Politika v SR
Informace o vývoji kovid-fašozmu v Igorstánu 2

Pekári zatrúbili do útoku.


Pekári odmietajú „testovaciu daň“. Ak štát zavedie COVID testovanie na náklady zamestnávateľov, Slovákov čakajú prázdne pulty s pečivom
Slovenskí pekári, cukrári a cestovinári odmietajú návrh vlády, ktorá im chce prikázať testovanie zamestnancov na vlastné náklady. V prípade pekární, ktoré patria ku kritickej infraštruktúre by sa jednalo o náklady aj v stovkách tisíc eur mesačne.
Pre jednu priemerne veľkú priemyselnú pekáreň to predstavuje nové náklady 3 000 eur na jediné antigénové a až 15 000 eur na jedno PCR testovanie. Mesačne by tak išlo o zhruba 200 000 eur na jednu priemyselnú pekáreň.


https://www.hlavnespravy.sk/pekari-odmietaju-testovaciu-dan-ak-stat-zavedie-covid-testovanie-na-naklady-zamestnavatelov-slovakov-cakaju-prazdne-pulty-s-pecivom/2747500


Pekári zatrúbili do útoku. Pekári odmietajú „testovaciu daň“. Ak štát zavedie COVID testovanie na náklady zamestnávateľov, Slovákov čakajú prázdne pulty s pečivom Slovenskí pekári, cukrári a cestovinári odmietajú návrh vlády, ktorá im chce prikázať testovanie zamestnancov na vlastné náklady. V prípade pekární, ktoré patria ku kritickej infraštruktúre by sa jednalo o náklady aj v stovkách tisíc eur mesačne. Pre jednu priemerne veľkú priemyselnú pekáreň to predstavuje nové náklady 3 000 eur na jediné antigénové a až 15 000 eur na jedno PCR testovanie. Mesačne by tak išlo o zhruba 200 000 eur na jednu priemyselnú pekáreň. https://www.hlavnespravy.sk/pekari-odmietaju-testovaciu-dan-ak-stat-zavedie-covid-testovanie-na-naklady-zamestnavatelov-slovakov-cakaju-prazdne-pulty-s-pecivom/2747500

Písmo by mohla byť výšivková Bukvica , ale to je len môj odhad tak 50/50, runové písmo to nie je.

Mno, to je dobrý tip. S tou výšivkovou Bukvicou.
Pokud myslíš tohle (ale je třeba zalistovat dolů, až k těm mřížkám 5x10)
http://www.tartaria.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=218&Itemid=257


Takže zde https://samvojakvpoli.sk/
by to mohl být pokus o kvadrátní Bukvicu, pospojovanou zámek/klíč. Způsobů toho spojování může být vícero.
Takže luštění vzdávám.
Nevylučuji ani variantu, že jde o “vlastní verzi” nebo i imitaci.
Některé znaky by dávaly větší smysl vzhůru nohama...


[quote="pid:42119, uid:326"]Písmo by mohla byť výšivková Bukvica , ale to je len môj odhad tak 50/50, runové písmo to nie je.[/quote] Mno, to je dobrý tip. S tou výšivkovou Bukvicou. Pokud myslíš tohle (ale je třeba zalistovat dolů, až k těm mřížkám 5x10) http://www.tartaria.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=218&Itemid=257 Takže zde https://samvojakvpoli.sk/ by to mohl být pokus o kvadrátní Bukvicu, pospojovanou zámek/klíč. Způsobů toho spojování může být vícero. Takže luštění vzdávám. Nevylučuji ani variantu, že jde o “vlastní verzi” nebo i imitaci. Některé znaky by dávaly větší smysl vzhůru nohama...

Ak štát zavedie COVID testovanie na náklady zamestnávateľov

Dobre ráno páni podnikatelia. Kedyže sa zaviedlo že prvých desať dní maródky platí zamestnávateľ. A čo ste odvtedy spravili aby vás politici nezdierali. Každé nové voľby pomôžete novým debilom do vlády a tí vás potom zavrú ako Haščáka a pustia až keď na nich prepíše firmy. Kedy chcete už jebnúť po stole aj keď by sa už patrilo aj po papuli niektorým. Sedemnásty November sa blíži zorganizujte si svojich zamestnancov a poďte s nimi vyjadriť názor na túto vládu.


[quote="pid:42180, uid:48"]Ak štát zavedie COVID testovanie na náklady zamestnávateľov[/quote] Dobre ráno páni podnikatelia. Kedyže sa zaviedlo že prvých desať dní maródky platí zamestnávateľ. A čo ste odvtedy spravili aby vás politici nezdierali. Každé nové voľby pomôžete novým debilom do vlády a tí vás potom zavrú ako Haščáka a pustia až keď na nich prepíše firmy. Kedy chcete už jebnúť po stole aj keď by sa už patrilo aj po papuli niektorým. Sedemnásty November sa blíži zorganizujte si svojich zamestnancov a poďte s nimi vyjadriť názor na túto vládu.

Agresivita voliča https://magazin1.sk/volic-caputovej-a-ps-ka-by-v-nemocnici-odpajal-neockovanych-ludi-vraj-na-to-prisiel-cas/ čo tam dofrasa robia na dýchacích prístrojoch očkovanci ktorých chce uprednostňovať?To nevidí..


Agresivita voliča https://magazin1.sk/volic-caputovej-a-ps-ka-by-v-nemocnici-odpajal-neockovanych-ludi-vraj-na-to-prisiel-cas/ čo tam dofrasa robia na dýchacích prístrojoch očkovanci ktorých chce uprednostňovať?To nevidí..

Takže luštění vzdávám.
Nevylučuji ani variantu, že jde o “vlastní verzi” nebo i imitaci.
Některé znaky by dávaly větší smysl vzhůru nohama...


Pozrel som si to a ako hovoríš môže to byť vlastná verzia, alebo upravená, ten rozmer a tvar mi to pripomenul (videl som to dávnejšie), ale nie som v tom odborník, neviem a krížikovú výšivku smile , tiež sa vzdávam. Viacej ma odrádza obrázok.


[quote="pid:42182, uid:240"]Takže luštění vzdávám. Nevylučuji ani variantu, že jde o “vlastní verzi” nebo i imitaci. Některé znaky by dávaly větší smysl vzhůru nohama...[/quote] Pozrel som si to a ako hovoríš môže to byť vlastná verzia, alebo upravená, ten rozmer a tvar mi to pripomenul (videl som to dávnejšie), ale nie som v tom odborník, neviem a krížikovú výšivku :) , tiež sa vzdávam. Viacej ma odrádza obrázok.
Upravené 10. 11. 2021 o 17:05

Tak to rozbalili natvrdo - zamestnávatelia majú robiť bacharov a policajtov. Radšej žiť na miske šošovice, ako sa dať zaočkovať nasilu.


https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/606694-zamestnanec-by-sa-mal-pri-vstupe-do-prace-preukazat-ockovanim-ci-testom/


Tak to rozbalili natvrdo - zamestnávatelia majú robiť bacharov a policajtov. Radšej žiť na miske šošovice, ako sa dať zaočkovať nasilu. https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/606694-zamestnanec-by-sa-mal-pri-vstupe-do-prace-preukazat-ockovanim-ci-testom/

Moderátor

Tu si treba uvedomiť postupnosť udalostí, ktoré začali už 4.7.2021, kedy sa Matej Tomík vyhlásil podľa lodného práva z roku 1666 za živú ľudskú bytosť.

Vieš o tom niečo viac? Ako to spravil, či je to nejako formalizované, aké boli následky, či si naozaj nárokoval na odškodné a pod.?


[quote="pid:42136, uid:112"]Tu si treba uvedomiť postupnosť udalostí, ktoré začali už 4.7.2021, kedy sa Matej Tomík vyhlásil podľa lodného práva z roku 1666 za živú ľudskú bytosť.[/quote] Vieš o tom niečo viac? Ako to spravil, či je to nejako formalizované, aké boli následky, či si naozaj nárokoval na odškodné a pod.?

Doplním k tomu rýchlozákonu, je v ňom aj pokuta za nadávanie lekárom. Toto vnímam ako pozitívnu vec, pretože namiesto nadávok a sedlačiny by mali ísť trestné oznámenia.


Doplním k tomu rýchlozákonu, je v ňom aj pokuta za nadávanie lekárom. Toto vnímam ako pozitívnu vec, pretože namiesto nadávok a sedlačiny by mali ísť trestné oznámenia.

Moderátor

tak tie vlajky musia zaviať

Napadla ma taka myslienka. Vedeli by sme nejakym sposobom tuto vlajku dostat na stlp pred narodnou radou pocas kladenia vencov? Ved ked ho tam mame treba ho aj patricne vyuzit.


[quote="pid:42136, uid:112"]tak tie vlajky musia zaviať[/quote] Napadla ma taka myslienka. Vedeli by sme nejakym sposobom tuto vlajku dostat na stlp pred narodnou radou pocas kladenia vencov? Ved ked ho tam mame treba ho aj patricne vyuzit.

Ako si s týmto poradí?


Môžu byť 2 referendá v jeden deň, dva hárky, dve urny.


[quote="pid:42251, uid:127"]Ako si s týmto poradí?[/quote] Môžu byť 2 referendá v jeden deň, dva hárky, dve urny.

Takže všetci traja z PN budú stihaní na slobode


https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/606810-antiruskar-z-piestan-zostava-na-slobode-na-sud-prisiel-bez-respiratora/


Buď to polícia pustí ako obvinenia proti Ficovi alebo to bolo ich agenti a odplávu ticho preč.


Takže všetci traja z PN budú stihaní na slobode https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/606810-antiruskar-z-piestan-zostava-na-slobode-na-sud-prisiel-bez-respiratora/ Buď to polícia pustí ako obvinenia proti Ficovi alebo to bolo ich agenti a odplávu ticho preč.

Moderátor

Návrh nových opatrení

ha, ha - to chcem vidieť, ako sa zamestnávatelia vysporiadajú s 3. a 24. bodom nových opatrení.
Povinnosť 2 x týždenne testovať zamestnancov a pandemická maródka sa zrovnala s klasickou, t.j. prvých 10 dní platí zamestnávateľ...
Tak toto nevymyslíš...


[quote="pid:42446, uid:191"]Návrh nových opatrení[/quote] ha, ha - to chcem vidieť, ako sa zamestnávatelia vysporiadajú s 3. a 24. bodom nových opatrení. Povinnosť 2 x týždenne testovať zamestnancov a pandemická maródka sa zrovnala s klasickou, t.j. prvých 10 dní platí zamestnávateľ... Tak toto nevymyslíš...

pandemická maródka sa zrovnala s klasickou
Tým to vlastne celé popierajú a dávajú najavo, že o žiadny vírus a ochranu zdravia im nejde. Len o šikanovanie a segregáciu. Oni už fakt nemajú čo stratiť a čakajú kedy niekomu rupnú nervy a potečie krv. Asi tu chcú mať druhú Juhosláviu alebo Ukrajinu....


[quote="pid:42522, uid:112"]pandemická maródka sa zrovnala s klasickou[/quote]Tým to vlastne celé popierajú a dávajú najavo, že o žiadny vírus a ochranu zdravia im nejde. Len o šikanovanie a segregáciu. Oni už fakt nemajú čo stratiť a čakajú kedy niekomu rupnú nervy a potečie krv. Asi tu chcú mať druhú Juhosláviu alebo Ukrajinu....

tak preto Fico na tlačovkách posledné dni zdorazňuje potrebu testovať, testovať...
Porazí ich ich vlastnými zbraňami...


tak preto Fico na tlačovkách posledné dni zdorazňuje potrebu testovať, testovať... Porazí ich ich vlastnými zbraňami...

tak preto Fico na tlačovkách posledné dni zdorazňuje potrebu testovať, testovať...
Porazí ich ich vlastnými zbraňami...


Vidím v tom aj Matelkovčinu, urýchľuje procesy zatiaľ čo si jedni myslia, že týmto krokom sa slovenské podniky samé odpíšu. Uvidíme ako sa to celé vyvŕbi...na jednej strane očkovaní budú lacnejší, na strane druhej už teraz nejsou lidi, pri stave 50:50 sú takéto hry dosť riskantný vabank. Už teraz plačú pekári, že asi rovno zavrú krám.


Inak Matelko na svojom ministerstve asi ako prvý zavelil na home office a to sa ešte ani na opatreniach poriadne nedohodli.


[quote="pid:42537, uid:112"]tak preto Fico na tlačovkách posledné dni zdorazňuje potrebu testovať, testovať... Porazí ich ich vlastnými zbraňami...[/quote] Vidím v tom aj Matelkovčinu, urýchľuje procesy zatiaľ čo si jedni myslia, že týmto krokom sa slovenské podniky samé odpíšu. Uvidíme ako sa to celé vyvŕbi...na jednej strane očkovaní budú lacnejší, na strane druhej už teraz nejsou lidi, pri stave 50:50 sú takéto hry dosť riskantný vabank. Už teraz plačú pekári, že asi rovno zavrú krám. Inak Matelko na svojom ministerstve asi ako prvý zavelil na home office a to sa ešte ani na opatreniach poriadne nedohodli.
Upravené 11. 11. 2021 o 23:21

Doplním k tomu rýchlozákonu

§29 Priestupky na úseku zdravotníctva:
Priestupku sa dopusti ten
a) ktorý sa nepodrobi povinnému vyšetreniu, alebo liečeniu.



Čo to je za priestupok, toto je príprava na čo? Na povinné očkovanie, alebo na čo? Kto sa nedá povinné očkovať, bude potom trestaný? Tento zákon je bianko šek pre túto vládu ...



https://www.facebook.com/LadislavKamenickyOfficial/videos/929903091004611


[quote="pid:42275, uid:127"]Doplním k tomu rýchlozákonu[/quote] §29 Priestupky na úseku zdravotníctva: Priestupku sa dopusti ten a) ktorý sa nepodrobi **povinnému** vyšetreniu, alebo liečeniu. > _Čo to je za priestupok, toto je príprava na čo? Na povinné očkovanie, alebo na čo? Kto sa nedá povinné očkovať, bude potom trestaný? Tento zákon je bianko šek pre túto vládu_ ... https://www.facebook.com/LadislavKamenickyOfficial/videos/929903091004611

JankA

Upravené 12. 11. 2021 o 07:05

ha, ha - to chcem vidieť, ako sa zamestnávatelia vysporiadajú s 3. a 24. bodom nových opatrení.


Najmä ak aj debil už za ten rok videl, ako meškajú s platbami všade kam oko dovidí.


[quote="pid:42522, uid:112"]ha, ha - to chcem vidieť, ako sa zamestnávatelia vysporiadajú s 3. a 24. bodom nových opatrení.[/quote] Najmä ak aj debil už za ten rok videl, ako meškajú s platbami všade kam oko dovidí.

Moderátor

Fico sa dohovára s podnikateľmi. Vyzerá to že fico naozaj prevezme riadenie, ak nastane problém s dolárom a celkovo ekonomikou...


No možno nedopadneme zle.


Fico sa dohovára s podnikateľmi. Vyzerá to že fico naozaj prevezme riadenie, ak nastane problém s dolárom a celkovo ekonomikou... No možno nedopadneme zle.
Upravené 12. 11. 2021 o 08:53

Názor pod článkom o dnešnom prijatí zákona na Infovojne


Miki Motors2021-11-12 19:28:57
Počujete tú pílu ako kvíli? Ako na ňu tlačia? Oni vás potrebujú dostať do ulíc, Oni sa vás neboja, chcú presne to čo bolo na ukrajine 2014, potrebujú dostať veľké množstvo ľudí do ulic, na opačnej strane budú stáť stovky polišov a na strechách budov budú odstrelovači...tí budú jebat do obidvoch táborov aby sa konečne majdan spustil hlava nehlava....videli ste to na vlastné oči sami nemusim tú viac rozpisovať....jediné čo im vyjebe ističe je presne to čo tu podaktorí spominate....od pondelka nikto nikam, zostať doma, žiadne obchody, žiadne nákupné centrá, žiadne potraviny, žiadna mhd, ziadne phm, žiadne nastupenie do prace, žiadne nastupenie do škôl, proste dať tej skurvenej fašistickej lúze blackout....nechať ich vykupat sa v ich vlastných sračkách....stačia 2 týždne a skončilo toto všetko, oni chcú ísť na doraz tak my by sme ich mali s tým dorazom predbehnúť, aby ich odjebal ich vlastný nastroj....tu už iné nevidim, a tým co máte hypotéky úvery nič sa nebojte, ak skrachuje štat banky po vás nemôžu nič chcieť pretože sa vsetko anuluje, banky proste nemôžu prísť a zobrať desiatkam tisicom keď nie statisicom ľudí ich zauverovaný majetok....sú tu riadne postupy kde idú banky do rizika keď skrachuje štat ale tie banky v to neveria a myslia si že je to malá pravdepodobnosť až nulová....omyl....ak sa všetci vzoprieme nepohne s nami nič a nikto....len to co som popisal je utopia pretože vidim jak sa ovce ponáhľajú si zajebat 3 davku....takže neviem s kým by sa dala robiť takáto revolucia


Názor pod článkom o dnešnom prijatí zákona na Infovojne Miki Motors2021-11-12 19:28:57 Počujete tú pílu ako kvíli? Ako na ňu tlačia? Oni vás potrebujú dostať do ulíc, Oni sa vás neboja, chcú presne to čo bolo na ukrajine 2014, potrebujú dostať veľké množstvo ľudí do ulic, na opačnej strane budú stáť stovky polišov a na strechách budov budú odstrelovači...tí budú jebat do obidvoch táborov aby sa konečne majdan spustil hlava nehlava....videli ste to na vlastné oči sami nemusim tú viac rozpisovať....jediné čo im vyjebe ističe je presne to čo tu podaktorí spominate....od pondelka nikto nikam, zostať doma, žiadne obchody, žiadne nákupné centrá, žiadne potraviny, žiadna mhd, ziadne phm, žiadne nastupenie do prace, žiadne nastupenie do škôl, proste dať tej skurvenej fašistickej lúze blackout....nechať ich vykupat sa v ich vlastných sračkách....stačia 2 týždne a skončilo toto všetko, oni chcú ísť na doraz tak my by sme ich mali s tým dorazom predbehnúť, aby ich odjebal ich vlastný nastroj....tu už iné nevidim, a tým co máte hypotéky úvery nič sa nebojte, ak skrachuje štat banky po vás nemôžu nič chcieť pretože sa vsetko anuluje, banky proste nemôžu prísť a zobrať desiatkam tisicom keď nie statisicom ľudí ich zauverovaný majetok....sú tu riadne postupy kde idú banky do rizika keď skrachuje štat ale tie banky v to neveria a myslia si že je to malá pravdepodobnosť až nulová....omyl....ak sa všetci vzoprieme nepohne s nami nič a nikto....len to co som popisal je utopia pretože vidim jak sa ovce ponáhľajú si zajebat 3 davku....takže neviem s kým by sa dala robiť takáto revolucia

Tomu sa niekedy vravelo generálny štrajk.Keďže národ nie je jednotný ako zväzok Svätoplukových prútov ale rozdelený tak štrajkokazov by bolo pravdepodobne dosť veľa.Zatiaľ nereálne


Tomu sa niekedy vravelo generálny štrajk.Keďže národ nie je jednotný ako zväzok Svätoplukových prútov ale rozdelený tak štrajkokazov by bolo pravdepodobne dosť veľa.Zatiaľ nereálne

Branislav Čech zo Združenia slovenskej inteligencie sa najprv obrátil na ÚVZ SR aj MZ SR s konkrétnymi otázkami.V odpovediach mali kompetentní doložiť technické špecifikácie prekrytí horných dýchacích ciest citovaných v § 48 ods. 4 písm. r) zákona č. 355/2007 Z. z. (rúško, respirátor bez výdychového ventilu, šál, alebo šatka) v súvislosti s použitím proti šíreniu ochorenia COVID-19 a opatreniami vydanými Úradom verejného zdravotníctva SR. Najdôležitejšie z nich sú účinnosť proti šíreniu ochorenia COVID-19, bezpečnosť pri používaní a zdravotná nezávadnosť týchto pomôcok.
ÚVZ SR ani MZ SR nevie, ako citované prekrytia horných dýchacích ciest ochraňujú proti šíreniu ochorenia COVID-19 a ako sú bezpečné pri každodennom používaní rôznymi rizikovými skupinami obyvateľstva. No napriek tomu sú za nedodržiavanie opatrení ľudia diskriminovaní, pokutovaní, vystavovaní mediálnemu lynču, segregácii, sú zadržiavaní políciou, dokonca mlátení.
Keďže ani na Úrade verejného zdravotníctva SR netušia, na aké ochranné prostriedky sa v nariadeniach odvolávajú, odstúpili alibisticky otázky priamo Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SRSR aj MZ SR s konkrétnymi otázkami...
https://www.infovojna.sk/article/dalsie-fiasko-pre-mikasa-o-ucinnosti-ochrannych-pomocok-proti-covidu-nevie-nic-ani-urad-pre-normalizaciu-metrologiu-a-skusobnictvo-sr


Branislav Čech zo Združenia slovenskej inteligencie sa najprv obrátil na ÚVZ SR aj MZ SR s konkrétnymi otázkami.V odpovediach mali kompetentní doložiť technické špecifikácie prekrytí horných dýchacích ciest citovaných v § 48 ods. 4 písm. r) zákona č. 355/2007 Z. z. (rúško, respirátor bez výdychového ventilu, šál, alebo šatka) v súvislosti s použitím proti šíreniu ochorenia COVID-19 a opatreniami vydanými Úradom verejného zdravotníctva SR. Najdôležitejšie z nich sú účinnosť proti šíreniu ochorenia COVID-19, bezpečnosť pri používaní a zdravotná nezávadnosť týchto pomôcok. ÚVZ SR ani MZ SR nevie, ako citované prekrytia horných dýchacích ciest ochraňujú proti šíreniu ochorenia COVID-19 a ako sú bezpečné pri každodennom používaní rôznymi rizikovými skupinami obyvateľstva. No napriek tomu sú za nedodržiavanie opatrení ľudia diskriminovaní, pokutovaní, vystavovaní mediálnemu lynču, segregácii, sú zadržiavaní políciou, dokonca mlátení. Keďže ani na Úrade verejného zdravotníctva SR netušia, na aké ochranné prostriedky sa v nariadeniach odvolávajú, odstúpili alibisticky otázky priamo Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SRSR aj MZ SR s konkrétnymi otázkami... https://www.infovojna.sk/article/dalsie-fiasko-pre-mikasa-o-ucinnosti-ochrannych-pomocok-proti-covidu-nevie-nic-ani-urad-pre-normalizaciu-metrologiu-a-skusobnictvo-sr

Za pár dní pomerne množstvo podobných info, aj vo FR telke, aj tie vyhlásenia riaditeľa Motola aj toho českého imunológa a ako bonusovka tie zistenia o nežiadúcich účinkoch v USA. Čakám, že to dnes ani zajtra nebola posledná podobná správa. Táto lavína sa definitívne utrhla.


Za pár dní pomerne množstvo podobných info, aj vo FR telke, aj tie vyhlásenia riaditeľa Motola aj toho českého imunológa a ako bonusovka tie zistenia o nežiadúcich účinkoch v USA. Čakám, že to dnes ani zajtra nebola posledná podobná správa. Táto lavína sa definitívne utrhla.

Moderátor

Pridám ešte rakúsku telku
Rakouská státní televize ORF 10.11.2021 oficiálně napsala, že
„ze 13.000 případů covidu, které byly provázeny symptomy, bylo 9.000 očkovaných", což činí celých 69,2 %.
Když už i v rámci jejich vlastního vymyšleného covid-příběhu jejich vlastní data vyvrací a zpochybňují jejich vlastní cíl – očkování, pak lež začala požírat sama sebe a její zánik je nevyhnutelný.
Původní zdroj ORF: https://orf.at//stories/3236061/


https://t.me/rbk_2020/63419


Telegram Danny Kollar


Pridám ešte rakúsku telku Rakouská státní televize ORF 10.11.2021 oficiálně napsala, že „ze 13.000 případů covidu, které byly provázeny symptomy, bylo 9.000 očkovaných", což činí celých 69,2 %. Když už i v rámci jejich vlastního vymyšleného covid-příběhu jejich vlastní data vyvrací a zpochybňují jejich vlastní cíl – očkování, pak lež začala požírat sama sebe a její zánik je nevyhnutelný. Původní zdroj ORF: https://orf.at//stories/3236061/ https://t.me/rbk_2020/63419 Telegram Danny Kollar
Upravené 15. 11. 2021 o 21:18

Doporucujem facebokovy profil Juraja Drobu a komentare ludi k situacii s autobusovou dopravou v BA kraji:


6193b0dbf0338
ma tam cez 440 nasratych komentarov


Doporucujem facebokovy profil Juraja Drobu a komentare ludi k situacii s autobusovou dopravou v BA kraji: ![6193b0dbf0338](serve/attachment&path=6193b0dbf0338) ma tam cez 440 nasratych komentarov

Moderator

ma tam cez 440 nasratych komentarov

treba o rok znovu zvolit...


[quote="pid:43239, uid:10"]ma tam cez 440 nasratych komentarov[/quote] treba o rok znovu zvolit...

https://spravy.rtvs.sk/2021/11/totoznost-sudcu-ktory-dostal-600-000-eur-nie-je-znama-vo-veci-bude-mozno-konat-naka/


otožnosť sudcu, ktorý mal v roku 2018 dostať na účet 600 000 eur, stále nie je známa. Súdna rada už vypracováva dožiadanie informácií od polície. Tá pôvod peňazí v súčasnosti analyzuje, vylúčené nie je ani to, že vo veci začne konať Národná kriminálna agentúra (NAKA).


Prípad vyšiel najavo potom, keď ČSOB banka dostala pokutu 1,5 milióna eur za to, že nedostatočne overovala podozrivé operácie.


Sudcovi mali za rok prísť na účet tri sumy – 60 000, 90 000 a 450 000 eur. Komu účet patrí, je stále záhadou, Súdna rada zatiaľ informácie nemá. Téme sa venovala redaktorka RTVS Karolína Lacová v Rádiožurnále na Rádiu Slovensko.


Nie je jasné, o koho ide.


Bude zajujímavé sa dozvedieť meno a v pravý čas....


https://spravy.rtvs.sk/2021/11/totoznost-sudcu-ktory-dostal-600-000-eur-nie-je-znama-vo-veci-bude-mozno-konat-naka/ otožnosť sudcu, ktorý mal v roku 2018 dostať na účet 600 000 eur, stále nie je známa. Súdna rada už vypracováva dožiadanie informácií od polície. Tá pôvod peňazí v súčasnosti analyzuje, vylúčené nie je ani to, že vo veci začne konať Národná kriminálna agentúra (NAKA). Prípad vyšiel najavo potom, keď ČSOB banka dostala pokutu 1,5 milióna eur za to, že nedostatočne overovala podozrivé operácie. Sudcovi mali za rok prísť na účet tri sumy – 60 000, 90 000 a 450 000 eur. Komu účet patrí, je stále záhadou, Súdna rada zatiaľ informácie nemá. Téme sa venovala redaktorka RTVS Karolína Lacová v Rádiožurnále na Rádiu Slovensko. Nie je jasné, o koho ide. Bude zajujímavé sa dozvedieť meno a v pravý čas....

Zeby dostavala Pamala Zaleska takto vyplatu? No specialne kto spanikari ako prvy.

Bude zajujímavé sa dozvedieť meno a v pravý čas


Zeby dostavala Pamala Zaleska takto vyplatu? No specialne kto spanikari ako prvy. [quote="pid:43252, uid:94"]Bude zajujímavé sa dozvedieť meno a v pravý čas[/quote]

Sudcovi mali za rok prísť na účet tri sumy – 60 000, 90 000 a 450 000 eur
A keď sa to aj bude zhodovať s termínmi vynesenia rozsudkov tak je to len a len náhoda.


[quote="pid:43252, uid:94"]Sudcovi mali za rok prísť na účet tri sumy – 60 000, 90 000 a 450 000 eur[/quote]A keď sa to aj bude zhodovať s termínmi vynesenia rozsudkov tak je to len a len náhoda.

@popolvar
https://domov.sme.sk/c/22785097/ako-sa-vytrznik-z-piestan-obhajoval-na-sude.html

Kedze je clanok zamknuty, dam to sem:



BRATISLAVA. Na známom videu, ktoré zachytáva vyčíňajúcich antirúškarov v piešťanskom Lidli, ho vidieť ako holohlavého muža v zelenej mikine. Najprv sa pomaly tisne na policajta a ide na pomoc ďalšiemu mužovi, potom sa v strkanici s druhým mužom narýchlo objímu. Spoločne tak kladú odpor policajtom, ktorí sa ich snažia spacifikovať.
Bývalého vojaka, 36-ročného Mateja T., pôvodne vzal Okresný súd Piešťany do väzby, hoci už o štyri dni neskôr rozhodnutie krajský súd zrušil a výtržník išiel na slobodu.
Denník SME má k dispozícii prvé z rozhodnutí, v ktorom okresný sudca Peter Vrbjar vysvetlil, prečo mal podľa neho ísť exvojak za mreže.
Sudca v rozhodnutí vysvetľuje, že má obavu hlavne z toho, že Matej T. bude vo výtržnostiach pokračovať. Poukázal najmä na to, že muža riešila polícia už 2. apríla.
Doterajšie vyšetrovanie pritom podľa sudcu naznačuje, že muž sa pri potýčkach nevyskytuje náhodne.
“Je možné konštatovať, že obvinený sa zámerne a úmyselne zúčastňuje na protiprávnom konaní a existuje uňho dôvodná obava, že by v prípade prepustenia zo zadržania mohol v takejto trestnej činnosti pokračovať,” napísal do odôvodnenia sudca.
Nájazd antirúškarov v Piešťanoch pritom nebol prvý tohto druhu. Len pár dní predtým došlo k podobnému konfliktu aj v prievidzskom obchode.
Po útokoch sa začali na sociálnych sieťach šíriť informácie, ktoré naznačovali, že útoky sú výsledkom spolupráce dvoch od seba nezávislých skupín protestujúcich. Ich cieľom bolo nabádať iných, aby nedodržiavali protipandemické opatrenia.
Sudca pri rozhodovaní o väzbe dodal, že v presvedčení o pokračovaní Mateja T. vo vyvolávaní incidentov ho utvrdzuje aj “kombinácia osobnostných pomerov”, ako aj vyhlásenie, ktoré poskytol na súde.
Nepodlieham právnemu poriadku
Bývalý vojak totiž sudcovi, ktorý rozhodoval o väzbe, tvrdil, že nepodlieha právnemu poriadku a v krátkom niekoľkovetovom vyhlásení sa mu snažil “nariadiť“, aby ho ihneď prepustil na slobodu.
“Týmto vám oznamujem, že ja XXXXX (Matej T.) z rodu samson slavien som v zmysle Deklarácie ‘Deklaration as a living person from Cestui Que Vie trust’ - ktorú som 4. júla 2021 predložil Medzinárodnému trestnému súdu v Haagu - živá ľudská bytosť, ktorá nepodlieha nielen slovenskému právnemu poriadku, ale ani medzinárodnému obchodnému a trestnému právu,” vyhlásil Matej T. na súde.
“Vzhľadom na tento môj stav využívam svoje právo a nariaďujem okamžité zrušenie môjho obvinenia,” dodal s tým, že na policajtov, vyšetrovateľov a tiež na prokurátorku podáva trestné oznámenie. Údajne za prekročenie právomoci verejného činiteľa.

Týmto vám oznamujem, že ja XXXXX (Matej T.) z rodu samson slavien som v zmysle Deklarácie’Deklaration as a living person from Cestui Que Vie trust’ - ktorú som 4. júla 2021 predložil Medzinárodnému trestnému súdu v Haagu - živá ľudská bytosť, ktorá nepodlieha nielen slovenskému právnemu poriadku, ale ani medzinárodnému obchodnému a trestnému právu.

Matej T. na súde
Sudca Vrbjar na toto vyhlásenie priamo nereagoval. Pri odôvodňovaní väzby na výrok nadviazal konštatovaním, že skúmal len dôvody stíhania a nie vinu obvinených.
“Súd týmto neprejudikuje vinu obvineného, konštatuje len, že sumár dôkazov je v tejto fáze dostatočný pre vyvodenie záveru o existencii dôvodného podozrenia,” napísal sudca.
Okrem Mateja T. rozhodoval súd aj o druhom z výtržníkov Jozefovi D., ktorého prvý muž objímal. Ide o kamarátov, ktorých okrem iného spája aj to, že v minulosti pôsobili v armáde.
Jozef D. sa však k potýčke zo 4. novembra nechcel vyjadrovať a sudcovi povedal len to, že využíva svoje právo nevypovedať.
Obaja sú obvinení z výtržníctva a útoku na verejného činiteľa. Po tom, čo Krajský súd v Trnave zmenil rozhodnutie okresného súdu a oboch nechal na slobode, majú obaja nariadený dohľad probačného a mediačného úradníka.
Stíhaní sú však naďalej a hrozí im väzenie na jeden až päť rokov.
Jeden z dvojice bývalých vojakov bol kapitánom, druhý slobodníkom a pôsobili v Topoľčanoch a Seredi. Obaja z armády odchádzali na vlastnú žiadosť.
Problémy sa u jedného začali podľa informácií SME najmä po tom, ako armáda začala pomáhať s plošným testovaním a v práci začali byť povinné rúška či pravidelné testy.
Minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) v rozhovore pre SME pripustil, že väzby nájazdníkov z Piešťan na armádu sú aj ďalšie.
“Evidujeme prepojenie dvoch ľudí riešených v Piešťanoch na iných príslušníkov Ozbrojených síl SR, ktorí sú ešte stále v službe. Zároveň sú už však v riešení pre odmietanie splnenia rozkazov či stanovených podmienok na prácu,” povedal Naď.
Hamran policajtov podržal
Incident zo začiatku mesiaca vyvolal diskusiu najmä o tom, či policajti zasiahli proti antirúškarom primerane. Hoci sa ich zásah snažia opoziční politici či exminister vnútra za Smer Robert Kaliňák spochybniť, policajný prezident Štefan Hamran si za zasahujúcimi mužmi stojí.
“Polícia nemôže zatvárať oči nad tým, keď sa porušuje zákon,” vyhlásil Hamran v utorok s tým, že použitie donucovacích prostriedkov zo strany polície bolo primerané. Dodal, že zasahujúci policajti ani nemali inú možnosť, ako zasiahnuť, keďže antirúškari nerešpektovali výzvy ani upozornenia.
Zároveň policajtov vyzval, aby podobný prístup zvolili aj v prípade, ak sa budú obdobné incidenty opakovať napríklad pri ohlásených demonštráciách k 17. novembru.
Polícia pritom na základe videí z piešťanského Lidla postupne stotožňuje aj ďalších ľudí, ktorí boli na mieste. Nevylučuje, že niektorých z nich ešte obviní.
Roztržku v piešťanskom obchode vyvolala situácia, keď si výtržníci odmietli nasadiť rúška pri platení. Potom zablokovali pokladnicu a odmietli spolupracovať s políciou.
V cele policajného zaistenia skončili pôvodne traja ľudia, no návrh na väzbu šiel len na dvoch.
Prokurátorka do tohto návrhu potýčku dvojice mužov s policajtmi opísala tak, že “spoločne kládli aktívny odpor a súčasne obaja rukami a nohami udierali a kopali XXXX (poškodeného policajta, pozn. red.) do celého tela”.
Jeden z dvojice obvinených kamarátov najmenej trikrát udrel zovretou päsťou zasahujúceho policajta do spodnej pery a zubov, čím tento policajt utrpel tržné rany na temene hlavy, ale aj pomliaždeniny na kolene.
Ďalší zo zasahujúcich policajtov zas utrpel ľahšie poranenia a vylomili mu zub.
Polícia naďalej preveruje vyhrážky, ktoré jej niektorí z prítomných adresovali.



@popolvar https://domov.sme.sk/c/22785097/ako-sa-vytrznik-z-piestan-obhajoval-na-sude.html Kedze je clanok zamknuty, dam to sem: >BRATISLAVA. Na známom videu, ktoré zachytáva vyčíňajúcich antirúškarov v piešťanskom Lidli, ho vidieť ako holohlavého muža v zelenej mikine. Najprv sa pomaly tisne na policajta a ide na pomoc ďalšiemu mužovi, potom sa v strkanici s druhým mužom narýchlo objímu. Spoločne tak kladú odpor policajtom, ktorí sa ich snažia spacifikovať. Bývalého vojaka, 36-ročného Mateja T., pôvodne vzal Okresný súd Piešťany do väzby, hoci už o štyri dni neskôr rozhodnutie krajský súd zrušil a výtržník išiel na slobodu. Denník SME má k dispozícii prvé z rozhodnutí, v ktorom okresný sudca Peter Vrbjar vysvetlil, prečo mal podľa neho ísť exvojak za mreže. Sudca v rozhodnutí vysvetľuje, že má obavu hlavne z toho, že Matej T. bude vo výtržnostiach pokračovať. Poukázal najmä na to, že muža riešila polícia už 2. apríla. Doterajšie vyšetrovanie pritom podľa sudcu naznačuje, že muž sa pri potýčkach nevyskytuje náhodne. “Je možné konštatovať, že obvinený sa zámerne a úmyselne zúčastňuje na protiprávnom konaní a existuje uňho dôvodná obava, že by v prípade prepustenia zo zadržania mohol v takejto trestnej činnosti pokračovať,” napísal do odôvodnenia sudca. Nájazd antirúškarov v Piešťanoch pritom nebol prvý tohto druhu. Len pár dní predtým došlo k podobnému konfliktu aj v prievidzskom obchode. Po útokoch sa začali na sociálnych sieťach šíriť informácie, ktoré naznačovali, že útoky sú výsledkom spolupráce dvoch od seba nezávislých skupín protestujúcich. Ich cieľom bolo nabádať iných, aby nedodržiavali protipandemické opatrenia. Sudca pri rozhodovaní o väzbe dodal, že v presvedčení o pokračovaní Mateja T. vo vyvolávaní incidentov ho utvrdzuje aj “kombinácia osobnostných pomerov”, ako aj vyhlásenie, ktoré poskytol na súde. Nepodlieham právnemu poriadku Bývalý vojak totiž sudcovi, ktorý rozhodoval o väzbe, tvrdil, že nepodlieha právnemu poriadku a v krátkom niekoľkovetovom vyhlásení sa mu snažil “nariadiť“, aby ho ihneď prepustil na slobodu. “Týmto vám oznamujem, že ja XXXXX (Matej T.) z rodu samson slavien som v zmysle Deklarácie ‘Deklaration as a living person from Cestui Que Vie trust’ - ktorú som 4. júla 2021 predložil Medzinárodnému trestnému súdu v Haagu - živá ľudská bytosť, ktorá nepodlieha nielen slovenskému právnemu poriadku, ale ani medzinárodnému obchodnému a trestnému právu,” vyhlásil Matej T. na súde. “Vzhľadom na tento môj stav využívam svoje právo a nariaďujem okamžité zrušenie môjho obvinenia,” dodal s tým, že na policajtov, vyšetrovateľov a tiež na prokurátorku podáva trestné oznámenie. Údajne za prekročenie právomoci verejného činiteľa. ” Týmto vám oznamujem, že ja XXXXX (Matej T.) z rodu samson slavien som v zmysle Deklarácie’Deklaration as a living person from Cestui Que Vie trust’ - ktorú som 4. júla 2021 predložil Medzinárodnému trestnému súdu v Haagu - živá ľudská bytosť, ktorá nepodlieha nielen slovenskému právnemu poriadku, ale ani medzinárodnému obchodnému a trestnému právu. „ Matej T. na súde Sudca Vrbjar na toto vyhlásenie priamo nereagoval. Pri odôvodňovaní väzby na výrok nadviazal konštatovaním, že skúmal len dôvody stíhania a nie vinu obvinených. “Súd týmto neprejudikuje vinu obvineného, konštatuje len, že sumár dôkazov je v tejto fáze dostatočný pre vyvodenie záveru o existencii dôvodného podozrenia,” napísal sudca. Okrem Mateja T. rozhodoval súd aj o druhom z výtržníkov Jozefovi D., ktorého prvý muž objímal. Ide o kamarátov, ktorých okrem iného spája aj to, že v minulosti pôsobili v armáde. Jozef D. sa však k potýčke zo 4. novembra nechcel vyjadrovať a sudcovi povedal len to, že využíva svoje právo nevypovedať. Obaja sú obvinení z výtržníctva a útoku na verejného činiteľa. Po tom, čo Krajský súd v Trnave zmenil rozhodnutie okresného súdu a oboch nechal na slobode, majú obaja nariadený dohľad probačného a mediačného úradníka. Stíhaní sú však naďalej a hrozí im väzenie na jeden až päť rokov. Jeden z dvojice bývalých vojakov bol kapitánom, druhý slobodníkom a pôsobili v Topoľčanoch a Seredi. Obaja z armády odchádzali na vlastnú žiadosť. Problémy sa u jedného začali podľa informácií SME najmä po tom, ako armáda začala pomáhať s plošným testovaním a v práci začali byť povinné rúška či pravidelné testy. Minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) v rozhovore pre SME pripustil, že väzby nájazdníkov z Piešťan na armádu sú aj ďalšie. “Evidujeme prepojenie dvoch ľudí riešených v Piešťanoch na iných príslušníkov Ozbrojených síl SR, ktorí sú ešte stále v službe. Zároveň sú už však v riešení pre odmietanie splnenia rozkazov či stanovených podmienok na prácu,” povedal Naď. Hamran policajtov podržal Incident zo začiatku mesiaca vyvolal diskusiu najmä o tom, či policajti zasiahli proti antirúškarom primerane. Hoci sa ich zásah snažia opoziční politici či exminister vnútra za Smer Robert Kaliňák spochybniť, policajný prezident Štefan Hamran si za zasahujúcimi mužmi stojí. “Polícia nemôže zatvárať oči nad tým, keď sa porušuje zákon,” vyhlásil Hamran v utorok s tým, že použitie donucovacích prostriedkov zo strany polície bolo primerané. Dodal, že zasahujúci policajti ani nemali inú možnosť, ako zasiahnuť, keďže antirúškari nerešpektovali výzvy ani upozornenia. Zároveň policajtov vyzval, aby podobný prístup zvolili aj v prípade, ak sa budú obdobné incidenty opakovať napríklad pri ohlásených demonštráciách k 17. novembru. Polícia pritom na základe videí z piešťanského Lidla postupne stotožňuje aj ďalších ľudí, ktorí boli na mieste. Nevylučuje, že niektorých z nich ešte obviní. Roztržku v piešťanskom obchode vyvolala situácia, keď si výtržníci odmietli nasadiť rúška pri platení. Potom zablokovali pokladnicu a odmietli spolupracovať s políciou. V cele policajného zaistenia skončili pôvodne traja ľudia, no návrh na väzbu šiel len na dvoch. Prokurátorka do tohto návrhu potýčku dvojice mužov s policajtmi opísala tak, že “spoločne kládli aktívny odpor a súčasne obaja rukami a nohami udierali a kopali XXXX (poškodeného policajta, pozn. red.) do celého tela”. Jeden z dvojice obvinených kamarátov najmenej trikrát udrel zovretou päsťou zasahujúceho policajta do spodnej pery a zubov, čím tento policajt utrpel tržné rany na temene hlavy, ale aj pomliaždeniny na kolene. Ďalší zo zasahujúcich policajtov zas utrpel ľahšie poranenia a vylomili mu zub. Polícia naďalej preveruje vyhrážky, ktoré jej niektorí z prítomných adresovali.

Moderator

https://uzitocna.pravda.sk/seniori/clanok/607366-penzistov-je-na-slovensku-menej/


Penzistov je na Slovensku menej. O 1,9 tisíca oproti vlaňajšku


Sociálna poisťovňa evidovala ku koncu minulého mesiaca 1 milión 403,6 tisíca dôchodcov na Slovensku. V porovnaní s októbrom minulého roka ide o pokles o 1,9 tisíca penzistov.


Bez komentára...


https://uzitocna.pravda.sk/seniori/clanok/607366-penzistov-je-na-slovensku-menej/ Penzistov je na Slovensku menej. O 1,9 tisíca oproti vlaňajšku Sociálna poisťovňa evidovala ku koncu minulého mesiaca 1 milión 403,6 tisíca dôchodcov na Slovensku. V porovnaní s októbrom minulého roka ide o pokles o 1,9 tisíca penzistov. Bez komentára...

V Nitre otvorili pomník Berlínskemu múru, 3 panely z neho. Je to jediné miesto mimo Nemecka, kde sú jeho časti a má sa sem dostať aj 4. panel.


Nemecko chce za každú cenu zapichnúť svoju dýku do srdca Veľkej Maravy?


Obludné je, ako tie 3 panely umiestnili. Sú na jednom konci pešej zóny a sú zrkadlovým obrazom 3-och Svätoplukových prútov, ktoré sa nachádzajú pred divadlom, na druhom konci pešej.


Toto je cielené, vedia veľmi dobre, kam tú svoju rušičku dali, smradi fašistickí!


V Nitre otvorili pomník Berlínskemu múru, 3 panely z neho. Je to jediné miesto mimo Nemecka, kde sú jeho časti a má sa sem dostať aj 4. panel. Nemecko chce za každú cenu zapichnúť svoju dýku do srdca Veľkej Maravy? Obludné je, ako tie 3 panely umiestnili. Sú na jednom konci pešej zóny a sú zrkadlovým obrazom 3-och Svätoplukových prútov, ktoré sa nachádzajú pred divadlom, na druhom konci pešej. Toto je cielené, vedia veľmi dobre, kam tú svoju rušičku dali, smradi fašistickí!

Moderátor

Nemecko chce za každú cenu zapichnúť svoju dýku do srdca Veľkej Maravy?

snaha by bola, no môže to dopadnúť aj inak - Nitra ich zastaví...
Inak žijeme obdobie "Svätoplukovych synov", kedy Svätopluk II. - knieža Bielouhorska (Nitrianskeho kniežatstva) zradil a spojil sa s Nemcami (východnými Frankami) proti veľkokniežaťovi Mojmírovi II... Síce zradca aj Nemci dostali nafrak, no Veľkú Maravu to tak vyčerpalo, že následne vyše 100 rokov trvalo pokiaľ bolo Slovensko oslobodené spod cudzej moci - najprv Čechov a potom Poliakov...


[quote="pid:43471, uid:127"]Nemecko chce za každú cenu zapichnúť svoju dýku do srdca Veľkej Maravy?[/quote] snaha by bola, no môže to dopadnúť aj inak - Nitra ich zastaví... Inak žijeme obdobie "Svätoplukovych synov", kedy Svätopluk II. - knieža Bielouhorska (Nitrianskeho kniežatstva) zradil a spojil sa s Nemcami (východnými Frankami) proti veľkokniežaťovi Mojmírovi II... Síce zradca aj Nemci dostali nafrak, no Veľkú Maravu to tak vyčerpalo, že následne vyše 100 rokov trvalo pokiaľ bolo Slovensko oslobodené spod cudzej moci - najprv Čechov a potom Poliakov...

pre @Kancelár
ja som si pozrel tie videá a aj popis k nim na samvojakvpoli, a tie ukazujú niečo iné, než tvrdí prokurátorka a "poučené" predavačky z LIDLu.
Myslím si, že zo stíhania tých vojakov nebude nič, a aby to nejako zatutlali, tak

Polícia pritom na základe videí z piešťanského Lidla postupne stotožňuje aj ďalších ľudí, ktorí boli na mieste. Nevylučuje, že niektorých z nich ešte obviní.
- pamäť davu + - 2 týždne, takže nebude riešiť, koho konkrétne obvinia - stotožnia si ich s tými dvoma...

pre @Kancelár ja som si pozrel tie videá a aj popis k nim na samvojakvpoli, a tie ukazujú niečo iné, než tvrdí prokurátorka a "poučené" predavačky z LIDLu. Myslím si, že zo stíhania tých vojakov nebude nič, a aby to nejako zatutlali, tak [quote="pid:43375, uid:10"]Polícia pritom na základe videí z piešťanského Lidla postupne stotožňuje aj ďalších ľudí, ktorí boli na mieste. Nevylučuje, že niektorých z nich ešte obviní.[/quote] - pamäť davu + - 2 týždne, takže nebude riešiť, koho konkrétne obvinia - stotožnia si ich s tými dvoma...

https://www.cas.sk/clanok/2610509/dohra-potycky-v-piestanskom-lidli-jeden-z-antiruskarov-lezi-s-covidom-v-nemocnici/


Bojuje o život! Jeden z účastníkov protestu v piešťanskom Lidli museli hospitalizovať s covidom.
Na prípad upozornil Sme.sk s tým, že pacient leží v bojnickej nemocnici s ochorením covid-19. Jeho stav je natoľko vážny, že ho museli napojiť na kyslík.
Je možné, že dotyčný muž sa mohol nakaziť práve pri potýčke v piešťanskom obchode spred dvoch týždňov. Skupina protestujúcich vtedy vtrhla do Lidla, odmietli si nasadiť rúška, ba dokonca došlo k stretu s policajtmi, keď od nich pýtali občianske preukazy.
Zatiaľ nie je jasné, ktorý z antirúškarov leží v nemocnici. Polícia na mieste riešila troch ľudí, pre dvoch neskôr žiadala väzobné stíhanie.


https://www.cas.sk/clanok/2610509/dohra-potycky-v-piestanskom-lidli-jeden-z-antiruskarov-lezi-s-covidom-v-nemocnici/ Bojuje o život! Jeden z účastníkov protestu v piešťanskom Lidli museli hospitalizovať s covidom. Na prípad upozornil Sme.sk s tým, že pacient leží v bojnickej nemocnici s ochorením covid-19. Jeho stav je natoľko vážny, že ho museli napojiť na kyslík. Je možné, že dotyčný muž sa mohol nakaziť práve pri potýčke v piešťanskom obchode spred dvoch týždňov. Skupina protestujúcich vtedy vtrhla do Lidla, odmietli si nasadiť rúška, ba dokonca došlo k stretu s policajtmi, keď od nich pýtali občianske preukazy. Zatiaľ nie je jasné, ktorý z antirúškarov leží v nemocnici. Polícia na mieste riešila troch ľudí, pre dvoch neskôr žiadala väzobné stíhanie.

Moderator

Lengvarský sa už začína vyhrážať Slovákom, že ak sa situácia s Covid-19 na Slovensku nezlepší, príde na rad povinnosť očkovania po vzore nastupujúceho fašistického režimu v Rakúsku
https://www.infovojna.sk/article/video-lengvarsky-sa-uz-zacina-vyhrazat-slovakom-ze-ak-sa-situacia-s-covid-19-na-slovensku-nezlepsi-pride-na-rad-povinnost-ockovania-po-vzore-nastupujuceho-fasistickeho-rezimu-v-rakusku


**Lengvarský sa už začína vyhrážať Slovákom, že ak sa situácia s Covid-19 na Slovensku nezlepší, príde na rad povinnosť očkovania po vzore nastupujúceho fašistického režimu v Rakúsku** https://www.infovojna.sk/article/video-lengvarsky-sa-uz-zacina-vyhrazat-slovakom-ze-ak-sa-situacia-s-covid-19-na-slovensku-nezlepsi-pride-na-rad-povinnost-ockovania-po-vzore-nastupujuceho-fasistickeho-rezimu-v-rakusku

Tak to bude zajímavá situace . Fašistický režim bude násilně lidi opichovat . A jak dlouho ? S jakým výsledkem ?! Sledujete tu jejich paniku , kdy už neví jak vylézt z kouta . Mají kudlu na krku a sami sebe topí pod vzedmutou vlnu Národa . Tak at zdechnou , Národ je přežije .


Tak to bude zajímavá situace . Fašistický režim bude násilně lidi opichovat . A jak dlouho ? S jakým výsledkem ?! Sledujete tu jejich paniku , kdy už neví jak vylézt z kouta . Mají kudlu na krku a sami sebe topí pod vzedmutou vlnu Národa . Tak at zdechnou , Národ je přežije .

Povinný OTP režim na pracovisku od pondelka nebude. Zavedenie sprevádzajú komplikácie


https://www.tvnoviny.sk/koronavirus/2044767_povinny-otp-rezim-na-pracovisku-od-pondelka-nebude-zavedenie-sprevadzaju-komplikacie
Neočkovaní zamestnanci sa mali po sprísnení opatrení od pondelka (22. 11.)
pravidelne testovať.
Inak nebudú môcť nastúpiť do práce. Táto povinnosť sa odloží.


Zmenu sprevádza chaos a množstvo komplikácií. Podľa našich informácií sa o nej ešte stále rokuje na viacerých úrovniach štátu a vyzerá to tak, že platiť začne o týždeň neskôr, ako sa plánovalo, teda 29. novembra. Prezradil nám to zdroj z prostredia vlády


Povinný OTP režim na pracovisku od pondelka nebude. Zavedenie sprevádzajú komplikácie ------------------------------------------------------------------------------------- https://www.tvnoviny.sk/koronavirus/2044767_povinny-otp-rezim-na-pracovisku-od-pondelka-nebude-zavedenie-sprevadzaju-komplikacie Neočkovaní zamestnanci sa mali po sprísnení opatrení od pondelka (22. 11.) pravidelne testovať. Inak nebudú môcť nastúpiť do práce. **Táto povinnosť sa odloží.** Zmenu sprevádza chaos a množstvo komplikácií. Podľa našich informácií sa o nej ešte stále rokuje na viacerých úrovniach štátu a vyzerá to tak, že platiť začne o týždeň neskôr, ako sa plánovalo, teda 29. novembra. Prezradil nám to zdroj z prostredia vlády

Ideálna cesta v boji s pandémiou koronavírusu by bolo povinné očkovanie vybraných vekových skupín. . Uviedol to v diskusnej relácii Sobotné dialógy Rádia Slovensko predseda vlády Eduard Heger (OĽaNO). Doplnil, že o takomto riešení diskutuje nielen s lekármi, ale aj právnikmi už dva týždne.


Podľa Hegera je v tejto súvislosti potrebné posúdiť súlad s ústavou. „Tu je veľmi dôležité, aby sa ústavní právnici vyjadrili, či povoľuje naša ústava očkovať istú vekovú skupinu obyvateľstva," povedal premiér s tým, že očkovať treba hlavne skupiny 65+, ale aj 60+, prípadne aj 50+. „Ak by to bolo možné, toto bude jednoznačne môj návrh," zdôraznil Heger.


V prípade, že nebude možné pre ústavné prekážky povinne očkovať vybrané skupiny, podľa Hegera je možné situáciu riešiť len povinným očkovaním celého obyvateľstva. „Toto už bolo diskutované niekoľkokrát, len na to nebola zatiaľ politická odvaha. Ale ja si myslím, že po vzore Rakúska aj iných krajín budeme vidieť, aj na príklade úmrtí, že inej cesty niet," dodal Heger.


[Ideálna cesta v boji s pandémiou koronavírusu by bolo povinné očkovanie vybraných vekových skupín. ](https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/607716-heger-pripusta-povinne-ockovanie-celeho-obyvatelstva/) . Uviedol to v diskusnej relácii Sobotné dialógy Rádia Slovensko predseda vlády Eduard Heger (OĽaNO). Doplnil, že o takomto riešení diskutuje nielen s lekármi, ale aj právnikmi už dva týždne. Podľa Hegera je v tejto súvislosti potrebné posúdiť súlad s ústavou. „Tu je veľmi dôležité, aby sa ústavní právnici vyjadrili, či povoľuje naša ústava očkovať istú vekovú skupinu obyvateľstva," povedal premiér s tým,** že očkovať treba hlavne skupiny 65+, ale aj 60+, prípadne aj 50+. „Ak by to bolo možné, toto bude jednoznačne môj návrh," zdôraznil Heger.** **V prípade, že nebude možné pre ústavné prekážky povinne očkovať vybrané skupiny, podľa Hegera je možné situáciu riešiť len povinným očkovaním celého obyvateľstva. „Toto už bolo diskutované niekoľkokrát, len na to nebola zatiaľ politická odvaha. Ale ja si myslím, že po vzore Rakúska aj iných krajín budeme vidieť, aj na príklade úmrtí, že inej cesty niet," dodal Heger.**

JankA

Upravené 20. 11. 2021 o 13:46

začne o týždeň neskôr, ako sa plánovalo, teda 29. novembra
Ide o typickú vychcanosť im vlastnú. Povedali totiž, že testy budú preplácať len do konca novembra....


[quote="pid:44049, uid:78"]začne o týždeň neskôr, ako sa plánovalo, teda 29. novembra[/quote]Ide o typickú vychcanosť im vlastnú. Povedali totiž, že testy budú preplácať len do konca novembra....

Lockdown na dva týždne a úľavy pre očkovaných, koalícia smeruje k dohode
Prezidentka a minister zdravotníctva v nemocnici v Ružinove. Foto – TASR
Prezidentka Zuzana Čaputová v emotívnom príhovore po návšteve covidového oddelenia vyzvala na lockdown pre všetkých.
Lockdown by nemal byť troj-, ale „len“ dvojtýždňový, školy by sa nemali plošne zatvárať a aspoň časť podnikateľov by mala v súvislosti so sprísnenými opatreniami dostať odškodnenie. To sú základné myšlienky predbežného kompromisu, na ktorom sa v pondelok večer dohodli koaličné strany. Základ sa meniť nemá, detaily možno ešte áno. Opatrenia by mala schváliť v stredu vláda a platiť by mali už od štvrtka či piatka.
Súčasťou čiastočného lockdownu má byť podľa informácií Denníka N zákaz nočného vychádzania a uzavretie celého sektora hotelov, reštaurácií či kaviarní, ale aj kaderníctiev či fitnescentier. Nie je jasné, či nové pravidlá umožnia takzvaný okienkový predaj jedál z reštaurácií.
Povolený by mal byť pohyb ľudí do zamestnania, škôl, ale aj k lekárovi či do potravín. Súčasťou opatrení by mala byť aj prísna kontrola režimu OTP pri nástupe do zamestnania a samotestovanie školákov.
Koalícia sa po návrhoch SaS predbežne dohodla aj na miernom zvýhodnení zaočkovaných. Kým nezaočkovaní budú môcť ísť len do potravín, lekárne, drogérie či do novinových stánkov, zaočkovaní môžu navštíviť aj takzvané „esenciálne“ obchody – teda aj predajne obuvi či oblečenia.
Súčasťou opatrení by malo byť aspoň čiastočné odškodnenie postihnutých prevádzok. Ako presne bude vyzerať, ešte jasné nie je.
Ani dvojtýždňové trvanie lockdownu však nemusí byť definitívne. Po zhruba desiatich dňoch by mala koalícia spolu s odborníkmi vyhodnotiť, ako opatrenia zabrali, a môžu lockdown prípadne predĺžiť.


tak ma byt vsetko zavrete ale zaockovani mozu chodit po obchodoch... hm...


Lockdown na dva týždne a úľavy pre očkovaných, koalícia smeruje k dohode Prezidentka a minister zdravotníctva v nemocnici v Ružinove. Foto – TASR Prezidentka Zuzana Čaputová v emotívnom príhovore po návšteve covidového oddelenia vyzvala na lockdown pre všetkých. Lockdown by nemal byť troj-, ale „len“ dvojtýždňový, školy by sa nemali plošne zatvárať a aspoň časť podnikateľov by mala v súvislosti so sprísnenými opatreniami dostať odškodnenie. To sú základné myšlienky predbežného kompromisu, na ktorom sa v pondelok večer dohodli koaličné strany. Základ sa meniť nemá, detaily možno ešte áno. Opatrenia by mala schváliť v stredu vláda a platiť by mali už od štvrtka či piatka. Súčasťou čiastočného lockdownu má byť podľa informácií Denníka N zákaz nočného vychádzania a uzavretie celého sektora hotelov, reštaurácií či kaviarní, ale aj kaderníctiev či fitnescentier. Nie je jasné, či nové pravidlá umožnia takzvaný okienkový predaj jedál z reštaurácií. Povolený by mal byť pohyb ľudí do zamestnania, škôl, ale aj k lekárovi či do potravín. Súčasťou opatrení by mala byť aj prísna kontrola režimu OTP pri nástupe do zamestnania a samotestovanie školákov. **Koalícia sa po návrhoch SaS predbežne dohodla aj na miernom zvýhodnení zaočkovaných. Kým nezaočkovaní budú môcť ísť len do potravín, lekárne, drogérie či do novinových stánkov, zaočkovaní môžu navštíviť aj takzvané „esenciálne“ obchody – teda aj predajne obuvi či oblečenia.** Súčasťou opatrení by malo byť aspoň čiastočné odškodnenie postihnutých prevádzok. Ako presne bude vyzerať, ešte jasné nie je. Ani dvojtýždňové trvanie lockdownu však nemusí byť definitívne. Po zhruba desiatich dňoch by mala koalícia spolu s odborníkmi vyhodnotiť, ako opatrenia zabrali, a môžu lockdown prípadne predĺžiť. **tak ma byt vsetko zavrete ale zaockovani mozu chodit po obchodoch... hm...**
Upravené 23. 11. 2021 o 14:54

Ani dvojtýždňové trvanie lockdownu však nemusí byť definitívne. Po zhruba desiatich dňoch by mala koalícia spolu s odborníkmi vyhodnotiť, ako opatrenia zabrali, a môžu lockdown prípadne predĺžiť.


To bude zase taký mačkopes, ktorého cieľom bude nasratie ešte viac ľudí, ale super že sa to deje takto, aspoň aj očkovaní uvidia, že vakcína až taká sloboda nie je. Trochu sa to míňa účinkom, chceme zaočkovať všetkých.


[quote="pid:44639, uid:492"]Ani dvojtýždňové trvanie lockdownu však nemusí byť definitívne. Po zhruba desiatich dňoch by mala koalícia spolu s odborníkmi vyhodnotiť, ako opatrenia zabrali, a môžu lockdown prípadne predĺžiť.[/quote] To bude zase taký mačkopes, ktorého cieľom bude nasratie ešte viac ľudí, ale super že sa to deje takto, aspoň aj očkovaní uvidia, že vakcína až taká sloboda nie je. Trochu sa to míňa účinkom, chceme zaočkovať všetkých.

Ani dvojtýždňové trvanie lockdownu však nemusí byť definitívne. Po zhruba desiatich dňoch by mala koalícia spolu s odborníkmi vyhodnotiť, ako opatrenia zabrali, a môžu lockdown prípadne predĺžiť.


To bude zase taký mačkopes, ktorého cieľom bude nasratie ešte viac ľudí, ale super že sa to deje takto, aspoň aj očkovaní uvidia, že vakcína až taká sloboda nie je. Trochu sa to míňa účinkom, chceme zaočkovať všetkých.


[quote="pid:44639, uid:492"]Ani dvojtýždňové trvanie lockdownu však nemusí byť definitívne. Po zhruba desiatich dňoch by mala koalícia spolu s odborníkmi vyhodnotiť, ako opatrenia zabrali, a môžu lockdown prípadne predĺžiť.[/quote] To bude zase taký mačkopes, ktorého cieľom bude nasratie ešte viac ľudí, ale super že sa to deje takto, aspoň aj očkovaní uvidia, že vakcína až taká sloboda nie je. Trochu sa to míňa účinkom, chceme zaočkovať všetkých.

Tak Nitra má po inštalácii troch panelov z Berlínskeho múra ďalšie prznenie - nové logo mesta. Vzali tú ruku a do nej dávajú čo sa im akurát zapáči. Takže odstránili vlajku Matúša Čáka.


Toto prznenie erbov a heraldických znakoch je inak novodobý mor. Začalo to hokejovou repre a ako vidno, teraz sa liberálny primátor vybúril na vlastnom znaku.


https://nitra.dnes24.sk/logo-nitry-dostane-moderny-sat-takto-bude-vyzerat-nova-vizualna-identita-mesta-401518


Tak Nitra má po inštalácii troch panelov z Berlínskeho múra ďalšie prznenie - nové logo mesta. Vzali tú ruku a do nej dávajú čo sa im akurát zapáči. Takže odstránili vlajku Matúša Čáka. Toto prznenie erbov a heraldických znakoch je inak novodobý mor. Začalo to hokejovou repre a ako vidno, teraz sa liberálny primátor vybúril na vlastnom znaku. https://nitra.dnes24.sk/logo-nitry-dostane-moderny-sat-takto-bude-vyzerat-nova-vizualna-identita-mesta-401518

Moderátor

Nie poukazy ale pokuty pre seniorov: Pôjdeme po vzore Rakúska a Grécka? Iniciatíva veda pomáha navrhuje zaviesť aj na Slovensku očkovaciu povinnosť pre vybrané skupiny
https://www.hlavnespravy.sk/nie-poukazy-ale-pokuty-pre-seniorov-pojdeme-po-vzore-rakuska-a-grecka-iniciativa-veda-pomaha-navrhuje-zaviest-aj-na-slovensku-ockovaciu-povinnost-pre-vybrane-skupiny/2775328


**Nie poukazy ale pokuty pre seniorov: Pôjdeme po vzore Rakúska a Grécka? Iniciatíva veda pomáha navrhuje zaviesť aj na Slovensku očkovaciu povinnosť pre vybrané skupiny** https://www.hlavnespravy.sk/nie-poukazy-ale-pokuty-pre-seniorov-pojdeme-po-vzore-rakuska-a-grecka-iniciativa-veda-pomaha-navrhuje-zaviest-aj-na-slovensku-ockovaciu-povinnost-pre-vybrane-skupiny/2775328

Takýto omyl sa dlho nestal, upozornil Nový čas. Alebo ide o zbožné želanie úradníka Úradu vlády? V stredu schválila vláda návrh odmeňovať 500-eurovým poukazom dôchodcov, ktorí sa dajú zaočkovať. Následne to išlo ako návrh na skrátené legislatívne konanie do parlamentu.
V návrhu zákona si Matovič s Hegerom opäť otočili úlohy, ako vtedy 1. apríla. Líder OĽaNO sa vrátil do kresla premiéra a Heger, politik z dúbravského paneláku, sa opäť poslušne vrátil na ministerstvo financií. Tak to aspoň vyplýva z návrhu novely zákona, ktorý v stredu vláda predložila na rokovanie parlamentu.
https://www.hlavnydennik.sk/2021/12/02/matovic-je-opat-premierom


Takýto omyl sa dlho nestal, upozornil Nový čas. Alebo ide o zbožné želanie úradníka Úradu vlády? V stredu schválila vláda návrh odmeňovať 500-eurovým poukazom dôchodcov, ktorí sa dajú zaočkovať. Následne to išlo ako návrh na skrátené legislatívne konanie do parlamentu. V návrhu zákona si Matovič s Hegerom opäť otočili úlohy, ako vtedy 1. apríla. Líder OĽaNO sa vrátil do kresla premiéra a Heger, politik z dúbravského paneláku, sa opäť poslušne vrátil na ministerstvo financií. Tak to aspoň vyplýva z návrhu novely zákona, ktorý v stredu vláda predložila na rokovanie parlamentu. https://www.hlavnydennik.sk/2021/12/02/matovic-je-opat-premierom

No a mame tu ďalšiu nespokojnú s vládou:
https://m.topky.sk/cl/10/2224049/Caputova-KRITIZUJE-vladu--Premier-musi-prevziat-zodpovednost--Koalicia-nevie-prijat-ani-jedno-opatrenie-bez-sporov?


Ja nerozumiem o čo ide, že to je banda neschopakov a plagiátorov je už známe dlho. Mala to v rukách, tak čo sa rozčuľuje? Presne ako Dr. Drgonec povedali, je ticho, keď má konať a koná tam, kde konať nemá.


No a mame tu ďalšiu nespokojnú s vládou: https://m.topky.sk/cl/10/2224049/Caputova-KRITIZUJE-vladu--Premier-musi-prevziat-zodpovednost--Koalicia-nevie-prijat-ani-jedno-opatrenie-bez-sporov? Ja nerozumiem o čo ide, že to je banda neschopakov a plagiátorov je už známe dlho. Mala to v rukách, tak čo sa rozčuľuje? Presne ako Dr. Drgonec povedali, je ticho, keď má konať a koná tam, kde konať nemá.
Upravené 2. 12. 2021 o 20:41

Vláda rozmýšľa o spoluúčasti neočkovaných COVID pacientov na financovaní ich liečby. Cigániková je za
https://www.hlavnespravy.sk/vlada-rozmysla-o-spoluucasti-neockovanych-covid-pacientov-na-financovani-ich-liecby/2776820


**Vláda rozmýšľa o spoluúčasti neočkovaných COVID pacientov na financovaní ich liečby. Cigániková je za** https://www.hlavnespravy.sk/vlada-rozmysla-o-spoluucasti-neockovanych-covid-pacientov-na-financovani-ich-liecby/2776820

Vláda bude pri nezaočkovaných pritvrdzovať. Podľa Kremského z OĽaNO je načase, aby začali platiť za pravidelné povinné testovanie v práci
https://www.hlavnespravy.sk/vlada-bude-pri-nezaockovanych-pritvrdzovat-podla-kremskeho-z-olano-je-nacase-aby-zacali-platit-za-pravidelne-povinne-testovanie-v-praci/2776316


**Vláda bude pri nezaočkovaných pritvrdzovať. Podľa Kremského z OĽaNO je načase, aby začali platiť za pravidelné povinné testovanie v práci** https://www.hlavnespravy.sk/vlada-bude-pri-nezaockovanych-pritvrdzovat-podla-kremskeho-z-olano-je-nacase-aby-zacali-platit-za-pravidelne-povinne-testovanie-v-praci/2776316

Vatikánsky nuncius pri EÚ zomrel na covid, dostal ho vraj v Šaštíne


Neapolský denník Il Mattino píše, že počas záverečného dňa Františkovej návštevy na Slovensku sa v Šaštíne nakazili desiatky cirkevných hodnostárov vrátane kardinálov, medzi nimi aj vtedajší predseda Rady európskych biskupských konferencií kardinál Angelo Bagnasco a tiež niekoľko nunciov.


Ako uvádza ďalej Il Mattino, Giordano "nemal ukončený vakcinačný cyklus". Hospitalizovaný bol na jednotke intenzívnej starostlivosti v univerzitnej nemocnici v belgickom Leuvene, kde aj zomrel.


TIK-TAK


Vatikánsky nuncius pri EÚ zomrel na covid, dostal ho vraj v Šaštíne Neapolský denník Il Mattino píše, že počas záverečného dňa Františkovej návštevy na Slovensku sa v Šaštíne nakazili desiatky cirkevných hodnostárov vrátane kardinálov, medzi nimi aj vtedajší predseda Rady európskych biskupských konferencií kardinál Angelo Bagnasco a tiež niekoľko nunciov. Ako uvádza ďalej Il Mattino, Giordano "nemal ukončený vakcinačný cyklus". Hospitalizovaný bol na jednotke intenzívnej starostlivosti v univerzitnej nemocnici v belgickom Leuvene, kde aj zomrel. TIK-TAK

Naďovi hackli účet - kto iný, ako Rusi. To iste - MO, preboha to sme v akom marazme!?
61ab0ec1da1ab


Naďovi hackli účet - kto iný, ako Rusi. To iste - MO, preboha to sme v akom marazme!? ![61ab0ec1da1ab](serve/attachment&path=61ab0ec1da1ab)

Skôr by som to odhadoval na domáce zdroje


On tvrdí, že to boli Rusi.... áno, tvoje domnienka dáva väčší zmysel.


[quote="pid:46652, uid:793"]Skôr by som to odhadoval na domáce zdroje[/quote] On tvrdí, že to boli Rusi.... áno, tvoje domnienka dáva väčší zmysel.

Šéf kreatívnej agentúry stojacej za vakcinačnou propagandou na Slovensku uvažoval o zapojení Arnolda Schwarzeneggera a Chucka Norrisa ako bojovníkov proti Covid-19
Kreatívny riaditeľ MUW Saatchi & Saatchi Jakub Kuvik pochybuje, že by na Slovákov zaúčinkovala morbídna očkovacia kampaň prebiehajúca v Českej republike.
V Českej republike je v súčasnosti zaočkovaných takmer 70 percent ľudí. Podľa Európskeho centra pre prevenciu a kontrolu chorôb dosahuje miera zaočkovanosti na Slovensku zhruba 43 percent...
https://www.infovojna.sk/article/sef-kreativnej-agentury-stojacej-za-vakcinacnou-propagandou-na-slovensku-uvazoval-o-zapojeni-arnolda-schwarzeneggera-a-chucka-norrisa-ako-bojovnikov-proti-covid-19


**Šéf kreatívnej agentúry stojacej za vakcinačnou propagandou na Slovensku uvažoval o zapojení Arnolda Schwarzeneggera a Chucka Norrisa ako bojovníkov proti Covid-19** Kreatívny riaditeľ MUW Saatchi & Saatchi Jakub Kuvik pochybuje, že by na Slovákov zaúčinkovala morbídna očkovacia kampaň prebiehajúca v Českej republike. V Českej republike je v súčasnosti zaočkovaných takmer 70 percent ľudí. Podľa Európskeho centra pre prevenciu a kontrolu chorôb dosahuje miera zaočkovanosti na Slovensku zhruba 43 percent... https://www.infovojna.sk/article/sef-kreativnej-agentury-stojacej-za-vakcinacnou-propagandou-na-slovensku-uvazoval-o-zapojeni-arnolda-schwarzeneggera-a-chucka-norrisa-ako-bojovnikov-proti-covid-19

[quote="pid:46684, uid:793"]https://www.youtube.com/watch?v=21YtYJK8E5o[/quote

]
Toto som celkom nepochopil. Nechajme bokom že sám seba prirovnáva k vodcovi nacistickej strany (reálna situácia dnešných dní), ale akým zázrakom chce mať v 5 miliónovom Slovensku viac, ako 25 miliónov členov?


[quote="pid:46684, uid:793"]https://www.youtube.com/watch?v=21YtYJK8E5o[/quote] Toto som celkom nepochopil. Nechajme bokom že sám seba prirovnáva k vodcovi nacistickej strany (reálna situácia dnešných dní), ale akým zázrakom chce mať v 5 miliónovom Slovensku viac, ako 25 miliónov členov?

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

akým zázrakom chce mať v 5 miliónovom Slovensku viac, ako 25 miliónov členov?

Už rozumiem, vysoká matematika, preto je teraz minister financií.


[quote="pid:46973, uid:84"]akým zázrakom chce mať v 5 miliónovom Slovensku viac, ako 25 miliónov členov?[/quote] Už rozumiem, vysoká matematika, preto je teraz minister financií.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

SIS nepriamo označila Progresívne Slovensko ako ľavicových extrémistov. Bihariová podráždene reaguje
https://www.hlavnespravy.sk/bihariovu-rozhorcilo-ze-tajni-zo-sis-monitoruju-lavicove-sily-ktore-na-slovensku-nasilne-pretlacaju-rodovu-rovnost/2782240


**SIS nepriamo označila Progresívne Slovensko ako ľavicových extrémistov. Bihariová podráždene reaguje** https://www.hlavnespravy.sk/bihariovu-rozhorcilo-ze-tajni-zo-sis-monitoruju-lavicove-sily-ktore-na-slovensku-nasilne-pretlacaju-rodovu-rovnost/2782240

Vláda rozhodla: Lengvarský s Kolíkovou vypracujú analýzy k povinnému očkovaniu a spoluúčasti neočkovaných na ich liečbe. Heger označil 300 eur pre dôchodcov ako prípravu na povinné očkovanie
https://www.hlavnespravy.sk/lengvarsky-s-kolikovou-vypracuju-analyzy-k-povinnemu-ockovaniu-a-spoluucasti-neockovanych-na-ich-liecbe/2783084


Ministerka Kolíková už má v„šuplíku”návrh zákona, ktorý by umožnil povinné očkovanie prinajmenšom už od 18. rokov
https://www.hlavnespravy.sk/ministerka-kolikova-ma-vsuplikunavrh-zakona-ktory-by-umoznil-povinne-ockovanie/2783338


**Vláda rozhodla: Lengvarský s Kolíkovou vypracujú analýzy k povinnému očkovaniu a spoluúčasti neočkovaných na ich liečbe. Heger označil 300 eur pre dôchodcov ako prípravu na povinné očkovanie** https://www.hlavnespravy.sk/lengvarsky-s-kolikovou-vypracuju-analyzy-k-povinnemu-ockovaniu-a-spoluucasti-neockovanych-na-ich-liecbe/2783084 Ministerka Kolíková už má v„šuplíku”návrh zákona, ktorý by umožnil povinné očkovanie prinajmenšom už od 18. rokov https://www.hlavnespravy.sk/ministerka-kolikova-ma-vsuplikunavrh-zakona-ktory-by-umoznil-povinne-ockovanie/2783338

Národné centrum zdravotníckych informácií (NCZI) zmenilo metodiku zberu dát v súvislosti s očkovaním proti ochoreniu COVID-19.
https://www.hlavnespravy.sk/nczi-zmenilo-metodiku-zberu-dat-v-suvislosti-s-ockovanim/2782824


Národné centrum zdravotníckych informácií (NCZI) zmenilo metodiku zberu dát v súvislosti s očkovaním proti ochoreniu COVID-19. https://www.hlavnespravy.sk/nczi-zmenilo-metodiku-zberu-dat-v-suvislosti-s-ockovanim/2782824

Ústavný súd označil časti zákona o ochrane verejného zdravia týkajúce sa izolácie a karantény za protiústavné
https://www.infovojna.sk/article/video-ustavny-sud-oznacil-casti-zakona-o-ochrane-verejneho-zdravia-tykajuce-sa-izolacie-a-karanteny-za-protiustavne


**Ústavný súd označil časti zákona o ochrane verejného zdravia týkajúce sa izolácie a karantény za protiústavné** https://www.infovojna.sk/article/video-ustavny-sud-oznacil-casti-zakona-o-ochrane-verejneho-zdravia-tykajuce-sa-izolacie-a-karanteny-za-protiustavne

https://www.hlavnespravy.sk/sulik-uz-nechce-respektovat-pandemicku-komisiu-podla-neho-maju-sialene-rozhodnutia/2784370


Sulíkovi už pretiekol pohár: Stačilo. Nebudem ich rešpektovať. Majú šialené rozhodnutia.


Uvidíme... v parlamente to je teraz zaujímavé na schôdzach, ako si tam nadávajú... strácajú nervy....


https://www.hlavnespravy.sk/sulik-uz-nechce-respektovat-pandemicku-komisiu-podla-neho-maju-sialene-rozhodnutia/2784370 Sulíkovi už pretiekol pohár: Stačilo. Nebudem ich rešpektovať. Majú šialené rozhodnutia. Uvidíme... v parlamente to je teraz zaujímavé na schôdzach, ako si tam nadávajú... strácajú nervy....

Sulíkovi už pretiekol pohár
Alebo si dali spraviť neverejný prieskum verejnej mienky a preferencie sú úplne niekde inde ako nám ich modelejú tie verejné.


[quote="pid:47430, uid:94"]Sulíkovi už pretiekol pohár[/quote]Alebo si dali spraviť neverejný prieskum verejnej mienky a preferencie sú úplne niekde inde ako nám ich modelejú tie verejné.

Uvidíme... v parlamente to je teraz zaujímavé na schôdzach, ako si tam nadávajú... strácajú nervy....

myslis?
ja teda nie


Poslanci schválili Matovičov očkovací bonus, za hlasovali všetci z Hlasu
Poslanci NR SR vo štvrtok schválili novelu zákona o niektorých mimoriadnych opatreniach vo finančnej oblasti v súvislosti so šírením koronavírusu. Za hlasovalo 97 zo 138 prítomných poslancov.


[quote="pid:47430, uid:94"]Uvidíme... v parlamente to je teraz zaujímavé na schôdzach, ako si tam nadávajú... strácajú nervy....[/quote] myslis? ja teda nie Poslanci schválili Matovičov očkovací bonus, za hlasovali všetci z Hlasu Poslanci NR SR vo štvrtok schválili novelu zákona o niektorých mimoriadnych opatreniach vo finančnej oblasti v súvislosti so šírením koronavírusu. **Za hlasovalo 97 zo 138 prítomných poslancov.**

tak rozdavanie penazi to by slo bez problemov, uvidime, ako sa to vyvinie v tom, kde pojde o povinnosti, tam sa to blbsie bude obkecavat


tak rozdavanie penazi to by slo bez problemov, uvidime, ako sa to vyvinie v tom, kde pojde o povinnosti, tam sa to blbsie bude obkecavat

Weisenbacher organizuje petíciu za povinné očkovanie proti covidu všetkých od 18 rokov, ktorým v tom nebránia zdravotné dôvody:


https://www.mojapeticia.sk/campaign/za-zavedenie-povinneho-ockovania-proti-covid-19/adba70f9-b5e1-449d-a74d-b62f43865787


Weisenbacher organizuje petíciu za povinné očkovanie proti covidu všetkých od 18 rokov, ktorým v tom nebránia zdravotné dôvody: https://www.mojapeticia.sk/campaign/za-zavedenie-povinneho-ockovania-proti-covid-19/adba70f9-b5e1-449d-a74d-b62f43865787

Ach ten Weisenbacher. Raz aktivista, navždy aktivista. Len sa mu menia témy.


Ach ten Weisenbacher. Raz aktivista, navždy aktivista. Len sa mu menia témy.

Moderátor

Raz aktivista, navždy aktivista. Len sa mu menia témy.


on je debil, nie aktivista. Nemam k tomu, čo viac povedat. Koná na pokyn niekoho. Aplikácia Pjakina na slovenské reálie.


[quote="pid:48115, uid:127"]Raz aktivista, navždy aktivista. Len sa mu menia témy.[/quote] on je debil, nie aktivista. Nemam k tomu, čo viac povedat. Koná na pokyn niekoho. Aplikácia Pjakina na slovenské reálie.

nie aktivista


Označenie aktivista je v našich končinách vyslovene nadávka. Svojho času si ho písal pri mene aj Demeš. Od neho odvodzujem význam tohto slova v našich reáliách, a preto pre mňa Weisenbacher aktivista je. ;-)


[quote="pid:48120, uid:273"]nie aktivista[/quote] Označenie aktivista je v našich končinách vyslovene nadávka. Svojho času si ho písal pri mene aj Demeš. Od neho odvodzujem význam tohto slova v našich reáliách, a preto pre mňa Weisenbacher aktivista je. ;-)

Moderátor

“Pani Kolíková, stretli ste sa niekedy alebo ste sa rozprávali s Georgeom Sorosom?“, citovala moderátorka TV Joj otázku od diváka Ondreja.
Kolíková stručne uviedla, že “áno”, so Sorosom sa stretla. “O čom sme sa rozprávali? To bolo veľmi veľmi dávno. Musím povedať, že v tom čase som bola ešte študentka práva, ak sa dobre pamätám,” odpovedala dosť zaskočená ministerka spravodlivosti.
“Musím sa priznať, že si už nepamätám presne obsah… Bolo to o projektoch, ktoré súviseli s demokraciou,” dodala Kolíková.
Na otázku, či je v kontakte so Sorosom aj v súčasnosti Kolíková krútila hlavou: “Nie,” povedala pre televíziu Joj...
https://www.hlavnespravy.sk/kolikova-priznala-stretnutie-so-sorosom-hovorili-spolu-o-projektoch-ktore-suviseli-s-demokraciou/2788498


“Pani Kolíková, stretli ste sa niekedy alebo ste sa rozprávali s Georgeom Sorosom?“, citovala moderátorka TV Joj otázku od diváka Ondreja. Kolíková stručne uviedla, že “áno”, so Sorosom sa stretla. “O čom sme sa rozprávali? To bolo veľmi veľmi dávno. Musím povedať, že v tom čase som bola ešte študentka práva, ak sa dobre pamätám,” odpovedala dosť zaskočená ministerka spravodlivosti. “Musím sa priznať, že si už nepamätám presne obsah… Bolo to o projektoch, ktoré súviseli s demokraciou,” dodala Kolíková. Na otázku, či je v kontakte so Sorosom aj v súčasnosti Kolíková krútila hlavou: “Nie,” povedala pre televíziu Joj... https://www.hlavnespravy.sk/kolikova-priznala-stretnutie-so-sorosom-hovorili-spolu-o-projektoch-ktore-suviseli-s-demokraciou/2788498

Na Denníku N je dnes táto správa:


"Po celom Slovensku je niekoľko desiatok miest, v ktorých očkujú bez registrácie."


Dá sa to vyložiť aj tak, že tieto miesta nemajú oprávnenie na očkovanie. ;-) Je to síce iba slovná hračka, ale na podvedomej úrovni isto pracuje aj takýmto spôsobom.


Na Denníku N je dnes táto správa: "Po celom Slovensku je niekoľko desiatok miest, v ktorých očkujú bez registrácie." Dá sa to vyložiť aj tak, že tieto miesta nemajú oprávnenie na očkovanie. ;-) Je to síce iba slovná hračka, ale na podvedomej úrovni isto pracuje aj takýmto spôsobom.

Moderátor

Vládna koalícia neumožní referendum o predčasných voľbách. Koaličná rada strán OĽaNO-SaS-Za ľudí-Sme rodina zablokovala rokovanie o zmene ústavy
https://www.infovojna.sk/article/video-vladna-koalicia-neumozni-referendum-o-predcasnych-volbach-koalicna-rada-stran-olano-sas-za-ludi-sme-rodina-zablokovala-rokovanie-o-zmene-ustavy


Vládna koalícia neumožní referendum o predčasných voľbách. Koaličná rada strán OĽaNO-SaS-Za ľudí-Sme rodina zablokovala rokovanie o zmene ústavy https://www.infovojna.sk/article/video-vladna-koalicia-neumozni-referendum-o-predcasnych-volbach-koalicna-rada-stran-olano-sas-za-ludi-sme-rodina-zablokovala-rokovanie-o-zmene-ustavy
123
25.65k
215
48
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept