Zahraniční analytici
Panarin 2.10.2021 - Intrika rijna (filosoficky dil)
Y

Dnes, 2.10., presne pred dvema lety, se osvobodil v Londyne "jednorozec". Spadl z brany Buckinghamskeho palace. Zacal proces osvobozeni Evropy a Ruska od britskeho mnohaleteho jha. Tajneho i zjevneho.
Dne 7.10. ma narozeniny V.V. Putin. Vzdy se pri tom neco deje.
Zejmena 7.10. uderily prvni Kalibry z Kaspickeho more po teroristech ISILu v Syrii a vsechny bunky byly porazeny.
Dne 12.10. zacina zasedani Statni Dumy v nove sestave. S Volodinem je vse jasne. Neni ale jasne, jestli bude odstavena vlada a jakou funkci bude zastavat S.K. Sojgu. Momentalne je dvojnikem V.V. Putina. Nevime o cem hovorili v sibirske tajze, ale vidime, ze byly probirany ruzne varianty.
Je hodne ruznych typu, kteri se tvari jako rusti patriote, ale absolutne neodpovidaji realite.
Z meho pohledu vybira V.V. Putin spravny moment pro prijeti spravnych a presnych kadrovych reseni. Jestli se tato uskutecni v pristich dvou tydnech, brzy uvidime.
https://www.youtube.com/watch?v=y_IB-3aSNM8


Dnes, 2.10., presne pred dvema lety, se osvobodil v Londyne "jednorozec". Spadl z brany Buckinghamskeho palace. Zacal proces osvobozeni Evropy a Ruska od britskeho mnohaleteho jha. Tajneho i zjevneho. Dne 7.10. ma narozeniny V.V. Putin. Vzdy se pri tom neco deje. Zejmena 7.10. uderily prvni Kalibry z Kaspickeho more po teroristech ISILu v Syrii a vsechny bunky byly porazeny. Dne 12.10. zacina zasedani Statni Dumy v nove sestave. S Volodinem je vse jasne. Neni ale jasne, jestli bude odstavena vlada a jakou funkci bude zastavat S.K. Sojgu. Momentalne je dvojnikem V.V. Putina. Nevime o cem hovorili v sibirske tajze, ale vidime, ze byly probirany ruzne varianty. Je hodne ruznych typu, kteri se tvari jako rusti patriote, ale absolutne neodpovidaji realite. Z meho pohledu vybira V.V. Putin spravny moment pro prijeti spravnych a presnych kadrovych reseni. Jestli se tato uskutecni v pristich dvou tydnech, brzy uvidime. https://www.youtube.com/watch?v=y_IB-3aSNM8
Upravené 2. 10. 2021 o 19:43
386
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept