Zahraničná politika
Maďarsko ruský zemní plyn za příznivou cenu mít bude, ostatní státy EU zřejmě ostrouhají

Maďarský nůž v zádech
https://colonelcassad.livejournal.com/7093013.html


"Ukrajinské ministerstvo zahraničí odsoudilo rozhodnutí Maďarska o smlouvě o dodávce plynu s Ruskem."
"... nedávno bylo řečeno, že Ukrajina nepotřebuje špinavý a páchnoucí plyn z Ruska."
"Kyjev prohlásil, že se obrátí na Evropskou komisi, aby posoudila soulad dohody o plynu s evropskou energetickou legislativou."



Další "hřebíček do rakve" EU ?!


Maďarský nůž v zádech https://colonelcassad.livejournal.com/7093013.html "Ukrajinské ministerstvo zahraničí odsoudilo rozhodnutí Maďarska o smlouvě o dodávce plynu s Ruskem." "... nedávno bylo řečeno, že Ukrajina nepotřebuje špinavý a páchnoucí plyn z Ruska." "Kyjev prohlásil, že se obrátí na Evropskou komisi, aby posoudila soulad dohody o plynu s evropskou energetickou legislativou." ** Další "hřebíček do rakve" EU ?!**
Upravené 27. 9. 2021 o 18:28

Veškerá politika EU byla založena na levném ruském plynu
https://www.novarepublika.cz/2021/09/veskera-politika-eu-byla-zalozena-na-levnem-ruskem-plynu


"V Evropě vsadili na levný ruský plyn, který měl podpořit evropskou iniciativu přechodu na obnovitelné zdroje energie. Připomínám, že plyn v Evropě stál méně než 100 dolarů za tisíc metrů krychlových."


"Pro Evropu je levný ruský plyn politickou otázkou. A pro Evropu je otázkou prestiže přimět Rusko, aby jednalo podle jejích vlastních podmínek,
Abych to shrnul, v Evropě jdou cestou Ukrajiny. Ta si také nevážila dobrých vztahů s Ruskem, ale přitom chtěla levný ruský plyn…. A kde je teď Ukrajina."


A my v tom jedeme, zásluhou našich politiků, s nimi...


**Veškerá politika EU byla založena na levném ruském plynu** https://www.novarepublika.cz/2021/09/veskera-politika-eu-byla-zalozena-na-levnem-ruskem-plynu "V Evropě vsadili na levný ruský plyn, který měl podpořit evropskou iniciativu přechodu na obnovitelné zdroje energie. Připomínám, že plyn v Evropě stál méně než 100 dolarů za tisíc metrů krychlových." "Pro Evropu je levný ruský plyn politickou otázkou. A pro Evropu je otázkou prestiže přimět Rusko, aby jednalo podle jejích vlastních podmínek, Abych to shrnul, v Evropě jdou cestou Ukrajiny. Ta si také nevážila dobrých vztahů s Ruskem, ale přitom chtěla levný ruský plyn…. A kde je teď Ukrajina." **A my v tom jedeme, zásluhou našich politiků, s nimi...**
Upravené 27. 9. 2021 o 17:11

V titulku vlákna by malo byť skôr niečo ako ukrajinizácia štátov Európy ako maďarský nôž smile.


V titulku vlákna by malo byť skôr niečo ako ukrajinizácia štátov Európy ako maďarský nôž :).
Upravené 27. 9. 2021 o 17:39

Plyn pujde i pres Rakousko.
Madarsko podepsalo smlouvu na plyn s Gazpromem
Uz od 1.10. 21 potece do Madarska rusky plyn. Bude obchazet Ukrajinu a potece pres Rakousko.
Akcie Gazpromu dnes nastoupaly.
https://www.youtube.com/watch?v=Hg5x9hQrew8


Plyn pujde i pres Rakousko. Madarsko podepsalo smlouvu na plyn s Gazpromem Uz od 1.10. 21 potece do Madarska rusky plyn. Bude obchazet Ukrajinu a potece pres Rakousko. Akcie Gazpromu dnes nastoupaly. https://www.youtube.com/watch?v=Hg5x9hQrew8

Už škrábou pařátkem , čtecí televizní opičky to tentokrát jako u covidu nezachrání .
https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/modlitby-za-mirnou-zimu-nemame-zasoby-zemniho-plynu-40373278
Je vidět že ještě nemají úplné noty , vládne zděšení a panika . Na jednu stranu by byla snaha hodit to na Putina , na druhou vychválit sebranku spoza oceánu . Jenže pokyn pro duše otrocké ještě nebyl vydán , podpindos mají sami starosti o svůj krček . A v takové chvíli nelze Putina hanět . To až potom , co znovu a opět , Rusko Evropu zachrání .


Už škrábou pařátkem , čtecí televizní opičky to tentokrát jako u covidu nezachrání . https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/modlitby-za-mirnou-zimu-nemame-zasoby-zemniho-plynu-40373278 Je vidět že ještě nemají úplné noty , vládne zděšení a panika . Na jednu stranu by byla snaha hodit to na Putina , na druhou vychválit sebranku spoza oceánu . Jenže pokyn pro duše otrocké ještě nebyl vydán , podpindos mají sami starosti o svůj krček . A v takové chvíli nelze Putina hanět . To až potom , co znovu a opět , Rusko Evropu zachrání .

Pokud může dostávat plyn Maďarsko přes Rakousko, aby obešel Ukrajinu, tak poteče pravděpodobně i přes nás. To se bude blbě vysvětlovat, pokud u nás poroste výrazně cena nebo dokonce nebude dostatek kvůli našim zrádným rusofóbním jelitám.


Pokud může dostávat plyn Maďarsko přes Rakousko, aby obešel Ukrajinu, tak poteče pravděpodobně i přes nás. To se bude blbě vysvětlovat, pokud u nás poroste výrazně cena nebo dokonce nebude dostatek kvůli našim zrádným rusofóbním jelitám.

Tohle dal Ludvík v jiném vlákně (o Temelínu):


"Česká republika na svém území postavila větev plynovodu Capacity4Gas, ten je pokračováním trubky z Německa EUGAL, a EUGAL není nic jiného než pokračování Nord Streamu 2. To znamená, že Česko bude dostávat plyn pomocí Nord Streamu 2 a propouštět ho formou tranzitu přes své území. Na tom mimochodem pěkně vydělá. Podle mého odhadu bude plyn v Česku prakticky zadarmo. Za dodaný plyn bude země fakticky platit ziskem z tranzitu."


Pozoruhodné, a my jsme denně politiky a médii přesvědčováni o nutnosti zvednout ceny energií, tj. i zemního plynu !


Tohle dal Ludvík v jiném vlákně (o Temelínu): "Česká republika na svém území postavila větev plynovodu Capacity4Gas, ten je pokračováním trubky z Německa EUGAL, a EUGAL není nic jiného než pokračování Nord Streamu 2. To znamená, že Česko bude dostávat plyn pomocí Nord Streamu 2 a propouštět ho formou tranzitu přes své území. Na tom mimochodem pěkně vydělá. Podle mého odhadu bude plyn v Česku prakticky zadarmo. Za dodaný plyn bude země fakticky platit ziskem z tranzitu." Pozoruhodné, a my jsme denně politiky a médii přesvědčováni o nutnosti zvednout ceny energií, tj. i zemního plynu !

Венгрия законтрактовала российский газ в обход Украины
Madarsko zakontraktovalo rusky plyn obejitim Ukrajiny
В Будапеште подписали контракт на поставку российского газа в Венгрию на 15 лет. С 1 октября поставки пойдут через Сербию, из «Турецкого потока», и через Австрию.
V Budapesti podepsali kontrakt na dodavku ruskeho plynu do Madarska na 15 let. Od 1.10.21 pujde plyn pres Srbsko, Bulharsko z "Tureckeho proudu" i pres Rakousko.
https://eadaily.com/ru/news/2021/09/27/vengriya-zakontraktovala-rossiyskiy-gaz-v-obhod-ukrainy


Венгрия законтрактовала российский газ в обход Украины **Madarsko zakontraktovalo rusky plyn obejitim Ukrajiny** В Будапеште подписали контракт на поставку российского газа в Венгрию на 15 лет. С 1 октября поставки пойдут через Сербию, из «Турецкого потока», и через Австрию. **V Budapesti podepsali kontrakt na dodavku ruskeho plynu do Madarska na 15 let. Od 1.10.21 pujde plyn pres Srbsko, Bulharsko z "Tureckeho proudu" i pres Rakousko.** https://eadaily.com/ru/news/2021/09/27/vengriya-zakontraktovala-rossiyskiy-gaz-v-obhod-ukrainy
Upravené 27. 9. 2021 o 21:15

Tak už je rozpad nejen čtvrté říše viditelný . Tenhle bordel se musí rychle začít kočírovat , jinak řízení vypadne všem hráčům z rukou . Výbušného materiálu je nejen v Evropě až po krk .
A u toho krčku ještě zůstaneme . Jelitám se k těm jejich drahoceným krčkům začíná až nepříjemně přibližovat kotouč cirkulárky . Stačí už jen ten závan motýlích křídel a motor sám naskočí .
A že jsou zde síly , které to při vlastním ohrožení dokáží lusknutím prstů , o tom žádná .
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-se-vyslovil-pro-stanoveni-horni-hranice-ceny-emisnich-povolenek-40373280


Tak už je rozpad nejen čtvrté říše viditelný . Tenhle bordel se musí rychle začít kočírovat , jinak řízení vypadne všem hráčům z rukou . Výbušného materiálu je nejen v Evropě až po krk . A u toho krčku ještě zůstaneme . Jelitám se k těm jejich drahoceným krčkům začíná až nepříjemně přibližovat kotouč cirkulárky . Stačí už jen ten závan motýlích křídel a motor sám naskočí . A že jsou zde síly , které to při vlastním ohrožení dokáží lusknutím prstů , o tom žádná . https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-se-vyslovil-pro-stanoveni-horni-hranice-ceny-emisnich-povolenek-40373280

ked to potrebuje byt clovek jadrovym fyzikom, aby si spocital, ze burza musi pre svojich obchodnikov vygenerovat zisk a ten sa k cenam dodavok od dodavatela len pripocitava, nie odpocitava:-(( (ironia) a tiez ze dlhodobe zmluvy ta vzdy chrania pred rastom cien (pri spravnej zmluve samozrejme, minimalne na nejaku dobu) a teda teoreticky zisk je neobmedzeny, ale burza moze zrazit maximalne cenu na 0 len velmi kratkodobo, lebo vtedy sa oplati prestat s vyrobou ci predajom (a teda tvoj potencialny zisk je velmi obmedzeny)


ked to potrebuje byt clovek jadrovym fyzikom, aby si spocital, ze burza musi pre svojich obchodnikov vygenerovat zisk a ten sa k cenam dodavok od dodavatela len pripocitava, nie odpocitava:-(( (ironia) a tiez ze dlhodobe zmluvy ta vzdy chrania pred rastom cien (pri spravnej zmluve samozrejme, minimalne na nejaku dobu) a teda teoreticky zisk je neobmedzeny, ale burza moze zrazit maximalne cenu na 0 len velmi kratkodobo, lebo vtedy sa oplati prestat s vyrobou ci predajom (a teda tvoj potencialny zisk je velmi obmedzeny)

Cena plynu prevysila 1000 USD
Zamini Madarska si pozvalo ukrajinskeho velvyslance a reklo mu, ze maji okamzite prestat delat nejake manipulace, tykajici se uzavreni smlouvy o plynu mezi Madarskem a Ruskem. Plyn nepotece uz pres Ukrajinu.
V teto souvislosti bridlicovy plyn z USA se dodava do Asie. Tam je cena jeste vyssi.
Vypada to, ze zima bude velmi chladna.
Cena bude dale stoupat.
https://www.youtube.com/watch?v=jZZGquynO98


**Cena plynu prevysila 1000 USD** Zamini Madarska si pozvalo ukrajinskeho velvyslance a reklo mu, ze maji okamzite prestat delat nejake manipulace, tykajici se uzavreni smlouvy o plynu mezi Madarskem a Ruskem. Plyn nepotece uz pres Ukrajinu. V teto souvislosti bridlicovy plyn z USA se dodava do Asie. Tam je cena jeste vyssi. Vypada to, ze zima bude velmi chladna. Cena bude dale stoupat. https://www.youtube.com/watch?v=jZZGquynO98

Od 1.10.21 pujde plyn pres Srbsko, Bulharsko z "Tureckeho proudu" i pres Rakousko.

Rusko si tedy může vybrat kudy pustí plyn do Evropy = koho podpoří. Dobrý nástroj na omezení rusofóbie, ale i na udržování rovnováhy v Evropě.


[quote="pid:34912, uid:68"]Od 1.10.21 pujde plyn pres Srbsko, Bulharsko z "Tureckeho proudu" i pres Rakousko.[/quote] Rusko si tedy může vybrat kudy pustí plyn do Evropy = koho podpoří. Dobrý nástroj na omezení rusofóbie, ale i na udržování rovnováhy v Evropě.
1.46k
11
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept