Zahraničná politika
Zemetrasenie ako možný výsledok použitia vysokofrekvenčnej zbrane HAARP

Čo si myslíte o tomto?
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/bulletin-evidence-that-lapalma-earthquakes-are-artificial-attack


Na tom portáli Hal Turner si všimli, že keď si pozriete podrobnú mapu ostrova La Palma
https://www.emsc-csem.org/Earthquake/Map/gmap.php


vidíte na nej zóny zemetrasenia posledných dní usporiadané v takmer perfektnom vzore mriežky. Podľa nich neexistuje žiadny spôsob, ako by také niečo mohlo vzniknúť prirodzeným spôsobom, teda vychádzajú z toho, že je to útok s cieľom vyvolať tsunami destabilizáciou a následným zosuvom juhovýchodnej časti ostrova do oceánu, a to by mohlo spôsobiť tsunami, čo zasiahne zničujúco celé východné pobrežie USA. Špekulujú ďalej, kto by za tým mohol byť, niekto napr. z vládnych kruhov, komu by mohla vyhovovať smrť mnohých miliónov Američanov na východnom pobreží, pretože potom by vláda argumentovala pred bankármi, že krajina je zničená, nemajú teda žiadnu nádej na zaplatenie štátneho dlhu vo výške 28 biliónov dolárov, a preto treba dlh odpustiť...


Každopádne si myslím, že v porovnaní s inými aktuálnymi zemetraseniami je ten vzor v tvare mriežky veľmi podozrivý a niečo na tom umelom pôvode môže byť.


Čo si myslíte o tomto? https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/bulletin-evidence-that-lapalma-earthquakes-are-artificial-attack Na tom portáli Hal Turner si všimli, že keď si pozriete podrobnú mapu ostrova La Palma https://www.emsc-csem.org/Earthquake/Map/gmap.php vidíte na nej zóny zemetrasenia posledných dní usporiadané v takmer perfektnom vzore mriežky. Podľa nich neexistuje žiadny spôsob, ako by také niečo mohlo vzniknúť prirodzeným spôsobom, teda vychádzajú z toho, že je to útok s cieľom vyvolať tsunami destabilizáciou a následným zosuvom juhovýchodnej časti ostrova do oceánu, a to by mohlo spôsobiť tsunami, čo zasiahne zničujúco celé východné pobrežie USA. Špekulujú ďalej, kto by za tým mohol byť, niekto napr. z vládnych kruhov, komu by mohla vyhovovať smrť mnohých miliónov Američanov na východnom pobreží, pretože potom by vláda argumentovala pred bankármi, že krajina je zničená, nemajú teda žiadnu nádej na zaplatenie štátneho dlhu vo výške 28 biliónov dolárov, a preto treba dlh odpustiť... Každopádne si myslím, že v porovnaní s inými aktuálnymi zemetraseniami je ten vzor v tvare mriežky veľmi podozrivý a niečo na tom umelom pôvode môže byť.

Na tom portáli Hal Turner si všimli, že keď si pozriete podrobnú mapu ostrova La Palma
https://www.emsc-csem.org/Earthquake/Map/gmap.php

No, jsou to lidmi nakreslené kroužky.


Na druhou staranu je pravda, že v tom druhém linku, když se zaměříme na jiné lokality "s velkou četností červených kroužků" na jednom místě, tak lze mezi těmi kroužky rovněž vysledovat určitý "pravoúhlý řád".
I když už to není tak "vzorová" mřížka jako ty Kanáry, protože na těch jiných místech nějaké kroužky sem tam jakoby "chybí".


[quote="pid:39564, uid:135"]Na tom portáli Hal Turner si všimli, že keď si pozriete podrobnú mapu ostrova La Palma https://www.emsc-csem.org/Earthquake/Map/gmap.php[/quote] No, jsou to lidmi nakreslené kroužky. Na druhou staranu je pravda, že v tom druhém linku, když se zaměříme na jiné lokality "s velkou četností červených kroužků" na jednom místě, tak lze mezi těmi kroužky rovněž vysledovat určitý "pravoúhlý řád". I když už to není tak "vzorová" mřížka jako ty Kanáry, protože na těch jiných místech nějaké kroužky sem tam jakoby "chybí".

No, jsou to lidmi nakreslené kroužky.
No pokud si jsi to zvětšil trochu více (mluvím o tom druhém odkazu), aby jsi mohl vidět mřížku a všimneš si i toho, že ta stránka je interaktivní, tak na který kroužek ťukneš, tak ti ihned ve sloupci vlevo naskočí přesná data o daném "zemětřesení".
Stejně jsem to viděl i na mapě nedávno v Krušných horách, stejný rastr měly i všechny zemětřesení proběhlé "nedávno v Chorvatsku".
A když si najedeš na http://kozel.ig.cas.cz:8020/#eventss a tam si vždy v aktuálních vybereš ... tak ti to zobrazí i průběh vln. Podle charakteru záznamů seismografu lze poznat, zda je to skutečné zemětřesení, anebo odstřel smile


[quote="pid:39599, uid:240"]No, jsou to lidmi nakreslené kroužky.[/quote] No pokud si jsi to zvětšil trochu více (**mluvím o tom druhém odkazu**), aby jsi mohl vidět mřížku a všimneš si i toho, že ta stránka je interaktivní, tak na který kroužek ťukneš, tak ti ihned ve sloupci vlevo naskočí přesná data o daném "zemětřesení". Stejně jsem to viděl i na mapě nedávno v Krušných horách, stejný rastr měly i všechny zemětřesení proběhlé "nedávno v Chorvatsku". A když si najedeš na http://kozel.ig.cas.cz:8020/#eventss a tam si vždy v aktuálních vybereš ... tak ti to zobrazí i průběh vln. Podle charakteru záznamů seismografu lze poznat, zda je to skutečné zemětřesení, anebo odstřel :)

No pokud si jsi to zvětšil trochu více (mluvím o tom druhém odkazu),

To sem udělal. Jinak bych nenapsal
Na druhou staranu je pravda, že v tom druhém linku, když se zaměříme na jiné lokality "s velkou četností červených kroužků" na jednom místě, tak lze mezi těmi kroužky rovněž vysledovat určitý "pravoúhlý řád".


Jenomže, na mapě s červenými kroužky ČR ani Chorvatsko nevidím.
A na

A když si najedeš na http://kozel.ig.cas.cz:8020/#eventss

zase nevidím ty Kanáry...


A hlavně nevidím důvod, proč by se uživatelé Haarpu takhle průhledně “podepisovali”.


[quote="pid:39617, uid:49"]No pokud si jsi to zvětšil trochu více (mluvím o tom druhém odkazu),[/quote] To sem udělal. Jinak bych nenapsal [quote="pid:39599, uid:240"]Na druhou staranu je pravda, že v tom druhém linku, když se zaměříme na jiné lokality "s velkou četností červených kroužků" na jednom místě, tak lze mezi těmi kroužky rovněž vysledovat určitý "pravoúhlý řád".[/quote] Jenomže, na mapě s červenými kroužky ČR ani Chorvatsko nevidím. A na [quote="pid:39617, uid:49"]A když si najedeš na http://kozel.ig.cas.cz:8020/#eventss[/quote] zase nevidím ty Kanáry... A hlavně nevidím důvod, proč by se uživatelé Haarpu takhle průhledně “podepisovali”.

Zdravia všetkým.
Ostrov LA Palma sa nachádza v blízkosti pobrežia Severozápadnej Africky. Aj keby sa juhovýchodná časť ostrova prepadla do oceánu USA to neohrozí. Viď mapa s polohou ostrova 61779cf503119
Vlnou cunami by boli ohrozené okolité ostrovy, blízke pobrežie Afriky, menej už juhozápadné pobrežie Španielska a južné s juhozápadnym pobrežím Portugalská. Je veľmi nepravdepodobné že by vlna cunami bola schopná prejsť celý Atlantik až do USA.
61779ea81eea0


S pozdravom Peter.


Zdravia všetkým. Ostrov LA Palma sa nachádza v blízkosti pobrežia Severozápadnej Africky. Aj keby sa juhovýchodná časť ostrova prepadla do oceánu USA to neohrozí. Viď mapa s polohou ostrova ![61779cf503119](serve/attachment&path=61779cf503119) Vlnou cunami by boli ohrozené okolité ostrovy, blízke pobrežie Afriky, menej už juhozápadné pobrežie Španielska a južné s juhozápadnym pobrežím Portugalská. Je veľmi nepravdepodobné že by vlna cunami bola schopná prejsť celý Atlantik až do USA. ![61779ea81eea0](serve/attachment&path=61779ea81eea0) S pozdravom Peter.
Upravené 26. 10. 2021 o 09:17

Na Parlamentní listy občas píše tzv. bezpečnostní expert Lukáš Visingr. (dle mojí jmenné heuristiky jewrej; co jsem měl možnost číst jeho články, tak jsou spíše “na naší straně”)


A ten napsal na téma HAARP dvě krátké, pro mne zajímavé, úvahy. Snaží se zůstat nohama na zemi a přesto vyjádřit několik hypotéz o tom, k čemu by to mohlo sloužit.


http://www.military.cz/usa/weapons/haarp/haarp.htm
http://www.military.cz/usa/weapons/haarp/HAARP_2.htm


Jako zajímavost dodávám mejnstrýmový článek z tzv. “magazínu Technet” o tom, že HAARP končí, protože ho už nikdo nechce, že je moc drahý na provoz.


“"Tajná superzbraň" HAARP končí. Spiklenci si musejí najít nového strašáka”
22.05.2014 13:00
“Americké letectvo oficiálně oznámilo, že rozebere zařízení HAARP. Anténa používaná pro zkoumání vysokých vrstev atmosféry byla známá především díky spikleneckým teoriím, které ze zařízení udělaly zbraň schopnou ovládat myšlenky nebo vyvolávat zemětřesení.”
https://www.idnes.cz/technet/technika/haarp.A140520_150125_tec_technika_mla
(ten datum jsem si nevymyslel:-)


Je zvláštní, že tuto “vědeckou” aparaturu financovala a provozovala americká armáda a postavily ji zbrojní firmy. Zapojena byla i DARPA.
https://cs.wikipedia.org/wiki/HAARP


Zatím jsem ale nikde nenarazil na jakékoliv vysvětlení principu, na základě kterého by HAARP vyráběl konkrétně ta zemětřesení.


Na Parlamentní listy občas píše tzv. bezpečnostní expert Lukáš Visingr. (dle mojí jmenné heuristiky jewrej; co jsem měl možnost číst jeho články, tak jsou spíše “na naší straně”) A ten napsal na téma HAARP dvě krátké, pro mne zajímavé, úvahy. Snaží se zůstat nohama na zemi a přesto vyjádřit několik hypotéz o tom, k čemu by to mohlo sloužit. http://www.military.cz/usa/weapons/haarp/haarp.htm http://www.military.cz/usa/weapons/haarp/HAARP_2.htm Jako zajímavost dodávám mejnstrýmový článek z tzv. “magazínu Technet” o tom, že HAARP končí, protože ho už nikdo nechce, že je moc drahý na provoz. “"Tajná superzbraň" HAARP končí. Spiklenci si musejí najít nového strašáka” 22.05.2014 13:00 “Americké letectvo oficiálně oznámilo, že rozebere zařízení HAARP. Anténa používaná pro zkoumání vysokých vrstev atmosféry byla známá především díky spikleneckým teoriím, které ze zařízení udělaly zbraň schopnou ovládat myšlenky nebo vyvolávat zemětřesení.” https://www.idnes.cz/technet/technika/haarp.A140520_150125_tec_technika_mla (ten datum jsem si nevymyslel:-) Je zvláštní, že tuto “vědeckou” aparaturu financovala a provozovala americká armáda a postavily ji zbrojní firmy. Zapojena byla i DARPA. https://cs.wikipedia.org/wiki/HAARP Zatím jsem ale nikde nenarazil na **jakékoliv** vysvětlení principu, na základě kterého by HAARP vyráběl konkrétně ta zemětřesení.

na mapě s červenými kroužky ČR ani Chorvatsko nevidí

To bylo aktuální dávněji a tehdy jsem to kontroloval.
Tyto weby zobrazují aktuální stav vyhodnocený ze seismografů.


[quote="pid:39623, uid:240"]na mapě s červenými kroužky ČR ani Chorvatsko nevidí[/quote] To bylo aktuální dávněji a tehdy jsem to kontroloval. Tyto weby zobrazují aktuální stav vyhodnocený ze seismografů.

Viď mapa s polohou ostrova
Podle mého názoru máš pravdu, i když jsem již zaregistroval umně zpracované strašicí video ... jako kdyby cestou tu vlnu každá sardinka posilovala šploucháním svých ploutviček. Autoři zpráv zapomínají, že s rostoucí vzdáleností od svého vzniku se ta vlna a její energie roztáhne, utlumí.
I když síla biče při práskání se projeví vždy až na jeho konci, v tomto případě nárazu na pobřeží a pro zesílení onoho účinku je nutný zužující se profil.


[quote="pid:39631, uid:14"]Viď mapa s polohou ostrova[/quote]Podle mého názoru máš pravdu, i když jsem již zaregistroval umně zpracované strašicí video ... jako kdyby cestou tu vlnu každá sardinka posilovala šploucháním svých ploutviček. Autoři zpráv zapomínají, že s rostoucí vzdáleností od svého vzniku se ta vlna a její energie roztáhne, utlumí. I když síla biče při práskání se projeví vždy až na jeho konci, v tomto případě nárazu na pobřeží a pro zesílení onoho účinku je nutný zužující se profil.

Opět se vrátím k tématu zemětřesení.
Na počátku tohoto vlákna je uvedená adresa, uvádím znovu, aby nebylo nutné ji hledat a listovat:
https://www.emsc-csem.org/Earthquake/Map/gmap.php
Jedná se o evidenci seismografy zaznamenaných otřesů, ale jen za posledních 48 hodin. Tzn. že ty starší tady nejsou.


Pokud na mapě (kolečkem myši lze přiblížit a vybrat kterékoliv místo Země) a klikne se pak levým myšítkem na kterýkoliv vybraný bod, pak se jednak vlevo naroluje pořadové místo v levém seznamu výbuchů a zároveň na mapě zobrazí interaktivní bublina se všemi technickými podrobnostmi.


Některá místa/body na mapě jsou ojedinělá, avšak vytváří jakýsi systém čar. Pokud by někdo chtěl, může monitorovat delší dobu, zaznamenávat - jaké vzniknou podivně "náhodné" mapové obrazce.


Mnohem zajímavější však je podívat se na některé výrazně barevné shluky a co rozkryjí při větším přiblížení. Samozřejmě za den či dva tam asi nebudou, budou zase jiné a jinde. Právě nyní doporučuji navštívit a prohlédnout:


  • Kanáry - La Palmu
  • střed Kréty
  • mořské dno od Kréty severovýchodně směrem k Turecku, ale od Rodosu na severozápad
  • dno moře v zálivu nad Marokem
  • a pod Havají je to také právě velmi zajímavé.

Opravdu ta Země se umí natřásat a jaké pravidelné vzory vytváří, povětšinou v jednotné magické hloubce + - 33 000 stop, tedy cca kolem 10 km.
Náhoda, anebo to o něčem vypovídá?


Opět se vrátím k tématu zemětřesení. Na počátku tohoto vlákna je uvedená adresa, uvádím znovu, aby nebylo nutné ji hledat a listovat: https://www.emsc-csem.org/Earthquake/Map/gmap.php Jedná se o **evidenci seismografy zaznamenaných otřesů, ale jen za posledních 48 hodin**. Tzn. že ty starší tady nejsou. Pokud na mapě (kolečkem myši lze přiblížit a vybrat kterékoliv místo Země) a klikne se pak levým myšítkem na kterýkoliv vybraný bod, pak se jednak vlevo naroluje pořadové místo v levém seznamu výbuchů a zároveň na mapě zobrazí interaktivní bublina se všemi technickými podrobnostmi. Některá místa/body na mapě jsou ojedinělá, avšak vytváří jakýsi systém čar. Pokud by někdo chtěl, může monitorovat delší dobu, zaznamenávat - jaké vzniknou podivně "náhodné" mapové obrazce. Mnohem zajímavější však je podívat se na některé výrazně barevné shluky a co rozkryjí při větším přiblížení. Samozřejmě za den či dva tam asi nebudou, budou zase jiné a jinde. Právě nyní doporučuji navštívit a prohlédnout: - Kanáry - La Palmu - střed Kréty - mořské dno od Kréty severovýchodně směrem k Turecku, ale od Rodosu na severozápad - dno moře v zálivu nad Marokem - a pod Havají je to také právě velmi zajímavé. Opravdu ta Země se umí natřásat a jaké **pravidelné vzory vytváří, povětšinou v jednotné magické hloubce + - 33 000 stop, tedy cca kolem 10 km.** **Náhoda, anebo to o něčem vypovídá?**

Opravdu ta Země se umí natřásat a jaké pravidelné vzory vytváří, povětšinou v jednotné magické hloubce + - 33 000 stop, tedy cca kolem 10 km.
Náhoda, anebo to o něčem vypovídá?



Nedávno takové bylo v seismicky relativní klidné Austrálii ...


https://www.ig.cas.cz/silne-zemetreseni-v-australii-21-9-2021/


a klidném Rakousku ...


https://www.ig.cas.cz/dalsi-zemetreseni-v-rakousku/


Atd ... Opravdu hodně zajímavé ...


> Opravdu ta Země se umí natřásat a jaké pravidelné vzory vytváří, povětšinou v jednotné magické hloubce + - 33 000 stop, tedy cca kolem 10 km. Náhoda, anebo to o něčem vypovídá? Nedávno takové bylo v seismicky relativní klidné Austrálii ... https://www.ig.cas.cz/silne-zemetreseni-v-australii-21-9-2021/ a klidném Rakousku ... https://www.ig.cas.cz/dalsi-zemetreseni-v-rakousku/ Atd ... Opravdu hodně zajímavé ...

badatel zverejnil(a) pred 1 dňom o 21:36
Opět se vrátím k tématu zemětřesení.



Rozklikla som si všetky tie miesta, ale La Palma vedie, to sú nie že čiary, ale štvorce.
Vyzerá to na čisto "prírodný úkaz" ...


> badatel zverejnil(a) pred 1 dňom o 21:36 Opět se vrátím k tématu zemětřesení. Rozklikla som si všetky tie miesta, ale La Palma vedie, to sú nie že čiary, ale štvorce. Vyzerá to na čisto "prírodný úkaz" ...

Zatím jsem ale nikde nenarazil na jakékoliv vysvětlení principu, na základě kterého by HAARP vyráběl konkrétně ta zemětřesení.


Princip podla mojich znalosti co som o tom cital funguje relative jednoducho. Ale ak mi ho niekto vyvrati alebo rozsiri nebudem sa branit...


Vacsina tektonickej horniny obsahuje kremen, kremen je piezoelektricky, tzn ak ho stlacime tak generuje elektriku ( velmi zjednodusene) no a ak si to obratime, ze ak dodame energiu ( el. prud ) tak sa zacne deformovat vplyvom tychto zmien.


vid aj https://sk.wikipedia.org/wiki/Piezoelektrick%C3%BD_jav


Otazka znie o akych energiach sa bavime, ake frekvencie a pulzy na tot treba, lebo je tam viacero hacikov.


Ale ak pumpuju 10 MWattow energie do atmosfery a viedia ako to smerovat a pouzivat tak by to zacalo mat aj realne vysvetlenie.


Na porovanie, na dialkovy prieskum tzn cca do 2km ak sa "presvecuje" zem zo satelitov tak staci vykon okolo 20-50w


Inac urcite si pamatate udalost pri odovzdavani Nobelovej ceny Obamovi a o tajomnom svetle na oblohe... tej svetelnej spirale... Tam sa potvrdilo ze elektrared vedla mala peak odber cca 10 MW iba v ten cas ako bola ziara na oblohe...


Ked bolo zemetrasenie na Haiti, tak sa vyjadrovali ze pobliz behali US "vyskumne" lode tesne pred zemetrasenim, vraj dostali na dno - pri dno oceanu generatory el. energie ( anteny). Dost diskutovane v tej dobe... Boli aj oficialne obvinenia z pouzitia takychto technologii..


[quote="pid:39637, uid:240"]Zatím jsem ale nikde nenarazil na jakékoliv vysvětlení principu, na základě kterého by HAARP vyráběl konkrétně ta zemětřesení.[/quote] Princip podla mojich znalosti co som o tom cital funguje relative jednoducho. Ale ak mi ho niekto vyvrati alebo rozsiri nebudem sa branit... Vacsina tektonickej horniny obsahuje kremen, kremen je piezoelektricky, tzn ak ho stlacime tak generuje elektriku ( velmi zjednodusene) no a ak si to obratime, ze ak dodame energiu ( el. prud ) tak sa zacne deformovat vplyvom tychto zmien. vid aj https://sk.wikipedia.org/wiki/Piezoelektrick%C3%BD_jav Otazka znie o akych energiach sa bavime, ake frekvencie a pulzy na tot treba, lebo je tam viacero hacikov. Ale ak pumpuju 10 MWattow energie do atmosfery a viedia ako to smerovat a pouzivat tak by to zacalo mat aj realne vysvetlenie. Na porovanie, na dialkovy prieskum tzn cca do 2km ak sa "presvecuje" zem zo satelitov tak staci vykon okolo 20-50w Inac urcite si pamatate udalost pri odovzdavani Nobelovej ceny Obamovi a o tajomnom svetle na oblohe... tej svetelnej spirale... Tam sa potvrdilo ze elektrared vedla mala peak odber cca 10 MW iba v ten cas ako bola ziara na oblohe... Ked bolo zemetrasenie na Haiti, tak sa vyjadrovali ze pobliz behali US "vyskumne" lode tesne pred zemetrasenim, vraj dostali na dno - pri dno oceanu generatory el. energie ( anteny). Dost diskutovane v tej dobe... Boli aj oficialne obvinenia z pouzitia takychto technologii..
Upravené 1. 11. 2021 o 17:22

a klidném Rakousku

to jarné zemetrasenie ako dosledok technicko-technologického umelého zásahu možte vylúčiť.


[quote="pid:40561, uid:317"]a klidném Rakousku[/quote] to jarné zemetrasenie ako dosledok technicko-technologického umelého zásahu možte vylúčiť.
1.47k
12
8
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept