Zahraničná politika
Horni Rakousko volby - strana kritiku ockovani v parlamentu
Y

Nova strana, kritici ockovani, s nazvem " "Lide – Svoboda – Pravo" MFG, "Menschen – Freiheit – Grundrechte" se dostala jednim razem do Zemskeho parlamentu se 6,2% hlasu.
nachrichten.at


Nova strana, kritici ockovani, s nazvem " "Lide – Svoboda – Pravo" MFG, "Menschen – Freiheit – Grundrechte" se dostala jednim razem do Zemskeho parlamentu se 6,2% hlasu. nachrichten.at
Upravené 27. 9. 2021 o 13:22

me sokovalo, ze v grazu vyhrala KPÖ (komunisti). graz tak bude mit rudou starostku elke kahr. s tim nepocital nikdo, ani KPÖ.
https://steiermark.orf.at/stories/3123062/


pro nemcinare prikladam zkracenou debatu k volbam a vysledkum:
https://www.youtube.com/watch?v=CMQP2wtt7to


v debate mj. se mluvi o tom, zda graz nebude "renesanci" komunistu, zda to nebude neni nejake znameni a mozny obrat v celostatni politice. v diskusi padlo, ze v grazu zvitezili komuniste, prave proto, ze se grazu tak dobre dari. KPÖ udajne v poslednich letech v grazu splnila, co slibila. udajne se KPÖ zastupci vzdali svych platu ve prospech socialnich projektu. ted ovsem budouci starostku grazu cekaji jine vyzvy a volici jsou zvedavi, jak je zastupkyne KPÖ bude plnit.


hm, tak pamatuju si, jak mi znami v rakousku vzdycky rikali, ze oni nejake komunisty maji, ale ti nemaji na nic vliv. zapad tu socialistickou zkusenost asi potrebuje zazit.


me sokovalo, ze v grazu vyhrala KPÖ (komunisti). graz tak bude mit rudou starostku elke kahr. s tim nepocital nikdo, ani KPÖ. https://steiermark.orf.at/stories/3123062/ pro nemcinare prikladam zkracenou debatu k volbam a vysledkum: https://www.youtube.com/watch?v=CMQP2wtt7to v debate mj. se mluvi o tom, zda graz nebude "renesanci" komunistu, zda to nebude neni nejake znameni a mozny obrat v celostatni politice. v diskusi padlo, ze v grazu zvitezili komuniste, prave proto, ze se grazu tak dobre dari. KPÖ udajne v poslednich letech v grazu splnila, co slibila. udajne se KPÖ zastupci vzdali svych platu ve prospech socialnich projektu. ted ovsem budouci starostku grazu cekaji jine vyzvy a volici jsou zvedavi, jak je zastupkyne KPÖ bude plnit. hm, tak pamatuju si, jak mi znami v rakousku vzdycky rikali, ze oni nejake komunisty maji, ale ti nemaji na nic vliv. zapad tu socialistickou zkusenost asi potrebuje zazit.

me sokovalo, ze v grazu vyhrala KPÖ

To neni nic noveho, tam ma KPÖ vzdy hodne hlasu. Jeden cas tam mela KPÖ i starostu. Kazdemu pomohl. Strana je tam velmi oblibena.


[quote="pid:34828, uid:347"]me sokovalo, ze v grazu vyhrala KPÖ[/quote] To neni nic noveho, tam ma KPÖ vzdy hodne hlasu. Jeden cas tam mela KPÖ i starostu. Kazdemu pomohl. Strana je tam velmi oblibena.

Strana je tam velmi oblibena.


to jsem nevedela. moji znami v rakousku voli FPÖ.
zajimavy rozbor z 2017 k uspechu KPÖ v grazu: https://science.orf.at/v2/stories/2823168/


[quote="pid:34829, uid:68"]Strana je tam velmi oblibena.[/quote] to jsem nevedela. moji znami v rakousku voli FPÖ. zajimavy rozbor z 2017 k uspechu KPÖ v grazu: https://science.orf.at/v2/stories/2823168/

"Voliči si to preji"
z clanku:
Sefka KPÖ Graz, Elke Kahr, je pripravena prevzit funkci starosty ve Štýrském hlavním městě: "volici si to preji". Nejprve ale budeme diskutovat se všemi stranami a zda má spolupráce smysl," uvedla v pondělí večer v ZIB2.
Po volebním úspěchu " obdržela stovky e-mailů, hovorů a SMS. Zatím jsem nemela moznost vsechny precist, " řekl Kahr.


Na otázku, zda se nyní ekonomika musí bát strany nového starosty ve Štýrském Hradci, Kahr odpověděla:
"No, ještě jsem neviděla nikoho, kdo by se nás bál. Nejsme proti mistnim podnikatelum, právě naopak. Jsou pro nás duleziti."
Podle KPÖ, nové dane, stanovené ve volebním programu, jsou zamereny na "realitní společnosti, mezinárodní nadnárodní společnosti, na všechny ty, kteří hledají jen rychlý zisk".
https://orf.at/stories/3230209/


**"Voliči si to preji"** z clanku: Sefka KPÖ Graz, Elke Kahr, je pripravena prevzit funkci starosty ve Štýrském hlavním městě: "volici si to preji". Nejprve ale budeme diskutovat se všemi stranami a zda má spolupráce smysl," uvedla v pondělí večer v ZIB2. Po volebním úspěchu " obdržela stovky e-mailů, hovorů a SMS. Zatím jsem nemela moznost vsechny precist, " řekl Kahr. Na otázku, zda se nyní ekonomika musí bát strany nového starosty ve Štýrském Hradci, Kahr odpověděla: "No, ještě jsem neviděla nikoho, kdo by se nás bál. Nejsme proti mistnim podnikatelum, právě naopak. Jsou pro nás duleziti." Podle KPÖ, nové dane, stanovené ve volebním programu, jsou zamereny na "realitní společnosti, mezinárodní nadnárodní společnosti, na všechny ty, kteří hledají jen rychlý zisk". https://orf.at/stories/3230209/
356
4
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept