Mimo kategórií
Podivné globální oteplování ?

Podivné globální oteplování ?
https://colonelcassad.livejournal.com/7128619.html


"V posledních dnech přichází z Arktidy zprávy o nové anomálii - rychlém nárůstu plochy mořského ledu."


"Po celé září panovaly v Antarktidě silné mrazy. Průměrná teplota na stanici Amundsen-Scott od dubna do září (minus 61 stupňů Celsia) byla nejchladnější v historii od roku 1957.


A v noci z 30. září na 1. října v oblasti ruské stanice „Vostok“ zaznamenal v říjnu teplotu blízkou absolutnímu rekordu. Teploměr ukazoval minus 79,6 stupňů Celsia, zatímco nejnižší teplota zaznamenaná dříve v říjnu byla minus 80 stupňů.


Antarktida zaznamenává nárůst mořského ledu a Jižní oceán opět mrzne. Extrémně chladné počasí nad Antarktidou pomohlo zvýšit hladinu mořského ledu na celém kontinentu na pátou nejvyšší v historii v srpnu, uvádí National Data and Snow Data Center."


"Prognostici na základě těchto a dalších údajů předpovídají chladné a rané zimy ve východní Evropě, na Sibiři a v Severní Americe. Tato předpověď vypadá věrohodně."



I ta příroda se zřejmě spikla, i s Putinem, proti nám.


**Podivné globální oteplování ?** https://colonelcassad.livejournal.com/7128619.html "V posledních dnech přichází z Arktidy zprávy o nové anomálii - rychlém nárůstu plochy mořského ledu." "Po celé září panovaly v Antarktidě silné mrazy. Průměrná teplota na stanici Amundsen-Scott od dubna do září (minus 61 stupňů Celsia) byla nejchladnější v historii od roku 1957. A v noci z 30. září na 1. října v oblasti ruské stanice „Vostok“ zaznamenal v říjnu teplotu blízkou absolutnímu rekordu. Teploměr ukazoval minus 79,6 stupňů Celsia, zatímco nejnižší teplota zaznamenaná dříve v říjnu byla minus 80 stupňů. Antarktida zaznamenává nárůst mořského ledu a Jižní oceán opět mrzne. Extrémně chladné počasí nad Antarktidou pomohlo zvýšit hladinu mořského ledu na celém kontinentu na pátou nejvyšší v historii v srpnu, uvádí National Data and Snow Data Center." "Prognostici na základě těchto a dalších údajů předpovídají chladné a rané zimy ve východní Evropě, na Sibiři a v Severní Americe. Tato předpověď vypadá věrohodně." ** I ta příroda se zřejmě spikla, i s Putinem, proti nám.**
Upravené 13. 10. 2021 o 09:26

Kludne to moze byt vysledok posunu polov zeme, niekde je teplejsie, inde to zase musi zamrznut.
Samozrejme, ze pravidelne dristy o globalnom oteplovani su akurat tak nastroje socialneho inzinierstva tak ako aj ekofasizmus a podobne nastroje na brzdenie vyvoja civilziacie..


Kludne to moze byt vysledok posunu polov zeme, niekde je teplejsie, inde to zase musi zamrznut. Samozrejme, ze pravidelne dristy o globalnom oteplovani su akurat tak nastroje socialneho inzinierstva tak ako aj ekofasizmus a podobne nastroje na brzdenie vyvoja civilziacie..

v Antarktide teraz konci zima, tak mozno je to len bezny jav.


Zaujimavy clanok: https://www.startitup.sk/mnozstvo-kyslika-na-zemi-je-limitovane-ludia-si-musia-hladat-iny-domov-tvrdia-vedci/


z neho je najzaujimavejsi zaver: Zaujímavosťou je, že za celou nepríjemnosťou stojí predovšetkým nedostatok oxidu uhličitého. Vedci to zistili vďaka podrobným modelom biosféry Zeme, pričom dbali na zmeny žiarenia Slnka a pokles hladín oxidu uhličitého v dôsledku rozpadu plynu zvýšením hladín tepla.


Niekedy premyslam, ci toho kyslika, nieje vyrazne menej nez nam hovoria a storocie spalovania uhlia a ropy nas nepripravilo o vyrazne mnozstvo kyslika. Na druhej strane pisu, ze pricinou odkyslicenia bude nedostatok CO2, cert aby sa v tom vyznal.


v Antarktide teraz konci zima, tak mozno je to len bezny jav. Zaujimavy clanok: https://www.startitup.sk/mnozstvo-kyslika-na-zemi-je-limitovane-ludia-si-musia-hladat-iny-domov-tvrdia-vedci/ z neho je najzaujimavejsi zaver: Zaujímavosťou je, že za celou nepríjemnosťou stojí predovšetkým nedostatok oxidu uhličitého. Vedci to zistili vďaka podrobným modelom biosféry Zeme, pričom dbali na zmeny žiarenia Slnka a pokles hladín oxidu uhličitého v dôsledku rozpadu plynu zvýšením hladín tepla. Niekedy premyslam, ci toho kyslika, nieje vyrazne menej nez nam hovoria a storocie spalovania uhlia a ropy nas nepripravilo o vyrazne mnozstvo kyslika. Na druhej strane pisu, ze pricinou odkyslicenia bude nedostatok CO2, cert aby sa v tom vyznal.

Moderator

Orientovať sa podľa článkov akoženovinárov na Kiskovom portáli startitup je dosť na pováženie.


Orientovať sa podľa článkov akoženovinárov na Kiskovom portáli startitup je dosť na pováženie.

startitup je dosť na pováženie.
Mozem potvrdit. Cital som dlhsi cas ten startitup a to je cista demagogia a propaganda klamstiev. Ta stranka je urcena na vyplach mozgu mladym ludom.


[quote="pid:37462, uid:48"]startitup je dosť na pováženie.[/quote]Mozem potvrdit. Cital som dlhsi cas ten startitup a to je cista demagogia a propaganda klamstiev. **Ta stranka je urcena na vyplach mozgu mladym ludom.**

"V posledních dnech přichází z Arktidy zprávy o nové anomálii - rychlém nárůstu plochy mořského ledu."

Jéžišmarja!
To je tak těžké pochopit, že ten led je teplý!?
Ehm, teda, teplejší než by měl být...
Teda míň studený, než kdyby nebylo tentononc, klimatická změna!
:-)


[quote="pid:37451, uid:270"]"V posledních dnech přichází z Arktidy zprávy o nové anomálii - rychlém nárůstu plochy mořského ledu."[/quote] Jéžišmarja! To je tak těžké pochopit, že ten led je teplý!? Ehm, teda, teplejší než by měl být... Teda míň studený, než kdyby nebylo tentononc, klimatická změna! :-)
Upravené 14. 10. 2021 o 00:52

Orientovať sa podľa článkov akoženovinárov na Kiskovom portáli startitup je dosť na pováženie.
smile no ja to neberiem ako slovo panovo, skor ma zaujal ten zaver v kontexte boja zapadneho sveta s CO2, ten je zaujimavy prave preto, ze to vyslo na Kiskoidnom portali.



Zaujímavosťou je, že za celou nepríjemnosťou stojí predovšetkým nedostatok oxidu uhličitého.



ja to beriem ako argument proti Green Dealu.


[quote="pid:37462, uid:48"]Orientovať sa podľa článkov akoženovinárov na Kiskovom portáli startitup je dosť na pováženie.[/quote] :D no ja to neberiem ako slovo panovo, skor ma zaujal ten zaver v kontexte boja zapadneho sveta s CO2, ten je zaujimavy prave preto, ze to vyslo na Kiskoidnom portali. >Zaujímavosťou je, že za celou nepríjemnosťou stojí predovšetkým nedostatok oxidu uhličitého. ja to beriem ako argument proti Green Dealu.

Moderator

801
6
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept