Zahraniční analytici
Panarin 28.9.2021 - Balkanska hranice (konceptualni dil)
Y

Pripominam nas vyborny, stejnojmenny film.
Cela operace si dala pauzu. Nemeli jsme Kalibry, Kynzaly, Cirkony atd. Prakticky jsme odesli z Balkanu.
Nyni se pro nas otevira velke okno moznosti.
Kosovsti specnazovci zabrali na hranici Kosovo-Srbsko 2 KKP.
Na bazi USA v Kosovu byli prevezeni afg. uprchlici. Kosovo a Albanie jsou pripraveni prijmout az 80 000 afg. uprchliku (bojovniku), aby mohl vzniknout obrovsky konflikt na Balkane. Jako vzdy z toho trci stejne usi.
Rusko je pripraveno. Vucic se obratil na nato, aby navedlo poradek. To nereaguje jiz tyden, prestoze se tam nachazi. Protoze ten vojensky spolek nic nedela, dal Vucic prikaz vyvest na hranici s Kosovem tankove jednotky, specnaz a aviaci, ktera tam uz leta. To vytvorilo paniku. V podstate se jedna o angl. specoperaci. Oni ale nevi, jak se bude situace dale vyvijet.
Vcera rusky velvyslanec v Belehradu navstivil na hranici srbske jednotky, coz bylo velmi spravne.
Je jeste Turecko. Dnes, 29.9.21 se ma konat setkani Erdogana s Putinem, ten mu doporuci, aby se do toho nepletl. Uz rozdloubali Syrii, tam uz dostali. Ted dostane Erdo cervenou kartu, aby se do toho nepletl, jinak mu bude velmi zle.
Rusko se mnoho let pripravovalo: Srbsko dostalo modernizovane MIG-29. Chorvate maji stare MIG-21, je jich 6. Po repasi na Ukrajine neleta ani jeden.
Rusko pomohlo Srbsku s modernizaci tanku, systemy PVO apod.
Srbska armada je nyni pripravena rozlozit teroristickou enklavu do zakladu. Musi se pracovat velmi jemne a pozorne.
V polovine rijna se budou v Srbsku konat srbsko-ruske manevry "Slovansky stit" s prostredky PVO atd.
Nekolik let se provadely manevry Slovanskeho bratrstva RU-BR-Srbsko a byla provedena kolosalni priprava. Nastal cas.
Anglie ma velke problemy vubec, v Nemecku se zaobiraji volbami, Francie ponizena, je na kolenou a USA ma na krku default.
https://www.youtube.com/watch?v=JvtttkAYu-0


Pripominam nas vyborny, stejnojmenny film. Cela operace si dala pauzu. Nemeli jsme Kalibry, Kynzaly, Cirkony atd. Prakticky jsme odesli z Balkanu. Nyni se pro nas otevira velke okno moznosti. Kosovsti specnazovci zabrali na hranici Kosovo-Srbsko 2 KKP. Na bazi USA v Kosovu byli prevezeni afg. uprchlici. Kosovo a Albanie jsou pripraveni prijmout az 80 000 afg. uprchliku (bojovniku), aby mohl vzniknout obrovsky konflikt na Balkane. Jako vzdy z toho trci stejne usi. Rusko je pripraveno. Vucic se obratil na nato, aby navedlo poradek. To nereaguje jiz tyden, prestoze se tam nachazi. Protoze ten vojensky spolek nic nedela, dal Vucic prikaz vyvest na hranici s Kosovem tankove jednotky, specnaz a aviaci, ktera tam uz leta. To vytvorilo paniku. V podstate se jedna o angl. specoperaci. Oni ale nevi, jak se bude situace dale vyvijet. Vcera rusky velvyslanec v Belehradu navstivil na hranici srbske jednotky, coz bylo velmi spravne. Je jeste Turecko. Dnes, 29.9.21 se ma konat setkani Erdogana s Putinem, ten mu doporuci, aby se do toho nepletl. Uz rozdloubali Syrii, tam uz dostali. Ted dostane Erdo cervenou kartu, aby se do toho nepletl, jinak mu bude velmi zle. Rusko se mnoho let pripravovalo: Srbsko dostalo modernizovane MIG-29. Chorvate maji stare MIG-21, je jich 6. Po repasi na Ukrajine neleta ani jeden. Rusko pomohlo Srbsku s modernizaci tanku, systemy PVO apod. Srbska armada je nyni pripravena rozlozit teroristickou enklavu do zakladu. Musi se pracovat velmi jemne a pozorne. V polovine rijna se budou v Srbsku konat srbsko-ruske manevry "Slovansky stit" s prostredky PVO atd. Nekolik let se provadely manevry Slovanskeho bratrstva RU-BR-Srbsko a byla provedena kolosalni priprava. Nastal cas. Anglie ma velke problemy vubec, v Nemecku se zaobiraji volbami, Francie ponizena, je na kolenou a USA ma na krku default. https://www.youtube.com/watch?v=JvtttkAYu-0
Upravené 29. 9. 2021 o 11:14
349
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept