Zahraničná politika
Pat a Mat zřejmě opět v akci...

Neznámý podvodní objekt
https://colonelcassad.livejournal.com/7120593.html


"2.října se v Jihočínském moři střetla americká ponorka Connecticutu (třída Seawolf) s neznámým podmořským objektem."


Петров и Боширов. Новые подробности в деле Скрипаля.Группа Товарищей.
https://www.youtube.com/watch?v=nx1W8Rvx9KU&t=16s


**Neznámý podvodní objekt** https://colonelcassad.livejournal.com/7120593.html "2.října se v Jihočínském moři střetla americká ponorka Connecticutu (třída Seawolf) s neznámým podmořským objektem." Петров и Боширов. Новые подробности в деле Скрипаля.Группа Товарищей. https://www.youtube.com/watch?v=nx1W8Rvx9KU&t=16s
Upravené 11. 10. 2021 o 12:56

Výhody pro oběti havanského syndromu¨
https://colonelcassad.livejournal.com/7126064.html


"Děj je následující. Před časem začali různé zaměstnance ministerstva zahraničí a CIA na ambasádách po celém světě nevysvětlitelné bolesti hlavy a cítili se hůře. Jelikož k prvním takovým případům došlo na Kubě, Američané tomu říkali „havanský syndrom“. Později se takové případy staly v Berlíně, Vídni, Moskvě, Dillí, Hanoji a řadě dalších měst s americkými ambasádami.
V rámci vyšetřování příčin toho, co se děje, Spojené státy začaly načrtávat, že to bylo Rusko nebo Čína, kdo testoval nějaký druh vlnové zbraně nebo jakési vysílače na amerických diplomatech v různých zemích světa. Říká se, že špatní lidé s nehlášenou miniaturní instalací směrového záření brázdí svět a vysílají bolestivé vlny do mozku amerických diplomatů.


Pro tyto účely byla pod záštitou amerického ministerstva zahraničí vytvořena oficiální komise, která měla pomocí rozpočtových prostředků vyšetřovat „havanský syndrom“ a podávat zprávy ministerstvu zahraničí a zpravodajskému výboru Senátu USA."


"V médiích oznámená verze, že se jedná o výsledky práce „tajných vysílačů GRU“ v CIA, nekomentuje (i když vina Petrova a Boshirova je samozřejmě evidentní)."


**Výhody pro oběti havanského syndromu¨** https://colonelcassad.livejournal.com/7126064.html "Děj je následující. Před časem začali různé zaměstnance ministerstva zahraničí a CIA na ambasádách po celém světě nevysvětlitelné bolesti hlavy a cítili se hůře. Jelikož k prvním takovým případům došlo na Kubě, Američané tomu říkali „havanský syndrom“. Později se takové případy staly v Berlíně, Vídni, Moskvě, Dillí, Hanoji a řadě dalších měst s americkými ambasádami. V rámci vyšetřování příčin toho, co se děje, Spojené státy začaly načrtávat, že to bylo Rusko nebo Čína, kdo testoval nějaký druh vlnové zbraně nebo jakési vysílače na amerických diplomatech v různých zemích světa. Říká se, že špatní lidé s nehlášenou miniaturní instalací směrového záření brázdí svět a vysílají bolestivé vlny do mozku amerických diplomatů. Pro tyto účely byla pod záštitou amerického ministerstva zahraničí vytvořena oficiální komise, která měla pomocí rozpočtových prostředků vyšetřovat „havanský syndrom“ a podávat zprávy ministerstvu zahraničí a zpravodajskému výboru Senátu USA." "V médiích oznámená verze, že se jedná o výsledky práce „tajných vysílačů GRU“ v CIA, nekomentuje **(i když vina Petrova a Boshirova je samozřejmě evidentní)**."
554
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept