Mimo kategórií
Blumentálska 7, 70 bytov

Popri hľadaní nových informácií k nešťastiam /vykoľajená električka a požiare/, ktoré sa udiali cez víkend a dnes v Bratislave, uverejnených v téme
Informace o vývoji kovid-fašozmu v Igorstánu


https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/14/informace-o-v%C3%BDvoji-kovid-fa%C5%A1ozmu-v-igorst%C3%A1nu/post-37149#post-37149


som narazila na takúto informáciu:


https://rikaerika.blog.pravda.sk/2021/10/08/gorila-v-blumentali-alebo-bytova-mafia/


"Sedemdesiat bytov pôjde na ulicu a o náhradnom ubytovaní sa podľa nájomníkov nedá dohodnúť? Pôjdu všetci na súd alebo sa generálny prokurátor zasadí o práva občanov, ktoré zneužíva základina blumentálu pod vedením bytovej mafie v rukách koho?
https://rikaerika.blog.pravda.sk/2021/09/05/bude-papez-frantisek-davat-do-laty-aj-ksefty-arcibiskupa-zvolenskeho/


Bytový dom na Blumentálskej 7 v Bratislave bol postavený v roku 1904 ako charitatívna Schifbeckovej základina a vždy bol útočiskom sociálne odkázaných rodín a jednotlivcov.


Súd, keďže vie, že občianka, ktorá doložila dôkaz o tom, že farský úrad jej vystavil nájomnú zmluvu za nájom bytu za dobrovoľný príspevok , nemôže akceptovať omeškanie platieb za byt, na ktorý zmluva o nájme neexistuje!
Zanedbaním správcovských povinností, chcú pripraviť ľudí o bývanie?
https://rikaerika.blog.pravda.sk/2021/09/10/zasluzia-si-obcania-na-slovensku-navstevu-papeza/"


Popri hľadaní nových informácií k nešťastiam /vykoľajená električka a požiare/, ktoré sa udiali cez víkend a dnes v Bratislave, uverejnených v téme Informace o vývoji kovid-fašozmu v Igorstánu https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/14/informace-o-v%C3%BDvoji-kovid-fa%C5%A1ozmu-v-igorst%C3%A1nu/post-37149#post-37149 som narazila na takúto informáciu: https://rikaerika.blog.pravda.sk/2021/10/08/gorila-v-blumentali-alebo-bytova-mafia/ "Sedemdesiat bytov pôjde na ulicu a o náhradnom ubytovaní sa podľa nájomníkov nedá dohodnúť? Pôjdu všetci na súd alebo sa generálny prokurátor zasadí o práva občanov, ktoré zneužíva základina blumentálu pod vedením bytovej mafie v rukách koho? https://rikaerika.blog.pravda.sk/2021/09/05/bude-papez-frantisek-davat-do-laty-aj-ksefty-arcibiskupa-zvolenskeho/ Bytový dom na Blumentálskej 7 v Bratislave bol postavený v roku 1904 ako charitatívna Schifbeckovej základina a vždy bol útočiskom sociálne odkázaných rodín a jednotlivcov. Súd, keďže vie, že občianka, ktorá doložila dôkaz o tom, že farský úrad jej vystavil nájomnú zmluvu za nájom bytu za dobrovoľný príspevok , nemôže akceptovať omeškanie platieb za byt, na ktorý zmluva o nájme neexistuje! Zanedbaním správcovských povinností, chcú pripraviť ľudí o bývanie? https://rikaerika.blog.pravda.sk/2021/09/10/zasluzia-si-obcania-na-slovensku-navstevu-papeza/"
360
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept