Zahraničná politika
Královna Alžběta II. rusi program na radu lekaru
Y

Britská královna Alžběta II. (95) ruší svůj program, oznámil to Buckinghamský palác. Lékaři jí prý nakázali klid.
Její kancelář totiž nečekaně oznámila, že panovnice zrušila dnešní plánovanou cestu do Severního Irska. Nedoporučili jí to lékaři.
Nesouvisí s covidem.
„Její Veličenstvo je v dobré náladě, jen ji mrzí, že nemůže navštívit Severní Irsko, kde měla dnes a zítra několik setkání,“ říká palác. Královna prý lidem v Irsku posílá vřelé pozdravy a těší se na návštěvu v budoucnu, dodává Buckinghamský palác.
https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-kralovske-rodiny/693459/strach-o-kralovnu-alzbetu-ii-na-radu-lekaru-rusi-program.html


Britská královna Alžběta II. (95) ruší svůj program, oznámil to Buckinghamský palác. Lékaři jí prý nakázali klid. Její kancelář totiž nečekaně oznámila, že panovnice zrušila dnešní plánovanou cestu do Severního Irska. Nedoporučili jí to lékaři. Nesouvisí s covidem. „Její Veličenstvo je v dobré náladě, jen ji mrzí, že nemůže navštívit Severní Irsko, kde měla dnes a zítra několik setkání,“ říká palác. Královna prý lidem v Irsku posílá vřelé pozdravy a těší se na návštěvu v budoucnu, dodává Buckinghamský palác. https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-kralovske-rodiny/693459/strach-o-kralovnu-alzbetu-ii-na-radu-lekaru-rusi-program.html

Dačo sa deje, a pochybujem, že uviedli skutočný dôvod...


Dačo sa deje, a pochybujem, že uviedli skutočný dôvod...

Moderátor

skutočný dôvod...


Do niekoľkých mesiacov oznámia aj odchod Alexandry Márie.


[quote="pid:38754, uid:7"]skutočný dôvod...[/quote] [quote="pid:10594, uid:378"]Do niekoľkých mesiacov oznámia aj odchod Alexandry Márie.[/quote]

Hmm, asi už to nezvládá, měli by ji odvolat... smile


Hmm, asi už to nezvládá, měli by ji odvolat... :)

Nema to co spolecneho s Irskem? Nebude se sjednocovat?


Nema to co spolecneho s Irskem? Nebude se sjednocovat?

Už dávno nežije. Len to oznámia až keď to pre nich bude politicky výhodné. Takže čo takýmito informáciami sledujú?


Napríklad na Kube bol Fidel Castro mŕtvy niekoľko rokov predtým, než to oficiálne oznámili. Lenže jeho smrť by znamenala turbulencie v krajine, tak počkali na výsledky volieb v Spojených štátoch amerických, na víťazstvo Donalda Trumpa. Ten pre nich nepredstavoval hrozbu, akou by bola Hillary Clintonová. Pre nich to bol správny okamih.


Už dávno nežije. Len to oznámia až keď to pre nich bude politicky výhodné. Takže čo takýmito informáciami sledujú? Napríklad na Kube bol Fidel Castro mŕtvy niekoľko rokov predtým, než to oficiálne oznámili. Lenže jeho smrť by znamenala turbulencie v krajine, tak počkali na výsledky volieb v Spojených štátoch amerických, na víťazstvo Donalda Trumpa. Ten pre nich nepredstavoval hrozbu, akou by bola Hillary Clintonová. Pre nich to bol správny okamih.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
1.08k
6
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept