Zahraniční analytici
Panarin 27.9.21 - Vejce pro Macrona
Y

Dnes president Macron navstivil Lyon a nekdo tam po nem hodil predmet, podobny vejci.
Lyon je historicke, francouzske mesto, hl. mesto Burgundska, nachazi se tam stab kvartyru euronews, to je take zajimave, a to je take symbolicke v teto souvislosti.
V poslednich dnech Francie obdrzela nekolik zahranicnich uderu.
-ponorky, ktere bude vyrabet Australie. Ve francouzskem parlamentu probehla tvrda kritika, ze tato smlouva uz se pripravovala tajne pred pul rokem za francouzskymi zady. Proc to nevedela rozvedka? Ta neodpovedela.
-Svycarsko odstoupilo od nakupu francouzskych stihacek
-Belgie take odrekla. Belgie, to je polovina Francouzu
-Nemecko - posledni uder do zad Francie - pred 3mi dny podepsalo s Australii smlouvu na dodavky zbrani.
Ve Francii budou najare presidentske volby. Macron se zlomil za 6 dni. Na zacatku si pozval velvyslance USA a Australie, ale po kratkem rozhovoru s Bidenem rychle zmenil sve mineni, a Francie se ukazala plne zavisla na hlubinnem statu.
Nekteri francouzsti kandidati na presidenta potrebuji odchod F. z NATA, ale Macron neni De Gaulle.
Takove ponizeni Francie, ktere dopustil M. nelze srovnat ani s jednim fr. presidentem po II. svetove valce.
Francie potrebuje De Gaulla. Bylo by potreba, aby nam takoveho Francie prinesla po volbach najare.
https://www.youtube.com/watch?v=LsP5bRyMagY


Dnes president Macron navstivil Lyon a nekdo tam po nem hodil predmet, podobny vejci. Lyon je historicke, francouzske mesto, hl. mesto Burgundska, nachazi se tam stab kvartyru euronews, to je take zajimave, a to je take symbolicke v teto souvislosti. V poslednich dnech Francie obdrzela nekolik zahranicnich uderu. -ponorky, ktere bude vyrabet Australie. Ve francouzskem parlamentu probehla tvrda kritika, ze tato smlouva uz se pripravovala tajne pred pul rokem za francouzskymi zady. Proc to nevedela rozvedka? Ta neodpovedela. -Svycarsko odstoupilo od nakupu francouzskych stihacek -Belgie take odrekla. Belgie, to je polovina Francouzu -Nemecko - posledni uder do zad Francie - pred 3mi dny podepsalo s Australii smlouvu na dodavky zbrani. Ve Francii budou najare presidentske volby. Macron se zlomil za 6 dni. Na zacatku si pozval velvyslance USA a Australie, ale po kratkem rozhovoru s Bidenem rychle zmenil sve mineni, a Francie se ukazala plne zavisla na hlubinnem statu. Nekteri francouzsti kandidati na presidenta potrebuji odchod F. z NATA, ale Macron neni De Gaulle. Takove ponizeni Francie, ktere dopustil M. nelze srovnat ani s jednim fr. presidentem po II. svetove valce. Francie potrebuje De Gaulla. Bylo by potreba, aby nam takoveho Francie prinesla po volbach najare. https://www.youtube.com/watch?v=LsP5bRyMagY
Upravené 27. 9. 2021 o 18:16
274
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept