Zdravie a záhrada
Covid-19 časť 3

“Roušky v letadlech provokují cestující. Počet incidentů roste”
15.11.2021
https://www.novinky.cz/cestovani/clanek/rousky-v-letadlech-provokuji-cestujici-pocet-incidentu-roste-40378045


Zdánlivě banální článek.
Ale v diskusi:
“Jerry Hall
Toto je psychické lámání lidské osobnosti.
Podstata fašismu jako taková spočívá nezávisle na tom, jak ho nazýváme, za jakými idejemi se kryje, a jakými způsoby realizuje svou moc ve společnosti, tak jeho podstata spočívá v aktivní podpoře davu „malých lidiček“ (na základě jejich vlastního ideového přesvědčení) systému zneužívání moci “elitářskou“ oligarchií . . . . systému který prezentuje nespravedlnost jako zdánlivě tu správnou „spravedlnost/pravověrnost“. A na tomto základě deformuje lidem vnímání světa a vší mocí, jež je mu podřízena kultivuje ve společnosti nespravedlnost a brání lidem aby se stávali(opravdovými) lidmi. Pod různými záminkami vší moci, jež je mu podřízena, potlačuje všechny a každého. Kdo pochybuje o spravedlnosti samotného systému a jím uplatňované politice,
a potlačuje i všechny, kteří v tomto směru vzbudí jeho podezření.
(A člověk si může povšimnout, jak se dá na medicíně(zneužít), na zdravotnickém základu(jeho zneužití) budovat fašismus, fašismus v čisté podobě.)”


A teď se přiznejte: kdo-z-vás-to-tam-napsal?
:-)


“Roušky v letadlech provokují cestující. Počet incidentů roste” 15.11.2021 https://www.novinky.cz/cestovani/clanek/rousky-v-letadlech-provokuji-cestujici-pocet-incidentu-roste-40378045 Zdánlivě banální článek. Ale v diskusi: “Jerry Hall Toto je psychické lámání lidské osobnosti. Podstata fašismu jako taková spočívá nezávisle na tom, jak ho nazýváme, za jakými idejemi se kryje, a jakými způsoby realizuje svou moc ve společnosti, tak jeho podstata spočívá v aktivní podpoře davu „malých lidiček“ (na základě jejich vlastního ideového přesvědčení) systému zneužívání moci “elitářskou“ oligarchií . . . . systému který prezentuje nespravedlnost jako zdánlivě tu správnou „spravedlnost/pravověrnost“. A na tomto základě deformuje lidem vnímání světa a vší mocí, jež je mu podřízena kultivuje ve společnosti nespravedlnost a brání lidem aby se stávali(opravdovými) lidmi. Pod různými záminkami vší moci, jež je mu podřízena, potlačuje všechny a každého. Kdo pochybuje o spravedlnosti samotného systému a jím uplatňované politice, a potlačuje i všechny, kteří v tomto směru vzbudí jeho podezření. (A člověk si může povšimnout, jak se dá na medicíně(zneužít), na zdravotnickém základu(jeho zneužití) budovat fašismus, fašismus v čisté podobě.)” A teď se přiznejte: kdo-z-vás-to-tam-napsal? :-)

Ako sa to sa riešiť? Čo najskôr nasadiť liečbu podľa Flccc protokolu, alebo Dr. Zelenka. Druhá možnosť je v prípade blbeho priebehu zdochnúť, k čomu vedie takto nastavený systém.


a čo zabral ten protokol? Je lepšie? Praje skóre uzdravenie.


[quote="pid:43117, uid:175"]Ako sa to sa riešiť? Čo najskôr nasadiť liečbu podľa Flccc protokolu, alebo Dr. Zelenka. Druhá možnosť je v prípade blbeho priebehu zdochnúť, k čomu vedie takto nastavený systém.[/quote] a čo zabral ten protokol? Je lepšie? Praje skóre uzdravenie.

oficiálního informačního pole.


a druhý Igorko.


[quote="pid:42899, uid:312"]oficiálního informačního pole.[/quote] a druhý Igorko.

Pre Lavazza. Zdá sa, že zaberá, ale nemal som k dispozícií ivermektín, v Flccc je možnosť nahradiť ho čiernou rascou s medom, tak som to riešil takto.


Pre Lavazza. Zdá sa, že zaberá, ale nemal som k dispozícií ivermektín, v Flccc je možnosť nahradiť ho čiernou rascou s medom, tak som to riešil takto.

vo Flccc je možnosť nahradiť ho čiernym kmínom


áno videla som to, tak super. Mám aj ivermektin aj cernusku siatu (čierny kmin, olej), to sa našlo aj v hrobkách egyptských faraónov. To nie je vtip.


[quote="pid:43125, uid:175"]vo Flccc je možnosť nahradiť ho čiernym kmínom[/quote] áno videla som to, tak super. Mám aj ivermektin aj cernusku siatu (čierny kmin, olej), to sa našlo aj v hrobkách egyptských faraónov. To nie je vtip.

Kamil, ja som sa cca pred mesiacom starala o mamu..zastupujuci obvodak predpisal isoprinosine, atb + niečo na kašel...na moju nesmelu otazku - čo ak by sme zohnali IVM- nie nie nie, len by ste poškodili pečen, ma všetko čo potrebuje..dalej som debatu nerozvijala, už ho mala aj tak nasadeny, veterinarny, miestna magistra v lekarni mi potom ponukla ten pre ludí...
doktorka z rychlej- /volala som, aby mamu niekto popocuval kvoli zapalu pluc, bolo v poriadku,/ mi po povinnom pinpongu -ste očkovane, ak nie tak prečo-, sama povedala - zozente si ivm...


tak som bola velmi prijemne prekvapena, aj ona aj magistra v lekarni poznali marikov protokol, takže za tu dobu už lekari, ktorí chcú, vedia...


Kamil, ja som sa cca pred mesiacom starala o mamu..zastupujuci obvodak predpisal isoprinosine, atb + niečo na kašel...na moju nesmelu otazku - čo ak by sme zohnali IVM- nie nie nie, len by ste poškodili pečen, ma všetko čo potrebuje..dalej som debatu nerozvijala, už ho mala aj tak nasadeny, veterinarny, miestna magistra v lekarni mi potom ponukla ten pre ludí... doktorka z rychlej- /volala som, aby mamu niekto popocuval kvoli zapalu pluc, bolo v poriadku,/ mi po povinnom pinpongu -ste očkovane, ak nie tak prečo-, sama povedala - zozente si ivm... tak som bola velmi prijemne prekvapena, aj ona aj magistra v lekarni poznali marikov protokol, takže za tu dobu už lekari, ktorí chcú, vedia...

Z diskuse na Seznamu k článku:
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/on-line-pribylo-22-479-nakazenych-nejvice-od-zacatku-pandemie-40378271


"No to je přeci úplně jasné.Dnes má být demonstrace.Velke číslo má odradit případné demonstrující a bude sloužit k zostuzení í a odsouzení na ty,kteří se zúčastní.Tolik nemocných a vy /nezodpovědní demonstranti/ tady ještě komplikujete život.Jak snadné předvídatelné Proto jsou data v tento sváteční den k dispozici na MZ již v 4:45."


Z diskuse na Seznamu k článku: https://www.novinky.cz/domaci/clanek/on-line-pribylo-22-479-nakazenych-nejvice-od-zacatku-pandemie-40378271 "No to je přeci úplně jasné.Dnes má být demonstrace.Velke číslo má odradit případné demonstrující a bude sloužit k zostuzení í a odsouzení na ty,kteří se zúčastní.Tolik nemocných a vy /nezodpovědní demonstranti/ tady ještě komplikujete život.Jak snadné předvídatelné Proto jsou data v tento sváteční den k dispozici na MZ již v 4:45."

BRATISLAVA. Známy antivaxer a lekár Michal Pijak ochorel na covid. Momentálne sa nachádza na centrálnom príjme Univerzitnej nemocnice v Bratislave.


Informáciu denníku SME potvrdil vysoko postavený zdroj nemocnice, ktorý chce zostať v anonymite. Denník SME však pozná jeho meno.


Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22785581/znamy-antivaxer-a-lekar-michal-pijak-ochorel-na-covid.html?ref=trz


BRATISLAVA. Známy antivaxer a lekár Michal Pijak ochorel na covid. Momentálne sa nachádza na centrálnom príjme Univerzitnej nemocnice v Bratislave. Informáciu denníku SME potvrdil vysoko postavený zdroj nemocnice, ktorý chce zostať v anonymite. Denník SME však pozná jeho meno. Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22785581/znamy-antivaxer-a-lekar-michal-pijak-ochorel-na-covid.html?ref=trz

Moderator

Momentálne sa nachádza na centrálnom príjme Univerzitnej nemocnice v Bratislave.
Myslíte, že ho budou chtít zachránit?


[quote="pid:43405, uid:10"]Momentálne sa nachádza na centrálnom príjme Univerzitnej nemocnice v Bratislave.[/quote]Myslíte, že ho budou chtít zachránit?

Myslíte, že ho budou chtít zachránit?
podla tej diskusie v tom clanku, najradsej by ho upalili...


[quote="pid:43406, uid:312"]Myslíte, že ho budou chtít zachránit?[/quote]podla tej diskusie v tom clanku, najradsej by ho upalili...

Moderator

antivaxer a lekár Michal Pijak ochorel na covid

Kickl-FPÖ byl testovan pozitivne na covid. Ma slaby prubeh, je doma. Domaci lekar ho leci zakazanym pripravkem proti cervum Ivermectinem.
No to je skandal! smile
https://www.oe24.at/coronavirus/skandal-kickl-empfiehlt-wurm-mittel-bei-covid/496861040


[quote="pid:43405, uid:10"]antivaxer a lekár Michal Pijak ochorel na covid[/quote] Kickl-FPÖ byl testovan pozitivne na covid. Ma slaby prubeh, je doma. Domaci lekar ho leci zakazanym pripravkem proti cervum Ivermectinem. No to je skandal! ;) https://www.oe24.at/coronavirus/skandal-kickl-empfiehlt-wurm-mittel-bei-covid/496861040
Upravené 17. 11. 2021 o 14:27

"...První věc, která vás vždycky musí napadnout, je otázka: „Co nebo kdo zatím vším je, a hlavně proč to kdo říká a co je jeho cílem?“ Jednou psali v novinách o otevření nového muzea. Věděla jsem, že ještě otevřené není, protože se teprve stavělo. Ale argument lidí byl, že to bylo v novinách, takže to znamená, že už je otevřené. A takhle je to se vším. Například informace, které nám říkají doktoři o zdraví, viz třeba o falešné pandemii koronaviru, zprávy z médií a skoro všechno, co nás učí ve škole, je lež. A z toho je třeba vycházet.
...
Systém je založený na hierarchii, nikoli na hodnotách. Ukaž mi svoji moc, nebo nejsi nic. Tohle prochází celým systémem a myšlením lidí. A když někdo náhodou v minulosti věřil v posmrtný život, zabili ho a pověsili na náměstí, mučili. Nikdo nesmí myslet mimo rámec, který nám určili. Proto většina lidí nemyslí, ale věří tomu, co se jim říká. Jsou na to zvyklí. Pak jsou ale lidi – a těch je velmi málo –, které zajímá vědění. Ti samostatně přemýšlejí, a když se jim tvrdí nějaká hloupost, jako s tím dnešním virem, říkají: „To přece nedává smysl.“ Nikdy jen tak nepřijímají, co lidi říkají. Zkoumají to. Nedávno dokonce vzniklo i slovo postpravda. Je to neuvěřitelné, ale potřebujeme speciální slovo na to, abychom řekli, že žijeme v době, ve které se nám lže.


Výsledkem dnešního nemyšlení a zahlcení prostoru protichůdnými informacemi je zmatek. Nikdo nic neví, protože skoro nikdo nepřemýšlí. Naopak lidi, kteří opravdu věci zkoumají, se zajímají o to, co kdo řekl, co kdo udělal, a kladou otázky."


zdroj (Sifra): O pyramidách, Atlantidě a volné energii


p.s. k volnej energii: kto moze mat zaujem o nesirenie volnej energie? vlastnik surovin, aby neboli ludia volni ?


"...První věc, která vás vždycky musí napadnout, je otázka: „Co nebo kdo zatím vším je, a hlavně proč to kdo říká a co je jeho cílem?“ Jednou psali v novinách o otevření nového muzea. Věděla jsem, že ještě otevřené není, protože se teprve stavělo. Ale argument lidí byl, že to bylo v novinách, takže to znamená, že už je otevřené. A takhle je to se vším. **Například informace, které nám říkají doktoři o zdraví, viz třeba o falešné pandemii koronaviru, zprávy z médií a skoro všechno, co nás učí ve škole, je lež. A z toho je třeba vycházet.** ... Systém je založený na hierarchii, nikoli na hodnotách. Ukaž mi svoji moc, nebo nejsi nic. Tohle prochází celým systémem a myšlením lidí. A když někdo náhodou v minulosti věřil v posmrtný život, zabili ho a pověsili na náměstí, mučili. Nikdo nesmí myslet mimo rámec, který nám určili. Proto většina lidí nemyslí, ale věří tomu, co se jim říká. Jsou na to zvyklí. **Pak jsou ale lidi – a těch je velmi málo –, které zajímá vědění.** Ti samostatně přemýšlejí, a když se jim tvrdí nějaká hloupost, jako s tím dnešním virem, říkají: „To přece nedává smysl.“ Nikdy jen tak nepřijímají, co lidi říkají. Zkoumají to. Nedávno dokonce vzniklo i slovo postpravda. Je to neuvěřitelné, ale potřebujeme speciální slovo na to, abychom řekli, že žijeme v době, ve které se nám lže. Výsledkem dnešního nemyšlení a zahlcení prostoru protichůdnými informacemi je zmatek. Nikdo nic neví, protože skoro nikdo nepřemýšlí. **Naopak lidi, kteří opravdu věci zkoumají, se zajímají o to, co kdo řekl, co kdo udělal, a kladou otázky.**" zdroj (Sifra): [O pyramidách, Atlantidě a volné energii](https://casopis-sifra.cz/o-pyramidach-atlantide-a-volne-energii/) p.s. k volnej energii: kto moze mat zaujem o nesirenie volnej energie? vlastnik surovin, aby neboli ludia volni ?
Upravené 17. 11. 2021 o 18:24

Známy antivaxer a lekár Michal Pijak ochorel na covid. Momentálne sa nachádza na centrálnom príjme Univerzitnej nemocnice v Bratislave.
6195820f64eb3


[quote="pid:43405, uid:10"]Známy antivaxer a lekár Michal Pijak ochorel na covid. Momentálne sa nachádza na centrálnom príjme Univerzitnej nemocnice v Bratislave.[/quote]![6195820f64eb3](serve/attachment&path=6195820f64eb3)

JankA

Opatrenia - Ústava a proporcionalita (v Norsku)
Tiltakene – Grunnloven og forholdsmessighet
https://lovoghelse.no/2021/11/16/tiltakene-grunnloven-og-forholdsmessighet/



Stručne povedané, korona pas je protiústavný
a očkovanie detí proti covidu bez právneho základu.
Je teda nezákonné a musí byť okamžite zastavené.


Ak si nedáme pozor, pokus o takýto experiment na celej svetovej populácii
môže viesť k mimoriadne veľkým škodám pre ľudstvo
a mohlo by to být aj nejkomplexnější
"Norimberské vyrovnání" v histórii.


napísal právnik so znalosťou systémov verejnej správy.
Autor chce zostať v anonymite s odôvodnením,
v ktorom sa mnohí v Nórsku napokon spoznajú
– totiž že
človek riskuje vážne sankcie voči sebe tým, že bude kritizovať úrady,
a to aj v prípadoch, keď úrady porušia zákon.


zverejnilo
združenie Foreningen lov og helse / Právo a zdravie.
ilustracia https://steigan.no/


Opatrenia - Ústava a proporcionalita (v Norsku) Tiltakene – Grunnloven og forholdsmessighet https://lovoghelse.no/2021/11/16/tiltakene-grunnloven-og-forholdsmessighet/ https://steigan.no/wp-content/uploads/2021/11/justitia-covid-696x398.jpg Stručne povedané, korona pas je protiústavný a očkovanie detí proti covidu bez právneho základu. Je teda nezákonné a musí byť okamžite zastavené. Ak si nedáme pozor, pokus o takýto experiment na celej svetovej populácii môže viesť k mimoriadne veľkým škodám pre ľudstvo a mohlo by to být aj nejkomplexnější "Norimberské vyrovnání" v histórii. napísal právnik so znalosťou systémov verejnej správy. Autor chce zostať v anonymite s odôvodnením, v ktorom sa mnohí v Nórsku napokon spoznajú – totiž že človek riskuje vážne sankcie voči sebe tým, že bude kritizovať úrady, a to aj v prípadoch, keď úrady porušia zákon. zverejnilo združenie Foreningen lov og helse / Právo a zdravie. ilustracia https://steigan.no/

Tak už je to tady. Jak budou vysvětlovat infarkty u mladých (pomalu už se to nedá totiž tajit), ne očkováním, ale proděláním koronaviru v lehké formě (předpokládám i bezpříznakové), takže se očkujte, očkujte, očkujte. Co na tom, že právě po tom očkování nastávají podivné změny krve...


https://ria.ru/20211118/postkovid-1759561800.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Tak už je to tady. Jak budou vysvětlovat infarkty u mladých (pomalu už se to nedá totiž tajit), ne očkováním, ale proděláním koronaviru v lehké formě (předpokládám i bezpříznakové), takže se očkujte, očkujte, očkujte. Co na tom, že právě po tom očkování nastávají podivné změny krve... https://ria.ru/20211118/postkovid-1759561800.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

Známy antivaxer a lekár Michal Pijak ochorel na covid. Momentálne sa nachádza na centrálnom príjme Univerzitnej nemocnice v Bratislave.
Doktorm doverovat je hra o zivot. Bud dostal financnu ponuku na toto divadlo, alebo si mal zachranit zadok, alebo sa nestravuje v harmonii s prirodou (linka ).


[quote="pid:43405, uid:10"]Známy antivaxer a lekár Michal Pijak ochorel na covid. Momentálne sa nachádza na centrálnom príjme Univerzitnej nemocnice v Bratislave.[/quote]Doktorm doverovat je hra o zivot. Bud dostal financnu ponuku na toto divadlo, alebo si mal zachranit zadok, alebo sa nestravuje v harmonii s prirodou ([linka](http://leva-net.webnode.cz/products/dobra-zprava-svetu-od-jezise-krista-v-podani-ucednika-jana/) ).

MUDr. Piják, Herbert Kickl - odporcovia vakcinačného apartheidu - ochoreli na covid. A budú ďalší?
Prečo? Ovčania rozhodujúci sa podľa autorít nie sú len medzi svedkami covidovými, ale je ich plno aj medzi odporcami očkovania, aj oni mojú svoje názorové modly, ikony. Toto sú životné skúšky, previerky pre nich - ikona ochorela, možno bude a ťažký priebeh, možno aj smrť... Ikona umrela na covid v covidovej vojne! To otrasie každou ovcou. Začne používať vlastný rozum, alebo pobeží tiež do radu na včeličku?
ad. Piják, Kickl a ďalší - ani ikony odporu proti vakcinácii nie sú bez chyby a majú čo-to poriešiť vo vlastných životoch - v posteli s covidom dosť času na zamyslenie sa - to poprvé a po druhé: masky padnú každému a všetci budeme roztriedení podľa pravdy, kto pod živý fraktál a kto pod matrixový fraktál AI - fraktál QR kódu...


MUDr. Piják, Herbert Kickl - odporcovia vakcinačného apartheidu - ochoreli na covid. A budú ďalší? Prečo? Ovčania rozhodujúci sa podľa autorít nie sú len medzi svedkami covidovými, ale je ich plno aj medzi odporcami očkovania, aj oni mojú svoje názorové modly, ikony. Toto sú životné skúšky, previerky pre nich - ikona ochorela, možno bude a ťažký priebeh, možno aj smrť... Ikona umrela na covid v covidovej vojne! To otrasie každou ovcou. Začne používať vlastný rozum, alebo pobeží tiež do radu na včeličku? ad. Piják, Kickl a ďalší - ani ikony odporu proti vakcinácii nie sú bez chyby a majú čo-to poriešiť vo vlastných životoch - v posteli s covidom dosť času na zamyslenie sa - to poprvé a po druhé: masky padnú každému a všetci budeme roztriedení podľa pravdy, kto pod živý fraktál a kto pod matrixový fraktál AI - fraktál QR kódu...

Doktorm doverovat je hra o zivot. Bud dostal financnu ponuku na toto divadlo, alebo si mal zachranit zadok, alebo sa nestravuje v harmonii s prirodou (linka ).
doktor Pijak cez Mesika dementuje informácie o jeho ťažkom priebehu covidu. Bude to riešiť cez prokuratúru.
6195ffe77d215


[quote="pid:43538, uid:197"]Doktorm doverovat je hra o zivot. Bud dostal financnu ponuku na toto divadlo, alebo si mal zachranit zadok, alebo sa nestravuje v harmonii s prirodou (linka ).[/quote]doktor Pijak cez Mesika dementuje informácie o jeho ťažkom priebehu covidu. Bude to riešiť cez prokuratúru. ![6195ffe77d215](serve/attachment&path=6195ffe77d215)

JankA

v posteli s covidom dosť času na zamyslenie sa
toto je podvrh, ziadny covid neexistuje, teda iba v TV


[quote="pid:43539, uid:112"]v posteli s covidom dosť času na zamyslenie sa[/quote]toto je podvrh, ziadny covid neexistuje, teda iba v TV

Tak neočkovaní se budou testovat ve firmách. Ty ale zřejmě nebudou chtít nést náklady, ani na administraci a budou lidi nutit k očkování.


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/rozhodnuto-testy-uz-stacit-nebudou-40378382


V Německu si neočkovaní bez testu nesjedou hromadnou dopravou, ani nepůjdou do práce.


https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/nemecko-chce-vyloucit-neockovane-bez-testu-z-dopravy-nebudou-moct-ani-do-prace-40378377


Tak neočkovaní se budou testovat ve firmách. Ty ale zřejmě nebudou chtít nést náklady, ani na administraci a budou lidi nutit k očkování. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/rozhodnuto-testy-uz-stacit-nebudou-40378382 V Německu si neočkovaní bez testu nesjedou hromadnou dopravou, ani nepůjdou do práce. https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/nemecko-chce-vyloucit-neockovane-bez-testu-z-dopravy-nebudou-moct-ani-do-prace-40378377
Upravené 18. 11. 2021 o 16:10

Je neuveriteľné, ako jednotlivé štáty synchronizujú svoje pandemické kroky. Budí to dojem, ako by dostávali noty z jedného centra. Včera vláda v ČR ohlásila zrazu rekordný nárast počtu nakazených a ohlásila niečo, čo sa dá nazvať "lockdown pre neočkovaných". No a div sa svete, dnes presne to isté robí aj naša vláda s úplne rovnakým katastrofickým naratívom. Viď dnešnú Hegerovú tlačovku. O vírus naozaj nejde. Ide o opichanie všetkých. Hlavne, že očkovaní budú môcť kľudne ďalej šíriť vírus.


Je neuveriteľné, ako jednotlivé štáty synchronizujú svoje pandemické kroky. Budí to dojem, ako by dostávali noty z jedného centra. Včera vláda v ČR ohlásila zrazu rekordný nárast počtu nakazených a ohlásila niečo, čo sa dá nazvať "lockdown pre neočkovaných". No a div sa svete, dnes presne to isté robí aj naša vláda s úplne rovnakým katastrofickým naratívom. Viď dnešnú Hegerovú tlačovku. O vírus naozaj nejde. Ide o opichanie všetkých. Hlavne, že očkovaní budú môcť kľudne ďalej šíriť vírus.

Je neuveriteľné, ako jednotlivé štáty synchronizujú svoje pandemické kroky. Budí to dojem, ako by dostávali noty z jedného centra.

No samozřejmě ! Právě toto je důkazem existence globálního zákulisí, které kroutí s celým světem. Přesně o tom mluví Erik Best. Prostě globální mafie, která dává noty.


[quote="pid:43628, uid:6"]Je neuveriteľné, ako jednotlivé štáty synchronizujú svoje pandemické kroky. Budí to dojem, ako by dostávali noty z jedného centra.[/quote] No samozřejmě ! Právě toto je důkazem existence globálního zákulisí, které kroutí s celým světem. Přesně o tom mluví Erik Best. Prostě globální mafie, která dává noty.

Jarek

Hlavne, že očkovaní budú môcť kľudne ďalej šíriť vírus.

Lékařky jsem se ptal, že když se nechám teď píchnout, tak zítra se můžu nakazit, když tedy jak oni píší, že zuří pandemie. A ona na to: to je jedno, hlavně musíš mít tečku a prosím tě raději moc nemysli. To je v této době to nejlepší. Tak co si o tom mám myslet ?


[quote="pid:43628, uid:6"]Hlavne, že očkovaní budú môcť kľudne ďalej šíriť vírus.[/quote] Lékařky jsem se ptal, že když se nechám teď píchnout, tak zítra se můžu nakazit, když tedy jak oni píší, že zuří pandemie. A ona na to: to je jedno, hlavně musíš mít tečku a prosím tě raději moc nemysli. To je v této době to nejlepší. Tak co si o tom mám myslet ?

Jarek

Zvyšuje se rychlost utahování šroubů, v okolních státech i u nás, znamenáto dle mého jediné, zlom je již na spadnutí. Je třeba vydržet a ustát všecku tu šikanu, teď příjde to nejhorší, zázak chodit do práce,tam si už každý bude muset vybrat, zda zvolí to nebo ono. Já v tom mám jasno, nepodvolím se, jsem připraven na hodinu skončit, pokud budu postaven před takovéto rozhodnutí, jak to máte vy? Ještě poznámka, otec mi leží v nemocnici, nemohu za ním, bohužel je ve stavu, kdy není schopen, komunikovat, mám o něj strach, již měsíc jsem ho kvůli zavření nemocnice pro návštěvy neviděl, a nevím jak se mu daří... Trhá mě to srdce a nevím co dělat...


Zvyšuje se rychlost utahování šroubů, v okolních státech i u nás, znamenáto dle mého jediné, zlom je již na spadnutí. Je třeba vydržet a ustát všecku tu šikanu, teď příjde to nejhorší, zázak chodit do práce,tam si už každý bude muset vybrat, zda zvolí to nebo ono. Já v tom mám jasno, nepodvolím se, jsem připraven na hodinu skončit, pokud budu postaven před takovéto rozhodnutí, jak to máte vy? Ještě poznámka, otec mi leží v nemocnici, nemohu za ním, bohužel je ve stavu, kdy není schopen, komunikovat, mám o něj strach, již měsíc jsem ho kvůli zavření nemocnice pro návštěvy neviděl, a nevím jak se mu daří... Trhá mě to srdce a nevím co dělat...
Upravené 18. 11. 2021 o 16:43

I já s tím počítám , ale budu to vyžadovat písemně . Soud za podporu apartheidu , je přijde draho .


I já s tím počítám , ale budu to vyžadovat písemně . Soud za podporu apartheidu , je přijde draho .

Já v tom mám jasno, nepodvolím se


Nápodobně. Na rozdíl od pracujících ("má" společnost zkrachovala letos) teď řeším opačný problém - vlastně nemám kam nastoupit, protože odmítám tu hru hrát jakýmoli způsobem. To znamená, žádné testy, žádná potvrzení, natož očkování.
Zatím žiji z úspor a doufám, že do doby zlomu mi vydrží. Vím ale, že takto nemůže jednat každý. Znám lidi, kteří podlehli, ale nevyčítám jim to. Vyčítám to někomu úplně jinýmu.


Trhá mě to srdce a nevím co dělat...


Držím palce a doufám, že se situace brzy zlepší.


[quote="pid:43643, uid:149"]Já v tom mám jasno, nepodvolím se[/quote] Nápodobně. Na rozdíl od pracujících ("má" společnost zkrachovala letos) teď řeším opačný problém - vlastně nemám kam nastoupit, protože odmítám tu hru hrát jakýmoli způsobem. To znamená, žádné testy, žádná potvrzení, natož očkování. Zatím žiji z úspor a doufám, že do doby zlomu mi vydrží. Vím ale, že takto nemůže jednat každý. Znám lidi, kteří podlehli, ale nevyčítám jim to. Vyčítám to někomu úplně jinýmu. [quote="pid:43643, uid:149"]Trhá mě to srdce a nevím co dělat...[/quote] Držím palce a doufám, že se situace brzy zlepší.

Tristan: a nemozes sa s ockom rozpravat cez skype?


Tristan: a nemozes sa s ockom rozpravat cez skype?

Tristan: a nemozes sa s ockom rozpravat cez skype?
Bohužel, jeho stav to neumožňuje...


[quote="pid:43654, uid:187"]Tristan: a nemozes sa s ockom rozpravat cez skype?[/quote]Bohužel, jeho stav to neumožňuje...

Ještě poznámka, otec mi leží v nemocnici, nemohu za ním, bohužel je ve stavu, kdy není schopen, komunikovat, mám o něj strach, již měsíc jsem ho kvůli zavření nemocnice pro návštěvy neviděl, a nevím jak se mu daří... Trhá mě to srdce a nevím co dělat...


Tristane, to je mi moc lito. napis otci dopis, at mu jej nejaka zdravotni sestra precte. vsude se najdou slusni lidi, verim se, ze mezi zdravotnimi sestrami se najde. je dulezite, aby tatinek vedel, ze na nej myslis.


ani ja se nepodvolim. cim vice vyhrozuji, o to vic jsem odhodlana to vydrzet. jak rika kamaradka z australie, ona chce vydrzet, aby videla, ze ty zrudy, co tohle podporuji, aby za to pykaly.


[quote="pid:43643, uid:149"]Ještě poznámka, otec mi leží v nemocnici, nemohu za ním, bohužel je ve stavu, kdy není schopen, komunikovat, mám o něj strach, již měsíc jsem ho kvůli zavření nemocnice pro návštěvy neviděl, a nevím jak se mu daří... Trhá mě to srdce a nevím co dělat...[/quote] Tristane, to je mi moc lito. napis otci dopis, at mu jej nejaka zdravotni sestra precte. vsude se najdou slusni lidi, verim se, ze mezi zdravotnimi sestrami se najde. je dulezite, aby tatinek vedel, ze na nej myslis. ani ja se nepodvolim. cim vice vyhrozuji, o to vic jsem odhodlana to vydrzet. jak rika kamaradka z australie, ona chce vydrzet, aby videla, ze ty zrudy, co tohle podporuji, aby za to pykaly.

ona chce vydrzet, aby videla, ze ty zrudy, co tohle podporuji, aby za to pykaly.


Víš, myslím že všichni co to podporovali již mají připravené alibi, ve smyslu, mi chtěli jen dobro občanů, jejich zdraví a životy jsme chtěli chránit a bla bla... a ti všichni co jsou očkovaní a cítí se zrazeni a poškozeni, tak ti budou ti největší štváči proti neočkovaným...


[quote="pid:43660, uid:347"]ona chce vydrzet, aby videla, ze ty zrudy, co tohle podporuji, aby za to pykaly.[/quote] Víš, myslím že všichni co to podporovali již mají připravené alibi, ve smyslu, mi chtěli jen dobro občanů, jejich zdraví a životy jsme chtěli chránit a bla bla... a ti všichni co jsou očkovaní a cítí se zrazeni a poškozeni, tak ti budou ti největší štváči proti neočkovaným...
Upravené 18. 11. 2021 o 18:00

nemecko.
pocet infekci stoupa a pocet luzek na JIP je omezeny. zdravotnicky personal a lekari z JIP se stale vice ozyvaji a pozaduji jasne staovisko od spolkove vlady a vyzyvaji k odvaze rict pravdu. odkaz na rozhovor se 4 pecovatelkami univerzity mainz a kliniky mainz.
nepresna cisla a pruzkumy jiz tydny nekoreluji se zkusenostmi zdravotnickeho personalu a take statistiky poctu infikovanych jsou stale nepresnejsi. odborny personal z mainzu zadal politiky o jasne stanovisko.
"Mesice mame prakticky klid, co se tyce pacientu s covid19, ale mame nedostatek personalu, a to neni situace, ktera by nastala az po zacatku pandemie. Jsme jiz na limitu poctu pacientu bez covidu a kazdy dalsi novy pacient, jedno s jakou diagnozou, je pro nas jiz problem. Nechcem uz takto pokracovat. problemem neni korona, ale chybna politika poslednich let. setreni ve zdravotnictvi. stale vice personalu odchazi z oblasti intezivni mediciny. lide starnou a tim vyvstava potreba dlouhodobejsi pece. doufame, ze nova vlada se k tomu nejak postavi a konecne uderi hrebicek na hlavicku. je uz "12" hodin, sdelila telefonicky jedna z pecovatelek.


„ano, hromadne akce se musi zrusti, ale nejen kvuli covidu. kazdy akutni pripad dostava nase zdravotnictv i sve hranicni limity a chladne zimni obdobi prinasi dalsi nemoci nebo nehody. 2G narizeni neprineslo kyzeny uspech a podporuje pieksnute jen v tom, ze se i pres pandemii chovaji jeste vice volneji. to neznamena, ze se clovek nema nechat napieksovat, ma to jen vyhody a snizuje riziko tezkeho prubehu. mame ovsem vetsi problem. razantne pribylo psychickych onemocneni a depresi a to nas zdravotni system v budoucnu jeste vice rozstepi.


„pozadujeme take statistiku o narustu psychickych onemocneni, ke kteremu doslu kvuli pandemii a omezeni. sami zazivame, ze se mnozi pripady psychickych onemocneni a my mame s tim vice starosti, nez se samotnym virem. vidime lidi, kteri v souvislosti s chybejicimi socialnimi kontakty, psychicky onemocni. kvuli vnejsimu socialnimu tlaku, existencnimu strachu a mnohym dalsim aspektum. lide, kteri kvuli nejake nemoci nebo jinym okolnostem se nenechaji napieksovat, jsou vylouceni. take v oblasti psychoterapie nejsou volne kapacity. mame pripady, kdy pacient ceka nekolik mesicu na termin. pribyl pocet sebevrazd. k tomu nechceme vice rikat. pribyva pocet nemocnych deti a narusta tlak na rodice.“
„ve zdravotnictvi je take hodne lidi, kteri nejsou pieksovani. jsme pevne presvedceni, ze pokud clovek se dostane do ohrozeni zivota nebo jeho blizci, neresi, zda je ten, kdo mu zachranuje zivot pieksnuty nebo neni. lehkomyslne se tu predhazuji pozadavky, ktere nejsou domysleny do konce. vytvareji se skupiny, ktere nepripusti jiny nazor. nechceme si ani predstavit, ze by nepieksovany nesmel zachranovat zivoty, nebot kdyz to obratime, je to vyzadovano. cast spolecnosti by mela nalehave premyslet o tom, co vyzaduje. melo by se vyzadovat, aby ti co zachranuji zivoty byli dobre zaplaceni a vztahuje se to na vsechny oblasti: od hasicu az po pecovatele. at se resi dulezite veci. dalsi lockdown bude znamenat navyseni poctu pacientu, ktere ovsem nebudeme schopni osetrovat tak, jak bychom chteli, protoze dalsi kolegove a kolegyne povesi sve remeslo na hrebik."


https://byc-news.de/pflegekraefte-aus-mainz-sagt-den-leuten-endlich-die-wahrheit-und-steht-zu-euren-fehlern?fbclid=IwAR2A8rQWLiQoT0ZGHbzUcfSRK83WfXFP50joOwFhyLw7O3Wm66fMnk8ictU


nemecko. pocet infekci stoupa a pocet luzek na JIP je omezeny. zdravotnicky personal a lekari z JIP se stale vice ozyvaji a pozaduji jasne staovisko od spolkove vlady a vyzyvaji k odvaze rict pravdu. odkaz na rozhovor se 4 pecovatelkami univerzity mainz a kliniky mainz. nepresna cisla a pruzkumy jiz tydny nekoreluji se zkusenostmi zdravotnickeho personalu a take statistiky poctu infikovanych jsou stale nepresnejsi. odborny personal z mainzu zadal politiky o jasne stanovisko. "Mesice mame prakticky klid, co se tyce pacientu s covid19, ale mame nedostatek personalu, a to neni situace, ktera by nastala az po zacatku pandemie. Jsme jiz na limitu poctu pacientu bez covidu a kazdy dalsi novy pacient, jedno s jakou diagnozou, je pro nas jiz problem. Nechcem uz takto pokracovat. problemem neni korona, ale chybna politika poslednich let. setreni ve zdravotnictvi. stale vice personalu odchazi z oblasti intezivni mediciny. lide starnou a tim vyvstava potreba dlouhodobejsi pece. doufame, ze nova vlada se k tomu nejak postavi a konecne uderi hrebicek na hlavicku. je uz "12" hodin, sdelila telefonicky jedna z pecovatelek. „ano, hromadne akce se musi zrusti, ale nejen kvuli covidu. kazdy akutni pripad dostava nase zdravotnictv i sve hranicni limity a chladne zimni obdobi prinasi dalsi nemoci nebo nehody. 2G narizeni neprineslo kyzeny uspech a podporuje pieksnute jen v tom, ze se i pres pandemii chovaji jeste vice volneji. to neznamena, ze se clovek nema nechat napieksovat, ma to jen vyhody a snizuje riziko tezkeho prubehu. mame ovsem vetsi problem. razantne pribylo psychickych onemocneni a depresi a to nas zdravotni system v budoucnu jeste vice rozstepi. „pozadujeme take statistiku o narustu psychickych onemocneni, ke kteremu doslu kvuli pandemii a omezeni. sami zazivame, ze se mnozi pripady psychickych onemocneni a my mame s tim vice starosti, nez se samotnym virem. vidime lidi, kteri v souvislosti s chybejicimi socialnimi kontakty, psychicky onemocni. kvuli vnejsimu socialnimu tlaku, existencnimu strachu a mnohym dalsim aspektum. lide, kteri kvuli nejake nemoci nebo jinym okolnostem se nenechaji napieksovat, jsou vylouceni. take v oblasti psychoterapie nejsou volne kapacity. mame pripady, kdy pacient ceka nekolik mesicu na termin. pribyl pocet sebevrazd. k tomu nechceme vice rikat. pribyva pocet nemocnych deti a narusta tlak na rodice.“ „ve zdravotnictvi je take hodne lidi, kteri nejsou pieksovani. jsme pevne presvedceni, ze pokud clovek se dostane do ohrozeni zivota nebo jeho blizci, neresi, zda je ten, kdo mu zachranuje zivot pieksnuty nebo neni. lehkomyslne se tu predhazuji pozadavky, ktere nejsou domysleny do konce. vytvareji se skupiny, ktere nepripusti jiny nazor. nechceme si ani predstavit, ze by nepieksovany nesmel zachranovat zivoty, nebot kdyz to obratime, je to vyzadovano. cast spolecnosti by mela nalehave premyslet o tom, co vyzaduje. melo by se vyzadovat, aby ti co zachranuji zivoty byli dobre zaplaceni a vztahuje se to na vsechny oblasti: od hasicu az po pecovatele. at se resi dulezite veci. dalsi lockdown bude znamenat navyseni poctu pacientu, ktere ovsem nebudeme schopni osetrovat tak, jak bychom chteli, protoze dalsi kolegove a kolegyne povesi sve remeslo na hrebik." https://byc-news.de/pflegekraefte-aus-mainz-sagt-den-leuten-endlich-die-wahrheit-und-steht-zu-euren-fehlern?fbclid=IwAR2A8rQWLiQoT0ZGHbzUcfSRK83WfXFP50joOwFhyLw7O3Wm66fMnk8ictU

Přesně o tom mluví Erik Best. Prostě globální mafie, která dává noty.

Zajímavý rozhovor s Erikem. Dost jasně popsal cíle, ale i metody, kterými je chtějí dosáhnout. Rozdělní populace na dva nesmiřitelné tábory (úkol masmedií) - tomu bychom se měli snažit čelit, snažit se spojovat. Dost lidí začíná vnímat realitu okolí (nemocní jsou hlavně očkovaní), začínají chápat, že s tu nehraje poctivě. Znám několik lidí, kteří už dál v očkování nechtějí pokračovat. Pokud neproočkují většinu, nepůjde dlouhodobě segregovat a šikanovat neočkované, protože ti si jinak vytvoří paralelní struktury/cestičky pro svou existenci. Proto tak tlačí a spěchají.


[quote="pid:43630, uid:471"]Přesně o tom mluví Erik Best. Prostě globální mafie, která dává noty.[/quote] Zajímavý rozhovor s Erikem. Dost jasně popsal cíle, ale i metody, kterými je chtějí dosáhnout. Rozdělní populace na dva nesmiřitelné tábory (úkol masmedií) - tomu bychom se měli snažit čelit, snažit se spojovat. Dost lidí začíná vnímat realitu okolí (nemocní jsou hlavně očkovaní), začínají chápat, že s tu nehraje poctivě. Znám několik lidí, kteří už dál v očkování nechtějí pokračovat. Pokud neproočkují většinu, nepůjde dlouhodobě segregovat a šikanovat neočkované, protože ti si jinak vytvoří paralelní struktury/cestičky pro svou existenci. Proto tak tlačí a spěchají.

Zajímavý rozhovor s Erikem.


nemuzu ten odkaz na rozhovor najit. muzes prosim sem dat jeste link?


[quote="pid:43680, uid:177"]Zajímavý rozhovor s Erikem.[/quote] nemuzu ten odkaz na rozhovor najit. muzes prosim sem dat jeste link?

Pod hrozbou odnětí svobody. V Rakousku bude očkování proti covidu povinné. Zdroj: https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/v-rakousku-bude-ockovani-proti-covidu-povinne-40378479


Kladu si otázku, proč s tím přichází tak rychle po nedávném zpřísnění opatření a den před údajnou velkou demonstrací proti corona opatřením v Rakousku.


Napadají mě 3 důvody:


  • Jedou dle původního plánu (nepřijde mi pravděpodobné)
  • Nemají čas a potřebují vyvolat majdan
  • Nemají čas, corona divadlo se jim hroutí

Pod hrozbou odnětí svobody. V Rakousku bude očkování proti covidu povinné. Zdroj: https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/v-rakousku-bude-ockovani-proti-covidu-povinne-40378479 Kladu si otázku, proč s tím přichází tak rychle po nedávném zpřísnění opatření a den před údajnou velkou demonstrací proti corona opatřením v Rakousku. Napadají mě 3 důvody: - Jedou dle původního plánu (nepřijde mi pravděpodobné) - Nemají čas a potřebují vyvolat majdan - Nemají čas, corona divadlo se jim hroutí

Napadají mě 3 důvody:


Buran to spomenul pod vláknom Správy z Rakúska: silne slobodomurárske Rakúsko, kde je na čele vplyvný slobodomurár Schallenberg, bude pravdepodobne v čele zlomu a zmeny, ktorá bude riadená staronovým Rakúsko-Uhorskom z Viedne. Rotary je v Rakúsku v každom kúte, tieto kádre budú chcieť byť využité.


Ešte dodám, čo bolo spomínané dávnejšie, keď Kurza stiahli z javiska: na špinavú robotu, ktorej cieľom je povinné očkovanie, bol vybraný niekto iný a Kurz sa nám môže do roka vrátiť späť, a viesť úplné iný proces, tie jeho obvinenia budú nakoniec zamietnuté.


[quote="pid:43854, uid:405"]Napadají mě 3 důvody:[/quote] Buran to spomenul pod vláknom Správy z Rakúska: silne slobodomurárske Rakúsko, kde je na čele vplyvný slobodomurár Schallenberg, bude pravdepodobne v čele zlomu a zmeny, ktorá bude riadená staronovým Rakúsko-Uhorskom z Viedne. Rotary je v Rakúsku v každom kúte, tieto kádre budú chcieť byť využité. Ešte dodám, čo bolo spomínané dávnejšie, keď Kurza stiahli z javiska: na špinavú robotu, ktorej cieľom je povinné očkovanie, bol vybraný niekto iný a Kurz sa nám môže do roka vrátiť späť, a viesť úplné iný proces, tie jeho obvinenia budú nakoniec zamietnuté.
Upravené 19. 11. 2021 o 16:14

Nebyl dodržen původní časový harmonogram. Miloš Zeman už před drahnou dobou prohlásil, že pandemie v září skončí a že bude v té době naočkována většina obyvatel, kteří budou mít zájem. Dnes začíná druhá půlka listopadu. Takže projektanti projektu covid 19 mají skluz. Dnes už jsme měli být asi v nějaké další fázi, protože projekt covid 19 je pouze dělostřeleckou přípravou na události budoucí. Však o tom mluví i Erik Best. Oni předpokládali, že nebude takový odpor, že lidi jsou větší ovečky, které nepoužívají mozek. Takže to půjde přes povinnou vakcinaci. Rakousko je laboratoř. Oni budou pozorovat, jak v okolních zemích na to bude reagovat lid. Jestliže se pohne ve větším směrem k jehle, tak možná povinná vakcinace v tuto chvíli nebude, jestliže ne, tak bude. Ale tak jako tak, a to už se opakuji logika vývoje neúprosně spěje k povinné vakcinaci. Však už jsou ohlášky, že na cestování budou muset být tři dávky a k tomu čistý test a dále přeočkování každých pět měsíců a možná tři. Jde o to, že většina populace je očkována proti své vůli na základě tlaku vnějších podmínek a ti kteří se nechávají očkovat v tuto dobu jsou stejného myšlení jako my tady například. Vojáci systému jak píše Erik Best šli hned ze začátku a k tomu ještě vyděšení lidé. Buran uvádí, že vývoj spěje k duální společnosti. Ano ale dělící rovina nebude očkovaný vs. neočkovaný, ale bude v mentální a světonázorové rovině, protože výhledově budeme prásknutí asi všichni, ale z donucení a proti své vůli. A tohle si lidi budou zatraceně dlouho pamatovat. Je to podobná situace jako za Hitlera, kdy obecně Češi pracovali pro Německo ve zbrojovkách apod., ale jinak naprostá většina národa nenáviděla nacisty a Němce až za hrob. Jen malá část Čechů aktivně kolaborovala a terorizovala vlastní lidi. No a po obratu na frontě a po válce to pak řada z nich pěkně schytala. A tohle je to samé. Věřte mi, že když se bavím s jakýmkoliv naočkovaným, ať už je to důchodce či student, tak oni to vidí podobně jako my tady. Vnímají ten fašizmus a segregaci. Opakuji toto je jen první fáze, která se měla už chýlit ke konci. Nebudu se vůbec divit, kdyby výsledkem toho všeho byla v budoucnu občanská válka.


Nebyl dodržen původní časový harmonogram. Miloš Zeman už před drahnou dobou prohlásil, že pandemie v září skončí a že bude v té době naočkována většina obyvatel, kteří budou mít zájem. Dnes začíná druhá půlka listopadu. Takže projektanti projektu covid 19 mají skluz. Dnes už jsme měli být asi v nějaké další fázi, protože projekt covid 19 je pouze dělostřeleckou přípravou na události budoucí. Však o tom mluví i Erik Best. Oni předpokládali, že nebude takový odpor, že lidi jsou větší ovečky, které nepoužívají mozek. Takže to půjde přes povinnou vakcinaci. Rakousko je laboratoř. Oni budou pozorovat, jak v okolních zemích na to bude reagovat lid. Jestliže se pohne ve větším směrem k jehle, tak možná povinná vakcinace v tuto chvíli nebude, jestliže ne, tak bude. Ale tak jako tak, a to už se opakuji logika vývoje neúprosně spěje k povinné vakcinaci. Však už jsou ohlášky, že na cestování budou muset být tři dávky a k tomu čistý test a dále přeočkování každých pět měsíců a možná tři. Jde o to, že většina populace je očkována proti své vůli na základě tlaku vnějších podmínek a ti kteří se nechávají očkovat v tuto dobu jsou stejného myšlení jako my tady například. Vojáci systému jak píše Erik Best šli hned ze začátku a k tomu ještě vyděšení lidé. Buran uvádí, že vývoj spěje k duální společnosti. Ano ale dělící rovina nebude očkovaný vs. neočkovaný, ale bude v mentální a světonázorové rovině, protože výhledově budeme prásknutí asi všichni, ale z donucení a proti své vůli. A tohle si lidi budou zatraceně dlouho pamatovat. Je to podobná situace jako za Hitlera, kdy obecně Češi pracovali pro Německo ve zbrojovkách apod., ale jinak naprostá většina národa nenáviděla nacisty a Němce až za hrob. Jen malá část Čechů aktivně kolaborovala a terorizovala vlastní lidi. No a po obratu na frontě a po válce to pak řada z nich pěkně schytala. A tohle je to samé. Věřte mi, že když se bavím s jakýmkoliv naočkovaným, ať už je to důchodce či student, tak oni to vidí podobně jako my tady. Vnímají ten fašizmus a segregaci. Opakuji toto je jen první fáze, která se měla už chýlit ke konci. Nebudu se vůbec divit, kdyby výsledkem toho všeho byla v budoucnu občanská válka.

Jarek

Tak neočkovaní se budou testovat ve firmách.

Na stránkách MZdr o testování ve firmách zatím nic není, čili je otázka, zda si novinky tak trochu necucají z prstu.


Nicméně. Dle včerejšího rozhodnutí ÚS je informace o očkování informací o zdravotním stavu. Zaměstnanec tedy není povinen tuto informaci zaměstnavateli sdělovat. Takže klasické přehození negativní karmy z ministerstva na zaměstnavatele. Je pak věcí zaměstnavatele, zda karmu ministrovi vrátí, nebo se v těch sračkách utopí.


https://stavbeznouze.cz/wp-content/uploads/2021/11/priloha_968787186_0_SPR.-US-1003-21-INF-rozhodnuti-o-odmitnuti-zadosti.pdf


Informace o očkování fyzické osoby proti nemoci covid-19 je považována za údaj o zdravotním stavu, neboť vypovídá o tom, že osobě byla poskytnuta určitá zdravotní služba poskytovatelem zdravotních služeb (že jí byla aplikována vakcína). Tato informace je svou povahou vysoce důvěrná a je specificky chráněna. Očkování proti onemocnění způsobenému virem covid-19 je dobrovolné. Stejně jako u jiných zdravotních úkonů je pak na každé fyzické osobě, zda zdravotní úkon podstoupí a komu o této skutečnosti sdělí informace.
Ústavní soud nezjišťuje a ani nemá právo zjišťovat tyto informace o zdravotním stavu soudců či asistentů soudce, ledaže by bezprostředně souvisely s výkonem práce či plněním povinností, které jsou ukládány zákony. Dobrovolné očkování však nemá vliv na způsobilost k výkonu práce a ani právní předpisy s vakcinací/non-vakcinací soudce či asistenta soudce nespojují žádnou povinnost ve vztahu k působnosti Ústavnímu soudu. Povinný subjekt tak není povinen ani oprávněn pro potřeby poskytování informací zjišťovat a shromažďovat výše uvedené osobní údaje.


[quote="pid:43606, uid:372"]Tak neočkovaní se budou testovat ve firmách.[/quote] Na stránkách MZdr o testování ve firmách zatím nic není, čili je otázka, zda si novinky tak trochu necucají z prstu. Nicméně. Dle včerejšího rozhodnutí ÚS je informace o očkování informací o zdravotním stavu. Zaměstnanec tedy není povinen tuto informaci zaměstnavateli sdělovat. Takže klasické přehození negativní karmy z ministerstva na zaměstnavatele. Je pak věcí zaměstnavatele, zda karmu ministrovi vrátí, nebo se v těch sračkách utopí. https://stavbeznouze.cz/wp-content/uploads/2021/11/priloha_968787186_0_SPR.-US-1003-21-INF-rozhodnuti-o-odmitnuti-zadosti.pdf _Informace o očkování fyzické osoby proti nemoci covid-19 je považována za údaj o zdravotním stavu, neboť vypovídá o tom, že osobě byla poskytnuta určitá zdravotní služba poskytovatelem zdravotních služeb (že jí byla aplikována vakcína). Tato informace je svou povahou vysoce důvěrná a je specificky chráněna. Očkování proti onemocnění způsobenému virem covid-19 je dobrovolné. Stejně jako u jiných zdravotních úkonů je pak na každé fyzické osobě, zda zdravotní úkon podstoupí a komu o této skutečnosti sdělí informace. Ústavní soud nezjišťuje a ani nemá právo zjišťovat tyto informace o zdravotním stavu soudců či asistentů soudce, ledaže by bezprostředně souvisely s výkonem práce či plněním povinností, které jsou ukládány zákony. Dobrovolné očkování však nemá vliv na způsobilost k výkonu práce a ani právní předpisy s vakcinací/non-vakcinací soudce či asistenta soudce nespojují žádnou povinnost ve vztahu k působnosti Ústavnímu soudu. Povinný subjekt tak není povinen ani oprávněn pro potřeby poskytování informací zjišťovat a shromažďovat výše uvedené osobní údaje._

V centru Rotterdamu vypukly v pátek večer dramatické protestní akce proti zavádění lockdownu a vládním protiepidemickým opatřením. V ulicích hoří auta, lidé zapalují petardy a pracovníci rotterdamského přístavu stávkují. Policie nemá situaci pod kontrolou a střílí do vzduchu. Na místě jsou i zranění.


Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nizozemsko-lockdown-protesty-demonstrace-nasili-petardy-rotterdam-policie.A211119_214036_zahranicni_hend


V centru Rotterdamu vypukly v pátek večer dramatické protestní akce proti zavádění lockdownu a vládním protiepidemickým opatřením. V ulicích hoří auta, lidé zapalují petardy a pracovníci rotterdamského přístavu stávkují. Policie nemá situaci pod kontrolou a střílí do vzduchu. Na místě jsou i zranění. Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nizozemsko-lockdown-protesty-demonstrace-nasili-petardy-rotterdam-policie.A211119_214036_zahranicni_hend

Ještě jsou ty demonstrace proti COVID fašismu docela dost decentní, ale už se něco děje.


Rakousko:


https://www.youtube.com/watch?v=mY5vpHEaVvc&ab_channel=LiveWorld


Austrálie:


https://www.youtube.com/watch?v=kVggW7w0FkI&ab_channel=LiveWorld


ČR:


https://www.youtube.com/watch?v=xbV2CJGn3Ow&ab_channel=LiveWorld


Itálie:


https://www.youtube.com/watch?v=oSpObkIJQNw&ab_channel=WORLDPROTESTTV


A dalo by se takhle pokračovat...


Ještě jsou ty demonstrace proti COVID fašismu docela dost decentní, ale už se něco děje. Rakousko: https://www.youtube.com/watch?v=mY5vpHEaVvc&ab_channel=LiveWorld Austrálie: https://www.youtube.com/watch?v=kVggW7w0FkI&ab_channel=LiveWorld ČR: https://www.youtube.com/watch?v=xbV2CJGn3Ow&ab_channel=LiveWorld Itálie: https://www.youtube.com/watch?v=oSpObkIJQNw&ab_channel=WORLDPROTESTTV A dalo by se takhle pokračovat...

Ještě jsou ty demonstrace proti COVID fašismu docela dost decentní

Poklidné demonstrace proti covidovým opatřením se v nizozemském přístavním městě Rotterdamu zvrhly v násilné akce. V ulicích hoří policejní auta. Desítky policistů se snaží varovnými výstřely a za pomoci vodních děl situaci uklidnit. Pracovníci přístavu již od čtvrtka stávkují a na protest blokují příjezdové cesty k loděnici.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nizozemsko-lockdown-protesty-demonstrace-nasili-petardy-rotterdam-policie.A211119_214036_zahranicni_hend?utm_source=facebook&utm_medium=sharecd&utm_campaign=desktop


[quote="pid:43979, uid:633"]Ještě jsou ty demonstrace proti COVID fašismu docela dost decentní[/quote] Poklidné demonstrace proti covidovým opatřením se v nizozemském přístavním městě Rotterdamu zvrhly v násilné akce. V ulicích hoří policejní auta. Desítky policistů se snaží varovnými výstřely a za pomoci vodních děl situaci uklidnit. Pracovníci přístavu již od čtvrtka stávkují a na protest blokují příjezdové cesty k loděnici. Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nizozemsko-lockdown-protesty-demonstrace-nasili-petardy-rotterdam-policie.A211119_214036_zahranicni_hend?utm_source=facebook&utm_medium=sharecd&utm_campaign=desktop

https://www.youtube.com/watch?v=1bYPvy7KaAU


rotterdam
kamaradka z NL psala:
Včera byla velká demonstrace v Rotterdam. Byly to většinou mladí, kteří dva roky sedí doma, nic nesmí,.... Vymklo se to z ruky, padlo pár policejních aut.... A policie použila "varovné výstřely". Až na to, že já to video viděla a z dálky bylo střeleno do místa se třemi (!) lidmi. Ten klučina dostal kulku do břicha, postřelili ještě někoho méně vážně. Dostávají se ke mě teď informace, že jich je víc. To nepotvrzuji, ale jak byl střelený on ano.


https://www.youtube.com/watch?v=1bYPvy7KaAU rotterdam kamaradka z NL psala: Včera byla velká demonstrace v Rotterdam. Byly to většinou mladí, kteří dva roky sedí doma, nic nesmí,.... Vymklo se to z ruky, padlo pár policejních aut.... A policie použila "varovné výstřely". Až na to, že já to video viděla a z dálky bylo střeleno do místa se třemi (!) lidmi. Ten klučina dostal kulku do břicha, postřelili ještě někoho méně vážně. Dostávají se ke mě teď informace, že jich je víc. To nepotvrzuji, ale jak byl střelený on ano.

A Alena též ...fuj, ty její falešné úsměvy.. diví se tehotným nebo kojícím, že pochybují ..
Schillerová: Neočkovaným chceme znepříjemnit život, je důležité být k nim tvrdší, šla bych ještě dál
https://www.youtube.com/watch?v=bmaWiv3-EH4


A Alena též ...fuj, ty její falešné úsměvy.. diví se tehotným nebo kojícím, že pochybují .. Schillerová: Neočkovaným chceme znepříjemnit život, je důležité být k nim tvrdší, šla bych ještě dál https://www.youtube.com/watch?v=bmaWiv3-EH4
Upravené 20. 11. 2021 o 17:31

"Rodičia sú v pozore. Nové obmedzenia sa totiž zásadným spôsobom dotknú detí od dvoch do dvanásť rokov. Bez antigénového testu sa už nedostanú do nákupného centra či na krúžok.


Od pondelka budú pre deti od dvoch do dvanásť rokov platiť podobné pravidlá ako pre dospelých. Keďže deti v tomto veku nie sú očkované do nákupných centier, reštaurácie, kina či divadla sa dostanú len s negatívnym antigénovým testom.


V praxi to znamená, že deti vo veku od dvoch do dvanásť rokov už nebudú fungovať v režime svojich rodičov. Tí sú z nového pravidla zaskočení.


Nové opatrenie sa dotkne aj mimoškolských aktivít detí. Pre krúžky v centrách voľného času a v základných umeleckých školách sa síce nič nemení, no do súkromných klubov sa deti bez testu nedostanú."


https://www.tvnoviny.sk/koronavirus/2044833_obmedzenia-sa-dotknu-aj-deti-od-dvoch-do-12-rokov-na-viacerych-miestach-budu-potrebovat-test


a zas veľavravný obrázok
619923617ae96


"Rodičia sú v pozore. Nové obmedzenia sa totiž zásadným spôsobom dotknú detí od dvoch do dvanásť rokov. Bez antigénového testu sa už nedostanú do nákupného centra či na krúžok. Od pondelka budú pre deti od dvoch do dvanásť rokov platiť podobné pravidlá ako pre dospelých. Keďže deti v tomto veku nie sú očkované do nákupných centier, reštaurácie, kina či divadla sa dostanú len s negatívnym antigénovým testom. V praxi to znamená, že deti vo veku od dvoch do dvanásť rokov už nebudú fungovať v režime svojich rodičov. Tí sú z nového pravidla zaskočení. Nové opatrenie sa dotkne aj mimoškolských aktivít detí. Pre krúžky v centrách voľného času a v základných umeleckých školách sa síce nič nemení, no do súkromných klubov sa deti bez testu nedostanú." https://www.tvnoviny.sk/koronavirus/2044833_obmedzenia-sa-dotknu-aj-deti-od-dvoch-do-12-rokov-na-viacerych-miestach-budu-potrebovat-test a zas veľavravný obrázok ![619923617ae96](serve/attachment&path=619923617ae96)

Bez antigénového testu sa už nedostanú do nákupného centra či na krúžok.


Veď im spravím samotest zo školy no nie? Určite nie.... nech už idú do prdele, kuknem sa či je to zase Mikasvyhláška zverejnená vo Vestníku vlády.


Aj tak tam neplánujem chodiť... som zvedavá, čo nato zaočkovaní rodičia v Bratislave, ktorí teraz budú ťahať deti na testy? To im už všetkým fakt drbe s prepáčením....


A vôbec, kľudne nech do dotiahnu do absurdna a bez testu ani do školy, ja budem rada učiť deti doma, aspoň mi odpadne admin okolo vybavovačiek individuálneho vzdelávania.


[quote="pid:44083, uid:679"]Bez antigénového testu sa už nedostanú do nákupného centra či na krúžok.[/quote] Veď im spravím samotest zo školy no nie? Určite nie.... nech už idú do prdele, kuknem sa či je to zase Mikasvyhláška zverejnená vo Vestníku vlády. Aj tak tam neplánujem chodiť... som zvedavá, čo nato zaočkovaní rodičia v Bratislave, ktorí teraz budú ťahať deti na testy? To im už všetkým fakt drbe s prepáčením.... A vôbec, kľudne nech do dotiahnu do absurdna a bez testu ani do školy, ja budem rada učiť deti doma, aspoň mi odpadne admin okolo vybavovačiek individuálneho vzdelávania.
Upravené 20. 11. 2021 o 17:48

individuálneho vzdelávania.


Problém je v tom že všeobsažné vzdelávanie vedia robiť len špecialisti. Je málo ľudí na jednej strane gausovej krivky s pamäťou a IQ aby vedeli všetko naučiť.


Preto je potrebné zmeniť koncepciu samoriadenia (vzájomný systém vzťahov) spoločnosti. A nie oddelovať sa od spoločnosti.


[quote="pid:44091, uid:273"]individuálneho vzdelávania.[/quote] Problém je v tom že všeobsažné vzdelávanie vedia robiť len špecialisti. Je málo ľudí na jednej strane gausovej krivky s pamäťou a IQ aby vedeli všetko naučiť. Preto je potrebné zmeniť koncepciu samoriadenia (vzájomný systém vzťahov) spoločnosti. A nie oddelovať sa od spoločnosti.
Upravené 20. 11. 2021 o 17:58

Problém je v tom že všeobsažné vzdelávanie vedia robiť len špecialisti. Je málo ľudí na jednej strane gausovej krivky s pamäťou a IQ aby vedeli všetko naučiť.
Minimálně do 5.třídy zvládne učit své dítě každý rodič s maturitou. Stačí si v antikvariátu koupit staré učebnice.


[quote="pid:44098, uid:202"]Problém je v tom že všeobsažné vzdelávanie vedia robiť len špecialisti. Je málo ľudí na jednej strane gausovej krivky s pamäťou a IQ aby vedeli všetko naučiť.[/quote]Minimálně do 5.třídy zvládne učit své dítě každý rodič s maturitou. Stačí si v antikvariátu koupit staré učebnice.

Minimálně do 5.třídy zvládne učit své dítě každý rodič s maturitou.

Jsem stejného názoru. Nejsem žádný génius, ale s dcerou (pátá třída) zvládáme s přehledem na samé jedničky.


[quote="pid:44099, uid:312"]Minimálně do 5.třídy zvládne učit své dítě každý rodič s maturitou.[/quote] Jsem stejného názoru. Nejsem žádný génius, ale s dcerou (pátá třída) zvládáme s přehledem na samé jedničky.

Problém je v tom že všeobsažné vzdelávanie vedia robiť len špecialisti. Je málo ľudí na jednej strane gausovej krivky s pamäťou a IQ aby vedeli všetko naučiť.


No možno to veľa ľudí robiť nevie, ale určite to viem robiť lepšie ako momentálni učitelia na ZŠ. Sama študujem pedagogiku... pred 23 rokmi som skončila EU, zahraničný obchod. Jediné čo asi svoje deti nenaučím je hudobná výchova... ale ostatné veci na úrovni ZŠ s prehľadom a niektoré aj lepšie ako je dejepis. Pretože viem im odovzdať aj koncept toto je oficiálne, ale možno to bolo ináč. Mám doma kopec pedagogickej literaúty, naštudovala som si potrebujem inú školu, mám doma svoje učebnice socialistické. Na ZŠ si trúfam s prehľadom.


[quote="pid:44098, uid:202"]Problém je v tom že všeobsažné vzdelávanie vedia robiť len špecialisti. Je málo ľudí na jednej strane gausovej krivky s pamäťou a IQ aby vedeli všetko naučiť.[/quote] No možno to veľa ľudí robiť nevie, ale určite to viem robiť lepšie ako momentálni učitelia na ZŠ. Sama študujem pedagogiku... pred 23 rokmi som skončila EU, zahraničný obchod. Jediné čo asi svoje deti nenaučím je hudobná výchova... ale ostatné veci na úrovni ZŠ s prehľadom a niektoré aj lepšie ako je dejepis. Pretože viem im odovzdať aj koncept toto je oficiálne, ale možno to bolo ináč. Mám doma kopec pedagogickej literaúty, naštudovala som si potrebujem inú školu, mám doma svoje učebnice socialistické. Na ZŠ si trúfam s prehľadom.

Držím pěsti Lavazzo! ;-)


Dekuji


[quote="pid:44142, uid:19"]Držím pěsti Lavazzo! ;-)[/quote] Dekuji

A vôbec, kľudne nech do dotiahnu do absurdna a bez testu ani do školy, ja budem rada učiť deti doma, aspoň mi odpadne admin okolo vybavovačiek individuálneho vzdelávania.


Lavazzo, take drzim palce. chci ovsem verit, ze ti nahore ty absurdity nedovedou do konce. co mne ovsem zarazi, ze ve svem okoli mam minimum rodicu, kteri si delaji starosti s budoucnosti. vetsina je v klidu a vubec to neresi.
vcera mi rikal kamarad, ze byl nekde se 2 kamaradama na pivu. ve "volne zone". prisli tam nejaci typci a chteli tam vyvolat problem a volat hygienu a policii. z takovych lidi mam nejvetsi obavy. z fanatiku a hlupaku.
nicmene, zabery z vidne z protestu vcera, to bylo uzasne sledovat. nadeje.


[quote="pid:44091, uid:273"]A vôbec, kľudne nech do dotiahnu do absurdna a bez testu ani do školy, ja budem rada učiť deti doma, aspoň mi odpadne admin okolo vybavovačiek individuálneho vzdelávania.[/quote] Lavazzo, take drzim palce. chci ovsem verit, ze ti nahore ty absurdity nedovedou do konce. co mne ovsem zarazi, ze ve svem okoli mam minimum rodicu, kteri si delaji starosti s budoucnosti. vetsina je v klidu a vubec to neresi. vcera mi rikal kamarad, ze byl nekde se 2 kamaradama na pivu. ve "volne zone". prisli tam nejaci typci a chteli tam vyvolat problem a volat hygienu a policii. z takovych lidi mam nejvetsi obavy. z fanatiku a hlupaku. nicmene, zabery z vidne z protestu vcera, to bylo uzasne sledovat. nadeje.

Provokatéry je potřeba rychle a účelně vyškolit a to tak , aby měli motivaci neprovokovat .


Provokatéry je potřeba rychle a účelně vyškolit a to tak , aby měli motivaci neprovokovat .
Upravené 21. 11. 2021 o 09:15

Potom by si sa mala stať učiteľkou.


ps. Pričom myslím že strop pre jedného učiteľa je 12žiakov. (bohužiaľ teraz neviem nájsť zdroj)


Potom by si sa mala stať učiteľkou. ps. Pričom myslím že strop pre jedného učiteľa je 12žiakov. (bohužiaľ teraz neviem nájsť zdroj)

ps. Pričom myslím že strop pre jedného učiteľa je 12žiakov. (bohužiaľ teraz neviem nájsť zdroj)

Základy sociologie .


[quote="pid:44207, uid:202"]ps. Pričom myslím že strop pre jedného učiteľa je 12žiakov. (bohužiaľ teraz neviem nájsť zdroj)[/quote] Základy sociologie .

ale cestou do ní zemřel.
NĚMECKÝ šampion Bayern se rozhodl nevyplatit svému fotbalistovi Joshuovi Kimmichovi mzdu za období, které bude muset strávit v karanténě, protože se odmítá nechat očkovat.
Připomeňme, že Kimmich byl ve čtvrtek odpoledne vyloučen v zápase s Augsburgem a Bavorové tento zápas prohráli 2:1. Kimmich odešel, protože někdo, s kým byl v blízkém kontaktu, měl koronavirus a nebyl očkovaný, takže musel být automaticky v karanténě. Kimmich je v karanténě, protože odmítá být očkován. Bayern mu dal pokutu 800 000 eur .


[quote="pid:44209, uid:747"]ale cestou do ní zemřel.[/quote]NĚMECKÝ šampion Bayern se rozhodl nevyplatit svému fotbalistovi Joshuovi Kimmichovi mzdu za období, které bude muset strávit v karanténě, protože se odmítá nechat očkovat. Připomeňme, že Kimmich byl ve čtvrtek odpoledne vyloučen v zápase s Augsburgem a Bavorové tento zápas prohráli 2:1. Kimmich odešel, protože někdo, s kým byl v blízkém kontaktu, měl koronavirus a nebyl očkovaný, takže musel být automaticky v karanténě. Kimmich je v karanténě, protože odmítá být očkován. Bayern mu dal pokutu 800 000 eur .

Potom by si sa mala stať učiteľkou.


myslíš mna? Áno, keď som bola mala, chcela som byt. Ale potom prišla revolúcia, otvorili sa iné možnosti. Ja vlastne 10 rokov učím dospelých účtovníctvo, takze ucit tuto kategóriu viem, súkromná sféra.


Pegagogiku som začala študovať kvoli vlastným deťom, chcela som si urobiť prehlad ako to v školstve vyzerá. Je to ešte horšie ako sa Vám to zdá. Chvíľu som aj mala plán, že budem ucit na ZS. Ale to by som nemohla. Po 13 rokoch v korporátne, viem že proti systému sa ist nedá.


Podľa mna je to plán B momentálne, ešte 2 roky školy. Uvidíme ako dopadnú ucitelia, kt podľahli vakcinacii. Týmto im neželám nič zle, skôr naopak. Treba byt možnostiam otvorení.


[quote="pid:44207, uid:202"]Potom by si sa mala stať učiteľkou.[/quote] myslíš mna? Áno, keď som bola mala, chcela som byt. Ale potom prišla revolúcia, otvorili sa iné možnosti. Ja vlastne 10 rokov učím dospelých účtovníctvo, takze ucit tuto kategóriu viem, súkromná sféra. Pegagogiku som začala študovať kvoli vlastným deťom, chcela som si urobiť prehlad ako to v školstve vyzerá. Je to ešte horšie ako sa Vám to zdá. Chvíľu som aj mala plán, že budem ucit na ZS. Ale to by som nemohla. Po 13 rokoch v korporátne, viem že proti systému sa ist nedá. Podľa mna je to plán B momentálne, ešte 2 roky školy. Uvidíme ako dopadnú ucitelia, kt podľahli vakcinacii. Týmto im neželám nič zle, skôr naopak. Treba byt možnostiam otvorení.

Genocidní akce covid nejede podle harmonogramu . Zrůdy prostřednictvím zdegenerovaného maskota Gatese vydávají varování .
https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/gates-varoval-pred-bioteroristickym-utokem-nyni-u-vyrobce-vakcin-nalezeno-15-lahvicek-s-napisem-nestovice/
Komu jinému než zrůdičkám , které v každém státě udržují tuto smrtící agendu , jako proces likvidace populace .


Genocidní akce covid nejede podle harmonogramu . Zrůdy prostřednictvím zdegenerovaného maskota Gatese vydávají varování . https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/gates-varoval-pred-bioteroristickym-utokem-nyni-u-vyrobce-vakcin-nalezeno-15-lahvicek-s-napisem-nestovice/ Komu jinému než zrůdičkám , které v každém státě udržují tuto smrtící agendu , jako proces likvidace populace .

Gatese vydávají varování .


Myslím že to bol rozkaz na vykonanie biologického útoku.


[quote="pid:44234, uid:185"]Gatese vydávají varování .[/quote] Myslím že to bol rozkaz na vykonanie biologického útoku.

Válek: Možná bude potřeba čtvrtá dávka vakcíny
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/valek-mozna-bude-potreba-ctvrta-davka-vakciny-181080
Tak snad už ti rozumnější mezi očkovanými začnou brzdit...


Válek: Možná bude potřeba čtvrtá dávka vakcíny https://www.seznamzpravy.cz/clanek/valek-mozna-bude-potreba-ctvrta-davka-vakciny-181080 Tak snad už ti rozumnější mezi očkovanými začnou brzdit...

Možno ešte krátka konšpirácia k vysokým číslam pozitívnych v strednej európe. Začínam mať pocit, že tentokrát je to zamerané na genotyp obývajúci naše územie - teda špecifická habloskupina.
Konšpirujem hlavne z dôvodou jarného odberu genetického materiálu na severe Slovenska prostredníctvom US Army. Môže - nemusí to mať súvis, ale ako to už všetci poznáme - náhody neexistujú…


K včerajšej návšteve Hegra v nemocnici v Martine - insiderské informácie hovoria že neočkovaní sú tam v ohrození života dvaja.


Možno ešte krátka konšpirácia k vysokým číslam pozitívnych v strednej európe. Začínam mať pocit, že tentokrát je to zamerané na genotyp obývajúci naše územie - teda špecifická habloskupina. Konšpirujem hlavne z dôvodou jarného odberu genetického materiálu na severe Slovenska prostredníctvom US Army. Môže - nemusí to mať súvis, ale ako to už všetci poznáme - náhody neexistujú… K včerajšej návšteve Hegra v nemocnici v Martine - insiderské informácie hovoria že neočkovaní sú tam v ohrození života dvaja.

Válek: Možná bude potřeba čtvrtá dávka vakcíny

Jak píše Erik Best, že COVID 19 je globální projekt. Je dán jednotný směr. Dále na tom je vidět, že existuje globální zákulisí, které ovlivňuje v zásadě celý svět. Je jedno kdo bude bude hlavou Ministerstva zdravotnictví. I kdyby tam posadili starou bábu Blažkovou z veřejných WC, tak pojede ve stejných kolejích a bude například tvrdit, že asi bude potřeba pátá dávka u vybraných rizikových skupin a pak u všech skupin. Snad už to části populace dochází, že místní politici jsou jen vykonavatelé a služky nadnárodní mafie. Zajímá mě konkrétní mechanismus jak drží tyto struktury politiky jednotlivých států pod krkem ? To musí být skutečně robustní a propracovaný mechanizmus nátlaku a případně následné likvidace v případě, že se daná země či politik postaví na zadní. Nikdo si nedovolí na to hodit bobek.


[quote="pid:44240, uid:223"]Válek: Možná bude potřeba čtvrtá dávka vakcíny[/quote] Jak píše Erik Best, že COVID 19 je globální projekt. Je dán jednotný směr. Dále na tom je vidět, že existuje globální zákulisí, které ovlivňuje v zásadě celý svět. Je jedno kdo bude bude hlavou Ministerstva zdravotnictví. I kdyby tam posadili starou bábu Blažkovou z veřejných WC, tak pojede ve stejných kolejích a bude například tvrdit, že asi bude potřeba pátá dávka u vybraných rizikových skupin a pak u všech skupin. Snad už to části populace dochází, že místní politici jsou jen vykonavatelé a služky nadnárodní mafie. Zajímá mě konkrétní mechanismus jak drží tyto struktury politiky jednotlivých států pod krkem ? To musí být skutečně robustní a propracovaný mechanizmus nátlaku a případně následné likvidace v případě, že se daná země či politik postaví na zadní. Nikdo si nedovolí na to hodit bobek.

Jarek

Bratislavsky gynekolog ziada udavat svojich kolegov ak nebudu tehotnym odporucat vakcinaz na zaklade studie, ktora je o poctoch porodoch mrtvych deti covid/necovid, cize nieco uplne ine. Pri vytke sa zacal zastitovat odporucaniami WHO a podobne. Hnus!
619a29642d2cc


nim zverejnena studia: https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7047e1.htm


Bratislavsky [gynekolog ](www.facebook.com/jozef.zahumensky) ziada udavat svojich kolegov ak nebudu tehotnym odporucat vakcinaz na zaklade studie, ktora je o poctoch porodoch mrtvych deti covid/necovid, cize nieco uplne ine. Pri vytke sa zacal zastitovat odporucaniami WHO a podobne. Hnus! ![619a29642d2cc](serve/attachment&path=619a29642d2cc) nim zverejnena studia: https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7047e1.htm

Moderator

Upravené 22. 11. 2021 o 10:52

Proč nechce udávat ty , co v podchodu lidem píchají jedpich , po nichž končí titíž lidé v nemocnici , či v márnici .
Nebo to je v mezích toho přijatelného ?
Morálka nebo morálka mrchožrouta .


Proč nechce udávat ty , co v podchodu lidem píchají jedpich , po nichž končí titíž lidé v nemocnici , či v márnici . Nebo to je v mezích toho přijatelného ? Morálka nebo morálka mrchožrouta .

Ta pomoc od tečky se neustále zkracuje . Časem zřejmě covid fanatici dostanou vlastní dávkovač. Může se na to používat gumový rozprašovač kolínské z 19 století , ten nebude "dusit" floru "jedovatým" co2 .
https://cz.sputniknews.com/20211121/ctvrta-davka-vakciny-podle-kandidata-na-ministra-zdravotnictvi-valka-to-neni-vylouceno-16583788.html


Odpor roste všude , toto je z diskuze na Novinkách .


mRNA preparáty proti covidu údajně zabraňují úmrtím a vážným průběhům. To je sice možné, ale žádná velká hitparáda to tedy rozhodně není ! 😕 Tvrdá čísla za 18.11. (bez přepočtů proočkovanosti) z www.mzcr.cz.


Zemřelo s covidem 51 neočko a 59 očko


Na JIP v kategorii 65+ nově 28 neočko a 25 očko


Na JIP v kategorii 75+ nově 9 neočko a 16 očko


Nově pozitivních bylo v 65+ neočko 396 a očko 934


Nově pozitivních celkem bylo 8816 neočko a 4600 očko


(a to se očko nemusejí skoro nikde testovat !!)


Jak chtějí řešit tu situaci , kdy ti způsobilejší v přírodním řetězci už chápou , že když je minulé dávky takřka zabily , tak té další už se to může povést definitivně .


Ta pomoc od tečky se neustále zkracuje . Časem zřejmě covid fanatici dostanou vlastní dávkovač. Může se na to používat gumový rozprašovač kolínské z 19 století , ten nebude "dusit" floru "jedovatým" co2 . https://cz.sputniknews.com/20211121/ctvrta-davka-vakciny-podle-kandidata-na-ministra-zdravotnictvi-valka-to-neni-vylouceno-16583788.html Odpor roste všude , toto je z diskuze na Novinkách . mRNA preparáty proti covidu údajně zabraňují úmrtím a vážným průběhům. To je sice možné, ale žádná velká hitparáda to tedy rozhodně není !

@brumi na fb profile Max Ogorov v príspevku z 11.11.2021 je v komentári tento link https://www.nature.com/articles/s41439-021-00141-1?fbclid=IwAR2y5iEJzIPzBxE7t7DKUPYAfv1mgp6EcterdObnCCm20fLP1PMVAel48AA, čo bolo v skratke vysvetlené takto:
Y- haploskupina je je vlastne otcovsky chromozom dedeny z otca na syna. Podla modernej vedy nema vplyv na nic. Ale je mozne ze to je nespravny usudok. Existuje viac skupin pricom v eu mame nejakych 5 zakladnych
R1a - slovania
R1b - kelti
I - povodni obyvatelia
K- kaukaz a spol
H - Romovia...
Pointa je taka ze kovid evidentne najviac postihuje R1b

@brumi na fb profile Max Ogorov v príspevku z 11.11.2021 je v komentári tento link https://www.nature.com/articles/s41439-021-00141-1?fbclid=IwAR2y5iEJzIPzBxE7t7DKUPYAfv1mgp6EcterdObnCCm20fLP1PMVAel48AA, čo bolo v skratke vysvetlené takto: Y- haploskupina je je vlastne otcovsky chromozom dedeny z otca na syna. Podla modernej vedy nema vplyv na nic. Ale je mozne ze to je nespravny usudok. Existuje viac skupin pricom v eu mame nejakych 5 zakladnych R1a - slovania R1b - kelti I - povodni obyvatelia K- kaukaz a spol H - Romovia... Pointa je taka ze kovid evidentne najviac postihuje R1b

Ta pomoc od tečky se neustále zkracuje . Časem zřejmě covid fanatici dostanou vlastní dávkovač.

Jako s insulinem. Každý den dávka.


[quote="pid:44251, uid:185"]Ta pomoc od tečky se neustále zkracuje . Časem zřejmě covid fanatici dostanou vlastní dávkovač.[/quote] Jako s insulinem. Každý den dávka.

Jarek

Áno, keď som bola mala, chcela som byt.
...
Chvíľu som aj mala plán, že budem ucit na ZS.

A třeba jednou přijde den
kdy se dětský sen
vhodnou formou sám naplní...
Systém se nejlépe rozkládá zevnitř, ne proti, jenom je to dlouhý pochod.


[quote="pid:44233, uid:273"]Áno, keď som bola mala, chcela som byt. ... Chvíľu som aj mala plán, že budem ucit na ZS.[/quote] A třeba jednou přijde den kdy se dětský sen vhodnou formou sám naplní... Systém se nejlépe rozkládá zevnitř, ne proti, jenom je to dlouhý pochod.

Časem zřejmě covid fanatici dostanou vlastní dávkovač.
Vlastní dávkovač ne. Mají připraveno něco jiného. Vakcinační robot.
https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/v%C4%9Bda-a-technika/o%C4%8Dkovac%C3%AD-robot-jako-budoucnost-vakcinace-obejde-se-bez-l%C3%A9ka%C5%99%C5%AF-sester-a-hlavn%C4%9B-bez-jehel/ar-AAQzjbf?li=BBOoSYl


[quote="pid:44251, uid:185"]Časem zřejmě covid fanatici dostanou vlastní dávkovač.[/quote]Vlastní dávkovač ne. Mají připraveno něco jiného. Vakcinační robot. https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/v%C4%9Bda-a-technika/o%C4%8Dkovac%C3%AD-robot-jako-budoucnost-vakcinace-obejde-se-bez-l%C3%A9ka%C5%99%C5%AF-sester-a-hlavn%C4%9B-bez-jehel/ar-AAQzjbf?li=BBOoSYl

https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/gates-varoval-pred-bioteroristickym-utokem-nyni-u-vyrobce-vakcin-nalezeno-15-lahvicek-s-napisem-nestovice/

Prozrazený plán je zmařený plán.
Možná poloodpis Gatese.
Takhle skripalovsky se plandemie neštovic nevyhlašuje.


[quote="pid:44234, uid:185"]https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/gates-varoval-pred-bioteroristickym-utokem-nyni-u-vyrobce-vakcin-nalezeno-15-lahvicek-s-napisem-nestovice/[/quote] Prozrazený plán je zmařený plán. Možná poloodpis Gatese. Takhle skripalovsky se plandemie neštovic nevyhlašuje.

Cesta v čase a priestore do minulosti..


.619a48c96969c


Cesta v čase a priestore do minulosti.. .![619a48c96969c](serve/attachment&path=619a48c96969c)

Takhle skripalovsky se plandemie neštovic nevyhlašuje...


nakoľko si si tým istý???


619a4c26d1df4


Takhle skripalovsky se plandemie neštovic nevyhlašuje... nakoľko si si tým istý??? ![619a4c26d1df4](serve/attachment&path=619a4c26d1df4)

Skôr to bol zmarený príkaz. A potom Gates nieje až tak vysoko postavený veliteľ v tejto akcii.


Skôr to bol zmarený príkaz. A potom Gates nieje až tak vysoko postavený veliteľ v tejto akcii.
123456 ... 11
101.36k
801
103
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept