Zahraničná politika
Ministrami novej nórskej vlády sú aj dvaja preživší Breivikovho masakra. Náhoda?

Dvaja ľudia, ktorí prežili masaker na nórskom ostrove Utöya z roku 2011, sú súčasťou novej nórskej vlády. Ide o 33-ročnú Tonje Brennovú, ktorú vymenovali za ministerku školstva, a 35-ročného Jana Christiana Vestreho, ktorý povedie rezort obchodu a priemyslu.
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/603891-ministrami-novej-norskej-vlady-su-aj-dvaja-prezivsi-breivikovej-masakri/


Keďže Nórsko má viac ako 5mil obyvateľov a vieme, že náhody neexistujú, môžete mi prosím niekto vysvetliť, čo znamená táto "náhoda"?


Dvaja ľudia, ktorí prežili masaker na nórskom ostrove Utöya z roku 2011, sú súčasťou novej nórskej vlády. Ide o 33-ročnú Tonje Brennovú, ktorú vymenovali za ministerku školstva, a 35-ročného Jana Christiana Vestreho, ktorý povedie rezort obchodu a priemyslu. https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/603891-ministrami-novej-norskej-vlady-su-aj-dvaja-prezivsi-breivikovej-masakri/ Keďže Nórsko má viac ako 5mil obyvateľov a vieme, že náhody neexistujú, môžete mi prosím niekto vysvetliť, čo znamená táto "náhoda"?
Upravené 15. 10. 2021 o 08:32

preco nahoda? Breivik tam strielal deti, ktore pripravovali ako kadre pre tu "socialisticku" stranu. Vtedy to bola mladez, dnes su to kadre.


preco nahoda? Breivik tam strielal deti, ktore pripravovali ako kadre pre tu "socialisticku" stranu. Vtedy to bola mladez, dnes su to kadre.

Moderator

Upravené 15. 10. 2021 o 10:33
246
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept