Zahraničná politika
V lese Saratovské oblasti chytli poslance Dumy od KPRF s mrtvolou losa

Poslanec Valerij Raškin se vymlouval, že losa našel už mrtvého a zrovna jeho mrtvolu vézl na policii nahlásit. Proč losa stáhl z kůže a rozporcoval, zatím nevysvětlil. Asi, aby byl lépe transportabelní. smile


Jeho jmenovec, Valerij Pjakin už dlouho upozorňuje na nekalou činnost tohoto "lidového" vyslance, ale trochu v jiné souvislosti. Vadilo mu totiž, že KPRF v osobě Raškina spolupracuje s Navalným, ale asi ho ani ve snu nenapadlo, že Ruškin bude ke všemu ještě i zdatný pytlák. Odstřel losů je v Saratovské oblasti zakázán.
https://www.youtube.com/watch?v=zQBWXumT7PM


KPRF bez váhání nastavila hruď na obranu svého cenného kádra a nejen ona. Britská The Telegraph také okamžitě obvinila Kreml, že likviduje nejcennější kádry své nejživotaschopnější opozice.
https://inosmi.ru/politic/20211029/250813383.html


Přítom ve skutečnosti Raškin dojel na svoji hamyžnost. Ta je slabou stránkou všech podpindosníckých slouhů, nikdy nemají dost.


Dohra slíbuje být zajímavou...


Poslanec Valerij Raškin se vymlouval, že losa našel už mrtvého a zrovna jeho mrtvolu vézl na policii nahlásit. Proč losa stáhl z kůže a rozporcoval, zatím nevysvětlil. Asi, aby byl lépe transportabelní. :D https://img.gazeta.ru/files3/587/14147587/upload-01-pic4_zoom-1500x1500-26127.jpg Jeho jmenovec, Valerij Pjakin už dlouho upozorňuje na nekalou činnost tohoto "lidového" vyslance, ale trochu v jiné souvislosti. Vadilo mu totiž, že KPRF v osobě Raškina spolupracuje s Navalným, ale asi ho ani ve snu nenapadlo, že Ruškin bude ke všemu ještě i zdatný pytlák. Odstřel losů je v Saratovské oblasti zakázán. https://www.youtube.com/watch?v=zQBWXumT7PM KPRF bez váhání nastavila hruď na obranu svého cenného kádra a nejen ona. Britská The Telegraph také okamžitě obvinila Kreml, že likviduje nejcennější kádry své nejživotaschopnější opozice. https://inosmi.ru/politic/20211029/250813383.html Přítom ve skutečnosti Raškin dojel na svoji hamyžnost. Ta je slabou stránkou všech podpindosníckých slouhů, nikdy nemají dost. Dohra slíbuje být zajímavou...

Dohra slíbuje být zajímavou...


To opravdu doufám!!!


[quote="pid:40365, uid:158"]Dohra slíbuje být zajímavou...[/quote] To opravdu doufám!!!

Poslanec Ruškin byl zbaven poslanecké imunity a bude stíhán.


Pozice prokuratury.
Generální prokurátor poukázal na to, že „z dostupných materiálů je vidět, že Rashkin odmítl spolupracovat s orgány činnými v trestním řízení, začal podávat nepravdivá vysvětlení, zatajoval nástroje trestného činu, evidentně to mohlo mít dopad na svědky, s nimiž se osobně zná."


„Dohromady získané důkazy přímo ukazují na spáchání zločinu Valerijem Fedorovičem Rashkinem, podle 2 části Čl. 258 Trestního zákoníku Ruské federace, tedy nezákonný lov spáchaný skupinou osob s předchozím spiknutím za použití motorového vozidla a způsobení velkých škod,“ uvedl Krasnov .


Škoda, kterou komunista napáchal, se podle něj odhaduje na 80 tisíc rublů.


Poslanci hrozí pokuta ve výši 500 tisíc až 1 milion rublů nebo trest odnětí svobody až na pět let (se zákazem zastávat určité funkce nebo vykonávat určité činnosti až na tři roky nebo bez něj).
https://www.gazeta.ru/politics/2021/11/25_a_14244373.shtml?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Poslanec Ruškin byl zbaven poslanecké imunity a bude stíhán. Pozice prokuratury. Generální prokurátor poukázal na to, že „z dostupných materiálů je vidět, že Rashkin odmítl spolupracovat s orgány činnými v trestním řízení, začal podávat nepravdivá vysvětlení, zatajoval nástroje trestného činu, evidentně to mohlo mít dopad na svědky, s nimiž se osobně zná." „Dohromady získané důkazy přímo ukazují na spáchání zločinu Valerijem Fedorovičem Rashkinem, podle 2 části Čl. 258 Trestního zákoníku Ruské federace, tedy nezákonný lov spáchaný skupinou osob s předchozím spiknutím za použití motorového vozidla a způsobení velkých škod,“ uvedl Krasnov . Škoda, kterou komunista napáchal, se podle něj odhaduje na 80 tisíc rublů. Poslanci hrozí pokuta ve výši 500 tisíc až 1 milion rublů nebo trest odnětí svobody až na pět let (se zákazem zastávat určité funkce nebo vykonávat určité činnosti až na tři roky nebo bez něj). https://www.gazeta.ru/politics/2021/11/25_a_14244373.shtml?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

trest odnětí svobody až na pět let
Docela bych se přimlouval aby tohoto "vzácného" politika šoupli za katr ... Nepřipadá vám, že je ruská generální prokuratura v poslední době nějak akční?


[quote="pid:45000, uid:158"]trest odnětí svobody až na pět let[/quote]Docela bych se přimlouval aby tohoto "vzácného" politika šoupli za katr ... Nepřipadá vám, že je ruská generální prokuratura v poslední době nějak akční?

To je ten trockistický dobytek ?


Ano.


[quote="pid:45109, uid:57"]To je ten trockistický dobytek ?[/quote] Ano.
1.08k
5
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept