Zahraničná politika
Čtyři dny do voleb. Babiš čelí mezinárodnímu skandálu

mi tu netrep


Co je zase tohle za hatmatilku "netrep se"?


Zklidni hormon v první řadě ty a zamysli se nad tím celkem, o kterým tady minimálně já a Boletus píšeme, nebudu Tě vodit za ruku, jak malýho fakana (když už chceš jet v regionálním slangu - já jsem Pražák).


No a pokud se chceš bavit v osobní rovině, tak se nikam nedostaneme, ale dobře, budu na to navazovat takhle... evidentně nemáš zájem se nikam dostávat a řešíš vnější vlivy a zapomínáš na ty vnitřní, takže se koukej dát dohromady, nebo se vrať až něco konečně nastuduješ a zároveň pochopíš, do tý doby s Tebou nebude žádná řeč.


Přemejšlej nad sebou.


[quote="pid:36257, uid:149"]mi tu netrep[/quote] Co je zase tohle za hatmatilku "netrep se"? Zklidni hormon v první řadě ty a zamysli se nad tím celkem, o kterým tady minimálně já a Boletus píšeme, nebudu Tě vodit za ruku, jak malýho fakana (když už chceš jet v regionálním slangu - já jsem Pražák). No a pokud se chceš bavit v osobní rovině, tak se nikam nedostaneme, ale dobře, budu na to navazovat takhle... evidentně nemáš zájem se nikam dostávat a řešíš vnější vlivy a zapomínáš na ty vnitřní, takže se koukej dát dohromady, nebo se vrať až něco konečně nastuduješ a zároveň pochopíš, do tý doby s Tebou nebude žádná řeč. Přemejšlej nad sebou.

"Investigativní novináři ze serveru Investigace.cz, kteří spustili v neděli v Česku kauzu Pandora Papers s odhalením Andreje Babiše, s dalšími jmény zatím otálejí. V dokumentech Pandora Papers se totiž mělo objevit zhruba dalších 300 vlivných Čechů."


"Podle webu Investigace.cz nejde jen tak zveřejnit celý seznam všech osob. “Informovat veřejnost o vlivných osobách a jejich aktivitách je ve veřejném zájmu. Politicky činné osoby mají z právního hlediska zvýšenou míru povinnosti respektovat zásah do jejich soukromí, tedy novináři o nich mohou publikovat jejich osobní údaje, pokud veřejný zájem převýší právo na soukromí. Zveřejňování osobních údajů soukromých osob podléhá v porovnání s politicky činnými osobami větší ochraně soukromí, proto nemůžeme ‘jen tak’ zveřejnit celý seznam,” tvrdí investigativci."


https://instazpravy.cz/novinari-co-spustili-v-cesku-babisovu-kauzu-v-pandora-papers-s-dalsimi-jmeny-otaleji-je-to-pry-slozite/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=gby9l5eH11C-202110061635&dop_id=13776443


Pozoruhodný to výklad zákonů...


"Investigativní novináři ze serveru Investigace.cz, kteří spustili v neděli v Česku kauzu Pandora Papers s odhalením Andreje Babiše, s dalšími jmény zatím otálejí. **V dokumentech Pandora Papers se totiž mělo objevit zhruba dalších 300 vlivných Čechů."** "Podle webu Investigace.cz nejde jen tak zveřejnit celý seznam všech osob. “Informovat veřejnost o vlivných osobách a jejich aktivitách je ve veřejném zájmu. Politicky činné osoby mají z právního hlediska zvýšenou míru povinnosti respektovat zásah do jejich soukromí, tedy novináři o nich mohou publikovat jejich osobní údaje, pokud veřejný zájem převýší právo na soukromí. Zveřejňování osobních údajů soukromých osob podléhá v porovnání s politicky činnými osobami větší ochraně soukromí, proto nemůžeme ‘jen tak’ zveřejnit celý seznam,” tvrdí investigativci." https://instazpravy.cz/novinari-co-spustili-v-cesku-babisovu-kauzu-v-pandora-papers-s-dalsimi-jmeny-otaleji-je-to-pry-slozite/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=gby9l5eH11C-202110061635&dop_id=13776443 **Pozoruhodný to výklad zákonů...**

Podle webu Investigace.cz nejde jen tak zveřejnit celý seznam všech osob. “Informovat veřejnost o vlivných osobách a jejich aktivitách je ve veřejném zájmu. ... Zveřejňování osobních údajů soukromých osob podléhá v porovnání s politicky činnými osobami větší ochraně soukromí, proto nemůžeme ‘jen tak’ zveřejnit celý seznam,” tvrdí investigativci."

Počítám, že prestituti zapomněli na základní vlastnost skříňky fešné Pandory: když ji jenom trochu pootevřeš, abys jen nahlédnul, vyletí z ní všechno...
https://cs.wikipedia.org/wiki/Pandóra


[quote="pid:36264, uid:270"]Podle webu Investigace.cz nejde jen tak zveřejnit celý seznam všech osob. “Informovat veřejnost o vlivných osobách a jejich aktivitách je ve veřejném zájmu. ... Zveřejňování osobních údajů soukromých osob podléhá v porovnání s politicky činnými osobami větší ochraně soukromí, proto nemůžeme ‘jen tak’ zveřejnit celý seznam,” tvrdí investigativci."[/quote] Počítám, že prestituti zapomněli na základní vlastnost skříňky fešné Pandory: když ji jenom trochu pootevřeš, abys jen nahlédnul, vyletí z ní všechno... https://cs.wikipedia.org/wiki/Pandóra

Diskutoval jsem se svými známými "důchodci" a dalšími přáteli nad tím, jaký bude mít vliv aféra Pandora Papers na voliče Babišova ANO. Většina se shodla na tom, že ho to jen posílí ... A s tím názorem souhlasím ...


Diskutoval jsem se svými známými "důchodci" a dalšími přáteli nad tím, jaký bude mít vliv aféra Pandora Papers na voliče Babišova ANO. Většina se shodla na tom, že ho to jen posílí ... A s tím názorem souhlasím ...

Diskutoval jsem se svými známými "důchodci" a dalšími přáteli nad tím, jaký bude mít vliv aféra Pandora Papers na voliče Babišova ANO. Většina se shodla na tom, že ho to jen posílí ... A s tím názorem souhlasím ...


Babiš by spíše potřeboval mírně oslabit, potřebuje aby se do Sněmovny dostala ČSSD a KSCM.


[quote="pid:36272, uid:317"]Diskutoval jsem se svými známými "důchodci" a dalšími přáteli nad tím, jaký bude mít vliv aféra Pandora Papers na voliče Babišova ANO. Většina se shodla na tom, že ho to jen posílí ... A s tím názorem souhlasím ...[/quote] Babiš by spíše potřeboval mírně oslabit, potřebuje aby se do Sněmovny dostala ČSSD a KSCM.
Upravené 6. 10. 2021 o 19:39

fakana (když už chceš jet v regionálním slangu - já jsem Pražák).
přečti si jak jsi začal komunikaci se mnou a mi se tvůj tón nelibil, tak jsem na něj zareagoval a poslední o co mám zájem jsou nějaké osobní útoky.


[quote="pid:36261, uid:633"]fakana (když už chceš jet v regionálním slangu - já jsem Pražák).[/quote] přečti si jak jsi začal komunikaci se mnou a mi se tvůj tón nelibil, tak jsem na něj zareagoval a poslední o co mám zájem jsou nějaké osobní útoky.

Andrej Babiš je systém po roce ´89. A končíme s debatou. Nechápeš, nevíš, ale mluvíš.


Andrej Babiš je systém po roce ´89. A končíme s debatou. Nechápeš, nevíš, ale mluvíš.
Upravené 6. 10. 2021 o 22:21

Za útokem na Babiše jsou miliardy
Jinými slovy bažina již nemá zdroje a tak by se jim nějaká forma okradení některého oligarchy velmi hodila. Pokud možno protivníka - to by je ta výplata hřála ještě lépe.


[quote="pid:36209, uid:12"]Za útokem na Babiše jsou miliardy[/quote]Jinými slovy bažina již nemá zdroje a tak by se jim nějaká forma okradení některého oligarchy velmi hodila. Pokud možno protivníka - to by je ta výplata hřála ještě lépe.

Všechny tyhle znervóznělé debaty těsně před volbami postrádají to podstatné : schopnost a vhled vložit tuhle puzzle Volby ČR do aspoň trošku širší , když už ne do globální mozaiky. Zkusím trochu heslovitých nápověd :
německé volby, útok na cifroviki v Rusku ,zatčení pravé ruky Grefa, stále tvrdší střety mezi bankiri,cifroviki a promyšleniky (Babiš patří mezi ty posledně jmenované), blížící se energetický kolaps Západu ....
Zaobírat se poměrem povolebních sil je zábavné, ale je jisté, že libovolné povolební uspořádání nebude dělat politiku ohlašovanou a domácí, ale nadiktovanou a vně orientovanou. ČR je zatím vzdálená suverénní exekutivní politice, ale může i v zadaných mantinelech manévrovat a čekat na konec bouřky.


Všechny tyhle znervóznělé debaty těsně před volbami postrádají to podstatné : schopnost a vhled vložit tuhle puzzle Volby ČR do aspoň trošku širší , když už ne do globální mozaiky. Zkusím trochu heslovitých nápověd : německé volby, útok na cifroviki v Rusku ,zatčení pravé ruky Grefa, stále tvrdší střety mezi bankiri,cifroviki a promyšleniky (Babiš patří mezi ty posledně jmenované), blížící se energetický kolaps Západu .... Zaobírat se poměrem povolebních sil je zábavné, ale je jisté, že libovolné povolební uspořádání nebude dělat politiku ohlašovanou a domácí, ale nadiktovanou a vně orientovanou. ČR je zatím vzdálená suverénní exekutivní politice, ale může i v zadaných mantinelech manévrovat a čekat na konec bouřky.

Tak za prvé - dokumenty pro Pandora Papers jsou vyzískány nelegální formou. To je jeden velmi podstatný detail.
Za druhé - ten systém vybudovala paní Christine Lagarde (ministrině financí, MMF a nyní ECB) která sama přes tento systém prolila desetinásobky toho co Babiš. Je třeba jí a okruh jejích prátel zastínit a Babiš se k tomu hodí z mnoha důvodů.
Za třetí - vyjadřují se k tomu lidé, kteří ani nevědí, kde Česká republika leží, ale jsou citováni jako kapacity. (Velmi podezřelá skutenost)
Za páté - z toho množství osob, kterých se to týká, jsou účelově vybíráni jen někteří, kteří jsou vhodni k tomuto politickému účelu (Putin, Babiš, Zelienský nebo jak se jmenuje a další.)
Za šesté - jedná se o akt z roku 2009, kdy ještě nebyl v politice.
Za sedmé - z těch dalších 300 čechů nebude a to ani v budoucnu jmenován ani jeden, protože všichni jsou prounijní. Tedy sorry mimo mě, ale já nejsem v politice.
Za osmé - ten systém je z právního pohledu zcela legální, jen je hluboce nemorální tím, že zajišťuje anonymní držení majetku. Na druhé straně soukromí je velmi ceněná deviza. Hlavně před zvědavými novináři!!!!
A nakonec za deváté - v sobotu ho zakroužkuju na truc Pirátům!


Tak za prvé - dokumenty pro Pandora Papers jsou vyzískány nelegální formou. To je jeden velmi podstatný detail. Za druhé - ten systém vybudovala paní Christine Lagarde (ministrině financí, MMF a nyní ECB) která sama přes tento systém prolila desetinásobky toho co Babiš. Je třeba jí a okruh jejích prátel zastínit a Babiš se k tomu hodí z mnoha důvodů. Za třetí - vyjadřují se k tomu lidé, kteří ani nevědí, kde Česká republika leží, ale jsou citováni jako kapacity. (Velmi podezřelá skutenost) Za páté - z toho množství osob, kterých se to týká, jsou účelově vybíráni jen někteří, kteří jsou vhodni k tomuto politickému účelu (Putin, Babiš, Zelienský nebo jak se jmenuje a další.) Za šesté - jedná se o akt z roku 2009, kdy ještě nebyl v politice. Za sedmé - z těch dalších 300 čechů nebude a to ani v budoucnu jmenován ani jeden, protože všichni jsou prounijní. Tedy sorry mimo mě, ale já nejsem v politice. Za osmé - ten systém je z právního pohledu zcela legální, jen je hluboce nemorální tím, že zajišťuje anonymní držení majetku. Na druhé straně soukromí je velmi ceněná deviza. Hlavně před zvědavými novináři!!!! A nakonec za deváté - v sobotu ho zakroužkuju na truc Pirátům!
Upravené 6. 10. 2021 o 22:59

Jop,.... jak je to krasne byt obycejnym clovickem...
vyspime se do sytosti, pijem a jime do polopita ci polo syta... milujeme se taktez do sytosti....nikdo nas nevlaci v bulvarnich platcich.... no co si prat vic???


Anyway...ne ze by bych nechtel jeste lepsiho premiera ale v soucasnost je to asi to nejlepsi co na trhu mame... takze at kazdy voli dle uvahy ale ja...cim vic na nej budou hazet spiny....tim vic ho budu volit a dej se vule bozi.


Jop,.... jak je to krasne byt obycejnym clovickem... vyspime se do sytosti, pijem a jime do polopita ci polo syta... milujeme se taktez do sytosti....nikdo nas nevlaci v bulvarnich platcich.... no co si prat vic??? Anyway...ne ze by bych nechtel jeste lepsiho premiera ale v soucasnost je to asi to nejlepsi co na trhu mame... takze at kazdy voli dle uvahy ale ja...cim vic na nej budou hazet spiny....tim vic ho budu volit a dej se vule bozi.

Koneckonců - dělejte si co chcete a volte si koho chcete.
Reálně je části z Vás KSB u prdele a hledáte chyby mimo vás - váš problém, já jsem to zkusil.


Žij a nech žít.


Nestrádám, tak co bych se tady nervoval, život jsem si nastavil jinak, než věčně hnít v kritizování okolí a obviňování vedlejších okolností a vlivů.


Koneckonců - dělejte si co chcete a volte si koho chcete. Reálně je části z Vás KSB u prdele a hledáte chyby mimo vás - váš problém, já jsem to zkusil. Žij a nech žít. Nestrádám, tak co bych se tady nervoval, život jsem si nastavil jinak, než věčně hnít v kritizování okolí a obviňování vedlejších okolností a vlivů.
12
5.65k
86
35
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept