Zahraničná politika
Německo - náš vzor ?

Méně masa než za války. Němci stanovili nové „klimatické příděly
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Mene-masa-nez-za-valky-Nemci-stanovili-nove-klimaticke-pridely-679170


"Uskromnit by se ale měl každý, kdo v Německu jí maso. Podle agentury není dobré, aby Němci dále jedli 60 kilogramů masa ročně. Mnohem lepší by bylo, kdyby se jejich spotřeba omezila na maximálně 16 kilogramů. To znamená, že zatímco „starý“ Němec sní denně v průměru 164 gramů masa, ten „nový“, ekologičtější, by si dal denně nanejvýš necelých 44 gramů flákoty.


Jen pro srovnání – německé armádní normované příděly masa během druhé světové války znamenaly, že frontové jednotky měly každý den nárok na 136 gramů čerstvého masa s kostí a dalších 30 gramů ryby bez hlavy. Lidé v nejnižší čtvrté kategorii (úředníci a sestry v Německu) měli na den 56 gramů čerstvého masa s kostí a k tomu také 30 gramů ryby bez hlavy."


Tvrdí se, že člověk si zvykne i na šibenici...


**Méně masa než za války. Němci stanovili nové „klimatické příděly**“ https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Mene-masa-nez-za-valky-Nemci-stanovili-nove-klimaticke-pridely-679170 "Uskromnit by se ale měl každý, kdo v Německu jí maso. Podle agentury není dobré, aby Němci dále jedli 60 kilogramů masa ročně. Mnohem lepší by bylo, kdyby se jejich spotřeba omezila na maximálně 16 kilogramů. To znamená, že zatímco „starý“ Němec sní denně v průměru 164 gramů masa, ten „nový“, ekologičtější, by si dal denně nanejvýš necelých 44 gramů flákoty. Jen pro srovnání – německé armádní normované příděly masa během druhé světové války znamenaly, že frontové jednotky měly každý den nárok na 136 gramů čerstvého masa s kostí a dalších 30 gramů ryby bez hlavy. Lidé v nejnižší čtvrté kategorii (úředníci a sestry v Německu) měli na den 56 gramů čerstvého masa s kostí a k tomu také 30 gramů ryby bez hlavy." T**vrdí se, že člověk si zvykne i na šibenici...**

Při všech agendách to postupuje stejně . Vybraným idiotům se svěří agenda a ti musí ve svém vlastním zájmu zdvihat latku konečného cíle . Jinak budou nahrazeni ještě větším idiotem , který nezaváhá .
Je to spolehlivá cesta vedoucí k likvidaci agendy , nemluvě o konci užitečných idiotů .
Stačí se podívat na 98 pohlaví . A na kolika to začínalo ? Dnes už ti magoři v tom sami mají absolutní bordel .
Jinou věcí je to , že tyto idiotismy fungují jako kouřová clona , při prosazování jiných procesů .


Při všech agendách to postupuje stejně . Vybraným idiotům se svěří agenda a ti musí ve svém vlastním zájmu zdvihat latku konečného cíle . Jinak budou nahrazeni ještě větším idiotem , který nezaváhá . Je to spolehlivá cesta vedoucí k likvidaci agendy , nemluvě o konci užitečných idiotů . Stačí se podívat na 98 pohlaví . A na kolika to začínalo ? Dnes už ti magoři v tom sami mají absolutní bordel . Jinou věcí je to , že tyto idiotismy fungují jako kouřová clona , při prosazování jiných procesů .

je mi jasne, ze muj nazor bude vypalcovan, ale nemyslim si, ze snizit spotrebu masa je neco spatneho. samozrejme to nesmi byt formou nejake ideologie. pravdou je, ze spotreba masa opravdu hodne roste a znam lidi, kteri opravdu nevydrzi bez masa ani den. radeji kvalitu nez kvantitu. sama maso nejim, ale snad je lepsi dat si kvalitni maso, z domacich chovu, nez antibiotiky vyhnane kure.
v nemecku bych rekla, ze ten odpor k masu, mozna hlavne veprovemu, ma snad i jine pozadi.


je mi jasne, ze muj nazor bude vypalcovan, ale nemyslim si, ze snizit spotrebu masa je neco spatneho. samozrejme to nesmi byt formou nejake ideologie. pravdou je, ze spotreba masa opravdu hodne roste a znam lidi, kteri opravdu nevydrzi bez masa ani den. radeji kvalitu nez kvantitu. sama maso nejim, ale snad je lepsi dat si kvalitni maso, z domacich chovu, nez antibiotiky vyhnane kure. v nemecku bych rekla, ze ten odpor k masu, mozna hlavne veprovemu, ma snad i jine pozadi.
349
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept