Zahraniční analytici
Валерий Пякин. Вопрос-Ответ от 18 октября 2021 г.

Валерий Пякин. Вопрос-Ответ от 18 октября 2021 г.

Dýchání tentokrát v pořádku, dýchavičnost není. Možná ještě trochu zahleněný...
Aspoň podle prvních 5 minut.


[quote="pid:38439, uid:12"]Валерий Пякин. Вопрос-Ответ от 18 октября 2021 г.[/quote] Dýchání tentokrát v pořádku, dýchavičnost není. Možná ještě trochu zahleněný... Aspoň podle prvních 5 minut.

Валерий Пякин. Вопрос-Ответ от 18 октября 2021 г.


01:11 - U gosudara nieje metoda proti Golikovej, Siljuanovu, Nabiulilinovej a pod.?


  • Vo vedení aj v politike su rozne klanove skupiny - Vidíme to aj v Sša ako sa postavili rozne skupiny v opoziciu voči prezidentovi proti Trumpovi, a to sa ukazalo že je Trump ako prezident nie zposobily čelit tymto skupinam ,on bol nuteny prepuštat v administrative ludí a nový ,čo prišli zas boli proti nemu . A na zaklade tohoto ho klanovokorporativne skupiny dali dole - sundali. Možme to vidiet . Akykolvek prezident može viest podla toho aka je "verchuška" v štáte . Niekto sa vzdá niekto manevruje .niekto je bábka na vodítku . . .
  • nemožeme porovnavat Stalina a Putina . Putin je v ovela horšej a zložitejšej situacii
  • Putin robí globálnu politiku a brzdí , zastavuje ruske klany aby vo vnutry Ruska pracovali pre zaujmy Ruska - oni to nechcu robit , oni snívaju len o jednom predat zem zas cudzincom , oni chcu sa pred nimi plazit po bruchu a lízat im zadok, ako sa to ukazalo na svadbe Hohenzollerna .

19:20 - vlajka kolonialna , erb , aky bol erb a vlajka SSSR

23:07 - návšteva Nulandovej v Moskve


[quote="pid:38439, uid:12"]Валерий Пякин. Вопрос-Ответ от 18 октября 2021 г.[/quote] **01:11** - U gosudara nieje metoda proti Golikovej, Siljuanovu, Nabiulilinovej a pod.? - Vo vedení aj v politike su rozne klanove skupiny - Vidíme to aj v Sša ako sa postavili rozne skupiny v opoziciu voči prezidentovi proti Trumpovi, a to sa ukazalo že je Trump ako prezident nie zposobily čelit tymto skupinam ,on bol nuteny prepuštat v administrative ludí a nový ,čo prišli zas boli proti nemu . A na zaklade tohoto ho klanovokorporativne skupiny dali dole - sundali. Možme to vidiet . Akykolvek prezident može viest podla toho aka je "verchuška" v štáte . Niekto sa vzdá niekto manevruje .niekto je bábka na vodítku . . . - nemožeme porovnavat Stalina a Putina . Putin je v ovela horšej a zložitejšej situacii - Putin robí globálnu politiku a brzdí , zastavuje ruske klany aby vo vnutry Ruska pracovali pre zaujmy Ruska - oni to nechcu robit , oni snívaju len o jednom predat zem zas cudzincom , oni chcu sa pred nimi plazit po bruchu a lízat im zadok, ako sa to ukazalo na svadbe Hohenzollerna . **19:20 - vlajka kolonialna , erb , aky bol erb a vlajka SSSR ** **23:07** - návšteva Nulandovej v Moskve
Upravené 19. 10. 2021 o 12:31
462
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept