Zahraničná politika
Novy rakousky ministr zahranici na prvni navsteve v Sarajevu
Y

Rakousky ministr zahranici Michael Linhart ÖVP, je dnes a zitra na navsteve v Sarajevu, hlavnim meste Bosny a Hercegoviny.
V hledacku je rozsireni EU o zeme Zapadniho Balkanu.
Prohlasil, ze bude vsemi silami nove rozsireni EU podporovat. To je nejenom tradice, ale je to jeho srdecni zalezitost a teziste jeho zahranicni politiky.
Prvni den jeho navstevy se setka Linhart s vysokou representantkou Schmidt a dale se socilni demokratkou, starostkou Karic. Povedou i rozhovory o videnskym ministerstvem zahranici propagovanem, hospodarskem projektu Post-Cov-Rekonstrukce "ReFokus Austria".
https://orf.at/#/stories/3232659/


Rakousky ministr zahranici Michael Linhart ÖVP, je dnes a zitra na navsteve v Sarajevu, hlavnim meste Bosny a Hercegoviny. V hledacku je rozsireni EU o zeme Zapadniho Balkanu. Prohlasil, ze bude vsemi silami nove rozsireni EU podporovat. To je nejenom tradice, ale je to jeho srdecni zalezitost a teziste jeho zahranicni politiky. Prvni den jeho navstevy se setka Linhart s vysokou representantkou Schmidt a dale se socilni demokratkou, starostkou Karic. Povedou i rozhovory o videnskym ministerstvem zahranici propagovanem, hospodarskem projektu Post-Cov-Rekonstrukce "ReFokus Austria". https://orf.at/#/stories/3232659/
Upravené 14. 10. 2021 o 13:08

Ajajaj, len aby sa mu niečo nestalo a nezačala nejaká kuca-paca. Sťahuje mi prdel, keď ide Rakúšan do Sarajeva..... :-)


Ajajaj, len aby sa mu niečo nestalo a nezačala nejaká kuca-paca. Sťahuje mi prdel, keď ide Rakúšan do Sarajeva..... :-)

V hledacku je rozsireni EU o zeme Zapadniho Balkanu.


hm, ale balkan, tam je horka krev, tam si svoji suverenitu budou hajit jinak nez my. vrelo to tam za franze josepha a podridit se moc nechteli.


[quote="pid:37674, uid:68"]V hledacku je rozsireni EU o zeme Zapadniho Balkanu.[/quote] hm, ale balkan, tam je horka krev, tam si svoji suverenitu budou hajit jinak nez my. vrelo to tam za franze josepha a podridit se moc nechteli.
255
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept