Politika v ČR
Na Cínovci stojí socha pohraničníka se psem.

Klub českého pohraničí vztyčil na Cínovci sochu zobrazující pohraničníka se psem. Ministerstvo vnitra řadí klub mezi extrémistické organizace a jejími aktivitami se zabývá i civilní kontrarozvědka.


Sen bývalého pohraničníka Pavla Svobody se naplnil. I když posmrtně; činovník klubu zemřel letos v dubnu, pár měsíců po jeho smrti stojí na Cínovci socha pohraničníka se psem. Svoboda sochu plánoval vztyčit jako svůj vlastní pomník na soukromém pozemku.
V sobotu je plánováno slavnostní odhalení sochy. Zazní tam i husitský chorál.


Hlídací Pes už před dvěma lety popsal, jak funguje modlitebna Církve husitské Jana Žižky z Trocnova v Teplicích coby krytí pro srazy bývalých pohraničníků. Zmíněná církev není vlastně ani církví, stát ji opakovaně odmítl registrovat a svým názvem pouze parazituje na existující Církvi československé husitské, píše web Hlídací pes.
https://hlidacipes.org/na-cinovci-stoji-socha-pohranicnika-se-psem-za-akci-stoji-extremisticky-klub-ceskeho-pohranici/


Akci se věnovaly dokonce Události, komentáře, kam si pozvali nějakého advokáta a publicistu zabývajícího se železnou oponou. Oba tam naříkali, jak je to strašné.
cca od 39.minuty
https://www.ceskatelevize.cz/porady/1096898594-udalosti-komentare/


Klub českého pohraničí vztyčil na Cínovci sochu zobrazující pohraničníka se psem. Ministerstvo vnitra řadí klub mezi extrémistické organizace a jejími aktivitami se zabývá i civilní kontrarozvědka. Sen bývalého pohraničníka Pavla Svobody se naplnil. I když posmrtně; činovník klubu zemřel letos v dubnu, pár měsíců po jeho smrti stojí na Cínovci socha pohraničníka se psem. Svoboda sochu plánoval vztyčit jako svůj vlastní pomník na soukromém pozemku. V sobotu je plánováno slavnostní odhalení sochy. Zazní tam i husitský chorál. Hlídací Pes už před dvěma lety popsal, jak funguje modlitebna Církve husitské Jana Žižky z Trocnova v Teplicích coby krytí pro srazy bývalých pohraničníků. Zmíněná církev není vlastně ani církví, stát ji opakovaně odmítl registrovat a svým názvem pouze parazituje na existující Církvi československé husitské, píše web Hlídací pes. https://hlidacipes.org/na-cinovci-stoji-socha-pohranicnika-se-psem-za-akci-stoji-extremisticky-klub-ceskeho-pohranici/ Akci se věnovaly dokonce Události, komentáře, kam si pozvali nějakého advokáta a publicistu zabývajícího se železnou oponou. Oba tam naříkali, jak je to strašné. cca od 39.minuty https://www.ceskatelevize.cz/porady/1096898594-udalosti-komentare/
Upravené 22. 9. 2021 o 23:18
388
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept