Politika v ČR
Hledá se nový president - bereme každou loutku , kterou dav přijme .

Možná nebude od věci sledovat kavárenské pokusy pro reakci davu na jejich nabízené loutky . a určitě bude i dobré rozebrat význam těchto loutek z hlediska řízení procesů .
Jen nastřelím pro začátek .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zhyckana-Evropa-zmena-zivotniho-stylu-je-nezbytna-promluvila-Drabova-A-Honzejka-napadlo-ze-by-mohla-byt-prezidentkou-681811


https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Pohov-Do-naha-Svlekli-jsme-z-uniformy-generala-Pavla-Budouci-prezident-ma-co-vysvetlovat-Poche-Bakala-USA-681484


Možná nebude od věci sledovat kavárenské pokusy pro reakci davu na jejich nabízené loutky . a určitě bude i dobré rozebrat význam těchto loutek z hlediska řízení procesů . Jen nastřelím pro začátek . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zhyckana-Evropa-zmena-zivotniho-stylu-je-nezbytna-promluvila-Drabova-A-Honzejka-napadlo-ze-by-mohla-byt-prezidentkou-681811 https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Pohov-Do-naha-Svlekli-jsme-z-uniformy-generala-Pavla-Budouci-prezident-ma-co-vysvetlovat-Poche-Bakala-USA-681484

Z mého pozorování bude mít největší šance pan Generál Überführer, už jen z toho hlediska, že je všude, kde se dá mediálně předváděn, na Karlovce má občas nějaké přednášky, různé komenty všude možně, na FB placenou reklamu, cílí na motorkáře..


Ale hlavně, jelikož je to člověk z armády, a armáda od mužstva, poddůstojníků až po generály za ním stojí. Krom toho je to člověk protlačován NATO a je v podstatě top generál ve strukturách NATO. Což znamená, že bude velice snadné pro něj, jakožto vrchního velitele ozbrojených sil, který se v tomto smyslu u nás nikomu nebude zodpovídat, tu nastolit ten pravý Korporativní Fašismus.


Pro uklidnění sebe, že tahle varianta je vcelku pravděpodobná, si říkám že v tom případě budu respektovat přání většiny a jednoho dne, možná budu i dostatečně kádrovaný něco změnit alespoň na obecní úrovni. Např. bude-li sloužit člověk v ozbrojených nebo dalších složkách - zcela jistě budou příležitosti projevit své vlastenectví a neuposlechnout rozkaz, jelikož bude v rozporu se zákony, ústavou apod. a tím jít vzorem ostatním. Nevím čeho víc člověk nekádrovaný, může svými snahy dosáhnout v těchto zlých časech.


Z mého pozorování bude mít největší šance pan Generál Überführer, už jen z toho hlediska, že je všude, kde se dá mediálně předváděn, na Karlovce má občas nějaké přednášky, různé komenty všude možně, na FB placenou reklamu, cílí na motorkáře.. Ale hlavně, jelikož je to člověk z armády, a armáda od mužstva, poddůstojníků až po generály za ním stojí. Krom toho je to člověk protlačován NATO a je v podstatě top generál ve strukturách NATO. Což znamená, že bude velice snadné pro něj, jakožto vrchního velitele ozbrojených sil, který se v tomto smyslu u nás nikomu nebude zodpovídat, tu nastolit ten pravý Korporativní Fašismus. Pro uklidnění sebe, že tahle varianta je vcelku pravděpodobná, si říkám že v tom případě budu respektovat přání většiny a jednoho dne, možná budu i dostatečně kádrovaný něco změnit alespoň na obecní úrovni. Např. bude-li sloužit člověk v ozbrojených nebo dalších složkách - zcela jistě budou příležitosti projevit své vlastenectví a neuposlechnout rozkaz, jelikož bude v rozporu se zákony, ústavou apod. a tím jít vzorem ostatním. Nevím čeho víc člověk nekádrovaný, může svými snahy dosáhnout v těchto zlých časech.

Obecně:
Jak můžete vědět, že za ním stojí armáda? Armáda je snad v této rovině ideologický monolit?


Konkrétně:
Až na výjimky o moc podporovatelech tedy opravdu nevím...


Obecně: Jak můžete vědět, že za ním stojí armáda? Armáda je snad v této rovině ideologický monolit? Konkrétně: Až na výjimky o moc podporovatelech tedy opravdu nevím...

Obecně:
Jak můžete vědět, že za ním stojí armáda? Armáda je snad v této rovině ideologický monolit?

odpověď bude též obecná: např. z různých videí, např. z rozhovoru s vojáky, kdy jásali jak jim zvedl morálku v afghánistánu, nebo když se vyjadřoval k Ukrajině. Z projevů náčelníka štábu z posledních let, z výstupů v médiích.. Navíc je propagace NATO a celý koncept je tlačen do armády a i když přísaha je na českou vlajku, tak voják při vstupu je "obeznámen", že armáda ČR podléhá zájmům členských států a že pro armádu je priorita být funkčním a plnohodnotným partnerem v NATO - což si zde umíme vyložit v souvislostech - pro většinu členů ozbrojených složek bude jasný kandidát č.1, s přihlédnutím na to, že je v podstatě ideál a v tomto směru dokázal mnoho a i mezi civilisty převládá že sloužit zájmům NATO je to nejlepší pro ČR a její budoucnost. Momentálně nemám čas dohledávat konkrétní zdroje, ale vše je v podstatě zde:
https://www.youtube.com/c/tvarmycz
https://army.cz/
https://www.mvcr.cz/


[quote="pid:40283, uid:291"]Obecně: Jak můžete vědět, že za ním stojí armáda? Armáda je snad v této rovině ideologický monolit?[/quote] odpověď bude též obecná: např. z různých videí, např. z rozhovoru s vojáky, kdy jásali jak jim zvedl morálku v afghánistánu, nebo když se vyjadřoval k Ukrajině. Z projevů náčelníka štábu z posledních let, z výstupů v médiích.. Navíc je propagace NATO a celý koncept je tlačen do armády a i když přísaha je na českou vlajku, tak voják při vstupu je "obeznámen", že armáda ČR podléhá zájmům členských států a že pro armádu je priorita být funkčním a plnohodnotným partnerem v NATO - což si zde umíme vyložit v souvislostech - pro většinu členů ozbrojených složek bude jasný kandidát č.1, s přihlédnutím na to, že je v podstatě ideál a v tomto směru dokázal mnoho a i mezi civilisty převládá že sloužit zájmům NATO je to nejlepší pro ČR a její budoucnost. Momentálně nemám čas dohledávat konkrétní zdroje, ale vše je v podstatě zde: https://www.youtube.com/c/tvarmycz https://army.cz/ https://www.mvcr.cz/

Mně by celkem vyhovoval Zahradil. Jednak jeho konzervativní postoj je kontinuální, k Rusku má neutrální vztah a v neposlední řadě má dobré jméno Jan (hloupý Honza) Zahradil.


Mně by celkem vyhovoval Zahradil. Jednak jeho konzervativní postoj je kontinuální, k Rusku má neutrální vztah a v neposlední řadě má dobré jméno Jan (hloupý Honza) **Zahradil**.
Upravené 29. 10. 2021 o 16:39

Tak vám nějak nevím, ale jak to pozoruji myslím, že "kavárna" nám poskytne celkem velké množství adeptů. Protože volby je dvoukolová, tak mezi prvním a druhým kolem dojde k brutální masáži voličů ze strany nepostoupivších kandidátů, aby to hodili tomu, koho by podporoval jejich neúspěšný favorit. O tom se celkem snadno dokáží domluvit, vždyť jde o moc nad republikou a tu už z poloviny vyhráli v parlamentních volbách. Pokud toho docílí, tak "sbohem ty můj dívčí světe, tady se budou dít zvěrstva". Ono je také ale celkem podstatné, kdo do druhého kola postoupí proti kavárníkovi.
Osobně se domnívám, že těch 20% co propadlo v parlamentních volbách, jsou celkem zklamaný a tak to půjdou najust hodit tomu kdo bude proti kavárníkovi.


Mimo jiné pan generál, ten co umí zabíjet holou rukou, není schopen velet ani rotě, ale je schopen plnit rozkazy. A to dokáže znamenitě, o čemž existuje řada nezvratných důkazů v tisku i TV vysílání.


Celkem si myslím, že jako voják by třeba Blažko by měl proti němu daleko větší šanci. Stejně tak Babiš. I Klaus starší by mohl mít šanci.


Problém je ten, že dnes se již nerodí politici-osobnosti. O charakterních osobnoxtech nemluvě. Prostě zmizeli, ani pod pultíčkem!


Tak vám nějak nevím, ale jak to pozoruji myslím, že "kavárna" nám poskytne celkem velké množství adeptů. Protože volby je dvoukolová, tak mezi prvním a druhým kolem dojde k brutální masáži voličů ze strany nepostoupivších kandidátů, aby to hodili tomu, koho by podporoval jejich neúspěšný favorit. O tom se celkem snadno dokáží domluvit, vždyť jde o moc nad republikou a tu už z poloviny vyhráli v parlamentních volbách. Pokud toho docílí, tak "sbohem ty můj dívčí světe, tady se budou dít zvěrstva". Ono je také ale celkem podstatné, kdo do druhého kola postoupí proti kavárníkovi. Osobně se domnívám, že těch 20% co propadlo v parlamentních volbách, jsou celkem zklamaný a tak to půjdou najust hodit tomu kdo bude proti kavárníkovi. Mimo jiné pan generál, ten co umí zabíjet holou rukou, není schopen velet ani rotě, ale je schopen plnit rozkazy. A to dokáže znamenitě, o čemž existuje řada nezvratných důkazů v tisku i TV vysílání. Celkem si myslím, že jako voják by třeba Blažko by měl proti němu daleko větší šanci. Stejně tak Babiš. I Klaus starší by mohl mít šanci. Problém je ten, že dnes se již nerodí politici-osobnosti. O charakterních osobnoxtech nemluvě. Prostě zmizeli, ani pod pultíčkem!

O charakterních osobnoxtech nemluvě.

A co Ovčáček?


[quote="pid:40334, uid:311"]O charakterních osobnoxtech nemluvě.[/quote] A co Ovčáček?

A co Ovčáček?


No to fakt nevím, ono jít z pozice mluvčího na presidenta je trochu nadměrný skok, i když musím přiznat, že by mi byl tisíckrát neli vícekrát milejší než jakákoliv loutka!!!


[quote="pid:40337, uid:312"]A co Ovčáček?[/quote] No to fakt nevím, ono jít z pozice mluvčího na presidenta je trochu nadměrný skok, i když musím přiznat, že by mi byl tisíckrát neli vícekrát milejší než jakákoliv loutka!!!

Z mého pozorování bude mít největší šance pan Generál Überführer, už jen z toho hlediska, že je všude, kde se dá mediálně předváděn, na Karlovce má občas nějaké přednášky, různé komenty všude možně, na FB placenou reklamu, cílí na motorkáře..

Neřekl bych, podle mě jsi nezohlednil celkový pohled na procesy. Kormidlo se otáčí a zdroje budou panu generálovi(vlastníkům lídra) chybět, když ti chybí zdroje nejsi vidět, pokud nemáš co nabídnout(a to dnešní kádry s nízkou morálkou nemají).
Armáda není jenom GŠ a mediální obraz. Po skončení V.V. se vědělo, že není konec a dokud veteráni dýchali bojovali, vlastenecký duch je tam dodnes, jen není vidět, mluví o tom Putin(film 2015), nebo Mrtvá sezóna(Мёртвый сезон 1968 ), a to jsou jen dvě zrnka na hromadě.


Vojáci by měli zůstat vojáky a nedělat politiku. Zaslouží si naší úctu a podporu, protože dělají něco co by většina z nás odmítla(obětovat život jako službu vlasti). To, že je dnes armáda zneužívána je jen otázka času.


Já bych jako nového presidenta uvítal někoho koncepčně zdatného, morálně zralého, pak bude šumák co má rád, jestli motorky nebo stahuje králíky.
Kdyby třeba kandidoval Boletus, má můj hlas a to jsem ho ani neviděl(nechci tě pane kolego do ničeho zatahovat, uvádím jen příklad).


Každý máme možnost volit z více možností, to co zatím předkládá náš pastýř(systém) je nestravitelné.


[quote="pid:40273, uid:671"]Z mého pozorování bude mít největší šance pan Generál Überführer, už jen z toho hlediska, že je všude, kde se dá mediálně předváděn, na Karlovce má občas nějaké přednášky, různé komenty všude možně, na FB placenou reklamu, cílí na motorkáře..[/quote] Neřekl bych, podle mě jsi nezohlednil celkový pohled na procesy. Kormidlo se otáčí a zdroje budou panu generálovi(vlastníkům lídra) chybět, když ti chybí zdroje nejsi vidět, pokud nemáš co nabídnout(a to dnešní kádry s nízkou morálkou nemají). Armáda není jenom GŠ a mediální obraz. Po skončení V.V. se vědělo, že není konec a dokud veteráni dýchali bojovali, vlastenecký duch je tam dodnes, jen není vidět, mluví o tom Putin(film 2015), nebo Mrtvá sezóna(Мёртвый сезон 1968 ), a to jsou jen dvě zrnka na hromadě. Vojáci by měli zůstat vojáky a nedělat politiku. Zaslouží si naší úctu a podporu, protože dělají něco co by většina z nás odmítla(obětovat život jako službu vlasti). To, že je dnes armáda zneužívána je jen otázka času. Já bych jako nového presidenta uvítal někoho koncepčně zdatného, morálně zralého, pak bude šumák co má rád, jestli motorky nebo stahuje králíky. Kdyby třeba kandidoval Boletus, má můj hlas a to jsem ho ani neviděl(nechci tě pane kolego do ničeho zatahovat, uvádím jen příklad). Každý máme možnost volit z více možností, to co zatím předkládá náš pastýř(systém) je nestravitelné. https://cdn.myshoptet.com/usr/www.druzstvoksb.cz/user/documents/upload/schema%20%C5%99%C3%ADzen%C3%AD.png

No to fakt nevím, ono jít z pozice mluvčího na presidenta je trochu nadměrný skok

Čaputová byla totální no name a jejím voličům to nevadilo. Kdyby Zeman ještě žil, byl by pro Ovčáčka dobrým rádcem v pozadí.


[quote="pid:40343, uid:311"]No to fakt nevím, ono jít z pozice mluvčího na presidenta je trochu nadměrný skok[/quote] Čaputová byla totální no name a jejím voličům to nevadilo. Kdyby Zeman ještě žil, byl by pro Ovčáčka dobrým rádcem v pozadí.
Upravené 29. 10. 2021 o 19:17

Drábová...malý dvorek a dlouhý bič?
Samozřejmě, ona je maximálně tím bičem v ruce někoho jiného.


Kdo by něco takového volil?


I když na to stejné se ptám, když vidím SPOLU a vidím, že někteří lidé, které znám, je volili.


Drábová...malý dvorek a dlouhý bič? Samozřejmě, ona je maximálně tím bičem v ruce někoho jiného. Kdo by něco takového volil? I když na to stejné se ptám, když vidím SPOLU a vidím, že někteří lidé, které znám, je volili.

Každý máme možnost volit z více možností, to co zatím předkládá náš pastýř(systém) je nestravitelné.


I když trochu od tématu - nedá mi to:
V tom diagramu ovšem např. objekt 2 neodpovídá realným současným vztahům a spojitostí - to by platilo, pakliže, by jsme státnost budovali a centrální moc nebyla zkorumpovaná. Což je vlastně podmíněné 1, takže ten diagram dává smysl, pokud nebude brát doslovně co je nad čím.


Nicméně zde vyvstává otázka, pokud ten souhrn egregorů chceme dostat do takového stavu, aby jejich cílový vektor byl v hranicích "božího dopuštění". Je to vůbec možné? když vezmeme v potaz, že by k tomu byla potřeba většina lidí i z řad byznys-moci a papalášů, která by přestala podporovat egregory, které škodí jejich kultuře, státnosti, rodině, okolí, udržitelnosti,...
A jestliže ano, pak jakým způsobem? já osobně totiž pochybuji, že se dá většině vštípit, alespoň základy KSB, natož pak DVTŘ.


[quote="pid:40345, uid:641"]Každý máme možnost volit z více možností, to co zatím předkládá náš pastýř(systém) je nestravitelné.[/quote] I když trochu od tématu - nedá mi to: V tom diagramu ovšem např. objekt 2 neodpovídá realným současným vztahům a spojitostí - to by platilo, pakliže, by jsme státnost budovali a centrální moc nebyla zkorumpovaná. Což je vlastně podmíněné 1, takže ten diagram dává smysl, pokud nebude brát doslovně co je nad čím. Nicméně zde vyvstává otázka, pokud ten souhrn egregorů chceme dostat do takového stavu, aby jejich cílový vektor byl v hranicích "božího dopuštění". Je to vůbec možné? když vezmeme v potaz, že by k tomu byla potřeba většina lidí i z řad byznys-moci a papalášů, která by přestala podporovat egregory, které škodí jejich kultuře, státnosti, rodině, okolí, udržitelnosti,... A jestliže ano, pak jakým způsobem? já osobně totiž pochybuji, že se dá většině vštípit, alespoň základy KSB, natož pak DVTŘ.

já osobně totiž pochybuji, že se dá většině vštípit

Podívej se na egregor fotbalu. Také ho nepodporuje většina a jakou má (měl) sílu. Podle tvůrců KSB je potřeba 10% přívrženců. V Koránu se také říká, že je jich potřeba 20 z 200 a Islám vyhraje. Toto je kritická mez.


[quote="pid:40649, uid:671"]já osobně totiž pochybuji, že se dá většině vštípit[/quote] Podívej se na egregor fotbalu. Také ho nepodporuje většina a jakou má (měl) sílu. Podle tvůrců KSB je potřeba 10% přívrženců. V Koránu se také říká, že je jich potřeba 20 z 200 a Islám vyhraje. Toto je kritická mez.
Upravené 1. 11. 2021 o 17:33

akže ten diagram dává smysl, pokud nebude brát doslovně co je nad čím.

Vztahově to odpovídá, kdo na koho působí. Když se podíváš doprava vidíš přímé napojení na HNR, obcházíš systém, nejsi odkázaný jen na informace z levé strany. Zvyšováním mravnosti a skládáním mozaiky se posouváš na pravou stranu, nejsi řízen.


Ptáš se, jestli dokáže potřebná většina lidí zapůsobit zpětně na systém?


Já věřím, že ano.
Jestli chceš věřit taky, KSB tě může navigovat(nechci sem dávat pořád obrázky a grafy, protože je to všechno přehledně na leva-netu).
Začal bych DVTŘ a k tomu nějakej román tamtéž. Proč oboje najednou poznáš po pár stránkách. Ty obrázky je nejlíp vytisknout nebo mít po ruce - galerie.


Nechci se vnucovat, možná to byla jen řečnická otázka, ale to co vidím často kolem sebe jsou věřící, kteří nevěří, přejí si věřit, ale je víc vidět víra v HNR než víra bohu(HNR). Komunikovat nemusí nikdo napřímo jako J. Ledvinka smile , dobrý způsob jak začít komunikaci a ověřit si boží přítomnost je JŽO a vnímání MIM.


[quote="pid:40649, uid:671"]akže ten diagram dává smysl, pokud nebude brát doslovně co je nad čím.[/quote] Vztahově to odpovídá, kdo na koho působí. Když se podíváš doprava vidíš přímé napojení na HNR, obcházíš systém, nejsi odkázaný jen na informace z levé strany. Zvyšováním mravnosti a skládáním mozaiky se posouváš na pravou stranu, nejsi řízen. Ptáš se, jestli dokáže potřebná většina lidí zapůsobit zpětně na systém? Já věřím, že ano. Jestli chceš věřit taky, KSB tě může navigovat(nechci sem dávat pořád obrázky a grafy, protože je to všechno přehledně na leva-netu). Začal bych DVTŘ a k tomu nějakej román tamtéž. Proč oboje najednou poznáš po pár stránkách. Ty obrázky je nejlíp vytisknout nebo mít po ruce - galerie. Nechci se vnucovat, možná to byla jen řečnická otázka, ale to co vidím často kolem sebe jsou věřící, kteří nevěří, přejí si věřit, ale je víc vidět víra v HNR než víra bohu(HNR). Komunikovat nemusí nikdo napřímo jako J. Ledvinka :) , dobrý způsob jak začít komunikaci a ověřit si boží přítomnost je JŽO a vnímání MIM.

dobrý způsob jak začít komunikaci a ověřit si boží přítomnost je JŽO a vnímání MIM.

Dobrý způsob ověření je, dát otázku, a zjistit si, jestli přijde odpověď. Já se dostal do stádia, že na některé otázky dostávám odpovědi v průběhu několika minut. Někdy je to až strašidelné, ale je to tak.
Druhý způsob je, řeším nějaký problém a vypadá to, že do potřebného časového horizontu ho nevyřeším. Zrovna ve středu se mi takový problém vyskytl a do dneška jsem ho musel vyřešit. Nebylo momentálně na koho se obrátit, protože všichni měli již program na prodloužený víkend, tak jsem si řekl, že to nechám na samospád. No a ejhle, syn mi v sobotu zavolal, že se u mně staví pro oblek, který potřeboval na nějaké mecheche. No a při té příležitosti mi pomohl vyřešit problém.


[quote="pid:40659, uid:641"]dobrý způsob jak začít komunikaci a ověřit si boží přítomnost je JŽO a vnímání MIM.[/quote] Dobrý způsob ověření je, dát otázku, a zjistit si, jestli přijde odpověď. Já se dostal do stádia, že na některé otázky dostávám odpovědi v průběhu několika minut. Někdy je to až strašidelné, ale je to tak. Druhý způsob je, řeším nějaký problém a vypadá to, že do potřebného časového horizontu ho nevyřeším. Zrovna ve středu se mi takový problém vyskytl a do dneška jsem ho musel vyřešit. Nebylo momentálně na koho se obrátit, protože všichni měli již program na prodloužený víkend, tak jsem si řekl, že to nechám na samospád. No a ejhle, syn mi v sobotu zavolal, že se u mně staví pro oblek, který potřeboval na nějaké mecheche. No a při té příležitosti mi pomohl vyřešit problém.

@Rusofil

Čaputová byla totální no name

Omlouvám se, ale to mi uteklo.


Tedy ano, v tom s Tebou souhlasím, ale licitoval jsem to s mnoha slováky i slovenkami a od všech jsem dostal stejnou odpověď, která mě velmi překvapila.


Nová osoba, bez politické historie (bez průšvihů). Lze uvažovat, že bude čistá.


V té době, jsem osobně byl pro Harabína a to z několika důvodů. První, že je právník, jako já. Druhý, ze všech špatných byl nejméně špatný. (Dokonce bych si dnes s odstupem času dovolil říci, že se vybarvuje k lepšímu - dává v plén své právní vědomosti a tím vlastně lidem otevírá v některých oblastech oči). Zda tak činí v dobrém úmyslu či z populismu je jiná otázka. Třetí, s ohledem na situaci v V4, kdy se mainstrem používá na likvidaci bez důkazů a na přetřásání politických kauz, se podle mého názoru nedopustil (nebylo mu prokázáno) ničeho špatného. Samozřejmě, že nevím všechno, ale z toho co jsem vyčetl na alternativě a mainstremu. Pokud mám nějaké mezery, prosím o doplnění.


@Rusofil [quote="pid:40346, uid:312"]Čaputová byla totální no name[/quote] Omlouvám se, ale to mi uteklo. Tedy ano, v tom s Tebou souhlasím, ale licitoval jsem to s mnoha slováky i slovenkami a od všech jsem dostal stejnou odpověď, která mě velmi překvapila. Nová osoba, bez politické historie (bez průšvihů). Lze uvažovat, že bude čistá. V té době, jsem osobně byl pro Harabína a to z několika důvodů. První, že je právník, jako já. Druhý, ze všech špatných byl nejméně špatný. (Dokonce bych si dnes s odstupem času dovolil říci, že se vybarvuje k lepšímu - dává v plén své právní vědomosti a tím vlastně lidem otevírá v některých oblastech oči). Zda tak činí v dobrém úmyslu či z populismu je jiná otázka. Třetí, s ohledem na situaci v V4, kdy se mainstrem používá na likvidaci bez důkazů a na přetřásání politických kauz, se podle mého názoru nedopustil (nebylo mu prokázáno) ničeho špatného. Samozřejmě, že nevím všechno, ale z toho co jsem vyčetl na alternativě a mainstremu. Pokud mám nějaké mezery, prosím o doplnění.

Lze uvažovat, že bude čistá.

A to má být hlavní vlastnost hlavy státu? Každý má ve skříni nějakého kostlivce, malého, nebo velkého. Když ne, nějaký se vymyslí ala Pandora paper. Jak může být no name vytažený na poslední chvíli z klobouku čistý?
Hlupáci to tvrdili a moudří uvěřili. Podobně, jak je to dnes s covidem.
Já mám sestru na Slovensku všichni v rodině (4) VŠ vzdělání technického směru, ale sluničkáři až na půdu. V každých volbách volí pokaždé někoho jiného a pokaždé jsou zklamáni a nadávají.
Když jsem se zeptal proč volí Čaputovou , odpověď byla: "A koho jiného?" Byli jak začarovaní, nic nechtěli slyšet, ani vidět. Připomínali mi příslušníky sekty. Samozřejmě naočkovaní a přinutili naočkovat se i rodiče.
Ti žijí na východě Slovenska a pravidelně volí Fica. Čaputová tam prohrála se Šefčovičem a pravidelně tam vyhrává také Fico.
Bratislavská kavárna, je jak ta Pražská, namyšlení, arogantní idioti.


[quote="pid:40779, uid:311"]Lze uvažovat, že bude čistá.[/quote] A to má být hlavní vlastnost hlavy státu? Každý má ve skříni nějakého kostlivce, malého, nebo velkého. Když ne, nějaký se vymyslí ala Pandora paper. Jak může být no name vytažený na poslední chvíli z klobouku čistý? Hlupáci to tvrdili a moudří uvěřili. Podobně, jak je to dnes s covidem. Já mám sestru na Slovensku všichni v rodině (4) VŠ vzdělání technického směru, ale sluničkáři až na půdu. V každých volbách volí pokaždé někoho jiného a pokaždé jsou zklamáni a nadávají. Když jsem se zeptal proč volí Čaputovou , odpověď byla: "A koho jiného?" Byli jak začarovaní, nic nechtěli slyšet, ani vidět. Připomínali mi příslušníky sekty. Samozřejmě naočkovaní a přinutili naočkovat se i rodiče. Ti žijí na východě Slovenska a pravidelně volí Fica. Čaputová tam prohrála se Šefčovičem a pravidelně tam vyhrává také Fico. Bratislavská kavárna, je jak ta Pražská, namyšlení, arogantní idioti.

Kdyby mela být na hradě žena, volil bych s čistým svědomím Martinu Kociánovou. Zralá žena, která to má v hlavě srovnané.


Kdyby mela být na hradě žena, volil bych s čistým svědomím Martinu Kociánovou. Zralá žena, která to má v hlavě srovnané.
Upravené 2. 11. 2021 o 22:22

Nová osoba, bez politické historie (bez průšvihů). Lze uvažovat, že bude čistá.

V tých voľbách bol na strane liberálov najprv obrovským favoritom Mistrík (vedec). Bol dosť favorizovaný médiami aj kaviarňou. Plnil úlohu ľadoborca a nakoniec sa z ničoho nič stiahol v prospech Čaputovej (na môj vkus nemal dobrú rétoriku. Bol neprimerane útočný v zmysle: lebo Fico. Čo znie čudne od vedca, ktorý k politike len pričuchol. V jeho slovách bolo počuť spôsob vyjadrovania SASkárov). Čaputová pôsobila krásne (ako miss), nevinne, slušne, aj kompetentne - rečnila a rečnila - a na obyčajných ľudí zapôsobila. Tí nemajú špeciálne nároky, množstvo ľudí, čo politiku moc nesledujú, hlasujú podľa sympatií. No a Čaputová bola sympatická dostatočne. Hoci robili jej kvalitný marketing (tuším tá židovská agentúra el shaviv). Je typom ženy, na ktorú keď v predvolebnom súboji útočíš, tak ľudia sa budú stavať na jej stranu, pretože pôsobí ako panenka mária, ktorej sa treba zastať. No a Ševčovič mal ostrú rétoriku aj voči nej. Tam to pôsobilo ako päsť na oko. Najmä pre nerozhodnutých ľudí.


[quote="pid:40779, uid:311"]Nová osoba, bez politické historie (bez průšvihů). Lze uvažovat, že bude čistá.[/quote] V tých voľbách bol na strane liberálov najprv obrovským favoritom Mistrík (vedec). Bol dosť favorizovaný médiami aj kaviarňou. Plnil úlohu ľadoborca a nakoniec sa z ničoho nič stiahol v prospech Čaputovej _(na môj vkus nemal dobrú rétoriku. Bol neprimerane útočný v zmysle: lebo Fico. Čo znie čudne od vedca, ktorý k politike len pričuchol. V jeho slovách bolo počuť spôsob vyjadrovania SASkárov)_. Čaputová pôsobila krásne (ako miss), nevinne, slušne, aj kompetentne - rečnila a rečnila - a na obyčajných ľudí zapôsobila. Tí nemajú špeciálne nároky, množstvo ľudí, čo politiku moc nesledujú, hlasujú podľa sympatií. No a Čaputová bola sympatická dostatočne. Hoci robili jej kvalitný marketing (tuším tá židovská agentúra el shaviv). Je typom ženy, na ktorú keď v predvolebnom súboji útočíš, tak ľudia sa budú stavať na jej stranu, pretože pôsobí ako panenka mária, ktorej sa treba zastať. No a Ševčovič mal ostrú rétoriku aj voči nej. Tam to pôsobilo ako päsť na oko. Najmä pre nerozhodnutých ľudí.
Upravené 2. 11. 2021 o 22:38

Kdyby mela být na hradě žena

Jen to ne, žádnou ženu. Ženy jsou dobré vykonavatelky, ale ne myslitelky, sorry. Je to vidět už od základní školy, svědomité žačky, plnící úkoly. Žena na Hradě by byla loutkou bez vlastního názoru. Tam musí být někdo silný a dobrý intrikán. Martinu by tam ti "vlci" sežrali.


[quote="pid:40793, uid:19"]Kdyby mela být na hradě žena[/quote] Jen to ne, žádnou ženu. Ženy jsou dobré vykonavatelky, ale ne myslitelky, sorry. Je to vidět už od základní školy, svědomité žačky, plnící úkoly. Žena na Hradě by byla loutkou bez vlastního názoru. Tam musí být někdo silný a dobrý intrikán. Martinu by tam ti "vlci" sežrali.

Čaputová pôsobila krásne (ako miss), nevinne, slušne, aj kompetentne - rečnila a rečnila - a na obyčajných ľudí zapôsobila. Tí nemajú špeciálne nároky, množstvo ľudí, čo politiku moc nesledujú, hlasujú podľa sympatií. No a Čaputová bola sympatická dostatočne

Já nechápu, to jsou všichni slepí a bez intuice? Vždyť její tvář je jako otevřená kniha a je v ni lehké číst. Čiší z ní neupřímnost, nejistota a hloupost. To vážně nikdo nevidí? Její aura je vrcholně nesympatická. Ta žena se neumí ani usmívat. Pořád vypadá tak, že se za pár sekund rozbrečí. Ta žena je ošklivá, působí jako maska.


[quote="pid:40795, uid:6"]Čaputová pôsobila krásne (ako miss), nevinne, slušne, aj kompetentne - rečnila a rečnila - a na obyčajných ľudí zapôsobila. Tí nemajú špeciálne nároky, množstvo ľudí, čo politiku moc nesledujú, hlasujú podľa sympatií. No a Čaputová bola sympatická dostatočne[/quote] Já nechápu, to jsou všichni slepí a bez intuice? Vždyť její tvář je jako otevřená kniha a je v ni lehké číst. Čiší z ní neupřímnost, nejistota a hloupost. To vážně nikdo nevidí? Její aura je vrcholně nesympatická. Ta žena se neumí ani usmívat. Pořád vypadá tak, že se za pár sekund rozbrečí. Ta žena je ošklivá, působí jako maska.
Upravené 2. 11. 2021 o 23:15

Jen to ne, žádnou ženu.

Rozumím... Proto to "kdyby". :-)


[quote="pid:40802, uid:312"]Jen to ne, žádnou ženu.[/quote] Rozumím... Proto to "kdyby". :-)

Já nechápu, to jsou všichni slepí a bez intuice? Vždyť její tvář je jako otevřená kniha a je v ni lehké číst. Čiší z ní neupřímnost, nejistota a hloupost. To vážně nikdo nevidí? Její aura je vrcholně nesympatická. Ta žena se neumí ani usmívat. Pořád vypadá tak, že se za pár sekund rozbrečí. Ta žena je ošklivá, působí jako maska.


Mne stačilo vedieť, že je liberálka a bola tým pádom nevoliteľná. Ale napriek tomu oslovila veľa Slovákov, a tie voľby vyhrala. Ja som to opisoval nie zo svojho osobného pohľadu, ale z pohľadu, ako ju pravdepodobne vnímalo množstvo obyčajných ľudí. Pôsobí ako smutná princezná, ale klamal by som, ak by som tvrdil, že nie je pekná. Ale krása nestačí, toto nie je voľba Miss.


Zlo sa vie niekedy veľmi dokonale maskovať. Ja som sa tak oklamal pri Robertovi Bezákovi. Ešte ako kňaz a šéf Redemptoristov mával pred 20 rokmi v Kostole Cyrila a Metoda v BA nedeľné omše. Ten človek tam dokázal vytvoriť neskutočnú atmosféru lásky, ktorá sa len tak vznášala vo vzduchu, bolo to skoro ako mystický zážitok. Niečo také som nezažil nikde inde v kostole v tej dobe.
Preto ma po X rokoch aj potešilo, keď som sa dopočul, že z neho spravili trnavského arcibiskupa. A zrazu sa dozvedám, že je liberál, sorošovec, politický aktivista a neviem čo ešte. Všetko sa to postupne potvrdilo. Bol to pre mňa šok jak sviňa.


Niečo podobné je aj v prípade pápeža Jána Pavla II (Wojtyla). Masy ľudí ho milovali, čo sa potvrdilo aj preplnenými miestami všade tam, kde prišiel na návštevu. To sa nedá porovnať ani s Benedictom, ani Františkom. A zrazu sa dozvedám, že Ján Pavol II (27.11.1983) zrušil nariadenie svojich predchodcov, ktoré exkomunikovalo katolíkov, ktorí vstúpili k slobodomurárom. Takže už on bol jeden z nich.


Mnoho ľudí si myslí, že rozpoznať psychopata s temnými myšlienkami je ľahké. Tak to ale vôbec nie je. Tí ľudia dokážu pôsobiť veľmi šarmantne, citlivo, slušne a inteligentne. Oveľa intenzívnejšie využívajú svoj intelekt. Ľahko oklamú svoje obete.
@Rusofil , ak dokážeš vidieť auru, tak si jeden z veľmi mála. Drvivá väčšina ľudí túto schopnosť nemá, hoc by bola veľmi užitočná.

[quote="pid:40803, uid:312"]Já nechápu, to jsou všichni slepí a bez intuice? Vždyť její tvář je jako otevřená kniha a je v ni lehké číst. Čiší z ní neupřímnost, nejistota a hloupost. To vážně nikdo nevidí? Její aura je vrcholně nesympatická. Ta žena se neumí ani usmívat. Pořád vypadá tak, že se za pár sekund rozbrečí. Ta žena je ošklivá, působí jako maska.[/quote] Mne stačilo vedieť, že je liberálka a bola tým pádom nevoliteľná. Ale napriek tomu oslovila veľa Slovákov, a tie voľby vyhrala. Ja som to opisoval nie zo svojho osobného pohľadu, ale z pohľadu, ako ju pravdepodobne vnímalo množstvo obyčajných ľudí. Pôsobí ako smutná princezná, ale klamal by som, ak by som tvrdil, že nie je pekná. Ale krása nestačí, toto nie je voľba Miss. Zlo sa vie niekedy veľmi dokonale maskovať. Ja som sa tak oklamal pri Robertovi Bezákovi. Ešte ako kňaz a šéf Redemptoristov mával pred 20 rokmi v Kostole Cyrila a Metoda v BA nedeľné omše. Ten človek tam dokázal vytvoriť neskutočnú atmosféru lásky, ktorá sa len tak vznášala vo vzduchu, bolo to skoro ako mystický zážitok. Niečo také som nezažil nikde inde v kostole v tej dobe. Preto ma po X rokoch aj potešilo, keď som sa dopočul, že z neho spravili trnavského arcibiskupa. A zrazu sa dozvedám, že je liberál, sorošovec, politický aktivista a neviem čo ešte. Všetko sa to postupne potvrdilo. Bol to pre mňa šok jak sviňa. Niečo podobné je aj v prípade pápeža Jána Pavla II (Wojtyla). Masy ľudí ho milovali, čo sa potvrdilo aj preplnenými miestami všade tam, kde prišiel na návštevu. To sa nedá porovnať ani s Benedictom, ani Františkom. A zrazu sa dozvedám, že Ján Pavol II (27.11.1983) zrušil nariadenie svojich predchodcov, ktoré exkomunikovalo katolíkov, ktorí vstúpili k slobodomurárom. Takže už on bol jeden z nich. Mnoho ľudí si myslí, že rozpoznať psychopata s temnými myšlienkami je ľahké. Tak to ale vôbec nie je. Tí ľudia dokážu pôsobiť veľmi šarmantne, citlivo, slušne a inteligentne. Oveľa intenzívnejšie využívajú svoj intelekt. Ľahko oklamú svoje obete. @Rusofil , ak dokážeš vidieť auru, tak si jeden z veľmi mála. Drvivá väčšina ľudí túto schopnosť nemá, hoc by bola veľmi užitočná.
Upravené 3. 11. 2021 o 21:07

pan Generál Überführer

Pokud je myšlen taky-generál Pavel, tak bych prosil odůvodnit, čím je podloženo tvrzení
Ale hlavně, jelikož je to člověk z armády, a armáda od mužstva, poddůstojníků až po generály za ním stojí.

Z čeho plyne, že pokud je nějaký kandidát z nějaké sociální skupiny, tak celá tato sociální skupina "za ním stojí"?
To jako když je Šlachta bývalý policajt, tak všichni policajti volili Přísahu?


Propagandistická videa

odpověď bude též obecná: např. z různých videí, např. z rozhovoru s vojáky, kdy jásali jak jim zvedl morálku v afghánistánu

jako argument? To, že je lajkují kavárníci, nic nevypovídá o podpoře armády...


[quote="pid:40273, uid:671"]pan Generál Überführer[/quote] Pokud je myšlen taky-generál Pavel, tak bych prosil odůvodnit, čím je podloženo tvrzení [quote="pid:40273, uid:671"]Ale hlavně, jelikož je to člověk z armády, a armáda od mužstva, poddůstojníků až po generály za ním stojí.[/quote] Z čeho plyne, že pokud je nějaký kandidát z nějaké sociální skupiny, tak celá tato sociální skupina "za ním stojí"? To jako když je Šlachta bývalý policajt, tak všichni policajti volili Přísahu? Propagandistická videa [quote="pid:40294, uid:671"]odpověď bude též obecná: např. z různých videí, např. z rozhovoru s vojáky, kdy jásali jak jim zvedl morálku v afghánistánu[/quote] jako argument? To, že je lajkují kavárníci, nic nevypovídá o podpoře armády...
Upravené 3. 11. 2021 o 21:23

Tak vám nějak nevím, ale jak to pozoruji myslím, že "kavárna" nám poskytne celkem velké množství adeptů. Protože volby je dvoukolová, tak mezi prvním a druhým kolem dojde k brutální masáži voličů ze strany nepostoupivších kandidátů, aby to hodili tomu, koho by podporoval jejich neúspěšný favorit.

Počítám se podobným modelem, jaký byl použitý u obou voleb Zemana.
i. za strany kavárny milion srovnatelných kandidátů a jeden "silný" pasák (v první volbě Šláfenberg, v druhé volbě nejslušnější Želé, nyní počítám, že by to mohl být Kalousek)
ii. za protistranu 1 silný kandidát (Babiš) a nějaké to křoví navíc
iii. kavárnický pasák - nevolitelný pro nekavárníky - stáhne celou kavárnu na sebe a pak to odevzdá AB (buď styl "Šláfenberg - Benešovy dekrety" nebo styl "Želé aneb ve slabosti je síla" )
iv. v druhém kole AB na Hrad...


[quote="pid:40334, uid:311"]Tak vám nějak nevím, ale jak to pozoruji myslím, že "kavárna" nám poskytne celkem velké množství adeptů. Protože volby je dvoukolová, tak mezi prvním a druhým kolem dojde k brutální masáži voličů ze strany nepostoupivších kandidátů, aby to hodili tomu, koho by podporoval jejich neúspěšný favorit.[/quote] Počítám se podobným modelem, jaký byl použitý u obou voleb Zemana. i. za strany kavárny milion srovnatelných kandidátů a jeden "silný" pasák (v první volbě Šláfenberg, v druhé volbě nejslušnější Želé, nyní počítám, že by to mohl být Kalousek) ii. za protistranu 1 silný kandidát (Babiš) a nějaké to křoví navíc iii. kavárnický pasák - nevolitelný pro nekavárníky - stáhne celou kavárnu na sebe a pak to odevzdá AB (buď styl "Šláfenberg - Benešovy dekrety" nebo styl "Želé aneb ve slabosti je síla" ) iv. v druhém kole AB na Hrad...

Tí ľudia dokážu pôsobiť veľmi šarmantne, citlivo, slušne a inteligentne. Oveľa intenzívnejšie využívajú svoj intelekt.

Právě toto je jejich největší slabinou. Příliš se kontrolují, aby tak působili. Pak jejich nonverbální komunikace neodpovídá jejich verbální komunikaci. A tím se prozradí.
Výborným příkladem je bývalý kandidát na prezidenta Drahoš. Je to stejný typ, jako Čaputová. Ti se rodí snad ve stejném hnizdě.


[quote="pid:40963, uid:6"]Tí ľudia dokážu pôsobiť veľmi šarmantne, citlivo, slušne a inteligentne. Oveľa intenzívnejšie využívajú svoj intelekt.[/quote] Právě toto je jejich největší slabinou. Příliš se kontrolují, aby tak působili. Pak jejich nonverbální komunikace neodpovídá jejich verbální komunikaci. A tím se prozradí. Výborným příkladem je bývalý kandidát na prezidenta Drahoš. Je to stejný typ, jako Čaputová. Ti se rodí snad ve stejném hnizdě.

Já nechápu, to jsou všichni slepí a bez intuice? Vždyť její tvář je jako otevřená kniha a je v ni lehké číst. Čiší z ní neupřímnost, nejistota a hloupost. To vážně nikdo nevidí? Její aura je vrcholně nesympatická. Ta žena se neumí ani usmívat. Pořád vypadá tak, že se za pár sekund rozbrečí. Ta žena je ošklivá, působí jako maska.

To jako fakt si myslíš, že většina lidí v davo-elitární společnosti vědomě a lehce "čte tvář", řeší auru a rozpozná faleš?
Proč si myslíš, že byla vybrána dostatečně pohledná (viz její fotošopené PR fotky), usměvavá, "slušná", relativně mladá, prsatá blondýna mateřského typu?
To, že občas vypadala, že se každou chvíli rozbrečí, tak to byla její "přednost", třešínka na dortu.


[quote="pid:40803, uid:312"]Já nechápu, to jsou všichni slepí a bez intuice? Vždyť její tvář je jako otevřená kniha a je v ni lehké číst. Čiší z ní neupřímnost, nejistota a hloupost. To vážně nikdo nevidí? Její aura je vrcholně nesympatická. Ta žena se neumí ani usmívat. Pořád vypadá tak, že se za pár sekund rozbrečí. Ta žena je ošklivá, působí jako maska.[/quote] To jako fakt si myslíš, že většina lidí v davo-elitární společnosti vědomě a lehce "čte tvář", řeší auru a rozpozná faleš? Proč si myslíš, že byla vybrána dostatečně pohledná (viz její fotošopené PR fotky), usměvavá, "slušná", relativně mladá, prsatá blondýna mateřského typu? To, že občas vypadala, že se každou chvíli rozbrečí, tak to byla její "přednost", třešínka na dortu.

To jako fakt si myslíš, že většina lidí v davo-elitární společnosti vědomě a lehce "čte tvář", řeší auru a rozpozná faleš?

Říká se, podle sebe soudím tebe. Měl jsem za to, že je to zřejmé na první pohled a když to vidím já, musí to vidět i ostatní. Prostě se podívám a vidím. Na co mají pak lidé oči, uši a mozek?


[quote="pid:40983, uid:240"]To jako fakt si myslíš, že většina lidí v davo-elitární společnosti vědomě a lehce "čte tvář", řeší auru a rozpozná faleš?[/quote] Říká se, podle sebe soudím tebe. Měl jsem za to, že je to zřejmé na první pohled a když to vidím já, musí to vidět i ostatní. Prostě se podívám a vidím. Na co mají pak lidé oči, uši a mozek?
Upravené 3. 11. 2021 o 22:17

Měl jsem za to, že je to zřejmé na první pohled a když to vidím já, musí to vidět i ostatní.

Tak to ale vždy nefunguje. Pri riadení by to znamenalo zle vyhodnotenie objektu riadenia.


[quote="pid:40987, uid:312"]Měl jsem za to, že je to zřejmé na první pohled a když to vidím já, musí to vidět i ostatní. [/quote] Tak to ale vždy nefunguje. Pri riadení by to znamenalo zle vyhodnotenie objektu riadenia.

Pôsobí ako smutná princezná, ale klamal by som, ak by som tvrdil, že nie je pekná.


Ja som ju mal vždy za kyslú ropuchu, pozrel som na ňu a videl som niečo zlé, ktoré sa pokúšalo vydávať za niečo krásne a dobré.


[quote="pid:40963, uid:6"]Pôsobí ako smutná princezná, ale klamal by som, ak by som tvrdil, že nie je pekná.[/quote] Ja som ju mal vždy za kyslú ropuchu, pozrel som na ňu a videl som niečo zlé, ktoré sa pokúšalo vydávať za niečo krásne a dobré.

Moderátor

Ja som ju mal vždy za kyslú ropuchu, pozrel som na ňu a videl som niečo zlé, ktoré sa pokúšalo vydávať za niečo krásne a dobré.

Mě to připomnělo pohádku Perníková chaloupka. Pohádky našeho dětství byly nástrojem pro naši ochranu v tomto systému, takže lídři jako Čaputová jsou pro nás nevolitelní, ale když vidím co dostávají děcka od 90-tek do výbavy, jsou to pohádky bez informace, monstra bez poučení pro diváka(dítě), končí kamarádstvím s příšerkou, podle toho volí.


  • děti mají dostat takové bohatství, o které by nepřišly, ani kdyby se při ztroskotání zachránily nahé.“ - Fernández de Lizardi.

[quote="pid:41152, uid:7"]Ja som ju mal vždy za kyslú ropuchu, pozrel som na ňu a videl som niečo zlé, ktoré sa pokúšalo vydávať za niečo krásne a dobré.[/quote] Mě to připomnělo pohádku Perníková chaloupka. Pohádky našeho dětství byly nástrojem pro naši ochranu v tomto systému, takže lídři jako Čaputová jsou pro nás nevolitelní, ale když vidím co dostávají děcka od 90-tek do výbavy, jsou to pohádky bez informace, monstra bez poučení pro diváka(dítě), končí kamarádstvím s příšerkou, podle toho volí. - děti mají dostat takové bohatství, o které by nepřišly, ani kdyby se při ztroskotání zachránily nahé.“ - Fernández de Lizardi.

končí kamarádstvím s příšerkou, podle toho volí.

Začal to Troška pohádkou Princezna ze mlejna, nebo další, S čerty nejsou žerty atd.
Čert je tam najednou ten hodný, kamarád, který to s námi myslí dobře.


[quote="pid:41245, uid:641"]končí kamarádstvím s příšerkou, podle toho volí.[/quote] Začal to Troška pohádkou Princezna ze mlejna, nebo další, S čerty nejsou žerty atd. Čert je tam najednou ten hodný, kamarád, který to s námi myslí dobře.

Čaputová pôsobila krásne (ako miss), nevinne, slušne, aj kompetentne


Já nechápu, to jsou všichni slepí a bez intuice?


To je přece sociální magie, není to o tom jaká skutečně je, ale jaký vytvoří o ní obraz media u davu ( ten obraz @jardob výstižně popsal ). Svým způsobem je to zbytečná otázka, když se zde učíme jak je řízen dav/společnost/sociální_super_systém.

[quote="pid:40795, uid:6"]Čaputová pôsobila krásne (ako miss), nevinne, slušne, aj kompetentne[/quote] [quote="pid:40803, uid:312"]Já nechápu, to jsou všichni slepí a bez intuice?[/quote] To je přece sociální magie, není to o tom jaká skutečně je, ale jaký vytvoří o ní obraz media u davu ( ten obraz @jardob výstižně popsal ). Svým způsobem je to zbytečná otázka, když se zde učíme jak je řízen dav/společnost/sociální_super_systém.
Upravené 7. 11. 2021 o 07:47

Přichází spasitel , virus Janeček . Na vše má recept , všechny Nás zachrání .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zlocin-na-detech-13krat-mensi-sance-se-nakazit-Osobnost-dneska-zatapi-682749
To že se tímto způsobem tento sociopat zviditelnuje , jasně ukazuje konec covid agendy .
Tak jako vždy , napřed se udělá bordel a následně se vytáhne ze zásuvky naklonovaný zachránce .


Přichází spasitel , virus Janeček . Na vše má recept , všechny Nás zachrání . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zlocin-na-detech-13krat-mensi-sance-se-nakazit-Osobnost-dneska-zatapi-682749 To že se tímto způsobem tento sociopat zviditelnuje , jasně ukazuje konec covid agendy . Tak jako vždy , napřed se udělá bordel a následně se vytáhne ze zásuvky naklonovaný zachránce .
Upravené 7. 11. 2021 o 23:01

s loutkou se ja osobne nespokojim a predstava, ze by byl nasim prezidentem nekdo jako drahos nebo caputova je pro mne ta nejhorsi nocni mura.
nadeji mi dava snad jen to, ze fiala a boys se tak znemozni, ze vetsina blouznivek, se vzpamatuje a nebude volit ony vyse zminene prototypy.


s loutkou se ja osobne nespokojim a predstava, ze by byl nasim prezidentem nekdo jako drahos nebo caputova je pro mne ta nejhorsi nocni mura. nadeji mi dava snad jen to, ze fiala a boys se tak znemozni, ze vetsina blouznivek, se vzpamatuje a nebude volit ony vyse zminene prototypy.

Tak bych řekla, že nová prezidentská kampaň je zahájena...Janeček, spasitel světa Bojovník21, ach jo. Koho bude předskokanem? Nebo že by opravdu doufal, že se prezidentem stane ( se svojí historií)?
https://www.youtube.com/watch?v=IbzdSeRfeGs&ab_channel=KarelJane%C4%8Dek


Tak bych řekla, že nová prezidentská kampaň je zahájena...Janeček, spasitel světa Bojovník21, ach jo. Koho bude předskokanem? Nebo že by opravdu doufal, že se prezidentem stane ( se svojí historií)? https://www.youtube.com/watch?v=IbzdSeRfeGs&ab_channel=KarelJane%C4%8Dek
Upravené 20. 11. 2021 o 08:51

Babiš: Sbírejte podpisy, třeba zkusím Hrad.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-sbirejte-podpisy-treba-zkusim-hrad-40378562#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=lf7QMSX0Q96-202111200724&dop_id=40378562&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Babiš: Sbírejte podpisy, třeba zkusím Hrad. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-sbirejte-podpisy-treba-zkusim-hrad-40378562#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=lf7QMSX0Q96-202111200724&dop_id=40378562&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

K Janečkovi. Nemůže být Janeček skrytý příznivec KSB? Ta jeho řeč o neočkování dětí a o životu v harmonii.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Ockovani-deti-Nesmime-podlehnout-Karel-Janecek-odpalil-bombu-Zive-Nemohl-byt-zastaven-684068


K Janečkovi. Nemůže být Janeček skrytý příznivec KSB? Ta jeho řeč o neočkování dětí a o životu v harmonii. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Ockovani-deti-Nesmime-podlehnout-Karel-Janecek-odpalil-bombu-Zive-Nemohl-byt-zastaven-684068

K Janečkovi. Nemůže být Janeček skrytý příznivec KSB? Ta jeho řeč o neočkování dětí a o životu v harmonii.


Přijde mi spíš, jako kdyby měl vše duchovní určitým způsobem znevažovat. Z mého pohledu se nechová mravně, znevažuje model rodiny ( polyamortie apod.). Nevím, jaký má vztah k dětem, ale v jeho podání mi to přijde jako snaha o co největší genetický rozptyl jeho geniálního já. Zajímalo by mě, zda ho skutečně zajímají "obyčejní" lidé.


[quote="pid:43992, uid:312"]K Janečkovi. Nemůže být Janeček skrytý příznivec KSB? Ta jeho řeč o neočkování dětí a o životu v harmonii.[/quote] Přijde mi spíš, jako kdyby měl vše duchovní určitým způsobem znevažovat. Z mého pohledu se nechová mravně, znevažuje model rodiny ( polyamortie apod.). Nevím, jaký má vztah k dětem, ale v jeho podání mi to přijde jako snaha o co největší genetický rozptyl jeho geniálního já. Zajímalo by mě, zda ho skutečně zajímají "obyčejní" lidé.
Upravené 20. 11. 2021 o 09:18

pohledu se nechová mravně, znevažuje model rodiny ( polyamortie apod.)
S tím plně souhlasím, osobně mi také není sympatický a intuice říká, že je to takový hochštapler, ale názor, který prezentoval na mainstreamu již dlouho nezazněl.


[quote="pid:43993, uid:214"]pohledu se nechová mravně, znevažuje model rodiny ( polyamortie apod.)[/quote]S tím plně souhlasím, osobně mi také není sympatický a intuice říká, že je to takový hochštapler, ale názor, který prezentoval na mainstreamu již dlouho nezazněl.

S tím plně souhlasím, osobně mi také není sympatický a intuice říká, že je
to takový hochštapler, ale názor, který prezentoval na mainstreamu již dlouho nezazněl.

Jak jinak úspěšně oslovit ovce . "Spasitel" přeci vždy přináší to , co se lidem záměrně odpírá .
Stačí si jen vzpomenout na vencu flašku a jeho "pravdu a lásku". S tím rozdílem , že zatímco byl flaška to , čemu Hašek říkal vrozený kreténismus , tak Janeček je démon .


[quote="pid:43994, uid:312"]S tím plně souhlasím, osobně mi také není sympatický a intuice říká, že je to takový hochštapler, ale názor, který prezentoval na mainstreamu již dlouho nezazněl.[/quote] Jak jinak úspěšně oslovit ovce . "Spasitel" přeci vždy přináší to , co se lidem záměrně odpírá . Stačí si jen vzpomenout na vencu flašku a jeho "pravdu a lásku". S tím rozdílem , že zatímco byl flaška to , čemu Hašek říkal vrozený kreténismus , tak Janeček je démon .

Čaputová pôsobila krásne ,ako miss ......


SATAN sa často objavuje "prezlečený ako anjel a prefíkane sa nám prihovára"."Vždy sa tvári zdvorilo - robí tak so všetkymi, ku ktorym prichádza. Týmto spôsobom vstupuje do Vašej mysle. Ale končí to veľmi zle, ak si neuvedomíte, čo sa práve deje.


U koho nedochádza k vývinu schopnosti akceptovania tvrdej reality sveta (dobra a zla) ale naopak, jeho mozog zostáva fixovaný na typický detský svet- idylickej utópie.
Nepleťme si slušnosť,fyzickú krásu ,s vnútornou morálkou.


Doktor Mengele bol považovaný za slušného človeka, protože nehovoril vulgarne, pekne se obliekal a deťom rozdával sladkosti .
Satan nerobí kompromisy, ani s pastiermi, ani s ovečkami, ktorí sa mu poklonia.....


Ja viem, ľudia to neradi počúvajú pretože im to pri prvom priblížení berie ich ilúzie a nádeje


Čaputová pôsobila krásne ,ako miss ...... SATAN sa často objavuje "prezlečený ako anjel a prefíkane sa nám prihovára"."Vždy sa tvári zdvorilo - robí tak so všetkymi, ku ktorym prichádza. Týmto spôsobom vstupuje do Vašej mysle. Ale končí to veľmi zle, ak si neuvedomíte, čo sa práve deje. U koho nedochádza k vývinu schopnosti akceptovania tvrdej reality sveta (dobra a zla) ale naopak, jeho mozog zostáva fixovaný na typický detský svet- idylickej utópie. Nepleťme si slušnosť,fyzickú krásu ,s vnútornou morálkou. Doktor Mengele bol považovaný za slušného človeka, protože nehovoril vulgarne, pekne se obliekal a deťom rozdával sladkosti . Satan nerobí kompromisy, ani s pastiermi, ani s ovečkami, ktorí sa mu poklonia..... Ja viem, ľudia to neradi počúvajú pretože im to pri prvom priblížení berie ich ilúzie a nádeje

Tak koupě Českého slavíka měla i další záměr. Vyzkoušet nový hlasovací systém, aby ho lidé přijali i při volbě prezidenta. ( ...a už nehrozí to, že by třeba vyhrál ten, koho nechceme.....)



Není tedy náhodou, že letos Janeček po několikaleté pauze obnovil slavnou anketu Český slavík 21. "Jedna věc je pomoc české kultuře, která hrozně utrpěla, a zároveň je to propagace prezidentského systému D21, kdy hlasující běžný člověk si vyzkouší, jak je to jednoduché," vysvětluje matematik.
Podle něho původní anketa zanikla kvůli špatnému hlasovacímu systému. "Slavík21, to je nová verze Slavíka, kde se používá volební hlasovací systém D21, což je férový hlasovací systém a už nehrozí to, že by třeba vyhrál Ortel," tvrdí Janeček.
Zdroj: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/446805-miliardar-karel-janecek-promluvil-o-kandidature-na-hrad?campaignsrc=tn_clipboard



Tak koupě Českého slavíka měla i další záměr. Vyzkoušet nový hlasovací systém, aby ho lidé přijali i při volbě prezidenta. ( ...a už nehrozí to, že by třeba vyhrál ten, koho nechceme.....) > Není tedy náhodou, že letos Janeček po několikaleté pauze obnovil slavnou anketu Český slavík 21. "Jedna věc je pomoc české kultuře, která hrozně utrpěla, a **zároveň je to propagace prezidentského systému D21**, kdy hlasující běžný člověk si vyzkouší, jak je to jednoduché," vysvětluje matematik. Podle něho původní anketa zanikla kvůli špatnému hlasovacímu systému. "**Slavík21, to je nová verze Slavíka, kde se používá volební hlasovací systém D21, což je férový hlasovací systém a už nehrozí to, že by třeba vyhrál Ortel,**" tvrdí Janeček. Zdroj: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/446805-miliardar-karel-janecek-promluvil-o-kandidature-na-hrad?campaignsrc=tn_clipboard
Upravené 20. 11. 2021 o 11:09

ted jsem se divala na to, co janecek na slavikovi rikal. zajimave bylo pozorovat i umeleckou "elitu". vsichni meli respirator, to se potom vyraz ve tvari spatne cte, ale i tak, podle vyrazu oci se da leccos domyslet. janecek mluvil o tom, ze se nesmi rozdelovat spolecnost a polovina z te "elity" netleskala. asi nazor o rozdelovani nesdili. taky mi na janeckovi neco nesedi, ale je ono je takove prislovi, ktere maji nemci "Wir alle fressen Lügen, wenn unsere Herzen hungrig sind./vsichni sezereme lzi, kdyz jsou nase srdce hladova." spolecnost po skoro 2 letech se dostala do bodu, kdy jednoduse uz je psychicka nemocna a hleda si sveho "vudce".


ted jsem se divala na to, co janecek na slavikovi rikal. zajimave bylo pozorovat i umeleckou "elitu". vsichni meli respirator, to se potom vyraz ve tvari spatne cte, ale i tak, podle vyrazu oci se da leccos domyslet. janecek mluvil o tom, ze se nesmi rozdelovat spolecnost a polovina z te "elity" netleskala. asi nazor o rozdelovani nesdili. taky mi na janeckovi neco nesedi, ale je ono je takove prislovi, ktere maji nemci "Wir alle fressen Lügen, wenn unsere Herzen hungrig sind./vsichni sezereme lzi, kdyz jsou nase srdce hladova." spolecnost po skoro 2 letech se dostala do bodu, kdy jednoduse uz je psychicka nemocna a hleda si sveho "vudce".

Pro mě je Janeček nemorální slaboch - no v podstatě jako Venca Flaška. Je slabý diskutér, prchlivý, bez argumentů. Nezvládá opozici, nesouhlasné názory - viděla jsem jak reagoval v debatách na rozumné názory, které odporovaly těm jeho. To mají s Vencou taky společné. (Vzpomínám si, jak musel Českou televizi hned na začátku - asi 1990 - kvůli Havlovi opustit redaktor, který se k němu nechoval tak servilně, jako všichni ostatní. A při posledním moderování hlavních zpráv v přímém přenosu bouchal pěstí do "gumáka"- malé figurky - Havla. To mi potvrdilo, kdo za jeho odchodem stojí.) Janečka už sleduji několik let - s tím hlasovacím systémem se snaží prorazit už roky. Za mě Janečka nebrat - za ním žádné dobré síly nebudou.


Pro mě je Janeček nemorální slaboch - no v podstatě jako Venca Flaška. Je slabý diskutér, prchlivý, bez argumentů. Nezvládá opozici, nesouhlasné názory - viděla jsem jak reagoval v debatách na rozumné názory, které odporovaly těm jeho. To mají s Vencou taky společné. (Vzpomínám si, jak musel Českou televizi hned na začátku - asi 1990 - kvůli Havlovi opustit redaktor, který se k němu nechoval tak servilně, jako všichni ostatní. A při posledním moderování hlavních zpráv v přímém přenosu bouchal pěstí do "gumáka"- malé figurky - Havla. To mi potvrdilo, kdo za jeho odchodem stojí.) Janečka už sleduji několik let - s tím hlasovacím systémem se snaží prorazit už roky. Za mě Janečka nebrat - za ním žádné dobré síly nebudou.
Upravené 20. 11. 2021 o 11:47

K Janečkovi. Nemůže být Janeček skrytý příznivec KSB? Ta jeho řeč o neočkování dětí a o životu v harmonii.

Mno, neměl bych tapetovat.
Ale dobrá pravidla mají ještě lepší výjimky
Budu se poněkud opakovat. Ale opakování, jak známo, otec moudrosti :-)
Karel CIA Janeček je - mimo jiné - praktikujicí satanista.
...
A když počkáš, bude i pravá zvířecí lebka ve tvaru toho symbolu.
(viz obrázek v rámci dlaždice “Samhain” zde
https://www.knezkabohyne.cz/kolo-roku/)
Ale abych se jenom neopakoval, nastal čas o janečkově khousavé lilii pohovořit...
Její životopis je opravdu příkladný.


[quote="pid:43992, uid:312"]K Janečkovi. Nemůže být Janeček skrytý příznivec KSB? Ta jeho řeč o neočkování dětí a o životu v harmonii.[/quote] Mno, neměl bych tapetovat. Ale dobrá pravidla mají ještě lepší výjimky [quote="pid:44007, uid:240"]Budu se poněkud opakovat. Ale opakování, jak známo, otec moudrosti :-) Karel CIA Janeček je - mimo jiné - praktikujicí satanista. ... A když počkáš, bude i pravá zvířecí lebka ve tvaru toho symbolu. (viz obrázek v rámci dlaždice “Samhain” zde https://www.knezkabohyne.cz/kolo-roku/) Ale abych se jenom neopakoval, nastal čas o janečkově khousavé lilii pohovořit... Její životopis je opravdu příkladný.[/quote]

Ta jeho řeč o neočkování dětí a o životu v harmonii.

Už tady jeden neohrožený bojovník proti koronafašismu byl.
Říkal pravdu. Říkal, co nikdo jiný na plnou hubu v parlamentu i jinde neříkal.
Projekt Volný.
A pak byly volby.
Parlamentní.
Teď jsou na řadě prezidentské.


[quote="pid:43992, uid:312"]Ta jeho řeč o neočkování dětí a o životu v harmonii.[/quote] Už tady jeden neohrožený bojovník proti koronafašismu byl. Říkal pravdu. Říkal, co nikdo jiný na plnou hubu v parlamentu i jinde neříkal. Projekt Volný. A pak byly volby. Parlamentní. Teď jsou na řadě prezidentské.
Upravené 20. 11. 2021 o 12:00

Tak koupě Českého slavíka měla i další záměr. Vyzkoušet nový hlasovací systém, aby ho lidé přijali i při volbě prezidenta.

To je jisté.
Polomrtvý slavík určitě nebyl drahý a v dnešní době každá koruna dobrá.
Tlačí ten svůj “volební” systém jak jen to jde. Číslo 21.
“Protisystémový hrdina” vyroben:


“Nova se distancovala od Janečkova proslovu na Českém slavíkovi”
20.11.2021 (škoda, že ne až zítra, měl by to stylovější)
“Televize Nova, která v pátek večer odvysílala přímý přenos předávání cen ankety Český slavík 21, se v sobotu distancovala od politických prohlášení, která v pořadu padla z úst jeho sponzora, miliardáře Karla Janečka. Prezentaci jeho názorů označila za exces, jakým chce do budoucna zabránit.”
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/nova-se-distancovala-od-janeckova-proslovu-na-ceskem-slavikovi-40378590


Z diskuse:
“Je nechutné kdo a kam tahá politiku.
Janeček si hraje na filantropa a přitom vůbec není jisté, jak ke svým penězům přes které hrne své "bohulibé aktivity" došel. Je známo, že první milion vydělal při studiu v amerických kasinech, kam mu byl pro "nelegální" zavádění matematických metod do hry, zakázán přístup. Milion měl, dlouho se skoro nic nedělo a najednou se poté, kdy začal mít blízké vztahy s americkou ambasádou, objevilo jeho zázračné zbohatnutí, na které navazuje jeho aktivismus na několika úrovních.
Je zajímavé, že je Janeček syn rodičů, kteří byli velmi aktivními agenty tajných služeb bývalého režimu pracujícími na několika zahraničních ambasádách. Takové prostředí dítě jistě ovlivní. Takže bych se nedivila, kdyby i Filantrop a Moralista, samolibý Karel Janeček, pracoval v něčím zájmu. Jak je horlivý, včera Na Slavících předvedl názorně.”


Mohu potvrdit, že tuhle kasínovou legendu o sobě janeček s gustem roztrubuje.


[quote="pid:44025, uid:214"]Tak koupě Českého slavíka měla i další záměr. Vyzkoušet nový hlasovací systém, aby ho lidé přijali i při volbě prezidenta.[/quote] To je jisté. Polomrtvý slavík určitě nebyl drahý a v dnešní době každá koruna dobrá. Tlačí ten svůj “volební” systém jak jen to jde. Číslo 21. “Protisystémový hrdina” vyroben: “Nova se distancovala od Janečkova proslovu na Českém slavíkovi” 20.11.2021 (škoda, že ne až zítra, měl by to stylovější) “Televize Nova, která v pátek večer odvysílala přímý přenos předávání cen ankety Český slavík 21, se v sobotu distancovala od politických prohlášení, která v pořadu padla z úst jeho sponzora, miliardáře Karla Janečka. Prezentaci jeho názorů označila za exces, jakým chce do budoucna zabránit.” https://www.novinky.cz/domaci/clanek/nova-se-distancovala-od-janeckova-proslovu-na-ceskem-slavikovi-40378590 Z diskuse: “Je nechutné kdo a kam tahá politiku. Janeček si hraje na filantropa a přitom vůbec není jisté, jak ke svým penězům přes které hrne své "bohulibé aktivity" došel. Je známo, že první milion vydělal při studiu v amerických kasinech, kam mu byl pro "nelegální" zavádění matematických metod do hry, zakázán přístup. Milion měl, dlouho se skoro nic nedělo a najednou se poté, kdy začal mít blízké vztahy s americkou ambasádou, objevilo jeho zázračné zbohatnutí, na které navazuje jeho aktivismus na několika úrovních. Je zajímavé, že je Janeček syn rodičů, kteří byli velmi aktivními agenty tajných služeb bývalého režimu pracujícími na několika zahraničních ambasádách. Takové prostředí dítě jistě ovlivní. Takže bych se nedivila, kdyby i Filantrop a Moralista, samolibý Karel Janeček, pracoval v něčím zájmu. Jak je horlivý, včera Na Slavících předvedl názorně.” Mohu potvrdit, že tuhle kasínovou legendu o sobě janeček s gustem roztrubuje.
Upravené 20. 11. 2021 o 16:48

https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/446805-miliardar-karel-janecek-promluvil-o-kandidature-na-hrad?campaignsrc=tn_clipboard


Tady ještě zajímavá informace:


Rok ve znamení Janečkova klíčového čísla využil také pro věčné spojení s jeho láskou, kněžkou Lilií, datum sice neprozradil, ale není těžké ho uhádnout. Svatba proběhne 21. 12. 2021. "Nechceme to nijak pompézní, chceme to v klidu v soukromí s rodinou," popsal miliardář.


součet 11
svatba na zimní slunovrat v době vrcholícího koronafašismu....


https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/446805-miliardar-karel-janecek-promluvil-o-kandidature-na-hrad?campaignsrc=tn_clipboard Tady ještě zajímavá informace: Rok ve znamení Janečkova klíčového čísla využil také pro věčné spojení s jeho láskou, kněžkou Lilií, datum sice neprozradil, ale není těžké ho uhádnout. Svatba proběhne 21. 12. 2021. "Nechceme to nijak pompézní, chceme to v klidu v soukromí s rodinou," popsal miliardář. součet 11 svatba na zimní slunovrat v době vrcholícího koronafašismu....

Text z facebooku:
Vítek Jiras
Karel Janeček má podle mě skrytý úkol podobně jako krysař Daniel Landa odčerpat a nalákat nespokojenou a protestní část národa na bludičku mihotající se v lese, která nás má dovést do bažin. Osobně to považuju za start jeho PR na prezidentskou kampaň ala iluze výběru vůdce spasitele.
1.
Janečkův otec byl agent StB, nasazený v zahraničí, absolvoval důstojnickou školu, působil na elitní 1. správě SNB (hlavní správě rozvědky) ve funkci staršího referenta speciální rezidentury ve Stockholmu a na dalších místech v zahraničí. Takové generace jsou ukotvené v páteřních řídících procesech jakéhokoli režimu. Neexistuje, že by generace podobných kádrů vypadávaly ven.
2.
Od října 2013 do března 2016 působil Karel Janeček v Nadaci Dagmar a Václava Havlových Vize 97 Něco to napovídá (viz č. 3 a 4)..
3.
Kanceláře Janečkovy firmy RSJ a.s. sídlí ve stejné budově (Na Florenci 2116/15, Nové Město, Praha 1), v jaké se nacházejí i kanceláře Vladimíra Dlouhého, také elitního komunistického kádra z Prognosťáku, v 90. letech ODS a banka Goldman Sachs pro střední a východní Evropu. Nyní poradce Miloše Zemana a také Hospodářská komora ČR, také místopředseda mezinárodní Trilaterální komise (t.j. zákulisní ovlivňování světového vývoje, vyvolávání krizí, změny zavedených poměrů atp. Vladimír Dlouhý též od roku 2012 působil ve správní radě think tanku Aspen Institute Prague o.p.s. . Zde s ním mimo jiné zasedal Zdeněk Bakala, který vznik Aspenu v ČR financoval. Tedy spojení jmen Karla Janečka a Vladimíra Dlouhého coby instalace vybraných elitních kádrů (mocenské, logistické, finanční zázemí) v ČR. Točí se tu stále titíž lidé.
4.
Karel Janeček byl také pravidelným účastníkem neveřejných a neformálních schůzek ve zbraslavské rodinné vile právě Vladimíra Dlouhého a jeho druhé ženy Elišky Břízové, které se konaly zhruba jednou za čtvrt roku. Těch se účastnili vedle Janečka například Alexandr Vondra (dnes Europoslanec), Jefim Fištejn, Milan Knížák, Karel Steigerwald, Tomáš Halík, Jan Mládek, Jan Hřebejk, Cyril Höschl, Stanislav Bernard, Dalibor Balšínek (Echo24), Václav a Eva Hudečkovi, Radek Pokorný (právník napojený dříve na Bohuslava Sobotku a ČSSD nebo Čez), Tomáš Šabatka, Pavel Pafko, Eva Salzmannová, Václav Cílek, Leo Pavlát, Zdeněk Tůma (dříve šéf ČNB, spadá do okruhů skupiny členů Bakalovy skupiny Lípa viz Dlouhý a Aspen č. 3), nebo exministr obrany Martin Stropnický.
5.
Pak třeba Janečkův Nadační fond proti korupci, který úzce spolupracuje s americkým velvyslanectvím v Praze. Samotný Karel Janeček je podezíraný, že je aktivním operátorem americké CIA v ČR. Janečkova firma sídlí hned vedle americké ambasády. Nadace Prague Twenty (vedle Janečka založená jeho kamarádem, elitním Komunistou Vladimírem Dlouhým) s adresou Tržiště 366/13, Malá Strana, Praha 1, v té samé budově sídlí i Americké centrum, které rekrutuje kádry na americký vládní program přes americkou ambasádu v Praze International Visitors Leadership.
6.
Janečkova nadace pořádala tiskovky v Americkém centru v Praze, které opět provozuje americké velvyslanectví. Samotný Janeček studoval v USA, kde prošel blíže nespecifikovaným výcvikem amerických zpravodajských služeb. Janečkův fond ve spolupráci s americkým velvyslanectvím připravil program a sérii přednášek o tom, jak bojovat proti korupci. A pozvanými hosty a odborníky byli právě lidé napojení na státní zastupitelství Lenky Bradáčové, Ivo Ištvána a další. Mimochodem jak Bradáčová tak Ištván absolvovali americký program International Visitors Leadership, který rekrutuje amer. ambasáda v Praze přes amer. centrum sídlící ve stejné budově, jako nadace Prague Twenty Janečka a Dlouhého. Všechno do sebe krásně zapadá, stačí nakreslit pavouka vazeb.
7.
V Nadačním fondu proti korupci, byl vedle Stanislava Bernarda, také spoluzakladatel Jan Kraus (jeho bratr Michal dělal prezidentského poradce Janu Švejnarovi z Michiganské univerzity), nebo bývalý šéf civilní zahr. rozvědky (ÚZSI) Karel Randák - napojení fondu na ose české zpravodajské rozvědky - amer. ambasáda v Praze. Členem správní rady byl taky Radim Jančura (zakladatel Regiojetu, také partner skupiny Mafra Andreje Babiše) a další jako třeba pozérský pohádkář ekonomie Tomáš Sedláček.
Úhrnem, tedy Janeček další vějička, bludička a krysař s píšťalkou vedoucí nás na skok ze skály. Kádr mezinárodního zločineckého syndikátu mocenské kliky kolem operativců americké projekce moci v Evropě s cílem zvyšování mocenského vlivu USA, a její pěsti NATO s lidmi jako např. Petr Pavel...


Text z facebooku: Vítek Jiras Karel Janeček má podle mě skrytý úkol podobně jako krysař Daniel Landa odčerpat a nalákat nespokojenou a protestní část národa na bludičku mihotající se v lese, která nás má dovést do bažin. Osobně to považuju za start jeho PR na prezidentskou kampaň ala iluze výběru vůdce spasitele. 1. Janečkův otec byl agent StB, nasazený v zahraničí, absolvoval důstojnickou školu, působil na elitní 1. správě SNB (hlavní správě rozvědky) ve funkci staršího referenta speciální rezidentury ve Stockholmu a na dalších místech v zahraničí. Takové generace jsou ukotvené v páteřních řídících procesech jakéhokoli režimu. Neexistuje, že by generace podobných kádrů vypadávaly ven. 2. Od října 2013 do března 2016 působil Karel Janeček v Nadaci Dagmar a Václava Havlových Vize 97 Něco to napovídá (viz č. 3 a 4).. 3. Kanceláře Janečkovy firmy RSJ a.s. sídlí ve stejné budově (Na Florenci 2116/15, Nové Město, Praha 1), v jaké se nacházejí i kanceláře Vladimíra Dlouhého, také elitního komunistického kádra z Prognosťáku, v 90. letech ODS a banka Goldman Sachs pro střední a východní Evropu. Nyní poradce Miloše Zemana a také Hospodářská komora ČR, také místopředseda mezinárodní Trilaterální komise (t.j. zákulisní ovlivňování světového vývoje, vyvolávání krizí, změny zavedených poměrů atp. Vladimír Dlouhý též od roku 2012 působil ve správní radě think tanku Aspen Institute Prague o.p.s. . Zde s ním mimo jiné zasedal Zdeněk Bakala, který vznik Aspenu v ČR financoval. Tedy spojení jmen Karla Janečka a Vladimíra Dlouhého coby instalace vybraných elitních kádrů (mocenské, logistické, finanční zázemí) v ČR. Točí se tu stále titíž lidé. 4. Karel Janeček byl také pravidelným účastníkem neveřejných a neformálních schůzek ve zbraslavské rodinné vile právě Vladimíra Dlouhého a jeho druhé ženy Elišky Břízové, které se konaly zhruba jednou za čtvrt roku. Těch se účastnili vedle Janečka například Alexandr Vondra (dnes Europoslanec), Jefim Fištejn, Milan Knížák, Karel Steigerwald, Tomáš Halík, Jan Mládek, Jan Hřebejk, Cyril Höschl, Stanislav Bernard, Dalibor Balšínek (Echo24), Václav a Eva Hudečkovi, Radek Pokorný (právník napojený dříve na Bohuslava Sobotku a ČSSD nebo Čez), Tomáš Šabatka, Pavel Pafko, Eva Salzmannová, Václav Cílek, Leo Pavlát, Zdeněk Tůma (dříve šéf ČNB, spadá do okruhů skupiny členů Bakalovy skupiny Lípa viz Dlouhý a Aspen č. 3), nebo exministr obrany Martin Stropnický. 5. Pak třeba Janečkův Nadační fond proti korupci, který úzce spolupracuje s americkým velvyslanectvím v Praze. Samotný Karel Janeček je podezíraný, že je aktivním operátorem americké CIA v ČR. Janečkova firma sídlí hned vedle americké ambasády. Nadace Prague Twenty (vedle Janečka založená jeho kamarádem, elitním Komunistou Vladimírem Dlouhým) s adresou Tržiště 366/13, Malá Strana, Praha 1, v té samé budově sídlí i Americké centrum, které rekrutuje kádry na americký vládní program přes americkou ambasádu v Praze International Visitors Leadership. 6. Janečkova nadace pořádala tiskovky v Americkém centru v Praze, které opět provozuje americké velvyslanectví. Samotný Janeček studoval v USA, kde prošel blíže nespecifikovaným výcvikem amerických zpravodajských služeb. Janečkův fond ve spolupráci s americkým velvyslanectvím připravil program a sérii přednášek o tom, jak bojovat proti korupci. A pozvanými hosty a odborníky byli právě lidé napojení na státní zastupitelství Lenky Bradáčové, Ivo Ištvána a další. Mimochodem jak Bradáčová tak Ištván absolvovali americký program International Visitors Leadership, který rekrutuje amer. ambasáda v Praze přes amer. centrum sídlící ve stejné budově, jako nadace Prague Twenty Janečka a Dlouhého. Všechno do sebe krásně zapadá, stačí nakreslit pavouka vazeb. 7. V Nadačním fondu proti korupci, byl vedle Stanislava Bernarda, také spoluzakladatel Jan Kraus (jeho bratr Michal dělal prezidentského poradce Janu Švejnarovi z Michiganské univerzity), nebo bývalý šéf civilní zahr. rozvědky (ÚZSI) Karel Randák - napojení fondu na ose české zpravodajské rozvědky - amer. ambasáda v Praze. Členem správní rady byl taky Radim Jančura (zakladatel Regiojetu, také partner skupiny Mafra Andreje Babiše) a další jako třeba pozérský pohádkář ekonomie Tomáš Sedláček. Úhrnem, tedy Janeček další vějička, bludička a krysař s píšťalkou vedoucí nás na skok ze skály. Kádr mezinárodního zločineckého syndikátu mocenské kliky kolem operativců americké projekce moci v Evropě s cílem zvyšování mocenského vlivu USA, a její pěsti NATO s lidmi jako např. Petr Pavel...
  • je očividné ,že chcu janeššek (milášék ) použít na prezidenskú kampan619929f47afa4

  • loutka,čo je niekym vedená . Už ho zviditelnujú v TV aby si ho zas ludia zafixovali ako v programe Milionář mezi námi či teraz Slavík 21.

  • žiadne sociálne istoty, žiadne zdravotnictvo zdarma., žiadna práca pre ludí. Prázdne reči a že je proti očkovaniu deti ? (je to správne, ale ved už šmucler písal,že korona končí co 22. marca 22 ). Takže začíná niečo , ozvučovat len aby sa zviditelnil : Prečo, to neozvučoval pred rokom aby sa deti ochránili , už tie čo su zaočkované ? Aby deti nenosili rušky aby sa lepšie dýchalo atd. Prečo , to ozvučuje až teraz ?
    Karel Janeček má podle mě skrytý úkol podobně jako krysař Daniel Landa odčerpat a nalákat nespokojenou a protestní část národa na bludičku mihotající se v lese, která nás má dovést do bažin. Osobně to považuju za start jeho PR na prezidentskou kampaň ala iluze výběru vůdce spasitele.
    https://www.prvnizpravy.cz/sloupky/janecek-dlouhy-a-dabel-ukryty-v-detailech/highlightSearch=bilderberg/

"Pan Janeček a jeho firma pracuje na 100 %, ať přímo či nepřímo, pro JPMorgan, Manhattan Chase (patřící rodině Rockefellerů, pozn. red.) nebo Goldman Sachs, což jsou největší obchodníci s deriváty na světě a tvoří vrchol bankovní elity. Jako vysokofrekvenční obchodník sází na to, že tady tomu nikdo nerozumí a ani tomuto druhu obchodování, a proto nikdo nezpochybňuje, že zcela určitě musí být miliardář. JPMorgan by ale nenechali v žádném případě žádnou cizí, údajně českou firmičku, která je ale hrozně chytrá a má počítače v centru dění, aby jim odsávala z trhů derivátů měn i komodit rozdíl mezi nákupem a prodejem. To je prostě nemožné," tvrdí jeden z českých podnikatelů. "Bude zajímavé pozorovat, co se časem z pana Janečka vyklube a co se ještě dozvíme," dodává byznysman.


Dozvědět se toho můžeme mnoho. Třeba se nakonec dozvíme, že je Janeček jen prachobyčejný americký agent. Ostatně, rodinné jablko by v takovém případě nepadlo daleko od stromu - Janečkův otec byl agent StB, nasazený v zahraničí a za svou práci pro komunistickou tajnou službu bohatě odměňovaný. Absolvoval důstojnickou školu, působil na 1. správě SNB (hlavní správě rozvědky) ve funkci staršího referenta speciální rezidentury ve Stockholmu a na dalších místech v zahraničí.


Bylo by tak divné, kdyby jeho syn šel v jeho šlépějích?


Jak jednou v jednom rozhovoru řekl Vladimír Dlouhý: ďábel je ukryt v detailech. V Janečkových aktivitách je takových ďábelských detailů víc než dost. A to si ani nemusí nasazovat ty své plastové rudé rohy...


- je očividné ,že chcu janeššek (milášék ) použít na prezidenskú kampan ![619929f47afa4](serve/attachment&path=619929f47afa4) - loutka,čo je niekym vedená . Už ho zviditelnujú v TV aby si ho zas ludia zafixovali ako v programe Milionář mezi námi či teraz Slavík 21. - žiadne sociálne istoty, žiadne zdravotnictvo zdarma., žiadna práca pre ludí. Prázdne reči a že je proti očkovaniu deti ? (je to správne, ale ved už šmucler písal,že korona končí co 22. marca 22 ). Takže začíná niečo , ozvučovat len aby sa zviditelnil : Prečo, to neozvučoval pred rokom aby sa deti ochránili , už tie čo su zaočkované ? Aby deti nenosili rušky aby sa lepšie dýchalo atd. Prečo , to ozvučuje až teraz ? [quote="pid:44082, uid:101"]Karel Janeček má podle mě skrytý úkol podobně jako krysař Daniel Landa odčerpat a nalákat nespokojenou a protestní část národa na bludičku mihotající se v lese, která nás má dovést do bažin. Osobně to považuju za start jeho PR na prezidentskou kampaň ala iluze výběru vůdce spasitele.[/quote] https://www.prvnizpravy.cz/sloupky/janecek-dlouhy-a-dabel-ukryty-v-detailech/highlightSearch=bilderberg/ "Pan Janeček a jeho firma pracuje na 100 %, ať přímo či nepřímo, pro JPMorgan, Manhattan Chase (patřící rodině Rockefellerů, pozn. red.) nebo Goldman Sachs, což jsou největší obchodníci s deriváty na světě a tvoří vrchol bankovní elity. Jako vysokofrekvenční obchodník sází na to, že tady tomu nikdo nerozumí a ani tomuto druhu obchodování, a proto nikdo nezpochybňuje, že zcela určitě musí být miliardář. JPMorgan by ale nenechali v žádném případě žádnou cizí, údajně českou firmičku, která je ale hrozně chytrá a má počítače v centru dění, aby jim odsávala z trhů derivátů měn i komodit rozdíl mezi nákupem a prodejem. To je prostě nemožné," tvrdí jeden z českých podnikatelů. "Bude zajímavé pozorovat, co se časem z pana Janečka vyklube a co se ještě dozvíme," dodává byznysman. Dozvědět se toho můžeme mnoho. Třeba se nakonec dozvíme, že je Janeček jen prachobyčejný americký agent. Ostatně, rodinné jablko by v takovém případě nepadlo daleko od stromu - Janečkův otec byl agent StB, nasazený v zahraničí a za svou práci pro komunistickou tajnou službu bohatě odměňovaný. Absolvoval důstojnickou školu, působil na 1. správě SNB (hlavní správě rozvědky) ve funkci staršího referenta speciální rezidentury ve Stockholmu a na dalších místech v zahraničí. Bylo by tak divné, kdyby jeho syn šel v jeho šlépějích? Jak jednou v jednom rozhovoru řekl Vladimír Dlouhý: ďábel je ukryt v detailech. V Janečkových aktivitách je takových ďábelských detailů víc než dost. A to si ani nemusí nasazovat ty své plastové rudé rohy...
Upravené 20. 11. 2021 o 18:01

Jsem z toho došel k závěru, že je vše marné..
Vždy tam bude nakonec agent CIA, satanista, či jiný zlořád...


Co s tím asi tak můžem dělat?


Jsem z toho došel k závěru, že je vše marné.. Vždy tam bude nakonec agent CIA, satanista, či jiný zlořád... Co s tím asi tak můžem dělat?

Marné je pořád dokola někomu říkat , že je to marné , bědovat nad marností .Vzhledem k tomu , co se na vira Janečka vyvalilo za několik hodin a co z toho pronikne do myslí lidí , ten vstup pro něj není nejlepší . Ovce už nechtějí bečet a běžet za pasákem .


Marné je pořád dokola někomu říkat , že je to marné , bědovat nad marností .Vzhledem k tomu , co se na vira Janečka vyvalilo za několik hodin a co z toho pronikne do myslí lidí , ten vstup pro něj není nejlepší . Ovce už nechtějí bečet a běžet za pasákem .

To je jisté. Tlačí ten svůj "volební" systém jak jen to jde....
@Počtář


Ještě mě zaujalo z jiného textu:


  • zpěvák Ztracený získal 48048 hlasů ( zlatý slavík)
  • zpěvák Michal David si posteskl , že tento volební systém ( Slavík) nebyl k jeho fanouškům vstřícný. ( více v článku).

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Peklo-jaky-nema-obdoby-Mely-padat-vypovedi-hned-u-vychodu-Karel-Janecek-rozzuril-verejnost-Tecku-mu-dal-i-Michal-David-684127


Michal David uvedl "Jeho nastavený omezený a složitý způsob hlasování – přes web / zadání svého telefonního čísla, následně po zaslání kódu možnost hlasovat/ vyloučilo Vás – mé věrné fanynky a fanoušky, kteří nemáte možnost hlasovat jen touto formou. Možnost hlasování smskami bylo pro vás vždy daleko přijatelnější,“


A ještě zajímavost - opět z textu k volebnímu systému D21
"Není tajemstvím, že skutečně přemýšlí nad prezidentskou kandidaturou a zároveň chce být připraven i na předčasné volby. V nich by rád prosadil metodu D21, ve které má volič více hlasů; i tuto metodu zmínil během včerejšího proslovu v závěru galavečera".


> To je jisté. Tlačí ten svůj "volební" systém jak jen to jde.... @Počtář Ještě mě zaujalo z jiného textu: - zpěvák Ztracený získal 48048 hlasů ( zlatý slavík) - zpěvák Michal David si posteskl , že tento volební systém ( Slavík) nebyl k jeho fanouškům vstřícný. ( více v článku). https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Peklo-jaky-nema-obdoby-Mely-padat-vypovedi-hned-u-vychodu-Karel-Janecek-rozzuril-verejnost-Tecku-mu-dal-i-Michal-David-684127 Michal David uvedl "**Jeho nastavený omezený a složitý způsob hlasování – přes web / zadání svého telefonního čísla, následně po zaslání kódu možnost hlasovat/ vyloučilo Vás – mé věrné fanynky a fanoušky, kteří nemáte možnost hlasovat jen touto formou. Možnost hlasování smskami bylo pro vás vždy daleko přijatelnější,“** A ještě zajímavost - opět z textu k volebnímu systému D21 "Není tajemstvím, že skutečně přemýšlí nad prezidentskou kandidaturou a zároveň **chce být připraven i na předčasné volby. V nich by rád prosadil metodu D21, ve které má volič více hlasů**; i tuto metodu zmínil během včerejšího proslovu v závěru galavečera".
Upravené 20. 11. 2021 o 19:52

International Visitors Leadership

Tak tohle IVLP je taky dobrá, tentokrát Rockefellerovská, chobotnice.
https://cs.wikipedia.org/wiki/International_Visitor_Leadership_Program
V tomhle linku je i tabulka se jmény chapadel.
https://en.wikipedia.org/wiki/International_Visitor_Leadership_Program


[quote="pid:44082, uid:101"]International Visitors Leadership[/quote] Tak tohle IVLP je taky dobrá, tentokrát Rockefellerovská, chobotnice. https://cs.wikipedia.org/wiki/International_Visitor_Leadership_Program V tomhle linku je i tabulka se jmény chapadel. https://en.wikipedia.org/wiki/International_Visitor_Leadership_Program
Upravené 20. 11. 2021 o 20:46

Janeček se taky motá kolem právničky Jany Zwirtek Hamplové, chce ji podchytit, vzpomínám jak ji nedávno za cosi i s tou jeho Lilií poslal velikou kytici krásných růží...škoda jí pro něho, dělá věci úpřimně a s nezištostí...


Janeček se taky motá kolem právničky Jany Zwirtek Hamplové, chce ji podchytit, vzpomínám jak ji nedávno za cosi i s tou jeho Lilií poslal velikou kytici krásných růží...škoda jí pro něho, dělá věci úpřimně a s nezištostí...

Text z facebooku:
Vítek Jiras

Díky, JanaK.
Na ten IVLP už jsem skoro zapomněl.
Není všechno jenom Aspen :-)


Jako vysokofrekvenční obchodník sází na to, že tady tomu nikdo nerozumí a ani tomuto druhu obchodování, a proto nikdo nezpochybňuje, že zcela určitě musí být miliardář. JPMorgan by ale nenechali v žádném případě žádnou cizí, údajně českou firmičku, která je ale hrozně chytrá a má počítače v centru dění, aby jim odsávala z trhů derivátů měn i komodit rozdíl mezi nákupem a prodejem. To je prostě nemožné," tvrdí jeden z českých podnikatelů.

Díky, dasa.
Tady počítám, že má jewrej Adam B. Bartoš pravdu né na 100, ale na tak-nějak-po-janečkovsku, rovnou na 121%. Janečkovo “miliardářství” je bulvárně-mediální konstrukt. Stačí se podívat do výročních zpráv “jeho” firmy.
Tedy teď je to o něco pracnější než dřív, protože ze své firmy vyrobil “skupinu”. Ale po určitém úsilí se mi podařilo dohledat čerstvé a auditované výroční zprávy za všechny 4 firmy skupiny RSJ.


RSJ Custody
https://www.rsj.com/documents/RSJ-Cus-Vyrocni-zprava-za-rok-2020.pdf
RSJ Securities
https://www.rsj.com/documents/RSJ-Sec-Vyrocni-zprava-za-rok-2020.pdf
RSJ Investments
https://www.rsj.com/documents/RSJ-Inv-SIC-Vvyrocni-zprava.pdf
RSJ Foundation (to je jenom “nadace”, tam je nula-nula-nic)
https://www.rsj.com/documents/NRSJ-Vyrocni-zprava-2020-scan-pdp.pdf


Zájemce si může vyhledat čísla v tabulkách se jmény jako “Rozvaha”, “Aktiva”, “Pasiva” a “Výkaz zisku a ztráty” a zkusit tam najít ty miliardy.
Pozor - existuje tam sekce “Podrozvaha”, tam ty miliardy jsou, ale to jsou prachy, které nepatří firmě, jak ostatně plyne z názvů těch podrozvahových položek jako “Hodnoty převzaté do úschovy, do správy a k uložení” nebo “Hodnoty převzaté k obhospodařování” apod.
Ještě jednou pozor - někdy jsou čísla v “tis. Kč”, někdy rovnou v “Kč”.


A pro kontrolu zde je poslední konsolidovaná (tj. za ty firmy, které tehdy tvořily skupinu) výroční zpráva, kterou jsem našel.
https://www.rsj.com/documents/rsj-sec-vz-2018-konsolidovana.pdf


[quote="pid:44082, uid:101"]Text z facebooku: Vítek Jiras[/quote] Díky, JanaK. Na ten IVLP už jsem skoro zapomněl. Není všechno jenom Aspen :-) [quote="pid:44088, uid:78"]Jako vysokofrekvenční obchodník sází na to, že tady tomu nikdo nerozumí a ani tomuto druhu obchodování, a proto nikdo nezpochybňuje, že zcela určitě musí být miliardář. JPMorgan by ale nenechali v žádném případě žádnou cizí, údajně českou firmičku, která je ale hrozně chytrá a má počítače v centru dění, aby jim odsávala z trhů derivátů měn i komodit rozdíl mezi nákupem a prodejem. To je prostě nemožné," tvrdí jeden z českých podnikatelů.[/quote] Díky, dasa. Tady počítám, že má jewrej Adam B. Bartoš pravdu né na 100, ale na tak-nějak-po-janečkovsku, rovnou na 121%. **Janečkovo “miliardářství” je bulvárně-mediální konstrukt. Stačí se podívat do výročních zpráv “jeho” firmy.** Tedy teď je to o něco pracnější než dřív, protože ze své firmy vyrobil “skupinu”. Ale po určitém úsilí se mi podařilo dohledat čerstvé a **auditované** výroční zprávy za všechny 4 firmy skupiny RSJ. RSJ Custody https://www.rsj.com/documents/RSJ-Cus-Vyrocni-zprava-za-rok-2020.pdf RSJ Securities https://www.rsj.com/documents/RSJ-Sec-Vyrocni-zprava-za-rok-2020.pdf RSJ Investments https://www.rsj.com/documents/RSJ-Inv-SIC-Vvyrocni-zprava.pdf RSJ Foundation (to je jenom “nadace”, tam je nula-nula-nic) https://www.rsj.com/documents/NRSJ-Vyrocni-zprava-2020-scan-pdp.pdf Zájemce si může vyhledat čísla v tabulkách se jmény jako “Rozvaha”, “Aktiva”, “Pasiva” a “Výkaz zisku a ztráty” a zkusit tam najít ty miliardy. Pozor - existuje tam sekce “Podrozvaha”, tam ty miliardy jsou, ale to jsou prachy, které **nepatří** firmě, jak ostatně plyne z názvů těch podrozvahových položek jako “Hodnoty převzaté do úschovy, do správy a k uložení” nebo “Hodnoty převzaté k obhospodařování” apod. Ještě jednou pozor - někdy jsou čísla v “tis. Kč”, někdy rovnou v “Kč”. A pro kontrolu zde je poslední konsolidovaná (tj. za ty firmy, které tehdy tvořily skupinu) výroční zpráva, kterou jsem našel. https://www.rsj.com/documents/rsj-sec-vz-2018-konsolidovana.pdf
Upravené 21. 11. 2021 o 09:07

O International visitors leadership na Nové republice
https://www.novarepublika.cz/2018/02/tajny-americky-vladni-program-pro-vychovu-budoucich-proamerickych-kadru-international-visitors-leadership
Kteří Češi prošli IVL
https://www.novarepublika.cz/2018/02/tajny-americky-vladni-program-pro-vychovu-budoucich-proamerickych-kadru-cast-2
Neziskovky, ekonomové, novináři - IVL
https://www.novarepublika.cz/2018/02/tajny-americky-vladni-program-pro-vychovu-budoucich-proamerickych-kadru-cast-3


O International visitors leadership na Nové republice https://www.novarepublika.cz/2018/02/tajny-americky-vladni-program-pro-vychovu-budoucich-proamerickych-kadru-international-visitors-leadership Kteří Češi prošli IVL https://www.novarepublika.cz/2018/02/tajny-americky-vladni-program-pro-vychovu-budoucich-proamerickych-kadru-cast-2 Neziskovky, ekonomové, novináři - IVL https://www.novarepublika.cz/2018/02/tajny-americky-vladni-program-pro-vychovu-budoucich-proamerickych-kadru-cast-3
Upravené 20. 11. 2021 o 22:57

Šlachta se ješte chlubí, že kvůli financím letel do USA
Jak jsme letěli na schůzku do FBI?
https://cs-cz.facebook.com/robertslachtaofficial/videos/jak-jsme-let%C4%9Bli-na-sch%C5%AFzku-do-fbi-%EF%B8%8F%EF%B8%8F/656265785063632/


Kteří Češi prošli IVL
https://www.novarepublika.cz/2018/02/tajny-americky-vladni-program-pro-vychovu-budoucich-proamerickych-kadru-cast-2


Tedy nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman, jeho náměstek Igor Stříž, jeho mluvčí a tisková tajemnice Helena Markusová. Pavel Zeman navrhl Lenku Bradáčovou, další absolventku International Visitors Leadership na post vrchní státní zástupkyně v Praze. Klika se navzájem podporuje. Do toho přimíchejme schůzku Lenky Bradáčové, Pavla Zemana, Roberta Šlachty a Ivo Ištvána v brněnské restauraci Rialto spolu s americkým ex-velvyslancem Andrew Shapiro těsně po jeho nástupu.


Justice, vrchní soud, státní zastupitelství, ministerstvo vnitra, ředitelé sekcí policejních odborů atd.


Američané mají jednoduše zájem o osoby zabývající se závažnou hospodářskou kriminalitou.


Touto optikou můžeme pozorovat krásně nasvícené vazby a vrůstání vlivu americké vlády prostřednictvím prokádrovaných osob na klíčová místa zmíněných rezortů.


Šlachta se ješte chlubí, že kvůli financím letel do USA Jak jsme letěli na schůzku do FBI? https://cs-cz.facebook.com/robertslachtaofficial/videos/jak-jsme-let%C4%9Bli-na-sch%C5%AFzku-do-fbi-%EF%B8%8F%EF%B8%8F/656265785063632/ [quote="pid:44172, uid:101"]Kteří Češi prošli IVL https://www.novarepublika.cz/2018/02/tajny-americky-vladni-program-pro-vychovu-budoucich-proamerickych-kadru-cast-2[/quote] Tedy nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman, jeho náměstek Igor Stříž, jeho mluvčí a tisková tajemnice Helena Markusová. Pavel Zeman navrhl Lenku Bradáčovou, další absolventku International Visitors Leadership na post vrchní státní zástupkyně v Praze. Klika se navzájem podporuje. Do toho přimíchejme schůzku Lenky Bradáčové, Pavla Zemana, Roberta Šlachty a Ivo Ištvána v brněnské restauraci Rialto spolu s americkým ex-velvyslancem Andrew Shapiro těsně po jeho nástupu. Justice, vrchní soud, státní zastupitelství, ministerstvo vnitra, ředitelé sekcí policejních odborů atd. Američané mají jednoduše zájem o osoby zabývající se závažnou hospodářskou kriminalitou. Touto optikou můžeme pozorovat krásně nasvícené vazby a vrůstání vlivu americké vlády prostřednictvím prokádrovaných osob na klíčová místa zmíněných rezortů.
Upravené 21. 11. 2021 o 10:00

O International visitors leadership na Nové republice

Je ovšem potřeba dávat bacha na jednu věc.
Autorem těch článků je “Tapin” a je to převzato ze Zvědavce (podobnost se studiem “Tapin-Radio – Vítek a Johanka” na SVCS je čistě náhodná (?); to je studio, které na SVCS vysílá pořady “pana VK”).
Druhý díl tohoto trojdílného seriálu se snaží do IVLP “namočit” i avatara Babiše.
Nelze nevzpomenout, jak se aeronet svého času docela úspěšně snažil Babiše namočit do aspenu, na základě toho, že tam měl jako premiér 1 projev a aspikové pro ten účel dokonce určitou dobu drželi zde https://www.aspeninstitutece.org/people/#people Babišovu fotku (už tam není).


A na závěr odcituji z 3. dílu “Poznámka editora Zvědavce:
Tapin odvedl vynikající práci. Musela to být mravenčí práce, podle toho, co mi řekl, všechno našel na internetu, většina výše jmenovaných se k účastí v IVL hrdě hlásí a sama to na sebe bonzuje.”


Podobně kvalitní/mravenčí svodku už jsem 1x viděl

"Německý orloj české politiky – I. část"
"Německý orloj české politiky – II. část"
"Německý orloj české politiky – III. část"

Bylo to na earonetu.


[quote="pid:44172, uid:101"]O International visitors leadership na Nové republice[/quote] Je ovšem potřeba dávat bacha na jednu věc. Autorem těch článků je “Tapin” a je to převzato ze Zvědavce (podobnost se studiem “Tapin-Radio – Vítek a Johanka” na SVCS je čistě náhodná (?); to je studio, které na SVCS vysílá pořady “pana VK”). Druhý díl tohoto trojdílného seriálu se snaží do IVLP “namočit” i avatara Babiše. Nelze nevzpomenout, jak se aeronet svého času docela úspěšně snažil Babiše namočit do aspenu, na základě toho, že tam měl jako premiér 1 projev a aspikové pro ten účel dokonce určitou dobu drželi zde https://www.aspeninstitutece.org/people/#people Babišovu fotku (už tam není). A na závěr odcituji z 3. dílu “Poznámka editora Zvědavce: Tapin odvedl vynikající práci. Musela to být mravenčí práce, podle toho, co mi řekl, všechno našel na internetu, většina výše jmenovaných se k účastí v IVL hrdě hlásí a sama to na sebe bonzuje.” Podobně kvalitní/mravenčí svodku už jsem 1x viděl [quote="pid:7935, uid:240"]"Německý orloj české politiky – I. část" "Německý orloj české politiky – II. část" "Německý orloj české politiky – III. část"[/quote] Bylo to na earonetu.
Upravené 21. 11. 2021 o 11:13

Tluče se do vira Janečka .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Je-nebezpecny-Politik-vytahl-vlastni-zkusenost-s-Karlem-Janeckem-A-pridali-se-dalsi-Po-Slavicich-je-zle-684153
Hraje se snad na to , že se dav zastane "nebohého" , kterému je křivděno ?


Tluče se do vira Janečka . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Je-nebezpecny-Politik-vytahl-vlastni-zkusenost-s-Karlem-Janeckem-A-pridali-se-dalsi-Po-Slavicich-je-zle-684153 Hraje se snad na to , že se dav zastane "nebohého" , kterému je křivděno ?

Hraje se snad na to , že se dav zastane "nebohého" , kterému je křivděno ?

My vám toho spasitele národa vykováme, i kdyby na chleba nebylo.
Dobře si všimněte, že se na podporu Karla CIA Janečka ozývá i Projekt Volný.
Prostě my vám ty prezidentské volby poštelujeme, stejně jako jsme vám poštelovali ty parlamentní. A obejdeme se i bez “amerického” sčítání.
Janeček nemá vyhrát, jen má zařídit nevýhru avatara Babiše. Počítám, že by mohl začít dělat klauniády jako Volný. To video s kladivem ala Apple tomu zatím nahrává. A nechal mluvit i Řezníka, to už je slušný “odboj”, že.


Říkám na to: prdlajz.


[quote="pid:44232, uid:185"]Hraje se snad na to , že se dav zastane "nebohého" , kterému je křivděno ?[/quote] My vám toho spasitele národa vykováme, i kdyby na chleba nebylo. Dobře si všimněte, že se na podporu Karla CIA Janečka ozývá i Projekt Volný. Prostě my vám ty prezidentské volby poštelujeme, stejně jako jsme vám poštelovali ty parlamentní. A obejdeme se i bez “amerického” sčítání. Janeček nemá vyhrát, jen má zařídit nevýhru avatara Babiše. Počítám, že by mohl začít dělat klauniády jako Volný. To video s kladivem ala Apple tomu zatím nahrává. A nechal mluvit i Řezníka, to už je slušný “odboj”, že. Říkám na to: prdlajz.
Upravené 21. 11. 2021 o 11:26
3.92k
66
21
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept