Politika v ČR
Babiš - Tiskovka z Bruselu. Na Evropské radě jsou pro mě hlavním tématem rostoucí ceny energií.

Mimochodem-jakou to má kravatu na tom obrázku .. ?

Fialka, fialka nachová,
kdekomu svou vůni rozdává.
Pěkně voní, krásně voní,
jako vloni, jak předloni.


[quote="pid:39092, uid:292"]Mimochodem-jakou to má kravatu na tom obrázku .. ?[/quote] Fialka, fialka nachová, kdekomu svou vůni rozdává. Pěkně voní, krásně voní, jako vloni, jak předloni.

emisni povolenky...dost mi to pripomina tento francouzsky film.


toto pekne vysvetlil Soták na tej povestnej tlačovke, mimo iného :-)


[quote="pid:39135, uid:347"]emisni povolenky...dost mi to pripomina tento francouzsky film.[/quote] toto pekne vysvetlil Soták na tej povestnej tlačovke, mimo iného :-)

emisni povolenky

Mně připomínají odpustky.
Ale zdokonalené, protože tehdejší “církev” prodávala odpustky jenom “na přímo”: nejela obchodování s odpustky na burze.
“Pokrok” nezastavíš...
:-)


[quote="pid:39135, uid:347"]emisni povolenky[/quote] Mně připomínají odpustky. Ale zdokonalené, protože tehdejší “církev” prodávala odpustky jenom “na přímo”: nejela obchodování s odpustky na burze. “Pokrok” nezastavíš... :-)

Babišův šachmat: Český premiér přiměl Evropskou komisi ustoupit od zeleného radikalismu
https://cz.sputniknews.com/20211023/babisuv-sachmat-cesky-premier-primel-evropskou-komisi-ustoupit-od-zeleneho-radikalismu-16269924.html


**Babišův šachmat:** Český premiér přiměl Evropskou komisi ustoupit od zeleného radikalismu https://cz.sputniknews.com/20211023/babisuv-sachmat-cesky-premier-primel-evropskou-komisi-ustoupit-od-zeleneho-radikalismu-16269924.html

Babišův šachmat:


Předně, Babiš EK od ničeho ustoupit nepřiměl. Pouze to odložili na později, až jim to odkýve fanoušek Green Dealu Fiala.


Babiš zřejmě potřeboval odejít jako "hrdina". A zopakoval své číslo: Napřed jim všechno podepíše, a následně začne verbálně vystupovat proti.


On ví, že reálně nic nezastaví. Pokud by byl hrdina, nic by nepodepisoval!


[quote="pid:39256, uid:78"]Babišův šachmat:[/quote] Předně, Babiš EK od ničeho ustoupit nepřiměl. Pouze to odložili na později, až jim to odkýve fanoušek Green Dealu Fiala. Babiš zřejmě potřeboval odejít jako "hrdina". A zopakoval své číslo: Napřed jim všechno podepíše, a následně začne verbálně vystupovat proti. On ví, že reálně nic nezastaví. Pokud by byl hrdina, nic by nepodepisoval!

Ten údajný šachmat je něco podobného jako pořekadlo , vlk se nažral , ale koza zůstala celá . V zamlčení zůstává že z pastevce , kterého u koz většinou představovala dětská populace , zůstala jen hůl .


Ten údajný šachmat je něco podobného jako pořekadlo , vlk se nažral , ale koza zůstala celá . V zamlčení zůstává že z pastevce , kterého u koz většinou představovala dětská populace , zůstala jen hůl .

Tady jeden celkem aktuální článek ( ze září ) v souvislosti s energetickou chartou, o které Marcinkievič mluví. Jinak škoda, že tak šumluje, někdy mu není rozumět.
https://www.tydenikhrot.cz/clanek/provozovatele-elektraren-chteji-odskodneni-v-cele-eu-energeticka-charta


Tady jeden celkem aktuální článek ( ze září ) v souvislosti s energetickou chartou, o které Marcinkievič mluví. Jinak škoda, že tak šumluje, někdy mu není rozumět. https://www.tydenikhrot.cz/clanek/provozovatele-elektraren-chteji-odskodneni-v-cele-eu-energeticka-charta

Babiš sám o sobě nic změnit nemůže . Ale může a taky to zřejmě dělá , pracovat pro ty , jimž se doba kamenná v Evropě nehodí .


Babiš sám o sobě nic změnit nemůže . Ale může a taky to zřejmě dělá , pracovat pro ty , jimž se doba kamenná v Evropě nehodí .

Jinak škoda, že tak šumluje

Nevím co je “šumluje”, ale zní to pěkně :-)
Pravda je, že šíleně drmolí, musel jsem si to pustit na rychlost 75% a i tak se tam občas vyskytlo drmolené slovo.
Nevýhoda je, že při této rychlosti začíná řeč znít plechově.


[quote="pid:39328, uid:101"]Jinak škoda, že tak šumluje[/quote] Nevím co je “šumluje”, ale zní to pěkně :-) Pravda je, že šíleně drmolí, musel jsem si to pustit na rychlost 75% a i tak se tam občas vyskytlo drmolené slovo. Nevýhoda je, že při této rychlosti začíná řeč znít plechově.
1.41k
11
10
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept