Zahraniční analytici
Panarin 19.10.2021 - Iran kupuje zbrane, Obrana Krymu
Y

Dnes oznamil nacelnik genstabu Iranu, ze bude Iran nakupovat zbrane v Rusku. Jedna se o tanky Armata, letadla SU-34, SU-35, mozna i SU-75 a komplexy PVO atd. Zajimave je, ze se vcera setkali nacelnici genstabu Ruska a Iranu.
https://www.youtube.com/watch?v=6qtuZ3LecGc


Dnes oznamil nacelnik genstabu Iranu, ze bude Iran nakupovat zbrane v Rusku. Jedna se o tanky Armata, letadla SU-34, SU-35, mozna i SU-75 a komplexy PVO atd. Zajimave je, ze se vcera setkali nacelnici genstabu Ruska a Iranu. https://www.youtube.com/watch?v=6qtuZ3LecGc
Upravené 19. 10. 2021 o 15:09

Obrana Krymu
Obrana Krymu dokoncena.
Dnes letelo rozvedne letadlo USA v Cernem mori a zacalo se priblizovat ke Kercskemu zalivu. Nase prostredky elektronickeho boje ho plne odpojily od spojeni GPS se sputniky a ono ztratilo orientaci a muselo se vratit.
Tzn., ze kolem Krymu bylo vytvoreno silne pole elektronicke obrany a v principu jsou nasi specialiste schopni vyradit letadla a lode nepritele z provozu.
https://www.youtube.com/watch?v=Snzu6ubn2Pk


**Obrana Krymu** Obrana Krymu dokoncena. Dnes letelo rozvedne letadlo USA v Cernem mori a zacalo se priblizovat ke Kercskemu zalivu. Nase prostredky elektronickeho boje ho plne odpojily od spojeni GPS se sputniky a ono ztratilo orientaci a muselo se vratit. Tzn., ze kolem Krymu bylo vytvoreno silne pole elektronicke obrany a v principu jsou nasi specialiste schopni vyradit letadla a lode nepritele z provozu. https://www.youtube.com/watch?v=Snzu6ubn2Pk
Upravené 19. 10. 2021 o 21:37
364
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept