osobnosti-boje-s-covidem-40380318 "„Nedá se to spočítat. Jsou to telefonáty i maily, kde vám někdo vyhrožuje smrtí, je to praktické zablokování telefonní linky v práci, na kterou se pacienti nemůžou dovolat, protože neustále volají tito stalkeři a vyhrožují,“ přiblížil šéf lékařské komory."
Upravené 7. 12. 2021 o 11:26

Bazilišek Rakušan ještě ani nedosedl na ministerskou sesli a už vyhrožuje neočkovaným policistům


Taky na něj dojde. Někteří voliči "pětikoalice" už došli k prozření.


Jakub Olbert z hnutí Chcípl Pes si všiml toho, že Rakušan chce, aby policie nedomlouvala, ale pokutovala. A také aby ji nezdržovalo správní řízení.
A také se mu nezamlouvají slova nastupujícího ministra dopravy Martina Kupky, že by pokuta měla být výchovná, například při nenošení respirátoru by se jednalo „jen“ o částku 10 000 Kč.


Kupka také prohlásil: „Stačí projít provozovny a dát jasně najevo, že se to bude vymáhat a kontrolovat. A že je to nezbytné pro účinný boj proti pandemii koronaviru. Osvědčilo se nám to, není to beznadějné.“


„To je ta demokratická strana, kterou jsme volili. ODS je to,“ komentoval Olbert a zmínil, že Rakušan celou věc korunoval tím, že řekl, že nasazení strážníka nemusí stačit. „Pravděpodobně přijde armáda,“ odhadl Olbert.


„Takže, pane Rakušane, pane Kupko, paní Pekarová. Vy jste byli zvoleni našimi hlasy. Vy zastupujete lid. Vy nejste monarchové, nejste ti, kterým patří tato země. Vy nejste ti, kteří mohou vydávat bezmezná opatření. Vy musíte ctít zákon, ctít Ústavu České republiky,“ vzkázal. ....
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pujdu-po-vas-Rakusan-dostal-vzkaz-po-kterem-bude-rad-za-ochranku-685717


[quote="pid:47039, uid:177"]Bazilišek Rakušan ještě ani nedosedl na ministerskou sesli a už vyhrožuje neočkovaným policistům[/quote] Taky na něj dojde. Někteří voliči "pětikoalice" už došli k prozření. Jakub Olbert z hnutí Chcípl Pes si všiml toho, že Rakušan chce, aby policie nedomlouvala, ale pokutovala. A také aby ji nezdržovalo správní řízení. A také se mu nezamlouvají slova nastupujícího ministra dopravy Martina Kupky, že by pokuta měla být výchovná, například při nenošení respirátoru by se jednalo „jen“ o částku 10 000 Kč. Kupka také prohlásil: „Stačí projít provozovny a dát jasně najevo, že se to bude vymáhat a kontrolovat. A že je to nezbytné pro účinný boj proti pandemii koronaviru. Osvědčilo se nám to, není to beznadějné.“ „To je ta demokratická strana, kterou jsme volili. ODS je to,“ komentoval Olbert a zmínil, že Rakušan celou věc korunoval tím, že řekl, že nasazení strážníka nemusí stačit. „Pravděpodobně přijde armáda,“ odhadl Olbert. „Takže, pane Rakušane, pane Kupko, paní Pekarová. Vy jste byli zvoleni našimi hlasy. Vy zastupujete lid. Vy nejste monarchové, nejste ti, kterým patří tato země. Vy nejste ti, kteří mohou vydávat bezmezná opatření. Vy musíte ctít zákon, ctít Ústavu České republiky,“ vzkázal. .... https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pujdu-po-vas-Rakusan-dostal-vzkaz-po-kterem-bude-rad-za-ochranku-685717

Tak máme tu pokračovanie s Dr. Pijakom - dnes som počúvala IV, bol tam Jano Baránek.


A teda zase rozoberali vládu, covid, ale čo mňa šokovalo je, že p. Baránkovi telefonoval Dr. Piják, kt. má vážnu obavu o svoj život. oddelenie vedie lekár, ktorý skončil v septembri, teda má 3 mesiace praxe, posledné 2 roky zrejme dištančne....


https://www.infovojna.sk/prehravac/dopoludnie-na-infovojne-s-adrianom-7122021/?m=1


Je to od 73 minúty


cca 10 minút, je mi z toho zle. Ako ani nechcem vedieť, koľko ľudí zomrelo akože na covid, ale v podstate na zanedbanie zdravotnej starostlivosti. Opisuje tam, že mu neodobrali osobnú anamnézu, nerobia mu denne fyziologicky vyšetrenia (teplota, atď). Nikto ho neodvážil, nevedia mu robiť bilanciu tekutín. Hrozné.... A to je lekár, chápete. Ako sa potom správajú k laikom, starým ľuďom. Leží u Sabaku, na Kramároch...


Noro potom povedal, že mu píšu sudcovia, nech to pošle na Generálnu prokuratúru.


Tak máme tu pokračovanie s Dr. Pijakom - dnes som počúvala IV, bol tam Jano Baránek. A teda zase rozoberali vládu, covid, ale čo mňa šokovalo je, že p. Baránkovi telefonoval Dr. Piják, kt. má vážnu obavu o svoj život. oddelenie vedie lekár, ktorý skončil v septembri, teda má 3 mesiace praxe, posledné 2 roky zrejme dištančne.... https://www.infovojna.sk/prehravac/dopoludnie-na-infovojne-s-adrianom-7122021/?m=1 Je to od 73 minúty cca 10 minút, je mi z toho zle. Ako ani nechcem vedieť, koľko ľudí zomrelo akože na covid, ale v podstate na zanedbanie zdravotnej starostlivosti. Opisuje tam, že mu neodobrali osobnú anamnézu, nerobia mu denne fyziologicky vyšetrenia (teplota, atď). Nikto ho neodvážil, nevedia mu robiť bilanciu tekutín. Hrozné.... A to je lekár, chápete. Ako sa potom správajú k laikom, starým ľuďom. Leží u Sabaku, na Kramároch... Noro potom povedal, že mu píšu sudcovia, nech to pošle na Generálnu prokuratúru.
Upravené 7. 12. 2021 o 15:13

Kamaratka ockovana, pred 10 dnami bola pozitivna na covid. Potom este raz musela ist na PCR test, zasa pozitivna. V piatok jej uz zacalo byt zle, v sobotu 39 teploty. V pondelok volala lekarke, ze potrebuje lieky a hlavne antibiotika, lebo sa jej pomaly rozbieha zapal pluc. Sestricka povedala, ze dobre, lekarka sa ani neozvala....nastastie je alergicka a astmaticka, takze tito lekari jej lieky predpisali, plus IVM a isoprinosine a vitaminy. Bola vcera na kontrole, lekarka sa s nou ani nestretla, len cez sestricku a sama jej musela nadiktovat co chce skontrolovat (krvny obraz, rentgen pluc).....proste to, co na internete hovoria ale aj lekarka jej muza v Galante mu urobila (nakazili sa obaja), jej to ani nenapadlo. A kedze vacsina ludi ani netusi, ze toto si musia striehnut sami (1.faza vitaminy, IVM, isoprinosine, acylpyrin/aspirin protect; 2.faza ak sa rozbiehaju vysoke teploty, bolest chrbta- tak je nabeh na zapal pluc; ked to odoznie treba si tlmit imunitu cez kortikoidne spreje, ktore ale nastastie ma ako astmaticka), kto sa moze cudovat, ze tolki umieraju. Je uplne jedno ci su ockovani alebo nie, ked ma niekto tazsi priebeh a lekar mu ani nezavola, tak sa naozaj nemozno cudovat, ze pacient zomrie. Mame tu "epidemiu" covidu viac ako 1,5 roka, MUDr. Etel Janekova napisala svoj uspesny postup aj v Lekarskych listoch, ale nie, my nechame pacienta nech si poradi sam:-( Este stastie, ze zlcniky si nemusime vyoperovat sami


Kamaratka ockovana, pred 10 dnami bola pozitivna na covid. Potom este raz musela ist na PCR test, zasa pozitivna. V piatok jej uz zacalo byt zle, v sobotu 39 teploty. V pondelok volala lekarke, ze potrebuje lieky a hlavne antibiotika, lebo sa jej pomaly rozbieha zapal pluc. Sestricka povedala, ze dobre, lekarka sa ani neozvala....nastastie je alergicka a astmaticka, takze tito lekari jej lieky predpisali, plus IVM a isoprinosine a vitaminy. Bola vcera na kontrole, lekarka sa s nou ani nestretla, len cez sestricku a sama jej musela nadiktovat co chce skontrolovat (krvny obraz, rentgen pluc).....proste to, co na internete hovoria ale aj lekarka jej muza v Galante mu urobila (nakazili sa obaja), jej to ani nenapadlo. A kedze vacsina ludi ani netusi, ze toto si musia striehnut sami (1.faza vitaminy, IVM, isoprinosine, acylpyrin/aspirin protect; 2.faza ak sa rozbiehaju vysoke teploty, bolest chrbta- tak je nabeh na zapal pluc; ked to odoznie treba si tlmit imunitu cez kortikoidne spreje, ktore ale nastastie ma ako astmaticka), kto sa moze cudovat, ze tolki umieraju. Je uplne jedno ci su ockovani alebo nie, ked ma niekto tazsi priebeh a lekar mu ani nezavola, tak sa naozaj nemozno cudovat, ze pacient zomrie. Mame tu "epidemiu" covidu viac ako 1,5 roka, MUDr. Etel Janekova napisala svoj uspesny postup aj v Lekarskych listoch, ale nie, my nechame pacienta nech si poradi sam:-( Este stastie, ze zlcniky si nemusime vyoperovat sami

Kamaratka ockovana, pred 10 dnami bola pozitivna na covid. Potom este raz musela ist na PCR test, zasa pozitivna.


Kamarátke prajem skoré uzdravenie, samozrejme. Mám otázku, či dlhodobo brala vitamín D (aspoň 4000 IU), cčko, zinok ako sa uvádza v tom I-mask protokole, alebo aspoň to Dčko. Ďakujem


[quote="pid:47079, uid:187"]Kamaratka ockovana, pred 10 dnami bola pozitivna na covid. Potom este raz musela ist na PCR test, zasa pozitivna.[/quote] Kamarátke prajem skoré uzdravenie, samozrejme. Mám otázku, či dlhodobo brala vitamín D (aspoň 4000 IU), cčko, zinok ako sa uvádza v tom I-mask protokole, alebo aspoň to Dčko. Ďakujem

ano brala.....tie vitaminy su samozrejme dolezite, ale nie samospasitelne a ona je ucitelka, takze to znamenalo, ze dlhe hodiny musela mat naustok a osobne v tom vidim tu sancu, preco sa to prejavilo tazsie a mala slabsiu imunitu. Ja som s nou sedela 2 hodiny bez vsetkeho pri stole, kecali sme a az v stredu mi napisala, ze zrejme od pondelka bola pozitivna. Ja som si potom hned naordinovala megadavky D vit.+C+Zn+Se, ale nastastie stale negativna.
V kazdom pripade osobne pripisujem IVM a Isoprinosinu to, ze sme zrazili jej teploty dolu, no a potom prisli antibiotika, tak snad ten zapal sa potlacil. Dufam, ze ta dalsia etapa ju minie.
Ale zasa moze to byt lahke respiracne ochorenie, ale v kazdom pripade netreba to podcenovat a treba liecit co najrychlejsie.


ano brala.....tie vitaminy su samozrejme dolezite, ale nie samospasitelne a ona je ucitelka, takze to znamenalo, ze dlhe hodiny musela mat naustok a osobne v tom vidim tu sancu, preco sa to prejavilo tazsie a mala slabsiu imunitu. Ja som s nou sedela 2 hodiny bez vsetkeho pri stole, kecali sme a az v stredu mi napisala, ze zrejme od pondelka bola pozitivna. Ja som si potom hned naordinovala megadavky D vit.+C+Zn+Se, ale nastastie stale negativna. V kazdom pripade osobne pripisujem IVM a Isoprinosinu to, ze sme zrazili jej teploty dolu, no a potom prisli antibiotika, tak snad ten zapal sa potlacil. Dufam, ze ta dalsia etapa ju minie. Ale zasa moze to byt lahke respiracne ochorenie, ale v kazdom pripade netreba to podcenovat a treba liecit co najrychlejsie.

....tie vitaminy su samozrejme dolezite, ale nie samospasitelne a ona je ucitelka, takze to znamenalo, ze dlhe hodiny musela mat naustok


chápem, mňa to zaujímalo z toho hľadiska, že či profylaxia a priebeh ochorenie má súvis. Toto nie je reprezentatívny vzorka, ktovie ako sa na tom podpísalo aj to očkovanie.


Ináč dnes som si stiahla ten report Pfizeru, o kt. rozprávala dr. Peková včera, Ori alebo Jox dali na to link. Zatiaľ som to len tak prebehla, ale zaujalo ma Clinical study 1,2,3 April 2020. Takže veľa ľudí aj tu mohlo dostať placebo. Takže ten status očko - neočko, ani neviem ako to brať. Tí, čo mali seriózne vedlajšie účinky, tak tomu verím, že dostali ozajstnú dávku.


[quote="pid:47096, uid:187"]....tie vitaminy su samozrejme dolezite, ale nie samospasitelne a ona je ucitelka, takze to znamenalo, ze dlhe hodiny musela mat naustok[/quote] chápem, mňa to zaujímalo z toho hľadiska, že či profylaxia a priebeh ochorenie má súvis. Toto nie je reprezentatívny vzorka, ktovie ako sa na tom podpísalo aj to očkovanie. Ináč dnes som si stiahla ten report Pfizeru, o kt. rozprávala dr. Peková včera, Ori alebo Jox dali na to link. Zatiaľ som to len tak prebehla, ale zaujalo ma Clinical study 1,2,3 April 2020. Takže veľa ľudí aj tu mohlo dostať placebo. Takže ten status očko - neočko, ani neviem ako to brať. Tí, čo mali seriózne vedlajšie účinky, tak tomu verím, že dostali ozajstnú dávku.

ona mala Sputnik V, takze v tomto pohlade by to nemala byt otazka vakciny (aj ked samozrejme nikto nevie co komu pichli, mozem len predpokladat, ze jej dali to, co mali).
Tak predpokladam, ze urcite to ma nejaky suvis. Je vysoko pravdepodobne, ze ludia, ktori pocuvaju MSM a teda vlastne ani nic nemaju pouzivat vratane vitaminov (pricom ked uz, tak radsej acylpyrin, ak to zaludok ci pripadne alergie dovolia), by dopadli podstatne horsie. S tym ockovanim tazko povedat, cela jej rodina je neockovana a vsetci relativne v pohode. Ale ako som uz uviedla, ona ma svoje diagnozy, astmu, alergie, tak ale nie je to ziadny trvaly pacient.
Skor bola nahnevana na lekarku a pojde si hladat inu, ked toto cele prehrmi, inak situacia u nas v praci ako cez kopirak, vedlajsie oddelenie polovica chora, ich sef tazke horucky a pritom sa da predpokladat, ze tam bolo aj vyznamnejsie percento zaockovanosti.....a pre mna je to skor dokaz preco mame najvyssi podiel umrti (a mali by sme ho aj keby bola 100% preockovanost a vakciny fungovali tak ako teoria predpisovala a ziadne vedlajsie ucinky by neboli). Proste ked nechas rozbehnut chorobu na zapal pluc a ludia sa dostanu az tam bez pomoci ci prevencie, tak potom uz to je len od toho hore, kto to v nemocnici prezije a kto nie.


ona mala Sputnik V, takze v tomto pohlade by to nemala byt otazka vakciny (aj ked samozrejme nikto nevie co komu pichli, mozem len predpokladat, ze jej dali to, co mali). Tak predpokladam, ze urcite to ma nejaky suvis. Je vysoko pravdepodobne, ze ludia, ktori pocuvaju MSM a teda vlastne ani nic nemaju pouzivat vratane vitaminov (pricom ked uz, tak radsej acylpyrin, ak to zaludok ci pripadne alergie dovolia), by dopadli podstatne horsie. S tym ockovanim tazko povedat, cela jej rodina je neockovana a vsetci relativne v pohode. Ale ako som uz uviedla, ona ma svoje diagnozy, astmu, alergie, tak ale nie je to ziadny trvaly pacient. Skor bola nahnevana na lekarku a pojde si hladat inu, ked toto cele prehrmi, inak situacia u nas v praci ako cez kopirak, vedlajsie oddelenie polovica chora, ich sef tazke horucky a pritom sa da predpokladat, ze tam bolo aj vyznamnejsie percento zaockovanosti.....a pre mna je to skor dokaz preco mame najvyssi podiel umrti (a mali by sme ho aj keby bola 100% preockovanost a vakciny fungovali tak ako teoria predpisovala a ziadne vedlajsie ucinky by neboli). Proste ked nechas rozbehnut chorobu na zapal pluc a ludia sa dostanu az tam bez pomoci ci prevencie, tak potom uz to je len od toho hore, kto to v nemocnici prezije a kto nie.

Pořád stejné primitivní triky . Vezme se země která vyhovuje zadání , v tomto případě ta která má velkou opíchanost a není právě na vzestupu a data se seřadí aby potvrzovala tu "pravdu" , kterou je potřeba hlásat .
Politici-lháři to tak dělají po celou dobu . Problém je , pokud tomu dav odmítá uvěřit . A placení provokatéři to nezachrání , protože nedokáží ovlivnit vnímání člověka , který chápe že je něco špatně .
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/data-z-cele-evropy-ukazuji-jak-ockovani-ovlivnuje-hospitalizace-a-umrti-40380291


Pořád stejné primitivní triky . Vezme se země která vyhovuje zadání , v tomto případě ta která má velkou opíchanost a není právě na vzestupu a data se seřadí aby potvrzovala tu "pravdu" , kterou je potřeba hlásat . Politici-lháři to tak dělají po celou dobu . Problém je , pokud tomu dav odmítá uvěřit . A placení provokatéři to nezachrání , protože nedokáží ovlivnit vnímání člověka , který chápe že je něco špatně . https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/data-z-cele-evropy-ukazuji-jak-ockovani-ovlivnuje-hospitalizace-a-umrti-40380291
1 ... 45678910 ... 11
101.36k
801
103
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept