Videá, filmy, knihy
Nikola Tesla a Atmosferická Elektřina - Fotografie s Bezdrátovým Osvětlením

V tomto videu je nutné oddělit Teslu a to ostatní.


O Teslovi, jeho vynálezech a jejich následnému zatajení nepochybuji.


Ale tvrzení, že de facto krátce před Teslou, nebo i za něj, existovala volná energie, to nevím.
Jak by se to utajilo? To i moje babička by o tom ještě musela vědět. Jak by se lidé tvářili, kdyby jim řekli - tohle zařízení vyhoď, odteď ti budeme elektřinu draze prodávat. A co by tedy vynalézal Tesla, kdyby to už měli všichni?


Na druhou stranu, vyloučit to nemohu. A na jedné staré fotce mého rodného města jsem opravdu našel takovou tu anténu... ta ale mohla přijímat rádio...


Je zde někdo, kdo o tom ví víc? Na myšlenkyočemkoli vyšly na toto téma články, ale vzbuzují stejné otázky.


V tomto videu je nutné oddělit Teslu a to ostatní. O Teslovi, jeho vynálezech a jejich následnému zatajení nepochybuji. Ale tvrzení, že de facto krátce před Teslou, nebo i za něj, existovala volná energie, to nevím. Jak by se to utajilo? To i moje babička by o tom ještě musela vědět. Jak by se lidé tvářili, kdyby jim řekli - tohle zařízení vyhoď, odteď ti budeme elektřinu draze prodávat. A co by tedy vynalézal Tesla, kdyby to už měli všichni? Na druhou stranu, vyloučit to nemohu. A na jedné staré fotce mého rodného města jsem opravdu našel takovou tu anténu... ta ale mohla přijímat rádio... Je zde někdo, kdo o tom ví víc? Na myšlenkyočemkoli vyšly na toto téma články, ale vzbuzují stejné otázky.

Vela videi som videl o tej atmosferickej elektrine. Jednoznacne z nich vychadza, ze tak cca pred 200 rokmi mozno viac dozadu o elektrine ludia vedeli. Ale jej pouzivanie nebolo az tak rozsirene. Vacsinou sa pouzivala v mestach na osvetlenie, pripadne nejake kolajove elektricky a pod. Take, zeby niekto na dedine vyuzival atmosfericku elektrinu .... to asi nikdy take neexistovalo. Preto aj bolo jednoduchsie zahrabat stopy po atmosferickej elektrine ..... stacilo spravit cenzuru v mestach, co pre GP nie je ziaden problem. Avsak to nevyzera len na zahrabanie dokazov, z niekolkych vyskumov vyplyva ze aj atmosfera bola ina v tych casoch, "hustejsia" neviem co si predstavit pod tym vyrazom ... mozno viac vlhkosti v atmosefere, alebo ina frekvencia, alebo vacsi naboj v atmosfere vplyvom inych podmineok v nasej slnecnej sustave (silnejsie slnko, viac ziarenia z vesmiru) ? Neviem. Inak ano, je pravda, ze vo vyssich pasmach atmosfery su oblasti s neuveritelnym nabojom. To hlavne ked lietaju do vesmiru tak sa snazia najst miesta na zemi, kde je mensi naboj v atmosfere ... preto je v kazachstane kozmodrom. Keby atmosferna elektrina neexistovala, tak odkial by boli blesky? Tiez som videl na internete rozne videa, kde pred burkou na kopci boli nejaky chlapi doslova nabiti elektrinou, jeden mal dlhsie vlasy, tak tie mu dupkom stavali - proste vela naboja akoby ich balonom posuchal. Tiez zaujimavy bol priklad bacikov zo ZSSR. Mali vypadky elektriny a tak nemohli pracovat. Bol medzi nimi jeden elektrikar spekulant a toho napadlo daco co je zakazane samozrejme smile Vsimol si, ze uzemneny hromozvod hadze obcas iskry. Za nejakych podmienok. Trochu sa s tym doma hral a prisiel na to, ze realne hromozvod ma urcity naboj s urcitou frekvenciou - frekvenciou atmosfery. Prisiel do budovy, na potok co siel vedla budovy postavil elektromotor asi 5 KW. Dal na neho vrtulu ktora ho roztacala vodnym prudom. Ostavalo uz len nabudenie vynutia - a to spravil pomocou atmosfernej elektiny. Len on tam este pridal kondenzator aby vznikol rezonujuci LC clanok. A dig - dostali das 500 W elektriny, co im postacovalo na beh zakladnych strojov. Samozrejme, ze ked to videl sef cechu tak im zakazal to pouzivat, aj ked oni chceli ten vynalez rozsirit po celom ZSSR .... ved aj mal noty sef cechu od niekoho, preco sa take "nesmie robit". Pritom akoze nie priamo pouzivali atmosfernu elektrinu ... oni ju pouzivali len na vybudenie vynutia.


Vela videi som videl o tej atmosferickej elektrine. Jednoznacne z nich vychadza, ze tak cca pred 200 rokmi mozno viac dozadu o elektrine ludia vedeli. Ale jej pouzivanie nebolo az tak rozsirene. Vacsinou sa pouzivala v mestach na osvetlenie, pripadne nejake kolajove elektricky a pod. Take, zeby niekto na dedine vyuzival atmosfericku elektrinu .... to asi nikdy take neexistovalo. Preto aj bolo jednoduchsie zahrabat stopy po atmosferickej elektrine ..... stacilo spravit cenzuru v mestach, co pre GP nie je ziaden problem. Avsak to nevyzera len na zahrabanie dokazov, z niekolkych vyskumov vyplyva ze aj atmosfera bola ina v tych casoch, "hustejsia" neviem co si predstavit pod tym vyrazom ... mozno viac vlhkosti v atmosefere, alebo ina frekvencia, alebo vacsi naboj v atmosfere vplyvom inych podmineok v nasej slnecnej sustave (silnejsie slnko, viac ziarenia z vesmiru) ? Neviem. Inak ano, je pravda, ze vo vyssich pasmach atmosfery su oblasti s neuveritelnym nabojom. To hlavne ked lietaju do vesmiru tak sa snazia najst miesta na zemi, kde je mensi naboj v atmosfere ... preto je v kazachstane kozmodrom. Keby atmosferna elektrina neexistovala, tak odkial by boli blesky? Tiez som videl na internete rozne videa, kde pred burkou na kopci boli nejaky chlapi doslova nabiti elektrinou, jeden mal dlhsie vlasy, tak tie mu dupkom stavali - proste vela naboja akoby ich balonom posuchal. Tiez zaujimavy bol priklad bacikov zo ZSSR. Mali vypadky elektriny a tak nemohli pracovat. Bol medzi nimi jeden elektrikar spekulant a toho napadlo daco co je zakazane samozrejme :D Vsimol si, ze uzemneny hromozvod hadze obcas iskry. Za nejakych podmienok. Trochu sa s tym doma hral a prisiel na to, ze realne hromozvod ma urcity naboj s urcitou frekvenciou - frekvenciou atmosfery. Prisiel do budovy, na potok co siel vedla budovy postavil elektromotor asi 5 KW. Dal na neho vrtulu ktora ho roztacala vodnym prudom. Ostavalo uz len nabudenie vynutia - a to spravil pomocou atmosfernej elektiny. Len on tam este pridal kondenzator aby vznikol rezonujuci LC clanok. A dig - dostali das 500 W elektriny, co im postacovalo na beh zakladnych strojov. Samozrejme, ze ked to videl sef cechu tak im zakazal to pouzivat, aj ked oni chceli ten vynalez rozsirit po celom ZSSR .... ved aj mal noty sef cechu od niekoho, preco sa take "nesmie robit". Pritom akoze nie priamo pouzivali atmosfernu elektrinu ... oni ju pouzivali len na vybudenie vynutia.
Upravené 21. 10. 2021 o 20:18

Tohle je velmi zajímavé téma, které mě fascinuje, je na něj série článků zde:


myslenkyocemkoli.blogspot.com/2021/05/ztraceny-klic-cast-1.html


Opravdu se zdá, že naše nedávná minulost byla brutálně zcenzurovaná..
Mimo jiné Velká Tartarie, nějaká větší katastrofa, volná el. energie atd.


Tohle je velmi zajímavé téma, které mě fascinuje, je na něj série článků zde: myslenkyocemkoli.blogspot.com/2021/05/ztraceny-klic-cast-1.html Opravdu se zdá, že naše nedávná minulost byla brutálně zcenzurovaná.. Mimo jiné Velká Tartarie, nějaká větší katastrofa, volná el. energie atd.
860
3
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept