Videá, filmy, knihy
Se Zakázaným vzděláním v Zakázané zemi-J.Buzek u V.Pjakina a na Altaji.Čarokrásné Rusko z první ruky

Honza Buzek udělal touto cestou velký kus práce.


Honza Buzek udělal touto cestou velký kus práce.

Je tomu pár dní čo som začal čítať knihu Jiné dějiny Římského impéria od autora Alexandr Tamanskij. Knihu som si kúpil od J.Buzeka. Priatelia som asi v polovici a môžem vám povedať, že ťažko zaspávam a počas dňa mi doposiaľ prečítaná časť nedá pokoj. Že sa história falšuje a píšu ju víťazi, je vo všeobecnosti známa vec. Aby sa však história a jej dejinné udalosti posunuli o 1500 rokov späť, niektoré 400 rokov dopredu, tak to je silná káva. Pevne verím, že keď knihu prečíta viac ľudí bude potrebné na tú tému otvoriť plodnú diskusiu.
Touto cestou chcem poďakovať J. Buzekovi za záslužnú prácu, korektné jednanie a bezproblémový obchodný styk. Už som od neho kupoval V. Pjakina a vždy to bolo rovnaké. Už sa teším na ďalšie knihy z jeho obchodu.


Je tomu pár dní čo som začal čítať knihu Jiné dějiny Římského impéria od autora Alexandr Tamanskij. Knihu som si kúpil od J.Buzeka. Priatelia som asi v polovici a môžem vám povedať, že ťažko zaspávam a počas dňa mi doposiaľ prečítaná časť nedá pokoj. Že sa história falšuje a píšu ju víťazi, je vo všeobecnosti známa vec. Aby sa však história a jej dejinné udalosti posunuli o 1500 rokov späť, niektoré 400 rokov dopredu, tak to je silná káva. Pevne verím, že keď knihu prečíta viac ľudí bude potrebné na tú tému otvoriť plodnú diskusiu. Touto cestou chcem poďakovať J. Buzekovi za záslužnú prácu, korektné jednanie a bezproblémový obchodný styk. Už som od neho kupoval V. Pjakina a vždy to bolo rovnaké. Už sa teším na ďalšie knihy z jeho obchodu.

že ťažko zaspávam a počas dňa mi doposiaľ prečítaná časť nedá pokoj
Je to stav, ktory uz vela ludi muselo prejst. Vela ludi doslova lipne na poznatkoch, co im niekto podsunul. Len velmi malo je takych ludi co ignoruju slova a pocuvaju srdce. A srdce vie co v minulosti bolo. Inak povedane, ziadne uvahy o minulosti netreba odsudzovat, ani tie hovoriace "clovek jazdil na dinosauroch", pretoze nikto nevie ci to pravda bola alebo nie. To, ze oficialna veda povie "Clovek neexistoval v casoch dinosauroch (podla vzoru hroch smile )" este hned neznamena, ze je to aj pravda. Vsetky uvahy a fakty treba brat do uvahy a postupom casu z tych uvah same od seba vypadnu tie co boli lzive. Ved uz len zakladna infomacia, ze ludskej civilizacii odpisali 5000 rokov, Slovania si teraz pisu rok 7500 daco a "krestania" 2000 daco. A to len tak 5000 rokov dnesna veda odpisala ? Ta to kde sme smile Cim viac sa zacnes rypat v historii tym viac rozcarovania pride .... az do chvile kedy si povies "nic z toho co mi hovorili doma, v skole, v kostole, v parlamente v mediach nemusi byt pravda, musim aj k tomu zmenit svoj pristup, verit veciacm ktore viem svojim umom vysvetlit, a vsetko povazovat za mozne". Vtedy clovek sa zmeni, zacne nacuvat aj konspiratorom aj systemovym vedcom a bude mat moznost si porovnat tuto aj tuto teoriu. Aj teoriu plochej zeme aj teoriu gulatej zeme a aj teoriu hruskovitej zeme (co je asi najblizsie k opisu nasej planety). Proste zacne clovek prejavovat uctu a lasku ku kazdemu, aj k tomu co ma iny nazor, aj k tomu co ma nazor uplne nesuhlasiaci s "spolocnostou prijatymi normami". Srdce ti samo povie, ktoru informaciu treba sledovat, ktoru dalej studovat. Vela "alternativnych aj standarnych kanalov" sledujem a uz viem urcit, ktore uvahy su cisto vymysly autora, ktore su oficialna lziva propaganda a ktore mozu mat realnu vypovednu hodnotu o minulosti. Česť študovaniu a objavovaniu reálnych dejin!


[quote="pid:38320, uid:75"]že ťažko zaspávam a počas dňa mi doposiaľ prečítaná časť nedá pokoj[/quote] Je to stav, ktory uz vela ludi muselo prejst. Vela ludi doslova lipne na poznatkoch, co im niekto podsunul. Len velmi malo je takych ludi co ignoruju slova a pocuvaju srdce. A srdce vie co v minulosti bolo. Inak povedane, ziadne uvahy o minulosti netreba odsudzovat, ani tie hovoriace "clovek jazdil na dinosauroch", pretoze nikto nevie ci to pravda bola alebo nie. To, ze oficialna veda povie "Clovek neexistoval v casoch dinosauroch (podla vzoru hroch :D )" este hned neznamena, ze je to aj pravda. Vsetky uvahy a fakty treba brat do uvahy a postupom casu z tych uvah same od seba vypadnu tie co boli lzive. Ved uz len zakladna infomacia, ze ludskej civilizacii odpisali 5000 rokov, Slovania si teraz pisu rok 7500 daco a "krestania" 2000 daco. A to len tak 5000 rokov dnesna veda odpisala ? Ta to kde sme :D Cim viac sa zacnes rypat v historii tym viac rozcarovania pride .... az do chvile kedy si povies "nic z toho co mi hovorili doma, v skole, v kostole, v parlamente v mediach nemusi byt pravda, musim aj k tomu zmenit svoj pristup, verit veciacm ktore viem svojim umom vysvetlit, a vsetko povazovat za mozne". Vtedy clovek sa zmeni, zacne nacuvat aj konspiratorom aj systemovym vedcom a bude mat moznost si porovnat tuto aj tuto teoriu. Aj teoriu plochej zeme aj teoriu gulatej zeme a aj teoriu hruskovitej zeme (co je asi najblizsie k opisu nasej planety). Proste zacne clovek prejavovat uctu a lasku ku kazdemu, aj k tomu co ma iny nazor, aj k tomu co ma nazor uplne nesuhlasiaci s "spolocnostou prijatymi normami". Srdce ti samo povie, ktoru informaciu treba sledovat, ktoru dalej studovat. Vela "alternativnych aj standarnych kanalov" sledujem a uz viem urcit, ktore uvahy su cisto vymysly autora, ktore su oficialna lziva propaganda a ktore mozu mat realnu vypovednu hodnotu o minulosti. Česť študovaniu a objavovaniu reálnych dejin!
1.88k
6
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept