Politika v ČR
Babiš na Hrad

Sorijako, ale už to nemůžu vydržet.
Začínají se už teď objevovat signály, které ignorovat je stále těžší.


Sorijako, ale už to nemůžu vydržet. Začínají se už teď objevovat signály, které ignorovat je stále těžší.

"Podvod, tunel a Witowská. Babiš sejmul víc lidí najednou"
17.10.2021
"Tradičně jako každý týden i první neděli po volebním víkendu předseda vlády Andrej Babiš přivítal své fanoušky v pořadu „Čau lidi“ a pěkně to rozjel. Hojně rekapituloval průběh předvolební kampaně a výsledky voleb. Spojenou koalici stran s programem „Antibabiš“ považuje za pečlivě připravený podvod na voličích a kartel, který chystá supersolární tunel. Zastavil se i u kauzy „Pandora Papers“. Podle něj za zveřejněním v inkriminovanou dobu nehrály roli volby, ale „globální deadline“. Nit nenechal suchou ani na moderátorce Světlaně Witowské a České televizi."
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Podvod-tunel-a-Witowska-Babis-sejmul-vic-lidi-najednou-680572


"...a dodal, že přes jeden milion voličů volil strany, které se nedostaly do Sněmovny, jako KSČM, ČSSD, Přísaha. Těm vzkázal, že jejich hlasy nepropadly a on je bude ve Sněmovně zastupovat. „Takže milion lidí nemá zastoupení. Oni říkají, že jsem populista. Ano, já jsem měl radost, když jsme důchodcům navyšovali důchody a dali jim tu slevu na jízdné. Když jsme navyšovali příjmy lidem,“ dodal s tím, že hnutí ANO je tu pro lidi. „Na mě se můžete spolehnout. Počítejte se mnou. Pokud vás bude něco trápit, tak mi napište. Jsem tady pro vás,“ vyzval občany."


"Zmiňuje pak průzkum Medianu pro Český rozhlas, který říká, že 24 procent lidí bylo ovlivněno zveřejněním informací o Pandora Papers. „Ano, tahle načasovaná lež. Když se ptají těch novinářů, proč to zveřejnili jenom o Babišovi, tak tady oni vysvětlují, že volby nehrály roli. Roli hrál globální deadline. Poslouchejte dobře: globální deadline, který byl v neděli 2. 10., do kdy jsme jeho příběh museli dokončit,“ dodává a zamýšlí se, jestli deadline dal Soros, nebo Bakala."


"Podvod, tunel a Witowská. Babiš sejmul víc lidí najednou" 17.10.2021 "Tradičně jako každý týden i první neděli po volebním víkendu předseda vlády Andrej Babiš přivítal své fanoušky v pořadu „Čau lidi“ a pěkně to rozjel. Hojně rekapituloval průběh předvolební kampaně a výsledky voleb. Spojenou koalici stran s programem „Antibabiš“ považuje za pečlivě připravený podvod na voličích a kartel, který chystá supersolární tunel. Zastavil se i u kauzy „Pandora Papers“. Podle něj za zveřejněním v inkriminovanou dobu nehrály roli volby, ale „globální deadline“. Nit nenechal suchou ani na moderátorce Světlaně Witowské a České televizi." https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Podvod-tunel-a-Witowska-Babis-sejmul-vic-lidi-najednou-680572 "...a dodal, že přes jeden milion voličů volil strany, které se nedostaly do Sněmovny, jako KSČM, ČSSD, Přísaha. Těm vzkázal, že jejich hlasy nepropadly a on je bude ve Sněmovně zastupovat. „Takže milion lidí nemá zastoupení. Oni říkají, že jsem populista. Ano, já jsem měl radost, když jsme důchodcům navyšovali důchody a dali jim tu slevu na jízdné. Když jsme navyšovali příjmy lidem,“ dodal s tím, že hnutí ANO je tu pro lidi. „**Na mě se můžete spolehnout. Počítejte se mnou. Pokud vás bude něco trápit, tak mi napište. Jsem tady pro vás**,“ vyzval občany." "Zmiňuje pak průzkum Medianu pro Český rozhlas, který říká, že 24 procent lidí bylo ovlivněno zveřejněním informací o Pandora Papers. „Ano, tahle načasovaná lež. Když se ptají těch novinářů, proč to zveřejnili jenom o Babišovi, tak tady oni vysvětlují, že volby nehrály roli. **Roli hrál globální deadline.** Poslouchejte dobře: globální deadline, který byl v neděli 2. 10., do kdy jsme jeho příběh museli dokončit,“ dodává a zamýšlí se, jestli deadline dal Soros, nebo Bakala."

"Ničení Babiše a msta: Po drtivém videu se vyvalily peníze a zlo"
18.10.2021
"Na videu, které koluje po internetu a popisuje praktiky novinářů proti Andreji Babišovi je zajímavé, že je pojaté z pohledu za Babiše, ne tedy naopak, jak jsme byli dlouhou dobu před volbami svědky. Člen RRTV Vadim Petrov považuje za velmi zajímavý prvek onoho sdělení, že vůči Andreji Babišovi zahájili novináři svatou válku ve chvíli, kdy koupil MAFRU. A upozorňuje i na miliony, které připluly koaličním stranám za odstavení končícího premiéra. Mediální analytik Jiří Mikeš by uvítal, kdyby se obsahu videa věnovali ve svých pořadech v České televizi Nora Fridrichová nebo Marek Wollner, ale sám tomu nevěří."
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Niceni-Babise-a-msta-Po-drtivem-videu-se-vyvalily-penize-a-zlo-680670


Video dostupné linkem z článku nebo přímo na TyTrubce zde
https://www.youtube.com/watch?v=XP8F6EeNej4


Video je zvukové s obrázkovým doprovodem a má délku 29:33.
Stojí to za poslech, je tam pár věcí ozvučeno na plnou (v tomto případě raději plechovou) hubu.
A není to jenom o novinářích.
Jsou tam popsány zajímavé "techniky".


"Ničení Babiše a msta: Po drtivém videu se vyvalily peníze a zlo" 18.10.2021 "**Na videu, které koluje po internetu a popisuje praktiky novinářů proti Andreji Babišovi** je zajímavé, že je pojaté z pohledu za Babiše, ne tedy naopak, jak jsme byli dlouhou dobu před volbami svědky. Člen RRTV Vadim Petrov považuje za velmi zajímavý prvek onoho sdělení, že vůči Andreji Babišovi zahájili novináři svatou válku ve chvíli, kdy koupil MAFRU. A upozorňuje i na miliony, které připluly koaličním stranám za odstavení končícího premiéra. Mediální analytik Jiří Mikeš by uvítal, kdyby se obsahu videa věnovali ve svých pořadech v České televizi Nora Fridrichová nebo Marek Wollner, ale sám tomu nevěří." https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Niceni-Babise-a-msta-Po-drtivem-videu-se-vyvalily-penize-a-zlo-680670 Video dostupné linkem z článku nebo přímo na TyTrubce zde https://www.youtube.com/watch?v=XP8F6EeNej4 Video je zvukové s obrázkovým doprovodem a má délku 29:33. Stojí to za poslech, je tam pár věcí ozvučeno na plnou (v tomto případě raději plechovou) hubu. A není to jenom o novinářích. Jsou tam popsány zajímavé "techniky".

Brutální dohoda Babiše a pravice. Obětí Zeman. Vytažen důkaz a natvrdo popsáno
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Brutalni-dohoda-Babise-a-pravice-Obeti-Zeman-Vytazen-dukaz-a-natvrdo-popsano-680986


"„Před volbami do Sněmovny tvrdil, že je odpůrcem Zeleného údělu a všech možných zákazů, které v jeho rámci Komise navrhuje. Na Evropské radě však hlasoval jak pro schválení Zeleného údělu, tak i Víceletého fiskálního rámce pro léta 2021 až 2027, který 35 % rozpočtu EU vyčlenil na projekty Zeleného údělu. Hlasoval i pro schválení Fondu obnovy, jimž si EU půjčila na kapitálových trzích 750 miliard eur a za jejichž splacení ručí členské státy – včetně ČR. A hlasoval i pro to, aby 45 % půjčených peněz bylo utraceno za stejné projekty, jako jsou v Zeleném údělu. Tedy za dotace fotovoltaických a větrných elektráren, elektromobilů, jejich nabíječek,“ připomíná europoslanec."


Brutální dohoda Babiše a pravice. Obětí Zeman. Vytažen důkaz a natvrdo popsáno https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Brutalni-dohoda-Babise-a-pravice-Obeti-Zeman-Vytazen-dukaz-a-natvrdo-popsano-680986 "„Před volbami do Sněmovny tvrdil, že je odpůrcem Zeleného údělu a všech možných zákazů, které v jeho rámci Komise navrhuje. Na Evropské radě však hlasoval jak pro schválení Zeleného údělu, tak i Víceletého fiskálního rámce pro léta 2021 až 2027, který 35 % rozpočtu EU vyčlenil na projekty Zeleného údělu. Hlasoval i pro schválení Fondu obnovy, jimž si EU půjčila na kapitálových trzích 750 miliard eur a za jejichž splacení ručí členské státy – včetně ČR. A hlasoval i pro to, aby 45 % půjčených peněz bylo utraceno za stejné projekty, jako jsou v Zeleném údělu. Tedy za dotace fotovoltaických a větrných elektráren, elektromobilů, jejich nabíječek,“ připomíná europoslanec."

Brutální dohoda Babiše a pravice. Obětí Zeman. Vytažen důkaz a natvrdo popsáno

Počítám, že AB nepodrazí svého jediného spojence.
"Zeit gewonnen, alles gewonnen."
iv. Miloš vtipkoval; ale některým z toho možná nebude do smíchu...
Cituje totiž Niccola Machiavelliho v němčině, když říká Vondráčkovi: "Znáš německé přísloví? Zeit gewonnen, alles gewonnen."
("Získán čas, získáno všechno." nebo "Získán čas, vyhráno vše." a nebo možná volnější formou "Když získáš čas, vyhráváš vše." - gewonnen, min.č. od gewinnen = vyhrát, získat; zeit = čas; alles = vše, všechno)


[quote="pid:38819, uid:270"]Brutální dohoda Babiše a pravice. Obětí Zeman. Vytažen důkaz a natvrdo popsáno[/quote] Počítám, že AB nepodrazí svého jediného spojence. "Zeit gewonnen, alles gewonnen." [quote="pid:38829, uid:240"]iv. Miloš vtipkoval; ale některým z toho možná nebude do smíchu... Cituje totiž Niccola Machiavelliho v němčině, když říká Vondráčkovi: "Znáš německé přísloví? Zeit gewonnen, alles gewonnen." ("Získán čas, získáno všechno." nebo "Získán čas, vyhráno vše." a nebo možná volnější formou "Když získáš čas, vyhráváš vše." - gewonnen, min.č. od gewinnen = vyhrát, získat; zeit = čas; alles = vše, všechno)[/quote]

Mám jediné doporučení- nespěchejte a nehodnoťte detaily, ale celky...To, že se zkušení analytici nepředhánějí v zaručených amalýzách - to proto, že jsou zkušení a také proto, že na dostatečnou analýzu je zatím málo ověřitelných informací


Mám jediné doporučení- nespěchejte a nehodnoťte detaily, ale celky...To, že se zkušení analytici nepředhánějí v zaručených amalýzách - to proto, že jsou zkušení a také proto, že na dostatečnou analýzu je zatím málo ověřitelných informací

@svarun - myslím, že je na čase, blíže se propojit. Můj mail je k dispozici u admina.

@svarun - myslím, že je na čase, blíže se propojit. Můj mail je k dispozici u admina.

Pokud by senátoři jednali státotvorně, počkali by do 8.11. Vitásková o postupu vůči prezidentovi


Je to pokračování boje Senátu vůči prezidentu republiky Miloši Zemanovi. Je to boj mocenských struktur, který nemůže prospívat státním zájmům. Obávám se, že někteří senátoři si ještě neuvědomili, jak hluboká krize nastává nejen pro naše občany,
ale pro obyvatele EU jako celku. Bída třetiny obyvatelstva přichází rychlými kroky,
enormní růst cen energií a následný její nedostatek, inflace rozměrů,
na kterou jen málokdo pamatuje.
O to víc bolí postoj Senátu, který by mohl a měl situaci ve státě spíše uklidňovat,
nikoliv rozvracet. Všichni víme, že je pan prezident Miloš Zeman nemocen.
A kdo z nás nebyl?
Mnozí z nás jsme si prošli těžkou nemocí a vrátili se do práce
https://cz.sputniknews.com/20211020/pokud-by-senatori-jednali-statotvorne-pockali-by-do-811-vitaskova-o-postupu-vuci-prezidentovi-16234306.html


Pokud by senátoři jednali státotvorně, počkali by do 8.11. Vitásková o postupu vůči prezidentovi ------------------------------------------------------------------------------------------------ Je to pokračování boje Senátu vůči prezidentu republiky Miloši Zemanovi. Je to boj mocenských struktur, který nemůže prospívat státním zájmům. Obávám se, že někteří senátoři si ještě neuvědomili, jak hluboká krize nastává nejen pro naše občany, ale pro obyvatele EU jako celku. Bída třetiny obyvatelstva přichází rychlými kroky, enormní růst cen energií a následný její nedostatek, inflace rozměrů, na kterou jen málokdo pamatuje. O to víc bolí postoj Senátu, který by mohl a měl situaci ve státě spíše uklidňovat, nikoliv rozvracet. Všichni víme, že je pan prezident Miloš Zeman nemocen. A kdo z nás nebyl? Mnozí z nás jsme si prošli těžkou nemocí a vrátili se do práce https://cz.sputniknews.com/20211020/pokud-by-senatori-jednali-statotvorne-pockali-by-do-811-vitaskova-o-postupu-vuci-prezidentovi-16234306.html

"Babiš: Hamáčkův plán s neočkovanými není reálný"
25.10.2021
"Premiér Andrej Babiš (ANO) nepovažuje za reálný nápad šéfa koaliční ČSSD Jana Hamáčka, že by do práce mohli jen lidé, kteří se prokážou testem, očkováním či proděláním covidu."
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-hamackuv-plan-s-neockovanymi-neni-realny-40376003


"„Návrh pana Hamáčka není přijatelný z pozice zákoníku práce. Prodiskutujeme to, ale nemyslím, že je to reálný návrh,“ řekl premiér.
Svolat kvůli tomu chce jednání tripartity, kterou tvoří zástupci vlády, odborů a zaměstnavatelů. „Také paní Maláčová (ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová, ČSSD) se k tomu ale na vládě vyjádřila negativně. A já si myslím, že je to nápad, který by přinesl více problémů než užitku,“ doplnil premiér.
A také ministr zemědělství Miroslav Toman (ČSSD) návrh končícího šéfa sociální demokracie zkritizoval. „Co se týká zaměstnavatelů v potravinářském a zemědělském sektoru, tak si neumím představit, že bychom nenaočkovaným řekli, že nemohou chodit do práce. Chybí už dnes pracovníci, bylo by to neprůchozí. Došlo by ke kolapsu,“ prohlásil."


"Babiš: Hamáčkův plán s neočkovanými není reálný" 25.10.2021 "Premiér Andrej Babiš (ANO) nepovažuje za reálný nápad šéfa koaliční ČSSD Jana Hamáčka, že by do práce mohli jen lidé, kteří se prokážou testem, očkováním či proděláním covidu." https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-hamackuv-plan-s-neockovanymi-neni-realny-40376003 "„Návrh pana Hamáčka není přijatelný z pozice zákoníku práce. Prodiskutujeme to, ale nemyslím, že je to reálný návrh,“ řekl premiér. **Svolat kvůli tomu chce jednání tripartity**, kterou tvoří zástupci vlády, odborů a zaměstnavatelů. „Také paní Maláčová (ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová, ČSSD) se k tomu ale na vládě vyjádřila negativně. A já si myslím, že je to nápad, který by přinesl více problémů než užitku,“ doplnil premiér. A také ministr zemědělství Miroslav Toman (ČSSD) návrh končícího šéfa sociální demokracie zkritizoval. „Co se týká zaměstnavatelů v potravinářském a zemědělském sektoru, tak si neumím představit, že bychom nenaočkovaným řekli, že nemohou chodit do práce. Chybí už dnes pracovníci, bylo by to neprůchozí. Došlo by ke kolapsu,“ prohlásil."
Upravené 25. 10. 2021 o 18:19

Babiš čte projev ze čtecího zařízení jako Biden...

Jeho projev zcela ve stínu dnešního projevu VKst.


[quote="pid:40152, uid:181"]Babiš čte projev ze čtecího zařízení jako Biden...[/quote] Jeho projev zcela ve stínu dnešního projevu VKst.

"Babiš: Zeman si přeje, abych kandidoval na Hrad"
11.11.2021
"Premiér Andrej Babiš (ANO) tvrdí, že prezident Miloš Zeman by si přál jeho kandidaturu na Hrad. O Babišových ambicích kandidovat na prezidenta se spekuluje delší dobu."
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-zeman-by-si-pral-abych-kandidoval-na-hrad-40377757


"Babiš: Zeman si přeje, abych kandidoval na Hrad" 11.11.2021 "Premiér Andrej Babiš (ANO) tvrdí, že prezident Miloš Zeman by si přál jeho kandidaturu na Hrad. O Babišových ambicích kandidovat na prezidenta se spekuluje delší dobu." https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-zeman-by-si-pral-abych-kandidoval-na-hrad-40377757

Než bych zvolil tuto prodejnou probruselskou štětku , to radši nebudu volit vůbec .


Než bych zvolil tuto prodejnou probruselskou štětku , to radši nebudu volit vůbec .

Než bych zvolil tuto prodejnou probruselskou štětku , to radši nebudu volit vůbec .

K první části výroku: zatím nevidím nikoho, kdo by byl přijatelnější a zároveň měl s Babišem srovnatelnou šanci na výhru proti kandidátovi kavárny.
K druhé části výroku: to efektivně znamená ulehčit volbu kavárnického kandidáta.


Ano, založil jsem toto vlákno.
Ale dal jsem mu poněkud ironický název.
Babiše jsem zatím v žádných volbách nevolil.
Vlastně ho nesnáším.
Když zavádí jednotlivá opatření koronafašismu, tak se mi otvírá kudla v kapse.
Ale bohužel (globální) informační pole je nějak nastavené a statisticky převládající mravnost národa je taková jaká je.
Snažím se bojovat tam, kde stojím.


[quote="pid:42443, uid:185"]Než bych zvolil tuto prodejnou probruselskou štětku , to radši nebudu volit vůbec .[/quote] K první části výroku: zatím nevidím nikoho, kdo by byl přijatelnější a zároveň měl s Babišem srovnatelnou šanci na výhru proti kandidátovi kavárny. K druhé části výroku: to efektivně znamená ulehčit volbu kavárnického kandidáta. Ano, založil jsem toto vlákno. Ale dal jsem mu poněkud ironický název. Babiše jsem zatím v žádných volbách nevolil. Vlastně ho nesnáším. Když zavádí jednotlivá opatření koronafašismu, tak se mi otvírá kudla v kapse. Ale bohužel (globální) informační pole je nějak nastavené a statisticky převládající mravnost národa je taková jaká je. Snažím se bojovat tam, kde stojím.
Upravené 11. 11. 2021 o 16:43
1.85k
15
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept