Egregoriálno-matričné riadenie
Brit v sovětském vojenském stejnokroji vyvolal skandál na konferenci toryů

Britský aktivista Steve Bray přišel na konferenci Konzervativní strany v sovětském vojenském stejnokroji a pohádal se s jejími účastníky. V průběhu zasedání mu zazvonil telefon, přičemž vyzváněcí melodií byla sovětská hymna.
Jeden z přítomných se pokusil silou vyvést aktivistu ze zasedací síně, ten mu ale řekl, aby dal ruce pryč, a pohádal se s několika dalšími účastníky schůzky.


https://pbs.twimg.com/media/FA9bs3OUUAIy8sI?format=jpg&


Konference se konala pod záštitou organizace Big Brother Watch, která vystupuje na ochranu občanských práv a svobod a protestuje proti technologickým změnám, které IT gigantům umožňují sbírat informace o uživatelích.


https://youtu.be/W_Fr8L8uNpA


Steve Bray je ve Velké Británii znám jako Stop Brexit Boy. Nejednou pořádal provokační akce a aktivně kritizoval vládu Borise Johnsona za vystoupení z Evropské unie. V roce 2019 se zúčastnil všeobecných voleb, ve svém okruhu ale prohrál.


Zdroje:
https://cz.sputniknews.com/20211008/brit-v-sovetskem-vojenskem-stejnokroji-vyvolal-skandal-na-konferenci-toryu-video-16099179.html
https://colonelcassad.livejournal.com/7119839.html


Britský aktivista Steve Bray přišel na konferenci Konzervativní strany v sovětském vojenském stejnokroji a pohádal se s jejími účastníky. V průběhu zasedání mu zazvonil telefon, přičemž vyzváněcí melodií byla sovětská hymna. Jeden z přítomných se pokusil silou vyvést aktivistu ze zasedací síně, ten mu ale řekl, aby dal ruce pryč, a pohádal se s několika dalšími účastníky schůzky. https://pbs.twimg.com/media/FA9bs3OUUAIy8sI?format=jpg& Konference se konala pod záštitou organizace Big Brother Watch, která vystupuje na ochranu občanských práv a svobod a protestuje proti technologickým změnám, které IT gigantům umožňují sbírat informace o uživatelích. https://youtu.be/W_Fr8L8uNpA Steve Bray je ve Velké Británii znám jako Stop Brexit Boy. Nejednou pořádal provokační akce a aktivně kritizoval vládu Borise Johnsona za vystoupení z Evropské unie. V roce 2019 se zúčastnil všeobecných voleb, ve svém okruhu ale prohrál. Zdroje: https://cz.sputniknews.com/20211008/brit-v-sovetskem-vojenskem-stejnokroji-vyvolal-skandal-na-konferenci-toryu-video-16099179.html https://colonelcassad.livejournal.com/7119839.html

Britský aktivista Steve Bray přišel na konferenci Konzervativní strany v sovětském vojenském stejnokroji a pohádal se s jejími účastníky.

Tahle událost má určitě několik rovin.
O jedné z nich hovoří
https://colonelcassad.livejournal.com/7119839.html

cituji:
“Таким образом Стив Брей пытается обратить внимание сограждан на то, что в руководстве консервативной партии собрались марионетки Путина, который посредством Брексита разрушают Британию.”


Čili aktivista chtěl poukázat na to, že podle jeho názoru vedení Konzervativní strany jsou loutky Putina, který chce skrze Brexit rozbít malobritánii.


[quote="pid:36681, uid:317"]Britský aktivista Steve Bray přišel na konferenci Konzervativní strany v sovětském vojenském stejnokroji a pohádal se s jejími účastníky.[/quote] Tahle událost má určitě několik rovin. O jedné z nich hovoří [quote="pid:36681, uid:317"]https://colonelcassad.livejournal.com/7119839.html[/quote] cituji: “Таким образом Стив Брей пытается обратить внимание сограждан на то, что в руководстве консервативной партии собрались **марионетки Путина**, который посредством Брексита разрушают Британию.” Čili aktivista chtěl poukázat na to, že podle jeho názoru vedení Konzervativní strany jsou loutky Putina, který chce skrze Brexit rozbít malobritánii.
Upravené 9. 10. 2021 o 11:19
485
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept