Egregoriálno-matričné riadenie
Psychologie covidové mediální manipulace

Chci upozornit na téma, které je v extraktu uvedeno na stránce
https://www.infovojna.sk/article/psychologie-covidove-medialni-manipulace
Mattias Desmet, profesor klinické psychologie Univerzity v Gentu (na InfoVojně zveřejněno 2.10.2021, originál přednášky vystaven na YouTube již 28.9.2020, necelá hodina, automatický překlad je tuze špatný).


Krátký a velmi výstižný výtah klíčových principů z uvedené přednášky po­pisuje postup a princip covidové mediální manipulace, jež byla na lidstvo celosvětově aplikovaná. Vysvětluje, za jakých podmínek mediální působe­ní na mysl lidí snadno změní jejich vnímání skutečnosti i myšlení a pře­tvoří je v poslušné nástroje cizí vůle. Jak jednoduše lze masově přetvořit „zdravý rozum“ lidí na slepou víru v předložené dogma, tedy vypnout je­jich kritické myšlení. Jakým způsobem celá populace uvěří v předložený naprosto debilní názor a dokonce se z lidí stanou zcela oddaní nemyslící fanatici implantované hlouposti – jak snadno dojde k hromadnému pře­programování mysli lidí.


Znalost technik používaných nepřítelem je velmi důležitá a lze je použít nejen v obraně, ale stejně účinně i proti němu asi stejně, jako že nad mečem může zvítězit opět meč. Výsledek střetu záleží na ruce, která jej drží a míře vyspělosti intelektu - v informačním střetu na nejvyšších prioritách pak na svědomí.
Tím, čím je mysl lidí zamknuta, stejným klíčem ji lze i odemknout.


Chci upozornit na téma, které je v extraktu uvedeno na stránce https://www.infovojna.sk/article/psychologie-covidove-medialni-manipulace Mattias Desmet, profesor klinické psychologie Univerzity v Gentu (na InfoVojně zveřejněno 2.10.2021, originál přednášky vystaven na YouTube již 28.9.2020, necelá hodina, automatický překlad je tuze špatný). Krátký a velmi výstižný výtah klíčových principů z uvedené přednášky po­pisuje postup a _princip covidové mediální manipulace_, jež byla na lidstvo celosvětově aplikovaná. Vysvětluje, za jakých podmínek mediální působe­ní na mysl lidí snadno změní jejich vnímání skutečnosti i myšlení a pře­tvoří je v poslušné nástroje cizí vůle. Jak jednoduše lze _masově přetvořit „zdravý rozum“ lidí na slepou víru v předložené dogma_, tedy vypnout je­jich kritické myšlení. Jakým způsobem celá populace uvěří v předložený naprosto debilní názor a dokonce se z lidí stanou zcela oddaní nemyslící fanatici implantované hlouposti – jak snadno dojde k hromadnému pře­programování mysli lidí. Znalost technik používaných nepřítelem je velmi důležitá a lze je použít nejen v obraně, ale stejně účinně i proti němu asi stejně, jako že nad mečem může zvítězit opět meč. Výsledek střetu záleží na ruce, která jej drží a míře vyspělosti intelektu - v informačním střetu na nejvyšších prioritách pak na svědomí. **Tím, čím je mysl lidí zamknuta, stejným klíčem ji lze i odemknout.**
344
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept