Zahraničná politika
Harabin poskytol rozhovor Ruskému spravodajskému portálu regnum.ru

https://zemavek.sk/putin-vytlacenim-liberalov-z-riadiacich-struktur-statu-zastavil-vykradanie-nerastneho-a-energetickeho-bohatstva-ruska/


Vyberám z rozhovoru:


"Ide len o potvrdenie definitívneho rúcania sa Paxu Americana, ktorý na konci druhej svetovej vojne nahradil Pax Britanica a ktorý iba po smrti Stalina zabezpečoval cez globálne riadenie dominanciu USA vo svete.


Táto nadspotreba je neudržateľná a preto dochádza k postupnému presúvaniu centra riadenia sveta do Pekingu a Teheránu, kde aj v historických súvislostiach tam žijúcich národov sa predpokladá výrazné zníženie osobnej spotreby.


Žiaden štát nemôže byť i ekonomicky zvrchovaný, pokiaľ je národná banka podriadená MMF a Svetovej banke a nie svojej vláde. Putin v konečnom dôsledku aj cez vytlačenie liberálnych kádrov (Gajdar, Čubajs, Siluanov, vrátane ich prisluhovačov) z riadiacich štruktúr štátu, definitívnej zastaví vykrádanie nerastného bohatstva Ruska v prospech Západu. Predpokladám, že sa legislatívne naštartuje aj proces návratu k červenej farbe na štátnej zástave Ruska, lebo týmto spôsobom tiež štátnou symbolikou Rusko rezolútne vyjadrí voči zahraničiu absolútny návrat k plnej suverenite a zvrchovanosti Ruska. Rusku trikolóru zaviedli po februárovej revolúcii 1917 liberáli na čele s Kerenským. Pod touto zástavou bojovali proti svojmu štátu i Vlasovci na strane Hitlera s cieľom zlikvidovať všetkých Slovanov.Práve aj táto štátna symbolika umožňuje doslova urážať Rusko a ruských občanov na medzinárodnej scéne, aby napríklad na medzinárodných športových podujatiach sa mohli zúčastňovať iba pod bielou zástavou."


Harabin študuje KSB a sleduje Pjakina?


https://zemavek.sk/putin-vytlacenim-liberalov-z-riadiacich-struktur-statu-zastavil-vykradanie-nerastneho-a-energetickeho-bohatstva-ruska/ Vyberám z rozhovoru: "Ide len o potvrdenie definitívneho rúcania sa Paxu Americana, ktorý na konci druhej svetovej vojne nahradil Pax Britanica a ktorý iba po smrti Stalina zabezpečoval cez globálne riadenie dominanciu USA vo svete. Táto nadspotreba je neudržateľná a preto dochádza k postupnému presúvaniu centra riadenia sveta do Pekingu a Teheránu, kde aj v historických súvislostiach tam žijúcich národov sa predpokladá výrazné zníženie osobnej spotreby. Žiaden štát nemôže byť i ekonomicky zvrchovaný, pokiaľ je národná banka podriadená MMF a Svetovej banke a nie svojej vláde. Putin v konečnom dôsledku aj cez vytlačenie liberálnych kádrov (Gajdar, Čubajs, Siluanov, vrátane ich prisluhovačov) z riadiacich štruktúr štátu, definitívnej zastaví vykrádanie nerastného bohatstva Ruska v prospech Západu. Predpokladám, že sa legislatívne naštartuje aj proces návratu k červenej farbe na štátnej zástave Ruska, lebo týmto spôsobom tiež štátnou symbolikou Rusko rezolútne vyjadrí voči zahraničiu absolútny návrat k plnej suverenite a zvrchovanosti Ruska. Rusku trikolóru zaviedli po februárovej revolúcii 1917 liberáli na čele s Kerenským. Pod touto zástavou bojovali proti svojmu štátu i Vlasovci na strane Hitlera s cieľom zlikvidovať všetkých Slovanov.Práve aj táto štátna symbolika umožňuje doslova urážať Rusko a ruských občanov na medzinárodnej scéne, aby napríklad na medzinárodných športových podujatiach sa mohli zúčastňovať iba pod bielou zástavou." Harabin študuje KSB a sleduje Pjakina?

Harabin študuje KSB a sleduje Pjakina?

Na 99% áno,
Uz od min roka sa vyjadruje v tomto duchu,
a číta aj toto fórum, že Štefan? 😉


[quote="pid:39084, uid:97"]Harabin študuje KSB a sleduje Pjakina?[/quote] Na 99% áno, Uz od min roka sa vyjadruje v tomto duchu, a číta aj toto fórum, že Štefan?
344
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept