Zahraničná politika
"Koho chleba jíš, toho píseň zpívej."

"30. září 2021 bude tisková konferenci, které se účastní německý velvyslanec, starosta Kličko a Anatolij Podolskij. Účastníci budou hovořit o projektu německé ambasády "Jeden kámen, jeden život - 80 kamenů úrazu pro Kyjev" s podporou starosty Kyjeva, Goethe-Institutu na Ukrajině a výše zmíněného aktivisty V rámci tohoto projektu v Kyjevě na Bratské ulici (Podol) bude instalován kámen na počest nacistického kolaboranta Bagaziy. 29.-30. září 1941.
Bagaziy byl místostarostou Kyjeva a přímo se podílel na organizaci masové vraždy Židů. Kromě toho je Bagaziy spolu s dalšími členy OUN organizátorem ukrajinské pomocné policie v Kyjevě - jednoho z klíčových nástrojů holocaustu a novin "Ukrajinského slova", které volaly po vražděNí Židů. Následně byl jmenován starostou. Podílel se na loupeži židovského majetku, rozděloval byty zavražděným Židům. V roce 1942 byl zastřelen nacisty. "


https://colonelcassad.livejournal.com/7095875.html


A co naše vláda, poslanci a senátoři, politici napříč politickým spektrem ? Už tam poslali své zástupce, jak si jejich "páníček" přeje !?


"30. září 2021 bude tisková konferenci, které se účastní německý velvyslanec, starosta Kličko a Anatolij Podolskij. Účastníci budou hovořit o projektu německé ambasády "Jeden kámen, jeden život - 80 kamenů úrazu pro Kyjev" s podporou starosty Kyjeva, Goethe-Institutu na Ukrajině a výše zmíněného aktivisty V rámci tohoto projektu v Kyjevě na Bratské ulici (Podol) bude instalován kámen na počest nacistického kolaboranta Bagaziy. 29.-30. září 1941. Bagaziy byl místostarostou Kyjeva a přímo se podílel na organizaci masové vraždy Židů. Kromě toho je Bagaziy spolu s dalšími členy OUN organizátorem ukrajinské pomocné policie v Kyjevě - jednoho z klíčových nástrojů holocaustu a novin "Ukrajinského slova", které volaly po vražděNí Židů. Následně byl jmenován starostou. Podílel se na loupeži židovského majetku, rozděloval byty zavražděným Židům. V roce 1942 byl zastřelen nacisty. " https://colonelcassad.livejournal.com/7095875.html **A co naše vláda, poslanci a senátoři, politici napříč politickým spektrem ? Už tam poslali své zástupce, jak si jejich "páníček" přeje !?**
209
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept