Zahraničná politika
Valdai 2021

Rozbor Panarina s nazvem "Globalni otres"
Dulezite body:
-globalni krize - civilizacni, ekonomicka, ekologicka atd.
-hledame rovnovahu, balancujeme
-na konci 20tych let byl kolektivni Zapad plne monopolem - zem se propada a jde to vsechno ke dnu - trva to uz stovky let
Nejnovejsi problemy - Irak, Afganistan - plny krach a ukoly nebyly vyreseny. Z toho vyplyva, ze krize rozvoje Zapadu trva uz stovky let. Putin nejmenoval doslova Vychodoindickou spolecnost (r.1600), nejmenoval ani Londyn, 3. Kartago, ale bylo to jasne.
U nas se cast elity nezmenila viz gosa, a je to cast vlivna v rade ministerstev a uradu. Ukoly, vyplyvajici z otresu 1917 nejsou splneny.
Model Londyna neni budoucnost, hrouti se.
500 let trva tento problem a vychazi z Vychodoindicke spolecnosti. Na Olympu se propada zem (fundament), kolektivni Zapad ztraci dominanci.
V.V. Putin je vzrusen i pred rozhovorem s Bennettem. Z jedne strany nam nabizi pratelsvi a z druhe strany ozbrojuji sousedy Ruska po celem spektru a soucasne s tim chteji penize, aby mohli zachranit svuj stat Izrael, ktery se nachazi na hrane kolapsu.
Putin se pripravuje k dnesnim rozhovorum, ktere budou velice tezke. Uvidime, jestli nasi spolecnici uderi na Izrael. Na americkou bazi uz uderili, byla znicena.
Nachazime se v bodu bifurkace sveta a 500 lety cyklus se zavrsuje.
Putin, zastance postupnych kroku, navrhuje zapadnim partnerum plany na prechod, ale oni ho casto neposlouchaji a berou to jako znamku slabosti.
Uvidime, jestli bude izraelsky premier naklonen k pochopeni situace.
Problem je slozity i vzhledem k uskutecneni prechodu a reseni civilizacni krize.
V.V. Putin vystoupil ne jako konzervativec optimista, ale jako konceptual, premyslejici nejen o osudech lidstva a planety Zeme a byl aktivne nasmerovan.
Premyslejte partneri, vzdyt my mame Cirkony, Avangardy i Kynzaly, budete trpet ....
To je muj pohled, udelejte si sami obrazek o projevu.


Poznamka prekladatele:
Davam do souvislosti:
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3540/erupce-sopky-cumbre-vieja-na-la-palme-kanarske-ostrovy
Erupce sopky Cumbre Vieja na La Palme - Kanarske ostrovy
Preklad jmena sopky Stary summit
V diskusi psal nekdo - Olymp se hrouti!


https://www.youtube.com/watch?v=mZ-ZH-wUc_o


**Rozbor Panarina s nazvem "Globalni otres"** Dulezite body: -globalni krize - civilizacni, ekonomicka, ekologicka atd. -hledame rovnovahu, balancujeme -na konci 20tych let byl kolektivni Zapad plne monopolem - zem se propada a jde to vsechno ke dnu - trva to uz stovky let Nejnovejsi problemy - Irak, Afganistan - plny krach a ukoly nebyly vyreseny. Z toho vyplyva, ze krize rozvoje Zapadu trva uz stovky let. Putin nejmenoval doslova Vychodoindickou spolecnost (r.1600), nejmenoval ani Londyn, 3. Kartago, ale bylo to jasne. U nas se cast elity nezmenila viz gosa, a je to cast vlivna v rade ministerstev a uradu. Ukoly, vyplyvajici z otresu 1917 nejsou splneny. Model Londyna neni budoucnost, hrouti se. 500 let trva tento problem a vychazi z Vychodoindicke spolecnosti. Na Olympu se propada zem (fundament), kolektivni Zapad ztraci dominanci. V.V. Putin je vzrusen i pred rozhovorem s Bennettem. Z jedne strany nam nabizi pratelsvi a z druhe strany ozbrojuji sousedy Ruska po celem spektru a soucasne s tim chteji penize, aby mohli zachranit svuj stat Izrael, ktery se nachazi na hrane kolapsu. Putin se pripravuje k dnesnim rozhovorum, ktere budou velice tezke. Uvidime, jestli nasi spolecnici uderi na Izrael. Na americkou bazi uz uderili, byla znicena. Nachazime se v bodu bifurkace sveta a 500 lety cyklus se zavrsuje. Putin, zastance postupnych kroku, navrhuje zapadnim partnerum plany na prechod, ale oni ho casto neposlouchaji a berou to jako znamku slabosti. Uvidime, jestli bude izraelsky premier naklonen k pochopeni situace. Problem je slozity i vzhledem k uskutecneni prechodu a reseni civilizacni krize. **V.V. Putin vystoupil** ne jako konzervativec optimista, ale **jako konceptual**, premyslejici nejen o osudech lidstva a planety Zeme a byl aktivne nasmerovan. Premyslejte partneri, vzdyt my mame Cirkony, Avangardy i Kynzaly, budete trpet .... To je muj pohled, udelejte si sami obrazek o projevu. Poznamka prekladatele: Davam do souvislosti: https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3540/erupce-sopky-cumbre-vieja-na-la-palme-kanarske-ostrovy Erupce sopky **Cumbre Vieja na La Palme** - Kanarske ostrovy Preklad jmena sopky **Stary summit** V diskusi psal nekdo - **Olymp se hrouti!** https://www.youtube.com/watch?v=mZ-ZH-wUc_o
Upravené 22. 10. 2021 o 12:58

Putin týmto oficiálne predstavil ( a na výber nebude) koncepciu ruskej globalizácie!!
Ľudovo povedané, všetko je v hajzli.


A hneď výbuch vo fabrike na pušný prach, kreténi na exprese už vyspevujú.


Putin týmto oficiálne predstavil ( a na výber nebude) koncepciu ruskej globalizácie!! Ľudovo povedané, všetko je v hajzli. A hneď výbuch vo fabrike na pušný prach, kreténi na exprese už vyspevujú.

V Rusku hori zavod na vyrobu syntetickych vlaken
V ruské Rjazaňské oblasti hoří cech závodu na výrobu výbušnin a likvidace munice, požáru předcházel výbuch. Ministerstvo pro civilní obranu, mimořádné události a odstraňování následků přírodních katastrof RF uvedlo, že zemřelo 16 lidí.
Cely clanek na:
https://cz.sputniknews.com/20211022/v-rusku-hori-zavod-na-vyrobu-syntetickych-vlaken-tri-lide-zemreli-16253869.html


**V Rusku hori zavod na vyrobu syntetickych vlaken** V ruské Rjazaňské oblasti hoří cech závodu na výrobu výbušnin a likvidace munice, požáru předcházel výbuch. Ministerstvo pro civilní obranu, mimořádné události a odstraňování následků přírodních katastrof RF uvedlo, že zemřelo 16 lidí. Cely clanek na: https://cz.sputniknews.com/20211022/v-rusku-hori-zavod-na-vyrobu-syntetickych-vlaken-tri-lide-zemreli-16253869.html

Musíme se připravit na skokové zvýšení konfliktnosti střetu. Všude. Včetně ČR a SR.


Musíme se připravit na skokové zvýšení konfliktnosti střetu. Všude. Včetně ČR a SR.
797
6
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept