Zahraničná politika
Luhanská republika podala žalobu na Saakašviliho za objednávku vraždiacich ostreľovačov na kyjevskom Majdane

Luhanská republika podala žalobu na Saakašviliho za objednávku vraždiacich ostreľovačov na kyjevskom Majdane


Luhanská republika, 6. október 2021 (AM) – Generálna prokuratúra Luhanskej ľudovej republiky (ďalej len „LPR“) začala trestné stíhanie proti exprezidentovi Gruzínska Michailovi Saakašvilimu kvôli možnému zapojeniu sa do vraždy strážcov zákona na Majdane v Kyjeve v roku 2014. Píše o tom agentúra RIA Novosti.


“Bolo začaté trestné stíhanie proti Michailovi Nikolajevičovi Saakašvilimu, podľa jeho pasu – občana Ukrajiny … vo veci zasahovania do životov strážcov zákona, ako aj vraždy dvoch alebo viacerých osôb, spáchanej všeobecne nebezpečným spôsobom, po predchádzajúcom sprisahaní skupinou osôb na základe politického a ideologického nepriateľstva, “ – uvádza sa v správe na webovej stránke oddelenia.


https://www.armadnymagazin.sk/2021/10/06/luhanska-republika-podala-zalobu-na-michaila-saakasviliho-za-objednavku-vrazdenia-na-kyjevskom-majdane/


Luhanská republika podala žalobu na Saakašviliho za objednávku vraždiacich ostreľovačov na kyjevskom Majdane Luhanská republika, 6. október 2021 (AM) – Generálna prokuratúra Luhanskej ľudovej republiky (ďalej len „LPR“) začala trestné stíhanie proti exprezidentovi Gruzínska Michailovi Saakašvilimu kvôli možnému zapojeniu sa do vraždy strážcov zákona na Majdane v Kyjeve v roku 2014. Píše o tom agentúra RIA Novosti. “Bolo začaté trestné stíhanie proti Michailovi Nikolajevičovi Saakašvilimu, podľa jeho pasu – občana Ukrajiny … vo veci zasahovania do životov strážcov zákona, ako aj vraždy dvoch alebo viacerých osôb, spáchanej všeobecne nebezpečným spôsobom, po predchádzajúcom sprisahaní skupinou osôb na základe politického a ideologického nepriateľstva, “ – uvádza sa v správe na webovej stránke oddelenia. https://www.armadnymagazin.sk/2021/10/06/luhanska-republika-podala-zalobu-na-michaila-saakasviliho-za-objednavku-vrazdenia-na-kyjevskom-majdane/

Tak konečně přišel čas dát najevo, že Luganská a doněcká republika je jediný legitimní pokračovatel ukrajinské státnosti.


Tak konečně přišel čas dát najevo, že Luganská a doněcká republika je jediný legitimní pokračovatel ukrajinské státnosti.

Fidelo

321
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept