Politika v ČR
Dražší plyn v Praze: Pražská plynárenská zvedne ceny v průměru o 24,6 procenta
Y

Pražská plynárenská od 1. listopadu zdraží u části svých zákazníků plyn v průměru o 24,6 procenta. Zvýšení cen se nedotkne klientů se zafixovanými cenami, naopak s ním musí počítat domácnosti a maloodběratelé, kteří nyní využívají základní ceník Standard. Firma zdražení odůvodnila nepříznivou situací na trhu. V tiskové zprávě to dnes uvedl mluvčí firmy Miroslav Vránek.
https://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/693485/drazsi-plyn-v-praze-prazska-plynarenska-zvedne-ceny-v-prumeru-o-24-6-procenta.html


Pražská plynárenská od 1. listopadu zdraží u části svých zákazníků plyn v průměru o 24,6 procenta. Zvýšení cen se nedotkne klientů se zafixovanými cenami, naopak s ním musí počítat domácnosti a maloodběratelé, kteří nyní využívají základní ceník Standard. Firma zdražení odůvodnila nepříznivou situací na trhu. V tiskové zprávě to dnes uvedl mluvčí firmy Miroslav Vránek. https://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/693485/drazsi-plyn-v-praze-prazska-plynarenska-zvedne-ceny-v-prumeru-o-24-6-procenta.html

Pražská plynárenská od 1. listopadu zdraží u části svých zákazníků plyn v průměru o 24,6 procenta.


prazska kavarna bude sklizet to, co si zasela.


[quote="pid:38705, uid:68"]Pražská plynárenská od 1. listopadu zdraží u části svých zákazníků plyn v průměru o 24,6 procenta.[/quote] prazska kavarna bude sklizet to, co si zasela.

prazska kavarna bude sklizet to, co si zasela.

Myslis, že pochopia? Určite bude LeboBabis
Aspoň do času


[quote="pid:38726, uid:347"]prazska kavarna bude sklizet to, co si zasela.[/quote] Myslis, že pochopia? Určite bude LeboBabis Aspoň do času

Myslis, že pochopia? Určite bude LeboBabis


bohuzel nekterym to bude trvat prilis dlouho a ta doba, nez se vetsine rozsviti, to je dan, kterou zaplatime vsichni. nekterym to nedojde nikdy, protoze nekteri ve sve hlouposti a omezenosti nejsou schopni pochopit.


[quote="pid:38727, uid:492"]Myslis, že pochopia? Určite bude LeboBabis[/quote] bohuzel nekterym to bude trvat prilis dlouho a ta doba, nez se vetsine rozsviti, to je dan, kterou zaplatime vsichni. nekterym to nedojde nikdy, protoze nekteri ve sve hlouposti a omezenosti nejsou schopni pochopit.

Škoda že to ale odnesou lidé, kteří s tím nemají nic společného. Samoživitelky aa důchodci a vdovy...Tak tohle je smutné.


Škoda že to ale odnesou lidé, kteří s tím nemají nic společného. Samoživitelky aa důchodci a vdovy...Tak tohle je smutné.
429
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept