Zahraničná politika
Pandémia urýchlila štvrtú priemyselnú revolúciu - článok D. Medvedeva, bývalého premiera vlády RF.

Medvedev sa v tomto článku totálne odkryl a postavil sa otvorene na stranu podpindosov - americkej štátnej elity. Otvorene vyzýva k povinnému očkovaniu a zavedeniu diskriminačných zákonov pre neočkovaných, tak v práci ako aj slobode pohybu, kultúry, osobného voľna atď. Kovid pasy majú byť normálnou súčasťou života. Toto všetko sa deje pod rúškom ochrany obyvateľstva pred nezodpovednými jedincami, ktorí sa nechcú dať zaočkovať. Zase, v mene vyššieho blaha je potrebné tých neposlušných pozatvárať do "koncentračných táborov" - fašizmus ako vyšitý. Sila podpindosov v Rusku je naďalej ohromná, nie nadarmo V.V.Pjakin vyzýva na aktívnu účasť v politickom diani. Myslím si, že tento Medvedevov článok je vlastne reakciou na návštevu p. Nulandovej v RF. Medvedev stále cíti silnú podporu od američanov.
https://tass.ru/obschestvo/12813641


Medvedev sa v tomto článku totálne odkryl a postavil sa otvorene na stranu podpindosov - americkej štátnej elity. Otvorene vyzýva k povinnému očkovaniu a zavedeniu diskriminačných zákonov pre neočkovaných, tak v práci ako aj slobode pohybu, kultúry, osobného voľna atď. Kovid pasy majú byť normálnou súčasťou života. Toto všetko sa deje pod rúškom ochrany obyvateľstva pred nezodpovednými jedincami, ktorí sa nechcú dať zaočkovať. Zase, v mene vyššieho blaha je potrebné tých neposlušných pozatvárať do "koncentračných táborov" - fašizmus ako vyšitý. Sila podpindosov v Rusku je naďalej ohromná, nie nadarmo V.V.Pjakin vyzýva na aktívnu účasť v politickom diani. Myslím si, že tento Medvedevov článok je vlastne reakciou na návštevu p. Nulandovej v RF. Medvedev stále cíti silnú podporu od američanov. https://tass.ru/obschestvo/12813641

Medvěda je třeba vylákat z brlohu. Což se stalo. Přitom v brlohu byl daleko nebezpečnější.
Jen bych upozornil na takový častý omyl. Nepodporují už dávno "američani anebo němci anebo češi.. " Podporují jen konkrétní a k dané státnosti přilepené mocenské skupiny. Právě poněkud intelektuálně limitovaný Méďa to skvěle demonstruje.


Medvěda je třeba vylákat z brlohu. Což se stalo. Přitom v brlohu byl daleko nebezpečnější. Jen bych upozornil na takový častý omyl. Nepodporují už dávno "američani anebo němci anebo češi.. " Podporují jen konkrétní a k dané státnosti přilepené mocenské skupiny. Právě poněkud intelektuálně limitovaný Méďa to skvěle demonstruje.

Jsem obzvláště rád, že vypíchl cíle 4. průmyslové revoluce a pojmu "digitalizace".


Jsem obzvláště rád, že vypíchl cíle 4. průmyslové revoluce a pojmu "digitalizace".
295
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept