Zahraničná politika
Libanon je uplne bez proudu
Y

Libanon je po odstavení dvou největších elektráren v zemi zcela bez elektřiny; elektrárenská společnost se snaží problém vyřešit. Informovala o tom v sobotu libanonská televize LBC.
Společnost Electricité du Liban (EDL) koncem září varovala před celkovým a úplným výpadkem elektřiny, protože jí došlo palivo nebo nedokázala zajistit stabilitu a udržitelnost elektrické sítě. Společnost oznámila, že „vyčerpala všechny možnosti a opatření, ke kterým se uchýlila, a že kvůli této situaci, kterou nemůže ovlivnit, již nemůže zajistit minimální dodávky elektřiny“.
https://cz.sputniknews.com/20211009/doba-temna-libanon-se-ocitnul-uplne-bez-elektriny-16108551.html


Chybi benzin
Libanon dostane pomoc jen, kdyz instaluje jinou vladu
https://www.youtube.com/watch?v=v6trKvpmKyE


Libanon je po odstavení dvou největších elektráren v zemi zcela bez elektřiny; elektrárenská společnost se snaží problém vyřešit. Informovala o tom v sobotu libanonská televize LBC. Společnost Electricité du Liban (EDL) koncem září varovala před celkovým a úplným výpadkem elektřiny, protože jí došlo palivo nebo nedokázala zajistit stabilitu a udržitelnost elektrické sítě. Společnost oznámila, že „vyčerpala všechny možnosti a opatření, ke kterým se uchýlila, a že kvůli této situaci, kterou nemůže ovlivnit, již nemůže zajistit minimální dodávky elektřiny“. https://cz.sputniknews.com/20211009/doba-temna-libanon-se-ocitnul-uplne-bez-elektriny-16108551.html Chybi benzin Libanon dostane pomoc jen, kdyz instaluje jinou vladu https://www.youtube.com/watch?v=v6trKvpmKyE
Upravené 12. 10. 2021 o 00:07

Snad to v Německu sledují bedlivě. A nejen tam.


Snad to v Německu sledují bedlivě. A nejen tam.

https://www.teraz.sk/najnovsie/libanon-nedaleko-elektrarne-zahrani/582684-clanok.html


Neďaleko libanonskej elektrárne Zahrání vypukol veľký požiar.
Bejrút 11. októbra (TASR) – Obrovský požiar vypukol v pondelok ráno na juhu Libanonu v dedine Zahrání, kde začal horieť zásobník na benzín patriaci armáde. Informovala o tom štátna tlačová agentúra NNA s tým, že v okolí sa v tom čase nenachádzali nijakí pracovníci daného zariadenia a hlásené nie sú nateraz žiadne obete.


https://www.teraz.sk/najnovsie/libanon-nedaleko-elektrarne-zahrani/582684-clanok.html Neďaleko libanonskej elektrárne Zahrání vypukol veľký požiar. Bejrút 11. októbra (TASR) – Obrovský požiar vypukol v pondelok ráno na juhu Libanonu v dedine Zahrání, kde začal horieť zásobník na benzín patriaci armáde. Informovala o tom štátna tlačová agentúra NNA s tým, že v okolí sa v tom čase nenachádzali nijakí pracovníci daného zariadenia a hlásené nie sú nateraz žiadne obete.

Testovacie "laboratórium" pred globálnou udalosťou.


Testovacie "laboratórium" pred globálnou udalosťou.

Vyhráváme boj na všech frontách.


Od nedostatku čipů, nafty, elektřiny a plynu, po negra, který dostane žlutou kartu za likvidační faul z jeho strany, ale je to rasismus a že jadernou elektrárnu neřídí 100x přešitej transgender 85. pohlaví na podpatcích, to je taky rasismus.


No a pak, až začne umírat 70% naočkovaných, tak vyleze dement typu Biden a prohlásí situaci za úspěšnou misi (jako v Afghánistánu).


**Vyhráváme boj na všech frontách.** Od nedostatku čipů, nafty, elektřiny a plynu, po negra, který dostane žlutou kartu za likvidační faul z jeho strany, ale je to rasismus a že jadernou elektrárnu neřídí 100x přešitej transgender 85. pohlaví na podpatcích, to je taky rasismus. No a pak, až začne umírat 70% naočkovaných, tak vyleze dement typu Biden a prohlásí situaci za úspěšnou misi (jako v Afghánistánu).
Upravené 12. 10. 2021 o 03:17

1 mrtvy a 5 ranenych pri strelbe v Bejrutu pri protestech.
Strilelo se a byly zaznamenany i 2 detonace.
Strilelo se z krestanske ctvrti Bejrutu.
Armada sdeluje, ze bylo strileno na demonstranty, kteri byli na ceste k Justicnimu palaci.
Privrzenci siitske Hisbollah-Milice chteli protestovat proti pravnimu zpracovani exploze v pristavu, ktera se udala v srpnu 2020, pri ktere zahynulo vice jak 200 lidi a bylo zniceno bezpocet budov.
https://orf.at/#/stories/3232682/


1 mrtvy a 5 ranenych pri strelbe v Bejrutu pri protestech. Strilelo se a byly zaznamenany i 2 detonace. Strilelo se z krestanske ctvrti Bejrutu. Armada sdeluje, ze bylo strileno na demonstranty, kteri byli na ceste k Justicnimu palaci. Privrzenci siitske Hisbollah-Milice chteli protestovat proti pravnimu zpracovani exploze v pristavu, ktera se udala v srpnu 2020, pri ktere zahynulo vice jak 200 lidi a bylo zniceno bezpocet budov. https://orf.at/#/stories/3232682/
Upravené 14. 10. 2021 o 12:34

Libanon je po odstavení dvou největších elektráren v zemi zcela bez elektřiny;

Že by nastoupil Putin?


[quote="pid:37162, uid:68"]Libanon je po odstavení dvou největších elektráren v zemi zcela bez elektřiny;[/quote] Že by nastoupil Putin?
1.19k
6
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept