Politika v ČR
Dějiny se neopakují. Ale lidské chování je stále stejné.

Jiří Ovčáček
@PREZIDENTmluvci
Dějiny se neopakují. Ale lidské chování je stále stejné.

Současné zcela lživé útoky - opakuji důrazně, že zcela lživé útoky - na nejbližší pana prezidenta agresivitou a podlostí připomínají podzim 1938.

https://twitter.com/settings/account/personalization


"Zaútočit na Čapka bylo navíc snadné. Protože se lišil. Inteligencí, svými kontakty a oblibou ve světě, ale i neutěšeným zdravotním stavem."
https://dvojka.rozhlas.cz/bidaku-karle-capku-z-toho-dostanes-bilou-nemoc-tyhle-anonymy-ustvaly-capka-k-7461832


Jiří Ovčáček @PREZIDENTmluvci **Dějiny se neopakují. Ale lidské chování je stále stejné. ** Současné zcela lživé útoky - opakuji důrazně, že zcela lživé útoky - na nejbližší pana prezidenta agresivitou a podlostí připomínají podzim 1938. https://twitter.com/settings/account/personalization "Zaútočit na Čapka bylo navíc snadné. Protože se lišil. Inteligencí, svými kontakty a oblibou ve světě, ale i neutěšeným zdravotním stavem." https://dvojka.rozhlas.cz/bidaku-karle-capku-z-toho-dostanes-bilou-nemoc-tyhle-anonymy-ustvaly-capka-k-7461832
Upravené 17. 10. 2021 o 17:00

„Dostávám dnes úplně stejné anonymy,“ svěřuje se Halík. „Jsou v nich celé věty stejné. Stejné gramatické chyby, stejné vulgarismy. Jako by vrstva, které Masaryk říkal patologická sedlina společnosti, v některých chvílích vybublala a jako ti mloci vylezla z kanálů.“


jen to, ze to rika halik, to me irituje, kdyz halika a jeho postoje sleduji a jeho vyroky o prezidentovi zemanovi jsou pod uroven.
https://www.youtube.com/watch?v=vjmPjAItoqU


ve francii, za vlady ludvika XV. byla za nestesti francouzskeho lidu, obvinovana oficialni milenka krale. predevsim madam de pompadour. byla nenavidena klerem, slechtou i prostym lidem. ludvik XVI. milenku nemel a tak si lid vybral jiny cil: marii antoniettu. nikdy nerekla tu vetu o kolacich, afera s nahrdelnikem ji ublizila, presto, ze to vsechno byla lez. pro francouze byla jen "rakusanka". lidi si jednoduse potrebuji tu zlost a nenavist k necemu priradit, nemuze to byt abstraktni. bohuzel.


„Dostávám dnes úplně stejné anonymy,“ svěřuje se Halík. „Jsou v nich celé věty stejné. Stejné gramatické chyby, stejné vulgarismy. Jako by vrstva, které Masaryk říkal patologická sedlina společnosti, v některých chvílích vybublala a jako ti mloci vylezla z kanálů.“ jen to, ze to rika halik, to me irituje, kdyz halika a jeho postoje sleduji a jeho vyroky o prezidentovi zemanovi jsou pod uroven. https://www.youtube.com/watch?v=vjmPjAItoqU ve francii, za vlady ludvika XV. byla za nestesti francouzskeho lidu, obvinovana oficialni milenka krale. predevsim madam de pompadour. byla nenavidena klerem, slechtou i prostym lidem. ludvik XVI. milenku nemel a tak si lid vybral jiny cil: marii antoniettu. nikdy nerekla tu vetu o kolacich, afera s nahrdelnikem ji ublizila, presto, ze to vsechno byla lez. pro francouze byla jen "rakusanka". lidi si jednoduse potrebuji tu zlost a nenavist k necemu priradit, nemuze to byt abstraktni. bohuzel.

jen to, ze to rika halik, to me irituje, kdyz halika a jeho postoje sleduji a jeho vyroky o prezidentovi zemanovi jsou pod uroven.


"Šťastný" to Halík, přirovnává-li se ke Karlu Čapkovi. Zřejmě se cítí "in", "proti gustu žádný dišputát"...


[quote="pid:38174, uid:347"]jen to, ze to rika halik, to me irituje, kdyz halika a jeho postoje sleduji a jeho vyroky o prezidentovi zemanovi jsou pod uroven.[/quote] "Šťastný" to Halík, přirovnává-li se ke Karlu Čapkovi. Zřejmě se cítí "in", "proti gustu žádný dišputát"...
424
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept