Otázky a odpovede
KSB v Československom priestore

v čom a či vôbec sa už stihla viditeľne prejaviť sila KSB v spoločnosti.

A to ti nestačí, že se u nás nechalo očkovat jen něco víc než 50% lidí, zatím co na západě je to mnohdy kolem 80%?
A letošní volby u nás nic? Sám Kalousek řekl, že nevyhráli, jelikož 1 milion hlasů spadlo pod stůl a Babišovi stačilo o 0,35 víc a vyhrál by. Dnes na toto téma psal Kalousek a kdyby mluvil a ne psal, tak by se mu určitě třásl hlas.
Ještě bych vypíchl, že ten článek je jeho startovní výstřel na kandidaturu na prezidenta republiky. Lísá se těm, kteří ho nemohou a nemohli vystát.


Kalouskův článek
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Podporu-nemame-Kalousek-rekl-pravdu-o-volbach-Ma-strach-680247


[quote="pid:37755, uid:219"]v čom a či vôbec sa už stihla viditeľne prejaviť sila KSB v spoločnosti.[/quote] A to ti nestačí, že se u nás nechalo očkovat jen něco víc než 50% lidí, zatím co na západě je to mnohdy kolem 80%? A letošní volby u nás nic? Sám Kalousek řekl, že nevyhráli, jelikož 1 milion hlasů spadlo pod stůl a Babišovi stačilo o 0,35 víc a vyhrál by. Dnes na toto téma psal Kalousek a kdyby mluvil a ne psal, tak by se mu určitě třásl hlas. Ještě bych vypíchl, že ten článek je jeho startovní výstřel na kandidaturu na prezidenta republiky. Lísá se těm, kteří ho nemohou a nemohli vystát. Kalouskův článek https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Podporu-nemame-Kalousek-rekl-pravdu-o-volbach-Ma-strach-680247
Upravené 14. 10. 2021 o 18:06

jediný co mě zajímalo, proč někdo uctívá trpícího, proč památka na tu bolest? Mít to pořád na očích?

Předkládání bolesti v této podobě iniciuje pocit, jak jsme hříšní a nevýznamní (opak je pravdou) a také lítostivost, degradační emoci. Symbolika programující psychiku.


[quote="pid:37608, uid:641"]jediný co mě zajímalo, proč někdo uctívá trpícího, proč památka na tu bolest? Mít to pořád na očích?[/quote] Předkládání bolesti v této podobě iniciuje pocit, jak jsme hříšní a nevýznamní (opak je pravdou) a také lítostivost, degradační emoci. Symbolika programující psychiku.

proč památka na tu bolest?

Protože bolest nedá zapomenout.


[quote="pid:37608, uid:641"]proč památka na tu bolest?[/quote] Protože bolest nedá zapomenout.

..druhá varianta je, že Jeźiš niekde chybu, chyby zrobil.
(Veď neraz v evanjeliách vínko popíjali,
čo "vysielačku"..a tak i prijímanie správ Zhora deformuje..)

pěkně napsáno, já jsem si toho taky všiml.
Kvas, víno, pivo, zkvašené ovoce, opilá zvířata. Napadla mě myšlenka. Asi každý z nás má zkušenost s alkoholem, pokud se to přežene, můžou nastat výčitky svědomí, sebelítost. Možná to tenkrát mohlo fungovat(nějakej progres po opici), pokud se napili jednou, dvakrát do roka a nebyli vytrénovaný alkáči jako jsou dnešních generace.
Tohle jsem našel na wiki o pivu :
https://cs.wikipedia.org/wiki/Historie_piva
Pivo v Mezopotámii
Mezopotámie je území mezi řekami Eufrat a Tigris. Dnes se na tomto území rozkládá stát Irák. Kolem roku 6 000 př. n. l. zde sídlila nejstarší známá civilizace, Sumerové. První písemné památky pocházejí z doby asi 4 000 let př. n. l., a v jedné z nich je výslovná zmínka o nápoji, který Sumerové nazývali kaš. V díle nazvaném Hymna bohyni Ninkasi je uveden postup výroby tohoto nápoje za použití chlebu z ječmene. Tento chléb, sumersky zvaný bapiru se rozdrobil do vody, přidal se ječmenný nebo pšeničný slad a vzniklá kaše se nechala kvasit. Někdy se přidávala zelená hořčice, či jiné rostliny pro dosažení hořké chuti, neboť chmel nebyl dosud znám. K dosažení hořkosti se mohl přidat i slad, pražený v popelu. Dalším písemným dokladem je Epos o Gilgamešovi ze 3. tisíciletí př. n. l. Epos uvádí, že dříve neexistovali lidé, pouze tvorové mezi opicí a člověkem. Proměna těchto tvorů v lidi se udála pomocí piva. Tato část eposu zní přibližně:


Enkidu, primitivní bytost, který jedl pouze trávu a pil mléko divokých zvířat, chtěl změřit síly s polobohem Gilgamešem. Protože Gilgameš se nechtěl srovnávat s takovým primitivním troufalcem, poslal mu krásnou ženu, která měla naučit Ekidua rozeznávat svoje přednosti a nedostatky. Tato žena jej učila po dobu sedmi dní a nocí slovy: Jez chléb, Enkidu, neboť ten patří k životu, pij pivo, neboť je to zvyk této země. Enkidu vypil sedm džbánků piva a srdce jej zabolelo. Poté se vykoupal a stal se člověkem.


[quote="pid:37622, uid:710"]..druhá varianta je, že Jeźiš niekde chybu, chyby zrobil. (Veď neraz v evanjeliách vínko popíjali, čo "vysielačku"..a tak i prijímanie správ Zhora deformuje..)[/quote] pěkně napsáno, já jsem si toho taky všiml. Kvas, víno, pivo, zkvašené ovoce, opilá zvířata. Napadla mě myšlenka. Asi každý z nás má zkušenost s alkoholem, pokud se to přežene, můžou nastat výčitky svědomí, sebelítost. Možná to tenkrát mohlo fungovat(nějakej progres po opici), pokud se napili jednou, dvakrát do roka a nebyli vytrénovaný alkáči jako jsou dnešních generace. Tohle jsem našel na wiki o pivu : https://cs.wikipedia.org/wiki/Historie_piva Pivo v Mezopotámii Mezopotámie je území mezi řekami Eufrat a Tigris. Dnes se na tomto území rozkládá stát Irák. Kolem roku 6 000 př. n. l. zde sídlila nejstarší známá civilizace, Sumerové. První písemné památky pocházejí z doby asi 4 000 let př. n. l., a v jedné z nich je výslovná zmínka o nápoji, který Sumerové nazývali kaš. V díle nazvaném Hymna bohyni Ninkasi je uveden postup výroby tohoto nápoje za použití chlebu z ječmene. Tento chléb, sumersky zvaný bapiru se rozdrobil do vody, přidal se ječmenný nebo pšeničný slad a vzniklá kaše se nechala kvasit. Někdy se přidávala zelená hořčice, či jiné rostliny pro dosažení hořké chuti, neboť chmel nebyl dosud znám. K dosažení hořkosti se mohl přidat i slad, pražený v popelu. Dalším písemným dokladem je Epos o Gilgamešovi ze 3. tisíciletí př. n. l. Epos uvádí, že dříve neexistovali lidé, pouze tvorové mezi opicí a člověkem. Proměna těchto tvorů v lidi se udála pomocí piva. Tato část eposu zní přibližně: Enkidu, primitivní bytost, který jedl pouze trávu a pil mléko divokých zvířat, chtěl změřit síly s polobohem Gilgamešem. Protože Gilgameš se nechtěl srovnávat s takovým primitivním troufalcem, poslal mu krásnou ženu, která měla naučit Ekidua rozeznávat svoje přednosti a nedostatky. Tato žena jej učila po dobu sedmi dní a nocí slovy: Jez chléb, Enkidu, neboť ten patří k životu, pij pivo, neboť je to zvyk této země. Enkidu vypil sedm džbánků piva a srdce jej zabolelo. Poté se vykoupal a stal se člověkem.
Upravené 14. 10. 2021 o 19:32

Dalším písemným dokladem je Epos o Gilgamešovi ze 3. tisíciletí př. n. l. Epos uvádí, že dříve neexistovali lidé, pouze tvorové mezi opicí a člověkem. Proměna těchto tvorů v lidi se udála pomocí piva. Tato část eposu zní přibližně:


Enkidu, primitivní bytost, který jedl pouze trávu a pil mléko divokých zvířat, chtěl změřit síly s polobohem Gilgamešem. Protože Gilgameš se nechtěl srovnávat s takovým primitivním troufalcem, poslal mu krásnou ženu, která měla naučit Ekidua rozeznávat svoje přednosti a nedostatky. Tato žena jej učila po dobu sedmi dní a nocí slovy: Jez chléb, Enkidu, neboť ten patří k životu, pij pivo, neboť je to zvyk této země. Enkidu vypil sedm džbánků piva a srdce jej zabolelo. Poté se vykoupal a stal se člověkem.


Neuveriteľné, znie to, akoby to písal nejaký sionský mudrc...


[quote="pid:37775, uid:641"]Dalším písemným dokladem je Epos o Gilgamešovi ze 3. tisíciletí př. n. l. Epos uvádí, že dříve neexistovali lidé, pouze tvorové mezi opicí a člověkem. Proměna těchto tvorů v lidi se udála pomocí piva. Tato část eposu zní přibližně: Enkidu, primitivní bytost, který jedl pouze trávu a pil mléko divokých zvířat, chtěl změřit síly s polobohem Gilgamešem. Protože Gilgameš se nechtěl srovnávat s takovým primitivním troufalcem, poslal mu krásnou ženu, která měla naučit Ekidua rozeznávat svoje přednosti a nedostatky. Tato žena jej učila po dobu sedmi dní a nocí slovy: Jez chléb, Enkidu, neboť ten patří k životu, pij pivo, neboť je to zvyk této země. Enkidu vypil sedm džbánků piva a srdce jej zabolelo. Poté se vykoupal a stal se člověkem.[/quote] Neuveriteľné, znie to, akoby to písal nejaký sionský mudrc...

A čo majú podľa vás príbehovo Máša a Hra o tróny spoločné
No na to se ptám já vás. Vy jste to tak naformátoval.
Obdivujete námety typu sliniečkárskeho ultrafašistu Svěráka
a jeho milované "čonkinovské" 90.-léta v Rusku
Ale to snad ne, copak to máte zapotřebí??
keď tam kolektívny Západ raboval a vraždil
Hmm, tak tato vaše formulace je v mém chápání přesně v slunečním opozitu. Tak jo, budujte dál tu vaší "spravedlivou společnost".
horšie ako dnes v Afrike
Vy tu Afriku tak znáte?? Pomohu vám. Martin Mareček natočil dokument o dvou specialistech na rozvoj. Jedou do Zambie opravit solární systém. Velmi doporučuji...co mohou s místním etnikem udělat staletí imperiální kolonizace.
https://www.youtube.com/watch?v=IgK9D6hiMGk .
a Rusi zomierali po miliónoch??!
A tím Rusi myslíte koho??
Ste len ďalší genocídno-neoliberálny multikultinacista?
..a vy další politický vedoucí??


[quote="pid:37536, uid:710"]A čo majú podľa vás príbehovo Máša a Hra o tróny spoločné[/quote]No na to se ptám já vás. Vy jste to tak naformátoval. [quote="pid:37536, uid:710"]Obdivujete námety typu sliniečkárskeho ultrafašistu Svěráka a jeho milované "čonkinovské" 90.-léta v Rusku[/quote]Ale to snad ne, copak to máte zapotřebí?? [quote="pid:37536, uid:710"]keď tam kolektívny Západ raboval a vraždil[/quote]Hmm, tak tato vaše formulace je v mém chápání přesně v slunečním opozitu. Tak jo, budujte dál tu vaší "spravedlivou společnost". [quote="pid:37536, uid:710"]horšie ako dnes v Afrike[/quote] Vy tu Afriku tak znáte?? Pomohu vám. Martin Mareček natočil dokument o dvou specialistech na rozvoj. Jedou do Zambie opravit solární systém. Velmi doporučuji...co mohou s místním etnikem udělat staletí imperiální kolonizace. https://www.youtube.com/watch?v=IgK9D6hiMGk . [quote="pid:37536, uid:710"]a Rusi zomierali po miliónoch??![/quote]A tím Rusi myslíte koho?? [quote="pid:37536, uid:710"]Ste len ďalší genocídno-neoliberálny multikultinacista?[/quote]..a vy další politický vedoucí??

Vedi.Vini......

Upravené 14. 10. 2021 o 21:42

Napr. Koránické Vnuknutie Božie píše o smrti Krista jasne:
"A NEzabili ho, im iba zdalo sa to.."
Vtedajśí spravodajci tam (na pokyn Pilátusa) pravdepodobne niekoho podsunuli namiesto neho.
Viď emotívny príklad Žofrého v Angelike


Myslím v Jeremiášovi sa píše:
"A Boh si svojich ochrániť dokáže.."
(Myšlienku záchrannú, riešenie im pošle)


@Ľudo Ja si osobne nemyslím, že šlo o kolektívnu halucináciu, pri ktorej sa všetkým zdal rovnaký dej... Veď, kto by takúto halucináciu (t.j. klamstvo) mohol na ľudí zoslať? Ak nie Boh, tak jedine GP, ale zhypnotizovať tak veľké množstvo ľudí je dosť silná káva.


Na druhej strane nepochybujem o tom, že Boh vypočul Ježišovu modlitbu v Getsemanskom sade, aby ho ušetril pred týmto trápením (ktoré Ježiš predvídal, že sa stane). Boh si ho mohol pokojne vziať k sebe (dematerializovať) niekedy medzi vypočutím u piláta a odoslaním k vojakom, ktorí ho mali zbičovať. A hlavne nepozorovane. Aby nikto nepochopil, kde sa Ježiš stratil (t.j. mysleli by si, že nepozorovane zmizol alebo mu niekto pomohol újsť).
Tým pádom vojaci, aby zahladili problém, zobrali by iného väzňa, a zbičovali ho až na nepoznanie, aby nikto na zámenu neprišiel, takže Pilát sa nemusel nič dozvedieť. Ale na Kalváriu už kráčal iný človek. Za výmenu väzňa by nepadla vina ani na Ježiša ani na Boha, pretože to bola morálna voľba strážcov. A ľudia naozaj videli ilúziu: mysleli, že je to Ježiš, ale boli oklamaní (ako ich Ježiš v Getsemany varoval: "Nespite a modlite sa, aby ste neupadli do pokušenia/ilúzie" ) - veď uveriť, že Boh nechal umučiť Ježiša bolo pre apoštolov to isté, ako stratiť vieru v milosrdného Boha. A cez túto stratu viery ľahko sadli na lep mágii GP s ich "vzkrieseným Ježišom".


Reálnu mágiu však už začal robiť GP, ktorý rátal s tým, že Ježiš ako človek zomrie. Ukradli telo, ktoré ležalo v hrobe (nepatrilo Ježišovi), a začali apoštolov magoriť s prízrakmi Ježiša (to isté urobili aj Šavlovi na ceste do Damasku), náukou o zmrtvychvstaní, zoslaní ducha svätého v podobe zázračného posadnutia ľudí entitou, ktorá im dala moc robiť zázraky a pod. A dali tak apoštolom ešte dodatočné inštrukcie, ako majú vykonávať svoju apoštolskú činnosť, kam ísť a pod. Skrátka vložili do apoštolov dodatočné ideologické míny. (To, že GP a jeho znachari vedia robiť "zázraky", t.j. mágiu, predviedli už v Egypte pred faraonom, keď viedli magický súboj s Mojžišom. Mojžiš premenil palicu na hada a to isté urobili aj znachari pred očami faraona).


Čo sa týka Ježiša, tak on bol Nazír. Bolo to zasvätenie novorodenca Bohu, podobne ako to bolo u Samsona. Nesmeli si strihať vlasy, nesmeli piť alkohol, dokonca ani jesť hrozná, plus ďalšie sľuby. Ježiš ako Nazír (tak ho prezývali "Ježiš Nazír", žiadny nazarej, alebo nazaretský. Také mesto v tej dobe údajne ani neexistovalo) nepil víno ani iný alkohol. A to že bol Nazír dosvedčil aj v Olivovej hore, keď ho prišli zatknúť, tak sa ho pýtali: "Hľadáme Ježiša Nazíra". On odpovedal: "Ja som!".
Posledná večera, ak sa vôbec niečo také konalo, tak vôbec nebola s vínom. A premena vody na víno v Káne galilejskej zo strany Ježiša Nazíra, to sa tiež na neho nepodobá. Ako môže niekto, kto je odporca alkoholu a vie ako škodí, premeniť vodu na tento jed a dávať ho ľuďom na svadbe, keď to pôvodné víno sa už minulo. Dokonca by to nedávalo zmysel, ani keby to bola jeho vlastná svadba (je aj taký názor. A dáva to zmysel aj v kontexte toho, že po podaní vína na záver chválili hostia jeho, ako pána domu, ktorý ich hostil tým najlepším až do konca. Ak by Ježiš bol na svadbe iba cudzím hosťom, takéto reči voči nemu by nemali zmysel, dupľom ak si hostia nevšimli, že malo ísť o zázrak. Prečo by sa cudzí hostia na svadbe (Ježiš s matkou) mali starať o proviant tých, ktorí hostinu organizujú. Nasvedčuje to skôr tomu, že pôvodný text o svadbe bol menený a manipulovaný).


[quote="pid:37622, uid:710"]Napr. Koránické Vnuknutie Božie píše o smrti Krista jasne: "A NEzabili ho, im iba zdalo sa to.." Vtedajśí spravodajci tam (na pokyn Pilátusa) pravdepodobne niekoho podsunuli namiesto neho. Viď emotívny príklad Žofrého v Angelike Myslím v Jeremiášovi sa píše: "A Boh si svojich ochrániť dokáže.." (Myšlienku záchrannú, riešenie im pošle)[/quote] @Ľudo Ja si osobne nemyslím, že šlo o kolektívnu halucináciu, pri ktorej sa všetkým zdal rovnaký dej... Veď, kto by takúto halucináciu (t.j. klamstvo) mohol na ľudí zoslať? Ak nie Boh, tak jedine GP, ale zhypnotizovať tak veľké množstvo ľudí je dosť silná káva. Na druhej strane nepochybujem o tom, že Boh vypočul Ježišovu modlitbu v Getsemanskom sade, aby ho ušetril pred týmto trápením _(ktoré Ježiš predvídal, že sa stane)_. Boh si ho mohol pokojne vziať k sebe (dematerializovať) niekedy medzi vypočutím u piláta a odoslaním k vojakom, ktorí ho mali zbičovať. A hlavne nepozorovane. Aby nikto nepochopil, kde sa Ježiš stratil (t.j. mysleli by si, že nepozorovane zmizol alebo mu niekto pomohol újsť). Tým pádom vojaci, aby zahladili problém, zobrali by iného väzňa, a zbičovali ho až na nepoznanie, aby nikto na zámenu neprišiel, takže Pilát sa nemusel nič dozvedieť. Ale na Kalváriu už kráčal iný človek. Za výmenu väzňa by nepadla vina ani na Ježiša ani na Boha, pretože to bola morálna voľba strážcov. A ľudia naozaj videli ilúziu: mysleli, že je to Ježiš, ale boli oklamaní (ako ich Ježiš v Getsemany varoval: "Nespite a modlite sa, aby ste neupadli do pokušenia/ilúzie" ) - veď uveriť, že Boh nechal umučiť Ježiša bolo pre apoštolov to isté, ako stratiť vieru v milosrdného Boha. A cez túto stratu viery ľahko sadli na lep mágii GP s ich "vzkrieseným Ježišom". Reálnu mágiu však už začal robiť GP, ktorý rátal s tým, že Ježiš ako človek zomrie. Ukradli telo, ktoré ležalo v hrobe (nepatrilo Ježišovi), a začali apoštolov magoriť s prízrakmi Ježiša _(to isté urobili aj Šavlovi na ceste do Damasku)_, náukou o zmrtvychvstaní, zoslaní ducha svätého v podobe zázračného posadnutia ľudí entitou, ktorá im dala moc robiť zázraky a pod. A dali tak apoštolom ešte dodatočné inštrukcie, ako majú vykonávať svoju apoštolskú činnosť, kam ísť a pod. Skrátka vložili do apoštolov dodatočné ideologické míny. _(To, že GP a jeho znachari vedia robiť "zázraky", t.j. mágiu, predviedli už v Egypte pred faraonom, keď viedli magický súboj s Mojžišom. Mojžiš premenil palicu na hada a to isté urobili aj znachari pred očami faraona)_. Čo sa týka Ježiša, tak on bol Nazír. Bolo to zasvätenie novorodenca Bohu, podobne ako to bolo u Samsona. Nesmeli si strihať vlasy, nesmeli piť alkohol, dokonca ani jesť hrozná, plus ďalšie sľuby. Ježiš ako Nazír _(tak ho prezývali "Ježiš Nazír", žiadny nazarej, alebo nazaretský. Také mesto v tej dobe údajne ani neexistovalo)_ nepil víno ani iný alkohol. A to že bol Nazír dosvedčil aj v Olivovej hore, keď ho prišli zatknúť, tak sa ho pýtali: "Hľadáme Ježiša Nazíra". On odpovedal: "Ja som!". Posledná večera, ak sa vôbec niečo také konalo, tak vôbec nebola s vínom. A premena vody na víno v Káne galilejskej zo strany Ježiša Nazíra, to sa tiež na neho nepodobá. Ako môže niekto, kto je odporca alkoholu a vie ako škodí, premeniť vodu na tento jed a dávať ho ľuďom na svadbe, keď to pôvodné víno sa už minulo. Dokonca by to nedávalo zmysel, ani keby to bola jeho vlastná svadba _(je aj taký názor. A dáva to zmysel aj v kontexte toho, že po podaní vína na záver chválili hostia jeho, ako pána domu, ktorý ich hostil tým najlepším až do konca. Ak by Ježiš bol na svadbe iba cudzím hosťom, takéto reči voči nemu by nemali zmysel, dupľom ak si hostia nevšimli, že malo ísť o zázrak. Prečo by sa cudzí hostia na svadbe (Ježiš s matkou) mali starať o proviant tých, ktorí hostinu organizujú. Nasvedčuje to skôr tomu, že pôvodný text o svadbe bol menený a manipulovaný)_.
Upravené 14. 10. 2021 o 22:11

Neuveriteľné, znie to, akoby to písal nejaký sionský mudrc...

Dobrý oko, já tam viděl GP vs. otrok, ale myslím, že jsi blíž.


[quote="pid:37795, uid:6"]Neuveriteľné, znie to, akoby to písal nejaký sionský mudrc...[/quote] Dobrý oko, já tam viděl GP vs. otrok, ale myslím, že jsi blíž.

A pak že KSB nijak nepracuje a nijak se neprojevuje! Ty dva rozhovory, to je jak na objednávku do tohoto tématu zde na fóru.


https://odysee.com/@ProudN%C3%A1rodn%C3%ADHrdosti:4/2021_10_13_Maria:7
https://odysee.com/@ProudN%C3%A1rodn%C3%ADHrdosti:4/F-12:b
Děkuji za Vaší práci.

Mám otázku.
Je v tom problém, pokud se bude KSB (kdo chce, může to nazývat jinak - pravda, poznání, ....) šířit nenápadně, pomaličku, plíživě, nenásilně?


Pokud je údělem lidstva si "natlouct ústa", aby došlo lidstvo poznání, tak si společně ta ústa natlučeme. V nedávné době si touto zkouškou prošlo Rusko. Proč by ostatní státy, národy, národnosti, měly být této zkoušky (zkušenosti) ušetřeny?


A pak že KSB nijak nepracuje a nijak se neprojevuje! Ty dva rozhovory, to je jak na objednávku do tohoto tématu zde na fóru. https://odysee.com/@ProudN%C3%A1rodn%C3%ADHrdosti:4/2021_10_13_Maria:7 https://odysee.com/@ProudN%C3%A1rodn%C3%ADHrdosti:4/F-12:b Děkuji za Vaší práci. Mám otázku. Je v tom problém, pokud se bude KSB (kdo chce, může to nazývat jinak - pravda, poznání, ....) šířit nenápadně, pomaličku, plíživě, **nenásilně**? Pokud je údělem lidstva si "natlouct ústa", aby došlo lidstvo poznání, tak si společně ta ústa natlučeme. V nedávné době si touto zkouškou prošlo Rusko. Proč by ostatní státy, národy, národnosti, měly být této zkoušky (zkušenosti) ušetřeny?

Omluva.
Ještě se musím naučit správně vkládat odkazy.
Jsou to na Proudu národní hrdosti rozhovory:
2021-10-13 Budoucnost začíná TEĎ - 5. díl - Pravda, propaganda, lež a morálka.
Se Zakázaným vzděláním v Zakázané zemi. Jan Buzek u V.V. Pjakina a na Altaji. Čarokrásné Rusko z první ruky.


Omluva. Ještě se musím naučit správně vkládat odkazy. Jsou to na Proudu národní hrdosti rozhovory: 2021-10-13 Budoucnost začíná TEĎ - 5. díl - Pravda, propaganda, lež a morálka. Se Zakázaným vzděláním v Zakázané zemi. Jan Buzek u V.V. Pjakina a na Altaji. Čarokrásné Rusko z první ruky.

Hej.. i niektoré osoby z môjho bližšieho i vzdialenejšieho okolia,
ktorým som nikdy nič o KSB/DVTR nespomínal,
ale aj úplne cudzí ľudia mi už o KSB hovorili.
Keď som sa pýtal, že odkiaĺ to majú,
tak vraveli väčšinou že na internete na to narazili,
alebo od nejakých svojich známych,
ktorých som ani nepoznal.
(Ja im ale väčšinou nehovorím, že so to kedysi spoluvytváral smile


Nevravím samozrejme, že sa mi to stáva neustále,
no keby som povedal, že sa s tým nestretávam,
tak bych klamal..


Hlavne sa to ale stáva samozrejme u ľudí,
ktorí hľadajú, rozmýšľajú, ktorých neuspokojuje
oficiálna propaganda. A tých je stále viac.
I u nejedného slniečkára.
Hoci sú kvôli neoliberálnym gestapáckym fanatikom opatrní,
nechcú zbytočné konflikty s týmito zbesilými zombíkmi
a chvíľu trvá, kým rozprávajú trochu otvorenejšie,
alebo keď sú medzi podobne zmýšľajúcimi..,
či hľadajú riešenia na rastúce spoločenské i osobné problémy.


Preto nemyslím, že situácia by bola stratená.
Pravda je ale aj, že zatiaĺ nie veĺa z nich si metodiky riadenia
naozaj dostatoćne naštuduje a prakticky používa
na riešenie každodenných problémov.
Snáď ale aj to príde postupne masovejśie,
a ďalśie kritické sociologické hranice budú dosiahnuté
vo vypočítanom čase.
V objektívne celkovo pre vśetkých pozitívnom zmysle samozrejme.


Hej.. i niektoré osoby z môjho bližšieho i vzdialenejšieho okolia, ktorým som nikdy nič o KSB/DVTR nespomínal, ale aj úplne cudzí ľudia mi už o KSB hovorili. Keď som sa pýtal, že odkiaĺ to majú, tak vraveli väčšinou že na internete na to narazili, alebo od nejakých svojich známych, ktorých som ani nepoznal. (Ja im ale väčšinou nehovorím, že so to kedysi spoluvytváral :) Nevravím samozrejme, že sa mi to stáva neustále, no keby som povedal, že sa s tým nestretávam, tak bych klamal.. Hlavne sa to ale stáva samozrejme u ľudí, ktorí hľadajú, rozmýšľajú, ktorých neuspokojuje oficiálna propaganda. A tých je stále viac. I u nejedného slniečkára. Hoci sú kvôli neoliberálnym gestapáckym fanatikom opatrní, nechcú zbytočné konflikty s týmito zbesilými zombíkmi a chvíľu trvá, kým rozprávajú trochu otvorenejšie, alebo keď sú medzi podobne zmýšľajúcimi.., či hľadajú riešenia na rastúce spoločenské i osobné problémy. Preto nemyslím, že situácia by bola stratená. Pravda je ale aj, že zatiaĺ nie veĺa z nich si metodiky riadenia naozaj dostatoćne naštuduje a prakticky používa na riešenie každodenných problémov. Snáď ale aj to príde postupne masovejśie, a ďalśie kritické sociologické hranice budú dosiahnuté vo vypočítanom čase. V objektívne celkovo pre vśetkých pozitívnom zmysle samozrejme.

Nezapomeňte, že beznadějné bitvy či války velmi často vyhrává příchod nečekaného spojence.


Nezapomeňte, že beznadějné bitvy či války velmi často vyhrává příchod nečekaného spojence.

Hmm, tak tato vaše formulace je v mém chápání přesně v slunečním opozitu. Tak jo, budujte dál tu vaší "spravedlivou společnost".

Tak proč tu lezeš, sbírej ořechy, jsou dobré na myšlení.smile


[quote="pid:37799, uid:190"]Hmm, tak tato vaše formulace je v mém chápání přesně v slunečním opozitu. Tak jo, budujte dál tu vaší "spravedlivou společnost".[/quote] Tak proč tu lezeš, sbírej ořechy, jsou dobré na myšlení.:D

@Ľudo Ja si osobne nemyslím, že šlo o kolektívnu halucináciu, pri ktorej sa všetkým zdal rovnaký dej... Veď, kto by takúto halucináciu (t.j. klamstvo) mohol na ľudí zoslať? Ak nie Boh, tak jedine GP, ale zhypnotizovať tak veľké množstvo ľudí je dosť silná káva.


Rozšifrování "I, pet goat II" čas 3:20.


[quote="pid:37804, uid:6"]@Ľudo Ja si osobne nemyslím, že šlo o kolektívnu halucináciu, pri ktorej sa všetkým zdal rovnaký dej... Veď, kto by takúto halucináciu (t.j. klamstvo) mohol na ľudí zoslať? Ak nie Boh, tak jedine GP, ale zhypnotizovať tak veľké množstvo ľudí je dosť silná káva.[/quote] Rozšifrování "I, pet goat II" čas 3:20.

Tak proč tu lezeš
Občas se tu objeví perly a já je rád sbírám a občas jsou erupce na slunci. Pak mě z tý zbylý hlušiny rupaj nervy.


Doplněk....tím toto svoje trolící intermezzo zakončím...smile


[quote="pid:37837, uid:216"]Tak proč tu lezeš[/quote]Občas se tu objeví perly a já je rád sbírám a občas jsou erupce na slunci. Pak mě z tý zbylý hlušiny rupaj nervy. Doplněk....tím toto svoje trolící intermezzo zakončím...:)

Vedi.Vini......

Upravené 15. 10. 2021 o 10:59

Re: Ježiš a Heliofant..
A ako ty chápeš to, čo je vo videu zobrazené po 3:20?


k "ukrižovaniu":
Predstav si napr. takýto scenár:
Podhodia tam nejakého ozajstného kriminálnika
podobného vzrastu a veku, či čiastoćne i výzoru
ktorý zrejme ani netuší, ćo sa deje.
Domlátia ho, hlavne ksicht, aby sa cez krv a opuchy
dal len veľmi ťažko spoznať,
ani najbližśími a dajú okolo neho vojakov,
ktorí nikoho neautorizovaného ku nemu nepustia..


..či už to bolo preto, že si s ním vzdelaný Pilatus Pontius
spomedzi tých ostatných idiotmi konečne dobre pokecal,
Alebo niekto zo Sanhedrinu videl v ňom "potenciál", atď..
alebo klasická kombinácia, koincidencia viacerých faktorov..
(navyše, keď máš podobné scenáre prediktívne odpracované, odladené


  • viď "Esénsky polygón")

Nemusíš tam teda hľadať žiadne vudu a čáry-máry.
Veď i dvojníci sú u mnohých vrcholových politikov aj dnes pomerne beźní.
A človek musí byť už hodne zladený, resp. odborne zdatný,
aby to tam prípadne rozoznal.
Takú prípadnú "spravodajskú operáciu" netreba brať príliś komplikovane.
V podstate rutina. Stačí na to hoc i jeden šikovnejší,
skúsenejśí dôstojník so zopár ľuďmi.
Hoc i taký Šavol..Pavol smile
Kde bol inak vtedy asi tak on?
(..ako vtedajśí aktívny vrchný veliteĺ bezpečnostnej služby
kľúčového politického hráča - Sanhedrinu)


Re: Ježiš a Heliofant.. A ako ty chápeš to, čo je vo videu zobrazené po 3:20? k "ukrižovaniu": Predstav si napr. takýto scenár: Podhodia tam nejakého ozajstného kriminálnika podobného vzrastu a veku, či čiastoćne i výzoru ktorý zrejme ani netuší, ćo sa deje. Domlátia ho, hlavne ksicht, aby sa cez krv a opuchy dal len veľmi ťažko spoznať, ani najbližśími a dajú okolo neho vojakov, ktorí nikoho neautorizovaného ku nemu nepustia.. ..či už to bolo preto, že si s ním vzdelaný Pilatus Pontius spomedzi tých ostatných idiotmi konečne dobre pokecal, Alebo niekto zo Sanhedrinu videl v ňom "potenciál", atď.. alebo klasická kombinácia, koincidencia viacerých faktorov.. (navyše, keď máš podobné scenáre prediktívne odpracované, odladené - viď "Esénsky polygón") Nemusíš tam teda hľadať žiadne vudu a čáry-máry. Veď i dvojníci sú u mnohých vrcholových politikov aj dnes pomerne beźní. A človek musí byť už hodne zladený, resp. odborne zdatný, aby to tam prípadne rozoznal. Takú prípadnú "spravodajskú operáciu" netreba brať príliś komplikovane. V podstate rutina. Stačí na to hoc i jeden šikovnejší, skúsenejśí dôstojník so zopár ľuďmi. Hoc i taký Šavol..Pavol :) Kde bol inak vtedy asi tak on? (..ako vtedajśí aktívny vrchný veliteĺ bezpečnostnej služby kľúčového politického hráča - Sanhedrinu)

Pokud je údělem lidstva si "natlouct ústa", aby došlo lidstvo poznání, tak si společně ta ústa natlučeme.

Ano, natlučeme. Jen ta míra potlučení bude u každého z nás jiná. Je to stejné jako u party výletníků do hor. Ti zkušení a znalí si vezmou na cestu pohorky a tak se na nebezpečném povrchu jen smeknou nebo mírně ztratí rovnováhu. Ti méně zkušení v botaskách si už můžou sedřít při pádu kůži do krve, ti v keckách zlomit končetiny či rozbít hlavu - a ti v žabkách nemusejí pád přežít.
A samozřejmě - platí, co už tu bylo psané = že jde o "vlastní vůli", tj. chování jedinců i přes varování zkušených.
No a zažijeme si to tak po celém světě - včetně toho Ruska. "Devadesátky" byla jen "přípravka", kterou si prošly všechny postkomunistické země. A teď záleží jen na tom, jaké poučení si kdo odnesl pro dnešní dobu a jak ho bude umět použít.
A ještě vysvětlení k mému tvrzení, že si dnešní dobu nejvíce "vyžerou" cca třicátníci. Teď budu psát jen o konzumu:
My, co jsme zažili "starý režim", víme, co je nedostatek a co jsou životní priority v potřebách (např. jestli víc potřebuju sirky nebo opalovací krém). Pro nás nebude těžké si znovu zvykat na "horší časy", protože je známe a umíme v nich žít.
Dnešní třicátníci (a mladší) už ale prožili celý svůj život "po revoluci" a jsou zvyklí na veškerý konzumní servis. Pro ně bude snížení konzumu nejtěžší, protože neznají, co je to "zacházet s věcmi tak, aby vydržely".
No a ti nejmladší, co ještě "rozum neberou", jsou ti, co prožijí svůj život na konzumním nedostatku a tak pro ně bude orientace na "jiné priority" naprosto samozřejmou věcí.


[quote="pid:37827, uid:573"]Pokud je údělem lidstva si "natlouct ústa", aby došlo lidstvo poznání, tak si společně ta ústa natlučeme.[/quote] Ano, natlučeme. Jen ta míra potlučení bude u každého z nás jiná. Je to stejné jako u party výletníků do hor. Ti zkušení a znalí si vezmou na cestu pohorky a tak se na nebezpečném povrchu jen smeknou nebo mírně ztratí rovnováhu. Ti méně zkušení v botaskách si už můžou sedřít při pádu kůži do krve, ti v keckách zlomit končetiny či rozbít hlavu - a ti v žabkách nemusejí pád přežít. A samozřejmě - platí, co už tu bylo psané = že jde o "vlastní vůli", tj. chování jedinců i přes varování zkušených. No a zažijeme si to tak po celém světě - včetně toho Ruska. "Devadesátky" byla jen "přípravka", kterou si prošly všechny postkomunistické země. A teď záleží jen na tom, jaké poučení si kdo odnesl pro dnešní dobu a jak ho bude umět použít. A ještě vysvětlení k mému tvrzení, že si dnešní dobu nejvíce "vyžerou" cca třicátníci. Teď budu psát jen o konzumu: My, co jsme zažili "starý režim", víme, co je nedostatek a co jsou životní priority v potřebách (např. jestli víc potřebuju sirky nebo opalovací krém). Pro nás nebude těžké si znovu zvykat na "horší časy", protože je známe a umíme v nich žít. Dnešní třicátníci (a mladší) už ale prožili celý svůj život "po revoluci" a jsou zvyklí na veškerý konzumní servis. Pro ně bude snížení konzumu nejtěžší, protože neznají, co je to "zacházet s věcmi tak, aby vydržely". No a ti nejmladší, co ještě "rozum neberou", jsou ti, co prožijí svůj život na konzumním nedostatku a tak pro ně bude orientace na "jiné priority" naprosto samozřejmou věcí.

Vkládám post Petra Nováka na FB, aktuální pro tady a teď.



DOKONALÉ ŘÍZENÍ SPOLEČNOSTI
Tento stav nastává tehdy, když máte pod kontrolou obě strany procesu. Příklad?
Vytvoříte biologickou zbraň C19 (a její mutace) a vypustíte ji do světa s obrovskou reklamou vámi řizenými médii. Následně vypustíte další biologické zbraně, ale tentokrát jako "lék" proti té nemoci a pomocí svých medií a loutek ve vládách, jim opět uděláte obrovskou reklamu.
Můžete pak prohrát? Těžko, že? A víte proč?
Protože většina lidí nepoužívá selský (sedliacký) rozum a tudíž ani intuici, pouze v JEJICH školách získané inFormace (to, čím formovali náš světo-názor). A protože ti, co ještě intuici mají, většinou hledají přímá, jednoduchá, primitivní řešení, tak jsou těmi druhými, korektními eunuchy, bráni jako "spodina".
Co je tedy nutné? Získat jiný druh znalostí a provést změnu, proti které byla Velká čistka jen malým pohlavkem.
Studujte Koncepci společné bezpečnosti (KSB). Sledujte Pjakina, Nestora, Velička, Jefimova atd. (ale kriticky, vše si ověřujte). Meditujte, otužujte se, cvičte své tělo, učte se znalostem přežití a boje. Buďte připravení na úplně vše. Na zranění, nemoc, zhroucení systému, bezdomovectví, ztrátu všeho a všech (!!!).
Nemůžeme ovlivnit co se stane, ale můžeme ovlivnit jak na to zareagujeme!!! A tím ovlivníme budoucnost. Buďme jejími tvůrci, nikoliv jejími oběťmi.
Pokud ti nemohou nic vzít, tak tě nemohou zlomit. Nikdy, nijak a ničím. Bolest je jenom krátký, přechodný stav.
Změň sebe, změníš svět. Hledej přátele a spojuj a nikoliv nepřátele, ti se před tebou objeví časem sami, proto můžeš být v klidu.
Buď ty tou změnou, kterou hledáš. Nehledej vůdce, buď jím ty!



Zdroj: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=6954205277939107&id=100000491120287¬if_id=1634813899891033¬if_t=notify_me&ref=notif


Vkládám post Petra Nováka na FB, aktuální pro tady a teď. > **DOKONALÉ ŘÍZENÍ SPOLEČNOSTI** Tento stav nastává tehdy, když máte pod kontrolou obě strany procesu. Příklad? Vytvoříte biologickou zbraň C19 (a její mutace) a vypustíte ji do světa s obrovskou reklamou vámi řizenými médii. Následně vypustíte další biologické zbraně, ale tentokrát jako "lék" proti té nemoci a pomocí svých medií a loutek ve vládách, jim opět uděláte obrovskou reklamu. Můžete pak prohrát? Těžko, že? A víte proč? Protože většina lidí nepoužívá selský (sedliacký) rozum a tudíž ani intuici, pouze v JEJICH školách získané inFormace (to, čím formovali náš světo-názor). A protože ti, co ještě intuici mají, většinou hledají přímá, jednoduchá, primitivní řešení, tak jsou těmi druhými, korektními eunuchy, bráni jako "spodina". Co je tedy nutné? Získat jiný druh znalostí a provést změnu, proti které byla Velká čistka jen malým pohlavkem. Studujte Koncepci společné bezpečnosti (KSB). Sledujte Pjakina, Nestora, Velička, Jefimova atd. (ale kriticky, vše si ověřujte). Meditujte, otužujte se, cvičte své tělo, učte se znalostem přežití a boje. Buďte připravení na úplně vše. Na zranění, nemoc, zhroucení systému, bezdomovectví, ztrátu všeho a všech (!!!). Nemůžeme ovlivnit co se stane, ale můžeme ovlivnit jak na to zareagujeme!!! A tím ovlivníme budoucnost. Buďme jejími tvůrci, nikoliv jejími oběťmi. Pokud ti nemohou nic vzít, tak tě nemohou zlomit. Nikdy, nijak a ničím. Bolest je jenom krátký, přechodný stav. Změň sebe, změníš svět. Hledej přátele a spojuj a nikoliv nepřátele, ti se před tebou objeví časem sami, proto můžeš být v klidu. Buď ty tou změnou, kterou hledáš. Nehledej vůdce, buď jím ty! Zdroj: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=6954205277939107&id=100000491120287&notif_id=1634813899891033&notif_t=notify_me&ref=notif

Petr Novák: "Nemůžeme ovlivnit co se stane..."

Opravdu?


Po kritice od Boletuse opravuji na

Petr Novák: "Nemůžeme ovlivnit co se stane, ale..."

aby bylo vidět, že myšlenka o "nemožnosti ovlivnit co se stane" byla ukončena.
Nicméně se ukázalo, že šlo pravděpodobně o nepřesnou citaci viz
Pokusím se citaci poopravit. I když z textu dále vyplývá, jak to autor mínil, jen formulace je zkomolená (tak já to znám i u sebe).
Nemůžeme ovlivnit co se stalo v minulosti, ale svou reakcí, tady a teď, můžeme ovlivnit budoucnost.


[quote="pid:38814, uid:412"]Petr Novák: "Nemůžeme ovlivnit co se stane..."[/quote] Opravdu? Po kritice od Boletuse opravuji na [quote="pid:38814, uid:412"]Petr Novák: "Nemůžeme ovlivnit co se stane, ale..."[/quote] aby bylo vidět, že myšlenka o "nemožnosti ovlivnit co se stane" byla ukončena. Nicméně se ukázalo, že šlo pravděpodobně o nepřesnou citaci viz [quote="pid:38841, uid:412"]Pokusím se citaci poopravit. I když z textu dále vyplývá, jak to autor mínil, jen formulace je zkomolená (tak já to znám i u sebe). Nemůžeme ovlivnit co se stalo v minulosti, ale svou reakcí, tady a teď, můžeme ovlivnit budoucnost.[/quote]
Upravené 21. 10. 2021 o 18:17

Nemůžeme ovlivnit co se stane, ale můžeme ovlivnit jak na to zareagujeme!!! A tím ovlivníme budoucnost. Buďme jejími tvůrci, nikoliv jejími oběťmi.


Opravdu?

Dík za kontrolu, počtáři. Jako solitér jsme neúplní smile, uvědomuji si to.
Pokusím se citaci poopravit. I když z textu dále vyplývá, jak to autor mínil, jen formulace je zkomolená (tak já to znám i u sebe).


Nemůžeme ovlivnit co se stalo v minulosti, ale svou reakcí, tady a teď, můžeme ovlivnit budoucnost.


Pozn: Minulost je i to, co se stalo před vteřinou. A naše reakce vykresluje, čím vládneme a co víme.


[quote="pid:38814, uid:412"]Nemůžeme ovlivnit co se stane, ale můžeme ovlivnit jak na to zareagujeme!!! A tím ovlivníme budoucnost. Buďme jejími tvůrci, nikoliv jejími oběťmi.[/quote] [quote="pid:38834, uid:240"]Opravdu?[/quote] Dík za kontrolu, počtáři. Jako solitér jsme neúplní (blush), uvědomuji si to. Pokusím se citaci poopravit. I když z textu dále vyplývá, jak to autor mínil, jen formulace je zkomolená (tak já to znám i u sebe). Nemůžeme ovlivnit co se stalo v minulosti, ale svou reakcí, tady a teď, můžeme ovlivnit budoucnost. Pozn: Minulost je i to, co se stalo před vteřinou. A naše reakce vykresluje, čím vládneme a co víme.

Dávejte so oba dva trošku brzdu na tohle kouskování z komentů kolegů. Tady jste úplně obrátili smysl příspěvku Petra Nováka. Vyložený informační faul.


Dávejte so oba dva trošku brzdu na tohle kouskování z komentů kolegů. Tady jste úplně obrátili smysl příspěvku Petra Nováka. Vyložený informační faul.

Dávejte so oba dva trošku brzdu na tohle kouskování z komentů kolegů.

Beru na vědomí.


[quote="pid:38843, uid:57"]Dávejte so oba dva trošku brzdu na tohle kouskování z komentů kolegů.[/quote] Beru na vědomí.

Dávejte so oba dva trošku brzdu na tohle kouskování z komentů kolegů. Tady jste úplně obrátili smysl příspěvku Petra Nováka. Vyložený informační faul.

Jen jsem položil dotaz na něco, co mě udeřilo do oka.
A ohledně Petra Nováka si moc dobře vzpomínám i na jiný jeho příspěvek. Dosti vybočující ze všeho, co jsem od něho do té doby četl.
Jakoby ho vůbec nepsal on.
Od té doby, vždy když ho čtu, tak velmi pozorně.
Nicméně můj kritizovaný příspěvek poopravím...


[quote="pid:38843, uid:57"]Dávejte so oba dva trošku brzdu na tohle kouskování z komentů kolegů. Tady jste úplně obrátili smysl příspěvku Petra Nováka. Vyložený informační faul.[/quote] Jen jsem položil dotaz na něco, co mě udeřilo do oka. A ohledně Petra Nováka si moc dobře vzpomínám i na jiný jeho příspěvek. Dosti vybočující ze všeho, co jsem od něho do té doby četl. Jakoby ho vůbec nepsal on. Od té doby, vždy když ho čtu, tak velmi pozorně. Nicméně můj kritizovaný příspěvek poopravím...
Upravené 21. 10. 2021 o 18:18

Energeticko – informačná bezpečnosť:
https://www.biosferaklub.info/energeticko-informacna-bezpecnost/
"Svet okolo nás sa skladá z predmetov, z ktorých každý má svoju vlastnú hmotnú energetickú štruktúru. A všetky tieto veci neustále interagujú s naším biopoľom, s našimi myšlienkami, pocitmi, emóciami. Neustále sme všetci v kontakte s energetickým poľom okolitých vecí."


Našu spoločnosť musíme organizovať v súlade s pravidlami jemnohmotného sveta a Konmi Stavby Sveta.


Lenže to všelijakí šľachtici hriechu a ďalší miestni KSB dogmatici, ktorí len nastúpili púť duchovného vývoja, len tak ľahko nepochopia.


**Energeticko – informačná bezpečnosť:** https://www.biosferaklub.info/energeticko-informacna-bezpecnost/ _"Svet okolo nás sa skladá z predmetov, z ktorých každý má svoju vlastnú hmotnú energetickú štruktúru. A všetky tieto veci neustále interagujú s naším biopoľom, s našimi myšlienkami, pocitmi, emóciami. Neustále sme všetci v kontakte s energetickým poľom okolitých vecí."_ Našu spoločnosť musíme organizovať v súlade s pravidlami jemnohmotného sveta a Konmi Stavby Sveta. Lenže to všelijakí šľachtici hriechu a ďalší miestni KSB dogmatici, ktorí len nastúpili púť duchovného vývoja, len tak ľahko nepochopia.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 21. 10. 2021 o 19:48

Konmi Stavby Sveta.
Tak nam povedz ake su to kony.


[quote="pid:38868, uid:623"]Konmi Stavby Sveta.[/quote] Tak nam povedz ake su to kony.

Tak nam povedz ake su to kony.


Kto hľadá, nájde. smile


[quote="pid:38869, uid:106"]Tak nam povedz ake su to kony.[/quote] Kto hľadá, nájde. ;)
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 21. 10. 2021 o 20:01

Jak souvisí ten článek o energii oblečení na který odkazuješ s tím moudrem co jsi k tomu přilepil o Konech?

Našu spoločnosť musíme organizovať v súlade s pravidlami jemnohmotného sveta a Konmi Stavby Sveta.
z článku:
....so „second-handmi“. Nikdy sa nedozviete: aký človek nosil tieto šaty pred vami, či bol zdravý alebo vážne chorý, či myslel v radosti alebo mal dlhotrvajúcu depresiu. Áno, veci na fyzickej úrovni je možné umývať, čistiť a dávať im vzhľad aby boli „ako nové“, ale informačnú zložku je ťažšie odstrániť, len málo ľudí ovláda tieto praktiky..
Nie sú to len pusté reči, ide o našu energetickú a informačnú bezpečnosť. Istota zdravého rozumu a zdravia!
.........................................................................................


Fajn, mít hadry vyrobené jak kalhotky pro Krtečka, souhlasím, ale nějak nechápu zdroj tvé nepřejícnosti Ogare, leda by jsi měl nějaké osobní bolení. Na uvolnění poradím klid a dýchat nebo zkusit zaměstnat myšlenky něčím k tématu KSB mezi námi.


Jak souvisí ten článek o energii oblečení na který odkazuješ s tím moudrem co jsi k tomu přilepil o Konech? [quote="pid:38868, uid:623"]Našu spoločnosť musíme organizovať v súlade s pravidlami jemnohmotného sveta a Konmi Stavby Sveta.[/quote] z článku: ....so „second-handmi“. Nikdy sa nedozviete: aký človek nosil tieto šaty pred vami, či bol zdravý alebo vážne chorý, či myslel v radosti alebo mal dlhotrvajúcu depresiu. Áno, veci na fyzickej úrovni je možné umývať, čistiť a dávať im vzhľad aby boli „ako nové“, ale informačnú zložku je ťažšie odstrániť, len málo ľudí ovláda tieto praktiky.. Nie sú to len pusté reči, ide o našu energetickú a informačnú bezpečnosť. Istota zdravého rozumu a zdravia! ......................................................................................... Fajn, mít hadry vyrobené jak kalhotky pro Krtečka, souhlasím, ale nějak nechápu zdroj tvé nepřejícnosti Ogare, leda by jsi měl nějaké osobní bolení. Na uvolnění poradím klid a dýchat nebo zkusit zaměstnat myšlenky něčím k tématu KSB mezi námi.

Jak souvisí ten článek o energii oblečení na který odkazuješ s tím moudrem co jsi k tomu přilepil o Konech?


"Múdremu napovedz, hlúpeho kopni." Tebe nepomáhajú rady ani kopance. Venuj sa radšej zušľachťovaniu svojich hriechov, to ti ide. Tvoje reakcie na mňa majú nulovú výpovednú hodnotu. Čakám na tvoj nezmyselný konštrukt o zatváraní dverí, ktorý si sa mi snažil podstrčiť už minule. Nazdar. smile


[quote="pid:38899, uid:641"]Jak souvisí ten článek o energii oblečení na který odkazuješ s tím moudrem co jsi k tomu přilepil o Konech?[/quote] "Múdremu napovedz, hlúpeho kopni." Tebe nepomáhajú rady ani kopance. Venuj sa radšej zušľachťovaniu svojich hriechov, to ti ide. Tvoje reakcie na mňa majú nulovú výpovednú hodnotu. Čakám na tvoj nezmyselný konštrukt o zatváraní dverí, ktorý si sa mi snažil podstrčiť už minule. Nazdar. :D
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Nazdar.

Rodiče z tebe musej šílet, oni: ukliď si ty smradlavý ponožky, ty: vůbec mi nerozumíte, oni: ukliď si ty ponožky, žijeme tu všichni společně, ty: práskneš dveřma, ale tam tě to nepustí.


Ve tvém jazyce: povaleč co s ničím doma nepřispěje, do všeho kecá a když není po jeho(čem vlastně?) nasadí sluchátka a paří střílečky. Nepomáháš Ogare.
Zkus místo vztekání, kousání a vrážení do lidí přispět k něčemu co pomůže všem..
Tak se(z medvěda) zázrakem tím, opět na člověka proměním.
Mám teď hodně práce, tak nestíhám, ale tebe mladej zvládnu dycky.


[quote="pid:38913, uid:623"]Nazdar.[/quote] Rodiče z tebe musej šílet, oni: ukliď si ty smradlavý ponožky, ty: vůbec mi nerozumíte, oni: ukliď si ty ponožky, žijeme tu všichni společně, ty: práskneš dveřma, ale tam tě to nepustí. Ve tvém jazyce: povaleč co s ničím doma nepřispěje, do všeho kecá a když není po jeho(čem vlastně?) nasadí sluchátka a paří střílečky. Nepomáháš Ogare. Zkus místo vztekání, kousání a vrážení do lidí přispět k něčemu co pomůže všem.. Tak se(z medvěda) zázrakem tím, opět na člověka proměním. Mám teď hodně práce, tak nestíhám, ale tebe mladej zvládnu dycky.
Upravené 22. 10. 2021 o 00:03

Mám teď hodně práce, tak nestíhám, ale tebe mladej zvládnu dycky.


Chlapče, chlapče... Zvládaš iba osobné útoky. Chápanie máš na bode mrazu. A vyzerá to, že ani globálne oteplenie by ti nepomohlo. Skús namiesto nekončiacich výlevov o ničom pochopiť, v čom sa mýliš a prečo. Ale asi by som chcel od teba priveľa.


[quote="pid:38915, uid:641"]Mám teď hodně práce, tak nestíhám, ale tebe mladej zvládnu dycky.[/quote] Chlapče, chlapče... Zvládaš iba osobné útoky. Chápanie máš na bode mrazu. A vyzerá to, že ani globálne oteplenie by ti nepomohlo. Skús namiesto nekončiacich výlevov o ničom pochopiť, v čom sa mýliš a prečo. Ale asi by som chcel od teba priveľa.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Skús namiesto nekončiacich výlevov o ničom pochopiť, v čom sa mýliš a prečo.

To je skoro moje moto Ogare, můžeš pomoct nebo zdržovat, každý podle sebe.
Já už teď nechám prostor ostatním(omluvička za osobní štěky).


[quote="pid:38916, uid:623"]Skús namiesto nekončiacich výlevov o ničom pochopiť, v čom sa mýliš a prečo.[/quote] To je skoro moje moto Ogare, můžeš pomoct nebo zdržovat, každý podle sebe. Já už teď nechám prostor ostatním(omluvička za osobní štěky).

"Múdremu napovedz, hlúpeho kopni."


Nechceš aby som ťa začal kopať ja, napr. za toto:


Tebe nepomáhajú rady ani kopance. Venuj sa radšej zušľachťovaniu svojich hriechov, to ti ide. Tvoje reakcie na mňa majú nulovú výpovednú hodnotu. Čakám na tvoj nezmyselný konštrukt o zatváraní dverí, ktorý si sa mi snažil podstrčiť už minule. Nazdar.


[quote="pid:38913, uid:623"]"Múdremu napovedz, hlúpeho kopni."[/quote] Nechceš aby som ťa začal kopať ja, napr. za toto: [quote="pid:38913, uid:623"]Tebe nepomáhajú rady ani kopance. Venuj sa radšej zušľachťovaniu svojich hriechov, to ti ide. Tvoje reakcie na mňa majú nulovú výpovednú hodnotu. Čakám na tvoj nezmyselný konštrukt o zatváraní dverí, ktorý si sa mi snažil podstrčiť už minule. Nazdar.[/quote]

Moderátor

Nechceš aby som ťa začal kopať ja, napr. za toto:


Takže ti vadí, že som už po druhý krát ukončil nikam nevedúce osobné útoky, ktoré inicioval šľachtic hriechu? Prepáč, ale vážne nemienim viesť diskusie o tom, kto za sebou trieska dvermi, alebo primitívne drísty o nejakých smradľavých ponožkách. Myslel som si, že to oceníš. Možno sa na takýchto debatách bavíš, ale ja v nich nemienim pokračovať, preto na podobné osobné útoky zo strany šľachtica hriechu nebudem reagovať. Ak s tým máš problém, je to mimo mňa.


[quote="pid:38999, uid:7"]Nechceš aby som ťa začal kopať ja, napr. za toto:[/quote] Takže ti vadí, že som už po druhý krát ukončil nikam nevedúce osobné útoky, ktoré inicioval šľachtic hriechu? Prepáč, ale vážne nemienim viesť diskusie o tom, kto za sebou trieska dvermi, alebo primitívne drísty o nejakých smradľavých ponožkách. Myslel som si, že to oceníš. Možno sa na takýchto debatách bavíš, ale ja v nich nemienim pokračovať, preto na podobné osobné útoky zo strany šľachtica hriechu nebudem reagovať. Ak s tým máš problém, je to mimo mňa.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 22. 10. 2021 o 21:00

Kony Stavby Sveta:
https://www.tartaria.sk/zaklady/zakony-rita/560-kony-stavby-sveta


Sloboda vôle
Nikto nemá právo ovplyvňovať právo výberu kohokoľvek okrem seba


Sebanazvanie
Čo prehlásim to aj som


Prístup
Každý pozná svoje miesto. Iba nachádzanie sa na svojom stupni Duchovného vývoja nevedie k novej Karme


Čistota krvi
Čistota krvi určuje prístupy. Miešanie čistej Krvi s cudzorodnou vedie ku genetickým poškodeniam a vymretiu Rodu (sebazničeniu)


Tri rozmernosti
Každý má právo vytvárať sebe podriadenú reálnosť o 3 rozmernosti pod svojou


Kyvadlo
Akákoľvek krajnosť sa premení na opačnú s rovnakou silou


Nezastavenie zla
Akékoľvek neprekazenie Zla vedie k jeho narastaniu. Kto sa stal svedkom Zla a nevykonal nič na jeho prekazenie stáva sa spoluvinníkom – čo vedie k novej Karme


Príčinno-následná reťaz
Všetko má svoju príčinu a následok. Náhody neexistujú. Čo zaseješ – to zožneš


Podoba
Rovnaké priťahuje rovnaké


Identita
Ako vnútri, tak aj navonok. Vnútorný a vonkajší svet je identický


Miera
Vo všetkom musí byť miera


Zachovanie Energie
Ak niekde niečo pribudlo znamená to, že niekde inde niečo ubudlo


To sú základné. Existujú aj rozširujúce/doplňujúce, napríklad Kony Rita, v ktorých sa dozviete aj o telegónii.


**Kony Stavby Sveta:** https://www.tartaria.sk/zaklady/zakony-rita/560-kony-stavby-sveta **Sloboda vôle** Nikto nemá právo ovplyvňovať právo výberu kohokoľvek okrem seba **Sebanazvanie** Čo prehlásim to aj som **Prístup** Každý pozná svoje miesto. Iba nachádzanie sa na svojom stupni Duchovného vývoja nevedie k novej Karme **Čistota krvi** Čistota krvi určuje prístupy. Miešanie čistej Krvi s cudzorodnou vedie ku genetickým poškodeniam a vymretiu Rodu (sebazničeniu) **Tri rozmernosti** Každý má právo vytvárať sebe podriadenú reálnosť o 3 rozmernosti pod svojou **Kyvadlo** Akákoľvek krajnosť sa premení na opačnú s rovnakou silou **Nezastavenie zla** Akékoľvek neprekazenie Zla vedie k jeho narastaniu. Kto sa stal svedkom Zla a nevykonal nič na jeho prekazenie stáva sa spoluvinníkom – čo vedie k novej Karme **Príčinno-následná reťaz** Všetko má svoju príčinu a následok. Náhody neexistujú. Čo zaseješ – to zožneš **Podoba** Rovnaké priťahuje rovnaké **Identita** Ako vnútri, tak aj navonok. Vnútorný a vonkajší svet je identický **Miera** Vo všetkom musí byť miera **Zachovanie Energie** Ak niekde niečo pribudlo znamená to, že niekde inde niečo ubudlo To sú základné. Existujú aj rozširujúce/doplňujúce, napríklad Kony Rita, v ktorých sa dozviete aj o telegónii.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Kony Stavby Sveta:
za mě zatím nejlepší komprimační algoritmus použil Don Míša.....
jeho čtyři dohody:


  • Miřte slovem přesně
  • Neberte si nic osobně
  • Nevytvářejte si žádné domněnky
  • Vždy dělejte vše, jak nejlépe dovedete

[quote="pid:39125, uid:623"]Kony Stavby Sveta:[/quote]za mě zatím nejlepší komprimační algoritmus použil Don Míša..... jeho čtyři dohody: - Miřte slovem přesně - Neberte si nic osobně - Nevytvářejte si žádné domněnky - Vždy dělejte vše, jak nejlépe dovedete

Vedi.Vini......

Sloboda vôle
Nikto nemá právo ovplyvňovať právo výberu kohokoľvek okrem seba

Toto by chcelo lepšiu formuláciu. Nechápem, čo znamená: Ovplyvňovať právo výberu...


  1. Predpokladám, že klamať a manipulovať niekoho, do tohto pravidla nespadá. Toto démonické osobnosti robia bežne, že "syr na pastičke opisujú ako niečo atraktívne a prestížne, čo musíš mať". Dokonca sa to dá manipulovať aj bez otvoreného klamstva, stačí zamlčať podstatné detaily... Avšak je to manipulácia voľby druhého človeka, je to prejav riadenia človeka.

  2. To, čo sa javí ako problematické, je nútiť iného človeka k niečomu proti jeho vôli. Toto je očividne vec, ktorá v psychike obetí donucovania vyvoláva disharmóniu, ktorá sa preleje von na iných ľudí a môže vyústiť do hocičoho nečakaného. Zatiaľ čo v prvom prípade, keď išlo o manipuláciu, vymývanie mozgov, tak disharmónia nevznikla, lebo objekt manipulácie sa s manipuláciou stotožnil a sám si to prial, hoci nepoznal následky, z ktorých sa následne mohol poučiť (kvôli takýmto prešľapom sa opakuje história). A je zodpovednosťou ľudí, aby rovnakú chybu neurobili dvakrát.


[quote="pid:39125, uid:623"]Sloboda vôle Nikto nemá právo ovplyvňovať právo výberu kohokoľvek okrem seba[/quote] Toto by chcelo lepšiu formuláciu. Nechápem, čo znamená: Ovplyvňovať právo výberu... 1. Predpokladám, že klamať a manipulovať niekoho, do tohto pravidla nespadá. Toto démonické osobnosti robia bežne, že "syr na pastičke opisujú ako niečo atraktívne a prestížne, čo musíš mať". Dokonca sa to dá manipulovať aj bez otvoreného klamstva, stačí zamlčať podstatné detaily... Avšak je to manipulácia voľby druhého človeka, je to prejav riadenia človeka. 2. To, čo sa javí ako problematické, je nútiť iného človeka k niečomu proti jeho vôli. Toto je očividne vec, ktorá v psychike obetí donucovania vyvoláva disharmóniu, ktorá sa preleje von na iných ľudí a môže vyústiť do hocičoho nečakaného. Zatiaľ čo v prvom prípade, keď išlo o manipuláciu, vymývanie mozgov, tak disharmónia nevznikla, lebo objekt manipulácie sa s manipuláciou stotožnil a sám si to prial, hoci nepoznal následky, z ktorých sa následne mohol poučiť (kvôli takýmto prešľapom sa opakuje história). A je zodpovednosťou ľudí, aby rovnakú chybu neurobili dvakrát.

p. Harabín zrejme tiež "fičí" na Pjakinovi. rozmýšľam, až kam dočiahne KSB?


https://www.infovojna.sk/article/harabin-o-rucajucom-sa-americkom-imperiu-strachu-ruskych-zradcov-sluziacich-americkemu-panacikovi-putinovi-ktory-prinavatil-rusku-plnu-suverenitu-a-zvrchovanost-a-rusko-slovenskych-vztahoch?fbclid=IwAR0YhtRjbwXD9juKUkRoDEFHmqPFk2UM1sUJNiKa5ZbxsZ6SpJ43s92l2i0


p. Harabín zrejme tiež "fičí" na Pjakinovi. rozmýšľam, až kam dočiahne KSB? https://www.infovojna.sk/article/harabin-o-rucajucom-sa-americkom-imperiu-strachu-ruskych-zradcov-sluziacich-americkemu-panacikovi-putinovi-ktory-prinavatil-rusku-plnu-suverenitu-a-zvrchovanost-a-rusko-slovenskych-vztahoch?fbclid=IwAR0YhtRjbwXD9juKUkRoDEFHmqPFk2UM1sUJNiKa5ZbxsZ6SpJ43s92l2i0

Sloboda vôle
Nikto nemá právo ovplyvňovať právo výberu kohokoľvek okrem seba


Toto by chcelo lepšiu formuláciu. Nechápem, čo znamená: Ovplyvňovať právo výberu...

To by chtělo ... protože "právo výberu" má člověk nevědomý, spoutaný emočními řetězy, jinými slovy nesvobodný, neuvědomělý. Svobodou vůle disponuje člověk svobodný, uvědomělý, dosáhnuvší v osobním rozvoji maximálního využití svého potenciálu v rámci Záměru.


  • svoboda vůle (svobodná vůle)

  • svoboda volby (svobodná volba) a možnost použití síly vůle



Svobodu volby má jedinec vždy, ale svobodu vůle, svazují-li ho příchylnosti,
nemá. Jeho vůle se v jeho někam zaměřeném snažení omezuje na příchylnosti, a v takových situacích jedinec potřebuje pevnou vůli, aby realizoval zvolené nebo žádoucí a překonal tak diktát příchylností a dalších okolností.
(Základy sociologie 4, Svoboda je pouze v Lásce 12.2.3)



[quote="pid:39125, uid:623"]Sloboda vôle Nikto nemá právo ovplyvňovať právo výberu kohokoľvek okrem seba[/quote] [quote="pid:39130, uid:6"]Toto by chcelo lepšiu formuláciu. Nechápem, čo znamená: Ovplyvňovať právo výberu...[/quote] To by chtělo ... protože "právo výberu" má člověk nevědomý, spoutaný emočními řetězy, jinými slovy nesvobodný, neuvědomělý. Svobodou vůle disponuje člověk svobodný, uvědomělý, dosáhnuvší v osobním rozvoji maximálního využití svého potenciálu v rámci Záměru. - svoboda vůle (svobodná vůle) - svoboda volby (svobodná volba) a možnost použití síly vůle > Svobodu volby má jedinec vždy, ale svobodu vůle, svazují-li ho příchylnosti, nemá. Jeho vůle se v jeho někam zaměřeném snažení omezuje na příchylnosti, a v takových situacích jedinec potřebuje pevnou vůli, aby realizoval zvolené nebo žádoucí a překonal tak diktát příchylností a dalších okolností. (Základy sociologie 4, Svoboda je pouze v Lásce 12.2.3)

560-kony-stavby-sveta
Nejako postradam logiku v tychto "konoch".
Naprikald Sebanazvanie - to je co? A ako moze na tomto kone by postaveny svet?
Tiez Pristup .... nachádzanie sa na svojom stupni Duchovného vývoja nevedie k novej Karme - ale ved clovek pocas zivota zvysuje stupen svojho duchovneho vyvoja ... tak aj vtedy nabera karmu? To asi tazko ze? Lebo to je princip vyvoja.
Cistota krvi je tiez otazna. Suska sa ze geny bieleho cloveka dokazu prebit geny inych ras na zemi. Tjs ak by si azijatka zobrala Europana, tak v urcitom pokoleni by uz ich deti neniesli ziadne geneticke priznaky azijata ale len bieleho cloveka. Takze tiez ten zakon je dost cudne vysvetleny.
Tri rozmernosti by som dal pod slobodnu volu.
Nezastavenie zla a kyvadlo spadaju pod kon pricinno naslednej retaze.
Podoba je dost slabo vysvetleny zakon, pretoze len v duchovnej oblasti plati, ze rovnake pritahuje rovnake, v materialnej oblasti to tak nie je - preto rovnake poly magnetov sa odpudzuju.
Identitu a podobu by som zahrnul pod nejaky kon vysvetlujuci vplyv informacneho pola cloveka (psychiky) na okolite prostredie a na sameho cloveka.
Zachovanie energie ... no dajme tomu.
Celkovo chaos. Nepochybujem, ze niekedy tie kony realne existovali ale urcite mali iny vyznam nez sa prezentuje na tej stranke. Na tej stranek to je len taky laubertov odvar, jeho vlastna polievocka niekde presolena, vlastne ako cele jeho dielo na stranke tartaria (ano vsetko som to precital pred tym nez som sa dostal ku KSB).


[quote="pid:39125, uid:623"]560-kony-stavby-sveta[/quote] Nejako postradam logiku v tychto "konoch". Naprikald Sebanazvanie - to je co? A ako moze na tomto kone by postaveny svet? Tiez Pristup .... nachádzanie sa na svojom stupni Duchovného vývoja nevedie k novej Karme - ale ved clovek pocas zivota zvysuje stupen svojho duchovneho vyvoja ... tak aj vtedy nabera karmu? To asi tazko ze? Lebo to je princip vyvoja. Cistota krvi je tiez otazna. Suska sa ze geny bieleho cloveka dokazu prebit geny inych ras na zemi. Tjs ak by si azijatka zobrala Europana, tak v urcitom pokoleni by uz ich deti neniesli ziadne geneticke priznaky azijata ale len bieleho cloveka. Takze tiez ten zakon je dost cudne vysvetleny. Tri rozmernosti by som dal pod slobodnu volu. Nezastavenie zla a kyvadlo spadaju pod kon pricinno naslednej retaze. Podoba je dost slabo vysvetleny zakon, pretoze len v duchovnej oblasti plati, ze rovnake pritahuje rovnake, v materialnej oblasti to tak nie je - preto rovnake poly magnetov sa odpudzuju. Identitu a podobu by som zahrnul pod nejaky kon vysvetlujuci vplyv informacneho pola cloveka (psychiky) na okolite prostredie a na sameho cloveka. Zachovanie energie ... no dajme tomu. Celkovo chaos. Nepochybujem, ze niekedy tie kony realne existovali ale urcite mali iny vyznam nez sa prezentuje na tej stranke. Na tej stranek to je len taky laubertov odvar, jeho vlastna polievocka niekde presolena, vlastne ako cele jeho dielo na stranke tartaria (ano vsetko som to precital pred tym nez som sa dostal ku KSB).

Podoba je dost slabo vysvetleny zakon, pretoze len v duchovnej oblasti plati, ze rovnake pritahuje rovnake, v materialnej oblasti to tak nie je

Nesouhlasím. Dobře je to vidět u manželských, nebo zamilovaných dvojic. Mockrát je žena podobná svému muži, jakoby byla jeho sestrou. Prostě má rysy muže v ženském vydání. Je to podvědomý výběr.
Zkuste si takový test. Když se vám někdo líbí, dobře si prohlédněte jeho tvář. Jestli nemá náhodou rysy podobné vám
Teď hned mě napadá Felix Slováček a jeho nynější milenka Gelemová. Ona je Felix v ženském vydání. Proto na ní tak zapadl.
Markantní to bylo i u hlasatele Pavla Zuny a jeho bývalé manželky.


[quote="pid:39359, uid:106"]Podoba je dost slabo vysvetleny zakon, pretoze len v duchovnej oblasti plati, ze rovnake pritahuje rovnake, v materialnej oblasti to tak nie je[/quote] Nesouhlasím. Dobře je to vidět u manželských, nebo zamilovaných dvojic. Mockrát je žena podobná svému muži, jakoby byla jeho sestrou. Prostě má rysy muže v ženském vydání. Je to podvědomý výběr. Zkuste si takový test. Když se vám někdo líbí, dobře si prohlédněte jeho tvář. Jestli nemá náhodou rysy podobné vám Teď hned mě napadá Felix Slováček a jeho nynější milenka Gelemová. Ona je Felix v ženském vydání. Proto na ní tak zapadl. Markantní to bylo i u hlasatele Pavla Zuny a jeho bývalé manželky.

Nesouhlasím.
A beries do uvahy aj fakt, ze vzhlad cloveka je odzrkadlenim jeho duse? Inak povedane, informacny obsah psychiky cloveka ma dost zasadny vplyv na vonkajsi vyraz cloveka. Ak sa cloveku paci nejaky iny clovek, tak sa mu nepaci jeho vzhlad, jemu sa pacia tie charakterove (dusevne) vlastnosti, ktore ma s tym vzhladom spojene. Clovek hlada doplnujuce informacie v psychike ineho cloveka - zalubenie. Tie informacie maju vsak aj vplyv na vzhlad jedinca. Tak z dialky clovek moze docela dobre trafit podla vzhladu jedinca co by mohol mat vlastnosti nim vyhladavane, ale nemusi to byt na 100 % pravda, pretoze v skutocnosti mozu byt v psychike jedinca co sa nam paci aj informacne virusy, ktore sposobia rozchod v buducnosti. Potom sa kludne moze stat, ze sme na rande s clovekom co sa nam z dialky pacil, ale ked sa dotycny jedinec dostane do nasej blizkozti a zacnu biopolia interagovat, tak sa nam clovek znepaci kvoli informacnym virusom a roznym naslapnym informacnym minam v jeho informacnom poli. Potom si povies "ano je pekna, ma iskru (informaciu co hladam), ale zit s nou by bolo utrpenim, pretoze ma svoje chyby a tie menit nechce, nie je ochotna ich menit".


[quote="pid:39365, uid:312"]Nesouhlasím.[/quote] A beries do uvahy aj fakt, ze vzhlad cloveka je odzrkadlenim jeho duse? Inak povedane, informacny obsah psychiky cloveka ma dost zasadny vplyv na vonkajsi vyraz cloveka. Ak sa cloveku paci nejaky iny clovek, tak sa mu nepaci jeho vzhlad, jemu sa pacia tie charakterove (dusevne) vlastnosti, ktore ma s tym vzhladom spojene. Clovek hlada doplnujuce informacie v psychike ineho cloveka - zalubenie. Tie informacie maju vsak aj vplyv na vzhlad jedinca. Tak z dialky clovek moze docela dobre trafit podla vzhladu jedinca co by mohol mat vlastnosti nim vyhladavane, ale nemusi to byt na 100 % pravda, pretoze v skutocnosti mozu byt v psychike jedinca co sa nam paci aj informacne virusy, ktore sposobia rozchod v buducnosti. Potom sa kludne moze stat, ze sme na rande s clovekom co sa nam z dialky pacil, ale ked sa dotycny jedinec dostane do nasej blizkozti a zacnu biopolia interagovat, tak sa nam clovek znepaci kvoli informacnym virusom a roznym naslapnym informacnym minam v jeho informacnom poli. Potom si povies "ano je pekna, ma iskru (informaciu co hladam), ale zit s nou by bolo utrpenim, pretoze ma svoje chyby a tie menit nechce, nie je ochotna ich menit".

Teď hned mě napadá Felix Slováček a jeho nynější milenka Gelemová. Ona je Felix v ženském vydání.

Těžko se mi to posuzuje, možná kdyby byl Felix mladší, bylo by to víc vidět. Sám od sebe bych si toho nevšiml, ale na základě upozornění...nějaká ta podoba by mohla být. Ale jako globální pravidlo, nevím, nevím, jestli to většina lidí “dodržuje”.
Ostatně počítám, že Slováček (78 ) je tak trochu pedofil :-) (Gelemová 38 )


[quote="pid:39365, uid:312"]Teď hned mě napadá Felix Slováček a jeho nynější milenka Gelemová. Ona je Felix v ženském vydání.[/quote] Těžko se mi to posuzuje, možná kdyby byl Felix mladší, bylo by to víc vidět. Sám od sebe bych si toho nevšiml, ale na základě upozornění...nějaká ta podoba by mohla být. Ale jako globální pravidlo, nevím, nevím, jestli to většina lidí “dodržuje”. Ostatně počítám, že Slováček (78 ) je tak trochu pedofil :-) (Gelemová 38 )
Upravené 24. 10. 2021 o 15:34

Těžko se mi to posuzuje, možná kdyby byl Felix mladší, bylo by to víc vidět


Podívej se na ten obrázek, tvar lebky, nos, podbradek, brada i tvar očnicového oblouku hodně podobný.


Z mojí vlastní zkušenosti. Jednou ve vlaku jsem potkal nejhezčí ženu ve svém životě. Celou cestou jsem dumal, proč se mi tak líbí. Tak jsem se zaměřil na tvar brady, ústa, nos a musel jsem konstatovat, že je mi hodně podobná, ale je v ženském vydání. Nemohl jsem se vynadívat. Bylo to umělecké dílo.
Něco od vědátorů:
https://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/clanek/muzum-se-nejvice-libi-zeny-ktere-maji-stejne-rysy-jako-oni-174743


[quote="pid:39369, uid:240"]Těžko se mi to posuzuje, možná kdyby byl Felix mladší, bylo by to víc vidět[/quote] Podívej se na ten obrázek, tvar lebky, nos, podbradek, brada i tvar očnicového oblouku hodně podobný. https://g.denik.cz/56/1c/slovacek-d210520i40us1_sip-300-16x9.jpg Z mojí vlastní zkušenosti. Jednou ve vlaku jsem potkal nejhezčí ženu ve svém životě. Celou cestou jsem dumal, proč se mi tak líbí. Tak jsem se zaměřil na tvar brady, ústa, nos a musel jsem konstatovat, že je mi hodně podobná, ale je v ženském vydání. Nemohl jsem se vynadívat. Bylo to umělecké dílo. Něco od vědátorů: https://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/clanek/muzum-se-nejvice-libi-zeny-ktere-maji-stejne-rysy-jako-oni-174743

Tohle je další vlákno z těch , které mají za úkol spočítat počet andělů , na špičce jehly .
Jak chcete posuzovat vliv KSB v rámci ČR, když jednak je vliv KSB globálního rozsahu a to i z důvodu svojí větší mravnosti , zapadající lépe do záměru proti stávající koncepci biblické a dále nemáte žádné měřítko , které by jasně predikovalo , jak by zde bez KSB bylo .
Stačí si vzpomenout na pozastavené likvidační procesy , hrozící ČR v posledních deseti letech .


Tohle je další vlákno z těch , které mají za úkol spočítat počet andělů , na špičce jehly . Jak chcete posuzovat vliv KSB v rámci ČR, když jednak je vliv KSB globálního rozsahu a to i z důvodu svojí větší mravnosti , zapadající lépe do záměru proti stávající koncepci biblické a dále nemáte žádné měřítko , které by jasně predikovalo , jak by zde bez KSB bylo . Stačí si vzpomenout na pozastavené likvidační procesy , hrozící ČR v posledních deseti letech .

este k tej cistote krvi.....to bola predsa teoria, na ktorej rastol stary Egypt, Izrael aj aristokracia.....a slo to skor do pekla, nez do raja, v kazdom pripade suhlasim, ze hlavne co sa tyka spolocnych hodnot, tam musi byt obdoba a mal by byt aj co sa tyka perspektivneho vyvoja, ale co ked sa v tomto rozidu......na zaciatku su povedzme dvaja par/technokrati, ale ona casom chce dieta, domov, emocie, aj ked to dosiahne, pre neho to moze ostat cudzie a rozidu sa, dieta ostava......inak je divne, ze z hladiska genetiky, tak u vlasov sa hovori, ze tmava prebije blond a za nejakych radovo 300 rokov uz ziadne blondynky/blondiaci nebudu.


este k tej cistote krvi.....to bola predsa teoria, na ktorej rastol stary Egypt, Izrael aj aristokracia.....a slo to skor do pekla, nez do raja, v kazdom pripade suhlasim, ze hlavne co sa tyka spolocnych hodnot, tam musi byt obdoba a mal by byt aj co sa tyka perspektivneho vyvoja, ale co ked sa v tomto rozidu......na zaciatku su povedzme dvaja par/technokrati, ale ona casom chce dieta, domov, emocie, aj ked to dosiahne, pre neho to moze ostat cudzie a rozidu sa, dieta ostava......inak je divne, ze z hladiska genetiky, tak u vlasov sa hovori, ze tmava prebije blond a za nejakych radovo 300 rokov uz ziadne blondynky/blondiaci nebudu.
Upravené 25. 10. 2021 o 17:32

este k tej cistote krvi.....to bola predsa teoria, na ktorej rastol stary Egypt, Izrael aj aristokracia.....a slo to skor do pekla, nez do raja

Ono je to vždycky něco za něco. Každá technika něco stojí.
A když to přeženeš...


[quote="pid:39545, uid:187"]este k tej cistote krvi.....to bola predsa teoria, na ktorej rastol stary Egypt, Izrael aj aristokracia.....a slo to skor do pekla, nez do raja[/quote] Ono je to vždycky něco za něco. Každá technika něco stojí. A když to přeženeš...
Upravené 25. 10. 2021 o 18:01

nak je divne, ze z hladiska genetiky, tak u vlasov sa hovori, ze tmava prebije blond a za nejakych radovo 300 rokov uz ziadne blondynky/blondiaci nebudu.

Tohle jde občas zaslechnout.
Ale ještě jsem neslyšel, proč už nejsou dávno pryč.
Počítám, že těch 300 let už přece jen párkrát uplynulo...
:-)


[quote="pid:39545, uid:187"]nak je divne, ze z hladiska genetiky, tak u vlasov sa hovori, ze tmava prebije blond a za nejakych radovo 300 rokov uz ziadne blondynky/blondiaci nebudu.[/quote] Tohle jde občas zaslechnout. Ale ještě jsem neslyšel, proč už nejsou dávno pryč. Počítám, že těch 300 let už přece jen párkrát uplynulo... :-)

O té čistotě vyvalené krve . Podívejte se , kam to dotáhl Izrael , se svojí čistotou . Ale nemusíme chodit tak daleko . Pokud ještě někdo sledujete českou a slovenskou tvorbu , tak se podívejte na ty loutky , které točí stále dokola , film , seriály , estrády . Většinově se jedná o parazitickou sebranku , která to dostala jako poslední možnost , protože jejich dědičná retardace jim neumožnuje parazitovat na prestižních postech . Tolik kurátorů k dispozici pro ohlídání retardovaných blbů opravdu není .


O té čistotě vyvalené krve . Podívejte se , kam to dotáhl Izrael , se svojí čistotou . Ale nemusíme chodit tak daleko . Pokud ještě někdo sledujete českou a slovenskou tvorbu , tak se podívejte na ty loutky , které točí stále dokola , film , seriály , estrády . Většinově se jedná o parazitickou sebranku , která to dostala jako poslední možnost , protože jejich dědičná retardace jim neumožnuje parazitovat na prestižních postech . Tolik kurátorů k dispozici pro ohlídání retardovaných blbů opravdu není .

Většinově se jedná o parazitickou sebranku , která to dostala jako poslední možnost , protože jejich dědičná retardace jim neumožnuje parazitovat na prestižních postech .

No jo, na to Tě užije, urážet "Aňu" myslitelku...
:-)


[quote="pid:39562, uid:185"]Většinově se jedná o parazitickou sebranku , která to dostala jako poslední možnost , protože jejich dědičná retardace jim neumožnuje parazitovat na prestižních postech .[/quote] No jo, na to Tě užije, urážet "Aňu" myslitelku... :-)

Poctar: tak skor predtym pravdepodobnost, ze Svedka si zoberie Taliana bola predsa len limitne nulova.....teda z hladiska vacsiny naroda....proste Skandinavec si bral Skandinavku a tam ta tmava farba nemala sa ako prejavit.....teraz ked plno muslimov ako susedov je to uz ine


Poctar: tak skor predtym pravdepodobnost, ze Svedka si zoberie Taliana bola predsa len limitne nulova.....teda z hladiska vacsiny naroda....proste Skandinavec si bral Skandinavku a tam ta tmava farba nemala sa ako prejavit.....teraz ked plno muslimov ako susedov je to uz ine

tak skor predtym pravdepodobnost, ze Svedka si zoberie Taliana bola predsa len limitne nulova

To sice ano.
Ale když se podíváme do nedávné minulosti (1. republika a před tím - kdy o nějakých hnědo-novo-občanech moc nebyla řeč), tak vidíme, že mezi námi (čs. prostor, ale i jinde v Evropě) už tehdy bylo dost našich vlastních černovlasých, hnědovlasých. A nebyli to všechno jewrejové.
A přesto blonďáci byli a jsou dosud.
Neříkám, že neubývají. Jen se ptám, proč tu ještě jsou, když těch zmiňovaných 300 let už párkrát uplynulo...


[quote="pid:39579, uid:187"]tak skor predtym pravdepodobnost, ze Svedka si zoberie Taliana bola predsa len limitne nulova[/quote] To sice ano. Ale když se podíváme do nedávné minulosti (1. republika a před tím - kdy o nějakých hnědo-novo-občanech moc nebyla řeč), tak vidíme, že mezi námi (čs. prostor, ale i jinde v Evropě) už tehdy bylo dost našich vlastních černovlasých, hnědovlasých. A nebyli to všechno jewrejové. A přesto blonďáci byli a jsou dosud. Neříkám, že neubývají. Jen se ptám, proč tu ještě jsou, když těch zmiňovaných 300 let už párkrát uplynulo...

neviem to posudit, ale tak klasicki Slovania vraj mali modre oci a svetle vlasy, neviem ci je to pravda a ci bol rozdiel povedzme oproti Skandinavcom. Predpokladam, ze ak je to pravda, tak ten pocet blondavych ludi sa uz znacne zredukoval a len to pokracuje


neviem to posudit, ale tak klasicki Slovania vraj mali modre oci a svetle vlasy, neviem ci je to pravda a ci bol rozdiel povedzme oproti Skandinavcom. Predpokladam, ze ak je to pravda, tak ten pocet blondavych ludi sa uz znacne zredukoval a len to pokracuje
Upravené 26. 10. 2021 o 19:01
12
6.2k
126
36
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept