Zdravie a záhrada
Covid-19 časť 3

Je zrejmé, že had fašizmu zoviera spoločnosť čoraz viac, vo vlnách, kedy ďalší stisk je silnejší ako ten predošlý. Pritom obeť má možnosť, ako sa zo zovretia dostať, uťať hlavu a telo sa zosype samo.


Je zrejmé, že had fašizmu zoviera spoločnosť čoraz viac, vo vlnách, kedy ďalší stisk je silnejší ako ten predošlý. Pritom obeť má možnosť, ako sa zo zovretia dostať, uťať hlavu a telo sa zosype samo.
Upravené 27. 11. 2021 o 16:29

Už to na PL schvalují 4 hodiny ...

Jestli to neschválí, poslat mu dotaz přímo na ministerstvo.


[quote="pid:45346, uid:260"]Už to na PL schvalují 4 hodiny ...[/quote] Jestli to neschválí, poslat mu dotaz přímo na ministerstvo.

Další právní rozbor fašistické akce , opíchat bojovým jedem všechny .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rana-vlade-Povinne-ockovani-proti-covidu-zrejme-nelze-vyhlasit-Pravnik-odhaluje-684748


Další právní rozbor fašistické akce , opíchat bojovým jedem všechny . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rana-vlade-Povinne-ockovani-proti-covidu-zrejme-nelze-vyhlasit-Pravnik-odhaluje-684748

nastoupil do karantény
Vyžádal si time-out. Je třeba teď hodně konzultovat ...


[quote="pid:45415, uid:101"]nastoupil do karantény[/quote]Vyžádal si time-out. Je třeba teď hodně konzultovat ...

Ministr Vojtěch má koronavirus, nastoupil do karantény


Maju to vymakané. Pred doležitým rozhodnutím (pravdepodobne o povinnom očkovaní), ministri a poslanci akože prekonaju chorobu a pol roka nemusia hrať divadlo s očkovaním.
Kto ďalší bude kovid pozitivny?


[quote="pid:45415, uid:101"]Ministr Vojtěch má koronavirus, nastoupil do karantény[/quote] Maju to vymakané. Pred doležitým rozhodnutím (pravdepodobne o povinnom očkovaní), ministri a poslanci akože prekonaju chorobu a pol roka nemusia hrať divadlo s očkovaním. Kto ďalší bude kovid pozitivny?
Upravené 28. 11. 2021 o 12:31

Je zrejmé, že had fašizmu zoviera spoločnosť čoraz viac, vo vlnách, kedy ďalší stisk je silnejší ako ten predošlý


Fremtidige generasjoner vil ikke...
https://steigan.no/category/helse/


Majú vakcíny pomáhať ľuďom,
alebo ľudia pomáhajú vakcínam ..?
Táto otázka sa ľahko vynára, keď vidíme, s akou bezohľadnosťou
pokračuje očkovacia kampaň napriek masívnym škodám spôsobeným očkovaním,
ktoré už nemožno prehliadať.


V západnej komunite hodnôt
bolo vždy normou obetovať časti populácie v experimentoch na farmakologické
alebo vojenské účely.
Novinkou však je, že k tomuto masívnemu zneužívaniu
teraz dochádza proti celej populácii.


--Dlhoročná tradícia experimentov na ľuďoch v medicíne



Tuskegee-eksperimentet
https://cs.wikipedia.org/wiki/Studie_syfilidy_v_Tuskegee


--Očkovanie, paranoidná obrana proti prírode
--Udržateľná zdravotná politika namiesto šarlatánskych metód


Náš dobre namazaný aparát politiky, vedy a médií
s ich primitívnymi donucovacími mechanizmami
nemilosrdne premieňa všetkých svojich obyvateľov na budúcich mRNA feťákov
pre nenásytné farmaceutické firmy


- a preto -

koncentrácia kapitálu -podobná rakovine- vo farmaceutickom sektore
sa musí výrazne znížiť.
Ostro sa musíme postaviť aj proti pokusom farmaceutických lobistov
a ich stúpencov v politike
démonizovat a zakazovat nefarmaceutické liečebné metódy. ....


- preto ze  -

«Budúce generácie nebudú rozlišovať medzi šarlatánstvom 15. storočia
a dnešným prebytkom mRNA»


Midt i fleisen
https://midtifleisen.wordpress.com/2021/11/27/fremtidige-generasjoner-vil-ikke-skille-mellom-kvakksalveriet-pa-1400-tallet-og-dagens-mrna-utskeielser/
autor
Hermann Ploppa (Nemecko)
https://www.rubikon.news/autoren/hermann-ploppa



De kwakzalver (šarlatán), Jan Havicksz. Steen, 1650 - 1660 Rijksmuseum Amsterdam


[quote="pid:45347, uid:77"]Je zrejmé, že had fašizmu zoviera spoločnosť čoraz viac, vo vlnách, kedy ďalší stisk je silnejší ako ten predošlý[/quote] Fremtidige generasjoner vil ikke... https://steigan.no/category/helse/ Majú vakcíny pomáhať ľuďom, alebo ľudia pomáhajú vakcínam ..? Táto otázka sa ľahko vynára, keď vidíme, s akou bezohľadnosťou pokračuje očkovacia kampaň napriek masívnym škodám spôsobeným očkovaním, ktoré už nemožno prehliadať. V západnej komunite hodnôt bolo vždy normou obetovať časti populácie v experimentoch na farmakologické alebo vojenské účely. Novinkou však je, že k tomuto masívnemu zneužívaniu teraz dochádza proti celej populácii. --Dlhoročná tradícia experimentov na ľuďoch v medicíne https://midtifleisen.files.wordpress.com/2021/11/tuskegee.gif Tuskegee-eksperimentet https://cs.wikipedia.org/wiki/Studie_syfilidy_v_Tuskegee --Očkovanie, paranoidná obrana proti prírode --Udržateľná zdravotná politika namiesto šarlatánskych metód Náš dobre namazaný aparát politiky, vedy a médií s ich primitívnymi donucovacími mechanizmami nemilosrdne premieňa všetkých svojich obyvateľov na budúcich mRNA feťákov pre nenásytné farmaceutické firmy - a preto - koncentrácia kapitálu -podobná rakovine- vo farmaceutickom sektore sa musí výrazne znížiť. Ostro sa musíme postaviť aj proti pokusom farmaceutických lobistov a ich stúpencov v politike démonizovat a zakazovat nefarmaceutické liečebné metódy. .... - preto ze - «Budúce generácie nebudú rozlišovať medzi šarlatánstvom 15. storočia a dnešným prebytkom mRNA» Midt i fleisen https://midtifleisen.wordpress.com/2021/11/27/fremtidige-generasjoner-vil-ikke-skille-mellom-kvakksalveriet-pa-1400-tallet-og-dagens-mrna-utskeielser/ autor Hermann Ploppa (Nemecko) https://www.rubikon.news/autoren/hermann-ploppa https://steigan.no/wp-content/uploads/2021/11/kvakksalveren-696x406.png De kwakzalver (šarlatán), Jan Havicksz. Steen, 1650 - 1660 Rijksmuseum Amsterdam
Upravené 28. 11. 2021 o 21:40

Pred doležitým rozhodnutím (pravdepodobne o povinnom očkovaní), ministri a poslanci akože prekonaju chorobu a pol roka nemusia hrať divadlo s očkovaním.

No hlavně nemusí jít na případnou další dávku. Mohou jí oddalovat. Možná se chovají podle toho co jsem napsal, tedy: Už žádná další dávka ! Předpokládám, že Vojtěch je normálně očkován. Co když už se k němu dostaly jisté informace o kéž by jenom neúčinnosti vakcín. Ale betonové informace. Takový kovid se teď hodí. Min. 180 dní hájení od vakcíny. Za tu dobu se může udát ledacos a ledacos může vyplavat na povrch. Proto opakuji máte-li jednu či dvě dávky, další nebrat. Takže Zeman, Vojtěch. Uvidíme co Babiš, Schillerová, Havlíček ? Je možné, že výše jmenovaní i ostatní budou postupně dostávat kovida, aby taky měli 180 dní hájení od vakcín.


[quote="pid:45426, uid:46"]Pred doležitým rozhodnutím (pravdepodobne o povinnom očkovaní), ministri a poslanci akože prekonaju chorobu a pol roka nemusia hrať divadlo s očkovaním.[/quote] No hlavně nemusí jít na případnou další dávku. Mohou jí oddalovat. Možná se chovají podle toho co jsem napsal, tedy: **Už žádná další dávka !** Předpokládám, že Vojtěch je normálně očkován. Co když už se k němu dostaly jisté informace o kéž by jenom neúčinnosti vakcín. Ale betonové informace. Takový kovid se teď hodí. Min. 180 dní hájení od vakcíny. Za tu dobu se může udát ledacos a ledacos může vyplavat na povrch. Proto opakuji máte-li jednu či dvě dávky, další nebrat. Takže Zeman, Vojtěch. Uvidíme co Babiš, Schillerová, Havlíček ? Je možné, že výše jmenovaní i ostatní budou postupně dostávat kovida, aby taky měli 180 dní hájení od vakcín.

Jarek

rakousko, poslankyne strany ÖVP, Eva-Maria Himmelbauer (ÖVP), 17.11.2021 v parlamentu... aneb, jak z nas delaji hlupaky i pred kamerou.


poslankyne k tomu rika, ze bezprostredne pred tim, nechala pieksnout proti chripce. je podruhe tehotna. vse ma pry v elektronicke podobe, ale protoze u sebe nemela papirovy dokument, dala ji lekarka prazdnou lahvicku s cislem sarze, aby si to mohla pozdeji nalepit. poslankyne potom rekla, ze se jednalo o chybnou interpretaci, kterou vyuzila fake-news a popiraci.
„vakciny snizuji riziko tezkeho prubehou. to plati jak pro vakcinu na chripku tak na c-19". poslankyne rika, ze je uz dolozeno, ze i tehotne se maji nechat pieksnout proti c-19. „tehotenstvi je mimoradne obdobi pro kazdou zenu, kdy by nemela myslet jen na sebe, ale take na sve nenarozene dite.take ja bych chtela chranit sebe a me dite pred rizikem tezkeho prubehu a minimalizovat predcasny porod.“


https://twitter.com/sankt_nick/status/1460935628363812868

https://www.heute.at/s/oevp-abgeordnete-beklebt-sich-impfpass-im-nationalrat-100174217


https://www.vienna.at/impffaelschung-im-nationalrat-abgeordnete-kontert-fake-news/7197288


dotaznik v onom clanku, kdo se chce nechat pieksnout na chripku. 53 procent rika: NE.
61a3d0381888d


rakousko, poslankyne strany ÖVP, Eva-Maria Himmelbauer (ÖVP), 17.11.2021 v parlamentu... aneb, jak z nas delaji hlupaky i pred kamerou. poslankyne k tomu rika, ze bezprostredne pred tim, nechala pieksnout proti chripce. je podruhe tehotna. vse ma pry v elektronicke podobe, ale protoze u sebe nemela papirovy dokument, dala ji lekarka prazdnou lahvicku s cislem sarze, aby si to mohla pozdeji nalepit. poslankyne potom rekla, ze se jednalo o chybnou interpretaci, kterou vyuzila fake-news a popiraci. „vakciny snizuji riziko tezkeho prubehou. to plati jak pro vakcinu na chripku tak na c-19". poslankyne rika, ze je uz dolozeno, ze i tehotne se maji nechat pieksnout proti c-19. „tehotenstvi je mimoradne obdobi pro kazdou zenu, kdy by nemela myslet jen na sebe, ale take na sve nenarozene dite.take ja bych chtela chranit sebe a me dite pred rizikem tezkeho prubehu a minimalizovat predcasny porod.“ https://twitter.com/sankt_nick/status/1460935628363812868 https://www.heute.at/s/oevp-abgeordnete-beklebt-sich-impfpass-im-nationalrat-100174217 https://www.vienna.at/impffaelschung-im-nationalrat-abgeordnete-kontert-fake-news/7197288 dotaznik v onom clanku, kdo se chce nechat pieksnout na chripku. 53 procent rika: NE. ![61a3d0381888d](serve/attachment&path=61a3d0381888d)

Mě se moc líbí ten Zemanův vzkaz očkovaným, při jmenování premiéra. Člověk po třetí vakcíně, s rouškou a ve skleněném kotci. Lepší reklamu na účinnost očkování ani udělat nemohli.smile


Mě se moc líbí ten Zemanův vzkaz očkovaným, při jmenování premiéra. Člověk po třetí vakcíně, s rouškou a ve skleněném kotci. Lepší reklamu na účinnost očkování ani udělat nemohli.]:)

Položil jsem ministrovi Adamovi na parlamentních listech dotaz:
Napsali mi, že dotaz byl smazán. A taky poslali smysluplné zdůvodnění:


Váš dotaz Distribuce jodidu draselného na politika Mgr. et Mgr. Adam Vojtěch, MHA ze dne 27.11.2021 13:14:15 , který jste zaslal prostřednictvím serveru ParlamentníListy.cz, bohužel musel být smazán moderátorem. Důvodem smazání může být jednak neodůvodněnost dotazu (není v gesci tázaného odpovědět). Smyslem funkcionality dotazů je získat z odpovědí postoj politiků, či odůvodnění jejich rozhodnutí, vůči svým voličům. Dalším důvodem může být hromadné pokládání dotazů (tapetování). Posledním důvodemmůže být poručení Etického kodexu vkládání příspěvků, jehož dodržování Vámi bylo odsouhlaseno:


  • Dodržujte platné zákony České republiky i všeobecně uznávané normy vhodného vyjadřování.
  • Neurážejte politiky jakýmkoliv způsobem, nesnižujte jejich význam, nepomlouvejte je. Ptejte se, prosíme, konstruktivně. Cílem serveru je rozproudit věcnou diskuzi mezi volenými zastupiteli a uživateli-voliči.
  • Nevyjadřujte své názory, nevyzývejte. Ptejte se na aktuální témata, která jsou reálně v kompetenci tázaného politika / instituce / obce.
  • Netapetujte - neopakujte zbytečně jednu a tu samou obecnou otázku na více politiků.
  • Pokud někoho obviňujete, podpořte svá tvrzení důkazy.
  • Nevkládejte do dotazů zbytečné odkazy na jiné webové stránky.
  • Nepokládejte dotazy v množném čísle (například za všechny občany), pokud nejste oficiálním zástupcem oficiální skupiny či organizace.
  • Nehlasujte a nevkládejte obsah z více účtů - pokud objevíme, že zneužíváte Profily pro ovlivňování dalších uživatelů (publikace názorů, dotazy, hodnocení atd.), případně k blokování služby (obdoba tapetování), budou všechny používané jedním uživatelem trvale zablokovány.

TIP: Politici mohou zodpovídat pouze smysluplné otázky, proto se nad formulací otázky zamyslete a položte ji politikovi, který má kompetenci Váš dotaz zodpovědět. Pokud máte ke konkrétním politikům přímou výzvu nebo chcete vyjadřovat své názory, zašlete je prosím, přímo na kontaktní e-maily uvedené v Profilech politiků (pro výzvy můžete využít například možnost založení petice zdarma na www.jednej.cz). Vaše další názory můžete také zaslat redakci. Pokud redakce uzná Vaše názory za vhodné ke zveřejnění, ráda tak učiní.


TIP: Protože se většina uživatelů obává o své soukromí, zobrazujeme politikům automaticky pouze Váš nick (přezdívku). Považujeme však za slušné, když se pod textem dotazu podepíšete svým jménem (také víte, koho se ptáte) a případně i blíže určíte své bydliště (některé dotazy mohou být lokálního charakteru). Nemusí jít o úplný podpis, ale věřte, že "dotaz od Pavla z Královéhradecka" bude považován za reálnější i příjemnější a bude zodpovězen spíše, než nepodepsaný dotaz od "Valdermort007". Podpisem tedy zvyšujete váhu Vašeho dotazu i pravděpodobnost, že Vám bude na dotaz odpovězeno.


Děkujeme, tým ParlamentníListy.cz


Omlouvám se za tapetu. Jenom nevím, kterou kategorii jsem porušil smile


[quote="pid:45346, uid:260"]Položil jsem ministrovi Adamovi na parlamentních listech dotaz:[/quote]Napsali mi, že dotaz byl smazán. A taky poslali smysluplné zdůvodnění: Váš dotaz Distribuce jodidu draselného na politika Mgr. et Mgr. Adam Vojtěch, MHA ze dne 27.11.2021 13:14:15 , který jste zaslal prostřednictvím serveru ParlamentníListy.cz, bohužel musel být smazán moderátorem. Důvodem smazání může být jednak neodůvodněnost dotazu (není v gesci tázaného odpovědět). Smyslem funkcionality dotazů je získat z odpovědí postoj politiků, či odůvodnění jejich rozhodnutí, vůči svým voličům. Dalším důvodem může být hromadné pokládání dotazů (tapetování). Posledním důvodemmůže být poručení Etického kodexu vkládání příspěvků, jehož dodržování Vámi bylo odsouhlaseno: - Dodržujte platné zákony České republiky i všeobecně uznávané normy vhodného vyjadřování. - Neurážejte politiky jakýmkoliv způsobem, nesnižujte jejich význam, nepomlouvejte je. Ptejte se, prosíme, konstruktivně. Cílem serveru je rozproudit věcnou diskuzi mezi volenými zastupiteli a uživateli-voliči. - Nevyjadřujte své názory, nevyzývejte. Ptejte se na aktuální témata, která jsou reálně v kompetenci tázaného politika / instituce / obce. - Netapetujte - neopakujte zbytečně jednu a tu samou obecnou otázku na více politiků. - Pokud někoho obviňujete, podpořte svá tvrzení důkazy. - Nevkládejte do dotazů zbytečné odkazy na jiné webové stránky. - Nepokládejte dotazy v množném čísle (například za všechny občany), pokud nejste oficiálním zástupcem oficiální skupiny či organizace. - Nehlasujte a nevkládejte obsah z více účtů - pokud objevíme, že zneužíváte Profily pro ovlivňování dalších uživatelů (publikace názorů, dotazy, hodnocení atd.), případně k blokování služby (obdoba tapetování), budou všechny používané jedním uživatelem trvale zablokovány. **TIP:** Politici mohou zodpovídat pouze smysluplné otázky, proto se nad formulací otázky zamyslete a položte ji politikovi, který má kompetenci Váš dotaz zodpovědět. Pokud máte ke konkrétním politikům přímou výzvu nebo chcete vyjadřovat své názory, zašlete je prosím, přímo na kontaktní e-maily uvedené v Profilech politiků (pro výzvy můžete využít například možnost založení petice zdarma na www.jednej.cz). Vaše další názory můžete také zaslat redakci. Pokud redakce uzná Vaše názory za vhodné ke zveřejnění, ráda tak učiní. **TIP:** Protože se většina uživatelů obává o své soukromí, zobrazujeme politikům automaticky pouze Váš nick (přezdívku). Považujeme však za slušné, když se pod textem dotazu podepíšete svým jménem (také víte, koho se ptáte) a případně i blíže určíte své bydliště (některé dotazy mohou být lokálního charakteru). Nemusí jít o úplný podpis, ale věřte, že "dotaz od Pavla z Královéhradecka" bude považován za reálnější i příjemnější a bude zodpovězen spíše, než nepodepsaný dotaz od "Valdermort007". Podpisem tedy zvyšujete váhu Vašeho dotazu i pravděpodobnost, že Vám bude na dotaz odpovězeno. Děkujeme, tým ParlamentníListy.cz Omlouvám se za tapetu. Jenom nevím, kterou kategorii jsem porušil :x
Upravené 28. 11. 2021 o 21:29

@Achetaton
Ano a já to rozvinu. Jako kdyby to byl vzkaz pro ty, kteří chápou více, a to: Lidi vidíte jak fungují vakcíny. Jaká je to komedie a podvod a zločin proti lidskosti. Já prezident po třech dávkách. Mám koronavirus a na hubě respirátor a pod hermetickým poklopem, pod který mě přivezl človíček ve skafandru. Vyzívám Vás všechny. Svrhněte kovidový fašismus !

@Achetaton Ano a já to rozvinu. Jako kdyby to byl vzkaz pro ty, kteří chápou více, a to: Lidi vidíte jak fungují vakcíny. Jaká je to komedie a podvod a zločin proti lidskosti. Já prezident po třech dávkách. Mám koronavirus a na hubě respirátor a pod hermetickým poklopem, pod který mě přivezl človíček ve skafandru. Vyzívám Vás všechny. Svrhněte kovidový fašismus !

Jarek

Desítky lidí si v Německu nechaly píchnout záhadnou vakcínu.


Německo zaznamenalo případ hromadného očkování neschválenou vakcínou. V sobotu tam do sebe nechaly záhadnou nelegální očkovací látku proti covidu-19 vpravit desítky lidí.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-dalsi-ockovaci-skandal-v-nemecku-desitky-lidi-si-nechali-pichnout-zahadnou-vakcinu-182000


Desítky lidí si v Německu nechaly píchnout záhadnou vakcínu. Německo zaznamenalo případ hromadného očkování neschválenou vakcínou. V sobotu tam do sebe nechaly záhadnou nelegální očkovací látku proti covidu-19 vpravit desítky lidí. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-dalsi-ockovaci-skandal-v-nemecku-desitky-lidi-si-nechali-pichnout-zahadnou-vakcinu-182000
Upravené 30. 11. 2021 o 07:31

Desítky lidí si v Německu nechaly píchnout záhadnou vakcínu.
"Německá policie musela v sobotu rozehnat nepovolenou akci, která se vydávala za běžné očkovací centrum..."
Nikto predsa nebude Pfizeru kaziť kšeft


[quote="pid:45540, uid:158"]Desítky lidí si v Německu nechaly píchnout záhadnou vakcínu.[/quote]"Německá policie musela v sobotu rozehnat nepovolenou akci, která se vydávala za běžné očkovací centrum..." Nikto predsa nebude Pfizeru kaziť kšeft

Přestávám tomu Milošovi (Zeman) rozumět, čtu že je pro povinné očkování, to je ta práce pro národ?


Přestávám tomu Milošovi (Zeman) rozumět, čtu že je pro povinné očkování, to je ta práce pro národ?

to je ta práce pro národ?


3x očkovaný a za plexisklom. Stále tomu nerozumieš? Zeman pracuje veľmi rozumne. Jeho návšteva nemocnice, nech to už bolo akokoľvek, oddialila nástup takých bláznov ako môžete vidieť na Slovensku. Medzi tým sa vývoj vo svete posunul ďalej a tak sa snaží v rámci možného tlmiť dopad psychopatov na vývoj v ČR.


Podľa mňa má značné zásluhy.


[quote="pid:45594, uid:149"]to je ta práce pro národ?[/quote] 3x očkovaný a za plexisklom. Stále tomu nerozumieš? Zeman pracuje veľmi rozumne. Jeho návšteva nemocnice, nech to už bolo akokoľvek, oddialila nástup takých bláznov ako môžete vidieť na Slovensku. Medzi tým sa vývoj vo svete posunul ďalej a tak sa snaží v rámci možného tlmiť dopad psychopatov na vývoj v ČR. Podľa mňa má značné zásluhy.
Upravené 29. 11. 2021 o 12:32

Podľa mňa má značné zásluhy.
Ano, nechal jsem se unést, je pravdou že ten manévr udělal hodně. Ale, takováto prohlášení mi vždy zvednou žluč.


[quote="pid:45598, uid:69"]Podľa mňa má značné zásluhy.[/quote]Ano, nechal jsem se unést, je pravdou že ten manévr udělal hodně. Ale, takováto prohlášení mi vždy zvednou žluč.

Šiel som práve po ulici, pozerám a tam "pojazdné centrum genocídy". Tak ma napadlo pár nepoholdných otázok.
1 Tá vakcína zaberá aj proti novej verzii korona vírusu omicron?
odpoveď áno - Tak prečo zatvárajú hranice a robia zase halo keď je to ten istý vírus a vakcínu už máme?
odpoveď nie - Tak načo očkujete ľudí vakcínou, ktorá zaberá len proti minuloročnému vírusu?
2 Tá vakcína ma ochraní proti korone?
Odpoveď áno - No asi nie, pretože už pol roka sa očkuje a nikde sme sa nedostali, korona je tu stále, mame lockdown tak ako pred rokom.
Odpoveď nie - Tak načo očkujete?
3 Aké vedľajšie účinky má vakcína, veď každá vakcína má určité vedľajšie účinky. (tu odpoveď čakať netreba, liberáli odpovedať nedokážu)
4 Môžete mi poskytnúť nejaké štatistické údaje, ktoré odôvodnia oprávnenosť očkovania hovoriace o poklese výskytu kovidu u očkovaných? (pochybujem žeby také niečo vôbec existovalo).


Šiel som práve po ulici, pozerám a tam "pojazdné centrum genocídy". Tak ma napadlo pár nepoholdných otázok. 1 Tá vakcína zaberá aj proti novej verzii korona vírusu omicron? odpoveď áno - Tak prečo zatvárajú hranice a robia zase halo keď je to ten istý vírus a vakcínu už máme? odpoveď nie - Tak načo očkujete ľudí vakcínou, ktorá zaberá len proti minuloročnému vírusu? 2 Tá vakcína ma ochraní proti korone? Odpoveď áno - No asi nie, pretože už pol roka sa očkuje a nikde sme sa nedostali, korona je tu stále, mame lockdown tak ako pred rokom. Odpoveď nie - Tak načo očkujete? 3 Aké vedľajšie účinky má vakcína, veď každá vakcína má určité vedľajšie účinky. (tu odpoveď čakať netreba, liberáli odpovedať nedokážu) 4 Môžete mi poskytnúť nejaké štatistické údaje, ktoré odôvodnia oprávnenosť očkovania hovoriace o poklese výskytu kovidu u očkovaných? (pochybujem žeby také niečo vôbec existovalo).
Upravené 29. 11. 2021 o 13:52

Mengelengvarský nakúpil testy za 26 mil.€. Viac vo videu Danny Kollára.


https://www.youtube.com/watch?v=H7-HECoqagg


Je zaujímavé aké náhody sa dejú. Omicron nás tu kosí už druhým dňom (hl.deti a mládež, keďže 50tnici sa nie a nie napichať. A ďalší podľa prieskumu nechcú 3.dávku), tento gumák má asi veštecké schopnosti, keďže pár dní dozadu nakúpil testy(najskôr na detekciu Omicronu- ako ináč, sú megapromptní) A ďalšia náhoda- EMA schválila tieto jedopichy pre deti od 5r.


Mengelengvarský nakúpil testy za 26 mil.€. Viac vo videu Danny Kollára. https://www.youtube.com/watch?v=H7-HECoqagg Je zaujímavé aké náhody sa dejú. Omicron nás tu kosí už druhým dňom (hl.deti a mládež, keďže 50tnici sa nie a nie napichať. A ďalší podľa prieskumu nechcú 3.dávku), tento gumák má asi veštecké schopnosti, keďže pár dní dozadu nakúpil testy(najskôr na detekciu Omicronu- ako ináč, sú megapromptní) A ďalšia náhoda- EMA schválila tieto jedopichy pre deti od 5r.

U nás na dědině existuje taková otázka: “Jsi blbý nebo navedený?”

Podvědomě jsem tušil, že musí existovat "naše" paralela Ruského "Ty durak, ili vrag?".
Ale furt mě nic nenapadlo.
A ejhle.
:-)


[quote="pid:44940, uid:209"]U nás na dědině existuje taková otázka: “Jsi blbý nebo navedený?”[/quote] Podvědomě jsem tušil, že musí existovat "naše" paralela Ruského "Ty durak, ili vrag?". Ale furt mě nic nenapadlo. A ejhle. :-)

rád bych se s vámi podělil o mé postřehy v době covidové. Omlouvám se, že nepřináším nějaké nové informace. Tohle částečně je moje ventilace nad událostmi, částečně můj osobní vhled do dění.

Velmi pěkně napsané, Thorne.
Na Tvém místě bych zvážil - s vhodným nadpisem - publikaci na https://kob-forum.eu/.


Akorát tohle

Co mělo následovat, když propuklo covidové šílenství?
Jednak jste snad mohli udělat jednu takovou věc…

vypadá jako vážně míněné otázky.
Lidé kolem mne, kteří jsou neinformovaní, tak často "nepochopitelné" jednání politiků vysvětlují nikoliv jako projev vnějšího/globálního řízení, ale jako místní projev hlouposti nebo neschopnosti. V lepším případě za tím hledají lokální peníze ve stylu "zlodějna, úplatky, dotace".


Vybavila se mi tahle bajka.
https://vesmir.cz/cz/casopis/archiv-casopisu/2001/cislo-10/bajka-zabe-skorpionovi.html


[quote="pid:44940, uid:209"]rád bych se s vámi podělil o mé postřehy v době covidové. Omlouvám se, že nepřináším nějaké nové informace. Tohle částečně je moje ventilace nad událostmi, částečně můj osobní vhled do dění.[/quote] Velmi pěkně napsané, Thorne. Na Tvém místě bych zvážil - s vhodným nadpisem - publikaci na https://kob-forum.eu/. Akorát tohle [quote="pid:44940, uid:209"]Co mělo následovat, když propuklo covidové šílenství? Jednak jste snad mohli udělat jednu takovou věc…[/quote] vypadá jako vážně míněné otázky. Lidé kolem mne, kteří jsou neinformovaní, tak často "nepochopitelné" jednání politiků vysvětlují nikoliv jako projev vnějšího/globálního řízení, ale jako místní projev hlouposti nebo neschopnosti. V lepším případě za tím hledají lokální peníze ve stylu "zlodějna, úplatky, dotace". Vybavila se mi tahle bajka. https://vesmir.cz/cz/casopis/archiv-casopisu/2001/cislo-10/bajka-zabe-skorpionovi.html

A znovu si všímejte toho nastavené magického datumu , kdy musí být všichni povinně opícháni jedpichem . A když ne , tak co bude ? Začnou zdechávat píchací zrůdy , které nejsou schopny dle manuálu od páníčka prosadit plnou genocidu lidí ? Tak at zdechnou .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Povinne-ockovani-uz-se-to-u-Vojtecha-pise-Kdo-vsechno-do-nej-spadne-685042


A znovu si všímejte toho nastavené magického datumu , kdy musí být všichni povinně opícháni jedpichem . A když ne , tak co bude ? Začnou zdechávat píchací zrůdy , které nejsou schopny dle manuálu od páníčka prosadit plnou genocidu lidí ? Tak at zdechnou . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Povinne-ockovani-uz-se-to-u-Vojtecha-pise-Kdo-vsechno-do-nej-spadne-685042

Všimněte si , jak jsou v tomto videu hned anglické titulky . Podoba s anglicky psaným textem na všech transparentech při organizované demonstraci , je čistě náhodná . Asi nějaký ruský šváb .

S multiobčanstvím.


[quote="pid:44966, uid:185"]Všimněte si , jak jsou v tomto videu hned anglické titulky . Podoba s anglicky psaným textem na všech transparentech při organizované demonstraci , je čistě náhodná . Asi nějaký ruský šváb .[/quote] S multiobčanstvím.
Upravené 29. 11. 2021 o 16:13

Jenom nevím, kterou kategorii jsem porušil
Noch eine Runde. Napsal jsem šéfredaktorovi PL panu Bláhovi:
...vůbec jsem nepochopil, proč byl můj dotaz smazán. Nicméně si neodpustím pár bodů:


  • Sami uvádíte zprávy z jaderných her u hranic Ruska. Není to můj výmysl: viz. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Sojgu-USA-nacvicovaly-jaderny-utok-na-Rusko-684481.
  • Od doby Černobylu jsem jodid draselný míval doma v lékárničce. Není to žádný výkřik poslední doby. Stejně jako poptávka po jaderném konfliktu.
  • Vlivem degradace vzdělání a všeobecné osvěty by lidé měli dostat aspoň poučení, k čemu je tato látka dobrá.
  • Kdo jiný, než ministerstvo zdravotnictví by měl rozhodovat o distribuci tohoto léku. Ano je to lék, protože mírní následky radioaktivního ozáření.
  • Kdy by měl být tento lék distribuován než v předstihu? Uvedu modelový příklad: 1.) US bombardér letící rychlostí 800km/h 20km od ruské hranice, bude mí závadu v navigaci 2.) Následně se ocitne v ruském vzdušném prostoru 3.) Zcela jednoznačně se dostane do konfliktu s ruskou PVO. 4.) Ten nejlepší případ je, že ho donutí přistát 5.) Ten horší už bude znamenat vznik radiace 6.) Vláda asi bude chvíli dělat mrtvého brouka, pak sezve panel odborníků ke konzultaci, a za týden dva bude jodid rozdistribuován 7.) Za tu dobu už bude ve štítných žlázách nahromaděno dosti velké množství radioaktivního izotopu jódu. Tak velké, že může dojít k nemoci z ozáření.

Pochopil jsem, že jsem na špatné adrese. Na takové, kde se tvrdě cenzuruje. Myslím, že tuto zkušenost dám vědět svým známým a kolegům. Přeji pevné zdraví


[quote="pid:45519, uid:260"]Jenom nevím, kterou kategorii jsem porušil[/quote]Noch eine Runde. Napsal jsem šéfredaktorovi PL panu Bláhovi: ...vůbec jsem nepochopil, proč byl můj dotaz smazán. Nicméně si neodpustím pár bodů: - Sami uvádíte zprávy z jaderných her u hranic Ruska. Není to můj výmysl: viz. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Sojgu-USA-nacvicovaly-jaderny-utok-na-Rusko-684481. - Od doby Černobylu jsem jodid draselný míval doma v lékárničce. Není to žádný výkřik poslední doby. Stejně jako poptávka po jaderném konfliktu. - Vlivem degradace vzdělání a všeobecné osvěty by lidé měli dostat aspoň poučení, k čemu je tato látka dobrá. - Kdo jiný, než ministerstvo zdravotnictví by měl rozhodovat o distribuci tohoto léku. Ano je to lék, protože mírní následky radioaktivního ozáření. - Kdy by měl být tento lék distribuován než v předstihu? Uvedu modelový příklad: 1.) US bombardér letící rychlostí 800km/h 20km od ruské hranice, bude mí závadu v navigaci 2.) Následně se ocitne v ruském vzdušném prostoru 3.) Zcela jednoznačně se dostane do konfliktu s ruskou PVO. 4.) Ten nejlepší případ je, že ho donutí přistát 5.) Ten horší už bude znamenat vznik radiace 6.) Vláda asi bude chvíli dělat mrtvého brouka, pak sezve panel odborníků ke konzultaci, a za týden dva bude jodid rozdistribuován 7.) Za tu dobu už bude ve štítných žlázách nahromaděno dosti velké množství radioaktivního izotopu jódu. Tak velké, že může dojít k nemoci z ozáření. Pochopil jsem, že jsem na špatné adrese. Na takové, kde se tvrdě cenzuruje. Myslím, že tuto zkušenost dám vědět svým známým a kolegům. Přeji pevné zdraví

Mě se moc líbí ten Zemanův vzkaz očkovaným, při jmenování premiéra. Člověk po třetí vakcíně, s rouškou a ve skleněném kotci. Lepší reklamu na účinnost očkování ani udělat nemohli.

Co mi to jenom připomíná?
Aha, Zemanovu ostentativní roky trvající "podporu" NATO následovanou jeho reakcí na odchod NATO z Afghánistánu.
("Zeman: NATO selhalo, z Afghánistánu se stane centrum světového terorismu"
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zeman-usa-odchodem-z-afghanistanu-ztratily-prestiz-svetoveho-lidra-172433
"Zeman: NATO potřebuje reformu. Nemůže být servisní organizací USA"
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/milos-zeman-afghanistan-taliban-nato-reforma_2108221213_pat)


[quote="pid:45512, uid:776"]Mě se moc líbí ten Zemanův vzkaz očkovaným, při jmenování premiéra. Člověk po třetí vakcíně, s rouškou a ve skleněném kotci. Lepší reklamu na účinnost očkování ani udělat nemohli.[/quote] Co mi to jenom připomíná? Aha, Zemanovu ostentativní roky trvající "podporu" NATO následovanou jeho reakcí na odchod NATO z Afghánistánu. ("Zeman: NATO selhalo, z Afghánistánu se stane centrum světového terorismu" https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zeman-usa-odchodem-z-afghanistanu-ztratily-prestiz-svetoveho-lidra-172433 "Zeman: NATO potřebuje reformu. Nemůže být servisní organizací USA" https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/milos-zeman-afghanistan-taliban-nato-reforma_2108221213_pat)

Budoucí ministr zdravotnictví uvedl tři kroky, kterými chce bojovat s covidem:



Budoucí ministr zdravotnictví uvedl tři kroky, kterými chce bojovat s covidem: - omezení neakutní péče, - navýšení kapacit PCR testování, - standardizace postupu léčby při využití monoklonálních protilátek. To jsou hlavní tři kroky, které chce budoucí ministr zdravotnictví zavést v boji proti koronaviru. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-budouci-ministr-zdravotnictvi-rekl-tri-kroky-kterymi-chce-bojovat-s-covidem-182153#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=ymgH3PKeZkC-202111292126&dop_id=182153&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest174_ab_detector_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Hlupák by mohl říct , že je lidi potřeba léčit . Ty opravdu nemocné s chřipkou , i ty opravdu nemocné s psychickou poruchou mesiášství .


Hlupák by mohl říct , že je lidi potřeba léčit . Ty opravdu nemocné s chřipkou , i ty opravdu nemocné s psychickou poruchou mesiášství .

doktor Pijak cez Mesika dementuje informácie o jeho ťažkom priebehu covidu. Bude to riešiť cez prokuratúru.

61a67ebde2c19


[quote="pid:43540, uid:23"]doktor Pijak cez Mesika dementuje informácie o jeho ťažkom priebehu covidu. Bude to riešiť cez prokuratúru.[/quote] ![61a67ebde2c19](serve/attachment&path=61a67ebde2c19)

JankA

Ten fazovy posuv v C19 agende u nas oproti zapadnej EU je sice viditelny, co je ale zaujimave ze nase zdravotnictvo a krizovy stab ho vytrvale ignoruje. Zaujimave je, ze v tomto si ideme “svoje” akokeby podla manualu bez toho aby sa pozerali vlavo vpravo a hlavne vnimali realitu. Akeby tam vznikla nejaka izolovana bublina.
Aj na poslancoch NR je viditelna zrejme davova psychoza, u niektorych aj pouzitie okultizmu. Je dost mozne, ze je tam vytvoreny samostatny egrogor…?
Nie je tajomstvo, ze hlavne v Olane je niekolko siekt (babtisti, milost, adventisti etc)


Ten fazovy posuv v C19 agende u nas oproti zapadnej EU je sice viditelny, co je ale zaujimave ze nase zdravotnictvo a krizovy stab ho vytrvale ignoruje. Zaujimave je, ze v tomto si ideme “svoje” akokeby podla manualu bez toho aby sa pozerali vlavo vpravo a hlavne vnimali realitu. Akeby tam vznikla nejaka izolovana bublina. Aj na poslancoch NR je viditelna zrejme davova psychoza, u niektorych aj pouzitie okultizmu. Je dost mozne, ze je tam vytvoreny samostatny egrogor…? Nie je tajomstvo, ze hlavne v Olane je niekolko siekt (babtisti, milost, adventisti etc)

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/von-der-leyenova-staty-eu-musi-ockovat-rychleji-vakcinu-pro-deti-dostanou-driv/2126328


Von der Leyenová: Státy EU musí očkovat rychleji, vakcínu pro děti dostanou dřív


Brusel - Země Evropské unie by měly v rámci zpomalení současné vlny koronavirové nákazy pokročit v očkování proti nemoci covid-19 posilujícími dávkami a dokončení vakcinace dosud nechráněných lidí. Vyzvala k tomu dnes předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová, podle níž je čas na diskusi o povinném očkování, do něhož však EK nemá členským zemím právo mluvit. Dobrou zprávou podle ní je, že vakcíny pro děti od pěti do 11 let budou mít členské státy k dispozici 13. prosince. To je o týden dříve, než počítal původní plán.


"V této chvíli čelíme závažné výzvě na dvou frontách," řekla dnes novinářům von der Leyenová v narážce na to, že vedle rychlého šíření varianty delta stojí EU před neznámým rizikem dosud neprověřené varianty omikron. Unijní země by proto i vzhledem ke slábnoucímu účinku vakcín měly co nejrychleji přikročit k očkování svých obyvatel posilující dávkou. Zároveň je potřeba přesvědčit dosud nechráněné lidi, aby se nechali naočkovat, řekla von der Leyenová. V celé sedmadvacítce je podle ní v současnosti plně očkováno 66 procent všech obyvatel. Zatímco některé země jako Portugalsko či Irsko již naočkovaly přes čtyři pětiny populace, například balkánské státy jsou sotva na čtvrtině.


Firmy Pfizer a BioNTech podle von der Leyenové slíbily, že urychlí produkci vakcín, kterými budou moci členské země začít očkovat mladší děti již za necelé dva týdny. Původně je přitom měly dostat až 20. prosince.


Šéfka EK se také vyjádřila k otázce povinného očkování, které chce zavést například Rakousko, mluví o něm budoucí německý kancléř Olaf Scholz a diskutuje se o něm také v Česku.


"Myslím, že tato diskuse je na místě," prohlásila německá politička. Zdůraznila ovšem, že jde jen o její soukromý názor a Evropská komise nehodlá státům do jejich výsadní pravomoci mluvit.


https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/von-der-leyenova-staty-eu-musi-ockovat-rychleji-vakcinu-pro-deti-dostanou-driv/2126328 **Von der Leyenová: Státy EU musí očkovat rychleji, vakcínu pro děti dostanou dřív** Brusel - Země Evropské unie by měly v rámci zpomalení současné vlny koronavirové nákazy pokročit v očkování proti nemoci covid-19 posilujícími dávkami a dokončení vakcinace dosud nechráněných lidí. Vyzvala k tomu dnes předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová, podle níž je čas na diskusi o povinném očkování, do něhož však EK nemá členským zemím právo mluvit. Dobrou zprávou podle ní je, že vakcíny pro děti od pěti do 11 let budou mít členské státy k dispozici 13. prosince. To je o týden dříve, než počítal původní plán. "V této chvíli čelíme závažné výzvě na dvou frontách," řekla dnes novinářům von der Leyenová v narážce na to, že vedle rychlého šíření varianty delta stojí EU před neznámým rizikem dosud neprověřené varianty omikron. Unijní země by proto i vzhledem ke slábnoucímu účinku vakcín měly co nejrychleji přikročit k očkování svých obyvatel posilující dávkou. Zároveň je potřeba přesvědčit dosud nechráněné lidi, aby se nechali naočkovat, řekla von der Leyenová. V celé sedmadvacítce je podle ní v současnosti plně očkováno 66 procent všech obyvatel. Zatímco některé země jako Portugalsko či Irsko již naočkovaly přes čtyři pětiny populace, například balkánské státy jsou sotva na čtvrtině. Firmy Pfizer a BioNTech podle von der Leyenové slíbily, že urychlí produkci vakcín, kterými budou moci členské země začít očkovat mladší děti již za necelé dva týdny. Původně je přitom měly dostat až 20. prosince. Šéfka EK se také vyjádřila k otázce povinného očkování, které chce zavést například Rakousko, mluví o něm budoucí německý kancléř Olaf Scholz a diskutuje se o něm také v Česku. "Myslím, že tato diskuse je na místě," prohlásila německá politička. Zdůraznila ovšem, že jde jen o její soukromý názor a Evropská komise nehodlá státům do jejich výsadní pravomoci mluvit.

Piják je príkladom aj pre nás, že hlava je na myslenie a nie na búranie múrov.
Čo čakal v nemocnici? Ak si toto neuvedomuje lekár s praxou, tak je to na pováženie. Po tom všetkom ísť na Kramáre je v podstate pokus o sebevraždu. Doslova.


Toto isté si treba uvedomiť pri jednaní a premotivovanými policajtami, ako nedávno hovoril Ševčík, že bežný policajt nečíta zákony, dostane len ráno zvodku a nie je ustavný právnik.


Preto pokoj a rozumné jednanie v každej situácii.


Piják je príkladom aj pre nás, že hlava je na myslenie a nie na búranie múrov. Čo čakal v nemocnici? Ak si toto neuvedomuje lekár s praxou, tak je to na pováženie. Po tom všetkom ísť na Kramáre je v podstate pokus o sebevraždu. Doslova. Toto isté si treba uvedomiť pri jednaní a premotivovanými policajtami, ako nedávno hovoril Ševčík, že bežný policajt nečíta zákony, dostane len ráno zvodku a nie je ustavný právnik. Preto pokoj a rozumné jednanie v každej situácii.

Moderátor

Upravené 1. 12. 2021 o 15:33

Piráti se chtějí zbavit Dostála za zveřejňování covidové statistiky - píše Sputnik . Zdravotnický expert Pirátů Ondřej Dostál čelí kritice straníků a může být dokonce vyloučen z vládního týmu. Příčinou je, že zveřejňuje oficiální data o očkovaných a nakažených. Sdílí je totiž „dezinformační scéna“. Dostál prohlásil, že oficiální data bude i nadále zveřejňovat. Podle stranického šéfa Bartoše jeho působení poškozuje vnímání strany, a dokonce i vědecké názory, o které se boj s pandemií opírá.


Poznámka: Boj se zrádci ve straně? Anebo Piráti poslouží k znefunkčnění vládní koalice?


Piráti se chtějí zbavit Dostála za zveřejňování covidové statistiky - píše [Sputnik](https://cz.sputniknews.com/20211130/pirati-se-chteji-zbavit-dostala-za-zverejnovani-covidove-statistiky-me-neumlcite-vzkazuje-16695372.html) . Zdravotnický expert Pirátů Ondřej Dostál čelí kritice straníků a může být dokonce vyloučen z vládního týmu. Příčinou je, že zveřejňuje oficiální data o očkovaných a nakažených. Sdílí je totiž „dezinformační scéna“. Dostál prohlásil, že oficiální data bude i nadále zveřejňovat. Podle stranického šéfa Bartoše jeho působení poškozuje vnímání strany, a dokonce i vědecké názory, o které se boj s pandemií opírá. Poznámka: Boj se zrádci ve straně? Anebo Piráti poslouží k znefunkčnění vládní koalice?

Piráti se chtějí zbavit Dostála za zveřejňování covidové statistiky - píše Sputnik


A zrovna to vypadalo, že informační pyramida se vymyká kontrole již napříč stranami. Kde jejich donátoři již nestíhají zatloukat líhnoucí se samostané myšlení. :-)


[quote="pid:46135, uid:260"]Piráti se chtějí zbavit Dostála za zveřejňování covidové statistiky - píše Sputnik[/quote] A zrovna to vypadalo, že informační pyramida se vymyká kontrole již napříč stranami. Kde jejich donátoři již nestíhají zatloukat líhnoucí se samostané myšlení. :-)

Zdravotnický expert Pirátů Ondřej Dostál čelí kritice straníků a může být dokonce vyloučen z vládního týmu.

Jinde zde padl názor, že se pravděpodobně jedná o "původního" či "starého" piráta, tedy člena strany z dob, než byla strana ovládnuta antifa-progresivní-liberální-kulturní-ultralevicí.


[quote="pid:46135, uid:260"]Zdravotnický expert Pirátů Ondřej Dostál čelí kritice straníků a může být dokonce vyloučen z vládního týmu.[/quote] Jinde zde padl názor, že se pravděpodobně jedná o "původního" či "starého" piráta, tedy člena strany z dob, než byla strana ovládnuta antifa-progresivní-liberální-kulturní-ultralevicí.
Upravené 1. 12. 2021 o 21:57

doktor Pijak cez Mesika dementuje informácie o jeho ťažkom priebehu covidu. Bude to riešiť cez prokuratúru.
JankA


Rozhovor s MUDr Pijakom.


Včera popoludní urobil Jan Baránek rozsiahly rozhovor s MUDr. Pijákom hospitalizovaným v nemocnici na Kramároch. Rozhovor má hodinu, ak nemáte toľko času, vypočujte si aspoň posledných cca 10 minút z neho (tak je nastavený link). Síce na experimentálne podávanie vírusovej mRNA používajú v rozhovore falošný termín "vakcinácia", ale stojí to za to.
Chuťovka: "Chceš sa dať opichať? Tak si to zaplať!"
Len to je to posledné, čo Pfizer a spol. potrebujú: okamžite by bolo po desiatkach miliárd ziskov. V našej korupčno-plagiátorskej krajinke budeme radšej uplácať starých ľudí 500 eurami a terorizovať všetkých mladých a zdravých "opatreniami".
Čo sme si obyčajne, slobodno-solidárne a rodinne zvolili, to máme.


https://www.youtube.com/watch?v=V_geEM84bRk&t=2s


[quote="pid:45932, uid:23"]doktor Pijak cez Mesika dementuje informácie o jeho ťažkom priebehu covidu. Bude to riešiť cez prokuratúru. JankA[/quote] Rozhovor s MUDr Pijakom. [Včera popoludní urobil Jan Baránek](https://www.facebook.com/juraj.mesik.7/posts/10223714184856620) rozsiahly rozhovor s MUDr. Pijákom hospitalizovaným v nemocnici na Kramároch. Rozhovor má hodinu, ak nemáte toľko času, vypočujte si aspoň posledných cca 10 minút z neho (tak je nastavený link). Síce na experimentálne podávanie vírusovej mRNA používajú v rozhovore falošný termín "vakcinácia", ale stojí to za to. Chuťovka: "Chceš sa dať opichať? Tak si to zaplať!" Len to je to posledné, čo Pfizer a spol. potrebujú: okamžite by bolo po desiatkach miliárd ziskov. V našej korupčno-plagiátorskej krajinke budeme radšej uplácať starých ľudí 500 eurami a terorizovať všetkých mladých a zdravých "opatreniami". Čo sme si obyčajne, slobodno-solidárne a rodinne zvolili, to máme. https://www.youtube.com/watch?v=V_geEM84bRk&t=2s

JankA

Upravené 2. 12. 2021 o 13:19

Ukázka fašistického myšlení v praxi. Prezidentka České asociace sester Šochmanová neřeší smysluplnost opatření a místo toho, aby směrovala kritiku výše na ty, kteří tato opatření vydávají, tak kope do neočkovaných sester.


Šéfka sester: Agresivita vůči nám roste. A neočkovaní zdravotníci jsou obrovsky nekolegiální
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-epicentrum/697292/sefka-sester-agresivita-vuci-nam-roste-a-neockovani-zdravotnici-jsou-obrovsky-nekolegialni.html
„Mrzí mě, že třeba u těch zdravotníků k tomu nedošlo spontánně, že ti lidé nebyli kolegiální. Tím, že se já rozhodnu, že se sama nebudu očkovat, tak jsem velmi nekolegiální ke svým spolupracovníkům. Ve chvíli, kdy se kdykoliv setkám s někým, kdo je pozitivní, automaticky odcházím do karantény, čímž vystavuji svůj kolektiv tomu, že zase budu chybět. Je to prostě obrovská nekolegialita. Je mi líto, že takto ti lidé neuvažují,“ vysvětluje. Diskuze o možnosti povinného očkování vybraných skupin proto chápe jako logické.


Ukázka fašistického myšlení v praxi. Prezidentka České asociace sester Šochmanová neřeší smysluplnost opatření a místo toho, aby směrovala kritiku výše na ty, kteří tato opatření vydávají, tak kope do neočkovaných sester. Šéfka sester: Agresivita vůči nám roste. A neočkovaní zdravotníci jsou obrovsky nekolegiální https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-epicentrum/697292/sefka-sester-agresivita-vuci-nam-roste-a-neockovani-zdravotnici-jsou-obrovsky-nekolegialni.html „Mrzí mě, že třeba u těch zdravotníků k tomu nedošlo spontánně, že ti lidé nebyli kolegiální. Tím, že se já rozhodnu, že se sama nebudu očkovat, tak jsem velmi nekolegiální ke svým spolupracovníkům. Ve chvíli, kdy se kdykoliv setkám s někým, kdo je pozitivní, automaticky odcházím do karantény, čímž vystavuji svůj kolektiv tomu, že zase budu chybět. Je to prostě obrovská nekolegialita. Je mi líto, že takto ti lidé neuvažují,“ vysvětluje. Diskuze o možnosti povinného očkování vybraných skupin proto chápe jako logické.
Upravené 2. 12. 2021 o 13:16

Proč ten strach , když vše dělají jen pro dobro všech . Nebo že by to nebyla pravda a jsou to prodejní hajzlové ?
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Muze-s-tyci-od-Vojtecha-vyvedli-Ale-prave-peklo-nastalo-ted-685352
Ono nezaškodí , být konfrontován s reálnou realitou .


Proč ten strach , když vše dělají jen pro dobro všech . Nebo že by to nebyla pravda a jsou to prodejní hajzlové ? https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Muze-s-tyci-od-Vojtecha-vyvedli-Ale-prave-peklo-nastalo-ted-685352 Ono nezaškodí , být konfrontován s reálnou realitou .

Nebo že by to nebyla pravda a jsou to prodejní hajzlové ?

B je správne


[quote="pid:46276, uid:185"]Nebo že by to nebyla pravda a jsou to prodejní hajzlové ?[/quote] B je správne
Upravené 2. 12. 2021 o 14:47

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Treti-davka-jinak-testy-porad-dokola-Vojtech-pritvrdil-685358
Dáreček k vánocům všem opíchaným .
Z vyjádření Kena.
S třetí dávkou by měla být platnost na neurčito.


To znamená cca 6 měsíců . Prozatím .


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Treti-davka-jinak-testy-porad-dokola-Vojtech-pritvrdil-685358 Dáreček k vánocům všem opíchaným . Z vyjádření Kena. S třetí dávkou by měla být platnost na neurčito. To znamená cca 6 měsíců . Prozatím .

Řekl bych, že se jedná o provokaci - na dálku to smrdí "nácky podpálenou"Klinikou"" na Žižkově. Také proto, že na jednom z nejvíce profízlovaných míst v ČR se "útočník" pohybuje dlouho a sebejistě a pak v klidu odejde a policie ihned "žádá veřejnost". Podle mne docela průhledné.

To OD NICH moc chytré není . Příklady táhnou . Jakmile se objeví první mučedník , tak se strhne průtrž .
Co může člověk ztratit , když už je u zdi .


[quote="pid:46279, uid:292"]Řekl bych, že se jedná o provokaci - na dálku to smrdí "nácky podpálenou"Klinikou"" na Žižkově. Také proto, že na jednom z nejvíce profízlovaných míst v ČR se "útočník" pohybuje dlouho a sebejistě a pak v klidu odejde a policie ihned "žádá veřejnost". Podle mne docela průhledné.[/quote] To OD NICH moc chytré není . Příklady táhnou . Jakmile se objeví první mučedník , tak se strhne průtrž . Co může člověk ztratit , když už je u zdi .

Zrovna jsem si dočetl diskusi na Novinkách .
https://www.novinky.cz/domaci/diskuze/ockovaci-certifikaty-budou-mit-od-roku-2022-platnost-9-mesicu-40379942
Zatím je to šum , který přechází do hlasitosti . Očkovaní mají pocit , že je zrůdy podvádějí . V současnosti je to pocit zklamání , který snadno přejde do vzteku .


Zrovna jsem si dočetl diskusi na Novinkách . https://www.novinky.cz/domaci/diskuze/ockovaci-certifikaty-budou-mit-od-roku-2022-platnost-9-mesicu-40379942 Zatím je to šum , který přechází do hlasitosti . Očkovaní mají pocit , že je zrůdy podvádějí . V současnosti je to pocit zklamání , který snadno přejde do vzteku .

Brzký konec pandemie COVID-19 oznámili dnes 2.12.2021 v 05.06 SEČ hlavní stratégové globalistů ve své ranní zprávě pro investory!
Konec pandemie COVID-19 oznámil dnes ráno ve 3 hodiny SEČ hlavní stratég globalistů JPMorgan Kolanovic. Podle jeho prognózy varianta Omicron vytlačí ostatní varianty COVID-19 a z Pandemie Covid-19 se stane pouhá chřipka!


Bylo by to v souladu s historickými vzory pro méně závažný a přenosnější virus, aby rychle vytlačil závažnější varianty, které by mohly proměnit omikron v katalyzátor transformující smrtící pandemii na něco více podobného sezónní chřipce., napsali stratégové JPMorgan ve středeční ranní zprávě pro hlavní světové globalisty a bankéře! Zpráva JPMorgan se odvolává na předchozí sdělení hlavního australského lékaře Paula Kellyho.


Zajímavé bude, kdy tuto zprávu zareaguje Česká vláda. Ministryně Schillerová, se totiž v minulosti chlubila, že pečlivě sleduje informace zveřejňované na portále Blomberg, a řídí se jimi ve své práci. Dnes ovšem asi zaspala, protože vláda zpřísňuje opatření, tedy jedná proti prognóze globalistů. Možná od nich ovšem dostala jiná nařízení.


Nám nezbývá, než doufat, že se analytici nemýlili! Krásný den, přejí Michal a Petr!


http://michalapetr.cz/doku.php


Brzký konec pandemie COVID-19 oznámili dnes 2.12.2021 v 05.06 SEČ hlavní stratégové globalistů ve své ranní zprávě pro investory! Konec pandemie COVID-19 oznámil dnes ráno ve 3 hodiny SEČ hlavní stratég globalistů JPMorgan Kolanovic. Podle jeho prognózy varianta Omicron vytlačí ostatní varianty COVID-19 a z Pandemie Covid-19 se stane pouhá chřipka! Bylo by to v souladu s historickými vzory pro méně závažný a přenosnější virus, aby rychle vytlačil závažnější varianty, které by mohly proměnit omikron v katalyzátor transformující smrtící pandemii na něco více podobného sezónní chřipce., napsali stratégové JPMorgan ve středeční ranní zprávě pro hlavní světové globalisty a bankéře! Zpráva JPMorgan se odvolává na předchozí sdělení hlavního australského lékaře Paula Kellyho. Zajímavé bude, kdy tuto zprávu zareaguje Česká vláda. Ministryně Schillerová, se totiž v minulosti chlubila, že pečlivě sleduje informace zveřejňované na portále Blomberg, a řídí se jimi ve své práci. Dnes ovšem asi zaspala, protože vláda zpřísňuje opatření, tedy jedná proti prognóze globalistů. Možná od nich ovšem dostala jiná nařízení. Nám nezbývá, než doufat, že se analytici nemýlili! Krásný den, přejí Michal a Petr! http://michalapetr.cz/doku.php

Brzký konec pandemie COVID-19 oznámili dnes 2.12.2021 v 05.06 SEČ hlavní stratégové globalistů ve své ranní zprávě pro investory!
Tak proč potom Lejnová objednala pro EU dalších 4,5 mld vakcín?


[quote="pid:46357, uid:207"]Brzký konec pandemie COVID-19 oznámili dnes 2.12.2021 v 05.06 SEČ hlavní stratégové globalistů ve své ranní zprávě pro investory![/quote]Tak proč potom Lejnová objednala pro EU dalších 4,5 mld vakcín?

Zatím je to šum , který přechází do hlasitosti . Očkovaní mají pocit , že je zrůdy podvádějí . V současnosti je to pocit zklamání , který snadno přejde do vzteku .


ano, ale bohuzel nekteri tomu tak propadli, ze by sli na booster kazdy den:-(.
dnes mi psala kamaradka z innsbrucku. psala mi, ze dcera ji premlouvala a v praci ji delali takove problemy, ze podlehla a nechala se napieksovat. psala, ze by nemela na to, aby platila kazdy mesic pokutu. pritom ona od zacatku rikala porad, ze to vsechno je jeden velky podvod. napadlo me hned, ze jak ten zapadni svet zakusuje totalitni praktiky, o kterych nemeli pred covidem ani poneti.


[quote="pid:46302, uid:185"]Zatím je to šum , který přechází do hlasitosti . Očkovaní mají pocit , že je zrůdy podvádějí . V současnosti je to pocit zklamání , který snadno přejde do vzteku .[/quote] ano, ale bohuzel nekteri tomu tak propadli, ze by sli na booster kazdy den:-(. dnes mi psala kamaradka z innsbrucku. psala mi, ze dcera ji premlouvala a v praci ji delali takove problemy, ze podlehla a nechala se napieksovat. psala, ze by nemela na to, aby platila kazdy mesic pokutu. pritom ona od zacatku rikala porad, ze to vsechno je jeden velky podvod. napadlo me hned, ze jak ten zapadni svet zakusuje totalitni praktiky, o kterych nemeli pred covidem ani poneti.

Brzký konec pandemie COVID-19 oznámili dnes 2.12.2021 v 05.06 SEČ hlavní stratégové globalistů ve své ranní zprávě pro investory!
Konec pandemie COVID-19 oznámil dnes ráno ve 3 hodiny SEČ hlavní stratég globalistů JPMorgan Kolanovic. Podle jeho prognózy varianta Omicron vytlačí ostatní varianty COVID-19 a z Pandemie Covid-19 se stane pouhá chřipka!


Odkaz na originální článek na Bloombergu:
https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-12-02/jpmorgan-says-buy-the-dip-as-omicron-may-signal-pandemic-ending


[quote="pid:46357, uid:207"]Brzký konec pandemie COVID-19 oznámili dnes 2.12.2021 v 05.06 SEČ hlavní stratégové globalistů ve své ranní zprávě pro investory! Konec pandemie COVID-19 oznámil dnes ráno ve 3 hodiny SEČ hlavní stratég globalistů JPMorgan Kolanovic. Podle jeho prognózy varianta Omicron vytlačí ostatní varianty COVID-19 a z Pandemie Covid-19 se stane pouhá chřipka![/quote] Odkaz na originální článek na Bloombergu: https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-12-02/jpmorgan-says-buy-the-dip-as-omicron-may-signal-pandemic-ending

Babiš: Pokusil se mě napadnout ozbrojený muž


Premiéra v demisi Andreje Babiše (ANO) chtěl ve středu napadnout ozbrojený muž. S pistolí a nožem přišel na vrátnici Úřadu vlády, kde byl zadržen. Uvedl to ve čtvrtek Babiš


„Včera sem přišel takovýhle borec a chtěl mě napadnout, měl tuhle kudlu, tu pistoli a policie ho zpacifikovala na vrátnici. I to se stává,“ řekl ve čtvrtek Babiš a ukazoval přitom fotografii rozložených věcí, na nichž byla i pistole, nůž, pouta a další předměty.


Policie incident prověřuje. „Mohu potvrdit, že k něčemu takovému včera došlo. Ochranná služba zadržela muže, který měl u sebe nějaké zbraně. Zatím nemám bližší informace o tom, zda se jednalo o makety, či případně reálné zbraně,” řekl Novinkám mluvčí policejního prezidia Ondřej Moravčík
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-pokusil-se-me-napadnout-ozbrojeny-muz-40379999


Babiš: Pokusil se mě napadnout ozbrojený muž Premiéra v demisi Andreje Babiše (ANO) chtěl ve středu napadnout ozbrojený muž. S pistolí a nožem přišel na vrátnici Úřadu vlády, kde byl zadržen. Uvedl to ve čtvrtek Babiš „Včera sem přišel takovýhle borec a chtěl mě napadnout, měl tuhle kudlu, tu pistoli a policie ho zpacifikovala na vrátnici. I to se stává,“ řekl ve čtvrtek Babiš a ukazoval přitom fotografii rozložených věcí, na nichž byla i pistole, nůž, pouta a další předměty. Policie incident prověřuje. „Mohu potvrdit, že k něčemu takovému včera došlo. Ochranná služba zadržela muže, který měl u sebe nějaké zbraně. Zatím nemám bližší informace o tom, zda se jednalo o makety, či případně reálné zbraně,” řekl Novinkám mluvčí policejního prezidia Ondřej Moravčík https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-pokusil-se-me-napadnout-ozbrojeny-muz-40379999

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Muze-s-tyci-od-Vojtecha-vyvedli-Ale-prave-peklo-nastalo-ted-685352

Video jsem viděl.
Počítám, že se jedná o provokaci.
"Muž" má v ruce "legendární" roxor. (Trošku teatrální ne?)
Chování "násilníka" bylo naprosto neadekvátní, vlastně mírumilovné.
"Zbraň" odevzdal jen tak.
Nechal do sebe ochrankou opakovaně strčit, bez náznaku odporu.
Muž byl tak "nebezpečný", že ochrankář, který do něho před pár sekundami strkal, se k němu klidně obrátil bokem/zády.
Video je navíc uprostřed vystřihnuté.


A proč ho nezadrželi? - dva proti jednomu, který se navíc nebránil, ani nekladl odpor?


Dodatek:
A zde je pečeť

Babiš: Pokusil se mě napadnout ozbrojený muž

Furt nic a pak najednou 2 případy v jednom dni? Průběh stejný (nikomu se nic nestalo, ani "útočníkovi" ), jen s odlišnými divadelními rekvizitami. Na té fotce, co Babiš ukazuje, to vypadá spíše jako sbírka motýlů než výbava "útočníka".


[quote="pid:46276, uid:185"]https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Muze-s-tyci-od-Vojtecha-vyvedli-Ale-prave-peklo-nastalo-ted-685352[/quote] Video jsem viděl. Počítám, že se jedná o provokaci. "Muž" má v ruce "legendární" roxor. (Trošku teatrální ne?) Chování "násilníka" bylo naprosto neadekvátní, vlastně mírumilovné. "Zbraň" odevzdal jen tak. Nechal do sebe ochrankou opakovaně strčit, bez náznaku odporu. Muž byl tak "nebezpečný", že ochrankář, který do něho před pár sekundami strkal, se k němu klidně obrátil bokem/zády. Video je navíc uprostřed vystřihnuté. A proč ho nezadrželi? - dva proti jednomu, který se navíc nebránil, ani nekladl odpor? Dodatek: A zde je pečeť [quote="pid:46378, uid:181"]Babiš: Pokusil se mě napadnout ozbrojený muž[/quote] Furt nic a pak najednou 2 případy v jednom dni? Průběh stejný (nikomu se nic nestalo, ani "útočníkovi" ), jen s odlišnými divadelními rekvizitami. Na té fotce, co Babiš ukazuje, to vypadá spíše jako sbírka motýlů než výbava "útočníka".
Upravené 2. 12. 2021 o 23:22

Příklady táhnou .

A to bylo cílem provokace.
Matriční řízení.
Ale počítám s tím, že jim to nevyjde.
To by to muselo být aspoň ve stylu "student Šmíd".
Ale Petr Uhl už jim zemřel, takže nemají nikoho, kdo by pak udělal rozhovor se "svědkem" a předal ho "Svobodné Jewropě" nebo "Skřeku emeriky".
:-)


[quote="pid:46294, uid:185"]Příklady táhnou .[/quote] A to bylo cílem provokace. Matriční řízení. Ale počítám s tím, že jim to nevyjde. To by to muselo být aspoň ve stylu "student Šmíd". Ale Petr Uhl už jim zemřel, takže nemají nikoho, kdo by pak udělal rozhovor se "svědkem" a předal ho "Svobodné Jewropě" nebo "Skřeku emeriky". :-)

Video - Nuremberg trials 2.0 has begun
https://www.youtube.com/watch?v=X94aR83KM8I


a tady někdo na Tadescu krátce přeložil
Dobrý den, zkusil bych jen krátce přeložit níže uvedené video: Základem všeho je to, že v polském parlamentu byla založena parlamentní komise, jejíž činnost má být vyústěna do dokumentu pod názvem Varšavská deklarace listopad 2021. Tato komise bude zkoumat veškeré podklady kolem současného bezprecedentního a protiprávního stavu pod tzv. názvem „pandemie Covid 19“. Bude spolupracovat s mezinárodní právní skupinou kolem Reinera Fuellmicha a bude mít k dispozici všechny důkazní materiály, které Reiner Fuellmich již dal dohromady. Komise bude spolupracovat i s odborníky z oboru lékařského, avšak jejím výsledkem nebude posouzení z hlediska medicíny, nýbrž a to pouze z hlediska práva a z hlediska politického zneužívání uměle vyvolaného stavu tzv. pandemie Covid 19 od března roku 2020. Tento výsledek „Varšavská deklarace listopad 2021“ práce polské parlamentní komise bude oficiálně předán mezinárodnímu trestnímu tribunálu do Haagu a bude součástí již započatého soudního procesu pod názvem Norimberk 2.0.


Video - Nuremberg trials 2.0 has begun https://www.youtube.com/watch?v=X94aR83KM8I a tady někdo na Tadescu krátce přeložil Dobrý den, zkusil bych jen krátce přeložit níže uvedené video: Základem všeho je to, že v polském parlamentu byla založena parlamentní komise, jejíž činnost má být vyústěna do dokumentu pod názvem Varšavská deklarace listopad 2021. Tato komise bude zkoumat veškeré podklady kolem současného bezprecedentního a protiprávního stavu pod tzv. názvem „pandemie Covid 19“. Bude spolupracovat s mezinárodní právní skupinou kolem Reinera Fuellmicha a bude mít k dispozici všechny důkazní materiály, které Reiner Fuellmich již dal dohromady. Komise bude spolupracovat i s odborníky z oboru lékařského, avšak jejím výsledkem nebude posouzení z hlediska medicíny, nýbrž a to pouze z hlediska práva a z hlediska politického zneužívání uměle vyvolaného stavu tzv. pandemie Covid 19 od března roku 2020. Tento výsledek „Varšavská deklarace listopad 2021“ práce polské parlamentní komise bude oficiálně předán mezinárodnímu trestnímu tribunálu do Haagu a bude součástí již započatého soudního procesu pod názvem Norimberk 2.0.

"Muž" má v ruce "legendární" roxor. (Trošku teatrální ne?)

Žeby tam bol na návšteve Vasky? smile


[quote="pid:46381, uid:240"]"Muž" má v ruce "legendární" roxor. (Trošku teatrální ne?)[/quote] Žeby tam bol na návšteve Vasky? :)
Upravené 3. 12. 2021 o 10:46

Apoštolský nuncius pri EÚ arcibiskup Giordano zomrel vo veku 67 rokov na následky covidu. Dostal ho údajne v Šaštíne. (TASR)


Apoštolský nuncius pri EÚ arcibiskup Giordano zomrel vo veku 67 rokov na následky covidu. Dostal ho údajne v Šaštíne. (TASR)

Apoštolský nuncius pri EÚ arcibiskup Giordano zomrel vo veku 67 rokov na následky covidu. Dostal ho údajne v Šaštíne. (TASR)
A to nebyl očkovaný?


[quote="pid:46438, uid:59"]Apoštolský nuncius pri EÚ arcibiskup Giordano zomrel vo veku 67 rokov na následky covidu. Dostal ho údajne v Šaštíne. (TASR)[/quote]A to nebyl očkovaný?

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/valena-ockovani-ema-koronavirus-covid-19.A211202_154855_domaci_knn


EMA posuzuje „vakcínu odmítačů“ od firmy Valneva. Česko ji neobjednalo.
Vakcínu s názvem VLA2001 vyvinula francouzská společnost Valneva. Zajímavá je tím, že obsahuje usmrcený virus SARS-CoV-2 a látky, které pomáhají posílit imunitní odpověď na očkování. Technologie tak je jiná než v případně mRNA vakcín, jimiž se nyní v České republice převážně očkuje.


https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/valena-ockovani-ema-koronavirus-covid-19.A211202_154855_domaci_knn EMA posuzuje „vakcínu odmítačů“ od firmy Valneva. Česko ji neobjednalo. Vakcínu s názvem VLA2001 vyvinula francouzská společnost Valneva. Zajímavá je tím, že obsahuje usmrcený virus SARS-CoV-2 a látky, které pomáhají posílit imunitní odpověď na očkování. Technologie tak je jiná než v případně mRNA vakcín, jimiž se nyní v České republice převážně očkuje.

Nadpis článku je zavádějící, ale SPD se aspoň trochu snaží...


"„Ať se těmi srčkami naočkují oni.“ Okamurův pokus odstřelila Sněmovna. A lid zuří"
03.12.2021
"Hnutí SPD ve Sněmovně neprosadilo návrh, aby Sněmovna uložila vládě nezavádět povinné očkování proti covidu-19.
Téměř všechny sněmovní strany také odmítly o povinném očkování proti koronaviru debatovat. „Ať se naočkují všichni politici, doktoři a ostatní, co tyhle sračky vyrábí,“ množí se kvůli rozhodnutí Sněmovny nespokojené reakce na sociálních sítích. Podle premiéra v demisi Andreje Babiše (ANO) však jde o „jedinou cestu“. Pozitivní motivace k očkování již podle něj byly „vyčerpány“."
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-At-se-temi-sr-ckami-naockuji-oni-Okamuruv-pokus-odstrelila-Snemovna-A-lid-zuri-685292


Nadpis článku je zavádějící, ale SPD se aspoň trochu snaží... "„Ať se těmi sr*čkami naočkují oni.“ Okamurův pokus odstřelila Sněmovna. A lid zuří" 03.12.2021 "**Hnutí SPD ve Sněmovně neprosadilo návrh, aby Sněmovna uložila vládě nezavádět povinné očkování proti covidu-19.*** Téměř všechny sněmovní strany také odmítly o povinném očkování proti koronaviru debatovat. „Ať se naočkují všichni politici, doktoři a ostatní, co tyhle sračky vyrábí,“ množí se kvůli rozhodnutí Sněmovny nespokojené reakce na sociálních sítích. Podle premiéra v demisi Andreje Babiše (ANO) však jde o „jedinou cestu“. Pozitivní motivace k očkování již podle něj byly „vyčerpány“." https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-At-se-temi-sr-ckami-naockuji-oni-Okamuruv-pokus-odstrelila-Snemovna-A-lid-zuri-685292

EMA posuzuje „vakcínu odmítačů“ od firmy Valneva. Česko ji neobjednalo.


Ono je to jedno, stejně jde o past. "Vakcína odmítačů" - metoda, jak svinstvo dostat i do lidí, kteří dosud šmakulády odmítali. A s patřičným PR, který zaujme i řadu "odmítačů".


[quote="pid:46440, uid:94"]EMA posuzuje „vakcínu odmítačů“ od firmy Valneva. Česko ji neobjednalo.[/quote] Ono je to jedno, stejně jde o past. "Vakcína odmítačů" - metoda, jak svinstvo dostat i do lidí, kteří dosud šmakulády odmítali. A s patřičným PR, který zaujme i řadu "odmítačů".

"Hnutí SPD ve Sněmovně neprosadilo návrh, aby Sněmovna uložila vládě nezavádět povinné očkování proti covidu-19.
Téměř všechny sněmovní strany také odmítly o povinném očkování proti koronaviru debatovat.

"Pro to, aby Sněmovna o povinném očkování jednala a hlasovala, byli jen poslanci SPD a část poslanců ANO včetně premiéra v demisi Andreje Babiše."


„Poslanci všech ostatních stran dnes ve Sněmovně zamítli návrh SPD, aby Sněmovna uložila vládě, aby nezaváděla povinné očkování proti covidu. SPD nesouhlasí s povinným covid očkováním. Ministr zdravotnictví Vojtěch navrhuje, aby se vybrané skupiny obyvatel musely povinně očkovat,“ uvedl.
Okamura tak reagoval na přípravu konečného návrhu vyhlášky o očkování proti infekčním nemocem, kterou se nyní zabývá ministr zdravotnictví v demisi Adam Vojtěch (za ANO). Novela by měla zavést povinné očkování proti covidu-19 pro osoby starší 60 let a pro vybrané profese, například policisty, vojáky a další ozbrojené složky, hasiče, zdravotníky či zaměstnance v sociální péči.


Vojtěch navrhuje, aby povinná vakcinace platila už od března 2022. „Není to zákon. Je to vyhláška ministra zdravotnictví, je připraven ji podepsat,“ informovala o návrhu ministryně financí v demisi a šéfka poslanců ANO Alena Schillerová.


Okamura ve Sněmovně varoval, že by něco podobného mohlo přivést Česko do problémů. „Odchod deseti tisíc policistů by byl katastrofou, to je problém, u kterého nemůžeme mlčet,“ varoval.


Zajímavé divadlo. SPD sbírá kapitál do příštích voleb. ANO manévruje jak se dá. Pravděpodobná příští koalice. Zrádci nechtějí převzít podíl zodpovědnosti. Nějak se do té vlády přestali hrnout, asi mají strach, že by skončila dřív než začne.


[quote="pid:46442, uid:240"]"Hnutí SPD ve Sněmovně neprosadilo návrh, aby Sněmovna uložila vládě nezavádět povinné očkování proti covidu-19. Téměř všechny sněmovní strany také odmítly o povinném očkování proti koronaviru debatovat.[/quote] "Pro to, aby Sněmovna o povinném očkování jednala a hlasovala, byli jen poslanci SPD a část poslanců ANO včetně premiéra v demisi Andreje Babiše." „Poslanci všech ostatních stran dnes ve Sněmovně zamítli návrh SPD, aby Sněmovna uložila vládě, aby nezaváděla povinné očkování proti covidu. SPD nesouhlasí s povinným covid očkováním. Ministr zdravotnictví Vojtěch navrhuje, aby se vybrané skupiny obyvatel musely povinně očkovat,“ uvedl. Okamura tak reagoval na přípravu konečného návrhu vyhlášky o očkování proti infekčním nemocem, kterou se nyní zabývá ministr zdravotnictví v demisi Adam Vojtěch (za ANO). Novela by měla zavést povinné očkování proti covidu-19 pro osoby starší 60 let a pro vybrané profese, například policisty, vojáky a další ozbrojené složky, hasiče, zdravotníky či zaměstnance v sociální péči. Vojtěch navrhuje, aby povinná vakcinace platila už od března 2022. „Není to zákon. Je to vyhláška ministra zdravotnictví, je připraven ji podepsat,“ informovala o návrhu ministryně financí v demisi a šéfka poslanců ANO Alena Schillerová. Okamura ve Sněmovně varoval, že by něco podobného mohlo přivést Česko do problémů. „Odchod deseti tisíc policistů by byl katastrofou, to je problém, u kterého nemůžeme mlčet,“ varoval. Zajímavé divadlo. SPD sbírá kapitál do příštích voleb. ANO manévruje jak se dá. Pravděpodobná příští koalice. Zrádci nechtějí převzít podíl zodpovědnosti. Nějak se do té vlády přestali hrnout, asi mají strach, že by skončila dřív než začne.

Zrádci nechtějí převzít podíl zodpovědnosti. Nějak se do té vlády přestali hrnout, asi mají strach, že by skončila dřív než začne.
Babiš jim vzkázal, že po jeho odchodu budou mít vše připravené.


[quote="pid:46448, uid:177"]Zrádci nechtějí převzít podíl zodpovědnosti. Nějak se do té vlády přestali hrnout, asi mají strach, že by skončila dřív než začne.[/quote]Babiš jim vzkázal, že po jeho odchodu budou mít vše připravené.

Babiš jim vzkázal, že po jeho odchodu budou mít vše připravené.

To je muselo dost vyděsit, že jsou tak opatrní.


[quote="pid:46450, uid:312"]Babiš jim vzkázal, že po jeho odchodu budou mít vše připravené.[/quote] To je muselo dost vyděsit, že jsou tak opatrní.

Může vyhláška MZ něco takového nařídit? Taková vyhláška by snad porušovala jí nadřazené zákony ne?


Může vyhláška MZ něco takového nařídit? Taková vyhláška by snad porušovala jí nadřazené zákony ne?

Může vyhláška MZ něco takového nařídit? Taková vyhláška by snad porušovala jí nadřazené zákony ne?
Ta vyhláška již existuje, oni do té existující jen doplnili novou nemoc - covid. Problém je v tom, že ve vyhlášce mohou být jen nemoci, které se po vakcinaci nepřenášejí, no a my víme, že covid se přenáší i po vakcinaci.
Dále je tam pokuta 10 000 Kč a její výši může změnit jen parlament. Já si osobně myslím, že vyhláška bude napadena právníky, tak uvidíme, co z toho vzejde.


[quote="pid:46457, uid:19"]Může vyhláška MZ něco takového nařídit? Taková vyhláška by snad porušovala jí nadřazené zákony ne?[/quote]Ta vyhláška již existuje, oni do té existující jen doplnili novou nemoc - covid. Problém je v tom, že ve vyhlášce mohou být jen nemoci, které se po vakcinaci nepřenášejí, no a my víme, že covid se přenáší i po vakcinaci. Dále je tam pokuta 10 000 Kč a její výši může změnit jen parlament. Já si osobně myslím, že vyhláška bude napadena právníky, tak uvidíme, co z toho vzejde.
Upravené 3. 12. 2021 o 17:17

Vyhláška o povinném očkování vyjde již příští týden.


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vyhlaska-o-povinnem-ockovani-vyjde-jiz-pristi-tyden-40380091#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=MXPpPeWYFlU-202112031624&dop_id=40380091&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


P.S. Další sousto pro právníky:


Očkuj se, nebo jdi na úřad práce. Firmy odmítají zaměstnávat lidi bez vakcinace.


"Zatímco na vládní úrovni se teprve diskutuje o tom, zda zavést pro některé profese povinnost očkovat se proti koronaviru, na trhu práce už se zvýhodňování očkovaných pracovníků v praxi děje. Některé firmy podle personalistů neoficiálně požadují certifikát už při pohovorech."


https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-ockovani-zamestnani-prace-firmy.A211202_194411_domaci_mkop


Vyhláška o povinném očkování vyjde již příští týden. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vyhlaska-o-povinnem-ockovani-vyjde-jiz-pristi-tyden-40380091#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=MXPpPeWYFlU-202112031624&dop_id=40380091&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz P.S. Další sousto pro právníky: Očkuj se, nebo jdi na úřad práce. Firmy odmítají zaměstnávat lidi bez vakcinace. "Zatímco na vládní úrovni se teprve diskutuje o tom, zda zavést pro některé profese povinnost očkovat se proti koronaviru, na trhu práce už se zvýhodňování očkovaných pracovníků v praxi děje. Některé firmy podle personalistů neoficiálně požadují certifikát už při pohovorech." https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-ockovani-zamestnani-prace-firmy.A211202_194411_domaci_mkop
Upravené 3. 12. 2021 o 17:33

Karanténa pro Vojtěcha a Svrčinovou dává smysl. Museli je schovat, aby zabránili útokům na ně. Nedivil bych se, kdyby nějaký zoufalý člověk na ně zaútočil. Tak si pěkně sedí doma, a řídí genocidu vlastního národa.


Karanténa pro Vojtěcha a Svrčinovou dává smysl. Museli je schovat, aby zabránili útokům na ně. Nedivil bych se, kdyby nějaký zoufalý člověk na ně zaútočil. Tak si pěkně sedí doma, a řídí genocidu vlastního národa.

Tak si pěkně sedí doma, a řídí genocidu vlastního národa.

Jenže karanténa nebude věčně. Nikde se neschovají, ani ve Finsku jako Vojtěch.


[quote="pid:46502, uid:312"]Tak si pěkně sedí doma, a řídí genocidu vlastního národa.[/quote] Jenže karanténa nebude věčně. Nikde se neschovají, ani ve Finsku jako Vojtěch.

Jarek

Třetí, čtvrtá, pátá dávka proti covidu-19, a tak dále každý rok. Předpokládá to Albert Bourla, šéf americké farmaceutické společnosti Pfizer.


Jestli ani toto není pro lidi impuls k revoluci, či vzdoru, tak už nevím co by mělo být?


Budu doufat, že je to cesta k odpisu celého očkování a je to cílené... Že to řekl, aby lidé pochopili o co jde!


Třetí, čtvrtá, pátá dávka proti covidu-19, a tak dále každý rok. Předpokládá to Albert Bourla, šéf americké farmaceutické společnosti Pfizer. Jestli ani toto není pro lidi impuls k revoluci, či vzdoru, tak už nevím co by mělo být? Budu doufat, že je to cesta k odpisu celého očkování a je to cílené... Že to řekl, aby lidé pochopili o co jde!
Upravené 3. 12. 2021 o 18:36

Vyhláška o povinném očkování vyjde již příští týden.

Zdá se, že se začíná plnit zase jedna z mých předpovědí. Ba co víc. Už chtějí další a další tečky, přesně tak, jak jsem předpovídal. Co půl roku, to tečka, jinak člověka nikam nepustí. Zkrátka jedna vlna genové genocidy lidstva s ním ještě nezahýbá, ale když to bude každý rok, no už bude jiná. Budou lidi postupně vakcínami dobíjet a tím snižovat populaci na planetě. Dokonce se to dá vyladit tak, že pomocí vakcíny budou selektivně zabíjet nepohodlné jedince, protože je dokonalý přehled o tom, kdo jakou dávku včetně čísla šarže dostal. Je centrální evidence, takže najdou každého očkovance. Dokonalý systém likvidace, jak plošný, tak cílený.


[quote="pid:46496, uid:372"]Vyhláška o povinném očkování vyjde již příští týden.[/quote] Zdá se, že se začíná plnit zase jedna z mých předpovědí. Ba co víc. Už chtějí další a další tečky, přesně tak, jak jsem předpovídal. Co půl roku, to tečka, jinak člověka nikam nepustí. Zkrátka jedna vlna genové genocidy lidstva s ním ještě nezahýbá, ale když to bude každý rok, no už bude jiná. Budou lidi postupně vakcínami dobíjet a tím snižovat populaci na planetě. Dokonce se to dá vyladit tak, že pomocí vakcíny budou selektivně zabíjet nepohodlné jedince, protože je dokonalý přehled o tom, kdo jakou dávku včetně čísla šarže dostal. Je centrální evidence, takže najdou každého očkovance. Dokonalý systém likvidace, jak plošný, tak cílený.

Jarek

Pořád mi nejde do hlavy to zkracování platnosti covid pasů. Je to moc brzo a zjevně kontraproduktivní opatření v době, kdy se tlačí na neočkované. Přece oni ty ovečky potřebují, aby se postavili na jejich stranu, ale tímto o ně přicházejí. Logické by bylo jim dát zatím co největší výhody, a neočkované tvrdě přidusit. I to povinné očkování profesních skupin je hloupost, těch pár tisíc lidí statistiku proočkovanosti nezvedne, ale fakt nasere skupinu lidí, kterou vláda potřebuje mít na své straně. Jako by byl vnějším řízením vyvíjen tlak na co největší masu lidí, aby se postavili covidovému fašismu. Bez tlaku zezdola není možná změna. Vláda jen plní nařízení a většina těch blbců si není vědoma, jakou odezvu to vyvolá. Také ty provokace v poslední době - útok na Babiše, Vojtěcha, poškozená vozidla zdravotníků, jsou tak amatérské, že i blbec musí poznat, že se jedná o mediální manipulaci. No a prohlášení Bourly, že se lidé budou očkovat pravidelně a navždy, jen přidá benzín do ohně. Vše neodvratně směřuje do bodu, kdy to musí bouchnout.


Pořád mi nejde do hlavy to zkracování platnosti covid pasů. Je to moc brzo a zjevně kontraproduktivní opatření v době, kdy se tlačí na neočkované. Přece oni ty ovečky potřebují, aby se postavili na jejich stranu, ale tímto o ně přicházejí. Logické by bylo jim dát zatím co největší výhody, a neočkované tvrdě přidusit. I to povinné očkování profesních skupin je hloupost, těch pár tisíc lidí statistiku proočkovanosti nezvedne, ale fakt nasere skupinu lidí, kterou vláda potřebuje mít na své straně. Jako by byl vnějším řízením vyvíjen tlak na co největší masu lidí, aby se postavili covidovému fašismu. Bez tlaku zezdola není možná změna. Vláda jen plní nařízení a většina těch blbců si není vědoma, jakou odezvu to vyvolá. Také ty provokace v poslední době - útok na Babiše, Vojtěcha, poškozená vozidla zdravotníků, jsou tak amatérské, že i blbec musí poznat, že se jedná o mediální manipulaci. No a prohlášení Bourly, že se lidé budou očkovat pravidelně a navždy, jen přidá benzín do ohně. Vše neodvratně směřuje do bodu, kdy to musí bouchnout.

kdy to musí bouchnout.
Už aby to bylo!


[quote="pid:46515, uid:776"]kdy to musí bouchnout.[/quote] Už aby to bylo!

U nás od min. týždňa chodia učitelia na 3. dávku.... a postupne nemá kto učiť, lebo nie sú fit.
Takže máme zavreté školy od bud. týždňa pre druhý stupeň a vyššie. Nie kôli žiakom, ale nemá kto učiť.


Teda ak to takto pôjde ďalej, tak myslím, že na 4. dávku ich už veľa nedostanú.


U nás od min. týždňa chodia učitelia na 3. dávku.... a postupne nemá kto učiť, lebo nie sú fit. Takže máme zavreté školy od bud. týždňa pre druhý stupeň a vyššie. Nie kôli žiakom, ale nemá kto učiť. Teda ak to takto pôjde ďalej, tak myslím, že na 4. dávku ich už veľa nedostanú.
Upravené 3. 12. 2021 o 22:04

Už chtějí další a další tečky, přesně tak, jak jsem předpovídal. Co půl roku, to tečka, jinak člověka nikam nepustí.


No právě. Takže klid. Vypadá to tak, že je nesmeteme my, ale právě očkovaní, kterým slibovali tečku a teď už jim nabízí jen tečku za tečkou, pomalu jezačínají i testovat... mimochodem, máma po té zprávě o vyhlášce dostala záchvat, měl jsem o ní opravdu strach. Hodinu jsem jí uklidňoval (to jim připočtu k závěrečnýmu účtu).


K těm depresivním vizím nedojde, a pokud, tak to nebude trvat dlouho. Je to sice strašnej nápor na nervy, ale nechat se zničit strachem by bylo ještě horší. Každej den probublá něco, co má potenciál celou šarádu ukončit.


[quote="pid:46508, uid:471"]Už chtějí další a další tečky, přesně tak, jak jsem předpovídal. Co půl roku, to tečka, jinak člověka nikam nepustí.[/quote] No právě. Takže klid. Vypadá to tak, že je nesmeteme my, ale právě očkovaní, kterým slibovali tečku a teď už jim nabízí jen tečku za tečkou, pomalu jezačínají i testovat... mimochodem, máma po té zprávě o vyhlášce dostala záchvat, měl jsem o ní opravdu strach. Hodinu jsem jí uklidňoval (to jim připočtu k závěrečnýmu účtu). K těm depresivním vizím nedojde, a pokud, tak to nebude trvat dlouho. Je to sice strašnej nápor na nervy, ale nechat se zničit strachem by bylo ještě horší. Každej den probublá něco, co má potenciál celou šarádu ukončit.

máma po té zprávě o vyhlášce dostala záchvat, měl jsem o ní opravdu strach. Hodinu jsem jí uklidňoval (to jim připočtu k závěrečnýmu účtu).
Také patřím do vybrané kategorie. Řekni své mámě, že zatím je ve vyhlášce pokuta 10 000. Tu může změnit jen parlament.
A také máme 3 měsíce na to, aby se to mohlo změnit. Jinak poslední šance je udělat z mámy bezdomovce. Přihlásit ji na obecním úřadě a dům nebo byt přepsat na sebe. Takového člověka přinutí k očkování jenom násilím, protože nic jiného mu již nemůžou vzít. Pokud by se uchýlili k násilí, pak je namístě odpovědět týmž.


[quote="pid:46521, uid:372"]máma po té zprávě o vyhlášce dostala záchvat, měl jsem o ní opravdu strach. Hodinu jsem jí uklidňoval (to jim připočtu k závěrečnýmu účtu).[/quote]Také patřím do vybrané kategorie. Řekni své mámě, že zatím je ve vyhlášce pokuta 10 000. Tu může změnit jen parlament. A také máme 3 měsíce na to, aby se to mohlo změnit. Jinak poslední šance je udělat z mámy bezdomovce. Přihlásit ji na obecním úřadě a dům nebo byt přepsat na sebe. Takového člověka přinutí k očkování jenom násilím, protože nic jiného mu již nemůžou vzít. Pokud by se uchýlili k násilí, pak je namístě odpovědět týmž.
1 ... 3456789 ... 11
101.36k
801
103
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept