Zdravie a záhrada
Úmluva o lidských právech a biomedicíně

Zatím jsem zde neviděl pořad "O čem se nemluví", který vede Stanislav Novotný (předseda Asociace nezávislých médií) a který jsem shlédl velmi užitečným.


V roce 1997 byla ve španělském Oviedu přijata Radou Evropy Úmluva o lidských právech a biomedicíně. Základním důvodem přijetí úmluvy byla úprava celé oblasti lidské bioetiky, byl vytvořen rámec zásad, které měly zabránit závažnému porušování lidských práv a lidské důstojnosti. Česká republika dokument také ratifikovala, publikovala ve Sbírce mezinárodních smluv a úmluva tak pro nás nabyla účinnosti 1. října 2001.


Jaké zásady byly v Úmluvě o lidských právech a biomedicíně zformovány?
Odpovídá Daniel Solis (expert v oboru mezinárodního práva, absolvent prestižních evropských univerzit).


https://www.youtube.com/watch?v=RpTUNH_sZRw


V podstatě se jedná o právníckou radu všem odpířačům očkování.


Zatím jsem zde neviděl pořad "O čem se nemluví", který vede Stanislav Novotný (předseda Asociace nezávislých médií) a který jsem shlédl velmi užitečným. V roce 1997 byla ve španělském Oviedu přijata Radou Evropy Úmluva o lidských právech a biomedicíně. Základním důvodem přijetí úmluvy byla úprava celé oblasti lidské bioetiky, byl vytvořen rámec zásad, které měly zabránit závažnému porušování lidských práv a lidské důstojnosti. Česká republika dokument také ratifikovala, publikovala ve Sbírce mezinárodních smluv a úmluva tak pro nás nabyla účinnosti 1. října 2001. Jaké zásady byly v Úmluvě o lidských právech a biomedicíně zformovány? Odpovídá Daniel Solis (expert v oboru mezinárodního práva, absolvent prestižních evropských univerzit). https://www.youtube.com/watch?v=RpTUNH_sZRw V podstatě se jedná o právníckou radu všem odpířačům očkování.

Odpovídá Daniel Solis (expert v oboru mezinárodního práva, absolvent prestižních evropských univerzit).

Dost se změnil jeho vzhled, od té doby, co byl naposledy mediálně vidět. Nepoznal bych ho.
Tenhle jewrej mi byl zatím vždycky sympatický...
Počítal jsem (a stále počítám), že je na naší straně.


[quote="pid:39294, uid:158"]Odpovídá Daniel Solis (expert v oboru mezinárodního práva, absolvent prestižních evropských univerzit).[/quote] Dost se změnil jeho vzhled, od té doby, co byl naposledy mediálně vidět. Nepoznal bych ho. Tenhle jewrej mi byl zatím vždycky sympatický... Počítal jsem (a stále počítám), že je na naší straně.

Ako je mozne, ze sa nieco take dostalo do hlavneho prudu?!?
Ved to je sach-mat. Teda pre tu cast verejnosti, ktora nezerie z valova.
Alebo sa mylim? Toto mi pride na sude neprestrelne.


Ako je mozne, ze sa nieco take dostalo do hlavneho prudu?!? Ved to je sach-mat. Teda pre tu cast verejnosti, ktora nezerie z valova. Alebo sa mylim? Toto mi pride na sude neprestrelne.

Ako je mozne, ze sa nieco take dostalo do hlavneho prudu?!?

Pořady Stanislava Novotného, ani “Asociace nezávislých médií”, není hlavní proud.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Asociace_nezávislých_médi%C3%AD
https://nezavislamedia.cz/program-asociace-nezavislych-medii/


Jsou tam lidi, kteří publikují i na “Parlamentních Listech”.


[quote="pid:39316, uid:642"]Ako je mozne, ze sa nieco take dostalo do hlavneho prudu?!?[/quote] Pořady Stanislava Novotného, ani “Asociace nezávislých médií”, není hlavní proud. https://cs.wikipedia.org/wiki/Asociace_nezávislých_médi%C3%AD https://nezavislamedia.cz/program-asociace-nezavislych-medii/ Jsou tam lidi, kteří publikují i na “Parlamentních Listech”.
Upravené 24. 10. 2021 o 10:12

Toto mi pride na sude neprestrelne.

Jako vždy záleží na soudcích.
A soudy neznamenají automaticky “právo” nebo dokonce “spravedlnost”.
Soudy se “vyhrávají” nebo “prohrávají”, jako hra.


[quote="pid:39316, uid:642"]Toto mi pride na sude neprestrelne.[/quote] Jako vždy záleží na soudcích. A soudy neznamenají automaticky “právo” nebo dokonce “spravedlnost”. Soudy se “vyhrávají” nebo “prohrávají”, jako hra.

Dost se změnil jeho vzhled,

To ano. Pamatuju ho z dob působení na CzechFreePress - ale to byla "doba kamenná internetová". Jeho názory mi tenkrát pomáhaly "zbavovat se růžových brejlí" co se světonázoru týče.
Apropó - zkusila jsem CFP vyhledat - a ejhle - existuje (byly doby, co byly stránky rušené nebo blokované nebo "zcela bez života" ). A tam jsem objevila dost zajímavý rozhovor se zdravotní sestrou, sloužící v Londýně. nemám zatím celé vyposlechnuté, ale - doktoři v tamní nemocnici věděli už po měsíci, že covid biologickou zbraní. Teď jsem zhruba u 15 min, kde jsou snímky "vakcíny" zpod mikroskopu. Šílené... nanočástice a jiná "havěť:
https://www.czechfreepress.cz/uvadime-videa/je-to-biologicka-zbran.html


[quote="pid:39298, uid:240"]Dost se změnil jeho vzhled,[/quote] To ano. Pamatuju ho z dob působení na CzechFreePress - ale to byla "doba kamenná internetová". Jeho názory mi tenkrát pomáhaly "zbavovat se růžových brejlí" co se světonázoru týče. Apropó - zkusila jsem CFP vyhledat - a ejhle - existuje (byly doby, co byly stránky rušené nebo blokované nebo "zcela bez života" ). A tam jsem objevila dost zajímavý rozhovor se zdravotní sestrou, sloužící v Londýně. nemám zatím celé vyposlechnuté, ale - doktoři v tamní nemocnici věděli už po měsíci, že covid biologickou zbraní. Teď jsem zhruba u 15 min, kde jsou snímky "vakcíny" zpod mikroskopu. Šílené... nanočástice a jiná "havěť: https://www.czechfreepress.cz/uvadime-videa/je-to-biologicka-zbran.html
Upravené 24. 10. 2021 o 11:03

"vakcíny" zpod mikroskopu. Šílené... nanočástice a jiná "havěť:


Myslis, ze by to naozaj bolo takto priehladne? Ved to je ako z kreslenej rozpravky. Neber to ako utok na Teba.


[quote="pid:39324, uid:203"]"vakcíny" zpod mikroskopu. Šílené... nanočástice a jiná "havěť:[/quote] Myslis, ze by to naozaj bolo takto priehladne? Ved to je ako z kreslenej rozpravky. Neber to ako utok na Teba.
743
6
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept