Politika v SR
Heger odcestuje do Grécka

Heger sa v Aténach stretne s prezidentkou Katerinou Sakellaropoulouvou a s predsedom vlády Kyriakosom Mitsotakisom.


"Hlavnými témami rokovania lídrov bude bilaterálna spolupráca, ako aj otázky európskej agendy," priblížil Úrad vlády SR.


Vo štvrtok sa predseda vlády zúčastní na Aténskom demokratickom fóre, kde budú lídri a osobnosti diskutovať o aktuálnej situácii vo svete, ale aj o výzvach, pred ktorými stojí súčasná spoločnosť. Bližšie informácie o fóre sú zverejnené na webovej stránke www.athensdemocracyforum.com.


Počas návštevy Grécka si slovenský premiér pozrie aj požiarmi zdevastované oblasti Varibobi v regióne Attika. Navštívi tiež sídlo Gréckej pobrežnej stráže a Frontexu (Európska agentúra pre pohraničnú a pobrežnú stráž), ktoré zabezpečujú ochranu vonkajších hraníc Európskej únie.
https://www.aktuality.sk/clanok/ggt6n1h/premier-heger-odcestuje-do-grecka/


Heger sa v Aténach stretne s prezidentkou Katerinou Sakellaropoulouvou a s predsedom vlády Kyriakosom Mitsotakisom. "Hlavnými témami rokovania lídrov bude bilaterálna spolupráca, ako aj otázky európskej agendy," priblížil Úrad vlády SR. Vo štvrtok sa predseda vlády zúčastní na Aténskom demokratickom fóre, kde budú lídri a osobnosti diskutovať o aktuálnej situácii vo svete, ale aj o výzvach, pred ktorými stojí súčasná spoločnosť. Bližšie informácie o fóre sú zverejnené na webovej stránke www.athensdemocracyforum.com. Počas návštevy Grécka si slovenský premiér pozrie aj požiarmi zdevastované oblasti Varibobi v regióne Attika. Navštívi tiež sídlo Gréckej pobrežnej stráže a Frontexu (Európska agentúra pre pohraničnú a pobrežnú stráž), ktoré zabezpečujú ochranu vonkajších hraníc Európskej únie. https://www.aktuality.sk/clanok/ggt6n1h/premier-heger-odcestuje-do-grecka/
152
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept