Egregoriálno-matričné riadenie
Herec Alec Baldwin zastrelil kameramanku

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/604689-herec-alec-baldwin-pri-nakrucani-filmu-nestastnou-nahodou-smrtelne-postrelil-kameramanku/


Alec Baldwin natáčal western, ktorý aj produkuje. Hrá v ňom postavu, ktorá je na úteku, pretože chce ochrániť vnuka obvineného z vraždy a odsúdeného na smrť.
"Omylom" zastrelil kameramanku, ktorá zraneniu neskôr podľahla.


Odsúdení neujdú a toto natáčanie a pretŕčanie sa pred kamerami sa skončí jedným výstrelom. Mylným, ale smrteľným.


https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/604689-herec-alec-baldwin-pri-nakrucani-filmu-nestastnou-nahodou-smrtelne-postrelil-kameramanku/ Alec Baldwin natáčal western, ktorý aj produkuje. Hrá v ňom postavu, ktorá je na úteku, pretože chce ochrániť vnuka obvineného z vraždy a odsúdeného na smrť. "Omylom" zastrelil kameramanku, ktorá zraneniu neskôr podľahla. Odsúdení neujdú a toto natáčanie a pretŕčanie sa pred kamerami sa skončí jedným výstrelom. Mylným, ale smrteľným.

Moderátor

Pripomína mi to akciu z filmu Vrana, kde pri natáčaní zastrelili hl.hrdinu Brandona Lee. Film sa natáčal v 90.rokoch a neobišiel sa bez iných nešťastí. Dokonca si trúfam tvrdiť, že ho zabili síce nechtiac, ale ako sa píše v článku neznámy volajúci varoval producentov, že ak nezastavia nakrúcanie, tak to nedopadne dobre. A tak sa aj stalo. Amerika je plná psychopatov. Či to bola závisť, ťažko povedať


https://www.interez.sk/nikto-si-nevsimol-ze-hlavneho-hrdinu-pred-kamerami-zastrelili-film-vrana-preslavil-rad-nestastnych-nahod/


Pripomína mi to akciu z filmu Vrana, kde pri natáčaní zastrelili hl.hrdinu Brandona Lee. Film sa natáčal v 90.rokoch a neobišiel sa bez iných nešťastí. Dokonca si trúfam tvrdiť, že ho zabili síce nechtiac, ale ako sa píše v článku neznámy volajúci varoval producentov, že ak nezastavia nakrúcanie, tak to nedopadne dobre. A tak sa aj stalo. Amerika je plná psychopatov. Či to bola závisť, ťažko povedať https://www.interez.sk/nikto-si-nevsimol-ze-hlavneho-hrdinu-pred-kamerami-zastrelili-film-vrana-preslavil-rad-nestastnych-nahod/

Baldwin vystřelil ze zbraně, která sloužila jako rekvizita. Měl střílet slepými.
https://t.me/s/sputnikcesko


Baldwin vystřelil ze zbraně, která sloužila jako rekvizita. Měl střílet slepými. https://t.me/s/sputnikcesko

Jazyk životních okolností. Baldwin patří k holywoodské pedofilní smetánce vedle dalších"hvězd".


Jazyk životních okolností. Baldwin patří k holywoodské pedofilní smetánce vedle dalších"hvězd".

Jazyk životních okolností.


To napadlo aj mne, že prečo si niekto, kto má toľko masla na hlave a toľko kompromatu proti sebe myslí, že z toho vykorčuľuje. Alebo že tento materiál nikdy nikdo nepoužije?


[quote="pid:38995, uid:57"]Jazyk životních okolností.[/quote] To napadlo aj mne, že prečo si niekto, kto má toľko masla na hlave a toľko kompromatu proti sebe myslí, že z toho vykorčuľuje. Alebo že tento materiál nikdy nikdo nepoužije?

Moderátor

Údajně měl brát i Adrenichrom. Má být ve skupině herců, kteří ho používají. Zajímavá je jeho žena, která už s ním má asi pět dětí... a cvičí a učí jógu. Podle příspěvku na Instsgramu má s dětmi dobrý vztah a dobře se o ně stará. Jestli o tom ví, co on je zač, tak tomu vůbec nerozumím že rodí jedno dítě za druhým s takovým člověkem . Já jsem ho viděla i s tím monoklem pod okem na fotografii mezi ostatními herci, co Adrenichrom kupují. Pěkný pohled to není. A jsou mezi nimi.i lidé, do kterých bych to neřekla, např. Sandra Bulock.


Údajně měl brát i Adrenichrom. Má být ve skupině herců, kteří ho používají. Zajímavá je jeho žena, která už s ním má asi pět dětí... a cvičí a učí jógu. Podle příspěvku na Instsgramu má s dětmi dobrý vztah a dobře se o ně stará. Jestli o tom ví, co on je zač, tak tomu vůbec nerozumím že rodí jedno dítě za druhým s takovým člověkem . Já jsem ho viděla i s tím monoklem pod okem na fotografii mezi ostatními herci, co Adrenichrom kupují. Pěkný pohled to není. A jsou mezi nimi.i lidé, do kterých bych to neřekla, např. Sandra Bulock.

Baldwin vystřelil ze zbraně, která sloužila jako rekvizita. Měl střílet slepými.


Ale veď presne toto mi napadlo, že pri nakrúcaní sa používajú ostré náboje??


[quote="pid:38980, uid:68"]Baldwin vystřelil ze zbraně, která sloužila jako rekvizita. Měl střílet slepými.[/quote] Ale veď presne toto mi napadlo, že pri nakrúcaní sa používajú ostré náboje??

Baldwin vystřelil ze zbraně, která sloužila jako rekvizita. Měl střílet slepými.

Incident se stal včera 13:50 místního času (19:50 GMT).
Zveřejněn dnes 22.10.2021.
Důkazy nemám.
Ale spíše než "Egregoriálno-matričné riadenie" bych to viděl jenom na "řízení".
Jazyk životních okolností to je určitě, jen možná říká něco jiného, než někoho napadne v prvním plánu.
Pokud se týká Baldwinovy případné "pedofilie" či "adrenochromie", nezaznamenal jsem k němu tyto informace.


Zato jsem zaznamenal toto:
"Alec Baldwin hosts hour-long chat with anti-vaccine activist Robert F. Kennedy Jr."
7.8.2020
https://www.foxnews.com/entertainment/alec-baldwin-robert-f-kennedy-jr-chat


Takže antivaxer (na základě upozornění od Jiří. a dalších níže, škrtám "a trumpista...", protože článek https://www.foxnews.com/entertainment/alec-baldwin-trump-armed-forces-stop-election jsem přečetl nepořádně, Baldwin tam skutečně varuje před možným postupem Trumpa)
Počítám, že dostal "odměnu".
Je mi ho líto, i kdyby ho neodsoudili, má zničený život.
"Rekvizitní" zbraň zabíjí, jen když se někdo postará. Zde málem 2x.
Marhoul je sice svině převeliká, ale počítám, že v tomto má pravdu/je zkušený:
"Václav Marhoul: Nechápu, jak se dostala ostrá munice na natáčení. Baldwina je mi líto"
22.10.2021
"Má za sebou natáčení úspěšných válečných velkofilmů Tobruk (2008 ) či Nabarvené ptáče (2019). Zbraně v nich hrály velmi důležitou roli. Václav Marhoul je nejen úspěšný režisér a scenárista, ale také zdatný filmový producent. „Nerozumím, naprosto nechápu,“ okomentoval události, kdy při natáčení nového westernu zastřelil Alec Baldwin kameramanku a vážně zranil režiséra."
https://www.novinky.cz/kultura/clanek/vaclav-marhoul-nechapu-jak-se-dostala-ostra-munice-na-nataceni-baldwina-je-mi-lito-40375781
"Zbraně jsou Marhoulovou vášní. V minulosti se zapojil do přípravy vojenských oslav konce 2. světové války v Praze a v Plzni. Leccos o nich také ví."


Aktualizace:
Tento příspěvek jsem dodatečně změnil, protože na základě nepořádně přečteného článku https://www.foxnews.com/entertainment/alec-baldwin-trump-armed-forces-stop-election jsem se přepočítal a mylně usoudil, že Baldwin je trumpista.
Za chybu se omlouvám a všem níže, kteří na to upozorňují, děkuji.


[quote="pid:38980, uid:68"]Baldwin vystřelil ze zbraně, která sloužila jako rekvizita. Měl střílet slepými.[/quote] Incident se stal včera 13:50 místního času (19:50 GMT). Zveřejněn dnes **22**.10.2021. Důkazy nemám. Ale spíše než "Egregoriálno-matričné riadenie" bych to viděl jenom na "řízení". Jazyk životních okolností to je určitě, jen možná říká něco jiného, než někoho napadne v prvním plánu. Pokud se týká Baldwinovy případné "pedofilie" či "adrenochromie", nezaznamenal jsem k němu tyto informace. **Zato jsem zaznamenal toto**: "**Alec Baldwin hosts hour-long chat with anti-vaccine activist Robert F. Kennedy Jr.**" 7.8.2020 https://www.foxnews.com/entertainment/alec-baldwin-robert-f-kennedy-jr-chat Takže antivaxer (na základě upozornění od Jiří. a dalších níže, škrtám "a trumpista...", protože článek https://www.foxnews.com/entertainment/alec-baldwin-trump-armed-forces-stop-election jsem přečetl nepořádně, Baldwin tam skutečně varuje před možným postupem Trumpa) Počítám, že dostal "odměnu". Je mi ho líto, i kdyby ho neodsoudili, má zničený život. "Rekvizitní" zbraň zabíjí, jen když se někdo postará. Zde málem 2x. Marhoul je sice svině převeliká, ale počítám, že v tomto má pravdu/je zkušený: "Václav Marhoul: Nechápu, jak se dostala ostrá munice na natáčení. Baldwina je mi líto" 22.10.2021 "Má za sebou natáčení úspěšných válečných velkofilmů Tobruk (2008 ) či Nabarvené ptáče (2019). Zbraně v nich hrály velmi důležitou roli. Václav Marhoul je nejen úspěšný režisér a scenárista, ale také zdatný filmový producent. „Nerozumím, naprosto nechápu,“ okomentoval události, kdy při natáčení nového westernu zastřelil Alec Baldwin kameramanku a vážně zranil režiséra." https://www.novinky.cz/kultura/clanek/vaclav-marhoul-nechapu-jak-se-dostala-ostra-munice-na-nataceni-baldwina-je-mi-lito-40375781 "Zbraně jsou Marhoulovou vášní. V minulosti se zapojil do přípravy vojenských oslav konce 2. světové války v Praze a v Plzni. Leccos o nich také ví." Aktualizace: Tento příspěvek jsem dodatečně změnil, protože na základě nepořádně přečteného článku https://www.foxnews.com/entertainment/alec-baldwin-trump-armed-forces-stop-election **jsem se přepočítal a mylně usoudil**, že Baldwin je trumpista. Za chybu se omlouvám a všem níže, kteří na to upozorňují, děkuji.
Upravené 22. 10. 2021 o 20:58

Takže antivaxer a trumpista...


Ani v nejmenším. Baldwin je jedním z nejaktivnějších antitrumpistů, podporovatel Bidena, bažiny, Newsoma....


Ten rozhovor mi teď nejde spustit, uvidíme, v jakým duchu se nese.


A ten odkaz s Trumpem: I tam je jasně řečeno, že on VARUJE před takovou možností.


Baldwinovy názory třeba zde:
https://www.breitbart.com/entertainment/2021/01/07/alec-baldwin-tweets-throw-horse-piss-on-ted-cruz-tar-and-feather-him/


Polejte Cruze koňskými chcankami, dehtem a posypejte ho peřím


Vyzývá ke zrušení 2. dodatku


https://www.breitbart.com/entertainment/2018/03/05/alec-baldwin-time-rethink-second-amendment/


A tak dále, a tak dále...


[quote="pid:39039, uid:240"]Takže antivaxer a trumpista...[/quote] Ani v nejmenším. Baldwin je jedním z nejaktivnějších antitrumpistů, podporovatel Bidena, bažiny, Newsoma.... Ten rozhovor mi teď nejde spustit, uvidíme, v jakým duchu se nese. A ten odkaz s Trumpem: I tam je jasně řečeno, že on VARUJE před takovou možností. Baldwinovy názory třeba zde: https://www.breitbart.com/entertainment/2021/01/07/alec-baldwin-tweets-throw-horse-piss-on-ted-cruz-tar-and-feather-him/ Polejte Cruze koňskými chcankami, dehtem a posypejte ho peřím Vyzývá ke zrušení 2. dodatku https://www.breitbart.com/entertainment/2018/03/05/alec-baldwin-time-rethink-second-amendment/ A tak dále, a tak dále...

Čo som čítal, tak Baldwin podporoval Obamu a spol. Na Trumpistu mi nepripadá.


Časť špiny na neho mohlo vyjsť neprávom, najmä po rozvode s Basinger.


Ale aj tak má udalosť veľkú výpovednú hodnotu - vážne zranený režisér, mŕtva kameramanka. Kameraman je zároveň často svedok. Svedok udalostí, kde sa musí rozhodnúť, či bude točiť zverstvo, alebo naopak pomože obetiam, ktoré natáča. Resp. či zastaví zlo, ktoré natáča. O tejto dileme sa učí aj na žurnalistike a je predmetom mnohých debát.


Navyše, strieľal nielen herec, ale aj producent v tej istej osobe. Teda ten, kto platil režiséra aj kameramana. Toto už výpovednejšie byť nemohlo... Architekt tohto činu je mimoriadny cynik.


Čo som čítal, tak Baldwin podporoval Obamu a spol. Na Trumpistu mi nepripadá. Časť špiny na neho mohlo vyjsť neprávom, najmä po rozvode s Basinger. Ale aj tak má udalosť veľkú výpovednú hodnotu - vážne zranený režisér, mŕtva kameramanka. Kameraman je zároveň často svedok. Svedok udalostí, kde sa musí rozhodnúť, či bude točiť zverstvo, alebo naopak pomože obetiam, ktoré natáča. Resp. či zastaví zlo, ktoré natáča. O tejto dileme sa učí aj na žurnalistike a je predmetom mnohých debát. Navyše, strieľal nielen herec, ale aj producent v tej istej osobe. Teda ten, kto platil režiséra aj kameramana. Toto už výpovednejšie byť nemohlo... Architekt tohto činu je mimoriadny cynik.

Moderátor

Sputnik telegram:


❗️🇺🇦 Galina Hutchinsová, kterou herec Alec Baldwin omylem zastřelil při natáčení filmu ve Spojených státech, byla občankou Ukrajiny, řekl tiskový tajemník ukrajinského ministerstva zahraničí Oleg Nikolenko.


Sputnik telegram: ❗️

Adrenochrom je hollywoodská droga mládí a dlouhověkosti, jejíž cena činí 1,5 miliardy dolarů za kilogram (2,2 liber). Jeho vzorec připomíná králíka. Q (entita vystupující pod jménem QAnon – pozn. překl.) často píše: „Králičí nora je hluboká“ nebo „Následuj bílého králíka.“
Nyní je zřejmé, jak moc je celý tento řetězec událostí spojen s Adrenochromem.
Mel Gibson nejednou hovořil o tom, že měnou v satanské pedofilské společnosti
v Hollywoodu jsou novorozené děti.
„Neustálá potřeba živých objektů k získání chemické složky vysvětluje, proč sionisté nechtějí mír mezi Palestinou a Izraelem. Palestinci jsou považováni za druhou třídu, takže jejich orgány, tkáně a Adrenochrom lze legálně odebírat pro potřeby izraelského lidu. Zároveň se podílejí na hromadném obchodování s dětmi po celém světě, nakupují je a prodávají.
V USA každý rok zmizí přes 460 000 dětí, i když skutečná čísla mohou
být mnohem vyšší. Všechna data jsou pečlivě skryta.“


Jeffrey Epstein hostil na svém ostrově vlivné přátele nejen mladičkými dívenkami,
ale i dětmi. Co se tam dělo, bychom raději ani neměli vědět.
Násilí na mladistvých je v tomto případě druhořadé.
Hosté ostrova: Alec Baldwin, Anderson Cooper, Barack Obama . . .
https://aluska.org/adrenochrom-elitni-fontana-vecneho-mladi-vyschla-satanistum-z-hollywoodu-nastaly-krusne-casy/
https://www.inadhled.cz/zajimavosti/kdyz-dojde-stava-zrychli-se-starnuti/


Pokud se týká Baldwinovy případné "pedofilie" či "adrenochromie", nezaznamenal jsem k němu tyto informace.


** Adrenochrom je hollywoodská droga mládí a dlouhověkosti, jejíž cena činí 1,5 miliardy** dolarů za kilogram (2,2 liber). Jeho vzorec připomíná králíka. Q (entita vystupující pod jménem QAnon – pozn. překl.) často píše: „Králičí nora je hluboká“ nebo „Následuj bílého králíka.“ Nyní je zřejmé, jak moc je celý tento řetězec událostí spojen s Adrenochromem. Mel Gibson nejednou hovořil o tom, že měnou v satanské pedofilské společnosti v Hollywoodu jsou novorozené děti. „Neustálá potřeba živých objektů k získání chemické složky vysvětluje, proč sionisté nechtějí mír mezi Palestinou a Izraelem. Palestinci jsou považováni za druhou třídu, takže jejich orgány, tkáně a Adrenochrom lze legálně odebírat pro potřeby izraelského lidu. Zároveň se podílejí na hromadném obchodování s dětmi po celém světě, nakupují je a prodávají. V USA každý rok zmizí přes 460 000 dětí, i když skutečná čísla mohou být mnohem vyšší. Všechna data jsou pečlivě skryta.“ Jeffrey Epstein hostil na svém ostrově vlivné přátele nejen mladičkými dívenkami, ale i dětmi. Co se tam dělo, bychom raději ani neměli vědět. Násilí na mladistvých je v tomto případě druhořadé. Hosté ostrova: Alec Baldwin, Anderson Cooper, Barack Obama . . . https://aluska.org/adrenochrom-elitni-fontana-vecneho-mladi-vyschla-satanistum-z-hollywoodu-nastaly-krusne-casy/ https://www.inadhled.cz/zajimavosti/kdyz-dojde-stava-zrychli-se-starnuti/ [quote="pid:39039, uid:240"]Pokud se týká Baldwinovy případné "pedofilie" či "adrenochromie", nezaznamenal jsem k němu tyto informace.[/quote]

antivaxer a trumpista
Trumpa nenávidí. Prvá manželka K. Basingerová sa s ním rozviedla kvôli násiliu.
To, že je adreno, sa šíri už dlho


Jeho nazory - viacmenej choré


https://svet.sme.sk/c/20438373/new-york-protestoval-proti-trumpovi-recnil-starosta-i-herci.html


https://www.hlavnydennik.sk/2019/08/14/epsteina-zabili-rusi-tvrdi-herec-alec-baldwin/


https://globe24.cz/svet/25591-video-amerika-se-diky-baldwinovi-opet-smeje-donaldu-trumpovi


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/trumpuv-imitator-pujde-pred-soud-popral-se-na-parkovisti-59644


B


[quote="pid:39039, uid:240"]antivaxer a trumpista[/quote]Trumpa nenávidí. Prvá manželka K. Basingerová sa s ním rozviedla kvôli násiliu. To, že je adreno, sa šíri už dlho Jeho nazory - viacmenej choré https://svet.sme.sk/c/20438373/new-york-protestoval-proti-trumpovi-recnil-starosta-i-herci.html https://www.hlavnydennik.sk/2019/08/14/epsteina-zabili-rusi-tvrdi-herec-alec-baldwin/ https://globe24.cz/svet/25591-video-amerika-se-diky-baldwinovi-opet-smeje-donaldu-trumpovi https://www.seznamzpravy.cz/clanek/trumpuv-imitator-pujde-pred-soud-popral-se-na-parkovisti-59644 B

Kameramanka zastřelená při natáčení filmu v USA byla občankou Ukrajiny


Pracovala na dokumentárních filmech jako investigativní novinářka ve východní Evropě.
Zdroj: https://en.wikipedia.org/wiki/Halyna_Hutchins


[quote="pid:39085, uid:111"]Kameramanka zastřelená při natáčení filmu v USA byla občankou Ukrajiny[/quote] Pracovala na dokumentárních filmech jako investigativní novinářka ve východní Evropě. Zdroj: https://en.wikipedia.org/wiki/Halyna_Hutchins

Alex Baldwin (USA) odstřelil Galinu Hutchinsonovou (Ukrajina). Jinak dávám do pozornosti film Stephena Kinga týkající se adrenochronu "Doktor Spánek".


https://www.csfd.cz/film/625651-doktor-spanek-od-stephena-kinga/prehled/


Alex Baldwin (USA) odstřelil Galinu Hutchinsonovou (Ukrajina). Jinak dávám do pozornosti film Stephena Kinga týkající se adrenochronu "Doktor Spánek". https://www.csfd.cz/film/625651-doktor-spanek-od-stephena-kinga/prehled/

6173f2bb22a62


6173f012ae93f


![6173f2bb22a62](serve/attachment&path=6173f2bb22a62) ![6173f012ae93f](serve/attachment&path=6173f012ae93f)

Alex Baldwin (USA) odstřelil Galinu Hutchinsonovou (Ukrajina).

...a zranil Joela Souzu...???


[quote="pid:39136, uid:216"]Alex Baldwin (USA) odstřelil Galinu Hutchinsonovou (Ukrajina).[/quote] ...a zranil Joela Souzu...???

hmm

Zajímavé, název filmu: “The Hunt for Red October”.
Kdy se Baldwinovi stala “nehoda”?: 21.10.2021 13:50 místního času, tedy v říjnu/v októbri ~ Red October.
Jakožto dříví do lesa doplňuji, že ve zmíněném filmu z roku 1990, je vedlejší (a dočasná) postava politického komisaře jménem “Ivan Putin” (hraje nějaký Peter Firth, nikoliv Baldwin :-)
Hlavní postava, kapitán ponorky “Rudý říjen” s typicky Ruským jménem “Marko Ramius” (hraje Sean Connery), při první příležitosti (hned na počátku filmu) tohoto komisaře jedním tahem zabije holýma rukama, jak se na správně tupě rusofobní film sluší a patří.


[quote="pid:39182, uid:679"]hmm[/quote] Zajímavé, název filmu: “The Hunt for Red October”. Kdy se Baldwinovi stala “nehoda”?: 21.10.2021 13:50 místního času, tedy v říjnu/v októbri ~ Red October. Jakožto dříví do lesa doplňuji, že ve zmíněném filmu z roku 1990, je vedlejší (a dočasná) postava politického komisaře jménem “Ivan Putin” (hraje nějaký Peter Firth, nikoliv Baldwin :-) Hlavní postava, kapitán ponorky “Rudý říjen” s typicky Ruským jménem “Marko Ramius” (hraje Sean Connery), při první příležitosti (hned na počátku filmu) tohoto komisaře jedním tahem zabije holýma rukama, jak se na správně tupě rusofobní film sluší a patří.
Upravené 23. 10. 2021 o 14:52

Ukrajinka, tweetovala 18.10. že má důkazy, které pošlou H. Clinton do vězení... 61740efd1f3f8


Ukrajinka, tweetovala 18.10. že má důkazy, které pošlou H. Clinton do vězení... ![61740efd1f3f8](serve/attachment&path=61740efd1f3f8)

Ukrajinka, tweetovala


Jsou dvě možnosti. Buď je to podvrh (to se stává), nebo jí twitter vyčistil účet. Ten si měl uživatel tohoto jména založit v dubnu 2021 a zatím neodeslat ani jeden tweet.


https://twitter.com/HalynaHutchins


Spíše to vidím na tu Ameriku zastřelivší Ukrajinu.


[quote="pid:39213, uid:149"]Ukrajinka, tweetovala[/quote] Jsou dvě možnosti. Buď je to podvrh (to se stává), nebo jí twitter vyčistil účet. Ten si měl uživatel tohoto jména založit v dubnu 2021 a zatím neodeslat ani jeden tweet. https://twitter.com/HalynaHutchins Spíše to vidím na tu Ameriku zastřelivší Ukrajinu.

Joel Souza má filmov akosi pomenej. Je scenáristom aj režisérom v jednom.
https://www.imdb.com/name/nm3522996/
Posledný dokončený film Crown Vic /2019/ má na ČSFD takúto zaujímavú recenziu:
"3DD!3
Velmi důležitý film, protože takový už po Floydovi nikdo nikdy nenatočí (no možná s nebílými lidmi) a proto mírně nadhodnotím. Už teď je to relikvie. Dojde vám to při posledních větách, které Tomas Jane utrousí směrem k bažantovi, který si prožil pekelnou noc. Série policejních zásahů (brilantně i když nijak originálně vypointovaná) ukazuje odvrácenou stranu našeho světa. Ten není šedý, zůstal černobílý, jen se tvrdě pracuje, aby mluvit o tom bylo špatné a trestatelné.
Četl jsi na škole 1984?"
https://www.csfd.cz/film/716750-crown-vic/prehled/


Joel Souza má filmov akosi pomenej. Je scenáristom aj režisérom v jednom. https://www.imdb.com/name/nm3522996/ Posledný dokončený film Crown Vic /2019/ má na ČSFD takúto zaujímavú recenziu: "3DD!3 Velmi důležitý film, protože takový už po Floydovi nikdo nikdy nenatočí (no možná s nebílými lidmi) a proto mírně nadhodnotím. Už teď je to relikvie. Dojde vám to při posledních větách, které Tomas Jane utrousí směrem k bažantovi, který si prožil pekelnou noc. Série policejních zásahů (brilantně i když nijak originálně vypointovaná) ukazuje odvrácenou stranu našeho světa. Ten není šedý, zůstal černobílý, jen se tvrdě pracuje, aby mluvit o tom bylo špatné a trestatelné. Četl jsi na škole 1984?" https://www.csfd.cz/film/716750-crown-vic/prehled/

Ukrajinka, tweetovala 18.10. že má důkazy, které pošlou H. Clinton do vězení...



Vypadá to, na výše uvedené zmínce něco je. Narazil jsem na tuto zprávu:


Trump zahájil vyšetřování střelby A. Baldwina


Donald J. Trump zahájil a financuje vyšetřování s cílem zjistit, zda Alec Baldwin vědomě a úmyslně popravil kameramanku Halynu Hutchinsovou. Poté, co se dozvěděl, že začala pracovat na dokumentu zaměřeném na odhalení obrovského pedofilního kruhu, řekl pod příslibem anonymity zdroj z Mar-a-Lago.


http://knihya.cz/trump-zahajil-vysetrovani-strelby-a-baldwina/
https://realrawnews.com/2021/10/trump-opens-investigation-into-baldwin-shooting/


Už delší dobu čtu na různé alternativě, že tam probíhá boj a začíná to vypadat, že to je pravda. Před chvíli byl na nějaké TV rozhovor z dost nasraným a denervovaným Baldwinem a mám pocit, ten chlap má opravdu nějaké hodně špinavé tajemství ...


> Ukrajinka, tweetovala 18.10. že má důkazy, které pošlou H. Clinton do vězení... Vypadá to, na výše uvedené zmínce něco je. Narazil jsem na tuto zprávu: Trump zahájil vyšetřování střelby A. Baldwina Donald J. Trump zahájil a financuje vyšetřování s cílem zjistit, zda Alec Baldwin vědomě a úmyslně popravil kameramanku Halynu Hutchinsovou. Poté, co se dozvěděl, že začala pracovat na dokumentu zaměřeném na odhalení obrovského pedofilního kruhu, řekl pod příslibem anonymity zdroj z Mar-a-Lago. http://knihya.cz/trump-zahajil-vysetrovani-strelby-a-baldwina/ https://realrawnews.com/2021/10/trump-opens-investigation-into-baldwin-shooting/ Už delší dobu čtu na různé alternativě, že tam probíhá boj a začíná to vypadat, že to je pravda. Před chvíli byl na nějaké TV rozhovor z dost nasraným a denervovaným Baldwinem a mám pocit, ten chlap má opravdu nějaké hodně špinavé tajemství ...

Vypadá to, na výše uvedené zmínce něco je.


Další fake. Podívejte se na tu původní americkou stránku, to je snůška nesmyslů, třeba teď tam mají "report" z 2. dne vojenského tribunálu s Chelseou Clinton....


Tuto zprávu jsem na jiných, příčetných amerických stránkách nenašel. Pozor na ty zdroje.


[quote="pid:40549, uid:317"]Vypadá to, na výše uvedené zmínce něco je.[/quote] Další fake. Podívejte se na tu původní americkou stránku, to je snůška nesmyslů, třeba teď tam mají "report" z 2. dne vojenského tribunálu s Chelseou Clinton.... **Tuto zprávu jsem na jiných, příčetných amerických stránkách nenašel. Pozor na ty zdroje.**
Upravené 1. 11. 2021 o 06:18

Tuto zprávu jsem na jiných, příčetných amerických stránkách nenašel. Pozor na ty zdroje.
Musel som ti to vyboldovat, pretoze presne tak to je. Pozrite sa, kto bol zodpovedny za rekvizity a uvidite, ze od takeho cloveka, by ste aj burger v McD kupili s nedoverou (pardon za to prirovnanie ale neviem inac). Toto nestastie je vysledkom kvot a dosadzovana hlupakov a nezodpovednych ludi na pozicie, kde takyto ludia nemaju co robit.


realrawnews stranku by som prirovnal v prenesenom vyzname k Honeypotu, zacnete argumentovat takymito strankami a vasa doveryhodnost okamzite skoncila, to je ich jediny ucel.


[quote="pid:40555, uid:372"]**Tuto zprávu jsem na jiných, příčetných amerických stránkách nenašel. Pozor na ty zdroje.**[/quote] Musel som ti to vyboldovat, pretoze presne tak to je. Pozrite sa, kto bol zodpovedny za rekvizity a uvidite, ze od takeho cloveka, by ste aj burger v McD kupili s nedoverou (pardon za to prirovnanie ale neviem inac). Toto nestastie je vysledkom kvot a dosadzovana hlupakov a nezodpovednych ludi na pozicie, kde takyto ludia nemaju co robit. realrawnews stranku by som prirovnal v prenesenom vyzname k [Honeypotu](https://cs.wikipedia.org/wiki/Honeypot), zacnete argumentovat takymito strankami a vasa doveryhodnost okamzite skoncila, to je ich jediny ucel.

Moderator

Upravené 1. 11. 2021 o 06:19

pokračovanie:
https://www.tvnoviny.sk/zahranicne/2044674_baldwin-ma-na-krku-dalsi-problem-nova-zaloba-tvrdi-ze-zo-zbrane-vystrelil-bezdovodne


Americký herec Alec Baldwin čelí ďalšej žalobe pre neúmyselné zastrelenie kameramanky Halyni Hutchinsovej pri nakrúcaní filmu Rust. Píše o tom BBC.


Podľa členky štábu vystrelil zo zbrane bezdôvodne. Scéna, ktorú sa chystal nakrúcať, totiž použitie pištole nepredpokladala.
„V scenári nebolo nič o tom, že by mal Baldwin alebo ktokoľvek iný zo zbrane vystreliť,“ uvádza Mamie Mitchellová v žalobe číslo dva, ktorá zatiaľ z incidentu vzišla. Očakáva sa, že budú pribúdať.


Žaloba Mitchellovej sa sústreďuje najmä na správanie Baldwina, ktorý hral hlavnú rolu a zároveň bol aj producentom snímky.


Mitchellová údajne pri incidente stála asi meter vedľa Hutchinsovej a prekvapilo ju, že herec zo zbrane v malom kostole, kde sa práve nakrúcalo, vystrelil.
Pred scénou sa podľa jej vyjadrení diskutovalo o nakrúcaní troch záberov. Jeden mal byť zblízka na Baldwinove oči, druhý na škvrnu od krvi na jeho ramene a tretí na jeho telo, kým vyťahoval z puzdra zbraň. Podľa žaloby tak Baldwin nemusel zbraňou na nikoho mieriť a ani z nej strieľať.


Okrem toho údajne porušil bezpečnostné predpisy tým, že pištoľ vopred lepšie neskontroloval.


„Hral ruskú ruletu, keď vypálil zbraň bez jej bližšieho ohliadnutia, a naviac v neprítomnosti zodpovednej osoby,“ povedala Mitchellovej advokátka Gloria Allredová.


Členka štábu tvrdí, že utrpela „vážnu telesnú traumu, šok a poranenie nervového systému“, a tak žiada odškodné, jeho presnú výšku však neuvádza. Baldwin ani jeho právnici nateraz túto žalobu nekomentovali.


Nešťastie sa stalo 21. októbra pri nakrúcaní westernu Rust v Novom Mexiku. Baldwin vtedy vystrelil zo zbrane, v ktorej bol ostrý náboj.


Predtým mu však povedali, že zbraň nie je nebezpečná. Kameramanka Halyna Hutchinsová (†42) prišla o život a o šesť rokov starší režisér Joel Souza utrpel poranenie ramena.


pokračovanie: https://www.tvnoviny.sk/zahranicne/2044674_baldwin-ma-na-krku-dalsi-problem-nova-zaloba-tvrdi-ze-zo-zbrane-vystrelil-bezdovodne Americký herec Alec Baldwin čelí ďalšej žalobe pre neúmyselné zastrelenie kameramanky Halyni Hutchinsovej pri nakrúcaní filmu Rust. Píše o tom BBC. Podľa členky štábu vystrelil zo zbrane bezdôvodne. Scéna, ktorú sa chystal nakrúcať, totiž použitie pištole nepredpokladala. „V scenári nebolo nič o tom, že by mal Baldwin alebo ktokoľvek iný zo zbrane vystreliť,“ uvádza Mamie Mitchellová v žalobe číslo dva, ktorá zatiaľ z incidentu vzišla. Očakáva sa, že budú pribúdať. Žaloba Mitchellovej sa sústreďuje najmä na správanie Baldwina, ktorý hral hlavnú rolu a zároveň bol aj producentom snímky. Mitchellová údajne pri incidente stála asi meter vedľa Hutchinsovej a prekvapilo ju, že herec zo zbrane v malom kostole, kde sa práve nakrúcalo, vystrelil. Pred scénou sa podľa jej vyjadrení diskutovalo o nakrúcaní troch záberov. Jeden mal byť zblízka na Baldwinove oči, druhý na škvrnu od krvi na jeho ramene a tretí na jeho telo, kým vyťahoval z puzdra zbraň. Podľa žaloby tak Baldwin nemusel zbraňou na nikoho mieriť a ani z nej strieľať. Okrem toho údajne porušil bezpečnostné predpisy tým, že pištoľ vopred lepšie neskontroloval. „Hral ruskú ruletu, keď vypálil zbraň bez jej bližšieho ohliadnutia, a naviac v neprítomnosti zodpovednej osoby,“ povedala Mitchellovej advokátka Gloria Allredová. Členka štábu tvrdí, že utrpela „vážnu telesnú traumu, šok a poranenie nervového systému“, a tak žiada odškodné, jeho presnú výšku však neuvádza. Baldwin ani jeho právnici nateraz túto žalobu nekomentovali. Nešťastie sa stalo 21. októbra pri nakrúcaní westernu Rust v Novom Mexiku. Baldwin vtedy vystrelil zo zbrane, v ktorej bol ostrý náboj. Predtým mu však povedali, že zbraň nie je nebezpečná. Kameramanka Halyna Hutchinsová (†42) prišla o život a o šesť rokov starší režisér Joel Souza utrpel poranenie ramena.

tak chce peniaze a jediny kto jej ich moze dat je Baldwin.....tak ho z niecoho musi predsa obvinit:-( nikto neriesi, kto mal posledny v rukach zbran?


tak chce peniaze a jediny kto jej ich moze dat je Baldwin.....tak ho z niecoho musi predsa obvinit:-( nikto neriesi, kto mal posledny v rukach zbran?
3.72k
29
18
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept