Zdravie a záhrada
A je to….Aktualizované
Jox

Jen pro zamyšlení . Dnes jsem byl nakupovat v jednom řetězci a všiml jsem si těhotné mladé ženy . Samozřejmě s náhubkem na čumáku , tak aby mohla dýchat co nejméně .
Dnes už si matky neuvědomují , že jejich děti potřebují kyslík ? Vždy maminky dostávaly radu , chodte na procházky , dýchejte čerstvý vzduch . Kyslík je pro tělo palivo , bez kyslíku nemohou bunky správně fungovat , stagnují , neopravují se poškozené části těla .
Výrobci respirátorů doporučují po hodině a půl nošení hadru do vysavače na čumě , nejméně 40 minut dýchat na venkovním vzduchu bez hadru , pro doplnění chybějícího kyslíku .
Takže co dělají tyto nastávající matky ? Dusí svoje děti , doslova je škrtí , protože tělo při nedostatku kyslíku podporuje především mozek a srdce a kolik tedy zbyde kyslíku pro miminko , které je součástí tohoto organismu ?
Jak se může tento plod zdárně vyvíjet , když nedostává palivo pro své tělíčko ? Jak velká je zde pravděpodobnost , že plod zemře , či dojde k nevratné změně v jeho vývoji , který bez paliva nemůže probíhat přirozeným plynulým způsobem .
Nebo snad miminko počká až mu maminka dodá kyslík a poté se bude vyvíjet skokové ? To asi těžko .
Je to obdoba toho , když budu pěstovat rostliny . Tu jednu budu zalévat pravidelně a u druhou , až když si vzpomenu . Někdy . Tak která z těchto rostlin bude mít plný vzrůst a ze které bude mrzáček ?


Jen pro zamyšlení . Dnes jsem byl nakupovat v jednom řetězci a všiml jsem si těhotné mladé ženy . Samozřejmě s náhubkem na čumáku , tak aby mohla dýchat co nejméně . Dnes už si matky neuvědomují , že jejich děti potřebují kyslík ? Vždy maminky dostávaly radu , chodte na procházky , dýchejte čerstvý vzduch . Kyslík je pro tělo palivo , bez kyslíku nemohou bunky správně fungovat , stagnují , neopravují se poškozené části těla . Výrobci respirátorů doporučují po hodině a půl nošení hadru do vysavače na čumě , nejméně 40 minut dýchat na venkovním vzduchu bez hadru , pro doplnění chybějícího kyslíku . Takže co dělají tyto nastávající matky ? Dusí svoje děti , doslova je škrtí , protože tělo při nedostatku kyslíku podporuje především mozek a srdce a kolik tedy zbyde kyslíku pro miminko , které je součástí tohoto organismu ? Jak se může tento plod zdárně vyvíjet , když nedostává palivo pro své tělíčko ? Jak velká je zde pravděpodobnost , že plod zemře , či dojde k nevratné změně v jeho vývoji , který bez paliva nemůže probíhat přirozeným plynulým způsobem . Nebo snad miminko počká až mu maminka dodá kyslík a poté se bude vyvíjet skokové ? To asi těžko . Je to obdoba toho , když budu pěstovat rostliny . Tu jednu budu zalévat pravidelně a u druhou , až když si vzpomenu . Někdy . Tak která z těchto rostlin bude mít plný vzrůst a ze které bude mrzáček ?
426
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept