KSB a DVTR
Demonstrace zákona času v automobilovém průmyslu

https://www.autoforum.cz/zajimavosti/sef-firmy-vyrabejici-cipy-rika-ze-jich-vyrobcum-aut-doda-kolik-budou-chtit-ony-je-ale-nechteji/


Nedostatek čipů pro automobilový průmysl není způsoben nedostatkem čipů jako takových, ale těch postavených na starých technologiích, které jsou lety ověřené a vydrží déle než je průměrná doba životnosti mobilního telefonu.


https://www.autoforum.cz/zajimavosti/sef-firmy-vyrabejici-cipy-rika-ze-jich-vyrobcum-aut-doda-kolik-budou-chtit-ony-je-ale-nechteji/ Nedostatek čipů pro automobilový průmysl není způsoben nedostatkem čipů jako takových, ale těch postavených na starých technologiích, které jsou lety ověřené a vydrží déle než je průměrná doba životnosti mobilního telefonu.

Zajímavé, včera Financial Times citovaly šéfa firmy Infineon (evropský výrobce čipů) a ten tvrdí, že automobilky nyní objednaly rekordní množství čipů, jako kdyby se mělo příští rok vyrobit 120 milionů aut.
Připomínám, že výroba aut zatím nikdy ve světě nepřesáhla 100 milionů kusů za rok.


Zajímavé, včera Financial Times citovaly šéfa firmy Infineon (evropský výrobce čipů) a ten tvrdí, že automobilky nyní objednaly rekordní množství čipů, jako kdyby se mělo příští rok vyrobit 120 milionů aut. Připomínám, že výroba aut zatím nikdy ve světě nepřesáhla 100 milionů kusů za rok.

Automobilky si robia aktuálne zásobu kým neprídu z riešením.


Počas covid "náhodou" zhorela najväčšia farbika na čipy pre automobily, ktorá dodával 30 % glábálneho trhu.
https://www.autoforum.cz/predstaveni/zly-sen-automobilek-hned-tak-neskonci-nadeji-na-lepsi-casy-pohrbil-mohutny-pozar/


V článku je tých "náhod" popísaných viac, tu presne pan Niekto vedel, čo robí.
Úplne sa zmenil spotrebný cyklus, firmy autá po leasingoch prestali predávať, v bázároch je menej áut a ich cena ide celkovo hore. Mať auto bude čoraz viac "elitárska" záležitosť, tak ako to plánovali.


By ma schválne zaujímalo či u objednávky hybridov a elektrických áut sú také čakačky.


Automobilky si robia aktuálne zásobu kým neprídu z riešením. Počas covid "náhodou" zhorela najväčšia farbika na čipy pre automobily, ktorá dodával 30 % glábálneho trhu. https://www.autoforum.cz/predstaveni/zly-sen-automobilek-hned-tak-neskonci-nadeji-na-lepsi-casy-pohrbil-mohutny-pozar/ V článku je tých "náhod" popísaných viac, tu presne pan Niekto vedel, čo robí. Úplne sa zmenil spotrebný cyklus, firmy autá po leasingoch prestali predávať, v bázároch je menej áut a ich cena ide celkovo hore. Mať auto bude čoraz viac "elitárska" záležitosť, tak ako to plánovali. By ma schválne zaujímalo či u objednávky hybridov a elektrických áut sú také čakačky.

Podstata Velkého resetu je jednoduchá-reverzní chod Zákona času, ukončený v etepě "moderního středověku"21 .století. Proto ten spěch. Někdy se i globální řídící mozek projeví jako idiot a zkouší jít proti Vyššímu.


Podstata Velkého resetu je jednoduchá-reverzní chod Zákona času, ukončený v etepě "moderního středověku"21 .století. Proto ten spěch. Někdy se i globální řídící mozek projeví jako idiot a zkouší jít proti Vyššímu.
Upravené 6. 10. 2021 o 16:11

By ma schválne zaujímalo či u objednávky hybridov a elektrických áut sú také čakačky.
dam vediet, objednaval som hyundai i30 (ale je to len mild hybrid), termin dodania vianoce - unor, tak som zvedavy.


[quote="pid:36222, uid:217"]By ma schválne zaujímalo či u objednávky hybridov a elektrických áut sú také čakačky.[/quote]dam vediet, objednaval som hyundai i30 (ale je to len mild hybrid), termin dodania vianoce - unor, tak som zvedavy.

Moderator

Upravené 6. 10. 2021 o 16:20

Někdy se i globální řídící mozek projeví jako idiot a zkouší jít proti Vyššímu.

Presne toto si vsade vsimam. Auta co niekedy vydrzali desiatky rokov - dogabali, dokonca ich chcu uplne zakazat. Jadrove elektrarne zakazuju. Uholne to iste. Uz odrazu je Swappie (dajaka firma co repasuje telefony) nieco ako poloboh v TV. Skusaju vypinat internet\elektrinu kade tade. Likviduju ludi vakcinami a kovidom. Fasizmus je pre nich nastroj kazdodenny. Cenzura kde sa len da. Machinacie na burze s plynom na urovni miliardovych ziskov.
A pozrime sa do minulosti ... co vidime to iste. Diela antickej kultury na takej urovni, ze ich nedokazeme zreprodukovat ani s dnesnou technikou. Kultura na vysokej urovni. Dokonca ich poznatky o cloveku, o jeho psychike boli na ovela vyssej urovni. Aj vtedy prisli satanisti a vsetko znicili.
Proste tolko krokov proti civilizacii, ze sa to uz neda prehliadnut. Ako chapem, ze uz globalistom odrazu nevyhovuje kapitalizmus ... ale nie my sme si ho vypytali, to oni nam ho nanutili. A mne je jedno, ktory satan z dvojice GP | mociar prezije desatrocie ... aj tak bude vitaz porazeny kolektivnym duchom clovecenskej civilziacie, ktora uz zapocala. Chodte na ulicu spytajte sa kohokolvek na nazor na politiku, media, cirkev a pod ... vsetko stratilo v ociach ludi doveru. Ako je mozne, ze jednotlivec z dediny vidi to co "nevidia" somari v parlamente a aj globalisti to chcu prehliadnut? Clovek sa zmenil. Naucil sa neverit roznym technikam socialneho inzinierstva ... inak povedane pocas bitky GP s mociarom, (ktory je jeho vlastnym dielom), ludska civilizacia poskocila o uroven vyssie, pricom obycajny ludia obkukali socialne, ekonomicke a ine finty, ktore jeden satanista (GP ) vyuzival proti inemu satanistovi (mociar). Takze vysledkom v boji GP vs mociar nie je ani mociar ani GP ale obycajny clovek, ktory pochopil ako ho obaja satanisti nenavidia.


[quote="pid:36231, uid:57"]Někdy se i globální řídící mozek projeví jako idiot a zkouší jít proti Vyššímu.[/quote] Presne toto si vsade vsimam. Auta co niekedy vydrzali desiatky rokov - dogabali, dokonca ich chcu uplne zakazat. Jadrove elektrarne zakazuju. Uholne to iste. Uz odrazu je Swappie (dajaka firma co repasuje telefony) nieco ako poloboh v TV. Skusaju vypinat internet\elektrinu kade tade. Likviduju ludi vakcinami a kovidom. Fasizmus je pre nich nastroj kazdodenny. Cenzura kde sa len da. Machinacie na burze s plynom na urovni miliardovych ziskov. A pozrime sa do minulosti ... co vidime to iste. Diela antickej kultury na takej urovni, ze ich nedokazeme zreprodukovat ani s dnesnou technikou. Kultura na vysokej urovni. Dokonca ich poznatky o cloveku, o jeho psychike boli na ovela vyssej urovni. Aj vtedy prisli satanisti a vsetko znicili. Proste tolko krokov proti civilizacii, ze sa to uz neda prehliadnut. Ako chapem, ze uz globalistom odrazu nevyhovuje kapitalizmus ... ale nie my sme si ho vypytali, to oni nam ho nanutili. A mne je jedno, ktory satan z dvojice GP | mociar prezije desatrocie ... aj tak bude vitaz porazeny kolektivnym duchom clovecenskej civilziacie, ktora uz zapocala. Chodte na ulicu spytajte sa kohokolvek na nazor na politiku, media, cirkev a pod ... vsetko stratilo v ociach ludi doveru. Ako je mozne, ze jednotlivec z dediny vidi to co "nevidia" somari v parlamente a aj globalisti to chcu prehliadnut? Clovek sa zmenil. Naucil sa neverit roznym technikam socialneho inzinierstva ... inak povedane pocas bitky GP s mociarom, (ktory je jeho vlastnym dielom), ludska civilizacia poskocila o uroven vyssie, pricom obycajny ludia obkukali socialne, ekonomicke a ine finty, ktore jeden satanista (GP ) vyuzival proti inemu satanistovi (mociar). Takze vysledkom v boji GP vs mociar nie je ani mociar ani GP ale obycajny clovek, ktory pochopil ako ho obaja satanisti nenavidia.

Presne toto si vsade vsimam
Krásně řečeno, ano techniky nezabírají, kovidu už se taky bojí jen málo kdo, je třeba šlápnout na plyn, než se stádo rozkouká, musí být z pohledu GP po všem. Nejlepší výsledek těchto voleb by byl, kdyby byly poslední...


[quote="pid:36234, uid:106"]Presne toto si vsade vsimam[/quote]Krásně řečeno, ano techniky nezabírají, kovidu už se taky bojí jen málo kdo, je třeba šlápnout na plyn, než se stádo rozkouká, musí být z pohledu GP po všem. Nejlepší výsledek těchto voleb by byl, kdyby byly poslední...

A mne je jedno, ktory satan z dvojice GP | mociar prezije desatrocie


Dúfam, že neprežije ani jeden (GP ani močiar). Noc Svaroga skončila. Všetko je jasne viditeľné. A nielen že vidíme čo je nesprávne, už začíname aj chápať, ako by to malo byť realizované správne. Lenže nie všetci to vidia. Kto doteraz nepochopil, ten už asi nepochopí a skončí na smetisku dejín. Niektorí tu chcete pomáhať zaočkovaným. Tí podľa mňa nezvládli skúšku a nemali byť mať možnosť zásadným spôsobom ovplyvňovať spoločnosť.


[quote="pid:36234, uid:106"]A mne je jedno, ktory satan z dvojice GP | mociar prezije desatrocie[/quote] Dúfam, že neprežije ani jeden (GP ani močiar). Noc Svaroga skončila. Všetko je jasne viditeľné. A nielen že vidíme čo je nesprávne, už začíname aj chápať, ako by to malo byť realizované správne. Lenže nie všetci to vidia. Kto doteraz nepochopil, ten už asi nepochopí a skončí na smetisku dejín. Niektorí tu chcete pomáhať zaočkovaným. Tí podľa mňa nezvládli skúšku a nemali byť mať možnosť zásadným spôsobom ovplyvňovať spoločnosť.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 7. 10. 2021 o 15:12
1.12k
7
9
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept