Mimo kategórií
Ruský potravinový řetězec Mere vstoupil na náš trh

Ruský potravinový řetězec Mere vstoupil na náš trh. Doufejme, že bude prodávat produkty hlavně z území bývalého SSSR.
https://www.kupi.cz/magazin/clanek/15638-levnejsi-nez-lidl-a-penny-rusky-retezec-mere-otevrel-v-cesku-sve-prodejny-a-chce-konkurovat-velkym-diskontum#dop_ab_variant=632421&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=9lbjxuHUorR-202110160815&dop_id=13921449&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu


Ruský potravinový řetězec Mere vstoupil na náš trh. Doufejme, že bude prodávat produkty hlavně z území bývalého SSSR. https://www.kupi.cz/magazin/clanek/15638-levnejsi-nez-lidl-a-penny-rusky-retezec-mere-otevrel-v-cesku-sve-prodejny-a-chce-konkurovat-velkym-diskontum#dop_ab_variant=632421&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=9lbjxuHUorR-202110160815&dop_id=13921449&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Ruský potravinový řetězec Mere vstoupil na náš trh. Doufejme, že bude prodávat produkty hlavně z území bývalého SSSR.


skvela zprava. zajimalo by me, jak se postavi ke spolupraci s tuzemskymi zemedelci. v lidlu jsem byla v soku, kdyz meli jablka z noveho zelandu.
aldi a lidl budou mozna vyzadovat nejaky doklad o bezinfecnosti. jsem zvedava, co Mere. na druhou stranu, u dvou otevrenych pobocek Mere asi nebude tyto veci resit.


[quote="pid:38002, uid:312"]Ruský potravinový řetězec Mere vstoupil na náš trh. Doufejme, že bude prodávat produkty hlavně z území bývalého SSSR.[/quote] skvela zprava. zajimalo by me, jak se postavi ke spolupraci s tuzemskymi zemedelci. v lidlu jsem byla v soku, kdyz meli jablka z noveho zelandu. aldi a lidl budou mozna vyzadovat nejaky doklad o bezinfecnosti. jsem zvedava, co Mere. na druhou stranu, u dvou otevrenych pobocek Mere asi nebude tyto veci resit.
706
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept