Zahraničná politika
Gruzínského exprezidenta Saakašviliho po návratu do vlasti hned zadrželi

Gruzínského exprezidenta Saakašviliho po návratu do vlasti hned zadrželi
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/saakasvili-gruzie-exprezident-zatceni.A211001_193546_zahranicni_bur

S čím kdo zachází, tím také schází…


Gruzínského exprezidenta Saakašviliho po návratu do vlasti hned zadrželi https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/saakasvili-gruzie-exprezident-zatceni.A211001_193546_zahranicni_bur ** S čím kdo zachází, tím také schází…**

Saakašviliho po návratu do vlasti hned zadrželi
Asi u Miška opět nastává čas žvýkání kravat .


[quote="pid:35536, uid:270"]Saakašviliho po návratu do vlasti hned zadrželi[/quote]Asi u Miška opět nastává čas [žvýkání kravat](https://www.idnes.cz/zpravy/archiv/video-saakasvili-si-v-prenosu-kousal-kravatu-mccain-mu-pletl-jmeno.A080817_175902_zajimavosti_dp) .

mě překvapuje vůbec ten fakt, že odjel do země, kde na něj byl už před řadou měsíců vydán zatykač.Odjel NAJISTO. Proč ? Odjel vůbec dobrovolně ?


mě překvapuje vůbec ten fakt, že odjel do země, kde na něj byl už před řadou měsíců vydán zatykač.Odjel NAJISTO. Proč ? Odjel vůbec dobrovolně ?

Tak mě napadlo - nesouvisí to s osouzením Sarkozyho ? Tedy- že oba dva aktéři "nezvládnuté války" v Gruzii 2008 jsou vrchním globálním velením po zásluze "zaříznuti"?


Tak mě napadlo - nesouvisí to s osouzením Sarkozyho ? Tedy- že oba dva aktéři "nezvládnuté války" v Gruzii 2008 jsou vrchním globálním velením po zásluze "zaříznuti"?

Dal si 2 otázniky, ale my všetci, čo Ťa poznáme dlhšie vieme, že iba zo skromnosti. Odpovede v skutočnosti poznáš sám, ale nechceš pôsobiť namyslene. smile


Dal si 2 otázniky, ale my všetci, čo Ťa poznáme dlhšie vieme, že iba zo skromnosti. Odpovede v skutočnosti poznáš sám, ale nechceš pôsobiť namyslene. :)

mě překvapuje vůbec ten fakt, že odjel do země, kde na něj byl už před řadou měsíců vydán zatykač.Odjel NAJISTO. Proč ? Odjel vůbec dobrovolně ?


Saakašvili ve vazbě vyhlásil hladovku.
https://www.gazeta.ru/politics/news/2021/10/01/n_16625665.shtml?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Těžký osud jednou už použité emerické vložky. Bude používán až do roztrhání, chce se mu nebo nechce. V Americe mu ani nedali občanství a na Ukrajině, a v Gruzií mu to vzali. Takže Saakašvili udělal závratnou kariéru z pRezidenta na bezobčana.


V Gruzií chystají volby. Proč jím tam opět neudělat bordel, aspoň malinký. Vždyť pindosům jde jen o to, aby Putin neměl čas na řízení a zabýval se hašením požárů kolem svých hranic.
Vyplývá to i z chování Saakašvilího - nejdříve cesta rovnou do basy, pak hladovka, pak možná, sakrální oběť a hurá do toho. Podpindosnícká klaka je v Gruzií ještě silná. Tak proč nezkusit starý, osvědčený scenář?


[quote="pid:35542, uid:57"]mě překvapuje vůbec ten fakt, že odjel do země, kde na něj byl už před řadou měsíců vydán zatykač.Odjel NAJISTO. Proč ? Odjel vůbec dobrovolně ?[/quote] Saakašvili ve vazbě vyhlásil hladovku. https://www.gazeta.ru/politics/news/2021/10/01/n_16625665.shtml?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop Těžký osud jednou už použité emerické vložky. Bude používán až do roztrhání, chce se mu nebo nechce. V Americe mu ani nedali občanství a na Ukrajině, a v Gruzií mu to vzali. Takže Saakašvili udělal závratnou kariéru z pRezidenta na bezobčana. V Gruzií chystají volby. Proč jím tam opět neudělat bordel, aspoň malinký. Vždyť pindosům jde jen o to, aby Putin neměl čas na řízení a zabýval se hašením požárů kolem svých hranic. Vyplývá to i z chování Saakašvilího - nejdříve cesta rovnou do basy, pak hladovka, pak možná, sakrální oběť a hurá do toho. Podpindosnícká klaka je v Gruzií ještě silná. Tak proč nezkusit starý, osvědčený scenář?

Odpovede v skutočnosti poznáš sám, ale nechceš pôsobiť namyslene.


Polovina odpovědi je v otázce.


[quote="pid:35545, uid:642"]Odpovede v skutočnosti poznáš sám, ale nechceš pôsobiť namyslene.[/quote] Polovina odpovědi je v otázce.

Ke zdi a zastřelit . Přesně to si zaslouží každý válečný zločinec .
V USA si kvůli tomu budou muset dostavět delší zdi .


Ke zdi a zastřelit . Přesně to si zaslouží každý válečný zločinec . V USA si kvůli tomu budou muset dostavět delší zdi .

Gruzie děkuje Ukrajině za pomoc při zadržení Saakašviliho
https://colonelcassad.livejournal.com/7106104.html


"Gruzínský premiér Irakli Garibashvili vyjádřil poděkování ukrajinské straně za spolupráci, a to i v případě zadržení exprezidenta země Michaila Saakašviliho."


Zřejmě ty "návraty do vlasti" v případě Saakašviliho, ale ani Navalného, apod. nebyly vždy z jejich vůle. Otázkou jen je, zda Putin Merkelové také poděkoval...


**Gruzie děkuje Ukrajině za pomoc při zadržení Saakašviliho** https://colonelcassad.livejournal.com/7106104.html "Gruzínský premiér Irakli Garibashvili vyjádřil poděkování ukrajinské straně za spolupráci, a to i v případě zadržení exprezidenta země Michaila Saakašviliho." **Zřejmě ty "návraty do vlasti" v případě Saakašviliho, ale ani Navalného, apod. nebyly vždy z jejich vůle. Otázkou jen je, zda Putin Merkelové také poděkoval...**

@Honza Větrník- odpovím Ti s využitím Taurovy nahrávky na smeč. Dámy určitě prominou. I ty vložky se po použití mění. Ale tahle Saakašvili - vložka jde použít i opakovaně. A ještě se vedle Šarkézyho udělá "hrůza bez konce" pro dalšího nekompetentního slouhy.
Podle mně dokonalá ukázka pro ostatní slouhy.

@Honza Větrník- odpovím Ti s využitím Taurovy nahrávky na smeč. Dámy určitě prominou. I ty vložky se po použití mění. Ale tahle Saakašvili - vložka jde použít i opakovaně. A ještě se vedle Šarkézyho udělá "hrůza bez konce" pro dalšího nekompetentního slouhy. Podle mně dokonalá ukázka pro ostatní slouhy.

Saakašviliho strana prohrála volby v Gruzii
https://colonelcassad.livejournal.com/7108814.html


"Saakašviliho strana získala zhruba 31% hlasů. Saakašvili tedy bude sedět, „gruzínský sen“ bude nadále vládnoucí stranou. Tomu lze zabránit pouze pouličním scénářem a převzetím moci prostřednictvím jiného Majdanu. Ale zatím neexistují žádné známky příprav na ozbrojené převzetí moci přes ulici, takže Saakašviliho příjezd do Gruzie vypadá jako další dobrodružství staršího dobrodruha."


Saakašviliho strana prohrála volby v Gruzii https://colonelcassad.livejournal.com/7108814.html "Saakašviliho strana získala zhruba 31% hlasů. Saakašvili tedy bude sedět, „gruzínský sen“ bude nadále vládnoucí stranou. Tomu lze zabránit pouze pouličním scénářem a převzetím moci prostřednictvím jiného Majdanu. Ale zatím neexistují žádné známky příprav na ozbrojené převzetí moci přes ulici, takže Saakašviliho příjezd do Gruzie vypadá jako další dobrodružství staršího dobrodruha."

Gruzínský premiér: Saakašvili a jeho příznivci plánovali atentáty
https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/gruzinsky-premier-saakasvili-a-jeho-priznivci-planovali-atentaty/


"„Saakašvili naléhavě žádá o návrat na Ukrajinu. Na Ukrajinu se ale bude moci vrátit až poté, co stráví celý předepsaný čas ve své vlasti za mřížemi,""


**Gruzínský premiér: Saakašvili a jeho příznivci plánovali atentáty** https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/gruzinsky-premier-saakasvili-a-jeho-priznivci-planovali-atentaty/ "„Saakašvili naléhavě žádá o návrat na Ukrajinu. Na Ukrajinu se ale bude moci vrátit až poté, co stráví celý předepsaný čas ve své vlasti za mřížemi,""

Právě započíná "hrůza bez konce" pro oba jewreje, co nezvládli zaúkolování v Gruzínské válce 2008 .Šarkézy i Miška v báni, vylezou zu ní ještě někdy? GP trestá důsledně a tihle dva mu velmi zkomplikovali život. Takže výstraha jaksepatří....


Právě započíná "hrůza bez konce" pro oba jewreje, co nezvládli zaúkolování v Gruzínské válce 2008 .Šarkézy i Miška v báni, vylezou zu ní ještě někdy? GP trestá důsledně a tihle dva mu velmi zkomplikovali život. Takže výstraha jaksepatří....

Ke zdi a zastřelit


Měnit plenky v LDNce, to by byl adekvátnější trest.


[quote="pid:35569, uid:185"]Ke zdi a zastřelit[/quote] Měnit plenky v LDNce, to by byl adekvátnější trest.

Saakašvili bude v Gruzii sloužit celé funkční období
https://colonelcassad.livejournal.com/7110657.html


"Po vítězství „gruzínského snu“ v posledních volbách daly gruzínské úřady jasně najevo, jaký osud Saakašviliho čeká.


  1. Saakašvili bude sloužit celé své funkční období v Gruzii.
  2. Saakašvili v žádném případě nedostane milost za zločiny, které spáchal.
  3. Saakašvili nebude převeden ani vydán na Ukrajinu. Gruzie v tom nevidí žádný smysl.
  4. Saakašvili bude moci odjet na Ukrajinu až poté, co odpykal celé funkční období určené soudem.

Saakašvili, sedící ve vězení, prohlašuje, že bude pokračovat v boji a hladovce, a také vyzval své příznivce, aby se postavili na odpor, ale jak již bylo zmíněno dříve, bez pouličního scénáře to všechno vypadá jako pískání páry."


**Saakašvili bude v Gruzii sloužit celé funkční období **https://colonelcassad.livejournal.com/7110657.html "Po vítězství „gruzínského snu“ v posledních volbách daly gruzínské úřady jasně najevo, jaký osud Saakašviliho čeká. 1. Saakašvili bude sloužit celé své funkční období v Gruzii. 2. Saakašvili v žádném případě nedostane milost za zločiny, které spáchal. 3. Saakašvili nebude převeden ani vydán na Ukrajinu. Gruzie v tom nevidí žádný smysl. 4. Saakašvili bude moci odjet na Ukrajinu až poté, co odpykal celé funkční období určené soudem. Saakašvili, sedící ve vězení, prohlašuje, že bude pokračovat v boji a hladovce, a také vyzval své příznivce, aby se postavili na odpor, ale jak již bylo zmíněno dříve, bez pouličního scénáře to všechno vypadá jako pískání páry."

Saakašvili, sedící ve vězení, prohlašuje, že bude pokračovat v boji a hladovce, a také vyzval své příznivce, aby se postavili na odpor

Na tu hladovku se Mišiko obzvlášť dobře vyžral. Znám hladovkáře, kteří začinali s mnohem nížším skore. smile


[quote="pid:35868, uid:270"]Saakašvili, sedící ve vězení, prohlašuje, že bude pokračovat v boji a hladovce, a také vyzval své příznivce, aby se postavili na odpor[/quote] Na tu hladovku se Mišiko obzvlášť dobře vyžral. Znám hladovkáře, kteří začinali s mnohem nížším skore. ]:)

Další porážka pro Saakašviliho
https://colonelcassad.livejournal.com/7178897.html


"Po vítězství „Gruzínského snu“ v parlamentních volbách vyhrálo i volby komunální.
Ve volbách starostů v 19 z 20 měst zvítězili kandidáti z „Gruzínského snu“. Saakašviliho strana zvítězila pouze v jednom menším městě.
Naděje, že Saakašviliho návrat do Gruzie změní politické směřování a povede k porážce „gruzínského snu“, se nenaplnily. Jak se nenaplnily naděje na rozsáhlé pouliční demonstrace, které by vedly k uchopení moci přes ulici.
Podle toho bude Saakašvili sedět ve vězení a pokračovat v komedii o hladovění a hrozných nemocech ve vězení, jako to dělala před ním Tymošenková, v naději, že tlak ze Západu povede k propuštění.
Gruzínské úřady již daly jasně najevo, že neplánují amnestii ani předčasné propuštění Saakašviliho a že si musí odsedět celou dobu, ke které byl odsouzen. Saakašviliho hazard tak selhal a směšným způsobem se vydal spravedlnosti."


Další porážka pro Saakašviliho https://colonelcassad.livejournal.com/7178897.html "Po vítězství „Gruzínského snu“ v parlamentních volbách vyhrálo i volby komunální. Ve volbách starostů v 19 z 20 měst zvítězili kandidáti z „Gruzínského snu“. Saakašviliho strana zvítězila pouze v jednom menším městě. Naděje, že Saakašviliho návrat do Gruzie změní politické směřování a povede k porážce „gruzínského snu“, se nenaplnily. Jak se nenaplnily naděje na rozsáhlé pouliční demonstrace, které by vedly k uchopení moci přes ulici. Podle toho bude Saakašvili sedět ve vězení a pokračovat v komedii o hladovění a hrozných nemocech ve vězení, jako to dělala před ním Tymošenková, v naději, že tlak ze Západu povede k propuštění. Gruzínské úřady již daly jasně najevo, že neplánují amnestii ani předčasné propuštění Saakašviliho a že si musí odsedět celou dobu, ke které byl odsouzen. Saakašviliho hazard tak selhal a směšným způsobem se vydal spravedlnosti."
Upravené 31. 10. 2021 o 10:19
1.74k
18
9
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept