Zahraničná politika
Zprávy z centra čtvrté říše

https://cz.sputniknews.com/20211022/mesto-se-promenilo-v-pevnost-polsti-hornici-protestuji-pred-soudem-eu-proti-uzavreni-dolu-turow-16256998.html
Uměle vytvořený problém pro rozbití V4 graduje do dalšího finále . Východní holotě je potřeba ukázat její místo , představte si zadrátovat takhle afrokominíky , Jourová by metala salta vzduchem a hned se to převede do konfliktu u České ambasády .
Nová-stará partička v ČR je už připravena tento spor náležitě prohloubit , jak se vyjádřil hrdina Kolář .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zpet-k-Havlovi-dale-od-Polska-a-Madarska-Zahranicni-politika-dle-vyhlednuteho-ministra-Kolare-juniora-681065
Plány na vytvoření Hadriánova valu mezi západem a RF dostávají vážnější trhliny , kde se pojede doslova naostro v procesu , poštvat Evropu směrem na Rusa a mnout si ruce za oceánem . V dojč se už na rozkaz páníčka začíná přitvrzovat na plánu , naštveme lidi a svedeme to na Putina .https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Nebudeme-hrat-s-Putinem-poker-Nemecti-Zeleni-tvrde-pozaduji-zavrit-Rusum-plynovod-681067
Začíná být ideální prostor k hlasitému provaření státní elity a jejich poslušných evropských pudliků-podpindosů .


https://cz.sputniknews.com/20211022/mesto-se-promenilo-v-pevnost-polsti-hornici-protestuji-pred-soudem-eu-proti-uzavreni-dolu-turow-16256998.html Uměle vytvořený problém pro rozbití V4 graduje do dalšího finále . Východní holotě je potřeba ukázat její místo , představte si zadrátovat takhle afrokominíky , Jourová by metala salta vzduchem a hned se to převede do konfliktu u České ambasády . Nová-stará partička v ČR je už připravena tento spor náležitě prohloubit , jak se vyjádřil hrdina Kolář . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zpet-k-Havlovi-dale-od-Polska-a-Madarska-Zahranicni-politika-dle-vyhlednuteho-ministra-Kolare-juniora-681065 Plány na vytvoření Hadriánova valu mezi západem a RF dostávají vážnější trhliny , kde se pojede doslova naostro v procesu , poštvat Evropu směrem na Rusa a mnout si ruce za oceánem . V dojč se už na rozkaz páníčka začíná přitvrzovat na plánu , naštveme lidi a svedeme to na Putina .https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Nebudeme-hrat-s-Putinem-poker-Nemecti-Zeleni-tvrde-pozaduji-zavrit-Rusum-plynovod-681067 Začíná být ideální prostor k hlasitému provaření státní elity a jejich poslušných evropských pudliků-podpindosů .

Teď jsem dopsala traktát s obdobným obsahem pod jiné téma... smile
Souhlasím a též si myslím, že probruselská pětka má za úkol podkopat všechny pokusy o navázání obchodních vztahů s Ruskem - a samozřejmě - přátelštějších. Možná je úlohou našeho státu, pro kterou mu byla povolená existence, plodit zrádné "elity". Ne občany - ale naduté samozvance, co si ze všeho snaží udělat výhodu a koryto pro sebe. Na úkor občanů, protože oni to byli, kdo nesl pak následky. Tak tomu bylo už před Mnichovem i po něm.


Teď jsem dopsala traktát s obdobným obsahem pod jiné téma... :) Souhlasím a též si myslím, že probruselská pětka má za úkol podkopat všechny pokusy o navázání obchodních vztahů s Ruskem - a samozřejmě - přátelštějších. Možná je úlohou našeho státu, pro kterou mu byla povolená existence, plodit zrádné "elity". Ne občany - ale naduté samozvance, co si ze všeho snaží udělat výhodu a koryto pro sebe. Na úkor občanů, protože oni to byli, kdo nesl pak následky. Tak tomu bylo už před Mnichovem i po něm.

Možná je úlohou našeho státu, pro kterou mu byla povolená existence, plodit zrádné "elity". Ne občany - ale naduté samozvance, co si ze všeho snaží udělat výhodu a koryto pro sebe.

V tom případě muselo být takových povolení vydáno více, počítám, že minimálně v rámci Jewropy.
Nebude to specialita ČSR, našeho ležatého Izraele.


[quote="pid:39070, uid:203"]Možná je úlohou našeho státu, pro kterou mu byla povolená existence, plodit zrádné "elity". Ne občany - ale naduté samozvance, co si ze všeho snaží udělat výhodu a koryto pro sebe.[/quote] V tom případě muselo být takových povolení vydáno více, počítám, že minimálně v rámci Jewropy. Nebude to specialita ČSR, našeho ležatého Izraele.
732
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept