Zahraničná politika
Tři zaměstnanci diplomatické mise USA jsou podezřelí z krádeže věcí Rusovi

Ruská strana zaslala americkému velvyslanectví nótu s žádostí o zrušení diplomatické imunity u tří zaměstnanců diplomatické mise s cílem přivést je k trestní odpovědnosti. Agentuře TASS to v pátek oznámilo ruské ministerstvo zahraničí.


„Na velvyslanectví USA byla zaslána žádost se žádostí o zrušení diplomatické imunity k stíhání tří amerických diplomatických úředníků v souvislosti s jejich identifikací jako podezřelých z krádeže osobních věcí od ruského občana,“ poznamenalo ministerstvo zahraničí.


„V případě odmítnutí zrušení imunity musí tyto osoby okamžitě opustit území Ruska,“ dodalo ministerstvo.
https://tass.ru/politika/12616423?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Zaměstnanci amerického velvyslanectví ukradli v baru majetek psychologovi za 15 tisíc rublů


Tři administrativní a techničtí zaměstnanci velvyslanectví USA v Moskvě mu v baru v Moskvě ukradli batoh a způsobili mu škodu ve výši 15 tisíc rublů. V pátek to agentuře TASS oznámil vedoucí tiskové služby Hlavního ředitelství ministerstva vnitra v Moskvě Vladimir Vasenin.


"Před pár dny se na policii obrátil muž s prohlášením o krádeži. Poškozený řekl, že mu z kavárny v ulici Sretenka ukradli batoh s osobními věcmi. Škoda byla 15 tisíc rublů," uvedl.


Vasenin objasnil, že kvůli této skutečnosti bylo zahájeno trestní řízení podle části 2 čl. 158 trestního zákoníku Ruské federace „Krádež“. Podle tohoto článku hrozí podezřelým trest odnětí svobody až na pět let. Během předběžného vyšetřování byly zkoumány záběry z kamerového systému a vyslýcháni svědci. Policii se podařilo identifikovat tři podezřelé, ukázalo se, že jde o administrativní a technické zaměstnance amerického velvyslanectví v Moskvě - opraváře námořní pěchoty ve věku 21 až 26 let.
https://tass.ru/proisshestviya/12614969


Nedávno americká strana iniciovala vyslání ruských diplomatů za údajnou špionáž.
Toto (krádež batohu) je ovšem mnohem vyšší level. smile


Letos už nás média informovala o jiném americkém diplomatovi, který čornul směrovku z nádraží. Ten potrestán nebyl. Zřejmě se diplomatičtí pracovníci USA přesvědčili o své beztrestnosti a pokusili se o další lup. Nebo jsou tam samí kleptomani. smile


Ruská strana zaslala americkému velvyslanectví nótu s žádostí o zrušení diplomatické imunity u tří zaměstnanců diplomatické mise s cílem přivést je k trestní odpovědnosti. Agentuře TASS to v pátek oznámilo ruské ministerstvo zahraničí. „Na velvyslanectví USA byla zaslána žádost se žádostí o zrušení diplomatické imunity k stíhání tří amerických diplomatických úředníků v souvislosti s jejich identifikací jako podezřelých z krádeže osobních věcí od ruského občana,“ poznamenalo ministerstvo zahraničí. „V případě odmítnutí zrušení imunity musí tyto osoby okamžitě opustit území Ruska,“ dodalo ministerstvo. https://tass.ru/politika/12616423?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop **Zaměstnanci amerického velvyslanectví ukradli v baru majetek psychologovi za 15 tisíc rublů** Tři administrativní a techničtí zaměstnanci velvyslanectví USA v Moskvě mu v baru v Moskvě ukradli batoh a způsobili mu škodu ve výši 15 tisíc rublů. V pátek to agentuře TASS oznámil vedoucí tiskové služby Hlavního ředitelství ministerstva vnitra v Moskvě Vladimir Vasenin. "Před pár dny se na policii obrátil muž s prohlášením o krádeži. Poškozený řekl, že mu z kavárny v ulici Sretenka ukradli batoh s osobními věcmi. Škoda byla 15 tisíc rublů," uvedl. Vasenin objasnil, že kvůli této skutečnosti bylo zahájeno trestní řízení podle části 2 čl. 158 trestního zákoníku Ruské federace „Krádež“. Podle tohoto článku hrozí podezřelým trest odnětí svobody až na pět let. Během předběžného vyšetřování byly zkoumány záběry z kamerového systému a vyslýcháni svědci. Policii se podařilo identifikovat tři podezřelé, ukázalo se, že jde o administrativní a technické zaměstnance amerického velvyslanectví v Moskvě - opraváře námořní pěchoty ve věku 21 až 26 let. https://tass.ru/proisshestviya/12614969 Nedávno americká strana iniciovala vyslání ruských diplomatů za údajnou špionáž. Toto (krádež batohu) je ovšem mnohem vyšší level. ]:) Letos už nás média informovala o jiném americkém diplomatovi, který čornul směrovku z nádraží. Ten potrestán nebyl. Zřejmě se diplomatičtí pracovníci USA přesvědčili o své beztrestnosti a pokusili se o další lup. Nebo jsou tam samí kleptomani. ]:)

Letos už nás média informovala o jiném americkém diplomatovi, který čornul směrovku z nádraží. Ten potrestán nebyl. Zřejmě se diplomatičtí pracovníci USA přesvědčili o své beztrestnosti a pokusili se o další lup. Nebo jsou tam samí kleptomani.

Rozdíl mezi Rusy a Američany je ten, že Rusové mají na vše důkazy (video), zatím co Američané, jen řeči.


[quote="pid:36652, uid:158"]Letos už nás média informovala o jiném americkém diplomatovi, který čornul směrovku z nádraží. Ten potrestán nebyl. Zřejmě se diplomatičtí pracovníci USA přesvědčili o své beztrestnosti a pokusili se o další lup. Nebo jsou tam samí kleptomani.[/quote] Rozdíl mezi Rusy a Američany je ten, že Rusové mají na vše důkazy (video), zatím co Američané, jen řeči.

Nasvědčuje tomu i fakt, že ti "Tři administrativní a techničtí zaměstnanci" měli diplomatický status.


Od té doby,co RF zakázala zaměstnávat ruské občany na velvyslanectvích , diplomatický status už mají všichni pracovníci konzulárních zařízení.


Ale připouštím, že se mohlo jednat o operací ruské rozvědky, kdy agent (který se tvářil, jako dvojí agent), měl předat citlivá data americké rozvědce, způsobem, jakým proběhl a který vypadá, jako krádež. Vše bylo natočeno na kameru a prezentováno, jako krádež. Teď se američtí soudruzi mají rozhodnout, jestli svoje občany vydají ruským úřadům ke stíhání nebo v tichosti pošlou domů, aby z toho nebyla mezinárodní ostuda.
Přičemž, celé to nemohou prezentovat, jako odpověď ruské strany na vyslání ruských diplomatů za údajnou špionáž, poněvadž se jednalo o trestní čin krádeže. A pokud 9 ruských diplomatů bude za neprokázánou špionáž vysláno z USA, Rusové zrcadlově vyšlou dalších 9 diplomatů, nepočítaje těch třech, kteří se nachytali na krádeží.


[quote="pid:36701, uid:292"]Nasvědčuje tomu i fakt, že ti "Tři administrativní a techničtí zaměstnanci" měli diplomatický status.[/quote] Od té doby,co RF zakázala zaměstnávat ruské občany na velvyslanectvích , diplomatický status už mají všichni pracovníci konzulárních zařízení. Ale připouštím, že se mohlo jednat o operací ruské rozvědky, kdy agent (který se tvářil, jako dvojí agent), měl předat citlivá data americké rozvědce, způsobem, jakým proběhl a který vypadá, jako krádež. Vše bylo natočeno na kameru a prezentováno, jako krádež. Teď se američtí soudruzi mají rozhodnout, jestli svoje občany vydají ruským úřadům ke stíhání nebo v tichosti pošlou domů, aby z toho nebyla mezinárodní ostuda. Přičemž, celé to nemohou prezentovat, jako odpověď ruské strany na vyslání ruských diplomatů za údajnou špionáž, poněvadž se jednalo o trestní čin krádeže. A pokud 9 ruských diplomatů bude za neprokázánou špionáž vysláno z USA, Rusové zrcadlově vyšlou dalších 9 diplomatů, nepočítaje těch třech, kteří se nachytali na krádeží.
666
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept